אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
מאפשר אמולציה תוכנתית של שבב X-Fi בשבבי רילטק, שמסתבר שעושים את זה בצורה טובה מאוד. הדרייבר לבד, גם ללא התוכנות של קריאייטיב משפר את הביצועים אצלי (בשולחני וגם ובלפטופ) בצורה משמעותית - במיקרופון, וגם בסאונד. בהיר יותר, נקי יותר, ואפילו מעט חזק יותר ביציאות הרגילות. אמור לעבוד על כל שבבי רילטק HD (שבבי ALC*** למיניהם). http://forums.hardwarezone.com.sg/showthread.php?t=2300219
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
גיליתי שלא רק אוטו צריך הרצה חח אז איך כדאי לעשות את זה נכון? (אני קונה אוזניות בקרוב) מצאתי את האתר הזה שיש בו מין קובץ קול שנותן קולות בשביל הרצה http://www.jlabaudio.com/burn.php האם זאת השיטה הכי מומלצת?(הבנתי שמומלץ שההרצה תיהיה 100-200 שעות) איזה עוצמה? הכי חלש?
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המרתי קלטות מצלמת וידאו (hi8 ו video8) למחשב באיכות DVD, הרעיון הוא שהסרטים תופסים מקום רב, וחשבתי להמיר הסרטים לפורמט H.264 שתופס פחות מקום, יש רעיונות עם איזו תוכנה ניתן לעשות זאת? וגם לגבי הגדרות מומלצות כדי שלא יאבד האיכות, ניסיתי מספר נסיונות עם SUPER ויצאו הרבה פיסקלים... תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
אוקיי, יש לטלויזיה הזאת ביקורות טובות. הצרה שאין הרבה מקומות שמוכרים אותה בארץ.. הביקורות בחו"ל משבחות! אבל.. יש למישהו נסיון איתה? (היא גם מ-א-ד יקרה.. אולי יקרה מידי...)
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי טלויזית LED HD READY של SANSUI תומכת בMKV ו DIVX וכתוביות בעברית ,הבעיה שאין סאונד ,ואני לא מבין למה:\?
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מישהו שמע על השיטה הזאת? חבר סיפר לי על שיטה שמורחים וזלין על הרמקול ואחרי זה מחממים אותו עם פן שיפתח תנקבוביות לרמקול ואז מנגבים ושמים תלק שישמר.. מישהו עשה את זה? הוא אמר שזה נותן הרבה בשמיעה אבל אף פעם לא שמעתי את זה לפני ...אני יודע מנקים עם במרשת עדינה מאבק וזהו אז רציתי לדעת עם עוד מישהו התנסה בשיטה הזאת
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראיתי את המודעה בלוח יד שניה פה, וחשבתי לעצמי שזה יכול להיות פינוק לא רע בכלל בהתחשב בכך שזה לפחוץ חצי מהמחיר שיעלה להביא כאלה חדשות בארץ, קראתי עליהן קצת ביקורות וממה שהבנתי שהן מתמודדומת ראויות לATH 50M אך יותר טבעיות(שאצלי זה יתרון) לכן די נדלקתי על הדיל הזה. השאלה שלי היא האם שווה לחכות למבצעי BLACKFRIDAY? אני מוכן להוסיף עוד 100~150 ש"ח על מוצר חדש באותה איכות, אני רק צריך לדעת שיש למה לצפות. וגם על הדרך ראיתי שבאמזון יש הSRH 840 במחיר מאוד קורץ של 130-140$ אבל בגלל שאין לי נסיון עם כל הקטע הזה של להזמין מאמזון קצת קשה לי לחשב כמה זה יצא כולל מיסים משלוח וכל שאר הגנבות....
