אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
יש לי תקציב של 1000 שקל ואני לא יודע מה יותר כדאי אם אפשר המלצה ממה שיותר עדיף עכשיו השאלה שלי היא כמה יש בדיסק של מינידיסק מגה והאם אפשר לכתוב על אותו דיסק שוב ושוב מוזיקה? והאם יש נגן איזשהו עם כרטיס זיכרון? ו
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה להשקיע עד 250 ש"ח באוזניות (לשימוש עם נגן sandisk sansa clip), ואני מתלבט בין הדגמים: CX300-II http://www.iblast.co.il/Product.asp?productid=150 CX280 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12540 רציתי לדעת האם הפרש המחירים שווה את זה? בתור אחד ששומע בעיקר מוזיקה ישראלית אני קצת חושש מהעובדה שהצד החזק של הCX300 הוא הבאס. בצדק? כרגע האופצייה המובילה מבחינתי היא הCX280, אני שוקל גם את הדגמים הבאים: AKG K317: http://www.kley-zemer.co.il/product.asp?product=8852 Creative EP-630 http://skypc.co.il/pl_product~51MZ0085AA000~11~0.htm הייתם ממליצים על אחד מהם, או על דגם אחר, על פני הדגמים של סנהייזר?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש עזרה בחיבור סאונד בר JBL 3.1 לטלוויזיה חכמה. חיברתי לפי ההוראות את הכבל המצורף ליציאת ARC של הטלוויזיה, ולא שומעים כלום. ניסיתי הכל (לא שיש יותר מדי מה לעשות - זה אמור להיות פשוט מאוד) ולא הולך. הצלבתי עם טלוויזיה אחרת - לא שומעים. חיברתי שוב - הסאונד בר במצב ARC כותב "PCM" ומתחיל לנגן הכל. סוגר את הטלוויזיה ומדליק - שוב לא מנגן. מוציא את הטלוויזיה מהחשמל ומחזיר - מגיע לפעמים ל-PCM. השאלות - 1.האם המצב נגרם בגלל הטלוויזיה או מקרן הקול? 2. מה זה כיתוב "PCM" במצב ARC ואיך מגיעים אליו יזום? 3. האם כיתוב PCM (ממיר אנלוגי) אומר שאיכות השמע ירודה? 4. האם אצטרך להוציא את הטלוויזיה מהחשמל בכל פעם שארצה לשמוע…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני רוצה רמקולים חדשים לחדר, בעיקר בשביל מוסיקה! אני כל היום שומע מוסיקה ואמרו לי שבגלל שזה בשביל מוסיקה מהמחשב - מומלץ מערכת 2.1 (זה נכון דרך אגב?) אז אם ככה, אני יודע שכולם מתלהבים מה ATP3 .. ומהJBL Creature II אבל בכל זאת הייתי רוצה דעות על כמה דגים של CREATIVE (בעיקר בגלל שיש להם "שלט חוטי-רחוק" שמאפשר שליטה בווליום ובבאס..) מזפזופ קצר בזאפ (משחק מילים שכזה..) מצאתי את אלה: Inspire M2600: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=501318 Inspire 2500: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=24891 Inspire T3000: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=151636 מה אתם אומרים? אפשר להשוות אותם לATP3? (שאני ממש לא מתלהב מהם מזה שהם נדלקים עם הווליום ועוד כל …
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת סטריאו שמחוברת למחשב מסוג KENWOOD RXD-F2 נאבד לי השלט של המערכת עכשיו השאלה אם אני יכול לכוון שלט אחר שישלוט על המערכת (כיבוי,הדלקה) דברים בסיסיים אם יש תדר או אפשרות לעשות זאת אשמח לקבל עזרה נ.ב(יש לי שלט של מערכת אחרת מסוג sherwood rm350 אם יהיה אפשר לכוון אותו למערכת זה יהיה טוב
