אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
-
http://www.creativex.co.il/terminal/creative/product.asp?f=50 יש בכלל דבר כזה אם כן איך הוא?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן , אני יודע שבטח פתחו כבר מיליון ת'רדים דומים , אבל לצערי אין לי את הזמן (ככה זה שהצבא גוזל לך את כל הזמן ) לקרוא את כל הת'רדים הקודמים ואת כל הביקורות שיש באתר בשביל להחליט בעצמי ומבלי לפתוח ת'רד חדש אז ככה , כאמור , התחלתי לקרוא כאן כל מיני ביקורות וגיליתי שהIpod שזה המכשיר היחידי שהכרתי הטא לאו דווקא הכי טוב והתחלתי להסתבך קצת. יש כאן כל כך הרבה אינפורמציה והתחלתי ככה להתשגע , אז אם תוכלו פשוט ללת לי המלצה לנגן האולטימטיבי בשבילי אני אשמח . מה שאני צריך זה נגן MP3 שמכיל 5 ג'יגה שפשוט ישמיע מוזיקה באיכות טובה , לא צריך תמונות וסירטונים (כמובן שאם המכשיר טוב והוא כולל גם את הפיצ'רים האלה אז אין בעיה , אבל אני לא מעוניין סתם לשלם בשביל פיצ'ר שאני לא אשתמש בו) , עם זמ…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי טלוויזיה LCD HDTV ויש לה כל מיני כניסות שונות ורציתי שתדרגו לי אותם מהאיכותי ביותר לפשוט ביותר ואם אפשר הסבר קצר על כל אחד מהכניסות (אני פשוט רוצה לקנות רסיבר ודיוידי חדשים וכבלים איכותים אז חשוב לי לדעת מה אני קונה) RS232C יש 2 אחד IN ואחד OUT רשום במדריך שימוש: שקעי תקשורת טורית DVI}למחשב רשום במדריך שימוש: ממשק חוזי דיגיטלי RGB}למחשב Component1 Component2 (480i/576i S-Video AV (RCA3
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן ;D אחרי שנה של שימוש פשוט יוצא מן הכלל ברמקולים הנפלאים האלה שטפו טפו טפו לא מתחרט לשניה שקניתי אותם, עליתי על משהו שקצת מתחיל להציק, הרמקול הימני (השמאלי ממולי) עושה יותר רעש מהרמקול השמאלי, בדקתי טוב טוב שזה לא האוזן שלי היא שבעייתית והפכתי אותם ואני בעצמי נהפכתי ובאמת הרמקול חזק יותר מהשני, בדקתי בווינדוס ובווינאמפ את כל מה שקשור לאיזון בסאונד בין הרמקולים והכל עומד טוב על האמצע, בקיצור לא איתרתי ממה זה יכול להיות. מישהו שיש לו גם ATP3 יכול להגיד לי אם אולי הוא גם שם לב לזה? בכל מקרה מישהו יכול להגיד לי מה כדי לי לבדוק\לעשות?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אף פעם לא התנסיתי עם מערכות 5.1 למחשב...ככה שאני לא ממש בטוח אם אני יצטרך להגדיר כל מיני דברים או לא... מערכת הרמקולים שלי היא Logitech x-530 וכרטיס הקול 7.1 מובנה על הלוח DFI LanParty Ultra-D. 1. איך אוכל לקבל מהמערכת שלי את הסאונד האופטימלי במוסיקה/משחקים/סרטים?? הדבר היחיד שאני יודע זה שבשביל להינות מסאונד היקפי בסרטים עליי להתקין AC3FILTER... :'( 2. האם שווה לקנות כרטיס קול נפרד איכותי עבור מערכת רמקולים שכזאת?? ובהנחה שהצליל שיתקבל יהיה איכותי יותר במקרה כזה, האם יש לכרטיס קול הנוסף יתרונות נוספים?? 3. האם כשאנגן הופעת DVD שמקודדת בDTS...אשמע DTS א-מ-י-ת-י או איזה הדמייה?? (או שבעצם יכול להיות שזה מתקשר לשאלה 2 על הכרטיס קול... ). תודה רבה, אשמח להסבר מקיף וממצה…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב הקודם שלי athlon 500 / tnt 2 32mb סתאם זרוק לי בבית וחשבתי להפוך אותו לsff בשביל קולנוע ביתי לשאלותי: המפרט מספיק לdivx באיכות סבירה ואם כן כמה זיכרון צריך? יש כבל או משהו אחר להמיר את היציאה הרגילה לs-video או משהו אחר כדי לחבר לטלוויזיה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לתמונות : ( השוואה עם דגמים קודמים , סדרת H100 ו H300 ) http://www.misticriver.net/boards/articles.php?action=viewarticle&artid=14 לאתר שכבר מציע את האייריבר למכירה , במחיר מפתיע של 250 דולר : http://www.adorama.com/IRHR1020BL.html?searchinfo=h10&item_no=3
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה אחים שלי מישהו שיעזור לי תודה למי שעוזר
-
- 11 תגובות
- 739 צפיות
-
-
-
עזרו לי לכתוב פוסט השוואה והכרעה בין המיני למיניהם... יעזור לי ולאחרים.. כשאחזור אני גם אכתוב.. צריך : השוואות.. ביקורות.. ודעות אישיות !! תודה !
