אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
באתר שלהם מופיע הדגם 251 שזאת מערכת 5.1 המתאימה למשחקים, סרטים ומוסיקה הנה הקישורהייתי בטוח שאין להם 5.1 מה אתם אומרים עליו?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בס"ד שלום רב לאבא שלי יש י'ום הולדת ואנחנו רוצים לקנות לו מערכת אודיאו במחיר של עד 800 שקל מערכת סיטראו קטנה מעץ יפה ואיכותית או נגן MP3 עם רמקולים בנוסף מה עדיף ואם כן איזה דגם וחברה? תודה רבה לכולם
-
- 10 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות כרטיס קול 5.1 לרמקולים שלי שהם: "Altec Lansing vs3151" במחיר סביר. (1) מאחר ואני שומע די הרבה מוזיקה, חשוב לי שיהיה בו מפענח בעל תקן שיוכל לפצל את שני הערוצים ולהשמיע בכל הרמקולים. (2) בנוסף רצוי שיתאים גם לצפיה בסרטים ולמשחקים. ראיתי את ה Digifire 7.1 של Hercules (מחירו בסביבות ה 450 ש"ח), הוא נראה לי כרטיס מעולה, אבל יותר ממה שאני צריך, ולכן הייתי רוצה לדעת אוכל למצוא בארץ משהו שיענה על הדרישות שלי ויהיה יותר פשוט, וכמובן... יותר זול. תודה מראש... ;D
-
- 10 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מה אתם ממליצים? רצוי לתת סקרין שוט הנה שלי ךא הכי משה ובעולם אבל זה מה שהצלחתי [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קמקולים איכותיים 2.1 לא חשוב המחיר מוכן להשקיע אבל שיהיו הכי איכותיים
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל אציין שאני לא מומחה לאודיו ולכן לא תמיד אשתמש במינוח המקצועי אז סליחתכם מראש ולעניין - רכשתי רמקולים מסוג MicroLab X13 ושמתי לב שהם מגיעים עם חיבור כזה: וזה החיבורים האחוריים של הסאב: לא הבנתי לאיפה אני אמור לחבר את הכבל שהגיע עם הרמקולים ללפטופ שלי שיש בו חיבורים כאלה: ואחרי שניסיתי ולא הצלחתי לחבר פניתי לגוגל והבנתי מאיזה אתר שאני אמור לרכוש כבל מסוג pl ל pl ולחבר אותו צד אחד לסאב וצד אחד לחיבור של האוזניות בלפטופ. אז רכשתי את הכבל הזה: וחיברתי את הכבל מהסאב לחיבור של האוזניות (בתמונה הקפתי להיכן חיברתי את הכבל בסאב ובלפטופ): עכשיו, הרמקולים מנגנים אבל הבעיה היא שלא חזק כמו שחשבתי שהם יהיו (בכל זאת עוצמה של 12 וואט RMS וסאב של 40 וו…
-
- 10 תגובות
- 836 צפיות
-
-
כאמור אני רוצה לחבר את הרמקולים האלה למחשב אבל אני רואה שיש להם מאחורה חוט חשוף כזה שלא מתאים לשומקום... מה זה ואיך מחברים למחשב .. האם זה אפשרי?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרגע sony mdr v55: ואני חושב לקנות עכשיו את סנהייזר 205HD: עכשיו ככה: מה המשקל שלהן? לא מצאתי אפילו באתר של סנהייזר! למישהו יש אותן ויכול לשקול? והאם הן יושבות על האוזן או מסביבה? כי אני לא אוהב אוזניות שלגמרי מקיפות את האוזן (נראה לי שקוראים לזה סגורות). ואולי יש בכלל חנות שאפשר להתנסות באוזניות? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
DAC - digital to analog convertor, בעצם, הסאונד שלנו מועבר מאות דיגיטלי בינארי אל כרטיס הקול ועובר לאות אנאלוגי מהיציאה ה"ירוקה" ושאר היציאות ל5.1 או 7.1 ומה שזה לא יהיה, אחד המרכיבים החשובים בכרטיס הוא בעצם איכות שבב הDAC שלו ואני מניח שגם איכות החומרים והמבנה שישמור על אותה דגימת סאונד שכל כך יקרה לנו ועלייה אנחנו משקיעים אלפי שקלים (אם לא יותר) בציוד. אבל מה אם נוציא מכרטיס הקול דגימה "שקופה" של סאונד דיגיטלי וניתן למכשיר חיצוני לעשות את העיבוד ומשם נגביר אותו ? אז זה הDAC למי שלא מכיר... וזה נושא שמאוד עניין אותי ואני עדיין שוקל לרכוש מכשיר כזה למערכת של המחשב, אני יושב כרגע עם Revolution 7.1 M-Audio ומערכת של NAD 7020i וזוג רמקולים שאני מאוד מאוד אוהב של KEF משנות ה…
-
- 10 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אוקיי, יש לי שתי שאלות למעשה: 1. מה האיכות של האוזניות? כי של ריו, זה אוזניות של סאנהייזר, ושל אייפוד ידועות כטובות, מה הן האוזניות של הריבר? 2. וכמה הוא ה Load Time? ואם יש דברים שרצוי להוריד (עדכוני קושחה, וכאלו). וכמובן, כשאני מקבל אותה, יש סוג של ברייק אין, או משהו שרצוי לעשות על ההתחלה, כדי שהסוללה תהיה מעולה? או שהמכשיר יתפקד יותר טוב? (כמו טעינה מלאה, וכאלו). גבריאל.
