אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בעיה במחשב כשכאשר אני שומע מוסיקה, אם זה בנגן או ביוטיוב, המוסיקה כל כמה רגעים נתקעת וממשיכה, מתקעת וממשיכה. ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס קול, ניסיתי להפעיל סריקה על המחשב באמצעות אנטי וירוס, ולא מצאתי שום דבר. הבעיה לא נפתרה לי, כבר יחסית הרבה זמן יש לי את הבעיה הזאת, וכל פעם זה רק מחמיר. למישהו יש אצע או המלצה מה לעשות בכדי לפתור את זה. נכון לעכשיו אני רואה את הפיתרון כפירמוט של המחשב, אך אני לא בטוח אם גם זה יפתור את הבעיה. אם זה רלוונטי אני מחובר באמצעות רסיבר למחשב באמצעות חיבור אופטי. תודה רבה לעוזרים מראש.
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי יש לי כרגע אזניות של JABEN, אבל הסיליקון שלהם לפעמים נופל ונתקע לי באוזן. הייתי שמח להמלצה לאזניות כפתור ב 100-150 שח תודה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
הי. אני מחפש להשקיע סכום לא גבוה ככל האפשר למטרות הבאות: - להפטר מהחוט. בלוטות' 4.2 או 5 - חשוב מאוד: אוזנות עבודה שיהיו נוחות לכמה שיותר זמן בלי להטריד (שוב, בהתייחסות למחיר) - שיעבדו פיקס ללא בעיות סינק בPC שלי. - סאונד רמה סבירה ומעלה. סאונד אובייקטיבי עדיף כמובן. - מחיר - אשקיע מקסימום 500 שח. כל קומבינה מחו"ל סבבה. עד היום היו לי כבר 20 שנה הHD25 והן מעולות מבחינת סאונד בעיני. הייתי ממשיך איתם אפילו עם משדר בלוטות' אבל מבחינת נוחות אחרי שעה הן לוחצות קצת. אשמח להמלצות, שוב, במגבלת המחיר. תודב רבה וחג שמח.
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש המלצה על אוזניות מומלצות עם באסים טובים, עדיפות שיפלו בתקציב בין 200 ל300 ש"ח. מה שיש לי כרגע זה הסנהייזר HD201 הזולות, ולפיהן אני יכול לומר שההבאות צריכות להיות עם כבל שיוצא מאוזן אחת ולא משתיים, עדיף כבל קצר מ3 מטר או כבל מסולסל, ועדיף שהספוגים יהיו מחומר איכותי ולא יקרעו כמו ב201 בקלות.
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
בוקר טוב, אכן כך... ממה זה יכול להיות? אני שומע כאילו אנשים מדברים בקול מעוות כזה... למישהו זה מוכר? עריכה: זה לא מופיע באופן קבוע, בממוצע פעם בשבועיים, בשעות שונות.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות רמקולים טובים למוזיקה תקציב:1300 שקל שימוש:רק למוזיקה כרטיס קול: אני אציין את הלוח אם שלי gigabyte ep45-ds3l בקשות מיוחדות: 1.אני רוצה רמקולים טובים ואיכותיים למוזיקת אלקטרו/האוס 2.אני רוצה שיהיה ווליום גבוה מאוד 3.אם אפשר שיהיו לרמקולים כבלים ארוכים כי אולי אני אתלה אותם על הקיר 4.לגבי מספר הרמקולים מה הכי עדיף רק למוזיקה 2.1 או 5.1 תגידו לי אתם מה הכי מומלץ בקיצור אני רוצה את הרמקולים הכי משתלמים וטובים שאפשר להביא בתקציב הזה למוזיקה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש אפשרות לעדכן את הקושחה או את המערכת בטלויזיה הנ''ל. אין לי שום בעיה כלשהיא, פשוט רציתי לדעת אם זה אפשרי.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי רסיבר YAMAHA מדגם RXV-1000 . יש לי שם המון כניסות ווידאו בתצורת S-VIDEO או RCA צהוב. רציתי לדעת איך אני יכול לנצל את הכניסות האלה כדי להעביר תמונה לדוגמא מהמחשב דרך הרסיבר ומשם לטלביזיה. נכון לעכשיו כדי לראות סרט מהמחשב לטלביזיה אני צריך כל פעם להחליף את הכניסה של YES בכבל שיוצא מהמחשב בגלל חוסר כניסות בטלביזיה. אני יודע שאני יכול לקנות מפצל ולהשתמש בו זמנית באותה כניסה לשניהם אבל שמתי לב שזה גורם להפרעות בתמונה .. עצה נוספת תתקבל בברכה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי אני חדש פה, ואני רוצה לקנות נגן מוזיקה ומהמבחר הגדול של המכשירים הישנים יותר ושל המכשירים החדשים, אני לא יודע במה לבחור (אני לא מבין בזה כלכך) אז אני אגיד את התכונות והמאפיינים שחשובים לי ואשמח אם תגידו איזה מכשיר הכי יתאים לצרכים שלי אז : - חובה - איכות מוסיקה גבוהה, צליל נקי וברור. עוצמה גבוהה של מוסיקה, שתעשה "חור בראש" אם צריך. שתהיה אחריות על המוצר ושיהיה לאן לפנות במקרה של תקלה. שיהיה מספיק מקום להכניס את כל השירים שלי, כלומר בין 8 ל-10 ג'יגה ( נגן של 10 ג'יגה הכי יתאים לי ) שיעבוד הרבה זמן רצוף, שלא אצטרך לטעון את המכשיר כל כמה שעות, ושהטעינה תהיה פשוטה ומהירה. - כדאי מאד - שיהיה רדיו באיכות גבוהה עם תחנות כמו גלגל"צ, 102FM וכו' ממשק נוח, שיהיה אפשר לסדר בתיקי…
-
- 10 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין כמה רמקולים חשבתי לקנות את הרמקולים של אלטק VS 4121 אך חשבתי שאם מישהו ממשפחתי יסע לחול בקרוב או חבר, אז חשבתי שכדאי לי לקנות מהדיוטי פרי את הרמקולים של אלטק MX 5021 או FX 6021 מה יותר טוב? האם לרמקולים הנ"ל יש יציאה לאוזניות (חשוב לי מאוד) והאם ההבדל בין הMX ל-FX (או הפוך) הוא גדול? כנ"ל לגבי ההבדל בין הMX והFX לVS4121 תודה! ומקווה שהייתי מובן!
