עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by TMJ,

שלום לכולם! אני כבר המון זמן רוצה לקנות מערכת סטריאו, בכל וריאציה שהיא. אני פשוט לא מבין כל כך בתחום. הכי חשוב זה שהמוזיקה תהיה באיכות הכי טובה בהתאם לתקציב. כרגע יש לי מערכת של LG שהפסיקה לקרוא דיסקים וזה מחפרן אותי וגם הסאונד שלה לא בשמיים. לא עדיף לקנות איזה רסיבר או משהו? החדר הוא בערך 4 מטר על 5 מטר. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by z999,

שלום, בימים אלה אני מתכנן שולחן מחשב חדש שיחליף את השולחן הנוכחי שלי. ניתנה לי ההזדמנות הלא שכיחה לבנות שולחן שיתאים לי בדיוק, ארגונומית ואקוסטית. אני מתכנן ביחד עם השולחן לקנות גם רמקולים, microlab solo 6/7 (כנראה ה6, החדר שלי לא כזה גדול). מה המיקום האידיאלי לרמקולים האלה? אני יודע שיש להם באס רפלקס שאומר שאני צריך להרחיק אותם מהקיר, ובגלל שהם גדולים אני צריך גם להרחיק אותם ממני, מה שזמין אצלי בחדר (השטח הריק, בלי מיטה וארון) הוא 1.7X2.4 מ', מה יהיו המידות האידיאליות למיקום של רמקולים? מה צריך להיות הגובה של הסטנדים שלהם? כמה גדול צריך להיות השולחן? (אני רוצה משהו עמוק, נמוך וארוך, שיהיה בו מקום לדברים מעבר למסכים+רמקולים ושיהיה נוח לישיבה) וגם, אני חושב שלחדר בגודל…

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  3. Started by redead,

זה מה שמצאתי בEBAY http://www.ebay.com/itm/White-Headset-Mic-4-Samsung-Galaxy-S-4G-T959V-Epic-i500-/320690834539?pt=PDA_Accessories&hash=item4aaaa9cc6b#ht_1215wt_905 לא מחפש משהו מטורף אבל לא זבל

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  4. Started by alergic,

מרחק צפיה - 3-4 מטר (סלון קטן) תקציב - עד 4,000 שימושים - יחובר באמצעות הממיר הפשוט של הוט (נרכש בעת מעבר לשידורים דיגיטליים בארץ) לעיתים גם חיבור מחשב נייד לצפיה בתכנים מהאינטרנט(שולי ביותר, כמעט ולא יקרה) מערכת קולנוע ביתי - אין בתודה, נתן

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by solaric,

כרגע ברשותי אוזניות HD201, אדם שאני מכיר מעוניין למכור ביד שניה אוזניות HD428 ב200 ש"ח בערך. האם ארגיש הבדל משמעותי בצליל? האם מדובר באוזניות סגורות או פתוחות? קנייה כדאית?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by boriskz,

היי, אני מחפש לקנות טלוויזיה 37" שתשמש בעיקר כמסך למחשב. אני מתכוון להשתמש בטלוויזיה בשביל גלישה ובשביל צפייה בסרטים (לא משחקים). כמובן Full HD. מעדיף שלטלוויזיה יהיה סאונד טוב, כי כרגע אני לא מתכנן לרכוש מערכת סאונד. התכנון הוא לקנות כרטיס מסך נוסף (כרגע יש במחשב יציאת DVI on board שמחובר אליה מסך המחשב), ולחבר את הטלויזיה בכבל HDMI באורך 5מטר. מחפש המלצות לטלוויזיה שאפשר לגלוש איתה באינטרנט, וכרטיס מסך מתאים. תודה, בוריס

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by ^DaRk-MiNd^,

חשבתי לקנות את Sennheiser MM50 כדי לשפר את חווית השמיעה דרך הANDROID ולשמור את אופציית המיקרופון לשם שיחות. בדקתי בזאפ ומצאתי את טווחי המחירים האלו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716240 . בEBAY המכשיר נמכר קיים גם ב13$ אבל באמזון המחיר הוא 32$. על איזה חנות אפשר לסמוך שהיא מוכרת מוצר מקורי?