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
רכשתי טלויזיה של Samsung D550 40" ובאתי להשתמש בתוכנת ה AllShare וגיליתי לתדהמתי שאין התקן Wireless מובנה במכשיר וצריך לרכוש מוצר מקורי של סמסונג העונה לשם Samsung Wireless Adapter מחיפוש קליל גיליתי שהמוצר עולה בין 40-50 דולר. אז קודם כל אני רוצה להביע את מורת רוחי מהשטות הזאת, איך למוצר כלכך יקר ואיכותי לא הכניסו כבר התקן מובנה ? ממש מעצבן שצריך להשקיע על זה עכשיו עוד כסף בטח ובטח שכבר באת להשתמש בפעם הראשונה במכשיר ופתאום אתה מגלה שאתה תקוע בלי יכולת להשתמש בפיצ'ר הזה. בכל אופן, אשמח לעצתכם בנוגע לרכישת התקן כזה ראיתי ב ebay כאלה במחיר של 31$ להלן: http://www.ebay.com/itm/Samsung-WIS09ABGN-Wireless-Lan-adapter-/170714078424?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27bf5a1cd8…
-
- 3 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
מסתבר שיש בעית BSOD עם רילטק ב-BC2.. ובכל מקרה, הגיע כבר הזמן לכרטיס קול נורמלי, בתקווה שיעשה עבודה טובה יותר מהמובנה. הדרישות: - עד 300~ ש"ח - יציאת SPDIF - מתאים ל'הכל' - מוזיקה, משחקים סרטים (מוזיקה ומשחקים הכי חשוב). - בנוסף, שיהיה אפשר לחבר אליו גיטרה מוגברת לחור של הליין \ מיק' ויעבוד בלי בעיות \ לאגים. ראיתי כמה כרטיסים של קרייטיב ואסוס, אבל לא כ"כ ברור מה ההבדלים בכל דבר, מה טוב ומה לא. ואני לא מחפש עכשיו לעשות סקר שוק, לחפור ולקחת את ההכי-הכי. פשוט כרטיס טוב ולא יקר העונה על הדרישות. תודה
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי חברים, אני ככל הנראה ארכוש בקרוב מערכת 2.1 חדשה למחשב (Corsair SP2500) בעיקר למוסיקה וקצת לסרטים. לדעתי מן הראוי שאשקיע גם בכרטיס קול איכותי. האם יש לכם המלצה כלשהי? כרגע הכרטיס שבעיקר משך את תשומת ליבי הוא ה Asus Xonar Essence STX. אומנם אני מודה שאני לא באמת מבין בתחום ואשמח אם תוכלו להמליץ לי על דגם אחר במידה וזה לא מתאים לדרישה. (אולי ל Asus/Creative יש דגמים שיתאימו יותר לצרכים שלי). אודה לעזרתכם. רותם
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי טלויזיה של SAMSUNG D550 40" ובמעמד ההתקנה הסביר לי המתקין שהמכשירים החדשים האלה רגישים מאד לנפילות של מתח ושאר ירקות וניסה למכור לי איזה מוצר העונה לשם: Extreme V.D.P.S ראו קישור: http://blogerim.co.il/product-matkin-p1860.html הוא רצה עליו 200 ש"ח. אבל אני סירבתי לקנות לפני שאני מברר מה איכות המוצר ובמה בכלל מדובר. ופה אתם נכנסים לתמונה האם המוצר הזה באמת יגן על המסך שלי ? האם המחיר שהוא נתן לי הוגן או שאפשר להשיג בזול יותר ? האם יש מוצר אחר שתמליצו עליו ? (רצוי במחיר זול) אני לא פנאט בנוגע להגנה הזאת, מה גם שיש לי אחריות של 5 שנים, אז לא איכפת לי לממש אותה במקרה והטלויזיה נהרסה, זה נראה לי עדיף על לקנות מוצרים במאות שקלים . בקיצור, תובנות ופתרונות זו…
-
- 12 תגובות
- 10.9k צפיות
-
-
היי.. אני מחפש רמקולים לסלון לדעתי 2 רמקולים רצפתיים יעשו את העבודה. הבעיה המרכזית בסלון שלי זה שיש הד ואי אפשר לשמוע כמו שצריך את הטלויזיה. הסלון הוא 5 מטר (ספה לטלויזיה) על 6 מטר רוחב ( שממשיך עוד כמה מטרים למטבח) והגובה של התקרה זה בערך 260 או 270. מה אתם ממליצים ? אני מחפש רמקולים טובים. המחיר לדעתי צריך להיות בערך 4000 שקל. אני לא ממש מבין בזה אז אם יש משהו בפחות שיתן תוצאות יפות גם טוב . תודה!
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר מערכת קולנוע בדירה שכורה ובשביל לחבר את הרמקולים האחוריים אני אצטרך להעביר המון כבלים. זה מכוער.. יש אפשרות לקנות איזה מחבר שמתחבר בצד אחד לרמקול ובצד השני למגבר? יש בטח ישפיע ויתנגש עם האינטרנט האלחוטי, האם אני צודק? למישהו יש נסיון בזה? זה רק אסטטיקה, במקרה הכי גרוע אני אשתמש בדבק חם או משהו... אה, ואף אחד לא ענה לי בקשר להמלצות לטלויזיה ומגבר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=515721.0 אם מתחשק לכם.. אני אשמח! תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות קולנוע ביתי ורוצה להתחיל ממקרן זה עולם די זר לי , הוא חייב לההיות FULL HD ואוליי 3D אם זה לא יותר מידי יקר, בכללי מחפש מקרן לא יקר. הבנתי שהמחירים בארץ ברוב המקרים הם פי 2 יותר יקרים ממה שאפשר להזמין ב eBay אז כנראה יזמין משם, מה הסיכונים והחסרונות בזה? בבקשה תמקדו אותי קצת, על איזה נתונים חשוב להתסכל כגון עוצמת בהירות ניגידיות .... אשמח לקבל המלצות , יש את המקרן optoma hd20 שהוא זול ונראה שנותן תמורה טובה, אין לי בעיה להשקיע עוד כמה אלפים אם זה שווה את זה. תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מערכת קולנוע של 5.1 כולל רסיבר בתקציב של עד 2,000 ש"ח. זה אפשרי בכלל או שזה תקציב נמוך מידי בשביל מערכת סבירה? זה לחדר שינה ולא לסלון אם זה משנה....
