אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
אני בונה לאח שלי מפרט שאמור להריץ לו world of warcraft על אולטרא. הוא גם שומע שירים ביוטיוב פה ושם. רציתי להעביר לו את הATP3 שלי שהיו מ-ד-ה-י-מ-י-ם לאורך השנים. נהניתי מהם מאוד, אבל אחותי עקצה לי אותם כשהייתי בחול איזה רמקולים נמכרים היום ששקולים לאיכות סאונד שלהם? היא בכלל נחשבת טובה למה שיש היום? אני לא מעודכן כבר שנים במה שהולך. איזה רמקולים היום הbang for the buck הכי טוב ברמות סאונד של הatp3 שלצערי כבר לא נמכרים? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אשמח להמלצה לסטרימר, האם זה בכלל כדאי (מבחינת איכות הקול והתמונה) הייעוד - סרטים, הקלטה אבל לפני הכל הרצת קבצי מוסיקה לכן איכות הסאונד חשובה לי (אין לי כניסה דיגיטאלית במגבר) השאלה הכי חשובה לי היא איכות כרטיס הקול ,כרגע אני מתשמש בג'וליה. בעצם רציתי לדעת האם סטרימר יעשה את העבודה כיון שאני לא מוענין במחשב מדיה סנטר. אשמח להמלצה על דגמים אשר עשויים להתאים אם מישהו מכיר
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, אני לא יודע אם זה בדיוק המקום המתאים אבל בכל מקרה אני רוצה לשאול כיצד ניתן לעשות תצוגות מקדימות לסרטים במזרים מדיה TVIX N1 כמו לדוגמא פה http://www.dtown.co.il/articles/1317.html ניתן לראות תמונות תצוגה מקדימות כאלו לכל הסרטים שהסטירמר מצא תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1163558
-
שלום לכולם, יש לי מגבר של DENON מדגם 1803, הבעיה שאבד לי השלט שלו וקניתי שלט אוניברסלי אבל אני לא מצליח להדליק אותו עם האוניברסלי. 1. איך אמור להיות להיקרא רסיבר באנגלית על שלט אוניברסלי? יש שם כל מיני גברים כמו HIFI, LD, CAB, CD, CATV, DBS... 2. אין אפשרות להדליק את הדבר הזה בלי שלט? מקוה שמישהו יודע למה זה מחרפן אותי. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב, כפי שכתוב בכותרת. אני משתמש בעקרון באוזניות (Beyerdynamic 880DT) ולא ברמקולים. בעתיד גם אני אשתמש במגבר אוזניות. אני מעוניין גם בשמיעת מוזיקה, וגם במשחקים. ה-ALC850 שיש onboard הוא זוועה, גם במשחקים, וגם במוזיקה. חשבתי לקנות X-Fi Xtrememusic אבל הוא עולה 750 שקל, וגם שמעתי על בעיות עם הדרייברים שלו. חוץ מזה ידוע שמדי פעם אפשר למצוא מוצרים יותר טובים מאלה של קרייאטיב בפחות כסף. בעיקר מטריד אותי הנושא של הדרייברים., כסף אפשר להוציא. אחת הבעיות היא שקשה למצוא ביקורות על כרטיסי קול שאינם CREATIVE. האם יש אלטרנטיבות באיכות דומה (SNR טוב, EAX4/5, יכולת headphones 3d virtualization)? והאם יש אותם בארץ?
