אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
היי, האם אפשר לעשות זאת ללא מחשב? כלומר עם כבל ישירות? ה DVD הוא של PIONEER ללא HDMI אך עם יתר החיבוריםOPTIC SVIDEO SCART RGB COMPONENT המסך הוא של SAMSUNG עם חיבור DVI ו VGA בלבד. כרגע ה DVD מחובר לרסיבר עם כבל אופטי. אני רוצה לראות סרט בקולנוע ביתי אך ללא טלויזיה, כלומר עם מסך מחשב. תודה, אופיר
-
- 10 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלויזיה (LCD או פלזמה, עדיין לא החלטתי) לחדר שלי.. משהו בגודל 46-50 אינץ' אני הולך לחבר אליו ממיר של יס ואת המחשב שלי... רוב הסרטים אצלי הם DVDRIP ו divix למיניהם אבל אני לא שולל שימוש של BLUERAY השאלה היא כזאת.. במה שווה להשקיע כרגע? אם אני אשים סרטי fhd אני לא אהנה בהם ב- hdready?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לכם קניתי מערכת קולנוע ביתי למחשב סוג logitech z5500 ואני מחפש כרטיס קול מצויין למוסיקה וסרטים בעיקר. האם החיבור האופטי זה נותן קול יותר טוב? אם כן שיהיה כרטיס עם חיבור אופטי. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יצא לי להתקל ברמקולים הללו בTMS Genius SP-HF 2000X http://tms.co.il/product/6924 Genius SP-HF 1800 http://tms.co.il/product/6929 קראתי עליהם ביקורות משתמשים ומאוד החמיאו להם. השימוש שלי הוא משחקים\סרטים\מוזיקה שחורה\רוק. לחלופין יש לי את הEACAN A200II מה כדאי יותר?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברה מחפש המצלה לשתי אוזניות אחת קשת ואחת In ear בקתציב של כ 500 שקל אין סגנון מוזיקה ספיציפי באמת שומע הכל אוהב לשמוע את הפירוט של הצלילים צלילי נקי ואיכותי ואשמח לקבל קצת מידע על השוואה בין הדגמים בתודה מראש ליאור
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, השאלה היא האם זה אפשרי? לא שאלה של כדאי, יקר וכולי, אלא האם זה אפשרי ומה זה דורש ממני אשמח לתשובות עינייניות תודה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אף פעם לא חיברתי HTPC ורציתי לשאול כמה דברים : 1. חובה LCD בשביל להתחבר לHTPC או שאפשר גם מטלוויזיה רגילה? 2. איזה סוגי חיבורים יש בHTPC ומה ההבדל ביניהם ? 3. האם בשביל להקליט תוכניות, לעצור, להריץ לאחור ( בעצם כל הפעולות שהYES MAX עושה) צריך כרטיס מיוחד? הבנתי שהכרטיס שכולם כאן ממליצים עליו הוא Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE , מה הוא נותן ומה ההבדל בינו לבין ה Hauppauge WinTV-PVR-500 MCE? שווה להשקיע על היקר? 4. איך המעבד E5200 לHTPC? ה בנתי שבוחרים אותו הרבה בגלל שהוא שקט? מה לגבי E8200? כדאי? תודה ומצטער אם חפרתי פשוט אני חייב להבין את כל התמונה לפני שאני מזמין =]
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום התחדשתי ברסיבר Onkyo מדגם TXSR506 בזוג רמקולים מדפיים Polk Audio מדגם RTi4 עכשיו אני מחפש כרטיס קול שינצל את הסט הזה בעתיד אני יוסיף סאב אין לי כרגע תקציב כי אני לא יודע מה הסכום המקסימלי בשביל המערכת הזאת אז אם תתנו לי כיוון לחברה ולדגם מסויים אודה לכם תודה והמשך יום טוב
-
- 10 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שבת שלום. שמעתי את הרמקולים הנ"ל בפיוז בגבעתיים ודי נהניתי. העניין הוא שחיפוש באינטרנט כמעט לא העלה דבר אודות הרמקולים האלה, וגם באתר החברה www.jamo.com הרמקולים מוזכרים בקושי במילה וחצי. ביקורות ברשת לא מצאתי כלל. איפה הקאצ' פה? ואם כבר- אז יש המלצה לזוג מדפיים במחיר דומה מהחנות של פיוז? השימושים הם לקולנוע ביתי ולשמיעת מוסיקה. הרמקולים ימוקמו בסלון שנתחם רק מ-3 כוונים וגודלו כ-20 מ"ר. בצד ה-4 החדר פתוח לכוון פינת האוכל. נדב
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות איכותיות עם באס ואיכות שמיעה צלולה לאייפוד, לא משהו מופרז אבל שתיהיה איכות שמע טובה, תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זקוק להמלצה על רסיבר זול ואיכותי - יחסית למחיר. שמעתי כי דנון וימאהה, כחברות נחשבים טובים ובזאפ יש מספר רסיברים שלהם בטווח הכספי http://zap.co.il/models.aspx?Sog=E-Amplifier&DB57913=129177&DB394257=394261&DB394257=394282 יש משהו מומלץ במיוחד ? ואם כן, למה? תודה
-
- 10 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב נייד, ואני מעוניין לנייח אותו ולהתאים לו רמקולים 2.1 בתקציב של 200 ש"ח (מקסימום 20-30 ש"ח למעלה). הרמקולים הם למטרות האזנה למוזיקה בלבד ולא לעבודה מקצועית, חשוב שיהיה להם צליל טוב ופתוח גם בווליום בינוני. יש לי קרייטיב מסדרת SBS וזו דוגמא מצוינת לרמקולים שמתאימים לי, אותם קניתי מזמן, אז אני תוהה אם יצאו דברים יותר משתלמים וטובים. חג שמח! תמיר .ב.
-
- 10 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני שומע מוסיקה בצורה לא רעה דרך הכרטיס קול שנמצא בלוח אם. רציתי לדעת האם יש אפשרות לשדרג את איכות המוסיקה שלי דרך הוספה של כרטיס קול שלא קשור ללוח אם. אני מאוד אוהב מוסיקה, יש לי רמקולים איכותיים של אלטק לנסינג, הייתי שמח אפילו להמלצה על כרטיס קול. תודה, יוסי.
-
- 10 תגובות
- 944 צפיות
-
-
ראיתי ביוטוב את הסירטון הבא והוא האלה בי את הרצון לבצע את המוד הזה ,כי אני מתכוון לטוס לארצות הברית בקיץ וחבל לי לבזבז כל כך הרבה כסף על אוזניות אוטמות רעשים . ברצוני לקנות גם אוזניות נחמדות שיתאימו לפרויקט אבל לא יעלו כל כך הרבה ,ו עוד שאלה היא מאיפה קונים כאלו אוטמי רעשים גדולים ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חושב שה-32A450 של SAMSUNG תהיה הבחירה הטובה ביותר... אבל בכל זאת, באתי להתיעץ. מה אומרים? יש יותר טובה בתקציב הזה?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ,אני רוצה לקנות רמקולים שהיו שווים את המחיר (300-350) שזה יהיה 2 רמקולים וסאב. אפשר המלצות לדגמים כלשהם ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן הייתי מועניין לקבל המלצה עבור אוזניות "גדולות" (אין לי מושג מה המינוח הנכון), כמו שאני קורא להן אוזניות בית... האוזניות ישמשו למוזיקה/משחקים/סרטים/סדרות האוזניות יחוברו לכרטיס המובנה של לוח EP43DS3L או לנייד דל E6400 (אם אני לא טועה הכרטיס של הנייד טיפלה יותר טוב אבל אני לא סגור על זה) נ.ב. זאת לא אחת מהדרישות מהאוזניות אלא סוג של התייעצות, האם קיימות אוזניות אלחוטיות סבירות במחיר? עריכה: שכחתי לציין, אין לי בעיה להזמין מחול, התקציב זהה (500 כולל משלוח ומיסים)
