עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי יש לי מגבר 6 ערוצים ישן (PIONER MX5700D) וזוג רמקולי מדף מדגם BOSE 301V אכשיו אני כבר מיואש לא יודע מלעשות עם עצמי אני לא יודע איך אפשר לחבר את הרמקולים למערכת כדי לקבל איכות שמע טובה כי במערכת אין פונקצייה של 2 רמקולים יש רק 2.1 וכאשר אני מפעיל אותה חסר לי הבאס פשוט לא קיים וכאשר אני מחבר תרמקולים לבאס חסר הצליל הרגיל =\ מישהו יכול לעזור בבקשה ולהסביר איך לחבר נכון כדי לקבל את ה100% מהרמקולים?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by naamani3,

יש לי כרטיס HD 4850 וטלוויזיה חדשה ואני רוצה לחבר בינהם בעזרת כבל הבנתי שאני צריך כבל DVI ל- HDMI זה נכון? רק כדי להיות בטוח זה הכבל? (מצד ימין תלחצו על "כבלים מתאמים ובקרים">"כבלים לכרטיס מסך"> הכבל החמישי) http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&cat=277 אם כן מה ההבדל בין הכבל למעלה לבין הכבל הזה? למה ההבדל במחיר כזה ענק? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5915&CatCode=66 תודה וחג שמח

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  3. Started by תומס_123,

שלום ושנה טובה, אני מעוניין להתקדם ממערכת סטריאו ישנה בחדר לחוויית שמיעה נורמלית ואיכותית – כלומר אני מעוניין לרכוש רמקולים ורסיבר. הרמקולים והרסיבר אמורים לשרת אותי בחדר של 3.5x7 עם תקרת עץ בגובה 2.5, והדרישות הן האזנה למוזיקה ממחשב ומדיסק, טיונר, חיבור לטלוויזיה, סרטים ועריכת וידאו. התקציב הוא סביב ה- 1000 עד 2000 ש"ח. אני יודע שבסכום הזה אי אפשר להשיג שילוב של מוצרים איכותיים מאוד וכמובן שאין גבול לסכום שניתן להשקיע (בפנטזיה), אבל אפשר להשיג משהו טוב (אני מקווה). בחנות אקראית של מוצרי חשמל שנכנסתי אליה הציעו לי רסיבר של (Harman Kardon (142 + סט 5 רמקולים של Pure Acoustics ב- 2000 ₪. 1. באופן כללי, במסגרת התקציב והדרישות - האם ללכת על מוצרים חדשים או לחפש מוצרי יד שנייה…

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  4. Started by sbhtkK7,

אם זה מעניין תגיבו, http://www.head-fi.org/t/433318/shootout-93-portable-headphones-reviewed-pioneer-se-mj71-coloud-colors-added-9-4-11

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  5. Started by duzap,

אהלן, יש לי לוח של אסוס P8P67-M Pro ולצערי הרב לאחר הקנייה של המחשב שלי לפני כחצי שנה הצטערתי שבחרתי בלוח הזה, הייתי צריך לקחת לוח ATX ולא Micro ATX (אחרי ששמתי עליו SCYTHE MUGEN 2 ו-GTX560 TI שתופס 2 סלוטים כמעט ולא נשאר לי מקום) וגם בגלל שהסאונד ממש איכזב אותי, סאונד נמוך מאוד לעומת מה שהיה לי במחשב הקודם (גם מובנה על הלוח). אבל נעזוב את זה, כולנו עשינו בעבר טעויות ומטעויות לומדים, לשמחתי זה לא טעות כזאת קריטית כי אחרי הכל זה לא כזה לוח גרוע פשוט לצרכים שלי הוא לא התאים לי כפי שציפיתי. התגברתי על הצפיפות עם הלוח הקטן (למזלי בחרתי מארז CM690 שעזר לי הרבה בעניין), מה שנשאר לי להתגבר עליו זאת הבעיה של הסאונד שממש התאכזבתי ממנו. החלטתי שאני רוצה להביא לי כרטיס קול עם סאונד …

