אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
הבאנו טלווזיה חדשה הביתה. LCD 42" של LG. היא תומכת ב High Def - איך אני יכול כבר להנות מהאפשרות הזו? אני מודע לזה שרוב השידורים בארץ לא תומכים ב HD, אבל אני רוצה לדעת איך אני כן יכול להשתמש בזה. אם זה עם דברים שאני מוריד מהאינטרנט, משחקים ל Playstation 2, סרטי DVD - ערוצים מחו"ל - מה שיש.
-
- 11 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מה דעתכם על האוזניות שמגיעות איתו? שווים משהו או שצריך לקנות משהו יותר טוב? עד כמה צריך כיסוי לנגן (לדעתכם)? אני שואל את זה כי אני דיי סגור על לקנות את זה, אבל אם מוספים גם אוזניות טובות וכיסוי כבר מגיעים לסכמוים ממש גדולים...
-
- 11 תגובות
- 931 צפיות
-
-
טוב, אז קודם כל יש פה כאלה? ועכשיו רציתי לשאול בקשר לחיבורים של הרמקולים, בעיקר החיבורים של ה-500 (אבל אני מניח שזה אותו הדבר מלבד שתי יציאות נוספות) איזה חיבורים יש להם (אופטי קוסואלי אנלוגי וכל השאר...), מה מתחבר למה, האם כולם מתחברים לסאבוופר? מי לחשמל? האם מקבלים את כל הכבלים הנחוצים, ואיזה אורך הכבלים של האחוריים? ;D אני שואל את זה בגלל שאם אין להם חיבורים אופטים, אז אני לא אוכל לקנות פורטיסימו2 ואני אאלץ לקחת SB LIVE..... וגם לכל בעלי המערכות, איזה כרטיסקול יש לכם? וכל מי שיודע מוזמן לעזור :smoke: גם אם אין לכם את הרמקולים האלו, אני מרשה ;D תודה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה המידע על הרמקולים של המערכת שלי אתם יכולים להבין/להגיד לי משהו עליהם לפי הנתונים האלה?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השמועות נכונות? http://www.engadget.com/2006/04/13/real-video-ipod-delayed-by-display-problems-studio-talks/
-
- 11 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הרמקולים האלו : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37907 ואני צריך לקנות כרטיס קול שינצל אותם טוב מספיק. הייתי שמח מאוד לקבל המלצות. תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 793 צפיות
-
-
מחפש DVD תומך ב (HD READY (720P הכי זול. חיפשתי בZAP ולעשות סינון כך שאם מישהו פה מכיר אני אשמח אחרת אני אצטרך לעבור DVD DVD ולבדוק באתר היצרן אני פשוט עושה שיקולי עלות ובודק מה כדאי לרכוש STREAMER/ HTPC או DVD עד שיהיה לי יותר כסף. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
וכמובן אם יש לכם משהו יותר טוב תרשמו. מה הכי מועדף משלושת האוזניות שציינתי? תודה לעוזרים. יום טוב והמשך גלישה מהנה, סער.
-
- 11 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום חברי פורום יקרים, אני כבר חודש וחצי מנסה להשיג את הרייזר ברקודה מחו"ל, מה לא עשיתי כדי לקבל כרטיס אשראי בינלאומי, לצערי זה שאין לי משכורת קבועה של 6K ואני לא חציתי עדיין את ה-18 (בקרוב ^^) ,לא מאפשר לי לקבל את זה, מה שאומר שלקנות את זה מחול כבר לא אופציה עבורי. בכל מיקרה, האפשרויות שנותרו הן לקנות מהגנבים ב- TMS את האוזניות באלף שקל, (!!! - ניתן להשיג ב- 100$ אם קצת מאמץ בחול, 130-160, בקלות), או לקנות אוזניות סטריאו שידועות באיכויות שלהן בגיימינג - התקציב מאוד גמיש בתנאי שהמוצר שווה את הכסף - יש המלצות? (שמעתי על ה- HD555), האוזניות נועדו למשחק שנקרא americas army למי שמכיר.. בעבר היו לי את המדוזה PROGAMER שממש לא הרשימו אותי, ככה שהן גם לא אופציה. (הדגם הרגיל לא ז…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום. ברשותי מערכת 2.1 של בוס. עכשיו, הרמקולים מתחברים לסאב והסאב יש כניסות לרסיבר. אני בקרוב מקבל רסיבר שתומך ב5.1, ואני רוצה לקנות עוד 3 רמקולים וסנטר. 1. על איזה רמקולים של 2 פלוס סנטר אתם ממליצים לקנות? (תקציב של עד 1000) 2. איך אוכל לחבר עוד 3 רמקולים לסאב וופר ומשם לרסיבר? תודה לכל העונים.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי היום את הסוג הזה - טלויזיה Sony BRAVIA KDL40EX600 LED 40 אינטש סוני קודם כל רציתי לדעת מה אתם חושבים עלייה..טובה לא משהו..והיא עלתה לי 4600 דבר שני חברה..רציתי קצת מידע על כמה דברים : סטרימר...בין מה למה מחברים אותו?? קורא כל סוג של HD ואם כן איזה כדאי? עד 1000 ש"ח דבר שני...יש לי יס מקס רגיל..לא מתכוון לשנות את זה..כבל SCART יעזור לי באיכות?? דברי שלישי...יש לי כרטיס מסך מובנה בלוח אם...רציתי לדעת איזה סוג של כרטיס מסך לקנות...עד 1000 ש"ח ..לא למשחקים..נטו לסרטים בחיבור לטלויזה ואם כן איזה כבל לקנות ?? HDMI DVI VGA?? תודה מראש חברה חייב אותכם! תפציצו בידע!
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שלושה נגנים : iAUDIO X5L 20GB - 1770 shekel iriver H-320 20GB - 1600 shekel iAUDIO X5 20GB - 1670 shekel כשהמאפיין הכי חשוב לי זה איכות הסאונד, זאת אומרת שלאוזניות שבאות עם הנגנים יש השפעה חשובה על בחירת הנגן. ואם בכל זאת יש נגן מאד טוב עם אוזניות לא טובות אשמח להמלצה על אוזניות איכותיות מתאימות. עוד מאפיין שישפיע על הבחירה זה תמיכה בעברית, אם יש עברית או אפשר להוסיף בעזרת עידכון אז זה יהיה מעולה. ויש לי שאלה : מה זה ROCKBOX ? תודה.
-
- 11 תגובות
- 686 צפיות
-
-
ראיתי פירסומים גם ב 1000 ש"ח, אבל הם כנראה לא איכותיות האם 2000 ש"ח מספיק? המגוון נרחב, על איזה פירמה הייתם ממליצים?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מינידיסק...כמובן שיד שניה. מה הדבר שהכי חשוב שאני יבדוק במהלך הקניה????? (אני מחפש דגם פשוט,אפילו הכי פשוט,אבל שזה יהיה מינידיסק,עם מטען... עד מחיר של 300 ש"ח)
-
- 11 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני יודע שזה קיים בקלטת, אבל זה לא עוזר לי.... בכל אופן יש לי רדיו דיסק ברכב שהוא מקובע ואי אפשר להחליף אותו. הוא מנגן רק cda והייתי רוצה לנגן איתו באיזשהו אופן mp3. יש לי נגן mp3 חיצוני וגם דיסק-מן קורא mp3. איפה אני יכול להשיג מתאם וכמה הוא בערך עולה? אם תפנו אותי לאתרים שמוכרים זה גם יהיה נחמד... אשמח לשמוע על כל פתרון. תודה רבה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 947 צפיות
-
-
היי בגלל שאני לא ממש מעודכן, אני אשמח לשמוע המלצות על כרטיס קול. דרישות: * הכל, רק לא קריאטיב. * מן הסתם הערות בסיגנון "עדיף את כרטיסי הקול המובנים בלוח" הן מיותרות, כי אני לא יחליף עכשיו לוח אם בשביל זה... * יציאת spdif עם חיבור RCA או חיבור אופטי * תמיכה נורמלית גם במשחקים (eax2 וכו') * אין צורך בכרטיסים עם קופסאות שליטה חיצוניות, ועדיף כמה שיותר זול. מערכת נוכחית: epox 8rda3+ rev2 barton 2500 512mb pc3200 תודה
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מועדים לשמחה לחברי הפורום . לאחרונה קניתי את המגבר הדיגיטאלי הזה זה דגם די חדש , מבוסס שתי שבבים של TPA3116 (למעשה שידרוג של גירסת ה50 וואט שמבוססת שבב אחד של TPA3116) לפי חוברת השירות שבב אחד יכול לעשות 50x2 וואט נקי , עם שתי שבבים הם טוענים להכפלת ההספק איך בדיוק לא ידוע לי שהרי הוא מקבל בסך מתח של מקסימום 24 וולט מה שכן ברמת שמיעה סבירה(אני לא עושה מסיבות ) המגבר הזה לא מזייף כלל , נקי ומדוייק לחלוטין . אפילו מהנה לשמיעה וסבבה לגמרי . הנה שתי סרטונים שהעלאתי . המגבר בא ללא שנאי , השנאי המומלץ יהיה 24VDC 5A אני מריץ אותו עם 19V 5A ולא הבחנתי בשום בעיה עם זה . סרטון אחד רוק עם אומגה אודיו 705 סרטון שני אלקטרוני עם…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב, אחרי איזה 5 שנים. נאבדו\נגנבו לי האוזניות CX300 שהאמת מאוד נהנתי מהם. ביחוד את פיצ'ר האטמי אוזניים שהיה ממש מוצלח בעיניי. אני מעוניין לרכוש אוזניות חדשות, בתקציב של עד 250 שקל אבל שיהיה שדרוג ממש ממש משמעותי מבחינת הסאונד ביחס ל CX300. את המוזיקה אני שומע על גבי IPHONE 4 סגנון המוזיקה נע בין רוק לסוגיו, ישראלי וקצת מכל דבר. אין משהו ספציפי מאוד. ככה שצריך אוזניות שטובות בספקטרום מוזיקה הרחב. ה CX300 האטמי אוזניים שלהם היו נוחים לי בפורמט הכי גדול (מבין שלושת הגדלים) אשמח לקבל אוזניות שיש להם גם גדלים שונים לאטמים. יש לי ידידה עכשיו בארצות הברית, אם המחיר באמת זול שמה משמעותית אשמח לקבל המלצה גם לחנות בארץ וגם למוצר בארצות הברית שניתן לקנות בחנויות הפופולריות בטוו…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות נגן עם צליל איכותי, לא חייב להיות עם הרבה זיכרון או מערכת הפעלה מטורפת. בנוסף, אני רוצה לקנות אוזניות איכותיות קטנות (אפשר באותה חבילה של הנגן, בנפרד, מה שעדיף יותר..) התקציב שלי הוא 1200 שקלים, אבל כמובן שעדיף בפחות אם אפשר תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אהלן חברים, יש לי זוג רמקולים מדפיים של OMEGA AUDIO, לא זוכר אם זה דגם L-7 או 105. http://www.omega-audio.co.il/document/53,84,8.aspx http://www.omega-audio.co.il/document/53,84,9.aspx בנוסף יש לי סאב אקטיבי 10" שלהם: http://www.omega-audio.co.il/document/53,81,15.aspx רציתי לדעת מה אני צריך בכדי לחבר הכל שיעבוד עם המחשב וגם עם הממיר של YES. כרגע יש לי מגבר וינטאג' Harman\Kardon 330c שאני מעוניין לשדרג למשהו מודרני. הרמקולים מחוברים למגבר עם כבלים עם קצוות חשופים. הסאב למחשב עם כמו כבל AUX. והמחשב והממיר מחוברים ישירות למגבר. אשמח להמלצה על מגבר\רסיבר ולדעת אם יש כבלים נוספים שאנ…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
הוא דיי נפוץ.. http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1418087 האם הוא נחשב ג'נרי או משהו בסגנון או שהוא דיי טוב? תודה.
-
- 11 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי חברה, אני צריך המלצה לתוכנה שיכולה להקליט את הסאונד בקובץ ווידיאו לתורך קובץ MP3 באיכות גבוהה
-
- 11 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות סט רמקולים משהו במחיר סביר, בדקתי רמקולים וראיתי שיש כאלה שמתאימים פחות או יותר לתקציב שלי אבל הבעיה היא שהם דורשים רסיבר שזאת העלות היותר יקרה. בדקתי בזאפ וראיתי שיש פה את הסט רמקולים הזה: http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=HEM426&Cat2Cat1ID=1402&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he איך הוא? והשאלה שלי היא האם אפשר לחבר אותם לטלויזיה בחיבורי הבננות שלהם בלי קשר לרסיבר והאם הרמקולים מתחברים לסנטר הזה שאפשר לשלוט דרכו בעוצמה וכו' עם חיבורי רמקולים רגילים (תופסנים) והשאלה השניה היא האם זה יספק אותי ויש לציין שאני לא דורש איכות מעולה. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 7k צפיות
-