עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אוקי, הגעתי להחלטה שאני רוצה לתת שידרוג קטן למחשב שלי בנושא ההקלטות. עד עכשיו הייתי מחבר את הגיטרה שלי ל Line 6 POD ומשם מוציא Output ל Line In של כרטיס הקול שלי (On-Board רחמנא לצלן...) ומשם להקלטה בתוכנת Adobe Audition 1.5. לאחר ההחלטה הראשונית להשתדרג לקחתי מחבר שלי את ה Line 6 Toneport UX1 לנסיון והחלטתי פשוט לקנות אותו ובכך לסיים את העניין. אתמול ראיתי חבר שמשתמש ב תוכנת ההקלטות ובפלאגאין VST שנקרא Guitar Gear שעושה בעצם בדיוק מה שעושה ה Toneport רק בלי ציוד חיצוני. הרבה יותר אהבתי את האפשרות הזו. אני עכשיו מכין לי תקציב לקניית חומרה (נפרד מהתוכנה) כדי לקדם את המחשב שלי כמה רמות מעל מה שהוא עכשיו. מה אני צריך לקנות? אני צריך הקלטה של כלי אחד בכל פעם ושיהיה חיבור מובנ…

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  2. Started by Maimonavi,

האם מישהו מכיר את הבעיה בקדם הזה שכפתור הווליום משפיע רק עד האמצע?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. יש לי טלוויזית LCD של LOEWE, CONCEPT 32. מישהו יכול להסביר לי איך אני מחבר אותה למחשב?! יש לה חיבור VGA, וחשבתי שדרכו זה יהיה אפשרי, הבעיה היא שזה לא עובד, כנראה שאני צריך לשחק בהגדרות של המחשב, או של הטלוויזיה או משהו. מישהו יכול לעזור? אני מנסה כבר המון זמן, ואין לי שום כיוון. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  4. Started by yotamavi,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות רמקולים 2.1 השימוש הוא בעיקר לשמיעת מוזיקה ולסדרות וסרטים. האפשרויות שחשבתי : PHILIPS SPA7350 Soundsticks II Z4i מי מהם הכי מומלץ?

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  5. Started by iem,

אשמח לקבל הצעה ל-LCD 32 אינץ בטווח של 2K-2.3K למטרת צפיית בסרטים, XBOX , וחדות מעולה בצפייה בעיקר. מקווה שתיארתי נכון את המאפיינים הדרושים בגדול התלבטתי בין הדגמים: toshiba 32AV605 lg 32LH32UR toshiba 32X3000C samsung 32B450 אשמח להצעות נוספות. תודה !!

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  6. החלטתי שאני קונה ipod 20 gb. בעיקרון אני רוצה את הדור רביעי מכיוון שהסוללה בו נותנת יותר זמן שימוש. אבל איך אני מבדיל בין 2 הדורות? אני עכשיו הייתי בשקם אלקטריק והיו ב- ipod שם 4 כפתורים למעלה (מוארים בצבע אדום), וכזה עיגול גדול מתחתיהם. איזה דור זה? ובמקרה וזה הדור x, איך נראה דור y שאני אדע על מה ללכת... תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. יש לנו מערכת (סגורה שלא נפתחה מעולם) מלפני 10 שנים Sony MHC -E80X האם ייתכן שהאיכות של הרמקולים תהיה יותר גבוהה משל מערכות של היום ? מה שאני בעצם מנסה לשאול היא עד כמה השתפרה האיכות ב 10 שנים

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by shirNoshe,

בהנחה כמובן שאם כן אז יש יציאות דיגיטליות לרסיבר.

• 10 תגובות
    • 860 צפיות
  9. שלום ברשותי הלוח אם Gigabyte K8NF-9 , כרטיס קול OB ה-ATP3 לפני כיפור היו בסדר גמור נכנסתי למשחקים ולוינאמפ עכשיו ואין שום סאונד, במקביל הפעלתי את התוכנה הזו שבאה עם הלוח אם: ושם כן שומעים בסדר גמור מה זה יכול להיות ? תודה מראש וגמר חתימה טובה, לירן

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  10. שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים נייחים למחשב נייד (כלומר הכרטיס קול הוא on board). התקציב, כאמור הוא 600 ש"ח, אך אני אשמח אם המחיר שלהם ירד מ-500, והחדר דיי קטן אז 2.1 יספיקו. השימוש של הרמקולים יהיו בעיקר לשמיעת מוזיקה, צפייה בסרטים ובסדרות, כאשר המשקל שאני נותן לכל אחד מהנ"ל הוא (גבוה יותר = חשוב לי יותר): מוזיקה - 4. סרטים - 2. סדרות - 1. תודה לעוזרים, גיל.

11. מישהו יכול להמליץ לי על אוזניות קשת ממה שיש בKSP עד 400-500 שח, מהחברות: sennheizer ,akg ,audio technica אני חושב על הדגמים האלה : http://ksp.co.il/?uin=20688 http://ksp.co.il/?uin=15522 http://ksp.co.il/?uin=20834

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by amit71,

האם יש הבדל משמעותי בין שתי הלוחות הנל באיכות האודיו והוידאו וזאת לטובת משחקים וחיבור המחשב למגבר ק"ב(יחובר לכרטיס מסך 8600GT).ואם יש לוחות אחרים טובים יותר באותו טווח מחרים (עד 700 ש"ח) בבקשה תמליצו.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  13. Started by etay34,

שלום ברשותי מחשב עם כרטיס קול מובנה 5.1 וכאשר אני שומע מוזיקה אני שומע רק בסאב + 2 רמקולים. כאשר אני עושה בדיקה לרמקולים בלוח בקרה (זה וינדוס ויסטה אם אתם צריכים לדעת) אז אני עובר כל רמקול וכן שומע בהם את צלילי הבדיקה. מישהו יודע מה הבעיה? כאמור המחשב מעודכן לזה שיש 5.1 רמקולים דרך אגב הכרטיס כמו שרשום בלוח בקרה הוא של REALTEK HD ולוח אם של GIGABYTE.

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  14. Started by moshfeu,

התחדשתי במכשיר המדובר. כשאני אני צופה בטלויזיה, yes לצורך העניין, המסך נחתך. ניסיתי לשנות את גודל התמונה אבל זה לא עוזר. אני מחזיק שלט שקיבלתי יחד עם הטלויזיה מדגם ct-90380. יש משהו שאני מפספס? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by kawaii,

היי, קניתי היום בשעה טובה את הממיר DV393 של פיוניר. יש לי ממיר שחור גדול של יס, אחד מהישנים, וטלוויזיה ישנה עם רק כניסת VIDEO IN אחת ואודיו מונו. איך אני מחבר את הDVD לממיר?

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  16. Started by yotamavi,

שלום לכולם, אני מתלבט בנוגע לשדרוג הלוג׳יטק Z4i שלי ל-Soundsticks wireless. האם איכות השמיעה בהרמן אכן ברמה גבוהה ששווה שדרוג? האם יש למישהו ניסיון עם השימוש בבלוטות בהרמן? האם אכן עובד טוב? תודה רבה,

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by omr,

שמעו, לא מזמן קניתי את האוזניות jbl reference 220, ללא הערכה.. רק את האוזניות עצמם. איבדתי את אחד הסיליקונים, ואני רוצה לקנות את הערכה בנפרד, ללא האוזניות, רק את הנרתיק הקטן, את הקשת, עוד סיליקונים בגדלים שונים וכו'. יש לי אפשרות כזאת? אני יכול לקנות רק את הערכה באיזשהו אתר אינטרנט אמריקאי? יש לי איך להעביר את זה לארץ.. תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  18. Started by ZenMaster,

ברצוני לקנות נגן MP3 עפ"י הפורום עדיין לא ניתן מספיק מידע על ה-ZEN TOUCH אני רוצה לדעת אם הוא מומלץ לרכישה מול המיתחרים I POD ו I RIVER? אני מדבר על סדר גודל של 20G שבהם הZEN TOUCH של CREATIVE הוא הזול ביותר ובעל זמן סוללה גדול ביותר (24ש מול 14ש ו12ש בI POD 4G). אמרו לי שאיכות השמיעה של CREATIVE היא הטובה ביותר אז למה האחרים יקרים בהרבה? (ZEN 1600NIS , I POD 2099NIS, I RIVER 2780NIS)??? אשמח אם מישהו יעזור לי (ביי דה וואי תודה OrenSam על העצה אם כי היא לא כל כך עזרה לי) אני באמת אשמח לקבל קצת מידע על בעיות של המכשירים (חסרונות ויתרונות) תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 69 תגובות
    • 4.2k צפיות
  19. שלום רב, מעוניין לרכוש מקרן קדמי, הרכישה תתבצע פיזית בארה"ב ותועבר לישראל. המקרן יהיה לשימוש ביתי, לא במקום מסך טלויזיה, אלא בנוסף, כאשר השימוש יהיה סטנדרטי חוויתי עם משפחה/חברים לצפייה בסרטים. אינני יודע לומר באיזה גודל תמונה נרצה לצפות וגם לא מאיזה מרחק צפייה, אני יודע שאלו פרמטרים חשובים, אבל לא אדע אותם טרם הרכישה. אני כן יודע שיהיה בבית מסך טלויזיה של "60, אז אני מניח שלצורך החוויה מדובר ב "100-180". המקרן לא צריך להיות נייד אלא יותקן/יוצב במקום ספציפי כדרך קבע. 1. אשמח לדעת לאילו פרמטרים חשובים יש לשים לב בבחירת המקרן, כגון: רזולוציה - 1080p או שהסטנדרט (במחיר סביר) הוא לפחות 4k? זום באיזה יחס? עוצמת רעש באיזה גובה?…

20. Started by [NOS],

http://www.dumpalink.com/media/1132485747/Animusic_-_Acoustic_Curves ארוך אבל שווה לראות ולשמוע עד הסוף!

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  21. אני צריך לרכוש כבל HDMI כ5 מטר שיחובר ממחשב נייד לLCD. לצערי אני צריך את הכבל קצת בדחיפות לכן הזמנה באינטרנט לא בא בחשבון. כמה כסף יעלה לי התענוג?

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  22. Started by benor,

יש לכם אוליי טראקים או משהו שיכול לדגום את האיכות של הרמקולים? כל מיני אפקטים ופיצוצים כאלו?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by orlevi_85,

כותרת... אני צריך בדחיפות את הפס קול של הסרט להרוג את ביל חלק 1 אם מישהו יכול להביא לי לינק או שם מלא של הפס קול אני אשמח תודה!

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by avi333,

שלום,יש לי מערכת סטריאו מסוג JVC MXG50 ואני רוצה לחבר אותה לטלויזיית הlcd לא ההד יוניט (כלומר ליחידה שבה מכניסים את הדיסקים וכל זה..) אני רוצה לחבר רק את הרמקולים שלה לlcd השאלה שלי היא מה הפתרון הזול ביותר שאני יוכל לרכוש בשביל לעשות את זה? חבר הציע לי לקנות מגבר קטן ואליו לחבר את הרמקולים ואת המגבר לחבר לטלוזיה פשוט רציתי לדעת אם יש עוד דרכים שאני יכול לעשות את זה בלי להוציא יותר מדי כסף. תודה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by manticore,

חברתי את היציאות קול של הממיר לכניסת ליין אין ואני לא שומע כלום נכנסתי להגדרות קול והאופציות ווליום של הLINE IN קיימות והן לא על מיוט אבל הן באפור הלוח הוא GA-MA69VM-S2 הדרייברים מעודכנים...

• 0 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.