עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אהלן חברה. אז כן אני בעליו הגאה של סטרימר חדש הAC RYAN MINIPLAYON ויש לי שאלה או שניים הטלויזיה שלי כרגע עדיין לא HD אלא רגילה של פעם והפאנל הפעלה קצת נמתח לי על המסך לצדדים האם יש אפשרות לשחק עם זה? להצר להקטין? השאלה השניה זה מה בדיוק העניין על הדונגל? איך זה פועל הסטרימר מתחבר לאינטרנט ומה אני יכול לעשות איתו? אשמח אם תרחיבו כמה שיותר אני מאוד מעוניין לצבור עוד מידע לגבי תפעול המכשיר תודה רבה רבה!! 8)

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  2. הגודל הרצוי הוא 37-42", בתקציב שעדיף שישאר מתחת ל3K. חשוב: - הטלויזיה תשמש בעיקר לשידורים רגילים שאינם בהכרח HD או מסך רחב - סרטים בעדיפות שנייה - מרחק צפייה - 3 עד 4 מטר - אם יש אפשרות לניגון סרטים מהארד דיסק חיצוני (עם הזנת חשמל משלו, כך שאין את בעיית הזרם הנמוך שיש ברוב חיבורי הUSB בטלויזיות), מה טוב. אין צורך בתמיכה בכתוביות בעברית, וממילא זה לא סעיף חובה וכל השאר סטנדרטי. מה אתם אומרים? יש סיבה ללכת על משהו יקר יותר מנניח LG 42LD460?

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  3. Started by TomL94,

היו לי עד לא מזמן CX500 עד שאוזניה אחת נהרסה לי ואין אחריות, בכל מקרה החלטתי להשתדרג ולקנות אוזניות במשהו כמו 200-300 שקל. חשבתי על להזמין מebay את הibeats של דרה, אבל אני עדיין חושב על זה, יש לכם הצעות בשבילי? אגב, חשוב לי שיהיו באסים טובים, שיהיו איכותיות סה"כ ועם העדפה לכאלה עם שלט שליטה על הווליום ושיחות (אייפון).

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  4. Started by Gliding,

אהלן, לפני כמה שנים קניתי סטרימר של WD. יש לו שני חיבורי USB וחיבורי אודיו-וידאו. הבנתי שיש אפשרות לחבר אותו לרשת האלחוטית באמצעות כרטיס רשת ומקלט ייעודי- אשמח אם תוכלו להציע אפשרויות כאלו לרכישה בארץ שהן לא יקרות עד מאוד, או לחילופין אם אתם מכירים הצעות אחרות לחיבור כזה שהם זולות יותר (המחירים שנתקלתי בהם עד עתה סובבים סביב 150 ש"ח, שזו לדעתי סתם גניבה) תודה מראש, שחר

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  5. Started by pAnAhI,

שלום לכולם. חבר סיקש שאעזור לו למצוא אוזניות קשת סגורות עד 500 ש"ח להאזנה למוזיקהדרך MP3. הבחור שומע את כל סגנונות המוזיקה שרובה רועשת יחסית (היפ הופ, ראפ, האוסים, טראנסים, אלקטרו, רוק מזרחית... פשוט הכל. הוא מעוניין באוזניות שיוכלו לעבוד כמו שצריך ללא מגבר, הוא לא מוכן לשמוע על קניית מגבר לאוזניות. הMP שלו הוא אמפי פשוט של פוטג'יקום שאני בספק אם יצליח לסחוב משהו ולכן המלצתי לו לקנות SANSA CLIP או נגן נורמאלי אחר שיצליח להישמע איכותי.. יש המלצות? ותודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Supernak,

שלום, כיום אני מחובר מהמחשב לרסיבר עם HDMI מהכרטיס מסך ובשביל סאונד אני מחובר עם כבר אופטי מהכרטיס קול המובנה שעל הMB. לפי מה שהבנתי מהאופטי אני יכול להעביר רק 2.1 ולכן ברצוני לשדרג את הסאונד. ראיתי את הכרטיס קול הבא: ASUS XONAR HDAV1.3 Slim. אם הבנתי נכון אז הכרטיס מסך מתחבר לכרטיס קול הזה עם DVI TO HDMI ומהכרטיס קול הזה יוצא HDMI לרסיבר שכולל אודיו ווידאו? ואם כן האם דרך HDMI מועבר סאונד 5.1 או גם 2.1? הרסיבר הוא PIONEER VSX-521. תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Tov_Tov,

שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את קצת את הסאונד בחדר שלי .. נכון לעכשיו יש לי מערכת ישנה מאוד שמשמשת כמגבר עם רמקולים מדפיים ישנים של SONY ss-h3500 6ohm שאמורים להיות איכותים יחסית לרמקולים ישנים, אין לי מושג מה שאר הנתונים שלהם.. ולא ממש הצלחתי למצוא באינטרנט. החדר הוא 3X4. הצורך שלי כרגע הוא במגבר\רסיבר שאליו יחובר ממיר של הוט (HDMI\RCA) ומחשב נייד (HDMI \יציאת סטראופנית של אזוניות ) הוידאו שיצא מהרסיבר אמור להתחבר למסך מחשב DELL 2007WFP דרך חיבור קומפוזיט או SVIDEO. מה לדעתכם הדרך הטובה ביותר לחיבור המכשירים אחד לשני ? אני כמובן מחפש רסיבר עם כמה שיותר אופציות לשדרוג בעתיד וכמובן גם כפתור להעברה בין הסאונד של הטלוויזיה לסאונד של המחשב ללא סירבול מיותר. אינני מבין גדול…

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  8. שלום, האוזניות הנ"ל במבצע באתר גרופון לשעות הקרובות, הן עולות 130 ש"ח כולל משלוח. איך הן בשביל משחקים?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  9. Started by Kayfun4ik,

שלום אני צריך המלצה לאוזניות In ear שיתחברו ל Sansa Clip Zip. חשוב לי בידוד רעשים חיצוני, נוחות באוזן ואיכות השמיע (אין צורך במיקרופון או איזה שלט על האוזניות) התקציב כ 300 ש"ח פחות או יותר אשמח למספר המלצות וגם לחנות איכן אפשר לקנות את האוזניות תודה רבה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  10. 250 - 300 ש"ח. יתחברו לכרטיס קול בלוח אם Asrock Z68 pro3-M.

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  11. Started by Hydr0,

מה קורה ?? בשעה טובה אני קונה טלוויזיה חדשה לחדר אחרי הרבה שנים עם טלוויזיה גדולה וישנה! אין לי מושג מה התקציב כי אף פעם לא בדקתי מחירי טלוויזיה אבל בתכלס, אני מחפש טלוויזיה בגודל 26-28 אינץ כי החדר שלי הוא קטן מאוד.. 4X3 ויותר גדול מזה פשוט לא יראה טוב. לא חובה שיהיה FHD כי אני במילא לא שם לב להבדל בין HDREADY.. שתהיה טלוויזיה ממוצעת ולא יקרה ולפי ההצעות אני אדע מה הטווח מחירים שלי.. אגב, בעדיפות שיהיה את הדגם פה: http://www.cinemaworld.co.il/ הטלוויזיה תשמש לנטו צפייה בסרטים וסדרות בHD.. בלי סוני או משחקים כלשהם.. יש לי פה הנחה גדולה.. תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by matan333,

שלום לכולם. אני מחפש רמקול למחשב בתקציב של 250-300 ש"ח. קיבלתי המלצות על 4 דגמים. Logitech z323 Logitech x230 Altec lansing vs2621 creative inspire T3130 איזה מביניהם הוא הכי טוב בתקציב, או שיש בכלל משהו אחר שעדיף. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  13. לינק: http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=BX420 מיועד בעיקר לצפיה בתכני HD ממרחק 3-4 מטרים. * האם יש דגם בסביבות ה-40' ומעלה שעדיף בטווח המחירים הזה? מעדיף משהו זול יותר אם הפשרה לא גדולה. * האם יש דגם איכותי בסביבות ה-40' ומעלה עם ביצועים דומים במחיר זול משמעותית? אולי זה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=761156 הדגש הוא על ניגודיות טובה, דיוק צבעים ואם ניתן זמן תגובה טוב. יש את הדגם הקודם BX400 שנמכר בהרבה פחות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=751477 האם ההבדל מצדיק את ההפרש במחיר? תודה רבה.