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  8. שלום לכולם, אני קצת חדש פה אז נא להתחשב.. אשמח לקבל ממכם המלצות וייעוץ לגבי תוכנה מתאימה לעניני הקלטות ועריכה של מוזיקה, אני מחזיק בבית גיטרה ומגבר ואני מחפש תוכנה שתאפשר לי להקליט שירים ובנוסף לערוך ומקסס עד לשלב הסופי, כרגע אני מנסה את MAGIX MUSIC MAKER אבל בנתיים כבר הספיקו להגיד לי שזה סתם תוכנה וכדאי לי לעבור לפרו טולס או קיובייס או פרוטי לופס, מה לדעתכם התוכנה שהכי תתאים לצורך מה שאני מחפש? תודה

9. למי שאוהב לשמוע דרך האייפון/איפוד-יש אפשרות לקנות רמקול איכותי(?) שמתחבר לג'אק של האוזניות, או לקנות תחנת עגינה לאייפון ששם המחיר עולה דרמטית לפי האיכות. לדוגמא תחנת עגינה באיכות סבירה מתחילה מ-850, ורמקולים..אני לא כל כך מכיר בגלל זה אני שואל. יש לציין שאני צריך משהו יחסית קומפקטי כי זה למטבח(בזמן שאני שוטף כלים).

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. שלום חבר'ה, אז לאחר שהכלבה שלי אכלה לי את האוזניות של הגלקסי עוד לפני שיצא לי לבדוק אותם בכלל אני מחפש אוזניות אחרות, איכותיות אשר ניתן גם לשלוט בשירים ובשיחות דרכן. תודה ד"א כל האוזניות שתומכת באייפון יעבדו גם על מערכת אנדרואיד בצורה מלאה?

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by Alexkmr,

אני צריך המלצה לרמקולים ניידים, לא משהו יקר, עד 60 דולר\250 שקל. אין לי בעיה להזמין מחול. אני לא מצפה לפוצץ תשכונע עם רמקולים בגודל אפונה רצוי מאד שיפעל על סוללות AA. תודה(:

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  12. Started by fenix5545,

אני צריך המלצה לכרטיס קול חיצוני או פנימי זה לא משנה לי כדאי שיהיה לו חיבור MIDI לא חובה הכי חשוב לי זה האיכות שמע שלו יש לי בסביבות ה400 ש"ח אני יכול גם ב500 אבל רק אם יש הבדלים ממש ממש ממש ממש גדולים אני לא רוצה לעבור את ה400 תודה רבה על העזרה ושבוע טוב

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  13. אני שוקל אם לקנות את הz906 איך הם בהשוואה לz5500? אני לא מצפה למשהו יותר טוב רק שלא תהיה ירידה ברמה ואם יש לך רמקולים אחרים להמליץ לי עליהם בסביבות ה2000 וקצת אני ישמח לשמוע

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by sbhtkK7,

http://www.amperel.co.il/products/194096

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  15. Started by MeTaLhAmMeR,

אני משתמש ב-Winamp כבר המון המון זמן (קצת מעל 15 שנים) ואני מאוד אוהב את הפשטות שלה והאקוולייזר ואת זה שבתחילת כל שיר קיימת אפשרות לשמוע את השיר בעמעום (Fade In) אבל אני חושב שזמנה כבר הגיע ואני מחפש תוכנה שתחליף אותה. אני מחפש תוכנה לא כבדה כל כך עם אותם אפשרויות אקוולייזר ועמעום בתחילת כל שיר כמו שיש ב-Winamp אבל שתציג את השירים כמו iTunes (לפי אמן/דיסק וכ'ו). קיימת חיה כזאת?

• 8 תגובות
    • 959 צפיות
  16. Started by sbhtkK7,

http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/private_headphones_portable_504771

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  17. Started by 205gti,

אז ככה היום קניתי את הX23 חיברתי מהמגבר מכניסת AUX INPUT כבל אדום+לבן לממיר של הוט HD לכניסת AUX אדום לבן. בצג ליד הוולים זה מראה 2.0 שאני שם את זה על 5.1 אין שמע. עכשיו במגבר בINPUT אומר לי שזה על AUX ולא על 5.1(מן הסתם כי חיברתי לAUX) ובOUTPUT זה מראה 5.1. אז למה שאני מעביר את זה בתצוגה למצב 5.1 אין שמע? איזה כבלים אני צריך לקנות? מאחורה במגבר הכניסות כאלה: http://www.ixbt.com/multimedia/microlab/x23/amp-big.jpg קיבלתי עוד כבלים שזה RCA וצד שני חיבור אוזניות שחכתי איך זה נקרא. זה החיבורים שיש לי בTV מאחורה: http://www.nix.ru/autocatalog/lcd_tv...2241_draft.jpg אז אני צריך חיבור RCA-RCA בישביל לחבר את זה לממיר או לTV אז יעבוד לי ה5.1