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! מכיוון שזאת הפעם הראשונה שאני נכנס לתת הקטגורייה הזאת אבקש מראש סליחה אם עברתי על חוק כלשהו... אז ככה, נימאס לי מהטראנסים שמנוגנים בחדר הכושר שלנו והחלטתי לקחת את האייפוד שלי לשם, אבל הבעייה שלי היא שהSENNHEISER HD435 לא מתאימות לפעילות גופנית. לכן אני זקוק לאוזניות עמידות בפני זעה (שמעתי שלסנייזר יש סידרת ספורט מיוחדת חסינת זעה, יש אותה בארץ?). צבע לא אכפת לי איזה, גם המבנה לא משנה כל עוד הן יושבות טוב על הראש (שאני לא אעצור את ההליכון בשביל לסדר ת'אוזניות) . כמובן חשוב שהאוזניות לא ישבקו חיים בנהרות הזיעה עכשיו האיכות- לפי מה שידוע לי אוזניות איכותיות עולות הרבה יותר מהתקציב שלי (300 ש"ח) אבל אני כניראה אצטרך להתפשר בקרטריון הזה. האוזניות יתחברו ל IPOD 60 ג'יגה (…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שפתחתי ת'רד דומה בעבר אבל תוכניות השתנו.... בכל אופן, התקציב הוא 1500 שקל. יש דגש על איכות הרמקולים עם דגש גדול אף יותר על איכות הסאבוופר. אם כך, שימושים - משחקים, מוזיקה וסרטים באיכות גבוהה. שוב, דגש על באס איכותי. חשבתי על T7900 של CREATIVE אבל אני לא בטוח כבר... שכן יש גם את G51 של LOGITECH... ההחלטה היא לא אז או זה, אלו הם רק אפשרויות שהצלחתי למצוא. בקיצור, על מה אתם ממליצים? תודה רבה למגיבים!!! עריכה: אולי כדאי לי פשוט לחסוך ל-Z5500 וזהו?... עריכה 2: למה אף אחד לא עונה?... אם מישהו התנסה באחת מהמערכות שצויינו, בבקשה אמור אם אתה ממליץ או לא....
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לבעלי ידע בתחום מבקש לשמוע המלצות לזוג רמקוליים איכותיים לשמיעת מוזיקה . סרטים . וכד' - בעתיד מעוניין לחבר אותם למגבר חיצוני ומערכת סטראופונית .
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אח שלי התקרב עם מגנט לטלווזיה לפני כמה שעות וכמובן שהצבעים השתנו, ניסיתי לחפש איזה כפתור ריסט לצבעים בהגדרות ולא מצאתי. איך אפשר לסדר את זה?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום... אני מחפש ממיר דיגיטלי (לשידורים הדיגיטלים שבחינם), אבל...אני צריך אפשרות שאני אוכל לחבר כבל רשת אליו ולראות סרטים מהמחשב או מצידי שהוא פשוט יראה את מה שהמסך רואה וככה אין בעיה של קודקים וקשקושים..אבל עדיף כן עם קודקים אבל שמסתדר עם תרגום והכל... הקטע זה צריך להיות עם חיבור לכבל רשת (ועדיף שיהיה לו גם לWIFI) כי כבל רשת זול יותר ובלי בעיה מגיע למרחקים ונוח יותר.. אין לי מושג בממירים הידגיטלים אם אפילו יש לכם אתרים, חברות..משהו שאני אוכל לקרוא ממנו ולראות מה מתאים לי..וכמובן תציעו מה שנראה לכם תודה.. ושיקרא גם HD...
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. אני עתיד לקבל השבוע את הX-540, ואני רוצה לרכוש להם כבלים מארכים. תיכננתי על הכבלים האלו http://www.ultrapro.co.il/products/88811, משום שלא מצאתי זכר לנקבה, אז חשבתי לרכוש גם כאלו http://www.ultrapro.co.il/products/94936 אבל הם נורא יקרים למתאמים, שווה להשקיע את המחיר? או שמישהו יכול בבקשה להביא לי מוצר יותר זול שלא יוריד מהאיכות? (מאותה חנות בבקשה) תודה
-
- 10 תגובות
- 934 צפיות
-
-
הבנתי שהם נורא איכותיים...אבל אני לא מצליח לדעת מי מבינהם יותר טוב ה HD2 או ה7.1 HIFI.. אני ישתמש בו רק לשמיעת מוזיקה ובסיטראו עם חיבור ה RCA.. למערכת משובחת ביותר. מי מבינהם יותר טוב וכמה שניהם עולים בחול? http://www.audiotrak.net/products/prodigyhd2/
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לעביר כבל RCA מסביב לחדר לרמקולים אחוריים, וחשבתי לא לנצל את האורך של הכבל שמגיע עם הרמקול, משום שאני רוצה לקבע אותם בתוך הקיר, ואני לא רוצה לשים את הכבל של הרמקול בתוך הקיר (אם אני ארצה להחליף או משהו...), אבל אז זה יוצא שהכבל יהיה באורך של כ12 מטר, זה יוריד לי מהאיכות? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-