אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אבא שלי רוצה לקנות אוזניות והוא רוצה למדוד אותם קודם ,האוזניות לא אמורות להיות בתחום HIGH END אלא יותר פשוטות אבל לא פשוטות מאוד.יש מקום בירושלים שאפשר לבדוק אוזניות מהרבה חברות שונות .תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני שוקל אם לקנות את הz906 איך הם בהשוואה לz5500? אני לא מצפה למשהו יותר טוב רק שלא תהיה ירידה ברמה ואם יש לך רמקולים אחרים להמליץ לי עליהם בסביבות ה2000 וקצת אני ישמח לשמוע
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני חפש לקנות נגן MP3 טוב והכי חשוב קטו ככל האפשר. שיהיה גם בעל אפשרות USB 2 להעברה מהירה של הקבצים (נא לציין כמה זמן לוקח למלא את כל הכרטיס) תמיכה בעברית לא כל כך חשובה הרי במלא אין כמעט נגנים בעל אפשרות כזאת. זהו אני מחפש משהו במחיר 550 שקל כולל סוללות של GP לפחות 850MAH רצוי 950MAH בגודל AAA. שאלה נוספת היא האם כשאי לחכות זמן מסוים במידה ותהיה ירידה של מחירים. תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראיתי את המגבר הזה בארץ: http://www.eurotal.co.il/Product.asp?Pid=22222&Cat2Cat1ID=6150&Cat2ID=0 נראה מחיר די נחמד, אולי בחול יותר זול, אבל 500 שקל ממש לא יזיזו לי. בכל מקרה, חשבתי על לקנות אותו (זה גם גרסה חדשה יחסית) ולחבר אותו לרמקולים מדפיים נחמדים עבור המחשב. מה דעתכם? איזה כבלים הוא צריך? ויש המלצות על כאלו מאוד איכותיים שיתאימו לרמקולים טובים?? ולגבי רמקולים - אני מחפש משהו בטווח מחיר של נניח עד 2500 (לא ממש הגבלה, גם אם יעלו 1500 או 3000 זה בסדר), שיהו איכותיים ועם באסים נחמדים (למוסיקה כמו מטאל) וכמובן שבעלי הספק שTAMP יסתדר איתם אשמח לעזרה ולהמלצות
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש לקנות Smart TV אבל מכיוון שאני לא מבין גדול בעניינים טכנולוגים חשוב לי לדעת מראש מה צריך שיהיה בדגם שאני רוכש. קראתי כמה כתבות על איך לבחור טלוויזיה כזאת ומבחינתי חשוב בעיקר שתהיה תמיכה מלאה בעברית ושתתמוך בכל הקבצים האפשריים כי אני צופה המון בסרטים דרך המחשב וכמובן שיהיה מכשיר אמין שיחזיק מעמד לאורך זמן. ראיתי כאן דגם של PEERLESS שלא הצלחתי למצוא עליו ביקורות http://www.21.tv/cn-8412778/%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%99%D7%96%D7%99%D7%95%D7%AA_SMART_TV ורציתי לדעת אם הוא עומד בקרטריונים מבחינת תמיכה בעברית ובקריאת קבצים מגוונים ואם מדובר במכשיר איכותי כי אין לי ניסיון עם החברה הזאת והמחיר הוא לא זול. תודה לעונים.
-
http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=621163 אני מתכוון נגיד הם נגמרים ב150-250 ש"ח ככה, שווה?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני יודע שאפשר כי כבר חיברתי אבל אני לא יודע אם זה יכול לעשות לא משהו... אז זה לא הורס אותו או משהו כזה נכון?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן. חבר ביקש ממני לבדוק לו כרטיס קול שיש לו יציאות מידי ו-או כניסות מידי..... בעיקרון הוא צריך לחבר את הגיטרה למחשב...... אם מישהו מבין ויודע אני אשמח לשמוע...... תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מרגיש שככול שאני קורא ובודק יותר ככה אני יותר מאבד את עצמי אולי תצליחו להשיב על מספר שאלות. 1. רציתי לדעת מה האיכות הטובה ביותר שאפשר לצפות בה היום? ובפרט בבית(full hd).(שמעתי על דברים כמו 48 fps???) הורדתי תכנים של בלו ריי שממה שאני מבין אלה התכנים הטובים ביותר, ולא ראיתי הבדל מטורף כאשר אני מוריד 1080p שלא רשום שהוא בלו ריי. בנוסף עד כמה אני ארגיש הבדל בצפייה במעבר לתוכנות מעט יותר רציניות מvlc (ראיתי שיש מדריך כלשהו לעניין). 2. הבנתי שהרבה בהבדל בין האיכויות הן דווקא בסאונד, בהנחה שאני משתמש ברמקולים solo 6c(שני רמקולים בלבד) עד כמה אני ארגיש בהבדל של הסאונד או יותר נכון מה האיכות שאני צריך לרמקולים האלה שהיא אופטימאלית? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כשלוש שנים מיקרוסופט מכרהרמקולים מצויינים במח יר של אלף ש"ח. עד היום לא נתקלתי ברמקולים באותו התקציב, עם אותה האיכות. אני מת לקנות אותם אך אין להשיגם כיוון שיצורם פסק מזמן. אשמח לקנות משומשים, או לשמוע המלצות על רמקולים מקבילים באיכותם כיום. תודה רבה, עלי דותן.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חשוב שישבו טוב (אוזניים יחסית גדולות ). תודה
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך חוות דעת על שני המוצרים האלה ומי מבין שניהם יותר טוב ויש לו איכות סאוונד יותר איכותית ויותר עשירה ומדוייקת? http://www.audioengine.co.il/tech.htm http://www.m-audio.com/products/en_us/StudiophileAV40.html
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
ככך האתר thinksecret גילה את הדברים האלה: 1. כנראה ב20 לחודש אפל מוציא ליין חדש לipod mini מבוסס זיכרון nand של samsung של 4 גיגה ולipod יהיה מקום ל2 כאלה כך יהיו דגמים של 4 6 ו8, המסך יהפוך צבעוני ,סוף סוף והגודל יהיה בין 80 ל75 אחוז מהגודל עכשיו (הכי גדול ביחס ל6 האחרים נראה לי) אבל זה יגרום לירידה ל0.2 אינצ'ים במסך לעומת המסך של היום אבל יהיה עליה ברזולוציה מ138X110 ל176x132 גם כנראה הscoll wheel יקטן קצת המחירים יהיו 199, 249, 299 בהתאמה (הם לא מפחדים מפגיעה בדגם של 20 בגלל שהוא פונה לקהל אחר) 2. בקשר לשפאל הדגמים יהיו 512 1 ו2 כאשר המחירים יהיו 69 99 ומשהו בין 129 ל149 בהתאמה. 3. הmotorola ipod phone שיצא ב7 לחודש יהיה ב512 ו256 מגה כאשר יאחסן 70 ו140 שירים בהתאמה מה…
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין creative nomad jukebox model: zen xtra 40/60 gb or I river דגמים h300/h140 אני רוצה להמין שני מכשירים לארץ.......מאיפה בכמה מה כדאי תודה מראש לכל אלה שיעזרו לי[
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רכשתי הנ"ל באיביי וקרוב המשפחה שהביא לי אותם איבד את הכבל. למישהו המידע איפה בארץ אוכל לרכוש ac adapter מתאים? מקריאייטיב מסרו שאינם מוכרים את החלק. איסטרוניקס שתומכים במוצר בארץ גם הם לא מוכרים לי. התקשרתי לכמה חנויות - לשווא. מדובר על מתאם שהספציפיקציות שלו הן 11.5V AC 1.6Amps.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.iriver.com/html/support/download/sudw_view.asp?searchProductIdx=&searchCategoryIdx=&searchString=&page=1&idx=687&tmpSearchProductIdx=&tmpSearchCategoryIdx=&tmpSearchString= עדיין אין עברית, הוסיפו שעון ותקנו כמה באגים... תהנו
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יש הבדלים בין הערכות לרכב? כי מצאתי ערכה מלאה כולל שנאי המתחבר למצית של Silver line ב-40 ש"ח, לעומת זאת ראיתי את המתאם בלבד (קלטת) ללא שנאי של Sony ב-100 ש"ח ! האם זהו רק השם או שייתכן שיש הבדלי איכויות?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש כמובן את GROOVESHARK, TORCH ואחרים אבל איכות האודיו מזעזעת. יש אתר music streaming חינמי שנותן איכות גבוהה יותר, נאמר 320K MP3 לפחות? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי ריסיבר שיש לו בלוטוס. הוא יודע לנגן ממקור בלוטוס חיצוני. יש לי אוזניות בלוטוס חיצוניות.אני מעוניין לשמוע בהן את מה שהריסיבר מנגן. האם ניתן ואיך?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. בחרתי את המודל, קופסא, כרטיס זכרון ושנאי - האם הכל יעבוד יחד היטב? האם שכחתי משהו קריטי? 2. האם כדאי להחליף חלק מהרכיבים ברכיבים אחרים? 3. שמעתי שאמור לצאל מודל עם 1GB זכרון RAM, האמנם? מתי? 4. אשמח לקבל המלצה לשלט USB IR שיתחבר ל Pi כדאי שאוכל לשלוט בו דרך הטלויזיה 5. האם יש שלט RF במקום IR? (מכיוון שהמכשיר יהיה מצידו השני של קיר הטלויזיה, ועדיף RF מאשר IR שידרוש העברת העינית) [ATTACH=CONFIG]6240[/ATTACH]
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! אחרי התלבטויות קשות, שנבעו בעיקר מהעובדה שבארה"ב כמעט לא נשארו חנויות שיש להן במלאי את הנגן המצויין הזה, שנמכר כמו לחמניות חמות בשל מחירו (200$) הצלחתי למצוא שם חנות (230$), אגב בארץ הוא נמכר ב400-450$.... אני מאוד מרוצה, חיי סוללה מדהימים, בעיקר בשל העובדה שאני יכול להחליף סוללה כי היא לא בנוייה במכשיר (כל סוללה מחזיקה בערך 14 שעות בסאונד ברמה 17/25) ללא תאורת מסך. הסאונד מדהים, התקשתי להאמין שהצליל בא מהמכשיר הקטן הזה. בהשוואה למובו הרגיל שיש לשכן שלי, בעצם אי אפשר להשוות בכלל. הסאונד הרבה יותר איכותי מכרטיס המובנה במחשב שלי (suondstorm) והוא אפילו משתווה לאודיג'י (!). השליטה מאוד נוחה, אפילו שהכפתורים קטנים יחסית, הם מתאימים בדיוק לאצבעות. הנגן בעוצמה המרבית …
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות כרטיס קול... יש לי את המערכת של לוג'יטק Z-640 האם הכרטיס קול שמובנה על הלוח אם של DFI ultra-D יספיק? שימושים - בעיקר משחקים, סרטים שמיעת מוזיקה , דגש על המחשקים אבל חשוב מאוד גם סרטים ומוזיקה. האם Audigy 2 ZS Platinum Pro יותר טוב - כדאי? בזבוז? האם יש כרטיסים מומלצים עד 1000-900 אפילו פחות תודה
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. חשבתי על הSennheiser PX 100 II שכבר היו לי ואני מאוד מרוצה מהן סה"כ. חשבתי אולי יש משהו עדיף. http://www.amazon.com/Sennheiser-100-II-Ear-Miniheadphone-Black/dp/B002VPDOH8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1388857715&sr=8-1&keywords=sennheiser+px+100+ii תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ישלי תקציב של 800-900 שקל ואני מחפש רמקולים עם האיכות הכי טובה לשימוש של סרטים ומוזיקה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, המחשב שלי מחובר עם כבל HDMI מהכרטיס מסך לטלוויזיה ועם כבל RCA למערכת קולנוע ביתית. הבעיה היא שעם הכבל הזה שומעים רק דרך הסאב ו2 רמקולים והמערכת נמצאת על מצב "line" השאלה היא אם ישנה אפשרות לחבר את המערכת למחשב ולהשתמש בכל חמשת הרמקולים עם הסאב? אולי כרטיס קול יוכל לעזור? ??? דגם המערכת: htz170 של pioneer, כאן אפשר למצוא סיקור עליה. תודה מראש והמשך שבוע טוב, ליעד
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-