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן MP3.... טווח מחירים - לא מוגבל לחלוטין; חיבור - לא USB ישירות למחשב; שתהיה אחריות; בטריה - אילו אופציות הטענה קיימות? ולכמה זמן מחזיקה הבטריה?; שתהיה אחריות.. גודל: מינימום 1G ואם אפשר, גם צבע יפה (אופציונלי) אני ממש לא מתמצאת בכל הענין אז אשמח להיענויות (: תודה!
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אז ככה . "הפכתי" את המסך מחשב שלי לטלויזיה בעזרת ה- ITV-901 ב-ITV-901 יש כניסות רגילות לאודיו ווידאו (צהוב וידאו + לבן ואדום לאודיו ( L+R) ) יש לי מתאם כזה: http://www.js-technology.com/images/rgb-svideo/svad02.jpg רק שלי יש עוד כניסה צהובה (קומפוננט .. אני טועה בשם ? ) + יש לי כבל GP - RGB . השאלות שלי הן: איך הכי כדאי להעביר אודיו ? דרך S-VIDEO \ דרך הכניסות הרגילות הנ"ל \או דרך ה- RGB או דרך הכבל הצהוב (קומפוננט -------------- בנוסף במקום לקום כל פעם מהמיטה ולגלות ששכחתי להעביר את התצוגה של המחשב לטלויזיה או להיפך, האם יש דרך להעביר את התצוגה ממחשב לטלויזיה ולהיפך דרך השלט ? ------------------------- שאלה לידע כללי על המכשיר: יש במכשיר 3 יציאות VGA את האחת חיברתי למסך…
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות חדשות עם מיקרופון בתקציב של עד 300 שקל. המטרה של האוזניות זה בעיקר לדיבור בסקייפ, במסנג'ר. אני צריך שיהיה מיקרופון איכותי ושישמעו אותי חזק ואיכותי וגם שישמעו באוזניות חזק. לפעמים אולי אני ישמע גם מוזיקה בהן אבל בדרך כלל אני שומע ברמקולים את כל שאר הדברים ובאוזניות אני רק מדבר ושומע את הסקייפ. אני צריך את האוזניות מחנות KSP בחיפה.
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אהלן חברה. קניתי TV חדשה ורציתי לקנות לה רמקולים כי בדרך כלל מה שמסופק עם הטלויזיה זה לא משהו. חשבו להדגיש שהרמקולים מיועדים לסרטים בשביל מוסיקה יש לי X-530. חשבתי על אלה: 1-http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1701538 2-http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1701603 אני יודע שהם לא ברמה גבוהה,אבל אם הם יותר טובים מאשר בטלויזיה? הסכום שאני יכול להרשום הוא מקס 400. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי שאלה אליכם: האם לIPOD ו/או לIPOD MINI יש פאטץ, לתמיכה באותיות עברית במסך התצוגה? אם כן, אפשר לינק, ואם לא, האם מתוכנן בדור הבא או הזה שאחריו, או מתישהו, תמיכה באותיות עבריות? שאלתי את ידע והם הם לא יודעים... תודה!
