עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by singera,

אני מעוניין לרכוש רסיבר הנ"ל בדיוטי פרי שמעתי אותו והוא נשמע לי מכובד מאוד לתקציב שיש לי (אני חייל) הרסיבר ישב בחדר שהשטח שלו קצט פחות מ 12 מטר מרובע ברצוני לחבר אליו: וידאו סטריאו 6 ראשים של פיליפס דגם VR610, DVD LG3351, ומחשב עם יציאה דיגיטלית קואקס 7.1 וTV 21" האם מישהו מכיר את הריסבר הזה אישית ויכול להגיד לי משהו עליו מבחינת בעיות או דברים שיכול להיות שאתה לא שם לב בהדגמה??

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. טוב אז ככה אני צריך דחוף נגן אמפי3 כדי להעביר את השמירות (כיף לדעת איך הצבא שומר עליך אה..) מכיוון שיש לי המון שירים הנגן הטוב בשבילי יהיה בעל נפח של לפחות 40GB עכשיו הגיע ההתלבטות הרצינית בין שלושת הנגנים , עוד שאלה שיש לי זה למה המחיר של ה H140 זהה למחיר של ה 340 .. אם המסך של ה 340 הוא צבעוני זה נשמע קצת לא הגיווני... ועוד הבנתי שיש נגן של CREATIVE ה ZEN XTREA שמכיל כ 60 גיגה והוא גם זול יותר משאר הנגנים של ה 40גיגה אז מי שיודע עליו משהו שגם יגיב. האם כדאי לחכות שהמחירים ירדו (בארה"ב) ? כי דוד שלי נוסע לשם לעיתים דיי קרובות. תודה רבה.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אז ככה אימא שלי נוסעת להונג-קונג ואני רוצה שהיא תביא לי משם נגן mp3 איזה הכי כדאי? כמה עולה ipod או איזה נגן mp3 של סוני... אבל שיהיה עם הרבה זיכרון אז תנו דגמים

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. טוב, אז קודם כל יש פה כאלה? ועכשיו רציתי לשאול בקשר לחיבורים של הרמקולים, בעיקר החיבורים של ה-500 (אבל אני מניח שזה אותו הדבר מלבד שתי יציאות נוספות) איזה חיבורים יש להם (אופטי קוסואלי אנלוגי וכל השאר...), מה מתחבר למה, האם כולם מתחברים לסאבוופר? מי לחשמל? האם מקבלים את כל הכבלים הנחוצים, ואיזה אורך הכבלים של האחוריים? ;D אני שואל את זה בגלל שאם אין להם חיבורים אופטים, אז אני לא אוכל לקנות פורטיסימו2 ואני אאלץ לקחת SB LIVE..... וגם לכל בעלי המערכות, איזה כרטיסקול יש לכם? וכל מי שיודע מוזמן לעזור :smoke: גם אם אין לכם את הרמקולים האלו, אני מרשה ;D תודה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. רק 35000 טלוויזיות OLED נמכרו ב Q1 אבל LG מצפה כי מכירות יעלו בקרוב חברת מחקר DisplaySearch מעריך כי 35200 טלוויזיות OLED נמכרו בעולם ברבעון הראשון של שנת 2015. OLED הוא עדיין נישה אבל LG מאמין שמכירות תעלה במחצית השנייה של השנה ובשנים הקרובות. OLED הוא עדיין נישה זה מרגיש כמו OLED כבר ממש מעבר לפינה במשך שנים וכיום קרוב יותר מתמיד לקנייה . ב- 2008, סוני שחררה מודל 11 אינץ 'הקטן שלה בשנת 2013 סמסונג ו- LG משיק טלוויזיות OLED בפורמטי סלון. מאז, השוק נע מ - HD ל- 4K לא ממש המריא OLED בתחום HD 35200 יחידות שנמכרו ברבעון הראשון של שינה 2015 מאשרות כי OLED הוא עדיין נישה. המספרים אומרים כ -400 ביום - בעולם. LG הוא החברה היחידה בייצור הפנלים ו-DisplaySearch מעריך כי …