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי מגבר של הרמן קרדון דגם AVR235 המגבר לא עבד זמן מה והחלטתי לחבר אותו. הוא מחבר עם אופטי לסטרימר והסטרימר מחובר לטלויזה בHDMI עכשיו, ברגע שאני מפעיל אותו בעת צפייה בסרט הכל עובד מצויין אבל לאחר 20-25 דקות הצליל מתעוות ונחלש, ונשמע כמו צרימה וכעבור מס' דקות כבר לא שומעים כלום - המגבר עובד תקין ומראה שהכל מחובר אבל לא מוציא סאונד אשמח לעזרה / עצה מה לעשות!!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש תוכנה אולי שמורידה את המילים מהשיר , ככה שיוצא ששומעים רק את המוזיקה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זאת כבר עובדה ידועה הייטב לכולם , שמיקרופון מובנה , זה גימיק , וכול הנגנים שיש בהם מיקרופון כזה , לא מסוגלים להקליט בצורה איכותית קול שמגיע ממרחק מטרים ספורים (במיקרה הטוב ניתן רק להקליט תיזכורות אישיות) אני חיפשתי כבר זמן מה , נגן mp3 עם יכולת הקלטה טובה ממיקרופון חיצוני , וכשקראתי מיספר סקירות על הנגן של cown-iaudio G3 התלהבתי מהשילוב האיכותי לכאורה של נגן טוב ,יחד עם טייפ מנהלים שמאפשר להקליט הרצאות בעזרת מיקרופון חיצוני. אתמול ניגשתי לחנות מצוייד במיקרופון חיצוני איכותי של חברת aiwa מהסוג שיש בו הגברה פנימית ( condenser microfhone) בעזרת סוללה עגולה קטנה 3v כמו שיש בשעוני יד (בתמונה המצורפת - הסוללה מסומנת בעיגול כתום). . מתוצאת הניסוי ,אני…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלה בכותרת מה עדיף מערכת מיני סטריאו חזקה יחסית של AIWA בעוצמה של 100*2 W RMS (אם אתם זוכרים את הדגם שברמקולים אין מכסה על הסאב והוא מין שקע כתום שכזה. מאד אהבתי את זה) לעומת נגיד ATP-3 (ששמעתי היום אבל זה היה בחנות רועשת אז קשה לומר מה האיכות והעוצמה...) אגב אני מחפש צליל שיקיף אותי (לא סראונד, צליל באסי שמרגישים) ושיהיה עוצמתי. פשוט יש לי בעיה עם הATP-3 הקטנטנים לעומת המערכת המאסיבית השניה...
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למשתתפים שלום לאחר שהתקנתי את המכשיר הזה התברר לי שהוא מוגבל לאיזור 2 כלומר רק אירופה - ישראל כלולה . האם מישהו יודע על קרק או פירם וור FIRMWARE שיכול לשחרר את הנגן כך שיציג גם את ZONE 1 ? ואולי גם כדאי היה שהמוכרים שם יידעו את הקונים שיש מגבלה במערכת זו. אני חושב שזו תכונה בסיסית בנגן וגם במערכת משולבת. בתודה מראש מכבי maclif03@walla.co.il
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מערכת קולנוע ביתי לסלון, כמה היא אמורה לעלות? ממה שאני יודע צריכים להיות 6 רמקולים ורסיבר. עוד משהו חיוני צריך להיות? מה ההבדל בין רמקולים קטנים לגדולים(רצפתיים) ומה עדיף? אני יודע ש"איכותי" ו"טוב" זה דבר מאוד מסובך בכל מה שקשור לאודיו, אבל אני לא מבין יותר מדי. לא נתתי מחיר כי אני לא יודע מאיפה להתחיל...
