אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. החלטתי שהגיע הזמן לשפר את מערכת הקולנוע בסלון של הבית. המטרה היא לחבר לטלויזיה מחשב ישן עם יציאת סאונד למגבר ורשת אלחוטית. אני רוצה לחבר את הסאונד למגבר בעזרת יציאה אופטית כדי לקבל מקסימום איכות. מישהו יכול להמליץ על כרטיס קול סביר עם יציאה אופטית. לא צריך יותר מידי מתוחכם, רק עם יציאה אופטית. תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה.. קניתי היום טלויזיה LG Scarlet 32LH70YR LCD3. ואני רוצה לחבר אותה לממיר של יס.. יש לטלוויזיה חיבור Component. רציתי לדעת אם אני קונה את הכבל הזה: http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=7502&salenum=#topnews אם אני יכול לחבר את זה וזה יהיה יותר איכותי מכבל רגיל.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוח שזה קשור לכאן אם יש מקום אחר תפנו אותי אליו בבקשה. אני רוצה לקנות מערכת דאבל דין לאוטו של פיוניר דרך האינטרנט (מEBAY או משהו כזה..) אבל שמעתי שיש כל מיני תדרים ויש מצב שאני לא יוכל לשמוע פה רדיו עם זה לא יהיה אותו תדר. מישהו יכול לסגור אותי על זה ואולי אפילו להמליץ לי על משהו מהאינטרנט? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אשמח לקבל מידע הודות הרסיבר הנ"ל, הרסיבר עוד לא נקנה, ולכן אשמח גם לקבל ביקורת\הערות מכם. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול מספר שאלות בקשר לכרטיס קול הנ"ל לכרטיס יש 4 יציאות, לפי מה שהבנתי 1- מיקרופון 2- stereo to rca cable - front right and front left 3- surround to rca cable - rear left jack,rear right jack,side right jack 4- surround to rca cable - side left jack,center jack,subwoofer jack באתר היצרן רשום שעל כל היציאות האלה להתחבר לרסיבר.., אני קונה מערכת רמקולים למחשב של 7.1 בכדי לנצל 100% מהכרטיס, השאלה שלי האם אפשר לחבר את החיבורים הנ"ל ישירות למערכת של ה 7.1 ? ללא צורך ברסיבר? שאלה נוספת היא, האם הכבלים המחברים בין הכרטיס קול למערכת של ה7.1 מגיעים ביחד עם הכרטיס קול? או שאולי הם מגיעים עם המערכת של ה7.1? או שעליי לרכוש את הכבלים הנ"ל בנפרד? (מקווה שהסברתי את …
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי ריסיבר ישן (3 שנים או יותר) של פיוניר דגם VSX-108 . לריסיבר אין כפתור on & off בשלט (כן זה ממש טיפשי ) וכדאי לכבות אותו צריך ללחוץ על הכפתור שעל המכשיר (כמו הכפתור שעל הטלויזייה) אני לא יודע עם זה טוב לכבות כל לילה ולהדליק כל בוקר את המכשיר, אם אני משאיר אותו דלוק הרמקולים שמחוברים משמיעים רעש חלש (כמו כל רמקולים שמחוברים לחשמל) ואני גם לא בטוח שכדאי להשאיר אותם דלוקים 7 24 . מה לעשות? :-\ נב: בקשר למסך מחשב זה אותו דבר? (לכבות אותו בלילה או לא?)
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש עזרה בחיבור סאונד בר JBL 3.1 לטלוויזיה חכמה. חיברתי לפי ההוראות את הכבל המצורף ליציאת ARC של הטלוויזיה, ולא שומעים כלום. ניסיתי הכל (לא שיש יותר מדי מה לעשות - זה אמור להיות פשוט מאוד) ולא הולך. הצלבתי עם טלוויזיה אחרת - לא שומעים. חיברתי שוב - הסאונד בר במצב ARC כותב "PCM" ומתחיל לנגן הכל. סוגר את הטלוויזיה ומדליק - שוב לא מנגן. מוציא את הטלוויזיה מהחשמל ומחזיר - מגיע לפעמים ל-PCM. השאלות - 1.האם המצב נגרם בגלל הטלוויזיה או מקרן הקול? 2. מה זה כיתוב "PCM" במצב ARC ואיך מגיעים אליו יזום? 3. האם כיתוב PCM (ממיר אנלוגי) אומר שאיכות השמע ירודה? 4. האם אצטרך להוציא את הטלוויזיה מהחשמל בכל פעם שארצה לשמוע…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברה. הכרטיס קול הנוכחי שלי(אחד פשוט שבא עם המחשב) לא מתעדכן לי עם המערכת הפעלה פשוט כי אין עדכון לוינדוס 7 בכרטיס עדיין אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש ואם כבר אז ללכת על קצת מותרות אני מתעסק בסאונד במקצוע שלי ומאוד אוהב תתחום כחובב עכשיו החלטתי לשדרג קצת את הציוד שלי ולהתחיל מכרטיס קול ואוזניות מה שאני חשבתי עליו זה כרטיס M-Audio Revolution 5.1 יש לי 5.1 של לוג'יטק על המחשב ואוזניות AGK450 איך המוצרים? השאלה שלי זה עד כמה יורגש ההבדל בין כרטיס קול פשוט לכרטיס קול שהצעתי למעלה ואם מישהו כמוני ירגיש הבדל מהותי כי אני לא יוצר ולא סאונדמן מקצועי תודה רבה לעונים!!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה להשקיע עד 250 ש"ח באוזניות (לשימוש עם נגן sandisk sansa clip), ואני מתלבט בין הדגמים: CX300-II http://www.iblast.co.il/Product.asp?productid=150 CX280 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12540 רציתי לדעת האם הפרש המחירים שווה את זה? בתור אחד ששומע בעיקר מוזיקה ישראלית אני קצת חושש מהעובדה שהצד החזק של הCX300 הוא הבאס. בצדק? כרגע האופצייה המובילה מבחינתי היא הCX280, אני שוקל גם את הדגמים הבאים: AKG K317: http://www.kley-zemer.co.il/product.asp?product=8852 Creative EP-630 http://skypc.co.il/pl_product~51MZ0085AA000~11~0.htm הייתם ממליצים על אחד מהם, או על דגם אחר, על פני הדגמים של סנהייזר?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלה בכותרת מה עדיף מערכת מיני סטריאו חזקה יחסית של AIWA בעוצמה של 100*2 W RMS (אם אתם זוכרים את הדגם שברמקולים אין מכסה על הסאב והוא מין שקע כתום שכזה. מאד אהבתי את זה) לעומת נגיד ATP-3 (ששמעתי היום אבל זה היה בחנות רועשת אז קשה לומר מה האיכות והעוצמה...) אגב אני מחפש צליל שיקיף אותי (לא סראונד, צליל באסי שמרגישים) ושיהיה עוצמתי. פשוט יש לי בעיה עם הATP-3 הקטנטנים לעומת המערכת המאסיבית השניה...
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מדובר בממיר עתיק עוד מהתקופה שהוט בחיפה והצפון נקראו מת"ב. הממיר משמש את אבא שלי לצפייה בטלויזיה. עדכון תוכנה אמור לשפר דברים ואולי גם להוסיף תכונות חדשות לממיר ולתקן באגים. עדכון 21.8.2012: מצאתי בגוגל בקלות יחסית איך מעדכנים את הממיר הנ"ל: 1. מנתקים את הממיר מהחשמל. 2. לוחצים על הכפתור Esc. 3. תוך כדי לחיצה על הכפתור Esc, מחברים את הממיר לחשמל וממשיכים להחזיק את הכפתור לחוץ עד להופעת מסך עדכון תוכנה. 4. הממיר מעדכן את עצמו ולאחר מכן עושה ריסט וזהו.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ודאי כולכם מכירים את החיבור הזה של קסטה עם חוט לרכבים שאין בהם רדיו-דיסק, מכניסים את הקסטה לטייפ, מחברים את הקצה לדיסקמן ואפשר לשמוע את הדיסקמן ברכב. רציתי לדעת אם האיכות של השמע יורדת עקב כך שזה מחובר דרך קלטת, או שהאיכות נשארת אותו דבר? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי JBL SB450 ששבק חיים! אין לי אותו הרבה זמן ניסתי להחליף את הכבל חשמל שיחקתי עם זה לוחץ על ההדלקה ולא נדלק! פשוט לא מגיב בהדלקה שלו מישהו נתקל בבעיה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחפש טלוויזיה FULL HD 1080p (לא פלזמה) במחיר של עד כ 3000 ש"ח. גודל המסך בין 40 ל 46 אינץ(מרחק של כ 3 מטרים מהמסך). השימוש העיקרי הוא צפייה בסרטים (HD) של בין 4 ג'יגה ל16 ג'יגה(שלפי מה שהם מוגדרים כאשר אני מוריד/מקבל אותם זה 720p או 1080p), בנוסף אני משחק בפלייסטיישן 3 ואולי בקרוב 4. השימוש הפחות עיקרי הוא צפייה בערוצי הטלוויזיה הרגילים. אני ממש לא בקיא בתחום ולא כל כך מכיר את כל העסק הזה ולכן צריך את עזרתכם. נ.ב. אני יודע שהמינוחים שלי בכל הנושא הזה לא הכי מדוייקים. סליחה מראש על חוסר הבקיאות בתחום. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הורים החליטו לקנות מערכת סטראו אבל שלמה. לא הצלחתי לשכנע אותם לקנות ברכיבים! אני לא התעסקתי אף פעם במערכות כאלה ולכן אין לי נסיון בזה. הצלחתי לאתר בזאפ חברות טובות שאני מכיר: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713247 http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=cs-715&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=38&aff=Zap〈=he http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=rcdm33sr&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=38&aff=Zap〈=HE התקציב עומד על 3000-3500 אם אתם יודעים על מערכות האלה (למעלה) או מערכות אחרות בבקשה תמליצו לי על משהו. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי רסיבר HARMAN/KARDON AVR142 וסט רמקולים של JAMO ההספקים של הרמקולים הם 120W לקדמיים ו 100 לאחוריים ולסנטר התנגדות הרמקולים כולם היא 6 אום (בנוסף יש סהב וואפר שאני לא יתיכס איליו ) עכשיו המערכת מגיע לווליומים ממש חזקים למרות ששמעתי באנטרנט שהרסיבר שלי מגיע רק ל 70W לערוץ (לא יודע אם נכון או לא) והרמקולים עצמם הם 120W/100W עכשיו פעם אחת (בטעות) המערכת הוגברה ל +20DB (המקסימום של הרסיבר) עכשיו זה היה נישמע רע ההורדתי את הווליות במהירות והכול חזר לעבוד כרגיל עכשיו לפי זה אני אמור להבין שהרמקולים עברו את גבול היכולת שלהם ולכן זייפו אבל איך זה ? אם הרסיבר מספק 70W והם דורשים 120W ? אם הם הגיע למקסימום שלהם אז זה אומר שהרסיבר עבר את ההספק שלו כמעט פי 2 ??? אי…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, שאני רוצה לראות סרט (divx) עם כתוביות בעברית, הDVD שלי לא מצליח לקרוא את העברית ומראה לי ג'יבריש... יש איזה משהו שאני יכול "להתקין" על הDVD כדי שהוא יצליח לקרוא כתוביות בעברית של סרטי DIVX? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן כולם הגיעה הטלויזיה בשעה טובה ורציתי לדעת מה השיטה הכי טובה לתלות אותה על הקיר... מעדיף שהיא תהיה צמודה לקיר ולא כמו עם זרועות לטליוזיות רגילות שמורחקות מקיר הדגם שלה הוא Sony Bravia KDL-37XBR6 יש הצעות? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי מגבר של הרמן קרדון דגם AVR235 המגבר לא עבד זמן מה והחלטתי לחבר אותו. הוא מחבר עם אופטי לסטרימר והסטרימר מחובר לטלויזה בHDMI עכשיו, ברגע שאני מפעיל אותו בעת צפייה בסרט הכל עובד מצויין אבל לאחר 20-25 דקות הצליל מתעוות ונחלש, ונשמע כמו צרימה וכעבור מס' דקות כבר לא שומעים כלום - המגבר עובד תקין ומראה שהכל מחובר אבל לא מוציא סאונד אשמח לעזרה / עצה מה לעשות!!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעיקרון אני שומע טוב ברמקולים שלי שזה בנוגע לשירים ולסרטים אבל שזה מגיע למשחקים אני שומע קולות רקע לדוגמא :בפיפא לא שומעים בקושי את הפרשן ואת הקהל,עוד דוגמא שבMW2 לא שומעים את הירייה שאני יורה מהרובה אבל מה שכן מפתיע אותי שבאוזיניות שאני מחבר אני שומע את כל מה שרשמתי הנ"ל איך מסדרים את זה? רמקולים של creative 5.1 לוח אם gigabyte p55 ud3
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מערכת קולנוע ביתי לסלון, כמה היא אמורה לעלות? ממה שאני יודע צריכים להיות 6 רמקולים ורסיבר. עוד משהו חיוני צריך להיות? מה ההבדל בין רמקולים קטנים לגדולים(רצפתיים) ומה עדיף? אני יודע ש"איכותי" ו"טוב" זה דבר מאוד מסובך בכל מה שקשור לאודיו, אבל אני לא מבין יותר מדי. לא נתתי מחיר כי אני לא יודע מאיפה להתחיל...
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום זאת המערכת שלי מעבד:AMD PhenomII X4 955 @3200MHz לוח אם: Gigabyte GA-MA770T-UD3P ערכת שבבים:AMD RD770 כרטיס מסך: ATI Radeon HD4770 זיכרון: 1333 4096 MB (2 x 2048 DDR3) כונן קשיח: SAMSUNG (500 GB) צורב SAMSUNG מארז: Lancool Dragonlord PC-K56W ספק כוח: ENERMAX MODU82 II 425W אצלי בחדר המחשב מחובר למסך סוני 32 אינצ' 1366X768 והכל עובד חלק ולפעמים אני מחבר את המחשב לטלוויזיה בסלון סוני 46 אינצ' (חדשה) 1920X1080 כדי לצפות בסרטים או לשחק משחקים ואחרי כמה זמן המסך פתאום עובר לצבעים כחול טורקיז עדיין רואים את הסרט או המשחק אבל בצבעים כחול טורקיז ולאחר כמה דקות המסך חוזר לצבעים הרגילים ,ובהמשך זה שוב קורה היה לי כרטיס מסך 6870 והייתה את אותה בעיה, ניסיתי להחליף כבל …
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום,אני יודע שיש הבדלי מחירים ענקי בין שניהם אבל אני מחפש רמקולים שייתנו לי סאב נעים וחזק ומדוייק גם בווליום גבוה גם במוזיקה ראפ וטראנס. רציתי לשאול אם ההבדל יהיה גדול בינהם.?,או שעדיף לי לקנות ישר Z2300 כי כיום יש לי creative inspire2500 ואני רוצה משהו שייתן לי הבדל מורגש מאוד.! אז השאלה האם כדאי לקנות ATP3 או את ה Z2300 ובהתחשב למה שיש לי כיום. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בהמשך לביקורת שהתפרסה לפני מספר דקות בקישור הבא: http://hwzone.co.il/reviews/xonar_d2 כל תגובה/בקשה/מענה/שאלה (לא בסגנון של האם זה יתאים לכם אישית, אלא יותר על נושאים כללים בקשר לכרטיס עצמו), אתם מוזמנים בהחלט להגיב. Anatoli.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי רמקולים Microlab Solo 7C ואני מעוניין להוציא מהם את המקסימום. אני מעוניין לרכוש כרטיס קול (ואם יש צורך גם כבלים) בתקציב של עד 850 ש"ח. השימושים הם מוזיקה בפורמט flac ומשחקים.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-