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  6. Started by yeya,

שלום רב אני מתלבט מאד בין שני הדגמים האלו של microlab solo6c solo7c מהנתונים הטכניים שלהם למדתי שהעוצמה של 7 מגיע ל110 במקום 100, אבל הוא שוקל פי שניים כמעט וגדול בהרבה. מה בעצם יש בו יותר מ 6? עם ההפרש במחיר אין לי בעיה אבל אני לפני שאני קונה את ה 7 אני חייב להסביר לעצמי את הפרש המשקל והגודל. תוכלו לעזור לי? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני מחפש אוזניות למוזיקה לא יקרות ואיכותיות.. כרגע אין לי שום אוזניות ואני צריך אוזניות טובות תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by tal75,

שלום לכולם אני רוצה לרכוש מסך חדש, נשב בערך 3 מטרים מהמסך, השימוש הוא בעיקר סרטים ותוכניות מהמחשב כנראה או 32 או 37 אינץ' אני שוקל לרכוש את הסמסונג C550 בעיקר בגלל הallshare , אני משתמש בתוכנה עם הסלולר, ומאד נח לי איתה ונראה לי שזה פתרון מצויין לצפיה בתכנית מהמחשב על המסך (שנמצא בחדר אחר) יש למישהו נסיון עם העסק? זה עובד? אפשר לראות עם תרגום? איך הטלויזיה מתחברת לרשת?דרך wifi או שאצטרך למתוח כבל רשת לסלון? אם זה סיפור ולא שווה את זה אני אחסוך אלף ש"ח וארכוש את ה530C קראתי פה גם על משהו על הפאנל, שצריך לבדוק, אבל לא כל כך הבנתי, מה העניין מישהו יכול טיפה לשפוך אור על הנושא? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  9. כמו שנרשם בכותרת, אני מחפש מערכת סראונד לסלון בשביל סרטים, אני לא מבין כלום בסאונד ותהיתי אם זה אפשרי לקנות ציוד נורמאלי במחיר הזה? הסלון שלי הוא 5.5 על 6 (בערך), אבל צד אחד פתוח לגמרי לפינת אוכל ולמטבח, תודה

10. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=797880 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=769884 דגם ראשון זה הD550 הדגם השני זה C550. רוב הזמן הטלווזיה תיהיה מחוברת למחשב, למשחקים + סרטים. על מה אתם ממליצים?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by b0nzZ,

משהו שיעבוד כי קראיתי שיש כוננים חיצונים שלא עובדים טוב עם המכשיר התקציב בסביבות ה 300 שקל תודה !

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  12. שלום , עם מישהו יכול להמליץ לי על אוזנניות עד 350 שקל , יש את Steelseries Seberia v2 מה אתם אומרים כדי ? , עם לא תמליצו לי משהו למוזיקה ולגיימינג.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  13. Started by dbx22,

אהלן חברים, אני רוצה לקנות אוזניות סגורות, ושמעתי את ה428 ואהבתי אותן. מה אתם אומרים עליהן?צריך הגברה איתן? יש מתחרות שעדיף לפזול לכיוונם בסביבות המחיר שלהן? (350~ ש"ח) תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by er0101,

היי, אני לא מצליח להבין את ההבדלים בין שני הכרטיסים הראשונים בלינק: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-soundblaster&db67504=67506 מישהו יכול להסביר? יכול להיות שהשני הוא פשוט דגם ישן שלא משווק? איך שניהם יחסית לX-fi Platiunum? (אני יודע שזה PCI, אני רק רוצה לדעת את ההבדל באיכות) שנה טובה.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  15. דרישות: 1) מיועדת כמעט אך ורק למוזיקה, בין אם אלקטרונית רווית באסים או פאנק ומטאל חד וצומרני. 2) תקציב עם סטייה של 10% 3)עדיפות לזמינות בצפון 4)עדיפות ל2.1 מפאת התקציב. לאחר בדיקה זריזה הגעתי לדגמים הבאים. 1) SG EVO 7 2) ML fc330 פתוח לכל הברנדים והדגמים, תודה ושנה טובה.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מחפש רמקולים 5.1 למחשב ולטלויזיה למטרות השונות, מוזיקה, סרטים, משחקים! לא מתפשר על 2.1, או על שליטה דרך הרמקול. תקציב נע בין 700 ל-1000. רצוי crative (לפי המלצות שקיבלתי עד עכשיו). גודל החדר 3 על 3.5... אשמח לריבוי המלצות של מומחים! תודה תודה תודה. אביעד

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  17. Started by Noririco,

!!!! מה לקנות ??? אין בעיה של תאורה זה צריך להיות מצויין למשחקים fullhd ולסרטים תודדדה

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  18. היי, אתם יכולים להמליץ על מערכות 2.1 בתקציב של עד כ-300 ש"ח, שיחסית למחיר יהיו הכי טובות? תודה.

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  19. Started by AmL1,

בוקר טוב, יש לי רסיבר של דנון דגם AVR 1610, וקורים מצבים שפתאום המוזיקה כאילו נפסקת אבל למעשה היא נחלשת וכדי לשמוע אני צריך להגביר את הרסיבר כמעט עד הסוף ואז שומעים את המוזיקה. זה נפתר על ידי החלפה של sourround mode ואחרי כמה דקות קורה שוב. מה יכול להיות מקור הבעיה? תודה וחג שמח.

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  20. Started by levelone,

שלום לכולם. יש לי מגבר של YAMAHA ו-CD של MARANTZ שהשלטים של שתיהם פועלים באינפרא אדום ואני צריך שלט אחד להפעיל את שתי המכשירים (אין לי את השלטים המקוריים) חיפשתי קצת באינטרנט ויש כ"כ הרבה שלטים עם כ"כ הרבה אפשרויות. אני צריך שלט פשוט ובסיסי שיפעיל את שתי המכשירים האלה ואם יש אפשרות להפעלת מכשירים נוספים זה יהיה מעולה. הבעיה היא, שאני לא יודע איזה שלט יתאים ואני גם צריך שלט שיוכל לתפעל את כל הפונקציות שקיימות במכשירים. מחכה להמלצות. תודה רבה לכולם, שיהיה חג שמח!

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  21. Started by matanz121,

קניתי מערכת חדשה לפני יומיים של Creative Inspire t6100 , שזה המערכת הכי טובה שיכולתי לקנות בתקציב שהיה לי לאותו רגע . חיברתי את הכל למחשב כמו שצריך , דרך ה Realtek HD שעושים בדיקה הזוג רמקולים קדמיים ואחוריים פועלים , והסאב כמובן פועל אבל שאני מנגן שירים שומעים רק ברמקולים הקדמיים . עכשיו שמעתי שזה בגלל שזה קובץ MP3 וזה דחוף רק לסטריאו , וראיתי שיש דרך לעשות שהמחשב יזהה את הרמקולים כאילו הם 2.1 ויפעיל את כל הרמקולים ביחד השאלה שלי זה : איך אני עושה את זה ? יש לי לוח אם : EG43M-S2H שתומך 5.1 כמובן . של Gigabyte תודה לעוזרים !

• 30 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. Started by levelone,

שלום לכולם. אחרי הרבה סבלנות והשקעה, סוף סוף קניתי את המערכת סטריאו הראשונה שלי שהיא כולה יד שנייה: מגבר: YAMAHA RX-1100 שהיה של אבא שלי ושופץ. רמקולים: AURA SP-50 כמו שאתם מבינים, נשאר לי רק לקנות CD. ההתלבטות היא כזאת: לקנות MARATNZ CD-94 במצב מצויין (אני עוד לא יודע אם זה MK II או לא, אבל אני ישמח להסבר על ההבדלים), או לקנות AUDIO BLOCK C220. מכיוון שיש לי בעיה קלה עם התקציב, יש עדיפות ל-MARANTZ, אבל אני יעשה את המאמץ בשביל ה-C220 אם הוא שווה את זה. אני יודע שיש פה חבר'ה שמתעסקים עם ציוד יד שנייה ובטח כאלה שמכירים את המוצרים של אייל פור (בתקווה שגם את הדגמים הספציפיים האלו) ורציתי לשמוע את דעתכם. בנוסף, יש לי מספר שאלות: 1. עד כמה דחוף לי לקנות כבלים איכותיים (כרגע יש …

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  23. שלום כולם, בחודשיים האחרונים מאד קשה לי לישון..זאת משום שהשכן שלי קיבל מערכת רמקולים חדשה למחשב שלו...ומאז כל יום עד 1 וחצי-2 בלילה אני שומע באסים מטורפים בחדר שלי וזה הביא אותי למצב של חרפון לפעמים וניסיתי הרבה דברים, ניסיתי להידבּר איתו שיסגור את המערכת בחצות (או יחליש) אולם הוא אמר לי שפשוט אתקשר..וכשאני כן מתקשר הוא מתעלם, גם ניסיתי להשתיק את הקול על ידי השמת צמר גפן באוזניים+ פוך על הראש..אולם גם זה לא מועיל..(ולא אני אל הולך "להתעסק" בחשמל) לכן, אני אשמח אם תוכלו לייעץ לי איזה אטמי אוזניים לקנות, אשר יכולים לסנן את רעש הבאסים המטורף הזה..שפשוט אוכל סוף סוף לישון בשקט (:

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  24. אהלן אתמול אבא שלי היה בחנות "אבי סופר". הציעו לו את הLD4500 37" ב-3K. לפני שהוא הלך לחנות , אמרתי לו שיקנה רק מיובאן רשמי (ח.י) בעיקר בגלל הסיבה שמנסיון העבר שלי כל ה-LCD וה-LED שלהם מגיעים עם הפאנל האיכותי - IPS. היום הגעתי הביתה וחשכו עיני - זה מה שרשום על המדבקה : 37LE4500 - ZA.BEUDLJG מדובר בפאנל הפחות טוב - נכון? ממש מבאס. יש משהו לעשות כרגע? מה דעתכם? אפילו זה הדגם האירופי (בעל scart) ואין עברית בינתיים (כבר הזמנתי טכנאי מח.י) אני מתבאס בעיקר על הפאנל. ניתן להחזיר לדעתכם? :s05: :s05: :s05: :s05: :s05:

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  25. Started by yfital,

היי, לאחר עשור של שימוש ב5.1 של CREATIVE עתיק וחביב, סופית נשבר לי מהשלט המעצבן והווליום הבלתי ניתן לכיוון. אני עובר לבית חדש וגם יש לי יומהולדת אז החלטתי להתחדש לי עם רמקולים חדשים... אני עוד קצת מתלבט אם אני אחבר אותם למחשב או לטלוויזיה. הסלון לא גדול מאוד, 5X3 בערך (יש הכנה לחוטים בקירות אם אני ארצה 5.1) ויש לי בו PHILIPS 5406 שמחובר ל - WD TV LIVE החדר הינו חדר עבודה סטנדרטי כאשר במחשב שלי יש X-fi XtremeMusic. בעקרון אין לי בעיה גם לעשות של 5.1 כי יש לי קיר צמוד למחשב שאני יכול להעביר עליו חוטים אם אצטרך בשביל 5.1. כמה שאלות : 1. מה מומלץ בתחום הזה של המחירים (שאני אישית מעדיף יותר לכיוון ה-700). ראיתי שרוב ההמלצות הם לכיוון ה-X16, האם זה נכון ? כמו כן, האם הסט יתאי…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים