אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים, יש לי כרגע רמקולים ממש (ממש!) ישנים מדגם Boston BA635. יש לי את הרמקולים כ-7 שנים והם שירתו אותי נאמנה עד עכשיו. בזמן האחרון הם מתחילים לזייף ואני חושב שאולי הגיע הזמן להחליף את הסט. אני צריך המלצה לסט 2.1 (או 2.0 אם הם עדיפים) לשמיעת מוזיקה, סרטים ומשחקים. התקציב הוא 500 ש"ח אבל רצוי לחסוך אם אפשר. * הרמקולים ימוקמו על שולחן, ליד מסך המחשב, לכן הגודל צריך להתאים. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי היום את הסוג הזה - טלויזיה Sony BRAVIA KDL40EX600 LED 40 אינטש סוני קודם כל רציתי לדעת מה אתם חושבים עלייה..טובה לא משהו..והיא עלתה לי 4600 דבר שני חברה..רציתי קצת מידע על כמה דברים : סטרימר...בין מה למה מחברים אותו?? קורא כל סוג של HD ואם כן איזה כדאי? עד 1000 ש"ח דבר שני...יש לי יס מקס רגיל..לא מתכוון לשנות את זה..כבל SCART יעזור לי באיכות?? דברי שלישי...יש לי כרטיס מסך מובנה בלוח אם...רציתי לדעת איזה סוג של כרטיס מסך לקנות...עד 1000 ש"ח ..לא למשחקים..נטו לסרטים בחיבור לטלויזה ואם כן איזה כבל לקנות ?? HDMI DVI VGA?? תודה מראש חברה חייב אותכם! תפציצו בידע!
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי. כמו בכותרת, לחבר שלי יש בית חכם, והוא רוצה לחבר מקור שמע עם מוזיקה ללא הפסקה, רק שהחיבור שיש לו הוא קואקסיאלי. חשבתי נגיד לחבר אייפוד עם מתאם לקואקס(יש דבר כזה בכלל?). אין לי ממש מושג בתחום ולכן כל עזרה תתקבל בברכה.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לתלות טלויזיה מעל המיטה, האם זה אפשרי ופרקטי?
-
- 11 תגובות
- 5k צפיות
-
-
היי ניסיתי לסייר פה בפורום אבל אני עדיין לא מוצא את מה שאני מחפש קצת רקע.. אני עומד לפני טיול של כמעט שנה במזרח ואני ממש רוצה אוזניות טובות לנגן שלי, נגן מסוג ארקוס 5 אנדוראיד... כרגע יש לי סנהייזר IE7 אבל אני לא כל כך מרוצה מהעוצמה... כמה שאלות יש לי: 1) אוזניות דיג'יי שווה בכלל לשמוע איתן עם נגן בלי מגבר? 2) נניח שכן, אני מחפש אוזניות דיג'יי, סגורות מן הסתם, אך שיהיו גם מתקפלות כי בכל זאת אני בטיול ולא בבית תודה מראש לעוזרים ושבוע טוב
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך מחברים מערכת רמקולים למחשב 1.5 של logitech לטלויזיה LCD הרמקולים הם logitech z5500 http://www.logitech.com/en-us/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/224 יש בהם חיבורים שאין ברמקולים אחרים אז תבדקו איזה חיבורים יש בהם אולי זה יעזור... יש להם גם עוד משהו נוסף של בקרה... אני רוצה שיתקבל סראונד אמיתי ולא מדומה באיכות הכי טובה (למשל אם רואים סרט ומכונית מתקרבת מצד שמאל מאחורה אז ישמעו אותה ברמקול השמאלי האחורי) ושהרמקולים יהיו מחוברים גם למחשב בו זמנית. האם צריך עוד משהו בשביל זה כמו רסיבר. יש לי ממיר רגיל של הוט (לא הקטן ולא HD) חשוב לי שיתקבל סראונד אמיתי כמו במערכת קולנוע ביתית!!!
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן לכולם אני עד עכשיו הייתי משתמש באוזניות cx400 והם כבר ממש התפגרו לי חבר שלי קנה K404 מבאג ושמעתי קצת וראיתי שגם לאוזניות פתוחות יכול להיות באסים נורא יפים כמו שנותנים לנו הIEM. בכל מקרה החלטתי לנסות ולחפש אוזניות חדשות ואין לי שום מושג בנושא אני יודע שאני ממש אוהב איכות אבל לא ידוע עד כמה כי אף פעם לא יצא לי לנסות את האודיופיליות שלי בצורה ממש רצינית. אני מחפש אוזניות חדשות או משומשות עד ה400 שקל וכבר הסתבכתי לגמרי אם הקריאה בHEADFI ובשאר מחוזות האיטרנט אני שמתי את עיני על הK450 (למרות שאני יודע שזה לא בתקציב אבל אני יוכל אולי לייבא אותם מחול) ועל הK518 (ראיתי מחירים ממש יפים) עכשיו השאלה אם אולי יספיק לי להשתמש בK404 או בK420, K403 וכו' מה אתם חושבים?
