אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, ברצוני לרכוש רסיבר חדש לבית שלי על מנת לחבר לטלוויזיה בסלון, לשמוע קצת מוזיקה ולראות סרטים (חשוב שיהיה קורא דיסקים) התקציב שלי יחסית מוגבל (סביבות 1500 שקל) ואני מחפש בסך הכל רסיבר שיעשה את העבודה כמו שצריך (לא מחפש משהו לא נורמאלי) בכל מקרה הסתכלתי קצת בזאפ ומצאתי 3 דגמים נחמדים והשאלה שלי מה לדעתכם עדיף לרכוש ואם בכלל הדגמים האלה מומלצים או שאתם יכולים להמליץ לי על דגמים יותר טובים בסביבות המחיר שאני מחפש.. תודה רבה מראש 3 הדגמים : http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=e-amplifier&modelsid=798828,742020,744232
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש אוזניות OVER-EAR שיהיו לי כשאני נוסע באוטובוס וכשאני סתם הולך יש לי ATH-M50 - Audio-Technica שאני משתמש איתם בבית בכיף הייתי משתמש בהם אבל הכבל נורא ארוך וממש מבאס להשתמש בהם מחוץ לבית אני שומע את כל סוגי המוזיקה באיכות גבוהה FLAC/320 אני גם מחפש קייס לאוזניות שתמליצו לי אז אם יש גם קייס תציעו לי
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות בארה"ב אוזניות in-ear לטלפון שלי בסביבות ה 100$. האוזניות ישמשו אותי בעיקר להליכה ברחוב, אופניים וריצה (פחות בתחבורה ציבורית) אני שומע בעיקר רוק ומוסיקה ישראלית, לפעמים גם פרוג, ג'אז ומוסיקה קלאסית. בנוסף אני מקשיב לאודיובוקס (במיוחד בריצות ארוכות). חשבתי על שלושה דגמים: bose freestyle מהביקורות שקראתי זה הדגם המוביל מבחינתי. החשש שלי זה מכך שהן לא אוטמות ולכן אני לא יודע איך הן יהיו במקומות קצת רועשים. rha ma750i יש אותן לאח שלי ואיכות הסאונד מאוד טובה ויושבות טוב, אבל הן רק מרגישות לי קצת כבדות ואני לא בטוח שהן מתאימות לשימושים שלי. shure se215 שראיתי שהרבה כאן ממליצים. קראתי שמספר אנשים אמרו שהן אטומות מדי ולכן קשה לשים לב למה שמסביבך (מה שאולי לא…
-
- 10 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום רב. רציתי לדעת האם שווה לי להתקין כרטיס קול מדגם ASUS xonar DX 7.1 קיבלתי מתנה כשרכשתי לוח אם מדגם MSI XPOWER X99 שגם לפי מה שהבנתי יש לו כרטיס קול מתקדם ברמה דיי טובה בלשון המעטה. יש לי רמקולים של CREATIVE 5.1 באיכות דיי טובה. מה אתם ממליצים? תודה.
-
- 10 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
חשבתי על Xiaomi Piston, אשמח לקבל לינק למוצר מקורי וזול אם יש לכם המלצה לאוזניות אחרות-תמליצו
-
- 10 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש לי כרגע sony mdr v55: ואני חושב לקנות עכשיו את סנהייזר 205HD: עכשיו ככה: מה המשקל שלהן? לא מצאתי אפילו באתר של סנהייזר! למישהו יש אותן ויכול לשקול? והאם הן יושבות על האוזן או מסביבה? כי אני לא אוהב אוזניות שלגמרי מקיפות את האוזן (נראה לי שקוראים לזה סגורות). ואולי יש בכלל חנות שאפשר להתנסות באוזניות? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש מבצע נחמד על E10K - https://www.massdrop.com/buy/fiio-e10k-usb-dac-and-headphone-amplifier רציתי לשאול אם שווה את ההשקעה? אני חייב לציין שאני לא שומע רעשים סטטים כמעט
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני קיבלתי רסיבר וזוג רמקולים, אבל לא ממש מבין בזה, אשמח אם תוכלו לעזור לי לזהות את הציוד הזה ולהגיד איזה ערך יש לציוד הזה נכון לעכשיו אז קודם כל, הרסיבר, דגם Yamaha RX-V620, תחילת שנות ה2000, עליו דווקא כן מצאתי קצת מידע באינטרנט, אבל אשמח אם תוכלו לתת חוות דעת עליו, וכמה הוא שווה עכשיו מראה מקדימה: מראה מאחור: מה שיותר מעניין אותי זה הרמקולים, עליהם לא מצאתי שום מידע באינטרנט, דבר היחיד שאני יודע זה יצרן - Peerless, הם גם מסוף שנות ה90-תחילת 2000 יש עליהם מדבקה, ששם הדגם מחוק (אבל רואים שכתוב שם L-80) החיפוש בגוגל לא נתן כלום האם מישהו מכיר את הרמקולים האלו? נכון לעכשיו יש לי Microlab Solo 7C, האם המערכת הזאת…
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
בוקר טוב, אומר מראש שאני לא מבין כמעט בנושא אז יכול להיות שאכתוב קצת שטויות או שאני לא מבין דברים שכביכול ברורים מאליהם, בכל מקרה חבריי, בשביל זה אתם כאן (; ברשותי טלוויזיה מסוג Samsung LED UA42H5100, תלויה על הקיר בחדר, מרחק הצפייה בה הוא 2.5 מטרים. אני משתמש במחשב נייד (acer aspire m3-581tg, כ-4 שנים ברשותי) שמחובר 100% מהזמן לטלוויזיה בכבל HDMI (מסך הטלוויזיה בעצם משמש לי כמסך המחשב). כמו כל חובב סרטים, יש לי סרטים באיכויות בגודל סביבות ה-10 עד 25 ג'יגה, הבעיה היא, שכמה שאני אוהב לראות סרטים ב-1080, כשאני משווה על המסך, למשל, הסרט DEADPOOL: יש לי הוצאה אחת של YIFY ששוקלת 2 ג'יגה, והוצאה נוספת ששוקלת 12.5 ג'יגה ועוד אחת של 23, מן הסתם ההב…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני מחפש אזניות קשת חוטיות (בלי מיקרופון עדיף) בעיקר למשחקי מחשב, סרטים, שומע בעיקר סאונדטאקים ומוזיקה אלקטרונית באזור ה 600 ש"ח כרגע אני משתמש באזניות קשת - סנהייזר PX 100II ומאוד מרוצה מהם, אבל הן מכאיבות לאורך זמן (יושבות על האוזן בלחץ) ולפעמים קשה להיות איתם בגלל הקשת עצמה (מפריעה בצוואר). חוץ מזה - מאוד אוהב את הסאונד שלהם ובגלל זה מתייעץ איתכם פה, מחפש המלצות תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, ברשותי ATH-M50X ואני מאמין שאני לא לגמרי מנצל את הפוטנצייל שלהם. נכון לעכשיו אני מחבר אותם ישירות למחשב או לסמארטפון. האם לדעתכם השקעה במגבר או כרטיס קול פשוט תשפר את הביצועים שלהם ? במידה וכן אשמח לשמוע על מה אתם ממליצים. יעזור אם תצרפו גם לינק מ www.amazon.co.uk תודה!
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניין לרכוש אוזניות לפלאפון לשמיעת מוזיקה באיכות טובה בעיקר טראנס מומלץ שיהיה גם מיקרופון
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניין בהצעות שלכם דעתכם למוצרים שמשתלמים בשוק (best value). רוצה לעזור לחבר בקנית מערכת. ההחלטה היא לקנות 5.1 כדי לאפשר צפיה בסרטים עם צליל היקפי. אבל בהחלט יש כוונה להשתמש במערכת גם כמערכת להאזנה (סטריאו) אני טוען שכדאי להשקיע הרבה ב-receiver וברמקולים קדמיים ראשיים (סטריאו) ומעט (מאוד) על שאר המרכיבים ההקפיים. אולי אפילו בשלב ראשון (או בכלל) לוותר על הסאבוופר אם הרמקולים הקדמיים מספיק מלאים. דעתכם והצעות לאיזה כיוון ללכת יתקבלו בברכה - משומש?
-
- 10 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני עומד לפני קניית כרטיס טלויזיה שיחובר לממיר של HOT ולמסך 24 יש מגוון עצום של כרטיסים.. חיצוניים לא חיצוניים וכו'.. אני ממש מבולבל.. אם אפשר כמה דגשים מכם ודברים חשובים שצריך לדעת לפני קנייה של כרטיס טלויזיה תודה.
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש המלצה על טלוויזיה 42". מרחק צפייה של מטר וחצי - שני מטרים. רובו המוחלט של השימוש שלי הוא בצפייה בממיר של HOT, מג'יק ו-VOD, כמעט ולא צופה ב-DVD. ל-HOT אין ממיר שהוא גם מג'יק וגם HD ולכן גם לא יוצא לי לצפות באיכות HD. רוצה שתיהיה אפשרות לחבר את הטלוויזיה למחשב. התקציב הוא 3,000-4,000 ש"ח. אפשר לחרוג עד 5,000 אם יש תמורה שווה באמת. תודה רבה גל
-
- 10 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד מבית FUJITSU (המדוברת באתר) 530-10. כאמור מחשב מעולה אבל מה, כרטיס קול נוראי... זה מורגש כשאני מחבר אוזניות למחשב או כשאני מחבר אותו לרסיבר דרך יציאת האוזניות (רסיבר של דנון, AVR 1604) שמחובר אל זוג רמקולים גדולים ואיכותיים במיוחד (משהו ישן תחת מבית פיליפס, 2 דרייברים של 12', 2 של 3' ושתי טוויטרים. משהו ברמת CW). הצליל פשוט מסורס... ממש ככה אין לי דרך יותר טובה לתאר זאת. חיברתי אפילו אקולייזר חיצוני ישן ודיי איכותי שנקנה עם הרמקולים בזמנו. כשאני מחבר את ה MP שלי (COWON I7) לאותה יציאה עם אותם הגדרות הבית רועד! (במלוא מובן המילה). הצליל חיי יותר ופשוט חזק יותר. אם אני יקנה כרטיס קול חיצוני שמתחבר דרך USB יהיה שיפור משמעותי? אם כן כמה אני צריך…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות in-ear לנגן MP3 (איכותיות עד כמה שניתן בגבולות התקציב). רציתי לקנות את הCX300 אבל לצערי הן לא זמינות (ניסיתי כבר 2 חנויות ובשני המקרים אמרו שהן לא זמינות אצל היבואן). יש משהו אחר שיכול להתאים במחיר דומה (130-180)?
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מדובר על לחבר רסיבר פרמטיבי בעל יציאת coax (הבנתי שמדובר בחיבור דיגיטלי) למע' רמקולים Logitech z5500.. מה לגבי יציאה אופטית של DVD שתחובר לאותם רמקולים עם כבל אופטי? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! תראו אני עכשיו בתהליך לקנייה של מחשב לגיימרים חדש! התקציב שלי הוא : 1500 ש"ח ללא שום חריגה ועדיפות לפחות מהסכום הזה! מוטרות: גיימינג כבד, סרטים באיכות HD , שירים הומון! בקשות מיוחדות: חשוב שהיו 5.1 אם עדיפות לאלחוטי אבל אם זה משפיע במחיר וזה אומר שאני צריך לוותר על איכות אז לא צריך, לגבי האיכות מאוד חשובה לי בעיקר בתחומים שציינתי שזה בעצם התחומים הכי חשובים! אם הרמקולים מצריכים כרטיס קול מיוחד אז תכלילו אותו בייחד עם התקציב הזה ולא מעבר! בנתיים חשבתי על של לוגיטק Z5000 למרות שהם נראים לי קצת יותר מידי בשבילי מה אתם חושבים? הלוח אם שלי זה ASUS P8P67-M PRO אם זה עוזר לכם לדעת מה הכרטיס קול המובנה!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי היום את הרמקולים של לוגיטק - Z5500 חיברתי אותם לחיבורים האנולוגים (ירוק,כתום,שחור) ואני שומע רק ב-2 מהרמקולים : הבאס ושתי הקידמיים..למה ? זה הלוח שלי : Gigabyte GA-MA78GM-S2H v2 איפה אני מגדיר הכל..ניסיתי בהגדרות של הדרייבר קול ולא הצלחתי.. תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות אוזניות חדשות לנגן MP3 אחרי הסתכלות באתר ZAP הגעתי למסקנה ש- CX300II Sennheiser יכולות להתאים לי גם מבחינת מחיר וגם כי הם זכו להרבה ביקורות טובות אחרי חיפוש קצר באינטרנט הבנתי שיש הרבה זיופים של הדגם הזה האם אתם יודעים מי מהחנויות הבאות הינו משווק מורשה שמוכר אוזניות מקוריות ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=731921
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום . רציתי להתעייץ בנושא, צריך המלצה לאוזניות לשמיעת מוזיקה מכל הסגנונות עם דגש לסגנון R&B. חשבתי על אוזניות סגורות. ידידה משתמשת עם אוזניות Panasonic HT225 ישנות שנשמעות די גרוע. יש לי זוג אוזניות Koss K/6X Plus לפני איזה 15 שנה, וזוג sennheiser cx300-ii שאותם ניסתה והתלהבה מהצליל. הבעיה שלא נוח לה עם IN EAR לכן היא צריכה משהו בעל ביצועים של CX 300 ובסס מורגש, אבל עם קשת ושיתנו אטימות כמו הKOSS. יש חייה כזאת? המחיר בסביבות 250ש"ח אבל אם יהיה שווה אפשר להגדיל את התקציב ל300ש"ח. נ.ב בסטיקי באוזניות מומלצות כתוב על Shure SRH240 אבל התמונה שמתחתם היא של Shure SRH440 זאת טעות כתיב או בתמונה? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=483020.0 ע…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אחרי התחדשות במגבר ורמקולים שמיועדים להתחבר למחשב, אני מחפש כרטיס קול שיעזור להפיק מהמערכת יותר. למען האמת התחום הזה חדש לי לגמרי ככה שאין לי שום מושג לגבי הטווח מחירים של כרטיסים, ככה שאני אוכל להגיד רק שהשימושים הם שמיעת מוזיקה מהמחשב וכן משחקים בו. הרכיבים של המערכת הם לא באיכות מטורפת, למעשה המגבר הוא וינטאג' של פיוניר אפילו, והרמקולים יהיו כנראה סולו6. אני צריך כרטיס טוב ולא אובר-קיל או של מקצוענים או משהו, עם המחיר נסתדר.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך טלויזיה לחדר, 32". תקציב עד 2800 שקל. לא קריטי שהיא תהיה FullHD אם זה בא על חשבון תכונות חשובות אחרות. היא כנראה תהיה מחוברת למחשב שבחדר באופן קבוע, ככה שאכפת לי מאוד מהחיבוריות שלה למחשב... תודה :} אגב, אשמח גם לדעת מה הדרך הטובה ביותר לתלות אותה (מה לקנות, למי לפנות).
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב התחדשתי באוזניות הנ"ל, איזה כרטיס קול מומלץ? חשוב לציין שאני לא משתמש במגבר אוזניות. חשבתי על xonar D2 או D1 מה עדיף? האם אוזניות ברמה הזאת בכלל ינצלו כרטיס כמו xonar D2? הוא שווה את התוספת מה-D1? כמו כן חשוב לי שכרטיס הקול ישפר גם את את איכות ההקלטה מהמחשב, האם ה-D2\D1 אכן יעשו זאת?(בקרוב אקנה SM58) חשוב לציין שאני לא משתמש במערכת 7.1 אלא ב-2.1 שגם לא בטוח שאני אחבר לכרטיס כי הם כוללים DAC פנימי. האם לא עדיף שאקנה כרטיס סטראו? תודה מראש תמונה: http://www .siz .co .il/my/wnoywz4jmlw2.jpg
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-