עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by FeedMe,

אהלן.. נגיע לעיקר מחפש בחיפה אוזניות איכותיות.. המליצו לי על 201HD אבל אני מחפש אוזניות כפתור.. משהו פחות בולט תקציב עד 150 ש"ח- תודה רבה

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  2. Started by whodosntlikeomri,

שלום אני קונה בקרוב מארה"ב ihp-120 השאלה שלי היא האם האוזניות שאני יקבל איתם טובות? או ששווה שלהקיעה עוד 30$ ולקנות אוזניות אם לקנות אז איזה אוזניות אתם ממליצים באזור ה 30$?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by tintin,

קיבלתי ליום הולדת X5. עכשיו האוזניות שבאות איתו בעוצמה מלאה לא ממש טובות. השתמשתי גם באוזניות הישנות שלי HD477 של SENH ואי אפשר להגדיר EQ ובאסים גבוהים כי שומעים ממש לא טוב והאוזניות כמעט מתפוצצות והבאס לא מאוזן. חשבתי על אוזניות עד 400-450 שקל שינצלו טוב את הנגן ואני יוכל להשתמש בEQ ולהוסיף בהגרדות אפקטים כמו באסים מוגברים ושבעוצמה גבוהה אני אשמע את זה נורמאלי ולא עם דיסטורשן ובאסים קופצים ומעצבנים האם ה PORTA PRO טובות למטרה הזו? האם הם ישמיעו לי באיכות טובה גם בווליום גבוהה ויאפשרו לי להוסיף באסים? האם הם מוסיפים גם יותר עוצמה או שזה כבר תלוי במגבר של הנגן? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  4. Started by xena,

שלום, אני מחפש אוזניות שיתאימו ל ZVM שלי. אינני אוהב את ה PX100. בבית אני משתמש עם HD570 ככה שהרף גבוה. מחפש אוזניות טובות, נניח תקציב עד 500 ש"ח ככה (תקציב גמיש אם אמצא משהו טוב). כמו כן, היכן אפשר לשמוע היום אוזניות? יש חנויות שנותנות לשמוע? אשמח לכתובות.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  5. Started by OmerS,

אהלן, בעוד מספר ימים אני אמור לקבל את ה- iPod Touch, יש לי כמה שאלות בנוגע לאוזניות ואשמח אם תוכלו לענות. 1. מה האיכות של האוזניות שמגיעות עם המכשיר? האם עדיף לחכות ולשמוע או שכדאי להזמין מראש אוזניות איכותיות יותר? 2. אני מעדיף אוזניות in-ear, הסתכלתי בעיקר על CX300 - CX500 של Sennheiser, מה ההבדל בין הדגמים השונים? האם הוא מהותי? 3. חשבתי להזמין את האוזניות מ- eBay אבל הבנתי שקיימים שם הרבה זיופים של Sennheiser, איך מזהים וממה כדאי להיזהר? אשמח גם לשמוע המלצות ודעות בנוגע לאוזניות אחרות. תודה מראש! נ.ב. איך האוזניות in-ear של Sennheiser בפעילויות ספורטיביות כמו ריצה? למישהו יש ניסיון?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Spider - Mike,

חבר'ה אני צריך המלצה לאוזניות לנגן mp3 בסביבות 1000 שקל.. מוכן אפילו להשקיע עוד אם יש המלצה מיוחדת ויקרה יותר.

• 12 תגובות
    • 918 צפיות
  7. Started by Born2Kill,

שלום רב, מחפש אוזניות לשימושים הבאים: משחקים, מוזיקה וסרטים. מחפש אוזניות שנותנות את התמורה הטובה ביותר למחיר וחשוב לא פחות שהקשת והחוטים יהיו עמידים להמון זמן. נ.ב. נכון להיום אני משתמש ב-AKG GHS1 ומחפש לו מחליף ראוי...

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by IAF.ofek,

שלום, אני מתכנן לרכוש בקיץ את ה-SanDisk Sansa E250 2GB (חוסך כסף בשבילו,כרגע יש לי 80% מהסכום),ויש לי כמה שאלות. א. איך האוזניות של ה-Sansa ? כדי להחליף אותם? ב. בהקשר לשאלה הקודמת,אם כן, איזה אוזניות (עד 150 ש"ח) מומלצות לנגן כזה? ג. בלי קשר לאוזניות,לפי זאפ המחיר בחנות הזולה ביותר (אסור לפי החוקים לציין את השם) הוא 799 ש"ח,עם שנה אחריות ומשלוח חינם, האם שווה במחיר הזה לקנות בארץ ביחס למחיר בחו"ל ? והאם צפוי המחיר של ה-Sansa לרדת?

• 8 תגובות
    • 968 צפיות
  9. Started by Frozen-Ice,

אני רוצה לקנות אוזניות מארצות הברית עד 300 ש"ח איזה לדעתכם ???

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  10. Started by elad76,

לאחר שהאוזניות הלא איכותיות של OVANN שלי נשברו..עברה שנה של אחריות. אני צריך אוזניות עם מיקרופון לCS..עכשיו אני לא רוצה לבזבז הרבה כי אני חוסך ל8800GTX.. מה טוב יותר או שגרוע.. http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15438&catid=930 http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15461&catid=930 לCS אין איכות כל יפה כל כך..משחק ישן

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  11. Started by scylla,

קניתי היום IAUDIO G3 ואני סה"כ מרוצה, אבל הדבר היחיד שמעצבן אותי זה שהאוזניות חורקות בבאסים בווליום גבוה (לא גבוה באופן מטורף אלא רק גבוה). רציתי לשמוע המלצות לאוזניות שבאמת יש הבדל רציני (דגש על רציני) בינן לבין האוזניות שמסופקות (שלא נראה לי שהן הMX500 גם לפי מוכר בבאג וגם לפי המוכר בחנות שבא קניתי). אם התקציב לא מספיק לאוזניות שאני באמת אהנה מהן אז אני אעדיף להשאר עם הנוכחיות. דרישות: 1. באס! הפרמטר הכי חשוב! שיהיה באס מאוד עמוק וחזק, זה הכי חשוב לי במוזיקה וזה מה שהכי "עושה לי את זה". 2. לא מפריע לי אם זה אוזניות in ear אוזניות "רגילות" או אלו שעוטפות את האוזניים (כמו אולפנים כאלה לא זוכר את המינוח המדוייק). 3. רצוי שהאוזניות יהיו נוחות לאוזן ולריצה (ריצה לא חובה) וכמ…

• 53 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. אז מה לדעתכן האוזניות לGAMING בטווח מחיר של נניח עד 1500 (נראה לי מספיק גבוה, לא?!) הן צריכות להיות נוחות לשימוש שאפשר להשתמש בהן לטווח זמן ארוך (לא מחממות) וכמובן עבור משחקים כמו COD4 וכו', צריכות להכיל באסים טובים וחזקים. מה דעתכם? מה אתם ממליצים בחום?

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  13. Started by danielb,

מה אתם אומרים על ה akg k26p ? האם ה sennheiser px100 עדיפות? אני מעדיף את הakg בגלל שהם אטומות יחסית אבל אם הסאונד בpx100 משמעותית יותר טוב אני אקח אותן

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  14. Started by MDK,

טוב לאחר שחיפשתי בפורום והגבתי בנושא האחרון, אני צריך את עזרתם בקשר להחלטה סופית אני רוצה לקנות אוזניות לנגן G3 ולמחשב. אני די מתלבט בין KOSS PORTAPRO וPX100 של SENNHEISER. חלק פה אומרים שהPX100 יותר טוב למרות שראיתי מספר ביקורות שטוענות ההפך (למשל GOODCANS.COM) האם הם מתאימים גם לריצה? הבנתי שההתנגדות של KOSS הרבה יותר גדולה - 60 לעומת 32 אז זה לא מתאים לי כל כך כי הG3 עם הגברה חלשה גם ככה (26 Mw סה"כ) יש לי אפשרות לקנות בEBAY אנגליה במחירים שבאזור ה200 שקל (כולל משלוח) מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  15. הכותרת אומרת הכל: שיהיו איכותיות, נוחות (לא אוהב את העיצוב של האוזיות שמגיעות עם האיפוד, נופלות כל הזמן)... תודה נ.ב: כמה נראה לכם שוות האוזניות של האיפוד, ברצינות? אתם חושבים שאוזניות ב60 שקל יהיו יותר טובות מהן?

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  16. Started by FlameThrow,

אשמח לקבל המלצות

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  17. Started by idoleff,

שלום, לאחר שהתייאשתי מהאוזניות שמגיעות עם הiRiver החלטתי לקנות במקומם אוזניות חדשות. אני שומע את כל סוגי המוזיקה, (בעצם, הכל חוץ מטראנסים ושחורה) חשבתי על PX100 או על הPortaPro מה דעתכם?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by mani007,

אני מחפש אוזניות לmp3 ב250 שקל אפשר למצוא משהו סביר בתקציב עכשיו לא אכפת לי שהאוזניות יהיו קליפס כפתור קשת רק שלא יהיו גדולות מידי

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  19. Started by scylla,

אני מתלבט איזה אוזניות לקנות ואני ממש בדילמה... יש יותר מדי דגמים שאין לי יותר מדי מושג עליהם. ראיתי אוזניות INEAR כמו הCX300 והEP630 שממליצים עליהן כאן, ומצד שני כל מיני אוזניות קשת כמו PX100, HD497, HD205 , HD485 וכו'. אני מחפש אוזניות איכותיות עם באס חזק ללא קשר לגודל רק שיהיו לא עצומות כאלה ויחסית נוחות לנשיאה. עדיפות לאטומות אבל עדיפות הכי גדולה לאיכותיות. תקציב- 300-600 ש"ח עדיפות לכמה שפחות.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  20. שלום! אני צריך עזרה בבחירת אוזניות. השיקול המרכזי והכמעט בלעדי הוא איכות הסאונד. אני מתלבט בין: koss portapro sennheiser cx300 sennheiser px100 מה עדיף? ואיפה הכי כדאי לקנות באיזור חיפה?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by ake,

אוזניות בעלות איכות צליל

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by nizzan7,

היי, אני רוצה אוזניות עד 100 ש"ח. הן יחוברו לMP3. חשוב מאוד שיאטמו היטב את האוזן כי הן ישמשו לרכיבה על אופניים ויש רוח. באוזניות הזולות שבאו עם הMP3 יש איטום גרוע ושומעים רק רוח... הכוונה היא לאוזניות כפתור/IN EAR תודה, ניצן

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by hell,

כמו שהבנתם אני מחפש אוזניות לא יקרות נוחות רצוי לא DJ אלה כאלה שניכנסות לטעלה של האוזן או מיתלבשות עליה ולא כפתור... (אני לא מיסתדר איתם ביכלל) אומרים שסנהייר מעולים באיכות ושמעתי את 497 והוא ממש טוב אולי משהו מסידרת הרחוב שלהם אבל רצוי שלא יזלול סוללות ושלא יהיה ענק כי יש לי כבר זוג להקלטה בבית סוני מוזרות כאלה שעולות 1000 בארץ הביאו לי ליומהולדת MDRמשהו כסופות ואם קבל מסולסל גאוני דרך הגב! לגבי המוסיקה אני שומע רוק מטאל פופ אלקטרוני וכל מה שדומה אני חולה על באסים ממש חשוב!!! ואם נגיד אני מזמין אוזניות ב 45$ על מה עוד אני משלם עד שהם מגיעות אליי הביתה? סתם שאלה שווה ליקנות במחיר הזה? http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1550840

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Zadu,

אני צריך אוזניות לsansa clip שלי .. שיהיו נוחות מאוד , שלא יכאב בתוך האוזן שמכניסים אותם , שלא יפלו מהאוזניים . אני צריך אוזניות לספורט אני במכון כושר עושה ריצות בהליכון ותרגילי משקולות ומכונות אז שלא יפול מהאוזן ושלא יכאב באוזן שיהיה נוח משו איכותי . תנו לי הצעות בבקשה. מקסימום השקעה מחיר באוזניות : 150 ש''ח .

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Marokai,

אני שחקן SC2 מקצועי, ואני רוצה לקנות אוזניות איכותיות לגיימינג. אפשר המלצות? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.