עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Amit Grinberg,

שלום חברים! ברשותי רסיבר RX5032V עם יציאת SUBWOFFER (כניסה ל RCA זכר), יש שם חור להכניס RCA. היום קיבלתי סאבוופר שהוא בעצם מערכת בפני עצמה עם חיבור לחשמל ויציאות לרמקולים קטנים. מצורף תמונה של הסאבוופר. האם יש דרך לחבר את הרסיבר כך שיוציא אות לסאבוופר והסאבוופר יפעל בתור באס? אם כן, איזה כבלים אני צריך ולאיזה יציאה עלי לחבר אותם? http://up413.siz.co.il/up2/uoxjjyldnywg.jpg תודה רבה, עמית

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  2. אחרי זמן מה הבנתי שמה שיש לי, לא מספיק. בדקתי מה התקציב מאפשר ומצאתי את אלה, שישמשו אותי בעיקר לסרטים ומשחקים: רמקולים: קריאטיב T5900 5.1 כרטיס קול: אודיג'י 2 value מה אתם אומרים?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. היי, יש לי ברסיבר חיבור LFE ובסאב עצמו גם LFE וגם RCA - איזה משניהם עדיף? תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. כדי לשפר את איכות השמע בחדר שלי צריך להחליף את המערכת. מה שיש לי כרגע זה Z-640 של לוג'יטק שמחובר לכרטיס קול ONborad . בסלון שזה בעצם מצד שני של הקיר של החדר שלי נמצא הרסיבר ONKYO TX-SR603E קישור :http://www.eu.onkyo.com/products/product_en_163713.html מה שחשבתי לעשות בגלל שהתקציב מגביל אותי זה לקנות רמקול רמקול ולחבר אותם לרסיבר שבסלון (הכבלים יעברו דרך הקיר - ישנו חור). הגודל של החדר שלי הוא . 3 מטר אורך ו2.60 מטר רוחב. ז''א שהמרחק בין המסך למקום ישיבה הרחוק שהוא המיטה הוא 2 מטר בערך. החדר עצמו קטן לכן רמקולים עצמתיים חזקים לא נדרשים. מה שחשוב לי שיהיה שיפור ניכר באיכות השמע ובסרטי DD5.1 DTS וכו'. התחלתי לעיין באינטרנט ובאתר כאן ולא מצאתי מה שאני מחפש. כמה שאלות שעלו בהמ…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום ברצוני לרכוש נגן Mp3 עכשיו לצרכים שלי: אין צורך בכל כך הרבה ג'יגה מספיק לי 2-4 (למרות שכמה שיותר לא כזה יזיק האמת אבל אם זה יבוא על חשבון דברים אחרים אז לא) עוצמה ואיכות...חשוב מאוד...עם דגש על עוצמה אני אוהב לשמוע חזק באוזניות גם חשוב הממשק של הנגן...שיהיה מהיר ונוח לשימוש בלי יותר מדיי חפירות עכשיו חשבתי על האייפוד נאנו הוא דיי נחמד קטן ובעל ממשק טוב אבל העוצמה לא ממש מספקת אותי....ראית גם הרבה ממליצים על האיי אודיו הזה האם הוא שווה את ההשקעה?בכל מקרה אני יודע שאם אני לא יקנה נגן עם ניגון סרטים וכל שאר הפיצ'רים אני בסופו של דבר אצטער אבל מה לעשות שקשה לחרוג מהתקציב הזה.... הבעייתיות הגדולה עם האייפוד בכל מקרה שהוא מצריך לקנות הרבה דברים לאחר הקנייה של הנגן …

• 35 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום חברים, הלוג'יטק Z500 שירתו אותי נאמנה 10 שנים עד שבטיפשותי שרפתי אותם כנראה לפני כשעה (יש דברים שצריך ללמוד בדרך הקשה). אני מחפש רמקולים חדשים, עד 1,000 ש"ח, הנטייה היא לסטריאו (במידה ויש משהו איכותי מאוד בתוספת לא משמעותית, בהחלט ניתן לשקול) אני חובב אוזניות ויש ברשותי את המגבר (Valhalla 2) וה-DAC של Schiit שעוזרים ל-HD650 שלי, גם בקרוב אקבל את האוזניות החדשות של Fostexx. עם זאת, רוב ההאזנה שלי היא עם רמקולים ברקע, למרות שהאיכות באוזניות היא יותר גבוהה. צורך: קצת סרטים, הרבה מוזיקה. סגנון מוזיקלי: פרוג רוק/מטאל, ג'ז (לאחרונה). אני אוהב צליל ש"ממלא" את האוזניים והדגש הוא על MIDS ולא על טרבל "קשה" מדי. מקור: מחשב, יש י…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. Started by ElkaRib,