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. עברתי על המדריך באתר הזה לגבי בדיקת כרטיס הקול בעזרת התוכנה RightMark Audio Analyzer 5.5 קיצור: RMAA 5.5 עברתי לפי ההוראות של המדריך אבל התוכנה מראה שיש לי בעייה בכרטיס ואין לי מושג איך לפתור אותה. זאת הבעייה: PROBLAM: the input level is low. try to increase recording or playback levels in your mixer עכשיו, אני חושב שהתוכנה מתכוונת שאני יעלה את רמת הווליום אבל אצלי הרמת עומדת על 100 אחוז. בבקשה עזרו לי. מצורפת תמונה של הבעייה. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 למחשב בתקציב של 150-200 ש"ח (או מקס' טיפה יותר), בעיקר למוזיקה. חשבתי על Creative SBS390, האם זאת הבחירה הכי טובה ? (אני מעדיף שיהיה שקע לאוזניות כמו שיש בו, אבל זה לא חובה לחלוטין) מה שכן אני צריך את הרמקולים עד יום חמישי, מה שאומר שכנראה אני אצטרך לאסוף בעצמי לכן צריך לקנות את זה מחנות באזור המרכז, אני גר באזור גבעתיים, רמת גן. (למשל חנויות באזור שיכולות להתאים- LogicPC, Pompa) תודה
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! אילו חנויות יש לבדיקת אוזניות בירושלים, תל-אביב וחדרה? אני אודה לכם אם תוכלו למנות את כל החנויות שאתם מכירים בערים האלו, שנותנות לבדוק אוזניות. תודה מראש. -מתן
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני יודע שהרמקולים שאני רוצה לקנות לא טובים אבל אין מה לעשות: 1) 2) creative inspire 2.1 טוב, אז מה עדיף?? נ.ב הרמקולים יתחברו לכרטיס קול : ג'יניוס 5.1 :'( :'( :'( :-X יאיר
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חקרתי ברשת (כניראה יותר מידי) ומצאתי את המדריך הזה http://forums.extremeoverclocking.com/showthread.php?t=137352 המדריך הזה מסביר איך להפוך את הCREATIVE שלכם לAUDIGY ZS דרך שינוי תוכנה. SOFTMODE לא נבדקו כל הכרטיסים, למטה ישנה רשימת כרטיסים שעברו בהצלחה את ה SOFTMODE ל AUDIGY 2 ZS Sound Blaster Audigy Sound Blaster Audigy Platinum Sound Blaster Audigy MP3+ Sound Blaster Audigy 2 Sound Blaster Audigy 2 Platinum Sound Blaster Live! Value Sound Blaster Live! 5.1 בהצלחה... אני את שלי ינסה על הבוקר כניראה
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן התחדשתי בHD600 איזה מגבר כדאי לשדך להם? יש לי תקציב ממש נמוך. המליצו לי על Fiio E07K אבל אני רוצה לשמוע קודם. איפה אפשר להאזין למגברים בכדי לבצע קנייה יותר מושכלת? תודה ושאלה נוספת יש לי יציאה מהאוזניות רק PL גדול כמו של מערכות סטריאו. איך אני מחבר דבר כזה בכלל למחשב או לנגן כלשהו?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רמקולים איכותיים שאפשר לקחת למקומות בתיק ולחבר לMP3 (לא בלוטות') ראיתי את הרמקולים gear4 pg-142 ודי התלהבתי מהם, אבל הבנתי שמכרו אותם בסלקום לפני שנתיים ובאינטרנט מצאתי אותם רק באתר בשם זולה שופס ב650 ש"ח, שזה יותר מדי. אם מישהו מכיר איפה אפשר לקנות כאלה במחיר סביר זה יהיה מצוין, מעבר לזה אני אשמח להמלצות לרמקולים איכותיים אחרים, עד 400 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות את האוזניות האלה: http://www.microsoft.com/hardware/digitalcommunication/productdetails.aspx?pid=006 האם הם מומלצות? הבנתי שהם מתחברות בחיבור USB, זה אומר שיש באוזניות כרטיס קול מובנה או משהו כזה? מפני שזה מתחבר ב USB. איך איכות השמע שלהם? והאם חיבור USB לאוזניות הוא מומלץ ושומעים את הסאונד בצורה טובה? תודה רבה זה ממש חשוב מפשני שאני מענין לקנות אותם השבוע...
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רדיו-דיסק קורא אמפי3 וצרובים לרכב. שהמסך יהיה כמה שיותר גדול ושהרדיו-דיסק יקרא טקסט. שיהיו חיבורים למגבר [עדיפות לכבלים מוזהבים ] ולסאבוופר [או שהולך הסאב וופר ילך עם המגברים?] ושאוכל לחבר changer של 12 דיסקים. שכמובן יהיה שלט [יש לי כבר שלט במערכת הנוכחית שלי מבית "ביונר" אז אשמח לדעת אם אפשר להשתמש בו במקום משום שהוא ממש טוב ונוח [יש לו גם מתקן שמחבר אותו על ההגה] התקציב - 700 שקל. בתודה מראש, אבי. נקנה! תודה לכל האנשים שעזרו... בהודעה האחרונה שלי תכלו לראות איזה דגם ותמונה של האריזה [לא היה לי כוח לרדת לצלם]
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות לאוזניות ל-zen micro המיועדות לפעילות ספורט מתונה. חשוב שיהיו נוחות וקלות (וכמובן באיכות טובה). באותו עניין - האם אוזניות עורף עדיפות לספורט על פני אוזניות כפתור? הם באמת נוחות בפעילות ספורט? ושאלה אחרונה - יש חנויות שמאפשרות להתרשם מאיכות השמע (ולא רק מהקופסא).