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מישהו ודע מתי הוא יגע לארץ וכמה הוא יעלה ? כי אני רוצה לקנות אותו ...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש אחרי הרבה זמן את הסט אוזניות הבא שלי. אחרי שקניתי את הרפרנס הנפלאות בבאג וקצת היתאכזבתי מהם הגיע הזמן להיתחדש בסט חדש והפעם- קשת. הבנתי שזה יביא לי את האייכות כמו שאני רוצה וזה הנחות שמתאימה לי. IEM, קל מדי ומרגיש חופשי וזול שכזה בשבילי. לא יודע, זה הרגשה אישית. אז ככה, הכנתי רשימה של כל מיני אוזניות ששוות בדיקה, אשמח אם אנשים שיש להם את האוזניות יוכלו להגיב איך הם ומה לדעתם הכי מומלץ. אני צריך לציין שאני מעדיף שהאוזניות יהיו אטומות אבל לא בהכרח משנות לי אם הצליל יותר אייכותי והם פתוחות. דבר נוסף זה שאני אשתמש בהם בעיקר בשימוש חוץ ככה שאני לא רוצה להיראות כמו DJ מהלך אבל גם שלא יהיו אוזניות זולות ב-50 שקל של פאנסוניק.. אז להלן הרשימה- KOSS PRTA PRO AKG K414…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ביקורת חדשה באנגלית אודות Ugoos AM6 Plus Amlogic S922XJ TV Box: Review | Ugoos AM6 Plus Amlogic S922XJ TV Box אם אהבתם, אשמח אם תעזרו לשתף!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
מצאתי 2 מערכות רמקולים 5.1 באתר www.pchardware.co.il והיתי רוצה לדעת מה אתם חושבים עלהם Luxeon 5.1 Home Theater AC-3/DTS Wooden Speakers w/Remote - 1180 http://www.pchardware.co.il/docs/pi-1868874057_2.htm Genius SW-5.1 Channel Home Theater AC-3 System (Wooden Sub + 5) 3600W w/Remote - 976 http://www.pchardware.co.il/docs/pi-1868874057.htm
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת קולנוע שקניתי בדיוטי פרי לפני שנה בערך זו שעולה 299$ של LG. יש לי בעיה איתה כבר הרבה זמן רק עכשיו יחסתי לזה תשומת לב. היא מחוברת למחשב וממנה אני שומע סאונד מהמחשב. לפעמים אם אני שומע לדוגמא רדיו מהאינטרנט או כל קובץ אודיאו אחר ואני מגביר לווליום גבוה אני שומע רעש חזק "אוווווווווווווווווווווווווווווווו" ברמקולים. מה הבעיה? איך אפשר לתקן את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רמקולים למחשב (2.1) שיעמדו בשלוש דרישות: א. ניתן לשמוע בהם מוזיקה קלאסית באיכות טובה (בהתאם למגבלת התקציב). ב. סביבות 35W לרמקולים הלוויינים. ג. בסביבות 700 ש"ח. בעיקרון שקלתי לקנות את ה-Logitech Z623 ואולם מביקורות שונות שראיתי (כולל ביקורת מאתר זה) החלטתי לרדת מהם. הצעות לרמקולים אחרים? דרך אגב, האם כדאי להתפשר על מערכת 2.0 ולקבל רמקולים באיכות טובה יותר?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
השאלה העיקרית בכותרת. האם בכלל שווה להשקיע בחברה הזאת? אני חושב שלא, אבל אולי חכמים הרבה יותר ממני יגידו דווקא ההפך. -תודה. כמו כן מעוניין לשמוע חוות דעת מאנשים מנוסים עם החברה.
-
- 7 תגובות
- 20.2k צפיות
-
-
שלום, הגיע הזמן לרכוש לעצמי אוזניות אשר ישמשו אותי לריצות ארוכות. התקציב כרגע הוא 150-300, כאשר השאיפה היא כמה שפחות (אך קיימת אפשרות לחרוג במידה והחריגה תאפשר פריצת דרך). האוזניות צריכות להיות inear או קשר (למרות שקשת פחות עדיף, כיוון שהן מחממות מאד את האוזניים) חשוב לשים לב שאני משתמש בהן לריצות ארוכות (15-30 קילומטר) משמע בין שעה וחצי ל3 שעות ריצה ולכן נדרשות לסבילות טובה לזיעה. הן יחוברו לiphone אך אין צורך במיקרופון. ומבחינת במת צלילים הבאס הוא מאד חשוב לי בריצה... אשמח להמלצה ונסיון אישי שלכם... תודה מראש, ערן.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך לקבל ביום שני אייפוד וידאו 30 ג'יגה אני לא אוהב את הנגן ובזה שהוא שברירי, שיש לו זמן סוללה נמוך מאוד, ושיש נגנים יותר טובים ממנו באותו מחיר. אני חושב למכור אותו פה ב2000 שקל ועוד חודש אני יקנה את הויז'ן M בארצות הברית. יש לי עוד דילמה, אני יכול לפתוח אותו להשתמש בו קצת במש החודש, אבל השאלה אם אני ימכור אותו באחרי פחות אחרי שפתחתי אותו והשתמשתי בו קצת, או שאני יכול להגיד שפתחתי את האריזה כדי לראות מה יש בפנים. מה אתם אומרים? למכור או לא למכור? לפתוח ולהשתמש ואז למכור? ניב
-
- 34 תגובות
- 2.2k צפיות
-