אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי XTREAMER PRO שמחובר לטלויזה של סמסונג שהיא HDREADY ואני קצת מבולבל לגבי איך כדאי להגדיר את האקסטרימר יחסית לטלויזיה: 1. דבר ראשון לגבי הרזולוציה על מה עדיף לשים על 720P או 1080i? וגם לגבי הקצב רענון על 50HZ או 60HZ? 2.יש לי אפשרות גם שנקראת 1080P 24HZ האם כדאי להפעיל אותה? רוב התכנים שאני צופה בהם הם 720P שמנוגנים ב-23.8FPS. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות: 1. האם מעמד מגבס\בוקסה מגבס לרמקול מכל סוג שהוא מהווה בעיה גדולה? 2. אני מתכוון להקים מערכת קולנע בתית בבית , עכשיו הסלון שם בצורת טרפז כאשר הקיר שאני צופה בו הוא השוק של הטרפז והקיר שמאחורי הוא השוק השני. עכשיו לדלי תקציב (משהו כמו עד 2500-3000 ש"ח לכל הסיפור) על מה אתם ממליצים ללכת, השימושים הם בעיקר לסרטים ומידי פעם שימושי גיימניג ומוזיקה (שזה יקרה פעם בחודשיים ואפילו יותר)? איך אני יודע איזה חלקים דרושים לי למטרה זו? (הכוונה למגבר, רמקולים ולכל שאר הציוד) 3. די הלכתי לאיבוד בכל הקטע של הנגנים וכל מה שקשור בכך, מה הבדלים בין סטרימר CDP ו- DVD? 4. HTPC הוא בעצם מחשב לכל דבר, רק באריזה אחרת? 5. רסיבר - כשמו כן הוא (קולט)? ,בנוסף מה תפקידו במערכת? …
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מערכת סאונד מתאימה לטלוויזיה בחדר. אני מעוניין במערכת סטריאו שתשב על השידה של הטלווזיה, מערכת 5.1 לא מתאימה לחדר. הסיבה שאני רוצה רמקולים מוגברים היא שהטלוויזיה מחוברת למחשב ממנו אני יראה סרטים ולא לרסיבר \ מגבר רמקולים. שקלתי לקנות מקרן קול (אם מקרן קול עדיף במקרה הזה אז בסדר גמור אשמח להמלצות למגברי קול טובים בתקציב) אבל אני בכל זאת אעדיף מערכת סטריאו סבירה + (למה שאפשר להכניס בתקציב היחסית נמוך). אשמח להמלצות, תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו בכותרת אני קונה Z5500 אבל באיזה חנות עדיפה לקנות באיזור מרכז וחנות אמינה בתודה
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ההבדל במחיר לא משמעותי ואני מתלבט ושמעתי של330 יש כבל באורך מטר. נשמע לכם הגיוני? ואם יש לכם רעיון יותר טוב באזור שולש מאות אשמח לשמוע. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מכיוון שה-ATH-A900 שלי יוצאות לגמלאות מוקדמת(הן רק בנות 6 וכבר מגלות סימני שבירות, אבל על כך בנושא אחר), התחלתי לחפש אחר אוזניות סגורות חדשות. אך נראה שקיים מחסור במידע על רמת האטימה בפועל של אוזניות(בעיקר פול סיז, ב-IEM יש יותר מידע, אך גם לא מאורגן). אשמח לכול חוייה על רמות אטימה, לא דווקא בסביבה רועשת במיוחד - סביבות של בית שגרים בו עוד אנשים \ משרד ממוצע גם יתקבלו בשמחה. התרשמויות של אנשים בסביבה על רמת הדליפה יהוו פלוס רציני. אבקש ממי שכותב שיציין כול התרשמות שיש לו מאוזניות מסויימות, אפילו אם מישהו אחר כבר כתב התרשמות דומה(צורת הראש\אוזניים משפיעה מאוד על האטימה, אז יהיה נחמד אם יהיה רפרנס רחב ככול הניתן) בתקווה שיאסף מספיק מידע(אפרסם מאוחר יותר בפורומים אחרים גם) א…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה ולראות דרכה סרטים. יש לי מתאם שבצד אחד יש חיבור SCART ובצד שני: - חיבור S-Video - שני חיבורי RCA לאודיו (אדום ולבן) - חיבור RCA לוידיו (צהוב) התייעצתי עם אבא שלי והוא אומר שחיבור S-Video כולל גם אודיו וגם וידיו, רציתי לשאול אם זה נכון או שצריך לחבר גם את האודיו. שאלה שנייה, איך אני יכול לשפר את איכות התמונה שאני אקבל בטלוויזיה?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראשית, אני חייב להודות לאנטולי על עוד ביקורת מקיפה ומאלפת. כל הכבוד! (בהצלחה בצה"ל) כאשר קראתי את תג המחיר בחו"ל של הiDome ואת הפסקה שמשווה אותו לרמקולים אחרים בתצורה דומה עלתה במוחי השאלה המתבקשת: איך הרמקולים משתווים לfx6021 שהם המומלצים ביותר בארץ? (בתקציב של 200$) האם שווה להוסיף עוד 70$ בשביל הiDome ?
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי שניסתי את ה-h5 וכול מיני אוזניות, כולם נימעסו עליי, לא שומעים טוב ואני לא מהנה מהם. אני צריך אוזניות טובות בעיקר למטאל\רוק, בעיקר אני מחפש באס חזק. אני פתוח להצעות. תודה!!
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ידידה שלי רוצה שאני אמליץ לה על אוזניות in-ear בשביל הנקסוס 5 שלה. צריך שיהיה להם מיקרופון ושלט. תקציב עד 150 ש"ח. קנייה מהארץ או מאי-ביי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת רמקולים לווינים ואני רוצה לחזק אותה קצת מה אתם אומרים על הבוס 161 לינק: http://www.220v.co.il/site/productspec.asp?id=1294 האם הרמקולים האלה טובים ?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברים, אני כבר די הרבה זמן עם ה- SOLO7C שלי ומרוצה מאוד. נתקלתי ברמקול MICROLAB X6 ב- KSP, לא הכרתי לפני שקיימת סדרה HI-FI אחרת לחברה חוץ מה- SOLO. האם מישהוא שמה או התנסה? אני לא מצליח למצוא שום חוו"ד עליהם ברשת. מהניסיון עם ה- SOLO, החברה הזו יודעת איך לעשות רמקולים, אשמח להשתדרג אם אכן טובים משמעותית. זה אתר היצרן: http://www.microlab-global.com/product_show.asp?pro_id=207
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני בתהליך קנייה של Denon AH-D7000 ומחפש מגבר מנורות (לא חייב) בשביל האוזניות, אז חיפשתי כמה דגמים. מצאתי את זה וזה נראה די טוב: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120619516042&ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123 מישהו מכיר?, יש המלצות אחרות בכיוון תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים. את הרעש די קשה לתאר, אנסה בכל זאת ואגיד שזה כאילו רעש "רעידות" ששומעים כשבדר"כ מגבירים יותר מדי והרמקול "לא יכול לעמוד בזה"..מקווה שהבנתם. בהנחה שכן, מה שמוזר הוא שאני אף פעם לא שומע ביותר מחצי מהיכולת של הרמקול (נדמה לי שהוא מגיע עם 60 ואני ב-30 גג) ולאחרונה (חודש חודשיים גג) שמתי לב שהרעש הזה קיים ומדובר באותם שירים שתמיד שמעתי (במועדפים ביוטיוב) ולא שיניתי סגנון מוזיקה או משהו. עכשיו פתחתי את הבד שמכסה את הרמקול, הכל מבחינה ויזואלית נראה בסדר גמור ואין שום דבר יוצא דופן. כמובן שמיקום הרמקולים לא שונה והם חלילה לא נפלו או ניזוקו בצורה כלשהי
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אובכן אני סוף סוף עומד לפני רכישת כרטיס קול, כאשר ההתלבטות האחרונה שלי היא בין כאמור ה AUDIGY 2 ZS לבין המוצר החדש X-FI מה ההבדל ביניהם? כמו כן אני מתכווןן לרכוש אותו מחנות נועה מחשבים. www.noacomp.co.il למשהו היה נסיון איתם? תודה לעונים.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני בעלת עסק אשר יש לי בו מספר טלויזיות המציגות שידורי טלויזיה (HOT ו- YES), ובנוסף קיימת לי האפשרות לחבר את מסכי הטלויזיה למחשב על מנת להציג סרטונים ותמונות למיניהם. עכשיו לשאלתי - ראיתי בעסקים רבים כמו מסעדות ופאבים אשר משדרים שידורי טלויזיה אך מוסיפים "טקסט רץ" בתחתית המסך עם מידע פרסומי של העסק, כגון מבצעים ואירועים. בנוסף בחלק מהמקומות ראיתי שניתן להוסיף "לוגו" של המקום גם ממוקם על המסך. 1. איך ניתן לעשות זאת ? 2. האם ניתן לעשות זאת רק על ידי חיבור כרטיס טלויזיה למחשב ? 3. אם אני מחברת כרטיס טלויזיה למחשב, האם אין צורך בממירים ויהיה ניתן להעביר ערוצים דרך המחשב? חשוב לי לציין שחיפשתי נושאים קודמים בנושא זה לפי פרסום ההודעה אך לא מצאתי... במידה וחיפשתי ל…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מערכת קולנוע של Wharfedale Atlantic שכוללת 2 רמקולים + 2 טיוטרים + סנטר. (הדגם של הריצפתיים הוא 500 Atlantic, הטויטרים AT 100ET והסנטר SE ) חיפשתי באינטרנט כמעט בכל חור אפילו באתרים מחול ולא הצלחתי לשער כמה המערכת הזו שווה, יש חנויות שעדיין מוכרים אותן אבל רשום הצעות החל מ.. וגם לא את כל המערכת כולה. המערכת במצב מצויין הכל עובד כמו שצריך ללא תקלות, אצלי כבר כמעט 6 שנים בערך תכלס הסיבה העיקרית שאני נאלץ למכור זה בגלל שהם לא מתאימים לסלון החדש. תמונה של המערכת: http://mdata.yandex.net/i?path=b0419205840_img_id8792382740486424941.jpg
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, חיברתי מחשב לטלויזיה ב HDMI ולרסיבר ב SPDIF במטרה לראות HD בטלויזיה ולשמוע סראונד משום מה לא שומעים כלום ברסיבר דרך ה SPDIF השאלה האם בכלל אפשרי לחבר כך ולשמוע ברסיבר? ואם כן איך? ניסיתי כל מיני מדריכים אבל לא התייחסו לחיבור גם של HDMI וגם של SPDIF והאם עדיף לי בכלל לחבר מהטלויזיה לרסיבר בכבל אופטי? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי. ברשותי מחשב פנטיום 4 שכל אוסף המוזיקה שלי עליו. אני לא אודיופיל ולא קרוב לאחד, אבל אני כן מוזיקאי (מתופף) ומאוד נהנה ממוזיקה. לצערי עד עכשיו (מבעיות תקציב) הייתי עם כרטיס הקול שהגיע און בורד. אני מחפש כרטיס קול שישמש אותי גם לסרטים אבל בעיקר (90 אחוז מהזמן) למוזיקה. בנוסף לכרטיס הקול אני מחפש רמקולים שיתחברו אליו (כרגע מחוברת למחשב מערכת סטריאו של Sansui בת כמעט 20). אני לא יודע אם אני מעדיף ללכת על סטריאו איכותי או על סראונד מפציץ, אבל אשמח לקבל הצעות ודעות לכאן או לכאן. התקציב לשניהם ביחד הוא באיזור ה1000-1500, ואולי תתאפשר חריגה במקרים מסוימים. תודה
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקי מצטער אם זה הולך להיות ארוך אבל חייב לשאול את זה רציתי לשאול האם בשביל לנצל את האיכות של הרמקולים למחשב z5400 אני צריך לקנות כרטיס קול טוב ? *יתחברו אליו גם rp-21 אם כבר כרטיס קול איזה ? האם הכרטיס הבסיס ביותר מבסדרת הx-fi שעולה 361 בtms יהיה שונה במשהו מכרטיס קול שיש בלוח אמ p35-ds3 / p5b- green נשאלת השאלה אם כבר לקנות כרטיס קול אז אולי כבר לה שקיע ולקנות משהו כמו fatalnty ? שימושים מוזיקה ומשחקים - אין שימוש של עריכה וכ"ו צריך המלצה לאוזניית Inear תקציב 600-700 שקל או 150-175$ מעדיף להזמין מחול בשביל לקבל תמורה טובה יותר לכסף... שימושים - מוזיקה נראה לי אני מעדיף צליל מאוזן נקי ומדויק מאשר אוזנייה עם דגש על משהו ספציפי כמו באס וכ"ו .. לא חושב שאני יאהב את הקטע…
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות אוזניות over ear בתקציב של עד 200 ש"ח שישמשו אותי בעיקר למוזיקה (אני שומע מוזיקה מכל מיני ז'אנרים אם זה משנה משהו). תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לקבל ממכם הצעות לשיפור חווית שמיעה. אז ככה, המקור שלי זה המחשב שלי. יש לי לוח אם טוב עם כרטיס קול לא רע, אבל בהחלט לא מספיק. מדובר על לוח אם Asrock Z77 Extreme4 שמגיע עם כרטיס קול 7.1 CH HD Audio with Content Protection (Realtek ALC898 Audio Codec). לכרטיס קול מחובר סט איכותי 2.1 של ALTEC LANSING ומקדימה אני מחבר את האזניות שלי. 1. audio technica ath 50 2. V-MODA M80 בנוסף, למחשב מחובר דרך HDMI פרוססור של emotiva UMC-1 ביחד עם מגבר XPA-5. אלהם משודכים סט מלא(קדמיים,אחוריים,סנטר וסאב) של monitor audio RX6. מה שבעצם קורה שאני שומע פשוט "גרוע" מהאוזניות שלי. הם פשוט נשמעים לא זה! לאומת זאת במערכת אני שומע דיי טוב, למרות שאני חושב אפשר לקבל תוצאות הרבה יותר ט…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Intel P4 - 1.8A GHz 478PIN 1,114 ש"ח EPOX EP 4G4A+ 845G 533NHZ 796 ש"ח CORSAIR 256MB DDR333 PLATINUM SERIES SILVER 641 ש"ח WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version 747 ש"ח SUMA GEFORCE 4 TI 4200 SE 64MB 1,164 ש"ח זה המחשב שאני הולך לקנות. המחשב מחובר למערכת סראונד של JVC. המערכת משמשת אותי לרמקולים, 5.1. איזה כרטיס הכי יהיה לי טוב?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני מתכנן להזמין את האוזניות מניואגג,אך יש לי התלבטות קטנה בהחלטה בין אם לקנות אלחוטיות שיוכלו לשמש לי גם לטלוויזיה (יתרון עצום) וגם כך אני נמנע מחוטים כבר קרעתי שני סטים של אוזניות לאלחוטיות חשבתי על ה : SENNHEISER RS110 Supra-aural Headphone אמנם זולות אבל לפי הביקורות ראיתי שהם מצוינות לחוטיות: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826106392 או SENNHEISER HD515 3.5mm/ 6.3mm Connector Circumaural Stereo Headphone - Retail עולות 80$ לינק: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826106391 או http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826106328 SENNHEISER HD 280 3.5mm Connector Circumaural PROFESSIONAL Headphone - Re…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-