עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Spiderpaz,

טוב אז היום הולדת מתקרב ואני מתלבט איזה אוזניות לקנות KOSS UR-55 או UR 50 אמרו לי שה50 יותר טובות אבל הUR-55 עולות יותר אז אם יש המלצות לאוזניות עד 300 למוזיקה משחקים ושימוש כללי אשמח מאוד תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by mindblast,

לא חייב 3D! אני מתלבט בין samsung d6000 ל sony 46ex720 ו philips 6606. הטלויזיה עומדת בסלון ויש אור מהחלון אליה , ככה שיש חשיבות איך האור מהחלון משפיע אל הראות.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שבוע טוב, אני מחפש לשדך לK240 Sexttet שלי מגבר מנורות כלשהוא, כאשר שמעתי אותן מהSPL Auditor הייתי בהלם מרמת מהראליזם והשקיפות של המידריינג', לא שמעתי שום דבר דומה לזה עם אוזניות דינאמיות אחרות, גם מהסנהייזר HD800 מאותו המגבר. הבעיה הייתה שלאודיטור יש סאונד כמעט שטוח אבל עם נטייה קלה לטרבל ולכן התוצאה הייתה קצת צורמת עם גירסת המאוחרת והיחסית בהירה גם כך של הSexttets שלי. בנוסף, הבאס שלהן לא מצטין בנפח רב ואני חושב שמנורות ייתנו מענה יותר טוב מSS בתחום הזה. מגבר אחד שהשם שלו מושך תשומת לב מהר מאוד הוא הCrack, מגבר DIY מסוג OTL של חברת הבוטיק Bottlehead. מדובר על מגבר מנורתי טהור, מנורה בכניסה ומנורה ביציאה, DC coupled, ללא שנאי ביציאה, ולכן יתאים לאוזניות בעכבות גבוהות …

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  4. תודה לעונים, http://www.alessandro-products.com/headphones.html

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  5. מעבר למה שאמרתי בכותרת, הדבר העיקרי שחשוב לי במסך זה איכות הצבעים שלו, אני רוצה צבעים כמה שיותר חיים, ושחור באמת שחור. מבחינת חיבורים רצוי שיהיה DVI אין צורך בתלת מימד, חבור אינטרנט, מליון כניסות ודיאו, USB וכו אם יש מסך שעונה על כל הצרכים האילה ב37" או 42" אשמח לשמוע

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  6. Started by sbhtkK7,

ראיתי ביקורת שמשווים אותה לאוזניה Sennheiser HD 800 זה הגיוני.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם אני מתכוון לרכוש רמקולים של מיקרולאב ומתלבט בין שני דגמים - solo 6c או 16x הרמקולים ישבו בסלון קטן לטובת סרטים ומוזיקה, מרחק הישיבה כשני מטר וקצת מהטלויזיה והרמקולים. איזה דגם מתאים יותר? לא הצלחתי להבין מכל הביקורות. המלצה על דגם אחר בטווח מחירים של איזור ה 600 שח תתקבל בברכה תודה לכל העוזרים וגמר חתימה טובה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by DAVIDKI19,

יש לי את הרמקולים האלה... היה להם מגבר עכשיו אין.... אפשר לחבר אותם למחשב רק דרך מגבר או שיש עוד דרכים? אם צריך מגבר מה המינימום שאני צריך בשביל הרמקולים? 2*40W

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. שלום, סבתא שלי קנתה את הטלוויזיה הנ"ל. ניסיתי לחבר דיסק און קיי בכדי לראות סרטים, אך יש שתי בעיות. בעיה ראשונה היא שלא רואים את כל הקבצים שנמצאים על הכונן. הבעיה היותר חמורה היא שאף קובץ לא עובד. אני מקבל הודעת שגיאה שהפורמט לא נמתך. ניסיתי 4-5 קבצים שונים ובכולם אותה הבעיה. יש לכם מושג למה? תודה וחתימה טובה

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  10. Started by sbhtkK7,

תיראו את הסירטון, http://eu.akg.com/akg-k3003-video-eu.html

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by TomL94,

קניתי טלוויזיה חדשה ויש לי בעיה - כשחיברתי אותה לממיר של יס, כשתמונה כהה או שחורה רואים פסים רצים כאלה על המסך מלמעלה למטה..זה לא ממש מפריע אבל בכל זאת..כשאני מנתק את הממיר הטלווזייה מראה "אין אות" והמסך נהיה שחור, אבל אין את הפסים הרצים..יכול להיות שזה בעיה בממיר? ועוד דבר - רק בחלק מהערוצים התמונה רחבה מידי, כלומר היא יוצאת מהמסגרת של הטלוויזיה (למשל בערוץ הספורט). כשאני מוריד נניח מ16:9 ל4:3 עדיין התמונה כאילו נחתכת, כלומר התמונה לא על כל המסך, אבל עדיין התמונה יוצאת מהגבולות וחלק מהתמונה בשני הקצוות מוסתרת. יש פתרונות? (:

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by ofcourse,

היי אני מחפש טלויזיה לסלון, מרחק צפיה 2.5 מטר. תשמש אך ורק לצפיה בסרטים מהמחשב בשעות הערב. האם כדאי לקנות בדיוטי פרי ? כמה החסכון ? תודה

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  13. Started by edvin22,

בגדול, החלטתי לפנק את החדר, מחשב לגיימינג+ LCD נשאר הסאונד... השאלה האם אני צריך כרטיס קול? Gigabyte GA-PA65-UD3 for 1155 או Gigabyte GA-Z68MA-D2H Z68 Chipset אני אקח אחד מהלוחות האלו, השאלה האם הכרטיס קול המובנה בהם, מספיק טוב בשביל שלא אקנה כרטיס קול? אם לא מספיק, מה הכרטיס הכי זול, שיתן לי התמורה טובה יותר ממה שנמצא על הלוח אם? ואחרי כל זה מה כדאי לסרטים FHD וPS3?(משחקים) 5.1 או 2.1( שיותר טוב למוסיקה ממה שהבנתי,עניין הסטריאו) ודבר אחרון, המלצה לרמקולים..עד 800 ש"ח סליחה על החפירה, אני פשוט מוציא על כל הסיפור 8000 ש"ח ואני לא רוצה להתבאס בסוף

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  14. Started by asmon,

אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב במחיר נמוך של עד 600 ש"ח, השאלה היא אם עדיף לי מערכת 5.1 זולה או 2.1 טובה? ועל איזה רמקולים אתם ממליצים? תודה.

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  15. עברתי דירה ואני חושש שהסבוופר נדפק, אבל אני יש אפשרות שזה רק מיקום בעייתי. הבעיה היא שבצליל גבוהה יחסית בסאב, הוא מתחיל לעשות קול "דרררררר" שבדרך כלל משמיעים רמקולים שמתקשים להתמודד עם באס... אבל מה שמוזר זה שהסאב לגמרי בסדר עם צלילים מאוד נמוכים, אבל בצליל ספציפי יחסחת גבוהה (לסאב) הוא עושה את הרעשים. חשבתי שולי זה סוג של תהודה כי הוא מוקף ברהיטי עץ מכל הכיוונים, אבל נשמע שזה בא ישירות ממנו. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  16. Started by DUDEnamE,

לסלון אפשר למתוח קצת את התקציב עד 2.5K הטלוויזיה מחוברת לממיר של יס HD מן הסתם יהיו בה שידורי HD

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by 7278608,

שלום אני רואה סרטים דרך המחשב ועכשיו קניתי טלוויזית 3D הורדתי סרט של 3D ועכשיו שאני רוצה לראות את זה דרך המחשב הוא לא משדר לי את זה ב 3D אבל אם אני מחבר דרך USB את הסרט לטלוויזיה עצמה אני רואה ב 3D. אז איך אני יכול לראות דרך המחשב גם ב 3D? מישהו אמר לי שיכול להיות שזה בגלל שיש לי כבר HDMI ישן ואני צריך דגם חדש HDMI 1.4 הגיוני?

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  18. Started by Idanp,

אני משתמש כבר 3-4 שנים ב ATP3 שהיו אחלה אבל אני רוצה להתחדש במשהו טוב ואיכותי יותר התקציב עד 1500 שח

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  19. Started by super_spam,

שלום, ברשותי סאב של המערכת Alpha Technology AL400 עכשיו אני מחבר אותו למחשב כמובן שחיברתי לו רמקולים למגבר מאחורה אבל לא של המערכת הזאת אלא רמקולים גדולים יותר, והבעיה היא שאני לא שומע את הרמקולים אלא רק את הסאב, ברצוני לשאול מספר שאלות על המערכת הנ"ל, 1. ממה הבעיה יכולה להיווצר ? 2. יש סיכוי בגלל שהרמקולים שחיברתי הם לא סטליטים ? 3. או שרק הרמקולים ספציפי של המערכת הזאת מתאימים לה וכל השאר לא ? אשמח לתשובות עינייניות, רב תודות.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  20. צריך המלצה לטלויזיה לשידורי HD לסלון 42''. כוללת חיבור USB.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by orel13orel,

הזמנתי רמקולים לחדר ואני לא יודע איך לסדר אותם בצורה האידיאלית ביותר סביב הטלוויזיה, יש לי חדר קטן וצירפתי תמונות איך לדעתכם אני צריך לסדר אותם ?????? אגב אני יקבל אותם רק בתחילת חודש הבא תודה מראש, אוראל [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 3.7k צפיות
  22. Started by רויטל1,

קנינו מקרן קול LG שיש לו 2 יציאות אופטיות וחיבור AUDIO IN. כרגע אנחנו יכולים לחבר אותו רק לממיר ע"י סיב אופטי. בטלויזיה אין לנו סיב אופטי. רכשנו כבל שבצד אחד 2 RCA ובצד השני אוזניה. ניסינו לחבר ביניהם אבל הקול לא יוצא מהטלויזיה. מה ניתן לעשות?

• 28 תגובות
    • 5.1k צפיות
  23. Started by omri2050,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות טלוויזיה, והדברים שחשובים לי הם... FULL HD, זמן תגובה מהיר (לחבר את הלפטופ לצורך משחקים, כדי שהתמונה לא תקרטע..), בעבר חיברתי את הלפטופ לטלוויזיה LED, שיחקתי פרו אבולושן והתמונה לא רצה כל כך חלק אלא היו קירטועים קלים... ואחריות, בסכום הגיוני (עד גג 5000 ש"ח...) המרחק מהספה אצלנו לקיר הוא בערך 2 מטר, הבנתי שזה חשוב לגבי הגודל... אם מישהו מכיר דגמים ספציפיים ומרוצה מאד, אני אשמח לדעת, כמובן גם המלצות איפה לקנות. המון תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי המון סרטים וסדרות על המחשב (על הכונן הנייד יותר נכון) ואני מעוניין לראות אותם בכיף של הסלון מול המסך LCD שלי (שתומך HD כמובן). יש לי בסלון PS3 אבל כל התוכנות החינמיות לסטרימינג(כמו ה ps3 media server) ממש מעצבנות, סרטים על הזמן נתקעים וקשה להריץ קדימה ואחורה, כמו כן אין לי אפשרות לחבר את הכונן הנייד ל PS3 כי הוא לא מזוהה שם :-\ . הטלוויזיה גם רחוקה מהמחשב לכן אי אפשר לזרוק כבל HDMI ארוך או משהו כזה, זה גם נשמע לי קצת לא נוח. בקיצור מה הפתרון הנוח ביותר לדעתכם ? האם לקנות סטרימר או מחשב נייד או פתרון אחר ? אני ממש לא מעוניין להוציא הרבה כסף כרגע, לא יותר מ 800-1000 גג... אשמח לשמוע רעיון לפתרון תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. הלכתי לראות את הטלויזיה המסקרנת פלזמה נשארת פלזמה... אני חייב להגיד שהתאכזבתי מהשקיפות המזעזעת בה בתנאי תאורה חזקים.. הסתכלתי עליה וראיתי את עצמי, הפלזמה המדוברת הייתה חיוורת פלאים לעומת LED/LCD אחרות שנתפסו בזווית העיין שלי כשהסתכלתי עליה ואני כאחד שיש לו 2 תריסי הזזה גדולים בסלון, הטלוויזיה הזאת כבר לא רלוונטית לגביי, ולגבי כל אלה שיש להם תאורה חזקה בסלון ואין להם אפשרות/כוח ועצבים להחשיך כל הזמן את הסלון בשביל לראות כמו בנאדם. הטלוויזיה פנטסטית לחדר שינה! לא לסלון. כל התקוות והציפיות שפיתחתי התנפצו לי בבום. אני מבקש ממכם המלצה על טלוויזיה LCD/LED "42 עד 4000 שקל!

דיונים חדשים בפורומים