החלטתי לוותר על מערכת 5.1 באיכות סבירה וללכת על מערכת 2.1 באיכות טובה יותר באותו תווך השקעה כספית! אני מתלבט בין שתיי המערכות הנ"ל... יש למישהו עצה? מה הייתרונות בכל מערכת ומה החסרונות? איזו מנגנת יותר טוב, נקי וחד? באיזו הבאסים יותר איכותיים? איזו יותר עוצמתית? תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by mariki,

משהו טוב אבל לא יקר. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. תסלחו לי מראש אם זה לא המקום. אני חייב לספר לכם שקניתי את הatp 3 רמקולים פשוט מדהימים.היום קיבלתי וחיברתי אותם. עד עכשיו היו לי רמקולים no name זולים (שמתפקדים 10 שנים !!!!) ואין בכלל מה להשוות:עומק,צליל מדהימים וכל זה באמת במחיר טוב (יחסית כמובן). ניסיתי לשמוע גם את הJBL-CREATURE וגם את הENCOUNTER ולדעתי הatp עולה על שנייהם.בוודאי יותר מהדגם הראשון שאפילו הוא עולה יותר. הבס מעולה (עד לרמה מסוימת) אפילו השכן אמר לי שהוא הרגיש רעידות בתקרה אצלו מי שמחפש רמקולים איכותיים ולא רוצה להוציא יותר מדי כסף שירוץ לקנות. אני מוסיף שאלה,האם אני יכול והאם בכלל כדאי לי להחזיר את שני הרמקולים הישנים כך שתהיה לי מערכת 4.1 ?

• 32 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום דרושים רמקולים למחשב עם חוטים ארוכים כלומר מהמחשב עד ליחידה הראשית של הרמקול שיהיה חוט ארוך, וכן מהיחידה הראשית לרמקולים עצמם חוט ארוך (חשיבות גדולה לחוט מהמחשב) התקציב עד 250 עם קצת זליגה הגודל של הרמקולים, עדיפות לקטנים ואיכותיים. עד עכשיו היו logitech S220 תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by e-d-a,

רציתי לדעת מה יותר טוב מבין שתי אלה: 1. http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/Main/Products/Receivers_VSXD511.asp 2. http://www.eboodle.com/marketplace/search/search__cat_id--11070000,prod_id--5000804,name--Aiwa%20AVD77.html ואם הם בכלל טובים? (ולor007 אל תשווא אותם לרמקולים של 66000 אלף שקל!) ומה המחיר של כל אחד מהם בארץ? (כי אני לא הצלחתי למצוא)

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by g.xorre,

אהלן אנשים, עזרתם לי המון בעבר ואני מבקש לבחון את כוחכם שוב... הDVD הישן שלי גוסס ובקרוב יתפגר. לרגל המאורע, החלטתי לצעוד צעד טכנולוגי אחד קדימה ולרכוש את אחת האפשרויות הנזכרות בכותרת. השאלה שלי היא זו; בתור בן אדם פשוט שכל מבוקשו הוא לראות איזה סרט טוב, רצוי ב HD, ושאותו סרט יתנגן לו חלק ויאפשר קריאה של כתוביות בעברית, באיזה מן האפשרויות עלי לבחור? כמובן שאשמח אם אותו מכשיר שייבחר גם יחזיק כמה שנים טובות בזירה הטכנולוגית ושלא אצטרך להחליף אותו אחרי כמה חודשים עקב אי תמיכה כזו או אחרת בפורמטים שונים/כבלים שונים וכוליי... תודה מראש על עזרתכם, תמיר.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by cold fire,

שלום רציתי לקבל המלצה לאוזניות אני שומע טרנסים וטכנו לרב, האוזניות ישודכו לI7 חשוב לי שהן יהיו ארוכות אני מתכוון לחבר אותן לנייד לראות מדי פעם סרטים או סתם לשחק פה ושם. האוזניות שבאו עם הנגן ניהיו די מעפנות ואני צריך כבר לשדרג אותן כבר תודה

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Stanly,

אני נוסע בעוד חודש לחו"ל ואני רוצה לקנות נגן MP3 אני מבקש מכל מי שמצביע שיסביר את בחירתו ע"מ שאוכל לבחור בנגן המשתלם ביותר עבורי. STANLY.

