עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by yigalb,

אני מעוניין שמסך יחיד 24 אינטש ישמש גם לטלויזיה בכבלים וגם למחשב, וכן שהשמע יצא מאותו סט רמקולים - במקרה שלי ALTEV V4621. יש לט מעט מסכים בעלי 2 כניסות וידיאו, כך שאין בעיה בווידאו. הבעיה היא באודיו, שכן צריך למתג גם את השמע כשבוחרים את הכניסה במסך - למשל כשעוברים מצפייה במחשב לצפייה בממיר של הוט. חשבתי להשתמש במסך עם 2 כניסות HDMI, שכמובן כוללות גם שמע, ולהשתמש ביציאת האוזניות של המסך ככניסה לרמקולים. הבעיה היא שזה מוריד דרסטית את איכות השמע. האם יש רעיון יותר טוב? אם הפיתרון היחידי הוא רסיבר: האם יש רסיבר "מיני" ? מדובר על חדר ילדים, לא סלון גדול.

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  2. Started by soboli,

שלום לכולם אשמח לדעת מה אתם חושבים על המסך של סמסונג LA37d550 לא מצאתי סקירות בשום מקום וזה מסך שהמליצו לי בחנות ולכן אני חושש :-) אני הבנתי שלא כל כך מפתחים טלוויזיות בגודל 37 תודה וחג שמח

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by NewJersey,

איזה רמקולים עדיפים לשמיעת מוזיקה במחשב, לדעתכם? MicroLab FC330 יקנו ב-388 שקלים או- Logi tech Z323 יקנו ב-299 שקלים בעקרון להוציא 388 ש"ח על רמקולים נראה לי מוגזם, והלוג'יטק קיבלו ביקורות טובות ביחס למחיר, אבל הם נראים לי די זולים וחובבניים מול ה-FC330 שקיבלו ביקורות מצויינות ב-Zap. מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  4. הכותרת די אומרת הכל, אני מחפש לקנות אוזניות פול סייז שילכו עם הלפטופ שלי, אוזניות סגורות, יתרון למתקפלות או ניידות. אני קונה אותן לקראת הלימודים באוניברסיטה, שאוכל לשבת עם הלפטופ ולהנות מהמוזיקה שלי בצורה מעולה ובלי לשמוע רעשים של הסביבה. הדגמים שעליהם הסתכלתי ובינם אני מתלבט (תרגישו חופשי להציע דגם אחר, אלה פשוט נותנות את ה-feel הכללי של מה שאני מחפש): Sennheiser HD555: http://www.headphonereviews.org/headphone/Sennheiser/HD555 Bose OE http://reviews.cnet.com/headphones/bose-oe/4505-7877_7-32123892.html TECHNICS RPDH1200 http://www.djbooth.net/index/dj-equipment/review/technics-rpdh1200-headphones/#features Philips SHP-8900 http://www.techenclave.com/reviews-and-preview…

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  5. Started by bneli,

גיליתי שלא רק אוטו צריך הרצה חח אז איך כדאי לעשות את זה נכון? (אני קונה אוזניות בקרוב) מצאתי את האתר הזה שיש בו מין קובץ קול שנותן קולות בשביל הרצה http://www.jlabaudio.com/burn.php האם זאת השיטה הכי מומלצת?(הבנתי שמומלץ שההרצה תיהיה 100-200 שעות) איזה עוצמה? הכי חלש?

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by ido-nava,

שלום אני מחפש המלצה לכרטיס קול לחבר, הכרטיס יתחבר למערכת 5.1 בכבל אופטי. אני צריך את הכרטיס הזול ביותר עם יציאה אופטית. השימוישים העיקריים יהיו בעיקר סרטים 5.1 עם קידוד AC3 (מקסימום DTS) ושירים. תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  7. Started by omri_ro,

היעוד: הליכה ופעילות ספורטיבית. הדרישות שלי: בידוד רעשים חיצוניים טוב(מפריע לי ששומעים לפעמים משבי רוחעם מה שיש לי כרגע http://koss.com/koss/kossweb.nsf/p?openform&pc^eb^PLUG ). נוחות ושלא יפלו בקלות מהאוזן. מעדיף שאורכי הכבלים R\L יהיו שונים(לטובת הL). תקציב: עד 350 ש"ח, אשמח לשמוע המלצות גם מעבר לתקציב ואבדוק כמה אני יכול להשתולל עם זה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. הי, במעבר לדירה חדשה בסלון עם מרחק צפיה בערך 4 מטר מחפש לקנות מסך טלויזיה 50-55 אינץ עם תמיכת 3D ובנוסף מערכת סראונד התקציב הוא ~10K לטלויזיה ו~6K למערכת אשמח לכל המלצה או טיפ בנושא תודה!

• 14 תגובות
    • 4k צפיות
  9. שמעתי שיש 2 קטגוריות ושאחרונה מיועדת לשימוש יותר מקצועי כלומר ל1080, 3D וכו' שבעתיד יוכל לחסוך וגם ימנע מצורך רכישת כבל זה כאשר טכנולוגיה תתקדם. לא יודע מה המחיר של כבל זה, אבל שווה לקנות עכשיו או להסתפק עם קטגוריה 1 בנתיים? גם עדיף 1.3 או 1.4? אני שמעתי שההבדל הוא אפשרות חיבור רשת מקומית אבל אני לא מכיר כרטיסי רשת בעלות יציאה של HDMI.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by hshahar,

אני מחפש את האפשרות הזולה ביותר לסטרימר או HTPC להריץ סרטים, לגיבוי ולהורדת טורנטים. הדרישות העיקריות הן שאני אוכל להכניס פנימה דיסק קשיח 3.5'' (אני מעוניין לשים 2TB לכן השטח הגדול.). גישה באחד הפרוטוקולים FTP/SMB/NFS או כל תחליף ששכחתי. יכולת להוריד טורנט בצורה נוכה, רצוי שליטה כל שהיא מהמחשב (הבנתי שזה קיים ברוב הלקוחות.). ושיריץ סרטים טוב - כלומר שלא יתחיל לקרטע ב 1080p כשהמצלמה זזה או עושה זום. תמיחה בעברית (גם שמות קבצים וספריות וגם כתוביות כמובן.) ברור לי שכמעט כל HTPC יענה על הדרישות, אבל אולי יש חלופה זולה יותר בעולם הסרטמרים? תודה מראש, שחר.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by אנייניר,

שלום, יש לי תקציב של 400 שח (כולל החריגה) ואני מחפש רמקולים 2.1 עם האיכות המקסימלית שאפשר למצוא תודה מראש, יניר

12. Started by Hydr0,

מה קורה ?? בשעה טובה אני קונה טלוויזיה חדשה לחדר אחרי הרבה שנים עם טלוויזיה גדולה וישנה! אין לי מושג מה התקציב כי אף פעם לא בדקתי מחירי טלוויזיה אבל בתכלס, אני מחפש טלוויזיה בגודל 26-28 אינץ כי החדר שלי הוא קטן מאוד.. 4X3 ויותר גדול מזה פשוט לא יראה טוב. לא חובה שיהיה FHD כי אני במילא לא שם לב להבדל בין HDREADY.. שתהיה טלוויזיה ממוצעת ולא יקרה ולפי ההצעות אני אדע מה הטווח מחירים שלי.. אגב, בעדיפות שיהיה את הדגם פה: http://www.cinemaworld.co.il/ הטלוויזיה תשמש לנטו צפייה בסרטים וסדרות בHD.. בלי סוני או משחקים כלשהם.. יש לי פה הנחה גדולה.. תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by aviran_n,

שלום, אני צריך המלצה לטלוויזיה חדשה. הטלוויזיה תשמש בעיקר לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטי HD. מרחק הצפייה מהטלוויזיה למיטה הוא כ-3.3 מטרים. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שטלוויזיה טובה בגדלים האלה תעלה יותר מ10K, מה שאני לא מתכוון להשקיע. חשבתי להקציב 10K לכל המערכת ק"ב (רסיבר, רמקולים וטלוויזיה). הרסיבר שנבחר הוא הפיוניר VSX-421 מהדיוטיפרי ב200$ והרמקולים שכנראה ישודכו לו הם ה-JBL SCS200.5 שאני יכול לקנות בכ-1160 ש"ח, מה שמשאיר מהתקציב כ-8100 ש"ח לטלוויזיה. אבקש את המלצותיכם לטלוויזיות ממותגים אמינים ואיכותיים (טושיבה, פנסוניק סמסונג וכו') אשר יתאימו לצרכי ויעמדו בתקציב. תודה, אבירן.

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  14. Started by andrei21,

אני רוצה לבנות קולנוע ביתי ורוצה להתחיל ממקרן זה עולם די זר לי , הוא חייב לההיות FULL HD ואוליי 3D אם זה לא יותר מידי יקר, בכללי מחפש מקרן לא יקר. הבנתי שהמחירים בארץ ברוב המקרים הם פי 2 יותר יקרים ממה שאפשר להזמין ב eBay אז כנראה יזמין משם, מה הסיכונים והחסרונות בזה? בבקשה תמקדו אותי קצת, על איזה נתונים חשוב להתסכל כגון עוצמת בהירות ניגידיות .... אשמח לקבל המלצות , יש את המקרן optoma hd20 שהוא זול ונראה שנותן תמורה טובה, אין לי בעיה להשקיע עוד כמה אלפים אם זה שווה את זה. תודה לכל העוזרים

15. למומחים שלום, יש ברשותי כבר קרוב ל-6 שנים את מערכת ה ATP3 "האגדית" והחלטתי שאני מעוניין להשתדרג למערכת קצת יותר רצינית למחשב. קצת רקע ופרטים: התקציב שלי הוא כ 1000 ש"ח (יחסית גמיש). החדר שלי קטן יחסית (כ 3X3) - לכן לצערי הרב פסלתי את ה SOLO 7C המומלצים בחום באתר זה ובמקומות נוספים. השימושים שלי הם בעיקר מוסיקה(מכל הסוגים) וסרטים. לאחר חיפושים מרובים ברשת צמצמתי את ההתלבטות שלי ל-2 הדגמים הבאים: 1. Altec Lansning MX6021 2. Corsair SP2500 על שני הסטים האלה קיימות סקירות באתר זה, אך לא ברור איזו עדיפה. מצד אחד הסט של Altec קיבל את "בחירת העורך", אבל באתרים אחרים בחו"ל די "קוטלים" אותו בטענה שמחירו גבוה מדי ביחס לתמורה. מצד שני, עושה רושם שהסט של Corsair לא מומלץ באופן חד משמ…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by abnatan,

ברשותי סט של חברת Tannoy: רצפתיים מדגם Mercury MX3 סנטר Mercury MXC אחוריים Mercury MX2 מדובר בסט יד שנייה שנרכש בסוף 2008. לאחרונה גיליתי שבאחד הרצפתיים הפסיק לעבוד הטוויטר והסאונד שלו הפך עמום. מה כדאי לעשות במצב כזה? האם יש לדגם זה חלפים בארץ? מהי העלות המשוערת של תיקון? ואולי בכלל שווה לקנות כבר זוג רצפתיים אחרים מיד שנייה ? אשמח לעזרתכם

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  17. Started by JohnnyBravo,

אחרי קריאה בפורום למסכי מחשב ראיתי שאין המלצה גורפת למסך מסויים,מה גם שdell היא לא מה שהייתה פעם. אז אני מחפש מסך טלוויזיה בגדלים של 42-44" שישמש אותי גם כמסך מחשב בחיבור קבוע אבל לא במקום מסך מחשב. השימוש הוא בין הייתר למשחקים. התקציב,לא יודע,מה המחירים למסכים כאלה?בוא נגיד עד 4K.

18. Started by dotanalbert,

איך הרסיבר Yamaha RX-V496 ? אני אולי קונה אותו ואני רוצה לדעת אם הוא נחשב טוב? אני רונה אותו יד שנייה, איך אני בודק אותו אם הוא טוב , מצב טוב, שאני לא ידפק ואיך הרמקולים האלה? סט 5 רמקולים XL300 ADC

19. Started by approx,

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  20. Started by ToyMan,

לפני כחודש בערך קניתי את האוזניות ATH-AD700 בשביל משחקי מחשב הסאונד בסדר והכל אבל משהו אחד גורם לי להתחרט על הקנייה שלהם הם מאוד מאוד לא נוחות והאמת שאני סובל מכאבים איתם אני כבר לא יכול לשים אותם על הראש יותר מ10 דקות בלי להשתגע מכאבים.... הם מתלבשות לי על הראש מצוין והראש שלי בינוני לפחות לגיל (אני בן 15) הם לוחצות מאוד על הלסת שלי ועל הצוואר ולא משנה איך אני מסובב אותם ובאיזה דרך אני שם אותם זה תמיד לוחץ וגורם לכאבים אני לא יודע מה לעשות יש דרך לגרום להם פחות ללחוץ? (לפחות על הצוואר) אני לא יודע אם למתוח אותם בגלל 2 הכבלים שמעל האוזניה: איך אפשר להפסיק לסבול??.... אני לא רוצה למכור אותם!! אבל אם לא תהיה לי בררה אני כן.. וחבל

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by chaikr,

שלום לכולם, בעקבות הזמנה מוקדמת של BF3 הבנתי שאני צריך לקנות אוזניות עם מיקרופון. מאחר שגם כשהמשחק יצא אני לא אוכל לשחק בו יותר משעתיים שלוש פעם בשבועים כשאני חוזר מהלימודים אני לא צריך אוזניות מפוצצות ב600 שקל אלה את האוזניות שיתנו לי את התמורה המירבית לכסף. אין לי צורך בעיצוב או מותג מסויים אלה רק שיהיה נוח על האוזן , יעשה את העבודה ואני מוכן להשקיע עד 400 שקל אם אשתכנע שיש צורך אבל בעיקרון אני אשמח להוציא עד 200-300 שקל. השאלה הראשונה היא מה בעצם מקבלים באוזניות המיוחדות שלא מקבלים בסט רגיל של אוזניות ומיקרופון של מיקרוסופט/לוג'יטק? הכרטיס קול שלי מובנה. האם כדאי לרכוש אוזניות עם חיבור USB (האוזניות ישמשו רק למשחק אין לי צורך אחר בהם בכלל)? מה זה בכלל נותן? האם ה5.1 עו…

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  22. Started by idanarieli,

חריגה אולי ב50 שקל לא יותר מזה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by itsik1231995,

לחדר שינה 4X3.5 יחובר למערכת קולנוע קיימת (הרמן קרדון AVR142 , סט רמקולים JAMO) למטרות סרטים אני רואה הרבה סרטים בדרך כלל והטלוויזיה 32" שיש לי נראה לי קטנה מידי . . . ולשדרג ל 42 נראה לי קפיצד מדרגה קטנה מידי ... מחיר מינימאלי ... חשוב לי תמיכה ב2 חיבורי HDMI , FHD 1080P וזהוא בעיקרון ... לא הכפת לי LCD או LED אבל לא פלאזמה תודה מראש ..

24. שלום אנשים בקיצור: יש מקום קרוב למרכזית חוף הכרמל שבו יכולים לתקן לי אוזניות? באריכות: יש ברשותי אוזניות לוגיטק Ultimate ears 500vi שקניתי לפני פחות מחצי שנה בארה"ב לצערי את הקבלה אני לא מוצא, אז אפשר לשכוח מאחריות (אלא אם כן במקרה אני הייתי אחראי ואשכרה שמתי את הקבלה יחד עם שאר תעודות האחריות... אני אעיף מבט) קיצר, בחוברת ההוראות שלהם רשום שאם יש בעייה עם הסאונד באחת האוזניות, פשוט להוריד את הסיליקון הזה שמחברים על האוזנייה כדי שתשב בצורה נוחה באוזן, ולנקות עם חתיכת בד עשיתי ו... איזו שכבה (שמגנה על הרמקולים הקטנים משעוות אוזניים ודברים כאלה) נפלה שם יחד עם איזה עיגול דביק. קיצר, אני לא מצליח להחזיר את זה למקום ואני לא רוצה להשתמש באוזניות ככה כשהן לא מוגנות... י…

25. Started by Holography,

אהלן וחג שמח, במקרה נתקלתי בדיל אקסטרים במכשיר הנ"ל , הרבה זמן חיפשתי מוצר כזה (ובמחיר כזה) אך לא בדיוק ברור לי איך זה עובד, בעוד שהלפטופ i3 M330 @2GB RAM מקרטע בסצינות עמוסות בסרטי 720P ובכלל לא התחלנו לדבר על 1080P... הצעצוע הנ"ל מציע לעשות את זה בצורה חלקה תמורת 32$ והביקורות אוהדות. יש פה איזה קץ' כלשהו?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.