עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני מרגיש שככול שאני קורא ובודק יותר ככה אני יותר מאבד את עצמי אולי תצליחו להשיב על מספר שאלות. 1. רציתי לדעת מה האיכות הטובה ביותר שאפשר לצפות בה היום? ובפרט בבית(full hd).(שמעתי על דברים כמו 48 fps???) הורדתי תכנים של בלו ריי שממה שאני מבין אלה התכנים הטובים ביותר, ולא ראיתי הבדל מטורף כאשר אני מוריד 1080p שלא רשום שהוא בלו ריי. בנוסף עד כמה אני ארגיש הבדל בצפייה במעבר לתוכנות מעט יותר רציניות מvlc (ראיתי שיש מדריך כלשהו לעניין). 2. הבנתי שהרבה בהבדל בין האיכויות הן דווקא בסאונד, בהנחה שאני משתמש ברמקולים solo 6c(שני רמקולים בלבד) עד כמה אני ארגיש בהבדל של הסאונד או יותר נכון מה האיכות שאני צריך לרמקולים האלה שהיא אופטימאלית? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום לכולם, יש ברשותי זוג רמקולים ישנים איכותיים מחוברים למגבר פשוט. אני מעוניין להוסיף למערכת שברשותי סטרימר על מנת שאוכל להזרים מוזיקה באיכות טובה מהטלפון/מחשב שלי לזוג הרמקולים באופן אלחוטי. האם יש לכם המלצות על מכשיר שישדרג לי את המערכת ויתן לי יכולת אלחוטית? חשבתי על ה Audioengine B1 - האם למישהו יש אותו? משתמש בו עם אייפון? תודה רבה יובל

3. Started by BONO,

אני רוצה לקנות עכשיו דרך האינטרנט כרטיס קול ואני לא יודע איזה חשבתי על של הרקולס אבל אני עדיין לא בטוח תגידו לי אתם איזה כרטיס ומאיפה לא משנה המחיר אבל העיכר משהו טוב. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Fetalo,

חוץ מהתמיכה ב7.1 ערוצים, יש שיפורים חדשים בגרסה ה - 3?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by ag80,

שלום לכולם, הנני לקוח יס מיזה מספר שנים. לאחרונה הוצע לי מבצע לעבור ליס מקס טוטאל,במחיר של 260 שח בהתחייבות ל 3 שנים(כיום אני משלם 215) בסיס +13 חבילות. יש לי כמה שאלות: 1. האם לדעתכם עסקה טובה.?(מבחינת מחיר) 2.מישהו מכיר את הממיר הנ"ל- מבחינת חיבורו לאינטרנט?מה האופציות? 3.האם יס משתמשת ברוחב פס שלי לצורך העברת סרטים בVOD?(ערוץ הלוך וחזור) האם זה יפגע לי בDOWNLOAD בזמן שידור VOD 4.משהו נוסף שאני צריך לדעת לפני ההתקנה-אשמח לשמוע.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  6. Started by psybrain,

אני צריך חוות דעת על שני המוצרים האלה ומי מבין שניהם יותר טוב ויש לו איכות סאוונד יותר איכותית ויותר עשירה ומדוייקת? http://www.audioengine.co.il/tech.htm http://www.m-audio.com/products/en_us/StudiophileAV40.html

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. אני מחפש מערכת קולנוע ביתי לסלון, כמה היא אמורה לעלות? ממה שאני יודע צריכים להיות 6 רמקולים ורסיבר. עוד משהו חיוני צריך להיות? מה ההבדל בין רמקולים קטנים לגדולים(רצפתיים) ומה עדיף? אני יודע ש"איכותי" ו"טוב" זה דבר מאוד מסובך בכל מה שקשור לאודיו, אבל אני לא מבין יותר מדי. לא נתתי מחיר כי אני לא יודע מאיפה להתחיל...

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. חברה שלום. יש לי מיני-דיסק ועליו מוזיקה נדירה מאוד. האיכות של המוזיקה היא לא ברמה טובה. אני צריך למצוא דרך להעביר את המוזיקה למחשב,למצוא תוכנה תואמת, ולהעביר את התוצאות לדיסק מוזיקלי רגיל. יש לכם רעיון איך להתחיל? באיזה תוכנה להשתמש? איזה קבל אני צריך כידי לחבר מיני-דיסק למחשב? תודה!!! ???

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by mega1234,

ה FIRMWARE הוא לגירסאות הUMS של הH10 ומתעדכן דרך IRIVER PLUS שינויים ותיקונים: [Added functions] 1. Added AB repeat function. This function is activated or inactivated through "SETTING" -> "Extra" -> "A-B Repeat". 2. Added Study mode. This function is activated, inactivated, or configurable through "SETTING" -> "Extra" -> "Study Mode". 3. Alphabetical sort of file names in TEXT, PHOTO, and BROWSER modes. 4. Added a function to memorize a previously selected item in MUSIC mode. 5. Added a function to remove items in Quick List one by one. [improvements] 1. Increased the number of supported files in TEXT and PHOTO modes. 2. Displays a marker to show the curren…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by oronbh,

שלום לכולם אני מחפש שלט אוניברסלי שיתאים לרסיבר מסוג koda דגם AV 5060 תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. Started by shloosh,

אני נוסע לחו"ל. ואמא שלי רצתה שאני אביא וידיאו. הוידיואים בדיוטי פרי עולים בערך 80-90$. יש מערכת קולנוע ביתי של LG ב-200$ שכולתת 5 רמקולים וסאב ומכשיר וידיאו ו-dvd משולב. נראה לי שעדיף במקום וידיאו סתם ב-90$ לקנות כבר את המערכת ב-200$ לא? ורק רציתי לדעת אם צריך רסיבר למערכת הזאת,כי אם צריך לחבר גם רסיבר זה כבר לא שווה. אנ לא צריך משהו מאוד איכותי ,זה סתם לראות כמה סרטים בסלון ולשמוע קצת יותר טוב. וגם קצת להתלהב על חברים...

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום לכולם, ברשותי Akg 420. אני מעוניין לשדרג אותם לזוג טוב יותר. חשבתי בהתחלה על הbeats אך קראתי שיש להם הרבה עיצוב ומעט איכות. קראתי גם שה shure shr940 איכותיות אך אינני יודע אם הם צריכים מגבר, ואינני מעוניין לרכוש בשלב זה אחד. אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית ומהמחשב/אייפד. יש עוד דגמים שכדאי לקחת בחשבון? תודה רבה על הסבלנות מראש.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by MDK,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4415&PHPSESSID=79d3f7a89d6a78b195c234af7da16177 אינעל רבק עם הצזנורים שלכם אתם כבר יודעים באיזה אתר מדובר... אם את מתעקשים הנה: http://www.pchardware.co.il/docs/pd-485583228.htm

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Zeev86,

היי. אני רוצה לקנות Sennheiser GSX 1000 בשביל אוזניות PXC 550. השאלה שלי, האם האוזניות האלה טובות בשביל ה-DAC, והאם הן יעבדו טוב עם ה-Surround שה-DAC מספק? כלומר, איני יודע אם האוזניות צריכות לתמוך ב-7.1 כדי להשתמש בפונקציונליות שה-DAC מספק כשהוא משמיע 7.1

15. אני שוקל אם לקנות את הz906 איך הם בהשוואה לz5500? אני לא מצפה למשהו יותר טוב רק שלא תהיה ירידה ברמה ואם יש לך רמקולים אחרים להמליץ לי עליהם בסביבות ה2000 וקצת אני ישמח לשמוע

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. מדובר בממיר עתיק עוד מהתקופה שהוט בחיפה והצפון נקראו מת"ב. הממיר משמש את אבא שלי לצפייה בטלויזיה. עדכון תוכנה אמור לשפר דברים ואולי גם להוסיף תכונות חדשות לממיר ולתקן באגים. עדכון 21.8.2012: מצאתי בגוגל בקלות יחסית איך מעדכנים את הממיר הנ"ל: 1. מנתקים את הממיר מהחשמל. 2. לוחצים על הכפתור Esc. 3. תוך כדי לחיצה על הכפתור Esc, מחברים את הממיר לחשמל וממשיכים להחזיק את הכפתור לחוץ עד להופעת מסך עדכון תוכנה. 4. הממיר מעדכן את עצמו ולאחר מכן עושה ריסט וזהו.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום אני מתלבט בין שני אוזניות האחד זה Sennheiser PC160 * Gives you the unique 3-D, 360° sound experience sound from all sides including above and below * Adjustable headband for a perfect fit * Adjustable, bendable and pivotable microphone makes the voice more clear and increases comfort and flexibility * Noise-canceling microphone provides high speech clarity and voice recognition by filtering out noise around you * With the in-line volume control and microphone mute switch, keep sound at the right level or have a side conversation in privacy * Equipped with a single-sided extra thick cable for maximum robustness Technical data Headphones Frequency response ..........…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by hagai-,

האם יש הבדלים בין הערכות לרכב? כי מצאתי ערכה מלאה כולל שנאי המתחבר למצית של Silver line ב-40 ש"ח, לעומת זאת ראיתי את המתאם בלבד (קלטת) ללא שנאי של Sony ב-100 ש"ח ! האם זהו רק השם או שייתכן שיש הבדלי איכויות?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום רב, אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע ביתית עד 1000 שקל., חשבתי על HTZ121 Pioneer עולה 950 בזאפ. השאלה שלי היא כזאת: קודם על האיכות של הסאבוופר ושל הרמוקלים הנל? האם זה שזה חברת פיונר כבר אומר שזה איכותי? והשאלה נוספת היא כזאת, נכון לעכשיו אני מחפש הארדיסק נייד ישירות לטלויזיה רואה כך סרטים אך הבעייה שלי היא בזה שהטלויזיה לא תומכת באיכות סאונד DTS ולכן כל פעם אני צריך להשקיע חצי שעה בהמרת קידוד הסאונד לפני שאני מעביר אותו להארדיסק, אז השאלה אם עכשיו אני יחבר את ההארדיסק לDVD ואת הDVD אני יחבר לטלויזיה ב HDMI ואז אם אני ינסה לראות סרטים באיכות סאונד DTS זה יעבוד? תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3352397,00.html :screwy: :screwy:

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום לכולם, אז ככה: יש לי ממיר YES HD בבית שמחובר כרגע בחיבור HDMI לטלוויזיה. אני מעוניין לחבר את הממיר גם לטלוויזיה בחיבור HDMI וגם למחשב בחיבור HDMI (חשבתי לקנות קופסא מפצלת HDMI ולפצל את הכבל HDMI שיוצא מהממיר). הממיר אמור להתחבר למחשב דרך חיבור HDMI לכרטיס הקלטה שיודע לעקוף את הגנת ה HDCP של הממיר כדי שאני אוכל להקליט ב 1080I. השאלה היא כזאת: איזה כרטיס (פנימי/חיצוני) איכותי יכול לבצע הקלטה ב HD מממיר של YES ? נ.ב (קראתי בפורום שיש כאלו שמעדיפים להקליט דרך קומפוננט כי זו אותה איכות אבל בקומפוננט הבנתי שאפשר להקליט רק ב 720P ואם אני אחבר את הממיר בקומפוננט זה לא יבטל את השידור לטלוויזיה דרך הכבל HDMI שאני רוצה שהיא תהיה מחוברת גם?) תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. הבעיה בכותרת. חיברתי את הכבל לפי ההוראות ואין לי סאונד דרך יציאת הDVI שמחובר אליה מתאם HDMI ואליו מסך עם יציאה לאוזניות. עריכה: יש מצב שהחיבור שחיברתי אליו את הכבל בכרטיס מסך זה לא החיבור הנכון? הנה המניואל של הכרטיס מסך ולוח אם http://leadtek.com/eng/3d_graphic/manual.asp?manulineid=1&pronameid=485&lineid=1&act=4 http://download.intel.com/support/motherboards/desktop/dg35ec/sb/e3045201.pdf [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by dj-ariel,

שלום הטלוויזיה הזאת נמצאת אצלי כבר 4 שנים... לאחרונה יש בעיה שהיא פשוט לא נדלקת , מה שקורה זה שלאחר שהיא דולקת אני מבצע כיבוי (בעזרת השלט או הכפתור המובנה על הטלוויזיה) ולאחר מכן נשארת נורת החיווי האדומה על המסך כשאני מבצע לחיצה נוספת להדליק אותה הנורה נעלמת וכאילו שהחשמל לא מגיע כי היא לא מגיבה מה שנותר לי לעשות זה להוציא מהחשמל לכמה דקות ולאחר מכן להכניס שוב ולקוות שהיא תידלק. נסתי להחליף את מקור השקע , כבל מאריך , הוצאתי כל מיני כניסות וחיבורים וכלום לא עזר...האחריות שלי פגה לפני שנה אני אובד עצות...עזרה בבקשה..?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by amd@ati,

היי כולם, בימים אלה מכר שלי נמצא בארה"ב והייתי רוצה לקבל מכם המלצה לאזניות לשימוש מוסיקה. אני אעדיף המלצות לאזניות in ear, אך אם ישנם סוגים יותר מומלצים אשמח לשמוע. אני די מוגבל בזמן שכן הוא יחזור לארץ בעוד כמה ימים. תודה רבה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by DDgeva,

אני רוצה להשקיע עד 250 ש"ח באוזניות (לשימוש עם נגן sandisk sansa clip), ואני מתלבט בין הדגמים: CX300-II http://www.iblast.co.il/Product.asp?productid=150 CX280 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12540 רציתי לדעת האם הפרש המחירים שווה את זה? בתור אחד ששומע בעיקר מוזיקה ישראלית אני קצת חושש מהעובדה שהצד החזק של הCX300 הוא הבאס. בצדק? כרגע האופצייה המובילה מבחינתי היא הCX280, אני שוקל גם את הדגמים הבאים: AKG K317: http://www.kley-zemer.co.il/product.asp?product=8852 Creative EP-630 http://skypc.co.il/pl_product~51MZ0085AA000~11~0.htm הייתם ממליצים על אחד מהם, או על דגם אחר, על פני הדגמים של סנהייזר?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.