• 38 תגובות
    • 4.5k צפיות
  14. שלום, אז קניתי טלויזיה טובה. UE46D8000 של סמסונג. היא טלויזית תלת מימד והייתי מעוניין להוריד סרטים. יש לה חיבור USB ואמרו לי שאפשר לנגן עליה סרטים, למשל MKV או DIVX. מה לגבי קבצי ISO? אני יודע שאם אני מוריד משחקים, אני צריך לטעון את הקבצים הלאה לאנשהו (או לצרוב) ורק אז אפשר להשתמש בהם כאילו הם היו דיסק רגיל. ניסיתי לחפש באינטרנט אבל לא מצאתי.. יש למישהו נסיון בזה?

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  15. Started by ymss69,

טוב אז אחרי שהCRT בסלון התקלקלה, והשארפ מהחדר (WD1) עברה זמנית לסלון הגיע הזמן לשדרג את החדר. מחפש טלויזיה למרחק צפייה של בין 2 ל2 וחצי מטר. השימושים יהיו- 30 אחוז PS3, בעיקר פיפא, אבל גם משחקים נוספים, לא משחקי יריות בדרך כלל. 30 אחוז צפייה בסרטי HD, או דרך סטרימר או דרך המחשב, קיימת אופצייה גם לגלישה באינטרנט. 40 אחוז שידורי SD וHD בHOT. חרשתי את כל האינטרנט, קראתי, בדקתי והלכתי לראות בחנות גם. הדגמים שהגעתי אליהם הם- LG 37LK450 LG 42LK430 SAMSUNG 40D550 PANASONIC 42E30 אז הפאנסוניק והLG עם פאנל IPS והסמסונג עם PVA, כל אחד וחסרונותיו, אני מאמין שהIPS מתאים יותר, אני משתמש במסך מחשב כזה. בתצוגה בחנות שזה לא בדיוק אינדיקציה, הE30 נראתה פשוט מדהים, טובה משמעותית מהLG, השאל…

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  16. Started by Red Sparowes,

אני מחפש איפה ניתן לרכוש כבל חדש לאוזניות shure se215 (כבל שקוף לא השחור) תודה

17. הי, בקרוב עובר לדירה חדשה שבה אצתרך מערכת מדיה לסלון, המערכת צריכה להיות מסוגלת לנגן HD ו3D בקלות וכמובן משחקים ב3D למסך FHD 55inch אז חשוב שתהיה חזקה מאד. המחשב שיש לי במשרד בבית(במפרט בצד) הוא חזק מאד ויקר - חשבתי לשלוח ממנו כבל HDMI נוסף לסלון ולהשתמש בו גם שם אך המרחק הוא 25 מטר - כנראה שרחוק מדי(?), אשמח לטיפ או עצה, או שפשוט אקנה מחשב מדיה חזק ונמשיך כאן לבחור מפרט.. תודה!

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  18. Started by daido,

אשמח לקבל עזרה בנוגע לדילמה שיש לי: ניסיתי לבדוק הודעות קודמות בפורום אך לא מצאתי. יש לי מחשב עם חיבור VGA (הכחול עם 15 פינים) ואני רוצה לחבר אותו למסך ה-LCD שלי (החיבור לוידאו הוא בננה בצבע צהוב) בנוסף גם שמתי לב שבמסך ה LCD יש גם חיבור USB. איזה כבל/ים צריך ועדיף? תודה רבה

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by omri_ro,

היעוד: הליכה ופעילות ספורטיבית. הדרישות שלי: בידוד רעשים חיצוניים טוב(מפריע לי ששומעים לפעמים משבי רוחעם מה שיש לי כרגע http://koss.com/koss/kossweb.nsf/p?openform&pc^eb^PLUG ). נוחות ושלא יפלו בקלות מהאוזן. מעדיף שאורכי הכבלים R\L יהיו שונים(לטובת הL). תקציב: עד 350 ש"ח, אשמח לשמוע המלצות גם מעבר לתקציב ואבדוק כמה אני יכול להשתולל עם זה. תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום רב לחברי הפורום! מה שלומכם? אז ככה אני עובר לדירה חדשה (לבד) ויש לי בה (בין היתר) חדר שינה - וסלון. הואיל והמחשב שלי הוא מרכז הבידור שלי, וכן כל המערכת תופסת כ-3 מטר לרוחב, נראה לי הכי טבעי למקם אותו במרכז הסלון. שזה דיי בסדר, סך הכל המסך הראשי שלי (מבין 2) הוא בגודל 24", ומערכת הסאונד (שהתייצתי כאן איתכם כשרכשתי אותה ואני ממש מרוצה ממנה) שלי כוללת מגבר היי-פיי סלוני למהדרין (Musical Fidelity A-1) וזוג רמקולי מדף על סטנדים (Epos ES11). אבל בכל זאת, סלון וכאלה, אתה יודעים - אז חשבתי להוסיף גם טלוויזיה בגודל סביר של איזה 42", שיהיה אפשר לראות סרטים/לשחק משחקים בכיף (המחשב די חדש ואפשר לשחק במשחקים חדשים על הגדרות מקסימליות ב-Full HD) מהספה. השאלה - היכן למקם אותה. אופצ…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Kayfun4ik,

שלום, איני יודע האם זה הפורום המתאים אני צריך עזרה בבחירת נגן MP3 דרישות איכות שמע נפח 16GB לפחות קטן סוללה שמחזיקה לאורך זמן רדיו (יתרון) אני לא מתכוון לצפות בסרטים דרך הנגן. נ.ב. המוצרים של "אפל" לא מתאימים כי צריך מחשב שמסנכרנים את הנגן איתו ואילו לי לא היה מחשב קבוע ממנו אני מעדכן את המוזיקה. הנגן ישמש אותי בטיול תרמילאים אני טס באמצע שבוע הבא לכן צריך המלצה דחוף - תודה

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  22. אני ממש זקוק לעזרה פה. מרחק הצפיה הוא 3 מטר אז החלטנו על 42 אינץ FULL HD עם עדיפות ל LED בגלל שהיא יותר דקה אבל זה לא קריטי. הבעיה היא שאני לא מבין בזה כלום. ההיתי בחנות וראיתי מלא טלוזיות בשידורי HD ובשידור רגיל בתכלס הכל נראה לי בערך אותו דבר פחות או יותר. השימוש העיקרי הוא הוא דווקא שידורים רגילים ולא שידורי HD. כרגע אין ממיר HD וגם לא בטוח שיהיה אחד כזה. יהיה נחמד אם הטלוזיה תתמוך בצורה טובה בניגון סרטים וכתוביות מ USB אבל זה רק בונוס,הרבה יותר חשוב לי שיראו כמה שיותר טוב (או לפחות שלא יראו רע) ,שהטלוזיה תיהיה מחברה טובה ושלא תתקלקל לי ביום שתסתיים האחריות. התקציב הוא 3000-3500 שקל,אפשר יותר אם זה שווה,עדיף שלא. האם בתקציב הזה אפשר להביא טלוזיה שגם תיהיה טובה וגם תי…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by lioryoro,

קניתי מחשב חדש והחיבור מסך ללוח אם בא עם DVI ו HDM החיבור למסך שלי הוא VGA מה הפתרון הטוב ביותר לחבר בניהם ??? אשמח לתגובה מהירה (אני חייב את המחשב דחוף) תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  24. Started by amitbl,

קראתי פה קצת ומצאתי שהרבה אנשים יודעים שיש מבצעים בנובמבר. איזה מבצעים? איפה? מתי בדיוק? אפשר קצת יותר פרטים? אני מאוד קרוב לרכישת אוזניות ולא הייתי רוצה לפספס משהו כזה...

25. שלום, האם ניתן להגדיר שרמקולים (יציאה אחורית) ואזניות (יציאה קדמית) יפעלו במקביל, ולא אחד ע"ח השני, ב-Windows 7. תודה.

• 2 תגובות
    • 853 צפיות

דיונים חדשים בפורומים