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by eizik26,

שלום אנשים חשבתי לחבר רמקולים 2.1 של מחשב לרסיבר קולנוע ביתי שיש לי בסלון. האם זה אפשרי? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. מה דעתכם על LG [h=1]39LN542Y[/h]?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by morans,

שלום לכולם! קניתי לא מזמן כבל HDMI שאני מחברת אותו בין הכרטיס מסך במחשב ל-TV LCD שלי אבל אני לא מקבלת סאונד רק תמונה. איך אפשר לסדר את זה? אם בכלל... נאמר פה שהכבל הזה אמור להעביר גם סאונד... תודה לעוזרים!! מורן

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אני מעוניין לשדרג את ה-LCD שלי לטלווזית LED חדשה. השימושים העיקריים שלי בטלווזיה - הרבה שידורי SD בממיר (ערוץ 22 וערוץ 10 וערוצי הספורט שחלקם HD), זאת לצד צפייה בסרטים וסדרות באיכות הגבוהה ביותר FHD 1080P. כאמור, מה שחשוב לי ביותר מהטלווזיה: 1. איכות תמונה גבוהה הן בשידורי SD והן בשידורי HD. 2. יכולת חיבור קבצי כתוביות SRT לקבצי וידיאו ובכלל זאת לקבצי MKV. בנוסף, חשוב לי מאוד שתהיה לי אפשרות בטלוויזיה להקטין או להגדיל את גודל הכתוביות. 3. קריאה של מגוון קידודים כרגע בביתי בסלון יש טלווזית LG 42LN570Y שעושה עבודה טובה, בייחוד לגבי סעיפים 2 ו-3. מכיוון שהמרחק בחדר שלי מהטלוויזיה קטן יחסית 2.25 מטר החלטתי שאני לא רוצה מסך מעבר ל-40". אני כרגע מתלבט …

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. Started by chenrp,

לא מצליח להפעיל איתו כתוביות. האם מישהו יודע אם אפשר לעשות לו עדכון חומרה?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by lev-27,

אנטולי ביקש ממני לפתוח דיון נפרד ועשיתי זאת. תגובתי מהדיון הקודם: האם אודיופיליה באמת קיימת? אל תבינו לא נכון, ללא ספק יש הבדלים משמעותיים בין רמקולים ב-100 לרמקולים ב-1,500, אבל בטווח המחירים היותר גבוהים קיימים הבדלים זניחים לחלוטין. לדעתי קיים אפקט פסיכולוגי של תג מחיר. אנחנו חושבים שרמקולים ב-5,000 נשמעים בהכרח יותר טוב מרמקולים ב-1,500 שקלים והמוח מדמיין את ההבדל. רוב האנשים לא מסוגלים לשמוע הבדלים בין MP3 192 לדיסק מקורי. אדם יחשוב שרמקול ב-5,000 ישמע יותר טוב, גם אם בפועל אותו הרמקול נשמע בדיוק כמו רמקול ב-1,500 כי יש בנו חשיבה מובנת שדברים יקרים יותר בהכרח יותר טובים.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by אוריפ,

איזה הבדל יש בין AUDIGY ל-AUDIGY 2? אגב, ראיתי ליד חלק מכרטיסי הקול AUDIGY 2 כתוב BULK. מה זה אומר BULK? האם זה שונה מכרטיס קול רגיל?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. יש לי שאלה, ברשותי מגבר שאני מאד אוהב וזוג רמקולים רצפתיים אמייתנים, אך, אליה וקוץ בה, השכנים מתלוננים על רעש, אני לא מוכן לשמוע בווליום מינימלי שמעלים חלק מהצלילים והורס את חווית המוזיקה בשעות הקטנות של הלילה. מצאתי לנכון להשקיע באוזניות איכותיות (כ-300 דולר לערך) ובכרטיס קול איכותי גם כן. הבעיה שאני מתעצל לרדת כל פעם מתחת לשולחן, לנתק את המגבר ולחבר את האוזניות, שוב ושוב כל ערב. די. (כמובן לא בא בחשבון לחבר את האוזניות לכרטיס קול המובנה, במקביל) האם כאן בפורמים המומחים של HWZONE ימצא הפתרון להעיל? כיצד אפשר להוציא עוד OUT LINE? איך אני יכול להאזין לאוזניות כל ערב, במינימום עבודה? - חשבתי על לחבר את האוזניות ישירות למגבר ולהחליף לערוץ של האוזניות, כשאני מאזין בהן, אך גל…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. חייב יציאת AUX שהיא מתחברת לרסיבר שלי . הרבה סרטים קצת משחקים . תודה

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שמעתי מחבר שיש לו דרייבר שמשפר פי כמה את האיכות של הכרטיס LIVE יכול להיות? ידוע לכם? אם כן מאיפה משיגים אותו?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by yonir,

אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 למחשב בתקציב של 150-200 ש"ח (או מקס' טיפה יותר), בעיקר למוזיקה. חשבתי על Creative SBS390, האם זאת הבחירה הכי טובה ? (אני מעדיף שיהיה שקע לאוזניות כמו שיש בו, אבל זה לא חובה לחלוטין) מה שכן אני צריך את הרמקולים עד יום חמישי, מה שאומר שכנראה אני אצטרך לאסוף בעצמי לכן צריך לקנות את זה מחנות באזור המרכז, אני גר באזור גבעתיים, רמת גן. (למשל חנויות באזור שיכולות להתאים- LogicPC, Pompa) תודה

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים