אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
איך הם? http://www.amazon.com/Psyko-Gaming-Headset-Authentic-Surround/dp/B003BWAZB8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1285673264&sr=8-1-catcorr
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאח שכמעט הלכתי על דגם 26 מאותה סדרה יצא לי לשמוע את ה-28, והחלטתי שהוא הרבה יותר טוב רמקול מדפי (אך גדול למדי) עם 8 אינץ' וופר והספק של 150W ! ראיתי אותו בחנות אחת (יקרה לטעמ) והמוכר רצה כ-2200 שקל על זוג חדש שבאינטרנט ראיתי שהם נמכרים ב-200-220 $ ~ בכל אופן היה גם זוג מתצוגה ב-1300... החלטתי לעשות קצת מחקר שווקים אך מסתבר שלא הרבה חנויות מחזיקות את הרמקול הזה...עד שמצאתי חנות (טרקלין חשמל) המוכר לא הסכים להגיד לי את המחיר בטלפון (ויש לי בעיה להגיע למקום) אז אם מישהו יודע היכן הרמקולים האלה נמכרים ובכמה שיעדכן אותי ! תודה רבה גם חווות דעת עליהם לא תזיק למרות שאם אני אמצא אותם במחיר סביר אני הולך עליהם.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים בתקציב נמוך של עד 500 ש"ח (ניתן לחרוג מעט אם זה שווה את ההבדל) הרמקולים צריכים להתאים לחיבור למחשב וטלוויזיה, רוצי שיהיה לרמקול גם בלוטוס ע"מ שאפר יהיה להשמיע מוזיקה ישירות מהטלפון ללא צורך בכבלים מיותרים. בנוסף אני מעדיף רמקול יחיד (ארוך כזה) שניתן לתלות על הקיר + סאב וופר ולא זוג רמקולים, פשוט כי זה חוסך מקום. הרמקול נועד לחדר קטן יחסית. אשמח להמלצות, תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
היי. רציתי לדעת האם הנגן סאן דיסק (גם גרסת הג'יגה וגם גרסת ה-512) תומכות בספריות? הכוונה, האם אפשר לסדר את המוזיקה בספריות(תיקיות). אני צריך לדעת אם קיים דבר כזה בג'יגה או ב-512 מגה.. תודה לעוזר
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! אילו חנויות יש לבדיקת אוזניות בירושלים, תל-אביב וחדרה? אני אודה לכם אם תוכלו למנות את כל החנויות שאתם מכירים בערים האלו, שנותנות לבדוק אוזניות. תודה מראש. -מתן
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב יש לי שאלה בתחום כרטיסי קול למחשבים. אני בעל לקות שמיעה וביומיום מסתובב עם מכשירי שמיעה. אני חושב בעתיד הקרוב לקנות מחשב חדש, ואני מתלבט האם להתקין שם גם כרטיס קול, האם ישנם כרטיסי קול שבאפשרותם לעשות את היכולות הקיימות במכשירי שמיעה? לדוגמא טכנאי המכשירי שמיעה שלי מכוונן אותם פעם בכמה זמן בהתאם לתוצאות שהוא מקבל מבדיקת השמיעה שלי. או שבכלל עדיף להשתמש בבקר השמיעה של לוח האם ולקנות אוזניות יותר מתוחכמות. כמובן הכוונה כאן היא ברגע שאשחק או אראה סרט או אצור תוכן וידיאו עם סאונד במחשב החדש, אוריד את מכשירי השמיעה ואשתמש ברמקולים או יותר נכון באוזניות. תודה יום טוב
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, בתקציב של 700-800 אני מחפש רמקולים , מתלבט בין 5.1 לבין solo 7c השימושים שלי זה המון מוזיקה משחקים וסרטים אשמח לקבל עצות, אולי המלצות אחרות תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למשתתפים שלום לאחר שהתקנתי את המכשיר הזה התברר לי שהוא מוגבל לאיזור 2 כלומר רק אירופה - ישראל כלולה . האם מישהו יודע על קרק או פירם וור FIRMWARE שיכול לשחרר את הנגן כך שיציג גם את ZONE 1 ? ואולי גם כדאי היה שהמוכרים שם יידעו את הקונים שיש מגבלה במערכת זו. אני חושב שזו תכונה בסיסית בנגן וגם במערכת משולבת. בתודה מראש מכבי maclif03@walla.co.il
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי טלויזיה עם חיבור USB אך ללא BlueTooth איזה פתרון יש לאוזניות אלחוטיות? יש את זה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170837628824&ssPageName=ADME:X:eRTM:US:1123 אבל אמרו לי שזה לא יעבוד ללא בלוטוס פנימי בטלויזיה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות, ומיקרופון טובים בניפרד או ביחד, העיקר שהמיקרופון יהיה טוב, דיבור חלק, אני משחק הרבה ב-Cs אז מיקרופון שישמעו אותי חלק, וטוב. ובקשר לאוזניות שישמעו חזק באסים, וצלילים נמוכים, יחסית חזק ובולט. תודה מראש לעוזרים, ולכול חברי הפורום סתם עם ניכנסתם חג שמח!!
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי רסיבר YAMAHA RX-V800 והיום פתאום אני מרגיש ממש משבים של רוח חמה. שמתי מד חום ליד פתחי האוורור שלו והאוויר שיצא היה מעל 50 מעלות!!!(המד-חום לא הצליח למדוד את זה!) זה לא מסוכן לרכיבים טמפ' כזאת? :
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מחפש רסיבר בעל חיבור בלוטות' שאפשר לחבר לטלפון בשביל מוזיקה בנוסף עד 1500 ש"ח עם חריגה של עד 500 ש"ח. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני בונה לאח שלי מפרט שאמור להריץ לו world of warcraft על אולטרא. הוא גם שומע שירים ביוטיוב פה ושם. רציתי להעביר לו את הATP3 שלי שהיו מ-ד-ה-י-מ-י-ם לאורך השנים. נהניתי מהם מאוד, אבל אחותי עקצה לי אותם כשהייתי בחול איזה רמקולים נמכרים היום ששקולים לאיכות סאונד שלהם? היא בכלל נחשבת טובה למה שיש היום? אני לא מעודכן כבר שנים במה שהולך. איזה רמקולים היום הbang for the buck הכי טוב ברמות סאונד של הatp3 שלצערי כבר לא נמכרים? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנת אקולייזר טובה ומפורטת למחשב. אני אשמח לקבל המלצות. תודה! נ.ב יש לי את התוכנה שמגיעה עם הכרטיס קול אבל היא מסריחה.... תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ואם הסרט הוא 1280X528 אני יבחין בשינוי באיכות או שהDVD לא מסוגל לנגן רזולוציה כזו ? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום.. יש לי כרטיס קול sb audigy 2zs ותקציב של 600 ש"ח. מחפש מערכת רמקולים מומלצת וידועה כאיכותית בצליליה וללא תקלות.. עדיפות לקריאטיב... תודה רבה אבי
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש למישהו נסיון איתם?או לינק לביקורת? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. אשמח לעצתכם בעניין הבא: אני מתכנן לרכוש מחשב חדש בקרוב, ומתלבט אם כדאי לקנות גם כרטיס קול. כיום אני מחבר את הרמקולים b&w mm-1 דרך כבל USB. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=15458 האיכות של הרמקולים מאוד טובה. הדבר היחיד הוא, שבתור חובב מוזיקה תמיד הייתי שמח להגביר את האיכות/ווליום "עוד קצת". האם לדעתכם קנייה של כרטיס כמו essence stx או הממשיך שלו תשפר את האיכות/עוצמת ההגברה? אני מתלבט, כי אפשר לחבר את הרמקולים רק דרך USB (ואז הכרטיס קול לא רלוונטי, אם אני לא טועה), או דרך כבל 3.5 מ"מ - ולא ברור לי אם אפשר באמת לנצל את הכרטיס בחיבור שכזה. תודה ושבוע טוב. ליאור.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך נגן MP3 ווידאיו מקסימום 3000 ש"ח ואפילו לא שקל יותר (אפשר שיהיה בנגן אפשרות אחרות כמו מראה תמונות מקליט שמעוכאלה...) עכשו אני חייב לקנות מהארץ כי אין לי ויזה בינלאומית לקנות במחו"ל ובבקשה אם אתם ממליצים על משהו תגידו למה תודה