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש מעמיק בארקדיה, במיסטיקריבר ובפורום כאן, ולא מצאתי תשובה חד משמעתי: מה ההבדל בין הגרסה האירופאית לגירסה האמירקאית, והאם אפשר להתקין את הfirmware האירופאי לגרסה האמריקאית, ובמה זה כרוך? (איבוד איכות\פיצ'רים מסויימים?) והאם ניתן לשים ליריקס באייריבר H10 ואם אפשר, הכיצד?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות, מה אתאומרים על אלה? http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=116405&is=REG או אלה: http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=376842&is=REG מי שיודע לעשות השוואה מהירה אז שיגיד לי מה לוקח. תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 933 צפיות
-
-
היי למבינים, יש לי שתי שאלות: 1. קניתי את הH340 בבאג וקיבלתי מטען, האם הוא מתאים לשימוש גם בנסיעה לארה"ב או שאני צריך להשיג מטען שונה? אם כן, מאיפה אני אמור להשיג כזה מטען? 2. למכשיר יש אפשרות להעביר תמונות ממצלמות דיגיטליות, אילו מצלמות מנסיונכם תומכות בזה (פירמות או דגמים מסויימים) ועל מה הייתם ממליצים? אני טס בשבוע הבא ואני חייב לברר את הדברים האלה כמה שיותר מהר... תודה!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה אוזניות הכי משתלם וכדאי לי לקחת בתקציב של 800 שקל TOP ורצוי פחות בסביבות ה400-650 , אני צריך אוזניות בעיקר למשחקים וגם שיהיו טובות למוזיקה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעיקר לשמיעת מוזיקה-סרטים וגם למשחקים... עריכה: האם אני אצטרך להחליף כרטיס קול כדי לנצל את מלוא הספק הרמקולים? כרגע אני משתמש בVIBRA 128 של CREATIVE...
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היצרן מצהיר על 12 שעות מטעינה לפריקה, השמועות אומרות שבמציאות זה יותר קרוב ל-6-8. מישהו יכול לשלול/לאמת ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה אני מברר מחירים של נגנים כדי לרכוש בארה"ב (מישהו מביא לי) עכשיו בעקרון התקציב הוא 150$-200$ וחשבתי על ה CREATIVE ZEN MIRCO שהמחיר שלו לפי מה שראיתי בכל מיני מקומות הוא 175$ ( הh-10 לא עושה לי את זה והתוספת על המסך הצבעוני לא שווה ) אבל כשחיפשתי גם מחירים ב newegg מצאתי את הנגן הזה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16855102127 NOMAD Jukebox Zen Xtra 30gb 205$ , עכשיו לא ראיתי שום נגן אחר שמשתווה לנפח הזה במחיר הזה ואני בטוח שיש כאן איזה קאטצ' , כיאילו למה הוא לא כל כך פופולרי אם הוא מציע נפח כזה באותו טווח מחירים של נגנים שמציעים 4-5 ו -6 ג'יגה? משהו כאן מוזר לי.. אולי מישהו יכול להאיר את פני בעיניין?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מערכת קולנוע ביתי בעלת שני רמקולים קדמיים צרים וגבוהים, שניים אחוריים, וסנטר..... ורסיבר כמובן.... מאוד מאוד עדיף שהרמקולים יהיו בצבע כסוף... עקב התאמת צבעים בחדר... המערכת מיועדת להמון מוזיקה אבל גם לא מעט סרטים בכלל... ככה שתתאים לשניהם ותתמוך כמובן בדולבי לסוגיו וכו'.... המערכת לא חייבת לבוא קומפלט עם כל הרמקולים והרסיבר ביחד יכולים להמליץ לי על סראונד או סנטר לחוד גם... העיקר שבכולל זה ייצא 3000 שקל בערך... תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.3dxtreme.net/index.php?id=hdax-mystique1 לפי מה שכתוב כאן אפשר לזנוח את האנפורס 2 וסוף סוף יהיה דולבי לייב נורמאלי!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הייתי שמח לשמוע על אוזניות איכותיות לנגן MP3, האוזניות שיש לי כרגע (ב-50ש"ח של Sanyo), לא מתפקדות במקומות שבהם יש רעש. הייתי רוצה לשמוע על אוזניות טובות שלא תהיה לי איתם בעיה גם במקומות רועשים ושיתנו איכות צליל טובה. אני לא פריק של איכות אבל אני אשמח לאוזניות קצת יותר נורמליות מאלו שיש לי כרגע. הנגן הוא מהפשוטים של Ergotech, האם האיכות ברובה קשורה באוזניות או בנגן? האם יהיה הבדל? (נ.ב, אם אפשר מחיר נורמלי , יש עוד דברים בתכנון ) תודה, מתן.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שני הנגנים שבכותרת רוב הנתונים שלהם כמעט זהים, הנתונים ה"חריגים" הם: זמן סוללה - 17 שעות לריבר, 50 לאייאודיו תמיכה בעיברית - ריבר כן, אייאודיו לא זהו אני חושב אני נוטה יותר לכיוון הריבר, 17 שעות זה בהחלט מספיק לי אבל מאוד חשוב לי איכות הסאונד, לאיזה מהנגנים איכות יותר טובה? עם איזה מקבלים אוזניות יותר טובות? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסף טלויזיה שיהייה עד 10K. הוא צריך להתחבר למחשב(מומלץ ע"י DVI), והוא צריך להיות או פלזמה או LCD. אני לא מבין כל כך מה ההבדלים ביניהם, אז אנא פרטו לי מה היתרוונת והחסרונות של כל אחד מהם. הבנתי שהLCD מגיעים לרזולוציות גבוהות יותר, אך עם ניגודיות(?) קטנה יותר. תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם כדי לנסוע על אופניים עם ה h10?{כשהוא מנגן כמובן}. נסיעה בת 10 דקות, לא ארוכה. האם זה יהרוס את ההרדיסק של המכשיר או משהו?
-
- 11 תגובות
- 988 צפיות
-
-
קראתי שאפשר ליצור רק 256 תיקיות בנגן... מישהו יודע אם יש דרך ליצור יותר ?
-
- 11 תגובות
- 929 צפיות
-