-
- 10 תגובות
- 876 צפיות
-
-
האם אפשר להכין שלט רחוק שישלוט על עוצמת הווליום ברמקולים creative megaworks 550 ? יש לו שלט חוטי, אך ישנה דרך להוסיף באיזשהו אופן, לא חוטי ? תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן ושבוע טוב לכולם, אני מחפש כרגע כרטיס קול חדש, שיחליף את ה-OnBoard המעאפן. התקציב הוא 500 שקל, כשניתן אם צריך לחרוג ל-600. אני מחפש כרטיס קול מפורט מאוד, שידגיש את הפירוט של האוזניות, אבל גם ייתן לאוזניות להוציא את הבאס שיש להן. קראתי שוב את הביקורות על ה-XONAR D2 וה-AC-1, אבל מהביקורות האלה זה נשמע כאילו כל מה שה-RAZER עושה, ה-ASUS עושה יותר טוב. מצד שני, באחת הביקורות אנטולי כותב שהצלילים הם הפכים אחד של השני. אולי מישהו מוכן לשפוך אור על הנקודה הזאת? הייתרון של האוזניות של GRADO הוא הפירוט האדיר, והבמה. אני רוצה כרטיס קול שייתן עליהם דגש. יש משהו כזה בתקציב שהגדרתי? בתודה, אורן. עדיף לא כרטיס של CREATIVE, כי הכרטיס מיועד למוזיקה, וכי יציבות הדרייברים עלולה להפוך …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ריסבר לייד המחשב שהוא דיי ישן rotel rx-830 מה אני יכול לעשות איתו? ועוד שאלה הוא יכול לשמש אותי ככרטיס קול במקום לקנות אחד חדש?(יאנו אם אני יחבר אליו אוזניות איכותיות יהיה שיפור?) ואם אני פותח כבר דיון אני ישאל עד שאלה למוסיקת מטאל מה יהיה יותר טוב Grado SR125i Audio-Technica ATH-M50
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאלה.. בXUKE יש 22 וואט עוצמה לאוזניות.. כמה יש לסאנדיסק? נראה לי מצאתי : "hát ha legalább 2x12mW lenne az már elfogadható..." http://it.news.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=144531 מישו יכול לאמת דבריי? במה מתבטאת רמת העוצמה הנ"ל? זה הבדל של פי2!! אני מבקש ממי שיש לו את אחד הנגנים.. שיביא תמונות וביקורות!!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מערכת 5.1 למשחקים וקצת סרטים אבל בעיקר משחקים, עד 600 ש"ח הלוח אם - כרטיס קול שלי זה : Gigabyte EX38 גודל חדר 3x3 חלל. כמו כן מה ההבדלים בין X530 ו X540 של לוג'יטק, ומה הוארך של הכבלים האחוריים ב X540 האם כבלים מאריכים של RCA מורידים איכות ?
-
- 10 תגובות
- 855 צפיות
-
-
ברשותי נגן - SANSA M250 בינתיים לא קניתי אוזניות חדשות ונשארתי עם האוזניות שהגיעו עם הנגן. רוב השימוש שלי באוזניות הוא בנסיעות באוטובוס. אני לא יכול לשמוע כמו שצריך כיוון שיש רעש ואני לא רוצה להגביר חזק ,בגלל שאני לא רוצה להזיק לאוזניים. חשבתי בהתחלה לקנות Senisher MX-400, אבל עכשיו דווקא אני חושב לכיוון אחר אני שוקל קנייה של אוזניות IN-EAR . חשבתי על ה- creative EP630 . א. איך האטימות שלהם לרעשי הסביבה? (זה החלק הכי חשוב) ב. האם אוזניות In-ear יכולות להזיק לאוזן גם במידה ושומעים בווליום לא גבוה מדי? ג. האם צריך להתרגל אליהן והאם הן מציקות לאוזן? ד. האם הן יתאימו למכשיר ? - רוב השירים שאני מוריד באיכות של 192KBS . ה. איך האיכות שלהם? האם אני אקבל שיפור רציני? ו. הקטע של…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום.. יש בבעלותי Rio Cali 512MB... למרות שיש לו אוזניות באיכות מאוד גבוהה,אני מחפש זוג אוזניות חדש [הזוג אוזניות המקורי של הריאו שלו התקלקל ואני בינתיים משתמש בזוג אוזניות של חבר] יש לכם המלצות על אוזניות IN-EAR איכותיות?עד 200 ש"ח... תודה לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איפה אני יכול לקנות את הבד שעוטף את התיבה של הסאב זה כמו שטיח דק לא יודע איך זה נקרא אני צריך חנות לזה באזור בת-ים
-
- 10 תגובות
- 740 צפיות
-
-
הפלזמה היא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=732552 והיא מחוברת לממיר רגיל של HOT דרך הכבל האדום\לבן\צהוב. האיכות סבבה אבל רציתי לדעת אם יש דברים שכדאי לי לעשות כדי לשפר את האיכות. (לשחק עם ההגדרות של הפלזמה\ממיר) תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפי מה שאני יודע (ואני לא יודע הרבה) הכי טוב זה רסיבר של אונקיו, רמקולים וסאב של סרווין ווגה ודיוידי אני לא יודע... אין לי מושג אם זה נכון בכלל. אז תגידו בבקשה מה הכי טוב והכל, אבל עם שמות מלאים (יענו איזה דגם והכל). תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש רסיבר חדש לבית שלי על מנת לחבר לטלוויזיה בסלון, לשמוע קצת מוזיקה ולראות סרטים (חשוב שיהיה קורא דיסקים) התקציב שלי יחסית מוגבל (סביבות 1500 שקל) ואני מחפש בסך הכל רסיבר שיעשה את העבודה כמו שצריך (לא מחפש משהו לא נורמאלי) בכל מקרה הסתכלתי קצת בזאפ ומצאתי 3 דגמים נחמדים והשאלה שלי מה לדעתכם עדיף לרכוש ואם בכלל הדגמים האלה מומלצים או שאתם יכולים להמליץ לי על דגמים יותר טובים בסביבות המחיר שאני מחפש.. תודה רבה מראש 3 הדגמים : http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=e-amplifier&modelsid=798828,742020,744232
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
למשתתפים שלום לאחר שהתקנתי את המכשיר הזה התברר לי שהוא מוגבל לאיזור 2 כלומר רק אירופה - ישראל כלולה . האם מישהו יודע על קרק או פירם וור FIRMWARE שיכול לשחרר את הנגן כך שיציג גם את ZONE 1 ? ואולי גם כדאי היה שהמוכרים שם יידעו את הקונים שיש מגבלה במערכת זו. אני חושב שזו תכונה בסיסית בנגן וגם במערכת משולבת. בתודה מראש מכבי maclif03@walla.co.il
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נגן HD חדש מבית TOSHIBA - 20 גיגה שמשתמש כמובן בדיסק ה1.8 אינטש בו משתמש האייפוד וגם האייריבר החדש שלמעשה דיסק זה מיוצר ע"י טושיבה עצמה. השיא שקשור לקומפקטיות מגיע כאן בצורת העובי - 12.7 מ"מ בלבד - זה כבר באמת דק ומשקל נמוך ביותר של 138 גרם שבקושי מורגש , כמובן כל זה בא על חשבון הרוחב שמגיע ל 7 ומשהו ס"מ - קצת יותר מהאייפוד אבל לפחות האורך קצת יותר קטן , מה שמדהים אצלו זה הדקות והמשקל (ואני עוד התלהבתי מהדקות כשהישתמשתי באייפוד החדש). המסך שלו נראה קצת קטן אבל אין המון פרטים כרגע כמובן בא עם תושבת USB2 ותמיכה בהרבה פורמטים.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חושב שה-32A450 של SAMSUNG תהיה הבחירה הטובה ביותר... אבל בכל זאת, באתי להתיעץ. מה אומרים? יש יותר טובה בתקציב הזה?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני כבר כמעט קורא ג'יבריש חלק וזה מתחיל להפחיד אותי. אה ומה זה הפורמט הזה Ogg Vorbis ?
-
- 10 תגובות
- 888 צפיות
-