אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין לקנות אוזניות גיימינג איכותיות שכוללות מיקרופון. אני לא מעוניין לשמוע את הרעש שמסביבי, רק את המשחק. התקציב הוא 400 ש"ח עם אפשרות לחריגה אם הערך יהיה גבוה. האם ניתן להשיג 7.1 ערוצים? לא שמדמה? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים. לאחרונה חזרתי לאונליין גיימינג וגיליתי שסאונד טוב ותקשורת במיקרופון זה מצרך נחוץ בשביל להפיק את המירב. כרגע אני משתמש בהד-סט זול של חברת מו?לר, איכות המיקרופון טובה ואין לי תלונות על איכות השמע (על אף ששוב, זה באדג'ט ולא איכותי) - הבעיה היא שאני מרכיב משקפיים, והאוזניות לא נוחות בעליל. אחרי שעה, נניח, של משחק, באמת יש כאב בתנוך האוזן, צריך לשחק עם האוזניות ולפעמים פשוט להוריד מרוב שהכאב מעצבן. אני מחפש אוזניות גיימרים בתקציב עד 450 ש"ח (מוכן להתפשר על 500), עם מיקרופון מחובר (לא נפרד, כמו הסיבריה של סטיל-סרייס), סאונד איכותי במשחקים, אבל לא ברמה אודיופילית כי אינני כזה, אבל פשוט - הכי חשוב, נוחות נוחות נוחות! לא משהו שילחץ ת'אוזן יותר מידי. אשמח להמלצה ממרכיבי…
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן. באוקטובר אני אהיה בארה"ב ואני רוצה לקנות אוזניות לגיימרים (אוליייייי אני אשמע קצת מוזיקה אבל זה לא יקרה הרבה אז לא אכפת לי מהמוסיקה. משחקים הכי חשוב לי). חשוב לי שיהיה להם יציאה אופטית כדי שאוכל לחבר אותם ל-Xbox 360 (זה בעצם חובה. אחרת אין לי מה לעשות איתם). תקציב כאמור - 50-70$. ד"א, בגלל שאני נוסע עוד חודשיים, היה טעם בכלל לפתוח את הנושא הזה? דברים ישתנו? דגמים חדשים יצאו וכו'..? או שלא? תודה רבה, גיא.
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשמח להמלצה עבור אוזניות גיימרים, הבעיה היא שכעיקרון יש לי תקציב של 150 ש"ח. אני מבין שאוזניות גיימרים סבירות מתחילות מ-250 ש"ח. אנסה להתגמש בתקציב, ואולי אצליח להשיג לזה תקציב של 350 ש"ח (גג, רק אם זה ממש שווה את זה, כעיקרון אני מעדיף מה שפחות). עוד בעיה קטנה, אני גר מעל כביש רועש מאוד (אוטובוס עובר כל 2 דקות בממוצע), אז האוזניות צריכות להיות בעלות בידוד טוב, כדי שהכביש לא יפריע לי. כמו כן, חשוב לי שיהיה מיקרופון, הוא לא צריך להיות איכותי במיוחד או משהו, אבל צריך שיהיה אחד. תודה רבה לכל מי שיעזור!
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר לפלסטיישן 3 שלי אוזניות גימינג אבל אין לי חיבור 3.5 בטלוויזיה אז מה שאני עושה זה ככה לוקח כבל RCA אדום ולבן (סטריאו ) ובסופו יש כניסת 3.5 רציתי לדעת אם אני יחבר אוזניות גימינג לדוגמא 5.1 ווירטואלי אז אני ישמע 5.1 ולא 2.1 ? כמו שאני שומע במחשב 5.1 אז גם בפלסטיישן תודה
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו נגן חדש SanDisk Sansa e260 http://www.anythingbutipod.com/archives/2006/03/sandisk-sansa-e200-series-review.php וקראתי בהרבה מקומות שהאוזניות שמקבלים איתו הם על הפנים..... :'( אז חשבתי לקנות אוזניות טובת יותר במחיר לא גבוה במיוחד 100-150 ש"ח האזניות KSC7 אלו לי בראש http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=8888888&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=144&aff=Zap〈=he זה סכום הכסף שאני רוצה להשקיע...... מה אתם אומרים על האוזניות?
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום ראיתי בבגאג אוזניות דו צדדיות, אני רוצה הסבר על זה בבקשה. תודה
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות אוזניות של חברת koss דגם ksc6. רציתי לדעת אם האושניות טובות ושוות את הכסף {85ש"ח} אני גם רוצה לדעת היכן ניתן לקנות אותם. תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
ביקורת: מחפשים אוזניות מוגברות עם עיצוב יוצא דופן? ה-Mo-Fi של חברת Blue עשויות להיות בדיוק מה שאתם זקוקים לו עליתם של נגני המוסיקה הניידים הייתה בעיקר לטובה. אנו יכולים לאכסן אלפי שירים ולדפדף בין אלבומים בלחיצת אצבע פשוטה. אבל לחובבי מוסיקה רציניים זה לא מספיק, האיכות חשובה יותר מהכמות. בעיה זו נובעת כאשר מחברים זוג אוזניות ברמה גבוהה למכשיר נייד, העוצמה והאיכות יורדים משמעותית. הפתרון? לשלב מגבר נייד יחד עם הנגן והאוזניות. אם אתם כמוני אתם בטח חושבים שזה מסורבל מדיי ולשמחתנו אנחנו לא היחידים, חברת Blue חשבה עלינו בדיוק ולכן תכננה אוזניות אשר עונות בדיוק לבעיה זו. חברת Blue Microphones אשר נוסדה ב-1995 בקליפורניה, ידועה בייצור מגוון רחב של מיקרופונים איכ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ב4 בספטמבר ביירדינמיק תציג את אוזניות הדגל החדשות של החברה ושמן Tesla 1 המחיר - 880 יורו. ביירדינמיק סוף סוף מכוונת גבוה והמטרה - HD800. יהיה מעניין מאוד בנובמבר http://www.beyerdynamic.de/en/home/press/press-releases/presse-pool/press-release/article/beyerdynamic-shows-some-muscle-premium-t-1-headphones-generate-significantly-more-sound-pressure-th.html?tx_ttnews[backPid]=121&cHash=dd074aff11
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום קניתי לפני שבוע-שבועים אוזניות של זלמן 5.1 ואני מרוצה מהם עד הגג!. אבל היום בבוקר קמתי ובאתי לשמוע קצת מוזיקה ואני שומע חלש מאוד מאוד בצד ימין..אבל צד שמאל מפציץ! למה זה? איך אפשר לפתור את הבעיה? נ.ב התקנתי דריברים מחדש..לא עזר. עשיתי שיחזור מערכת...לא עזר. שיחקתי קצת עם הדריברים...לא עזר. בבקשה חברה..אני לא רוצה להרגיש שקניתי משהו חרא..ועוד אחרי שהמלצתם לי על האוזניות האלו... :
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש אוזניות עם דיבורית למכשיר SGS3, אנ בכוונה מציין את שם המכשיר מכיוון שאוזניות MONSTER למניהם וכל ה-BEATS BY מישהו לא עובדות טוב עם מכשירי SAMSUNG. אשמח להמלצה טוב, בין 200-300 ש"ח שיעבדו טוב גם בשיחות וגם בשמיעת קבצי האודיו במכשיר. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אהלן. אני מתכנן על קניית אוזניות, HD200 של סנהייזר. השאלה שלי היא האם ייתכן מצב ויהיה צוואר בקבוק בגלל כרטיס הקול המובנה שיש לי. לוח האם שלי הוא Asus M2N-E. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! לאור חזרתי מטיול ארוך ובגלל שהיום הולדת שלי מתקרב החלטתי לבקש בתור מתנה (בכל זאת תלמיד תיכון) ציוד אודיו נורמלי אז כרגע ישלי כמה שאלות כלליות: 1) מדוע אני צריך מגבר לאוזניות? 2) האם באוזניות שנזקקות להגברה אפשר לשמוע בלי מגבר באייפוד טאצ'? 3) אם אני רוצה לשמוע מהמחשב (כרטיס אונבורד) אני צריך DAC? {מצטער על בורותי.. אני בתהליכי למידה } ועכשיו לעיקר: אני מחפש אוזניות בתקציב של כ1000 שקל.. הרעיון שזוהי מתנה כלל-משפחתית ולכן אני מעדיף לקנות אוזניות ומגבר בעלות נמוכה ככל האפשר.. אז אם אפשר שהאוזניות והמגבר יכנסו בתקציב ה1000-1400 זה יהיה מצוין.. ישנה גם אפשרות להזמין מרוסיה (אם מישו פה מכיר אתרים רוסיים) כי אחי נוסע למוסקבה פעמיים בחודש. תודה מראש (סומך עלי…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לקנות ps4 וגם מסך טלוויזיה גדול במיוחד בשבילו ועכשיו כשאני מתחדש כבר בגדול רציתי לקנות גם אוזניות שיהיה לי כיף לשחק ב- ps4 ובאמת להנות מחווית המשחק. אני לא מבין איך זה הולך כאן אז פשוט אני צריך אוזניות אלחוטיות (שזה חשוב) שאתם יודעים שהוא יעבדו בטלוויזיה בps4 ואם גם אפשר מיקרופון שמחובר אליהם ( אבל בהחלט לא הכרחי). עד סכום של בערך: 150 ש''ח תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי לשחק רבות ברשת ואני רוצה לקנות מיקרופון כדי שאוכל לדבר עם חברים. אני עוד מתלבט על אוזניות כי יש לי מערכת רצינית מואד בחדר מגבר ורמקולים. עד כמה צריך אוזניות? חברה תעזרו בבקשה
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
יש לי חבר שלאבא שלו יש יום הולדת והוא רוצה לקנות לו אוזניות BT בשביל שימוש עם טלויזיה (צריך גם מתאם לטלויזיה). רצינו לשאול איזה אוזניות תמליצו לקנות ואיזה מתאם ומאיפה לקנות? קניתי לא מזמן את ה-minix nt-2 לעצמי אבל יש בנתיים לפעמים תקלות של הפוגות בשידור המוזיקה מהנייד שלי. ועוד שאלה. אם המתאם נותן ווליום נמוך ואז צריך להגביר את הוולייום של הטלויזיה אז יש פיתרון למצב שבו הטלויזיה בפעם הבאה תשמיע פתאום ווליום גבוה? אז נשמח אם תעזרו לנו כאן. לילה נעים בנתיים.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב לאחר שכבר מכרתי נגן לפני כמה זמן וראיתי שאני לא יכול בלי זה אני רוצה להשקיע ולקנות נגן טוב ואוזניות מעולות. נגן אני חושב לקחת iaudio u3 שעולה איזה 1100 שקל ואז יש לי עוד 400 שקל לאוזניות. הקטע שכבר יש לי px100 אבל הפלסטיק טיפה דפוק והמגעים גם קצת. עדיין אפשר להסתדר איתם מעולה וזה בעיה קטנה מאוד אבל עדיין זהמ עצבן והייתי רוצה איזה אוזניות איכותיות עדיף גם סגורות שאני ברחוב.. אם לא אז אולי אני יקח איזה nano 4g בגלל הגודל והנפח שלו שאין לנגנים קטנים אחרים. מבחינת גודל ומראה הייתי מוכן גם ipod video כי הוא ממש יפה ודק וחבל שאין משהו יותר זול וטוב שדומה לו רק HD400 החדש אבל לפי מה שראיתי בתמונות הוא שמן כזה. רק אל תגידו לי H10 שונא תנגן הזה מבחינת מראה ואוזניות רק סנהייזר…
-
- 8 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אז ככה: אני רוצה אוזניות איכותיות לא חיבות להיות אלחוטיות אבל חובה מיקרופון והתקציב לאוזניות לא מעל 350 שח חבר שלי רוצה לקנות נגן MP4 ב-800 שח רצוי איכותי ורצוי 2GB לפחות *רצוי מסך 1.8 אינטש כמו שאתם מבינים התקציבים לכל מוצר בנפרד בגלל שאנחנו קונים בנפרד.... תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני קונה את נגן מסוג iRiver H340. האוזניות בקישור הזה: http://www.koss.com/koss/kossweb.nsf/02ProductFramesetCall?OpenForm&Portable+Stereophones דגם: KSC 35 יתאימו לנגן שאני קונה? איפה ניתן להשיג בארץ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אהלן (: אני מחפש רמקולים חדשים ואוזניות חדשות, נתחיל מהאוזניות תקציב: בערך 100$ אין לי שום בעייה לקנות מEBAY, ככה שתתפרעו, שומע רוק מטאל, אוהב לשמוע באסים טובים, אם זה משנה בתור נגן אני משתמש או בפלאפון SE VIVAZ או בנגן MP3 שלי בזמן שאני בריצה [נגן SANDISK CLIP] מעדיף אוזניות IN EAR ולא אוזניות שלובשים על הראש בגלל שאני רץ מלא עם מוזיקה בקשר לרמקולים, בעבר היה לי 5.1 אבל זה נדפק ותכלס, אני לא צריך את זה, אני מעדיף 2.1 איכותי, חשוב לי שיהיו באסים טובים וחזקים, ו2 רמקולים שלא יזייפו בוולים גבוהה שמדי פעם אני אוהב, עדיפות גדולה שיהיה שלט לוולים יחד עם חיבור לאוזניות, תקציב לרמקולים 600 שקל בערך. את הרמקולים אני קונה בארץ. אני אשמח להצעות והמלצות, תודה סה"כ בערך 1000…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות זולות אבל כמה שיותר טובות עד 150 שח. האוזניות למוזיקה ומחשב (בלי הגברה מיוחדת וכו') ראיתי את 2 אלה: סנהייזר HD201 sony mdrxd100 איך הם? מה עדיף? איך בכלל אני יודע לפי המפרטים איזה אוזניות טובות יותר מהשניות? (עכבה/Db וכו'). תודה!
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
היי השאלה בכותרת מחפש לחבר טוב אוזניות זולות שיהיו אלחוטיות בשביל אייפון, האם קיים הדבר? תודה! נ.ב זול הכוונה עד כ 80-100 ש"ח אפילו דרך האיביי, מצדי שיהיו זולות יותר.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, מחפש אוזניות בסגנון של ה Studio dr dre אבל להוציא 1500 ש"ח על אוזניות זה קצת נראה לי מוגזם. מה מצב המחירים בשוק? על מנת שאוכל להציב לעצמי תקציב ולהתחיל את החיפוש אחר האוזניות הבאות שלי בעיקר אני מחפש למוזיקה, לימודים.. חשוב שיהיו איכותיות ולשמוע צלילים נקיים. תודה משה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב למי שער בשעות האלה. הזמנתי לעצמי היום אוזניות חדשות, Sennheiser HD-580 (פרטים כאן). האוזניות הללו יצטרפו למגבר אוזניות שנמצא כרגע בשלבי התיכנון (ועל זה תודה לתום ). בכל מקרה, המחיר כולל משלוח יצא לי 165 דולר (ויצא עוד 200 שקלים בערך למגבר). הם יגיעו עוד שבועיים בערך (אם לא יהיו עיכובים או תקלות) ותקבלו חוות דעת רישמית קצת אחרי (שאני אסיים את הברייק אין). שאלות ועידכונים בנושא בת'רד הזה.
-
- 51 תגובות
- 4.8k צפיות
-