עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by yolh4f,

בעיה אחת קשורה לטלוויזיה בעיה שנייה אין לי מוסג שמעו בערוצים רגילים שומעים חלק הכול בערוצי HD לא שומעים קול בVOD סרטי HD כן שומעים קול איפה הבעיה ??? ועם אני מחבר תטלוויזיה לרמקולים של המחשב כן שומעים קול יש לי עוד בעיה אחת שאני משנה הגדרות במסך הגדרות צבע תמונה וכול מיני ואחרי איזה חצי שעה ההגדרות חוזרות למה שהייה בהתחלה ...... למה זה ככה ? איך עושים שההגדרות יהיה במצב קבוע ??? ההגדרות פשוט מתאפסות לי לברירת מחדל כול פעם ואפילו שאני מכבה ומדליק תטלוויזיה עוד פעם ההגדרות של הטלוויזיה חזרות לברירת מחדל כול פעם ויש לי מסך של סמסונג C530 ועוד שאלה אמרו לי בהתחלה שהמסך תומך בעברית אני ממש לא רואה שהמסך תומך בעברית ...

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by ppe,

שומע כל סוגי המוזיקה,סרטים,ומשחק,מעדיף סגורות,מחפש אוזנייה שיש לה איכות שמע הכי טובה DT 770 PRO Audio-Technica ATH-M50s AKG K-242 HD AKG K-272 HD K-240 Grado SR225 DT-990 Pro תודה לעוזרים כי אני כבר לא יודע מה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. קצת חפרתי באינטרנט ומצאתי את הרמקולים: MicroLab M200 וטוענים שהם מאוד טובים ביחס למחיר וכו'(שאלה יעלו בערך עד 250 ש"ח) השאלה שלי כזו האם כדאי בשאר הסכום להשקיע בכרטיס קול(כרגע חשבתי על כרטיס כולשהו של creative) יש לי כרגע לוח אם H61H2-M2 אם כן איזה ואם לא אז איזה רמקולים הייתם ממליצים עד הסכום 450 ש"ח? תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. יום טוב לכולם, אני חדש בפורום ורציתי להתיעץ לגבי רמקולים למחשב שישמשו בעיקר למוזיקה מסוגים שונים ולפעמים סרטים. חשבתי בעיקר בכיוון הסולו 6סי כי חשוב לי צלילים עמוקים ונעימים לאוזן עם באס שחמיאה למוזיקה ולא שולט אלה, אבל בימים האחרונים עלה לי רעיון, יש לי שני רמקולים של מערכת סטריאו של סוני משנת 97 שעדיין עובדים מצוין (רק המערכת עצמה הפסיקה לעבוד לא מזמן), חשבתי אולי יותר שווה לי לקנות מגבר או משהו כזה שאני אחבר למחשב ולמגבר לחבר את הרמקולים. תודה מראש על העזרה, קוסטה.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. היי , ברצוני לרכוש LED 50 אינץ' לחדר עד 3000 שקל אני לא ממש בקיא בנושא אשמח להמלצות והאם עליי לרכוש מוצר שהוא מותג כגון: LG , SAMSUNG , SHARP וכו.. או שמותג כמו HISENSE זה סבבה? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by whodosntlikeomri,

שלום אני חדש בפורום אני שוקל כבר זמן מה קניית נגן MP3 מבוסס HD אני מטלבת בין IPOD 20GB IRIVER iHP120 ו RIO KARMA מה דעתכם? אגב יש לי בכל המחשבים firewire אבל USB2 רק במחשב אחד...

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3352397,00.html :screwy: :screwy:

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אני מחפש מערכת קולנוע ביתי לסלון, כמה היא אמורה לעלות? ממה שאני יודע צריכים להיות 6 רמקולים ורסיבר. עוד משהו חיוני צריך להיות? מה ההבדל בין רמקולים קטנים לגדולים(רצפתיים) ומה עדיף? אני יודע ש"איכותי" ו"טוב" זה דבר מאוד מסובך בכל מה שקשור לאודיו, אבל אני לא מבין יותר מדי. לא נתתי מחיר כי אני לא יודע מאיפה להתחיל...

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אני מכניס את היו אס בי אבל זה לא מראה לי סרטים רק תמונות או מוזיקה... זה בעיה? או שככה זה הטלוויזיה שלא מאפשרת לי את זה ובעיה אחרת חיברתי את הדיוידי ושמתי סרט דרך היו אס בי אבל זה לא משמיע לי את הקולות של השחקים רק קולות רקע. יש סיבה?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. קניתי מיני דיסק...Sony mz -r 701 שמסופק עם רכיב הנקרא: Dgital pc link כלומר דרכו אני מחבר את המיני דיסק למחשב ובאופן כלשהוא אמור להוריד שירים!! :-\ חיברתי את הקבל usb ואת כל השאר.. אכשיו אין לי מושג איך אני בוחר איזה שירים? או איך מיתבצעת ההעברה... המיני דיסק הוא מסידרת ה R-Type של סוני... לא להיתבלבל לא N-type כלומר הוא לא מגיע עם תוכנה וחיבור usb ישיר כמו ב N הוא מגיע עם חיבור אופטי רגיל +הממיר! ??? :-[ עם מישהו קנה אותו מיני דיסק ואו יודע איך אני מוריד שירים מהמחשב שיסביר לי איך ;D ;D

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by levelone,

שלום. רציתי לדעת מה תיהיה דרך טובה יותר לחבר את המחשב למגבר בשביל להוציא צליל איכותי: שימוש בNuforce u Dac שיתחבר למחשב דרך כבל USB ולמגבר דרך כבל RCA או שימוש בכרטיס בקול Xonar D1, שיתחבר למחשב דרך חיבור PCI ולמגבר דרך כבל אנלוגי 3.5 מ"מ לRCA? תודה, levelone.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by p1nHas,

ברשותי מסך LCD 32 HITACHI , הרמקולים שלו נשרפו. כעת אני צריך למצוא פתרון זול ויעיל כדוגמת רמקולים\מערכת אשר יתחברו לxbox 360 , ולאייפד ואייפון לצורך ניגון מוזיקה. מה האפשרויות שיש לי ?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום ברשותי הרמקולים Z5500 אני לא יודע איך לתלות אותם השאלה העיקרית היא האם אפשר לתלות אותם כמו שהם עומדים על השולחן כך על התיקרה???? האם זה משנה שהרמקול הפוך? כי זה יוצא ממש מצויין? והאם יהיה הבדל בסאונד? תודה מיכאל

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום אני מתלבט בין שני אוזניות האחד זה Sennheiser PC160 * Gives you the unique 3-D, 360° sound experience sound from all sides including above and below * Adjustable headband for a perfect fit * Adjustable, bendable and pivotable microphone makes the voice more clear and increases comfort and flexibility * Noise-canceling microphone provides high speech clarity and voice recognition by filtering out noise around you * With the in-line volume control and microphone mute switch, keep sound at the right level or have a side conversation in privacy * Equipped with a single-sided extra thick cable for maximum robustness Technical data Headphones Frequency response ..........…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס קול למחשב במקום הכרטיס המובנה. אני מעוניין לחבר את המחשב למסך טלוויזה באמצעות כבל HDMI 2.0 כדי לצפות בסרטים ובנוסף, לחבר מידי פעם אוזניות איכותיות (בשווי 1800 שח' ) ולשמוע מוזיקה . אני לא מעוניין בעריכת מוזיקה או כול דבר אחר, אלה בהאזנה בלבד. האם כרטיסי קול כמו שקונים ב IVORY \ KSP כגון Asus STRIX SOAR (לא מכיר את הכרטיס פשוט לקחתי דוגמא ממה שמוכרים שם שעולה בערך 550 שח') יעשה את העבודה או שיש משהו מומלץ בתקציב של עד 1000 שח' ? תודה, ארז

16. Started by OR007,

לאח שכמעט הלכתי על דגם 26 מאותה סדרה יצא לי לשמוע את ה-28, והחלטתי שהוא הרבה יותר טוב רמקול מדפי (אך גדול למדי) עם 8 אינץ' וופר והספק של 150W ! ראיתי אותו בחנות אחת (יקרה לטעמ) והמוכר רצה כ-2200 שקל על זוג חדש שבאינטרנט ראיתי שהם נמכרים ב-200-220 $ ~ בכל אופן היה גם זוג מתצוגה ב-1300... החלטתי לעשות קצת מחקר שווקים אך מסתבר שלא הרבה חנויות מחזיקות את הרמקול הזה...עד שמצאתי חנות (טרקלין חשמל) המוכר לא הסכים להגיד לי את המחיר בטלפון (ויש לי בעיה להגיע למקום) אז אם מישהו יודע היכן הרמקולים האלה נמכרים ובכמה שיעדכן אותי ! תודה רבה גם חווות דעת עליהם לא תזיק למרות שאם אני אמצא אותם במחיר סביר אני הולך עליהם.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום, רכשנו טלויזית SAMSUNG 40C5000 (לא רעה כלל) יש לנו בבית ממיר (לא יס או הוט) עם חיבור HDMI מאחור וחיבור אופטי יש רסיבר KENWOOD עם חיבורים אנלוגים וחיבור אופטי אחד (בטלויזיה גם קיים אגב) עכשיו הסוגיה : איך אני מחבר את המערכת בצורה כזו שהסאונד יתקבל מהמערכת ולא מהרמקולים בטלויזיה?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Fetalo,

חוץ מהתמיכה ב7.1 ערוצים, יש שיפורים חדשים בגרסה ה - 3?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by maimon_y,

שלום. אני מעוניין לקנות טלוויזה חדשה בערך ב1500שקל אני מחפש משהו בסביבות 28אינץ . איזה חברה עדיפה? ומאיפה לקנות אני גר באזור המרכז ואם טלוויזיה במחיר הזה תהיה באיכות טובה?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by sdfzxc,

מישהו יכול להביא לי מדריך..?או אולי את המוצרים שאני צריך לקנות...משהו :\

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. יש לי תקציב של 1000 שקל ואני לא יודע מה יותר כדאי אם אפשר המלצה ממה שיותר עדיף עכשיו השאלה שלי היא כמה יש בדיסק של מינידיסק מגה והאם אפשר לכתוב על אותו דיסק שוב ושוב מוזיקה? והאם יש נגן איזשהו עם כרטיס זיכרון? ו

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by z-1,

שלום קניתי LCD 42 FHD וחיברתי אותו ל ממיר YES אבל לא רואים טוב איך אני מקוון את הרזולוציה כדי שיראו יותר טוב ?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום לכולם מצורפות תמונות של הקריאטיב זן אקסטרא. ]http://www.pvmp3.biz/images/creative_xt/2.jpg[/img http://www.pvmp3.biz/images/creative_xt/3.jpg[/img לתמונות נוספות http://liorba.goldeye.info/index.php?showtopic=19&st=0entry32

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום רב יש לי שאלה בתחום כרטיסי קול למחשבים. אני בעל לקות שמיעה וביומיום מסתובב עם מכשירי שמיעה. אני חושב בעתיד הקרוב לקנות מחשב חדש, ואני מתלבט האם להתקין שם גם כרטיס קול, האם ישנם כרטיסי קול שבאפשרותם לעשות את היכולות הקיימות במכשירי שמיעה? לדוגמא טכנאי המכשירי שמיעה שלי מכוונן אותם פעם בכמה זמן בהתאם לתוצאות שהוא מקבל מבדיקת השמיעה שלי. או שבכלל עדיף להשתמש בבקר השמיעה של לוח האם ולקנות אוזניות יותר מתוחכמות. כמובן הכוונה כאן היא ברגע שאשחק או אראה סרט או אצור תוכן וידיאו עם סאונד במחשב החדש, אוריד את מכשירי השמיעה ואשתמש ברמקולים או יותר נכון באוזניות. תודה יום טוב

25. Started by ilanb0,

רכשתי הנ"ל באיביי וקרוב המשפחה שהביא לי אותם איבד את הכבל. למישהו המידע איפה בארץ אוכל לרכוש ac adapter מתאים? מקריאייטיב מסרו שאינם מוכרים את החלק. איסטרוניקס שתומכים במוצר בארץ גם הם לא מוכרים לי. התקשרתי לכמה חנויות - לשווא. מדובר על מתאם שהספציפיקציות שלו הן 11.5V AC 1.6Amps.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים