עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני כנראה היום אקנה אוזניות חדשות, אני מחפש אוזניות IN EAR וחשובה לי איכות כמה שיותר גבוהה, לכל סוגי המוזיקה.. הבנתי שה CX500 איכותיות ויש אותן בסניף KSP ליד הבית שלי http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania&uin=8397 * האם המחיר הגיוני כי ראיתי בכל אתר אחר שהן יקרות יותר * האם יש אוזניות IN EAR איכותיות יותר בטווח המחיר - עד 300+-

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  2. לגבי האוזניות, אני רוצה שיהיו איכותיות עם טווח טוב. אני רוצה קטנות שנכנסות לאוזן בלי קשת מעל הראש, ולא סובלות מאוברלוד(זה מה שיש לSONY שלי, שיש לי אותם כבר 6+ שנים, ואני לא רוצה לשחוק את האיכויות שהגיעו עם הנגן שלי, שההבדל ביניהם לאלה של סוני הוא שמיים וארץ). לגבי המערכת, הדגם: NSX-SZ50. נשבר לי רמקול אחד מהמקוריים שהגיעו איתה, ומאז כל רמקול שאני מחבר נותן אובר באס רציני ומעצבן, שכאשר שומעים רדיו לא ניתן להבין מה מדברים. מה ההצאות? רמקולים שנכנסים לתדר או יש דרך להוריד את הבאס לגמרי(אני מוריד לפחות את כל האופציות הגלויות מהתפריט וזה לא מזיז הרבה).

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  3. יש לי את הנגן cowon a3 ואני רוצה אוזניות אכותיות וטובות, יש המלצות כלשהן? כי חשבתי על אוזניות אלחוטיות (שהיה משהו בלי חוטים כי זה קצת מעצבן) תודה לכל מי שעוזר.

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  4. Started by ashkenazone,

איזה אוזניות הכי משתלם וכדאי לי לקחת בתקציב של 800 שקל TOP ורצוי פחות בסביבות ה400-650 , אני צריך אוזניות בעיקר למשחקים וגם שיהיו טובות למוזיקה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by quilby,

I would like to buy earphones, these are the 2 things that are important to me: Noise Cancellation- I will be using them on the bus. I will be using them while running. Here are the ones that I have considered, but you may have a better one: Sennheiser HD 457 Creative EP630 Skullcandy inkd Sennheiser CX300b ;D Thanks! (You can answer in Hebrew)

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  6. Started by Frungy,

אהלן, הבנתי שה-HD202 של סנהייזר הן האוזניות שמספקות את התמורה הכי גדולה לתקציב של עד 200 ש"ח. בדיוק העברתי לא מעט אלבומים ל-FLAC, ואני מחפש אוזניות שאוכל לשמוע איתן קבצי lossless בצורה טובה. עם הHD202, לדעתכם, אני אשמע הבדל בין קובץ mp3 לקובץ לוסלס? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  7. Started by Born2Kill,

לא מחפש משהו מטורף. שירגישו איכותיים מבחינת באס לפחות.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Elad91,

צריך המלצה לאוזניות בתקציב 200-300 למוזיקה, שיהיו אוזניות נורמליות (לא אוזניות כפתור, In ear), שיהיו נוחות, ולא גדולות מדי. תודה.

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  9. שלום... אחרי ש ה HD202 שלי החליטו למות אתמול,אני צריך אוזניות חדשות.. השימושים הם בעיקר מוזיקה וגיימינג (בערך 70% מוזיקה 30% גיימינג ככה) התקציב הוא עד 250 שקלים,אם צריך חריגה בשביל שדרוג משמעותי אין לי בעיה. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by maxth,

שלום הנני מחפש אוזניות in ear בתקציב 300 שח האוזניות יחברו ל iphone חשוב לי איכות שמע טובה חשבתי על Sennheiser CX300 II http://ksp.co.il/?uin=20823 או AKG Q350 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10040

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ashkenazone,

מה האוזניות הכי טובות שאפשר לקנות בתקציב של 300 שקל? אני רוצה אוזניות למוזיקה, יאנו שיהיו FLAT לא +בס או +לטרבל ואני מדבר על גם יצירת מוזיקה לא סתם לשמוע.

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  12. Started by scylla,

ההורים נוסעים בקרוב ואני רוצה לבקש מהם. דרישות- 1. באס כמה שיותר רציני. 2. נוחות שלא יעופו בזמן ריצה או הליכה וכו' וישבו טוב. 3. לא אכפת יותר מדי הגודל רק שלא יהיו עצומות, ויהיה אפשרי לקחת אותם ממקום למקום בתיק או משהו מבלי שהם יתפסו נפח של כדורגל. 4. עדיף אטומות אבל לא לגמרי קריטי. מיועד למוזיקה - שחורה, רוק ואלקטרוני.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  13. Started by muam,

שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות לשימוש ביתי עם המחשב. התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח. אוזניות לשימוש בייתי, שמיעת מוזיקת רוק לכל סוגיו, לא שומע מוזיקה אלקטרונית. טיפה למשחקים. 90% מוזיקה ו-10% משחקים. חשוב שהאוזניות יהיו מעל הראש, לא בתוך האוזן. שיהיה סאונד מעולה למוזיקה, לא ממש חשוב היופי, ורצוי שלא יהיה מותג שמשלמים בשבילו יותר, כמו SkullCandy. אין לי בעיה גם להזמין מחו"ל, אז אתם מוזמנים לתת הצעות גם לאוזניות שאי אפשר להשיג בארץ. תודה, נועם

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  14. אני מחפש אוזניות לשמיעה ביתית ככה שאין צורך שהם יהיו סגורות או אטומות לרעשים,אחרי שאני יקנה את האוזניות אני יקנה להם גם מגבר. אני שומע המון סגנונות של מוזיקה אבל אפשר להגיד שהכיוון שלי הוא די רוק ומטאל אבל גם את שאר הסגנונות אני שומע לא מעט. תמליצו לי בבקשה על 2-3 דגמים שיהיו הכי טובים למטרות שלי ואני ילך,ישמע וישווה בין כולם.

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  15. Started by cold fire,

שלום רציתי לקבל המלצה לאוזניות אני שומע טרנסים וטכנו לרב, האוזניות ישודכו לI7 חשוב לי שהן יהיו ארוכות אני מתכוון לחבר אותן לנייד לראות מדי פעם סרטים או סתם לשחק פה ושם. האוזניות שבאו עם הנגן ניהיו די מעפנות ואני צריך כבר לשדרג אותן כבר תודה

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by fp581,

בן דוד שלי חשב על ה-UE-10 או על הgrado gs-1000 מה יותר טוב??? או שיש משהוא אחר בכלל שהוא הרבה יותר טוב?? סוג המוזיקה הוא רוק פופ ואלטרנטיב!!! וה UE-10 הכי טוב בפופ (לפי מה שאמרו לי)

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Component,

היי, אני רוצה לקנות אוזניות במחיר של 200 - 150 שקל, אולי קצת יותר אם תוספת הכסף מוצדקת. אני אינני אודיופיל, אך אני מעוניין לקבל תמורה מלאה לכסף. עדיף שהאוזניות יהיו מעוצבות בצורה יפה, אך אם ההבדל באיכות גדול אני מוכן ללכת גם על כאלו שמכסות את כל האוזן. הן ישמשו בעיקר למוזיקה מעט ומשחקים. קראתי מספר ת'רדים פה בנושא, אך באף אחד מהם לא הייתה מסקנה ברורה. מהן המלצותיכם? בתודה מראש, עדי.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by *BYZ*,

יש לי את הנגן iaudio x5 אני מחפש אוזניות שיהיו על האוזניים (ללא קשת) בתקציב של 150 ש"ח אבל אפשר לחרוג (לא יותר מ-200 ש"ח) איזה אוזניות אתם מציעים לי?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by guy1000,

שלום לכולם, אני מחפש אוזניות נחמדות למחשב נייד שלי, שהוא מחשב גיימינג כך שאני משחק לא מעט. אני מחפש אוזניות טובות למחשב, שיהיו גם טובות לסרטים כמובן. אני מאוד אוהב איכות סאונד טובה, עם באסים טובים וכו'... התקציב שלי די גמיש, אבל החלטתי שבגלל שאני לא משתמש במחשב נייד המון, אני לא אשקיע המון כסף כי בכל מקרה בנייח שלי בבית אני משתמש ב-razor tiamat שאני ממש מרוצה מהן. תודה על העזרה ואשמח לעצות

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. תקציב: 400 שקל או חריגה עד 200 שקל אם יש סיבה ששווה לחרוג ב-400 שקל אז יש אופציה. שימוש: בעיקר גיימינג. חשוב לי מאוד שהם יהיו נוחות, הנוחות זה העיקר ואחרי זה כבר האיכות בגיימינג. הייתי רוצה מאוד דגם כל שהוא של - RAZER אך אם יהיה של STEELSERIES אין לי בעיה אבל רק אם זה באמת שווה את זה. וחשבו ביותר שיש מיקרופון, ואחד איכותי, לא כזה שאני יצטרך להכניס אותו לפה כדי שישמעו אותי בינוני. תודה מראש לכל העוזרים. ובבקשה בלי דגובות מיותרות כמו: "קנה אוזניות ב-100 שקל וזהו" "מה ההבדל בכלל בין כל הזניות באיכוות" וכו'... עריכה: יש לי שני דגמים אשמח מאוד אם תומרו לי מה יותר טוב ביניהם: RAZER Carcharias ‏SteelSeries Siberia v2

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  21. Started by user57202,

האם יש בעיה בשימוש באוזניות גדולות כמו ה HD202 /205 כאשר משתמשים במשקפיים ?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by שרון מהוד השרון,

היי. אני זקוק לאוזניות גיימינג עד 200 דולר לקניה בארצות הברית. חובה שיהיו עם חוט. אני לא חובב בלוטוט' תודה.

23. שלום חברי פורום יקרים, אני כבר חודש וחצי מנסה להשיג את הרייזר ברקודה מחו"ל, מה לא עשיתי כדי לקבל כרטיס אשראי בינלאומי, לצערי זה שאין לי משכורת קבועה של 6K ואני לא חציתי עדיין את ה-18 (בקרוב ^^) ,לא מאפשר לי לקבל את זה, מה שאומר שלקנות את זה מחול כבר לא אופציה עבורי. בכל מיקרה, האפשרויות שנותרו הן לקנות מהגנבים ב- TMS את האוזניות באלף שקל, (!!! - ניתן להשיג ב- 100$ אם קצת מאמץ בחול, 130-160, בקלות), או לקנות אוזניות סטריאו שידועות באיכויות שלהן בגיימינג - התקציב מאוד גמיש בתנאי שהמוצר שווה את הכסף - יש המלצות? (שמעתי על ה- HD555), האוזניות נועדו למשחק שנקרא americas army למי שמכיר.. בעבר היו לי את המדוזה PROGAMER שממש לא הרשימו אותי, ככה שהן גם לא אופציה. (הדגם הרגיל לא ז…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by AviramH,

אוקיי אחרי שהאוזניות האחרונות שלי, G35, נשברו לי כבר ארבע פעמיים כי הם התאבדו וחיברתי אותם מחדש כדי שיעבדו נמאס לי.. אני מחפש אוזניות חדשות וכנראה שאני אזמין מאיביי כי המחירים בארץ דיי בשמיים, יש העדפה ענקית לאוזניות אלחוטיות כי הסיבה לכך שהאוזניות נפלו היה החוטים ... עוד העדפה זה שיש אחריות בינלאומית אבל לא חובה בכל מקרה שמתי את העיניים שלי על G930/PX51/Sony 7.1 למישהו יש מושג איך הסוני 7.1 למחשב? הם נראים ממש טוב והם גם דיי זולות, מה שגם סוני היא חברה בינלאומית ואני בטח יוכל לממש אחריות במקרה ו.. תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  25. Started by דובי770,

למי שמכיר את החנות http://www.bhphotovideo.com/ יש לי אפשרות להביא משם אוזניות גיימינג ביומיים הקרובים. רק משם כי זה המקום היחיד בניויורק עם מחירים נורמלים. אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולרכוש משם אוזניות גיימינג עם מיקרופון, התקציב עד 100$ אבל גמיש, למישהו יש המלצות מהמבחר הקיים שם? הקישור לעמוד האוזניות באתר אודה לכל עזרה, במיוחד ממי שמבין בתחום ויש לו ניסיון עם אוזניות גיימינג דרישות: יש לי ראש יחסית גדול. שלא יהיה מחממות לא לוחצות סאונד גיימינג עם באסים ומיקרופון איכותי, זה למשחקים וקצת שיחות אינטרנט. חשוב שיהיו איכותיות, אחרי SHURE SRH940 קשה לשמוע אוזניות זולות רק שהSHURE לא באסיות מספיק למשחקים והם כבדות. אם יהיה עוד שאלות אשמח לענות

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.