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי כבר כמה שנים טובות שאני משתמש במערכת Creative Inspire T4400 4.1 ישנה. איכשהו אני החזקתי איתה עד עכשיו למרות ששני הרמקולים האחוריים שלה התקלקלו והוחלפו ברמקולים מאולתרים, אבל עכשיו בכלל אני חושב שמשהו במגבר נדפק, וכשיש הרבה רעש, נראה שהרמקולים פשוט לא מחזיקים מעמד והסאונד נהיה מקוטע. משהו מוזר שלא נקתלתי בו בעבר. אז הגיע הזמן לקנות חדשים! כרגע אני עובד בצורה הזו - אחוריים נמצאים על ארון כמטר וחצי מאחוריי - קדמיים על ארון ספרים ממש מעל המחשב בזמנו זה היה נראה הסידור הכי טוב בשביל Surround, אבל האמת שאף פעם לא באמת הרגשתי את אפקט ה-Surround במשחקים או בסרטים, אולי זה בגלל הסידור הזה, או שפשוט המערכת לא טובה. (או שאני לא שומע טוב??) השימושים שלי הם די כלליים…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן. חבר ביקש ממני לבדוק לו כרטיס קול שיש לו יציאות מידי ו-או כניסות מידי..... בעיקרון הוא צריך לחבר את הגיטרה למחשב...... אם מישהו מבין ויודע אני אשמח לשמוע...... תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! אחרי התלבטויות קשות, שנבעו בעיקר מהעובדה שבארה"ב כמעט לא נשארו חנויות שיש להן במלאי את הנגן המצויין הזה, שנמכר כמו לחמניות חמות בשל מחירו (200$) הצלחתי למצוא שם חנות (230$), אגב בארץ הוא נמכר ב400-450$.... אני מאוד מרוצה, חיי סוללה מדהימים, בעיקר בשל העובדה שאני יכול להחליף סוללה כי היא לא בנוייה במכשיר (כל סוללה מחזיקה בערך 14 שעות בסאונד ברמה 17/25) ללא תאורת מסך. הסאונד מדהים, התקשתי להאמין שהצליל בא מהמכשיר הקטן הזה. בהשוואה למובו הרגיל שיש לשכן שלי, בעצם אי אפשר להשוות בכלל. הסאונד הרבה יותר איכותי מכרטיס המובנה במחשב שלי (suondstorm) והוא אפילו משתווה לאודיג'י (!). השליטה מאוד נוחה, אפילו שהכפתורים קטנים יחסית, הם מתאימים בדיוק לאצבעות. הנגן בעוצמה המרבית …
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אז מהמעט שיצא לי לקרוא קיבלתי החלטה די מהירה שאקנה אחד מ-2 אלה. הם יישבו בסלון, בערך בגודל של 4 על 4 מטר. אין לי כרטיס קול יעודי. את ה-Solo6c אולי יש סיכוי שאוכל לשים על השולחן, לגבי ה-7 צריך כבר לחשוב על מקום אחר... אז כמה שאלות שעלו לי: 1. האם יהיה כדאי להסתפק בכרטיס קול Onboard ? 2. לגבי ה-7c, איך הכי מומלץ למקם אותם? (גובה, מרחק אחד מהשני, על מה כדאי שהם יעמדו וכו') 3. אם הם יהיו על כוורת במרחק של קצת יותר ממטר אחד מהשני, גובה של 80 סנטימטר מהרצפה. (אם יושבים על המחשב והרמקולים יהיו על הכוורת, ייצא שהם יפנו לגב, במרחק של 2.20 ) , זה סביר? או שעדיף סידור אחר? המון תודה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-