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by nodynod,

היי, אני מחפש טלויזיה לחדר שלי בגודל 42 אינצ' (מרחק מהמסך - 3 מטר) רוב השימוש הוא סרטים (בחושך) וסדרות HD, משחקים (PS3 ומחשב) ואולי קצת עבודה עם מחשב. לא צריך תלת מימד וכאלה. אשמח לטלויזיה כמה שיותר זולה, התקציב שלי הוא 3~ אבל אין לי בעיה להוסיף כסף אם צריך כדי שהכל יעבוד כמו שצריך. וכמה לדעתכם זה באמת חשוב לעשות אחריות 3 שנים וכל זה? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  19. שלום חברים, אני רוכש בקרוב מחשב עריכה חזק ואני רוצה לצרף אליו זוג רמקולים 2.0 בטווח מחירים של עד 1000 שקלים. אחרי סקירה של דגמים רבים הגעתי פחות או יותר לשני הדגמים האלה, ואשמח אם יש לכם תובנות עליהם או על אחרים שיכולים לעזור לי. רמקולים Microlab Solo6 2.0 מוניטורים M-AUDIO Studiophile AV40 תודה רבה!

• 16 תגובות
    • 3.9k צפיות
  20. Started by liran2003,

האם חיבור אוזניות(פשוטות, CX300) בכבל מאריך מהכ. קול, פוגע באיכות השמע?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by darkie,

שלום, קניתי לאחרונה את הרמקולים Solo4C ואינני מצליח לחבר את הרמקולים מאחד לשני. העלתי תמונה על מנת להמחיש את הבעיה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 101.2k צפיות
  22. Started by ThomasB,

שלום, אני מחפש רמקולים למחשב בסביבות ה500 ש"ח ישמשו בעיקר למשחקים וסרטים.. וכמובן מוזיקה בין היתר.. החדר שלי ממש קטן.. פחות מ3X3

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  23. שלום לכולם הורי מחפשים טלוויזיה חדשה מסוג LED או LCD בגדלים שנעים בין 46"- 50" הטלוויזיה תשמש לצפיה בתכני HD וממיר מקליט HD של YES, סרטים ,סדרות,כדורגל ,ערוצים "רגילים" כמו 2 , חיבור לסוני 3 למשחקים , חיבור ל WII , חיבור למערכת קולנוע ביתית של SONAB וחיבור ל DVD ומגבר . הצפיה בטלוויזיה ממושכת, התקציב לטלוויזה נע עד .6500 המרחק מאזור הצפיה עד לקיר עצמו 4.5-5 מטר. חשוב למצוא פתרון איך להעביר סרטים לטלווזיה הבנתי שבטלויזיות של סוני יש בעיה עם סרטי MKV. לבנתיים אבא שלי חושב על שלושה דגמים -sony nx710 - SAMSUNG 46D550 -46CX520 SONY מה אתם חושבים על אלו או כדאי לקחת דגמים אחרים. תודה מראש לכלל העוזרים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by satlan1,

שלום, קניתי LCD של טושיבה 37RV733 . שאני מדליק אותה לוקח לה משהו כמו 30 שניות להדלק.. אם אני מכבה אותה אחרי שהיא כבר דלוקה, ומדליק שוב, היא בתוך 3-4 שניותי נדלקת. דיברתי עם טושיבה אמרו לי שזה קשור כנראה למתח גבוה בחשמל.. אבל בתכלס יש לי עוד 2 טלוויזיות שלהם בבית, ובהן הכל תקין והן נדלקות מהר. *מדדתי שוב פעם אחרי שהיא הייתה כבוייה שעה - 55 שניות לקח לה להידלק - ועוד 5 שניות להציג את הערוץ שבממיר.. אתם חושבים שכדאי להחליף את המוצר? תודה!

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  25. Started by ObakeFilter,

ברכות, אנחנו מחפשים בנרות מסך חדש לסלון שלנו שיחליף את הטושיבה המקרטעת שלנו. חובה שיהיה מסך LED (מזכוכית), יכלול כניסת USB שתתמוך בסרטי וידאו (כניסה לדיסק קשיח חיצוני - רשות), שגודלו יהיה 47 אינץ' וינוע סביב המחיר 5,000 - 8,000. יש המלצות מלומדות? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים