עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by PuLsE,

אני מחפש מערכת סאונד של 2.1 במחיר של עד 1k אני חשבתי על הz2300 האם ישנה בחירה עדיפה יותר המערכת תיהיה בשימוש של מוזיקה בעיקר (metal rock R&b) בתודה מראש, דור

• 11 תגובות
    • 882 צפיות
  2. Started by shloosh,

דיברתי עם מישהו שיש לו מערכת קולנוע ביתית מדהימה. לגבי הטלויזה אני יודע שעלתה 30,000 שקל. לגבי הרסיבר גם לא יודע. אבל לגבי הרמקולים הוא כמעט הפיל אותי לרצפה..... הוא אמר שהמערכת שיש לו זה זאת http://www.bwspeakers.com/index.cfm/fuseaction/products.models/Label/Model%20Nautilus עכשיו בגלל שזאת החברה הטובה ביותר בעולם, ואני יודע שהם מוכרים כל רמקולי לחוד. כמה אתם חושבים שמערכת רמקולים כזאת אמורה לעלות?? לפי דעתי יותר מ-100,000 שקל רק הרמקולים! לא ככה?

• 11 תגובות
    • 930 צפיות
  3. Started by mega1234,

שלום לכולם הבנתי שאפשר להעביר שירים לIPOD רק עם ITUNES , מה זה אומר לגבי MP3 שהורדתי ? האם MP3 כאלה לא ניתן להטעין לתוך הIPOD ? ומה קורה בנגנים אחרים האם לכול נגן יש תוכנה יעודית בשבילו ? תודה

• 11 תגובות
    • 960 צפיות
  4. שלום, קיבלתי טלוויזיה לחדר. אני רוצה לחבר אותה לרמקולים של המחשב. יש לי CREATIVE LIVE 5.1 שמחובר כרגע, ובנוסף CREATIVE EXTIGY שאני לא עושה בו שימוש נכון לעכשיו. רציתי לדעת, יש דרך לחבר את הטלוויזיה כך שאני אוכל לשמוע דרך הרמקולים שמחוברים למחשב? איך? צריך את האקסטיג'י? מה יביא לי ת'איכות המקסימלית? תודה חבר'ה, יונתן

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by SilentD.M,

מכיוון שאני לא מבין כלום בזה אז רציתי לשאול אותכם על איזו מערכת אתם ממליצים למחשב ,למוסיקה ובעיקר למשחקים. אני לא בטוח אבל נראה לי 2.1 התקציב הוא 500שח אבל ניתן לחרוג אם זה שווה את זה. שהיה איכותי, כמובן סאוונד טוב , ומאוד חשוב לי גם העיצוב רצויי שהיה שלט אבל ממש לא חייב. אז על מה אתם ממליצים? תודה מראש לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by aarrek,

בוקר טוב, לבן שלי יום הולדת - בן 17 ואני מעוניין לקנות לו אוזניות. הוא שומע שירים קצביים ובד"כ הם גם לא מעט רועשים (רוק דאנס וכד'). חשוב שהאיכות תהיה טובה והסאונד לא ייצא החוצה (שהסביבה לא תפגע ). ממה שאני הבנתי הוא התרשם מהאוזניות האלו: http://eu.akg.com/akg-product-detail_eu/k272-hd.html אני ממש לא מבין בזה (אפילו לא מכיר את החברה ). האם הן באמת טובות איכותיות ? אני מוכן לרכוש בתקציב של 600-700 ש"ח. ראיתי אותם ב- EBAY בלינק הזה: http://www.ebay.com/itm/AKG-K-272-HD-High-Definition-Headphones-Brand-New-/170999971075?pt=US_Headphones&hash=item27d0647d03 אשמח לעזרתכם. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. נדמה לי שזה ה-MEGAWORKS... אבל אני רוצה להיות בטוח ולמצוא את המערכת שמתחרה ב-Z-5500... כי המחיר שלה הוא לא ייאמן בארץ... אה ועוד משהו- אני מתכוון למערכת 5.1 ערוצים (שלא תזרקו את ה-7.1 החזקים של קרייאטיב שעולים באותו סדר גודל)... אני מדבר על מערכת בסביבות ה-2000 ש"ח... ואני לא יודע אם זה ה-MEGAWORKS שיש לה את אותו הספק כמו ה-LOGITECH... או שזה המערכת החדשה שעשתה "עלייה לארץ" שזאת ה-GIGAWORKS.... תודה לעוזרים מראש

• 11 תגובות
    • 721 צפיות
  8. היי. השבוע קניתי טלויזית LCD 32 HD-Ready ויש לי במחשב כרטיס מסך HD4870 1gb של palit . גם לכרטיס וגם למסך יש כניסות של HDMI אז קניתי כבל HDMI - HDMI חיברתי ושום דבר לא קרה .. לא ראו כלום בטלויזיה וגם עושה רושם שהמחשב לא מודע לזה שהוא מחובר לטלויזיה ... אז אולי עשיתי משהו לא נכון .. ? אם מישהו יכול בבקשה לפרמט בדיוק מנ לעשות שלב אחרי שלב איך אני מגדיר את זה או משו בסגנון. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום אני רוצה לקנות רמקולים למחשב 2.1 יענו 2 רמקולים וסאב וופר ואני צריך המלצה חשבתי בינתיים על Creative inspire 2500 הם עולים בסביבות ה 300 שקל שזה התקציב שלי בערך + - אז אם אפשר המלצה או דעה זה יהיה נחמד תודה רבה מראש

• 11 תגובות
    • 837 צפיות
  10. Started by Bug2000,

שלום לכולם! אז כמו שנאמר בכותרת אני מחפש המלצה למסך פלזמה 44 אינץ'... אני לא מבין בזה בגלל זה אני לא יכול להגדיר תקציב תתחילו להמליץ ואז נראה מה יהיה התקציב.

• 11 תגובות
    • 957 צפיות
  11. אני משתמש עכשיו ב2 הרמקולים של המערכת סטריאו שלי שהם טובים לדעתי אבל הם לא משהו מדהים, חיברתי אותה למחשב. יש לי בינתיים כרטיס קול די ישן Creative Vibra 128 ויש לי כסף לשדרג אותו. יש לי בחירה בין: Hercules Fortissimo III 7.1- 300NIS Creative SoundBlaster Live 5.1DE- 217NIS שווה לי לקחת משהו מאלה ואיזה אתם ממליצים? אני יודע שההרקולס יותר טוב אבל האם זה מצדיק את ההבדל במחיר, יש לי 2 רמקולים די בסדר. אני ירגיש בהבדל בכלל? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by r1sk,

יש לי מחשב נוסף בו קיימות שתי יציאות DVI ב-EVGA GTX 285 שלי. אני מעוניין לחבר מחשב זה במקביל לטלוויזיה 32" FULL-HD, כלומר בנוסף לחיבור למסך המחשב... ע"י שתי היציאות הנ"ל. יש לי כמה שאלות בנושא: 1. האם העובדה שהמחשב מחובר כעת גם למסך הטלוויזיה, בנוסף למסך המחשב, תגרום לו למאמץ/התחממות יתר ? 2. האם אפשר לחבר לטלוויזיה במקביל גם את ממיר ה-YES, כאשר זה והמחשב עובדים במקביל בשני ערוצים שונים ללא הפרעה אחד לשני ? 3. כאשר הטלוויזיה על ערוץ המחשב, כלומר על כניסת ה-HDMI במקרה הזה, האם הרמקולים שמחוברים למחשב יתפקדו כרמקולים לטלוויזיה לכל דבר ? אם כן האם יש שיטה כלשהי בה אוכל לשמוע לדוגמה מוזיקה במחשב, בזמן השטלוויזיה דלוקה ומשמיעה משהו אחר ? 4. אם אחבר כרטיס קול שדרכו יעבור האודיו…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by cyb0rg,

שלום יש לי בבית את כרטיס הקול של הרקולס gtxp כאשר אני צופה ב- DVD במחשב, עובד בסדר גמור מבחינת הפריסה לרמקולים, 6 ערוצים, אבל כאשר אני צופה בסרט divx עם פס קול ac3 אני שומע סטראו וכרטיס הקול פורס את הסטראו לכל הרמקולים, (כאשר אני נכנס לאפשרויות בקודק ( intervideo audio) אני רואה רק אפשרות ל- 2 speakers והאפשרות ל 4 או 6 רמקולים אפורה, השאלה שלי היא האם סרט divx עם פס קול ac3 לא מוקלט ב- 5.1 ערוצים? ואם הסרט מוקלט ב- 5.1 איך מפעילים את כל הערוצים?. בתודה מראש, Cyb

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by Avi Levin,

בחור הציע לי רמקולים של חברת Acoustics (בחיים לא שמעתי על החברה הזאת) במחיר ממש זול. הוא הציע לי לבוא ולשמוע, השאלה היא האם בכלל שווה לטרוח או שזה עוד noname כמו Alpha Technology?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by ccc,

התקנתי כרטיס טלווזיה רואים בסדר והכל וחיברתי את הרמקולים ליציאת AUDIO OUT שלו וזה עובד (אודיו אין לא) אבל אני חייב להרים עד הסוף את הרמקול וגם אז לא מי יודע מה גבוה התוכנה היא LifeView Studio יש פתרון?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום, יש לי טלוויזיה 32 אינצ' של טושיבה בחדר, חיברתי את הטלוויזיה למחשב בכבל HDMI כדי לראות סרטים. יש לי כרטיס מסך Gainward GeForce GT240 1024MB GDDR5 יש לי Windows 7 הגדרתי במחשב רזולוציה הכי גבוה ( 1680X1050) והגדרתי לטלוויזיה רזולוציה הכי גבוה שלו (1980X1080) הבעיה היא שבטלוויזיה הרבה דברים נחתכים וזה לא מתאים, הכל נחתך מכל הצדדים, סימלי שולחן העבודה, שורת המשימות וכו'.. ניסיתי גם אפשרות של "הרחבת מסכים" וגם אפשרות של "שכפול מסכים" ועדיין זה לא מתאים. חשוב לציין שהכל הגדרתי דרך הווינדוס עצמו ולא דרך הכרטיס מסך. (למרות שבהגדרות של הכרטיס מסך זה משתנה בהתאם למה שאני משנה בווינדוס) מה הבעיה? איך אני מתאים את זה כמו שצריך? תודה!

• 11 תגובות
    • 7.4k צפיות
  17. Started by Royz,

שלום לכולם. יש לי כרגע נגן של 256 MB של IRiver אני מאוד מרוצה ממנו, שומעים מעולה והכל אבל אין מספיק מקום חשבתי לקנות נגן של איזה 5 GB , איזה כדאי? חשובה לי מאוד האיכות מוסיקה. תודה מראש לכל העוזרים.

• 11 תגובות
    • 970 צפיות
  18. שלום, אני קונה מחשב חדש, ואני מעוניין להצטייד בheadset חדש. המטרה העיקרית היא לגיימינג, אך גם למוזיקה. העדפה לחיבור 3.5 מ"מ. אבל גם USB מתקבל. חייב לכלול מיקרופון. תקציב עד 500~ ש"ח. עדיף פחות תודה רבה על העזרה.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. שלום!. יש לי נגן ZEN MICRO 5 GIGA. אני מדליק אותו והוא לא עולה. מגיע לי הסמל של CREATIVE ואז הוא נתקע וכלום לא עובד. מה אפשר לעשות? תודה.

• 11 תגובות
    • 844 צפיות
  20. Started by Component,

היי, אני רוצה לקנות אוזניות במחיר של 200 - 150 שקל, אולי קצת יותר אם תוספת הכסף מוצדקת. אני אינני אודיופיל, אך אני מעוניין לקבל תמורה מלאה לכסף. עדיף שהאוזניות יהיו מעוצבות בצורה יפה, אך אם ההבדל באיכות גדול אני מוכן ללכת גם על כאלו שמכסות את כל האוזן. הן ישמשו בעיקר למוזיקה מעט ומשחקים. קראתי מספר ת'רדים פה בנושא, אך באף אחד מהם לא הייתה מסקנה ברורה. מהן המלצותיכם? בתודה מראש, עדי.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. סתם שאלה שמטרידה אותי די הרבה זמן. נגיד אני יושב באוטובוס בדרך לעבודה, ואני מפעיל את הנגן X5 ומתחיל להקשיב למוסיקה (CX300). אחרי כמה שניות אני מתחיל לשמוע את עצמי נושם/מתנשף או מה שזה לא יהיה, ומרגע לרגע בצורה כבדה יותר! ברגע שאני מוציא את האוזניות, ההרגשה הזאת נעלמת! יש לכם אותה גם, או שזה דפק ספציפי אצלי? מי שלא רוצה לענות ברצינות, שלא יטרח.

• 11 תגובות
    • 870 צפיות
  22. Started by GanJaval,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5489 מה אתם אומרים על האוזניות האלה ?? אני צריך אוזניות בעיקר למשחקים .... יש משהו יותר טוב במחיר הזה ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. הוא בגודל 512 מגה ביט... תודה מראש, מתן.

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by EG,

שמעתי מחבר שהמכשיר הזה הוא לא רק MP3 אלה גם יומן אלקטרוני זה נכון? (השאלה מופנת בעיקרון אל SCORPION אבל כולם מתבקשים לענות עליה) תודה!!! עריכת עקרב: בדר"כ אני לא עושה את זה אבל הפעם שיניתי לך את הכותרת, להבא אנא דאג לספק כותרת עניינית

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by maxim22,

אני רוצה לקנות ipod mini יד שניה. מה אני צריך להסתכל בו כשאני בודק אותו? למה לשים לב? יש רק בעיה באייפוד שאני רוצה לקנות והיא שהבכל שלו (למחשב) מקולקל אבל זה לא נראה לי סיפור, נכון? ועוד שאלה- יש לאייפוד מיני תמיכה בעברית? אם כן מאיפה אני מוריד עדכונים לאייפוד (כתובת מדוייקת בבקשה) תודה מראש

• 11 תגובות
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.