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין 2 סוגים של רמקולים האחד זה logitech g51 והשני altec mx5021 שהוא 2.1 לעומת הלוג'יטק, שניהם אני משיג באותו מחיר בערך המטרה היא משחקים וסרטים ב-HD(יש LCD) אני לא צריך שהרמקולים יהיו בעוצמה אדירה כי זה רק לחדר סטנדרטי. בנוסף יש לי PS3 ככה שאם יש משהו שיתמוך בו זה גם יעזור אבל לא חובה. אם למישהו יש המלצה למשהו אחר בסכום הזה אני אשמח לשמוע תודה מראש :>
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך הם? http://www.amazon.com/Psyko-Gaming-Headset-Authentic-Surround/dp/B003BWAZB8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1285673264&sr=8-1-catcorr
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, נעלמו לי הרגליות שמתברגות אל הרמקול והפכתי את כל האינטרנט איביי וכו' ואני לא מוצא כאלו איך זה נקרא באנגלית ואיפה אני יכול לרכוש?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ביקשו ממני לעשות רשימה של אוזניות InEar לפי תקציב והכדאיות של כל אחד. זה מה שמצאתי בזאפ - KOSS SPARK PLUG - מחיר 195 ש"ח CREATIVE EP-630 - מחיר 235 ש"ח SENNHEISER CX-300 - מחיר 285 ש"ח Sony MDREX71SL - מחיר 300 ש"ח Sony MDR-EX81LP - מחיר 360 ש"ח מה אפשר למחוק מהרשימה ? יש עוד משהו בתחום התקציב? * יש לי את ה-EX71. אני מודע שבארה"ב מחירים זולים בחצי תמנו את הדגמים הטובים ביותר בתחום המחירים מ-0 עד 400 ש"ח.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום דרושים רמקולים למחשב עם חוטים ארוכים כלומר מהמחשב עד ליחידה הראשית של הרמקול שיהיה חוט ארוך, וכן מהיחידה הראשית לרמקולים עצמם חוט ארוך (חשיבות גדולה לחוט מהמחשב) התקציב עד 250 עם קצת זליגה הגודל של הרמקולים, עדיפות לקטנים ואיכותיים. עד עכשיו היו logitech S220 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אבא שלי קנה לי בחול נגן MP3: iRiver H340 שזה 40 גיגה אבל הביקורות על זה הרבה יותר גרועות מH320 שזה 20 גיגה ואני אפילו את זה לא אמלא... אבא שלי קנה לי את ה40 בפחות כסף ממה שעולה בארץ ה20 כך שאם אני אמכור את זה בארץ - יהיה לי מספיק כסף אפילו לשני נגנים בארץ של 20 גיגה האם כדאי לי למכור את ה40 ולקנות במקום זה 20?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.no-risk.co.il/Product.asp?aff_a=1&Pid=SHQ4217&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=2&aff=Zap〈=he הוא מגיע עם מיקרופון ושלט ווליום .. עכשיו בעיקרון כתוב שהשלט מותאם לאייפון\אייפד השאלה שלי היא האם זה יעבוד עם Lg G2 mini ? תודה רבה חברים (אם ראיתם מבצע BF עליו במקרה תזרקו קישור )
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אנחנו מעוניינים לקנות לאבי מערכת שמע לכבוד היום הולדת שלו. המערכת תמוקם בעבודה שלו (הוא עצמאי). תקציב - 400,500,600... צריכה להיות עוצמה סבירה (לא משהו מיוחד... אבל שישמעו בסביבה קצת פתוחה) אמין תמיכה ב CD תמיכה בקלטות (כן...) איכות שמע טובה (שוב, לא משהו מיוחד, אבל שישמעו סבבה) מהנסיון שלי, מערכות סטריאו נוטות להיות לא אמינות. עד עכשיו גם היתה לו מערכת סטריאו יפנית כלשהי והיא מתה לאחר שלוש-ארבע שנים. חשבתי על המערכת הזאת: http://www.eurocomdc.co.il/?CategoryID=199&ArticleID=1048 ב 500 שקלים. יש תובנות? הערות? אשמח לעזרה תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים! ברשותי רסיבר RX5032V עם יציאת SUBWOFFER (כניסה ל RCA זכר), יש שם חור להכניס RCA. היום קיבלתי סאבוופר שהוא בעצם מערכת בפני עצמה עם חיבור לחשמל ויציאות לרמקולים קטנים. מצורף תמונה של הסאבוופר. האם יש דרך לחבר את הרסיבר כך שיוציא אות לסאבוופר והסאבוופר יפעל בתור באס? אם כן, איזה כבלים אני צריך ולאיזה יציאה עלי לחבר אותם? http://up413.siz.co.il/up2/uoxjjyldnywg.jpg תודה רבה, עמית
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-