אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=621163 אני מתכוון נגיד הם נגמרים ב150-250 ש"ח ככה, שווה?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי דיסק מוזיקה בפורמט DVD AUDIO ואני לא מצליח להפעיל אותו אם יש למישהו רעיון איך אפשר לשמוע אותו אני אשמח לשמוע הצעות בתודה מראש AVENGER
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול מספר שאלות בקשר לכרטיס קול הנ"ל לכרטיס יש 4 יציאות, לפי מה שהבנתי 1- מיקרופון 2- stereo to rca cable - front right and front left 3- surround to rca cable - rear left jack,rear right jack,side right jack 4- surround to rca cable - side left jack,center jack,subwoofer jack באתר היצרן רשום שעל כל היציאות האלה להתחבר לרסיבר.., אני קונה מערכת רמקולים למחשב של 7.1 בכדי לנצל 100% מהכרטיס, השאלה שלי האם אפשר לחבר את החיבורים הנ"ל ישירות למערכת של ה 7.1 ? ללא צורך ברסיבר? שאלה נוספת היא, האם הכבלים המחברים בין הכרטיס קול למערכת של ה7.1 מגיעים ביחד עם הכרטיס קול? או שאולי הם מגיעים עם המערכת של ה7.1? או שעליי לרכוש את הכבלים הנ"ל בנפרד? (מקווה שהסברתי את …
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב, אכן כך... ממה זה יכול להיות? אני שומע כאילו אנשים מדברים בקול מעוות כזה... למישהו זה מוכר? עריכה: זה לא מופיע באופן קבוע, בממוצע פעם בשבועיים, בשעות שונות.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כדי לשפר את איכות השמע בחדר שלי צריך להחליף את המערכת. מה שיש לי כרגע זה Z-640 של לוג'יטק שמחובר לכרטיס קול ONborad . בסלון שזה בעצם מצד שני של הקיר של החדר שלי נמצא הרסיבר ONKYO TX-SR603E קישור :http://www.eu.onkyo.com/products/product_en_163713.html מה שחשבתי לעשות בגלל שהתקציב מגביל אותי זה לקנות רמקול רמקול ולחבר אותם לרסיבר שבסלון (הכבלים יעברו דרך הקיר - ישנו חור). הגודל של החדר שלי הוא . 3 מטר אורך ו2.60 מטר רוחב. ז''א שהמרחק בין המסך למקום ישיבה הרחוק שהוא המיטה הוא 2 מטר בערך. החדר עצמו קטן לכן רמקולים עצמתיים חזקים לא נדרשים. מה שחשוב לי שיהיה שיפור ניכר באיכות השמע ובסרטי DD5.1 DTS וכו'. התחלתי לעיין באינטרנט ובאתר כאן ולא מצאתי מה שאני מחפש. כמה שאלות שעלו בהמ…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי לא מזמן כבל HDMI שאני מחברת אותו בין הכרטיס מסך במחשב ל-TV LCD שלי אבל אני לא מקבלת סאונד רק תמונה. איך אפשר לסדר את זה? אם בכלל... נאמר פה שהכבל הזה אמור להעביר גם סאונד... תודה לעוזרים!! מורן
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שני אוזניות האחד זה Sennheiser PC160 * Gives you the unique 3-D, 360° sound experience sound from all sides including above and below * Adjustable headband for a perfect fit * Adjustable, bendable and pivotable microphone makes the voice more clear and increases comfort and flexibility * Noise-canceling microphone provides high speech clarity and voice recognition by filtering out noise around you * With the in-line volume control and microphone mute switch, keep sound at the right level or have a side conversation in privacy * Equipped with a single-sided extra thick cable for maximum robustness Technical data Headphones Frequency response ..........…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, בתקציב של 700-800 אני מחפש רמקולים , מתלבט בין 5.1 לבין solo 7c השימושים שלי זה המון מוזיקה משחקים וסרטים אשמח לקבל עצות, אולי המלצות אחרות תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני בונה לאח שלי מפרט שאמור להריץ לו world of warcraft על אולטרא. הוא גם שומע שירים ביוטיוב פה ושם. רציתי להעביר לו את הATP3 שלי שהיו מ-ד-ה-י-מ-י-ם לאורך השנים. נהניתי מהם מאוד, אבל אחותי עקצה לי אותם כשהייתי בחול איזה רמקולים נמכרים היום ששקולים לאיכות סאונד שלהם? היא בכלל נחשבת טובה למה שיש היום? אני לא מעודכן כבר שנים במה שהולך. איזה רמקולים היום הbang for the buck הכי טוב ברמות סאונד של הatp3 שלצערי כבר לא נמכרים? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי כבר כמה שנים טובות שאני משתמש במערכת Creative Inspire T4400 4.1 ישנה. איכשהו אני החזקתי איתה עד עכשיו למרות ששני הרמקולים האחוריים שלה התקלקלו והוחלפו ברמקולים מאולתרים, אבל עכשיו בכלל אני חושב שמשהו במגבר נדפק, וכשיש הרבה רעש, נראה שהרמקולים פשוט לא מחזיקים מעמד והסאונד נהיה מקוטע. משהו מוזר שלא נקתלתי בו בעבר. אז הגיע הזמן לקנות חדשים! כרגע אני עובד בצורה הזו - אחוריים נמצאים על ארון כמטר וחצי מאחוריי - קדמיים על ארון ספרים ממש מעל המחשב בזמנו זה היה נראה הסידור הכי טוב בשביל Surround, אבל האמת שאף פעם לא באמת הרגשתי את אפקט ה-Surround במשחקים או בסרטים, אולי זה בגלל הסידור הזה, או שפשוט המערכת לא טובה. (או שאני לא שומע טוב??) השימושים שלי הם די כלליים…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול עד 150 דולר עם יציאה אופטית תודה .
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מקבל היום במתנה (!!!) אינספיר 5700... יש לי כרגע כרטיס PCI 5.1 אנלוגי (עם שלוש יציאות... רונט, ריאי וסנטר\סאב) אמרו לי שזה לא טוב לרמקולים האלו... וכדי כרטיס דיגיטלי... על מה את אתם ממליצים? בוא נגיד שאני מוכן להשקיע עד 600 שקל (אבל עדיף כמה שפחות...) קראתי איפה שהוא בש אודג'י 1 אין חיבור אופטי או משהו, שב 2 יש... מה הכוונה? איזה חיבור אני צריך בשביל מקסימום ביצועים מהרמקולים? ואיזה כרטיס כדי לקנות? (ואם התשובה תהיה מוקדמת אז יש מצב שאת הכרטיס אני אקבל גם במתנה... אז בבקשה... תשובות מהירות...)
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי רסיבר YAMAHA RX-V800 והיום פתאום אני מרגיש ממש משבים של רוח חמה. שמתי מד חום ליד פתחי האוורור שלו והאוויר שיצא היה מעל 50 מעלות!!!(המד-חום לא הצליח למדוד את זה!) זה לא מסוכן לרכיבים טמפ' כזאת? :
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רמקולים איכותיים שאפשר לקחת למקומות בתיק ולחבר לMP3 (לא בלוטות') ראיתי את הרמקולים gear4 pg-142 ודי התלהבתי מהם, אבל הבנתי שמכרו אותם בסלקום לפני שנתיים ובאינטרנט מצאתי אותם רק באתר בשם זולה שופס ב650 ש"ח, שזה יותר מדי. אם מישהו מכיר איפה אפשר לקנות כאלה במחיר סביר זה יהיה מצוין, מעבר לזה אני אשמח להמלצות לרמקולים איכותיים אחרים, עד 400 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש למישהו נסיון איתם?או לינק לביקורת? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אנשים, עזרתם לי המון בעבר ואני מבקש לבחון את כוחכם שוב... הDVD הישן שלי גוסס ובקרוב יתפגר. לרגל המאורע, החלטתי לצעוד צעד טכנולוגי אחד קדימה ולרכוש את אחת האפשרויות הנזכרות בכותרת. השאלה שלי היא זו; בתור בן אדם פשוט שכל מבוקשו הוא לראות איזה סרט טוב, רצוי ב HD, ושאותו סרט יתנגן לו חלק ויאפשר קריאה של כתוביות בעברית, באיזה מן האפשרויות עלי לבחור? כמובן שאשמח אם אותו מכשיר שייבחר גם יחזיק כמה שנים טובות בזירה הטכנולוגית ושלא אצטרך להחליף אותו אחרי כמה חודשים עקב אי תמיכה כזו או אחרת בפורמטים שונים/כבלים שונים וכוליי... תודה מראש על עזרתכם, תמיר.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מערכת קולנוע של Wharfedale Atlantic שכוללת 2 רמקולים + 2 טיוטרים + סנטר. (הדגם של הריצפתיים הוא 500 Atlantic, הטויטרים AT 100ET והסנטר SE ) חיפשתי באינטרנט כמעט בכל חור אפילו באתרים מחול ולא הצלחתי לשער כמה המערכת הזו שווה, יש חנויות שעדיין מוכרים אותן אבל רשום הצעות החל מ.. וגם לא את כל המערכת כולה. המערכת במצב מצויין הכל עובד כמו שצריך ללא תקלות, אצלי כבר כמעט 6 שנים בערך תכלס הסיבה העיקרית שאני נאלץ למכור זה בגלל שהם לא מתאימים לסלון החדש. תמונה של המערכת: http://mdata.yandex.net/i?path=b0419205840_img_id8792382740486424941.jpg
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שבוע טוב, אני רוצה לחבר את הטלויזיה למחשב ולראות סרט בטלויזיה מבלי להפריע לעבודה הרצופה מחשב היום יש לי כ. מסך של ATI עם יציאת s-video ויצאה לסאונד על לוח האם. האם כשאני מחבר את יציאת הסאונד לטלויזיה אפשר להגדיר שנגיד במחשב אפשר לשמוע מוזיקה ובטלויזיה לא ישמעו אותה ? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי טלויזיה עם חיבור USB אך ללא BlueTooth איזה פתרון יש לאוזניות אלחוטיות? יש את זה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170837628824&ssPageName=ADME:X:eRTM:US:1123 אבל אמרו לי שזה לא יעבוד ללא בלוטוס פנימי בטלויזיה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנת אקולייזר טובה ומפורטת למחשב. אני אשמח לקבל המלצות. תודה! נ.ב יש לי את התוכנה שמגיעה עם הכרטיס קול אבל היא מסריחה.... תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חוץ מהתמיכה ב7.1 ערוצים, יש שיפורים חדשים בגרסה ה - 3?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אנשים חשבתי לחבר רמקולים 2.1 של מחשב לרסיבר קולנוע ביתי שיש לי בסלון. האם זה אפשרי? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
8) אני מחפש אוזניות כמה שיותר איכותיות למחשב (מוזיקה בעיקר וגם משחקים) בסביבות 150 ש"ח מישהו חושב שהוא יכל לעזור? 8)
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אלה שנמצאים בלוחות של אביט אם אפשר... זאת אומרת, לצפייה בDVD והאזנה למוזיקה במערכת 2.1 הם לא יהיו כאלה גרועים, לא? הם מקבילים לאיזה שהוא כרטיס אחר שנמכר כיום או שהם כמה רמות מתחת לכל כרטיס נורמלי? תודה לכם
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלוווםםם לכולם (: יש ברשותי אזניות Microsoft LX3000 USB. הם מותקנות על מחשב עם מערכת Win 7. והסאונד שלהם חלש לי מדי, הם איכותיות מאוד, אבל חלשות גם. רציתי לדעת אם אני יכול לעשות משהו כדי להגביר את הסאונד ? יש להוסיף כי אין ביכולתי לשלוט בעצמה ע"י האפשרויות הרגילות, מפני שהן מחוברות בUSB... רק הווליום הראש משנה פה. חשבתי שאולי יש איזה תוכנה או משהו.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-