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי טלוויזיה 32 אינצ' של טושיבה בחדר, חיברתי את הטלוויזיה למחשב בכבל HDMI כדי לראות סרטים. יש לי כרטיס מסך Gainward GeForce GT240 1024MB GDDR5 יש לי Windows 7 הגדרתי במחשב רזולוציה הכי גבוה ( 1680X1050) והגדרתי לטלוויזיה רזולוציה הכי גבוה שלו (1980X1080) הבעיה היא שבטלוויזיה הרבה דברים נחתכים וזה לא מתאים, הכל נחתך מכל הצדדים, סימלי שולחן העבודה, שורת המשימות וכו'.. ניסיתי גם אפשרות של "הרחבת מסכים" וגם אפשרות של "שכפול מסכים" ועדיין זה לא מתאים. חשוב לציין שהכל הגדרתי דרך הווינדוס עצמו ולא דרך הכרטיס מסך. (למרות שבהגדרות של הכרטיס מסך זה משתנה בהתאם למה שאני משנה בווינדוס) מה הבעיה? איך אני מתאים את זה כמו שצריך? תודה!
-
- 11 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
אני מת על אוזניות היו לי את HD202 Sennheiser יש לי את steelseries siberia v2 ויש לי את SoundMagic PL-50 שלא אהבתי בכלל אבל עזבו את זה אני רוצה אוזניות חדשות חשבתי על אלו http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9914&perur= מה אתם אומרים יש אוזניות יותר טובות בטווח מחיר הזה מה אתם אומרים על האוזניות האלו אני מאוד אהבתי את השמיע של ה 202 אני אוהב באס עמוק ופחות את השמיע של ה pl50 תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מאוד מתלבט בין שני דגמים של סמסונג... בהתחלה רציתי גם את lg אבל בגלל שהבנתי שהן מאוד דומות הusb שקצת פגום בlg היה הגורם המכריע מבחינתי. ישנם 2 דגמים של סמסונג שלא ממש הבנתי מה ההבדלים ביניהם: la37c550 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=769884 la37c530 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=767967 מישהו יכול לשים סוף להתלבטויות שלי ? ואם יש לכם המלצה לטלויזיה באותו טווח מחירים או מין טיעון למה לחזור לlg שישתף בשמחה
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
Heya.. חזרתי עכשיו מיריד "חבר" בגני התערוכה. מזה זמן שאני רוצה לקנות טלוויזית LED של סמסונג 46'' ועוד לא מצאתי דיל משתלם. קיוויתי למצוא משהו כזה ביריד, אבל לאכזבתי המחירים נשארו גבוהים בצורה מופרזת ולא ברורה. אני מסתכל על הטלוויזיות החדשות של סמסונג מסידרה D שיצאו זה עתה בחו"ל והמחירים של הדגמים היקרים זולים יותר ממחירי הדגמים הישנים פה בארץ.. מתסכל במיוחד כדאי אולי לעשות הזמנה מחו"ל? לדעתי עם המכס זה עדיין ייצא לי זול יותר מבארץ, ובטח שלא אצטרך להמתין 8 חודשים עד להגעת הסדרה החדשה..?
-
- 11 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אני עדיין מתלבט בין solo6c\7c לבין מערכת 2.1 בגלל עוצמת הבאס שממה שהבנתי לא תספק אותי בSOLO (אני שומע בעיקר טראנס פסיכדלי ו-dubstep). אז בקיצור רציתי לקבל המלצות על מערכות 2.1 עד 900 שקל שיהיו איכותיות, עם צליל מפורט ובאס חזק.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ בבקשה על דגם טוב של אוזניות שלא מורידות מאיכות הסאונד ושניתן לנגן איתם באסים בלי שישברו בכלל?... כל האוזניות כמעט שקניתי באופיס-דיפו (גם היקרות) עד היום לא היו כאלה ונמאס לי כבר, אני רוצה לשקיע חד-פעמי עד ה1000 ש"ח אבל לקנות משהו רציני ולא מסחרי, עם אחריות גם כן, רצוי למעלה משנה. משהו עם כבלים רציניים שלא משתחררים, ולא עדינים לילדות... תודות!
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקיי אז אני כבר הזמנתי את המערכת הזאת,היא אמורה להגיע בסוף חודש זה. אני מתכנן למקם את הרמקולים על השולחן מחשב שלי..המרחק בין הרמקולים יוצא כמטר פחות או יותר..עכשיו השאלה שלי האם זה מרחק סביר והאם אני אוכל להנות מהרמקולים בצורה זו? תודה מראש =]
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה אני נתקל יותר ויותר במותג הסיני "KANEN". התעניינתי בדבר, וחיפוש קצר בגוגל העלה שאנשים בHEAD-FI דווקא מרוצים מהן! מדובר באוזניות IEM מדגמים KM-948 וKM-92 (מעץ..!) שעולות בערך 4-6 דולר לחתיכה מה אתם אומרים? למישהו יש ניסיון איתן? שווה להזמין? (אני יודע שאין הרבה מה להפסיד.. בכל זאת)
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, אחרי איזה 5 שנים. נאבדו\נגנבו לי האוזניות CX300 שהאמת מאוד נהנתי מהם. ביחוד את פיצ'ר האטמי אוזניים שהיה ממש מוצלח בעיניי. אני מעוניין לרכוש אוזניות חדשות, בתקציב של עד 250 שקל אבל שיהיה שדרוג ממש ממש משמעותי מבחינת הסאונד ביחס ל CX300. את המוזיקה אני שומע על גבי IPHONE 4 סגנון המוזיקה נע בין רוק לסוגיו, ישראלי וקצת מכל דבר. אין משהו ספציפי מאוד. ככה שצריך אוזניות שטובות בספקטרום מוזיקה הרחב. ה CX300 האטמי אוזניים שלהם היו נוחים לי בפורמט הכי גדול (מבין שלושת הגדלים) אשמח לקבל אוזניות שיש להם גם גדלים שונים לאטמים. יש לי ידידה עכשיו בארצות הברית, אם המחיר באמת זול שמה משמעותית אשמח לקבל המלצה גם לחנות בארץ וגם למוצר בארצות הברית שניתן לקנות בחנויות הפופולריות בטוו…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. קניתי לא מזמן גיטרה חשמלית חדשה ואני מעוניין לחבר אותה למחשב ולהקליט. יש לי במחשב כרטיס קול סטנדרטי שמגיע עם לוח האם. מעולם לא התעסקתי כל כך באודיו ואני לא מבין בגרוש בכל מה שקשור, תמיד היה לי כרטיס קול פשוט שהייתי משתמש בו רק ליציאת רמקולים ומיקרופון ושום דבר מעבר, אני רוצה כרגע לקנות כרטיס קול טוב ככה שאוכל להקליט גם את הגיטרה וגם בעתיד אם ארצה לחבר מיקרופון ולהקליט איתו באיכות טובה אוכל. מה אני צריך לחפש? איזה פרמטרים בכרטיס נחוצים והכי חשובים לאיכות טובה? אני מחבר את זה ללפטופ שלי כך שאני אקנה כנראה אחד חיצוני. ז"א מה ההבדלים הגדולים בין האחד לשני? לדוגמא, מה ההבדלים בין הבאים: http://cgi.ebay.com/Virtual-7-1-Channel-Surround-Sound-External-USB-Card-/22079392815…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אנשים. לאחרונה התקלקלו לי הרמקולים של המחשב ואני מחפש רמקולים חדשים. אני מחפש רמקולים שולחניים, רצוי 2.1 כי אין לי שולחן גדול מדי. מחפש רמקולים איכותיים, תקציב 500-1000 ש"ח. אני יודע שזה טווח תקציבים רחב, אבל זה כדי לשמור על גמישות בעניין. רוצה את הרמקולים שיציעו איכות סאונד מקסימלית למוסיקה. עיקר השימוש הוא עבור זה. כמובן שאני מחפש רמקולים שיציעו יחס "ביצועים-מחיר" בריא. תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב, לבן שלי יום הולדת - בן 17 ואני מעוניין לקנות לו אוזניות. הוא שומע שירים קצביים ובד"כ הם גם לא מעט רועשים (רוק דאנס וכד'). חשוב שהאיכות תהיה טובה והסאונד לא ייצא החוצה (שהסביבה לא תפגע ). ממה שאני הבנתי הוא התרשם מהאוזניות האלו: http://eu.akg.com/akg-product-detail_eu/k272-hd.html אני ממש לא מבין בזה (אפילו לא מכיר את החברה ). האם הן באמת טובות איכותיות ? אני מוכן לרכוש בתקציב של 600-700 ש"ח. ראיתי אותם ב- EBAY בלינק הזה: http://www.ebay.com/itm/AKG-K-272-HD-High-Definition-Headphones-Brand-New-/170999971075?pt=US_Headphones&hash=item27d0647d03 אשמח לעזרתכם. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי לוח אם של GigaByte ga-z68x-ud3-b3 ויש לו כ.קול מובנה. ויש ברשותי שני סטים של רמקולים: 1. microlab solo7c -front 2. microlab fc330 -rear כשאני מנסה לחבר אותם לכרטיס קול הם לא עובדים (האחוריים) בתור רמקולים אחוריים רק בתור קדמיים על אותו הסינגל של הקדמיים. יש ברשותי 2 התלבטויות בדבר זה : 1. האם אני אקבל שיפור באיכות הסאונד כי מקריאה באינטרנט אני מקבל תשובות לכאן ולכאן. יש כאלו שאומרים שיש שיפור בין טוב למצויין. ויש כאלו שאומרים שהם לא שמעו שיפור כלל. האם ארגיש שיפור בסאונד עם הרמקולים הללו ? במידה וכן יש דגם מומלץ ? ( עדיפות לדגם שבתוך המחשב pci/pci-e) 2.האם דרך הכ.קול הזה יהיה כן אפשרי להגדיר את ה fc330 בתור רמקולים אחוריים והם יתפקדו במשחקים בתור רמק…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב! אני מחפש אוזניות קשת, לא גדולות מידי שייראו כמו כדורים אלא משהו דיי קומפקטי, אוזניות איכותיות עד כמה שניתן, ממש חשובה לי האיכות. כמובן שיהיו נוחות עד כמה שניתן ולא יעשו לי כאבים באוזניים. אני שומע הכל מהכל, מראפ, דאבסטפ, אלקטרוני ועד לשירים שקטים בעברית ולועזית. אשמח לקבל עצות לקניות, יש לי אפשרות לקנות בחו"ל למרות שאני פחות אוהב את זה. תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מחפש הרבה זמן פתרון לסאונד בחדר שלי. קצת רקע: רוחב החדר: 3 מטרים אורך החדר: 5 מטרים גובה (אם רלוונטי): 3.5 מטרים 2 קירות רגילים, קיר אחד רגיל שחלק נרחב ממנו הוא חלון וקיר גבס שצמוד למסך שהוא קיר לאורך (5 מטרים) מה שאמור להתחבר למערכת הכוללת: הדברים שמחוברים כרגע למסך טלוויזיה: 1. מחשב נייח (חיבור HDMI) 2. ממיר יס מקס (חיבור RCA) 3. פלייסטיישן 3 (חיבור HDMI) ובנוסף: 4. מחשב נייד (חיבור 3.5 מ"מ) 5. אייפון (חיבור 3.5 ממ) העניין הוא שכרגע הכל מחובר מסך טלוויזיה (פיליפס לד 32") שאליה מחוברים גם רמקולים פשוטים 2.1 וההסדר של הסאונד בעייתי מאוד בהתאם למצב שלי, אני אשמח לפיתרון כולל.. משהו שלא חשבתי עליו המטרה היא שאיכות הסאונד תהיה טובה ושתתאים לצרכים של כלל המכשירים שמת…
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלו! לא מזמן שאלתי פה על המלצה לרמקולים והחבר'ה המליצו לי על אלו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724685 עכשיו ביררתי עוד קצת ושאלתי חברים וכמה הציעו לי את הרמקולים האלה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=152063 הם אמרו שזה הדבר הכי מדהים שאפשר לקנות במחיר כזה ושממש כדאי לי. מה אתם חושבים? המיקרולאב עדיין עדיף?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הבטחתי לאחיינית שלי אוזניות, היא מעדיפה אוזנית קשת ובגלל שהיא צריכה לדחוף אותם לילקוט בית ספר שלה, נראה לי עדיף שיהיו מתקפלות. מקורו השמע שלה הוא גלאקסי אס 1. יש למישהו רעיון? חשבתי על ה JVC FLATS אבל הן לא מתקפלות וראה שישברו בתיק.. עריכה - כמובן שחול בא בחשבון.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השבוע התחדשתי בטלויזיה LED של סמסונג לחדר. בהתחלה חשבתי לחבר אותה למחשב ולשמוע מהרמקולים שקניתי למחשב בזמנו (Logitech X-230). אני מאוד מרוצה מהצליל והבאס שהם מפיקים, בעיקר בווליום לא גבוה (פחות מחצי) - כל זה למרות שההספק שלהם די נמוך (32W)... אחר כך הבנתי שאני מעדיף להתחדש ברמקולים עם צליל יותר עמוק ועשיר ההתלבטות שלי היא איזה מערכת לקנות? במידה ומדובר על 2.0, חשבתי על solo 6c. איך איכות הצליל שלהם, ולא פחות חשוב, איך הבאס? יש המלצות טובות ל-5.1? קיים סט רמקולים עמודים-רצפתיים טובים שנכנסים בתקציב?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-