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן כולם הגיעה הטלויזיה בשעה טובה ורציתי לדעת מה השיטה הכי טובה לתלות אותה על הקיר... מעדיף שהיא תהיה צמודה לקיר ולא כמו עם זרועות לטליוזיות רגילות שמורחקות מקיר הדגם שלה הוא Sony Bravia KDL-37XBR6 יש הצעות? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב כמו שכתוב בכותרת, אני צריך המלצה על רדיו דיסק לרכב עד 1000 ש''ח, ושמעתי שפיונר ואלפיין (Alpine) הם המובילים בתחום, אז אני צריך המלצה ספיצפית :] תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בן דוד שלי מחבר את המחשב לlcd infinity בhdmi והטלויזיה מוציאה רעשים מחרידים! ניסינו לחבר דיוידי בחיבור hdmi ושם הכל היה בסדר מבחינת הסאוונד..... יש לציין שניסינו לחבר שני מערכות מחשב שונות ועדיין יש רעשים.. (ati 4870 & gtx 260) וכמובן שבחיבורים שונים כגון vga או scart הכל עובד מצויין... מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב השתמשנו בשני מתאמים(dvi to hdmi) שונים
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך הרמקולים האלה? טובים למוזיקה? [ביחס למחיר] הקטע הוא שיש לי עכשיו אינספייר 2500 והם לא בסדר אז אני הולך להחזיר אותם לחנות [באג] ואני אנסה לקבל זיכוי ואז להוסיף איזה 100 שקל ולקחת את הקריצ'ר, מה אתם אומרים, כדאי? אתם חושבים שהם יתנו לי בכלל לעשות את זה?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי רסיבר HARMAN/KARDON AVR142 וסט רמקולים של JAMO ההספקים של הרמקולים הם 120W לקדמיים ו 100 לאחוריים ולסנטר התנגדות הרמקולים כולם היא 6 אום (בנוסף יש סהב וואפר שאני לא יתיכס איליו ) עכשיו המערכת מגיע לווליומים ממש חזקים למרות ששמעתי באנטרנט שהרסיבר שלי מגיע רק ל 70W לערוץ (לא יודע אם נכון או לא) והרמקולים עצמם הם 120W/100W עכשיו פעם אחת (בטעות) המערכת הוגברה ל +20DB (המקסימום של הרסיבר) עכשיו זה היה נישמע רע ההורדתי את הווליות במהירות והכול חזר לעבוד כרגיל עכשיו לפי זה אני אמור להבין שהרמקולים עברו את גבול היכולת שלהם ולכן זייפו אבל איך זה ? אם הרסיבר מספק 70W והם דורשים 120W ? אם הם הגיע למקסימום שלהם אז זה אומר שהרסיבר עבר את ההספק שלו כמעט פי 2 ??? אי…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך האוזניות האלו לשמיעת מוזיקת רוק בעיקר ואולי גם למשחקים בצורה קלה מאוד(למרות שישי לי אוזניות למשחקים). תודה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש סט רמקולים סראונד לסרטים בעיקר. אבל אני רוצה שלא יהיה יקר ויסתדר עם כרטיס קול רגיל (בלי כל מיני חיבורים מיוחדים, רק PL ואופטי) אה ושיהיה שלט, זה חשוב (לא אלחוטי, כמו של הInspire) יש המלצות? מציאות? מאיזה סכום זה מתחיל? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי מדריך..?או אולי את המוצרים שאני צריך לקנות...משהו :\
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לעשות סקר אבל אז חשבתי לי שזה יהיה בעייתי כי לכל אחד יש חברה אחרת..אז פשוט תרשמו כאן מה יש לכם: חברה דגם ונפח תודה
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שני אוזניות האחד זה Sennheiser PC160 * Gives you the unique 3-D, 360° sound experience sound from all sides including above and below * Adjustable headband for a perfect fit * Adjustable, bendable and pivotable microphone makes the voice more clear and increases comfort and flexibility * Noise-canceling microphone provides high speech clarity and voice recognition by filtering out noise around you * With the in-line volume control and microphone mute switch, keep sound at the right level or have a side conversation in privacy * Equipped with a single-sided extra thick cable for maximum robustness Technical data Headphones Frequency response ..........…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת עם איזה חיבור כדאי לחבר את הדיוידי שלי לטלוויזיה, כלומר איזה חיבור איכותי יותר: component out מהדיוידי או s-video. תודה לעוזרים.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שומע כל סוגי המוזיקה,סרטים,ומשחק,מעדיף סגורות,מחפש אוזנייה שיש לה איכות שמע הכי טובה DT 770 PRO Audio-Technica ATH-M50s AKG K-242 HD AKG K-272 HD K-240 Grado SR225 DT-990 Pro תודה לעוזרים כי אני כבר לא יודע מה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום! ברשותי קיימים זוג microlab solo 7c ורציתי לבדוק אם ניתן לחבר להם עוד זוג רמקולים בפלוס ומינוס של כל רמקול, עכשיו לדעתי המגבר של המיקורלאב לא מספיק לכל ארבעת הרמקולים. האם יש איזשהי דרך לגרום לכולם לעבוד באופן מקסימלי מבלי לחבר את המגבר שבא עם הרמקולים של המערכת סטריאו
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, שאני רוצה לראות סרט (divx) עם כתוביות בעברית, הDVD שלי לא מצליח לקרוא את העברית ומראה לי ג'יבריש... יש איזה משהו שאני יכול "להתקין" על הDVD כדי שהוא יצליח לקרוא כתוביות בעברית של סרטי DIVX? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-