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי טלויזה של פליפס FULL HD מחוברת למחשב נייח באמצעות כבל hdmi עד היום הכל עבד מעולה וואתמול התחילה הבעיה הבעיה: כרגע אני לא שומע בצורה סדירה את הסאונד שבוקע מהרמקולים של הטלויזיה זאת אומרת שברגע שיש סאונד סרט לדוגמא :אז הסאונד של הסרט מקרטע פעם שומים ופעם לא בהפרש של שתי שניות וחוזר חלילה. הפתרון שלי לבעיה והבנתי בנושא כנראה דלים מדי ניסיתי לעשות שחזור מערכת ליום שבו עבד הכל בסדר ניסית להסיר מקודדים כי חשבתי שאולי יש התנגשות כלשהי לא עזר כלום ובנוסף בדקתי את כל החיבורים במחשב הכל תקין אני אשמח לעזרה מאנשים שמבינים או מאנשים שהיתה להם בעיה דומה תודה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות טלויזייה, אחרי ששלי הלכה לעולמה, אני רוצה ללכת על LED בוודאות אני אשמח אם תעזרו לי אני רואה מלא סרטים ויש לי XBOX מחובר אז אמרתי אני אלך על FHD כשחיפשתי בזאפ טלויזיה חיפשתי 32 באותם קריטריונים ומצאתי טלויזיה של LG LE4500 37" שעולה 2650 ש"ח שהיא באמת FHD LED השאלה היא האם זה שווה כי בתכלס זה דגם נורא ישן, זה משנה אם הוא ישן כי המחיר שלו נורא זול ביחס לגודל? או אולי יש דגם אחר שאתם ממליצים עליו אני מחפש LED FHD 32-37 התקציב שלי הוא עד 3000 שח עדיף פחות כי אני סטודנט... אני אשמח לכל תגובה והסברים כי אני חיפשתי ואני רק נהייה יותר ויותר מבולבל... תודה על העזרה! יותם.
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
צריך המלצה לזוג רמקולים וסאב עד 500 ש"ח בערך , תודה מראש :]
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
איזה רמקולים עדיפים לשמיעת מוזיקה במחשב, לדעתכם? MicroLab FC330 יקנו ב-388 שקלים או- Logi tech Z323 יקנו ב-299 שקלים בעקרון להוציא 388 ש"ח על רמקולים נראה לי מוגזם, והלוג'יטק קיבלו ביקורות טובות ביחס למחיר, אבל הם נראים לי די זולים וחובבניים מול ה-FC330 שקיבלו ביקורות מצויינות ב-Zap. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלוויזיה לסלון עכשיו התקציב שלי עומד על 3500+- בערך והדברים שחשובים לי שיהיו 42 אינץ' לא פחות כי המרחק צפייה הוא 4 מטר בערך ושיהיה כניסת USB כדי שאני יוכל לראות סרטים שאני מוריד בHD ושיוכל לחבר את הכתוביות לסרט אוטומטית תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחפש בטווח של עד 200 300 שקל לצפייה בטלויזיה. . יש המלצה?
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני מעוניין להשקיע בטלויזיה חדשה. עד היום די נרתעתי מהטלויזיות השטוחות כי אני צופה בעיקר בערוץ 22 / 10 ולצערי, התמונה נראית טובה יותר בטלויזיה רגילה. חזרתי מחו"ל אחרי שנתיים אני צריך לקנות טלויזיה חדשה. בחו"ל הדשא של השכן ירוק יותר, אז רוב הערוצים היו בHD.. נגיד, תקציב של עד 10,000 לטלויזיה חדשה. 46". תמיד אהבתי את התמונה של פיליפס אבל הבנתי שסמסונג עושים פאנלים לא רעים בכלל. לא אכפת לי תלת מימד! במיוחד שאין לזה עוד סטנדרטים או ערוצים.. אכפת לי שאני אוכל לראות תמונה סבירה גם בשידורים רגילים. יש כזאת חיה? או שאני משלה את עצמי וכל המתיחות לא עובדות והפתרון זה לשנות את זה התצוגה ל3:4 ? קצב ריענון של 100HZ או יותר? זה משנה? זמן תגובה של מתחת ל4 MS משנה משהו? יש לי רמקולים ישנ…
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש במוניטורים המוגבריםשלי כדי לשמוע גם סאונד מממיר (דירקט מונטורינג מהכרטיס קול) הבעיה היא שככה אין לי דרך לשלוט בווליום מהמיטה. האם ישנו מכשיר קטן שיכול לשלוט בעוצמת הפלט של הממיר באמצעות שלט רחוק. (המוניטורינג של הווינדוס עושה לאגסי גדול במיוחד)
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
לא מוצא עליה שום מידע באינטרנט... או על הסדרה...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך הרסיבר Yamaha RX-V496 ? אני אולי קונה אותו ואני רוצה לדעת אם הוא נחשב טוב? אני רונה אותו יד שנייה, איך אני בודק אותו אם הוא טוב , מצב טוב, שאני לא ידפק ואיך הרמקולים האלה? סט 5 רמקולים XL300 ADC
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-