עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by sbhtkK7,

תיראו את הסירטון, http://eu.akg.com/akg-k3003-video-eu.html

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by EAD,

אני קצת לא מבין וצריך עזרה האם כל כרטיס ממוצע בשוק כיום מכיל יציאות אופטיות? מדובר ב SPDIF, נכון? ולמה יש כאלו שאומרים שמדובר ביציאה משולבת שיכולה להיות אופטית מצד אחד וקוקסיאילת מצד שני (בעזרת מעביר נניח), מה ההבדל ומה המשמעות של זה? בתודה

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Chymes,

מישהו יודע איפה ניתן להזמין כזה? כי חיפשתי בחנויות שונות באשדוד (הום סנטר, ACE ועוד כמה) ולא מצאתי. איפה לקבל קישור לאתר או טל' של חנות המתמחה בתחום?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by hellforce,

שלום לכולם אני מחפש מערכת סטריו איכותית לחבר למחשב , לפי מה שראיתי האופציה הכי טובה זה : Microlab solo 6C - 650 שח או Mircolab solo 7c - 800 שח האם ישנה אלטרנטיבה טובה יותר ? האם מישהו יודע איפה אפשר להשיג edifier R2700\2800 ? בreview שונים טוענים שאלו רמקולים טובים יותר בטווח המחירים שציינתי ... תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. עברתי לאחרונה לארץ השמיים האפורים ולצערי השארתי מאחורי כל מיני דברים כמו את המחשב הנייח וסט הרמקולים הנחמד שהיה מחובר אליו. אני מתחיל להרגיש געגועים למוזיקה שלי ומעוניין לקנות משהו סביר שיאפשר לי להקשיב למוזיקת מטאל ופרוגרסיב. השמיעה שלי כבר ממש לא מה שהיא היתה (גנטיקה, לא בגלל המוזיקה) אז האיכות לא צריכה להיות בשמים. נכון לרגע זה יש לי פה בסה"כ יוגה 2 פרו עם יציאת 3.5מ"מ סטנדרטית, ככה שאני ממש לא בטוח אם יש מה לחבר אליו רמקולים. למרות שיש לי תוכניות להביא מחשב נייח, זה כנראה לא יקרה בזמן הקרוב, במקרה הטוב אולי טלוויזיה. אני קצת אבוד פה ולא ברור לי עם עדיף לי לחפש משהו פשוט שיכול לעמות בפני עצמו, או משהו שיתחבר למחשב. אשמח לעצות והמלצות. חג שמח, ד"ר שווארמה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  6. [glow=red,2,300]שלום פורום[/glow] לקח לי כמה זמן להבין שהכרטיס המובנה שלי הוא חרא ועכשיו אני רוצה כרטיס קול חדש! אני יכול להוציא עליו עד 600 ש"ח.. שמעתי שCREATIVE הם כר לא כמו שהיו פעם - זה נכון?, תשמעו - גם בלי קשר לזה אני רוצה כרטיס של DOLBI DIGITAL , אני פשוט לא יודע איפה אפשר לקנות אחד כזה ואני גם לא מבין כ"כ גדול בכרטיסי קול - אז בבקשה תתנו לי הצעו לכרטיס קול חדש - וכן - שיהיה של 5.1 לפחות! ושיעלה 600 ש"ח גג.. תודה רבה

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Angello,

שלום, אני רוצה לדעת כמה עולה בערך סטרימר או אקסטנדר - (אני לא הבנתי בדיוק איך קוראים לזה) אל-חוטי. בקיצור מה שאני רוצה לעשות זה לראות בטלויזיה את הסרטים שיש לי במחשב ב-HD באופן אל חוטי, בלי צפייה בתכנים באינטרנט או משהו כזה (בינתיים כל מה שראיתי היו יחד עם צפייה באינטרנט). איך בדיוק קוראים למה שאני מחפש? ומה הטווח מחירים שלו?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by guycnaan,

אני מעוניין בקניית מקרן כיס, כשהפונקציה היא מקרן שמאפשר את הפיצ׳רים הבאים: א) מקרן איכותי שנותן עוצמת הארה בהירה וממוקדת גם בחדר בהיר ולא חשוך יחסית, חדות לסרטים רצויים אך לא על חשבון מחיר גבוה מדיי ב) חיבור אפשרי לאייפון לפטופ או כרטיס sd ג) מחיר שנמוך מ-200 רצוי המקרן יכול להיקנות בארצות הברית, תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by R0ck,

Hiver & Hammer feat Javah - 5 Million Miles (A Side Mix) 9:30 בלי שום ספק, אחד הטראקים שאני מכניס לאוסף "יום הגיוס". אךךך איך שמתאים לי כזה דבר עכשיו.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. - יצא לי לשמוע כמה דגמים של אוזניות כמו ביטס (ד"ר דריי),AKG, פיליפס, סקולקנדי ג'אברה (בכלל לריצה) וכו.. החלטתי ללכת על אלו של AKG.. עם זאת.. המבחר כל כך גדול שנורא קשה לי לבחור. השימוש באוזניות הוא בעיקר, אם לא רק.. לצורך האזנה למוסיקה (כל סוגי המוסיקה: ג'אז, קאנטרי, רוק, פופ, לטיני, צרפתי, עברית וכן .. אפילו עד מזרחית) כמה קריטריונים חשובים : - אזניות קשת - אין הגזמה בהדגשת הבאס - אין צורך באוזניות ענקיות.. הבינוני מספיק לי (ואם יש אופציה של קיפול.. הרי זה משובח) - נוחות להליכה (לא ריצה או משהו כזה), לא כבדות מידי ובכלל לשימוש יום יומי - כניסת אודיו 3.5 (יהיו בשימוש בעיקר על הנייד והאמפי) - אורך כבל סביר - וכמובן מצוי בארץ ;D מחיר בין 300 ועד…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Gilzo,

אהלן חברה. הכרטיס קול הנוכחי שלי(אחד פשוט שבא עם המחשב) לא מתעדכן לי עם המערכת הפעלה פשוט כי אין עדכון לוינדוס 7 בכרטיס עדיין אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש ואם כבר אז ללכת על קצת מותרות אני מתעסק בסאונד במקצוע שלי ומאוד אוהב תתחום כחובב עכשיו החלטתי לשדרג קצת את הציוד שלי ולהתחיל מכרטיס קול ואוזניות מה שאני חשבתי עליו זה כרטיס M-Audio Revolution 5.1 יש לי 5.1 של לוג'יטק על המחשב ואוזניות AGK450 איך המוצרים? השאלה שלי זה עד כמה יורגש ההבדל בין כרטיס קול פשוט לכרטיס קול שהצעתי למעלה ואם מישהו כמוני ירגיש הבדל מהותי כי אני לא יוצר ולא סאונדמן מקצועי תודה רבה לעונים!!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by idan1836,

שלום ! עוד מעט אני מקבל את האייפוד שלי, ורציתי לדעת איך להפעיל אותו, כי שמעתי שאסור לנתק אותו סתם ככה ועוד כמה דברים. אם יש לכם טיפים שיעזרו לי למנוע את קלקול המכשיר, ועצות איך לשמור עליו טוב כי שמעתי שנשרט בקלות אני אודה לכם ! תודה, שבוע טוב ..

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. קניתי אוזניות סיניות זולות מאי ביי לשמוע מהמחשב באלחוטי... לא מצליח להגדיר אותן כדי לשמוע :s05: הן עובדות מול הפלאפון...

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by DORAZABI,

[h=1] יש לי פלזמה "LGpn4500 42 רציתי לשאול מה המלצתכם לרשום במדד של ניגודיות,בהירות,וחדות על מנת לקבל תמונה מושלמת...אני יודע שאני יכול לשחק עם זה אך מעדיף המלצה. [/h]

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Zeev86,

יש לי סביבת מגורים שיש הרבה רעש מטוסים ועוד גורמי רעש אחרים. לצערי האוזניות שרכשתי הן איכותיות אבל לא חוסמות רעש בכלל, ואני די סובל מזה. אני מחפש אוזניות לצפיה בסרטים וגם למשחקי מחשב שיחסמו רעש סביבתי כמה שאפשר. אשמח להמלצות. אוזניות שברשותי שאני שומע דרכן את הרעש הסביבתי: Sennheiser HD 598 Steelseries Siberia V2

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by eladbu,

שלום רצית לדעת האם כבל VGA מסוגל להעביר אות HD ובאיזה איכות כוון שהמחשב שלי מחובר למסך 19 אינץ עם DVI וה VGA ל LCD בסלון 37 אינץ עם כרטיס תומך HD 7600GS העניין הוא שבדרייבר של נ-וינדיה יש רק אפשרות לצאת עם האות ל DVI

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. היה לי את הCX500 מאיביי ב18 דולר משתלם :] רק שהחיבור אל הוליום של אוזניות נדפק ולא היה מה לעשות איתן חזרתי לקודמות שהן של ראזאר גם הן נדפקו! היה לי את הסיינהייזר שמונה חודשים והזוג השני שנה+ עכשיו אין לי מושג על מה ללכת חשבתי לקנות עוד פעם את הCX500 מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by er0101,

שלום לכולם, אתמול קיבלתי את האוזניות שהזמנתי. אז ככה: מדובר בAKG K324 שהוזמנו מאיביי ב3.7 ב18$ כולל ביטוח משלוח (משלוח בחינם). האוזניות עולות 200 ש"ח בזאפ. שמעתי את הדגם AKG K315 או דגם דומה שהיו לא משהו בכלל. לאחותי יש K312P שהן עוד פחות טובות (מן הסתם). שמעתי גם סנהייזר CX300 שלא אהבתי והימרתי על הדגם הזה. דבר ראשון איכות סאונד: מכל מה ששמעתי עד היום מin-ear אלה הכי טובות (לא שמעתי כ"כ הרבה איכותיות אבל בכל זאת כל מיני). הצליל מפורט, שמעתי צלילים בשירים שלא ידעתי שהיו קיימים בהם. הבאס יורד מספיק נמוך ולא נמרח/ נחתך כמו בכל דגם אחר ששמעתי. לא מכיר אוזניות טובות יותר במחיר הזה כפי שנקנה מאיביי ולא חושב שבכלל קיים דגם יותר טוב למחיר. תכולת אריזה: 3 מתאמי סילי…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by rantza,

היי אנשים יקרים, שבוע שעבר הייתה סופת ברקים בירושלים ולפתע ה- Philips 32 PFL 7962 הפסיקה לעבוד. לקחתי אותה למעבדה, שם טענו שכרטיס הפיקוד נישרף מחיבור ה-HD שמחובר אצלי מהמחשב, לאחר החלפת הכרטיס התיקון עלה 1200 ש"ח. מששאלתי איך אפשר למנוע את הדבר שוב בעתיד?, טענו במעבדה שיש אפשרות לקנות מפצל HD שכביכול אמור למנוע, ובמקרה הכי גרוע המפצל שעולה כ-250 ש"ח ישרף. רציתי לדעת אם יש מישהו שניתקל בדבר ועד כמה מפצל HD יכול להוות חוצץ במקרה של פגיעת ברק. :errrr: :errrr: :errrr: :errrr:

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  20. אוקי מצטער אם זה הולך להיות ארוך אבל חייב לשאול את זה רציתי לשאול האם בשביל לנצל את האיכות של הרמקולים למחשב z5400 אני צריך לקנות כרטיס קול טוב ? *יתחברו אליו גם rp-21 אם כבר כרטיס קול איזה ? האם הכרטיס הבסיס ביותר מבסדרת הx-fi שעולה 361 בtms יהיה שונה במשהו מכרטיס קול שיש בלוח אמ p35-ds3 / p5b- green נשאלת השאלה אם כבר לקנות כרטיס קול אז אולי כבר לה שקיע ולקנות משהו כמו fatalnty ? שימושים מוזיקה ומשחקים - אין שימוש של עריכה וכ"ו צריך המלצה לאוזניית Inear תקציב 600-700 שקל או 150-175$ מעדיף להזמין מחול בשביל לקבל תמורה טובה יותר לכסף... שימושים - מוזיקה נראה לי אני מעדיף צליל מאוזן נקי ומדויק מאשר אוזנייה עם דגש על משהו ספציפי כמו באס וכ"ו .. לא חושב שאני יאהב את הקטע…

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. היי, בימים אלה מצאתי (חרא) של עבודה, למשך שלושה שבועות, עד לגיוס. חלק מהמשכורת מתוכננת לרמקולים חדשים, וכנראה גם כרטיס קול חדש. מה שיש לי עכשיו: - רמקולי ג'נריק. סבירים ביחס לג'נריק, אבל עדיין לא משהו. - כרטיס קול OPTi Sound 16 (82C933) ISA. הסיבה העיקרית שבגללה אני רוצה להחליף אותו היא בגלל שהוא כרטיס ISA. מכיוון שאני מרוויח שכר מינימום וקורע את התחת בשבילו, אני מעוניין לחסוך בכסף עד כמה שאפשר. מצד שני, אני גם מעדיף שכספי לא ירד לטימיון. עקרונית יש לי עוד שבועיים לעבודה, אז אין לי כסף, אבל בנתיים זה נחמד להתלבט. חוץ מזה משעמם לי.... ;D במחשב בחדר שלי אין DVD. אני רואה הרבה (טוב, אין כבר הרבה סרטים שם, אבל שיהיה) סרטים בערוץ 4 בכרטיס טלוויזיה (עתיק- כזה שמעביר את…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Aviv Meir,

אהלן ערב טוב, אני רוצה לרכוש מקרן קול ורציתי לדעת מה לדעכתם הכי טוב בתקציב של אלף שקל

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by 343,

תקציב: 200 שקל חריגה: אם זה ממש שווה את זה אז 50 סוג מוזיקה: אני לא יודע איזה ז'אנר זה אז אני שומע שירים של שלמה ארצי, אריק אינשטיין ולפעמים טראנסים שימוש: שימוש ביתי/נסיעות סוג האוזניות: In Ear אפשרי לקנות בחו"ל (eBay בעיקר)? רק מאיביי חשוב לי שתהיה אטימה ואנשים לא ישמעו מה שאני שומע ושיחסמו כמה שיותר רעש חיצוני, גם כאשר אני שומע מוזיקה בעוצמה חלשה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  24. Started by DORAZABI,

יש לי לוח אם ג'יגבייט B85 ואני רוצה המלצה על כרטיס קול טוב במחיר סביר שיאפשר לי שמיעה חדה במערכת.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by pAnAhI,

פרסמתי בעבר פוסט לגבי הרמקול הנייד שבניתי והחלטתי שהוא יהיה בתיבה אטומה (מדובר על רמקול 2.1) שמתי 2 רמקולי פול ריינג' 4' מעאפנים יחסית מקדימה וסאב בתחתית הקופסא. אטמתי את כל הקופסא בצמר אקוסטי שקניתי מאומגה אודיו בחולון (מהמפעל). כאשר שומעים בווליום בינוני גבוה, מרגישים שהבאס נבלע ומזייף בצורה מוזרה כאילו של לו איזו חתיכת נייר צמוד לממברנה.. הזיוף לדעתי לא נובע מעיוות של הרמקול מכיוון שכאשר פתחתי את המכסה הוא נשמע אחרת ולא זייף באותה צורה \ הרבה כמו עכשיו (וכשהוא עבד מחוץ לתיבה הוא לא זייף בכלל). בנוסף התיבה שוקלת יחסית הרבה ולכן זה גם לא נובע מקפיצות שלה (עשויה מעץ סנדוויץ' יחסית עבה). מידות פנימיות : 33X19X51.5 (לא כולל הפחתה של הצמר שבעצמו כנראה תופס נפח מ…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.