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by thelegend,

שלום אני מחפש טלוויזיה FULL HD 1080p (לא פלזמה) במחיר של עד כ 3000 ש"ח. גודל המסך בין 40 ל 46 אינץ(מרחק של כ 3 מטרים מהמסך). השימוש העיקרי הוא צפייה בסרטים (HD) של בין 4 ג'יגה ל16 ג'יגה(שלפי מה שהם מוגדרים כאשר אני מוריד/מקבל אותם זה 720p או 1080p), בנוסף אני משחק בפלייסטיישן 3 ואולי בקרוב 4. השימוש הפחות עיקרי הוא צפייה בערוצי הטלוויזיה הרגילים. אני ממש לא בקיא בתחום ולא כל כך מכיר את כל העסק הזה ולכן צריך את עזרתכם. נ.ב. אני יודע שהמינוחים שלי בכל הנושא הזה לא הכי מדוייקים. סליחה מראש על חוסר הבקיאות בתחום. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by ilyadd,

אני מתלבת בין הH10 והH320 הוידאו לא חשוב לי רציתי לשאול באיזה נגן האיכות היא יותר טובה?

• 34 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום לכולם. אני מחפש אוזניות כפתור(In-Ear) בסכום של עד 300 ש"ח. אני מעדיף Sennheiser כי אותם אני מכיר ונהנה מהאיכות שלהם. ראיתי 2 דגמים שמצאו חן בעיניי: 1) Sennheiser MX551- http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=418069 2) Sennheiser CX300- http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=401055 אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בבחירה. אם יש למישהו הצעות אחרות לאוזניות עד 300 ש"ח, הן יתקבלו בברכה. תודה ויום טוב.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. היי לכולם האם יש כאן במקרה מישהו שיש לו את הרמקולים Microlab Solo6C? אני לפני קנייה וסקרן לדעת האם הסאונד שלהם טוב. כמו כן אם מישהו מכיר חנות שיש להם אותם פתוחים שאפשר לשמוע אותם, זה יהיה מעולה, כך הקנייה לא תהיה עיוורת... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by KF,

קניתי היום מיבוקס 4S . בטלוויזיה בחדר רואים ממש חלק ויפה בנטפליקס. לעומת זאת בטלויזיה בסלון רואים ממש גרוע (כאילו ריבועים,איכות ג'יבריש). מה יכולה להיות הבעיה ? *בחדר הסטרימר מחובר ישירות לטלויזיה *בסלון הסטרימר מחובר ישירות לרסיבר (VSX924) https://imgur.com/a/3SxNVre#PSL8u1N

11. אני מכניס את היו אס בי אבל זה לא מראה לי סרטים רק תמונות או מוזיקה... זה בעיה? או שככה זה הטלוויזיה שלא מאפשרת לי את זה ובעיה אחרת חיברתי את הדיוידי ושמתי סרט דרך היו אס בי אבל זה לא משמיע לי את הקולות של השחקים רק קולות רקע. יש סיבה?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. Started by overload,

יש לי ריסיבר ישן (3 שנים או יותר) של פיוניר דגם VSX-108 . לריסיבר אין כפתור on & off בשלט (כן זה ממש טיפשי ) וכדאי לכבות אותו צריך ללחוץ על הכפתור שעל המכשיר (כמו הכפתור שעל הטלויזייה) אני לא יודע עם זה טוב לכבות כל לילה ולהדליק כל בוקר את המכשיר, אם אני משאיר אותו דלוק הרמקולים שמחוברים משמיעים רעש חלש (כמו כל רמקולים שמחוברים לחשמל) ואני גם לא בטוח שכדאי להשאיר אותם דלוקים 7 24 . מה לעשות? :-\ נב: בקשר למסך מחשב זה אותו דבר? (לכבות אותו בלילה או לא?)

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by ppe,

שומע כל סוגי המוזיקה,סרטים,ומשחק,מעדיף סגורות,מחפש אוזנייה שיש לה איכות שמע הכי טובה DT 770 PRO Audio-Technica ATH-M50s AKG K-242 HD AKG K-272 HD K-240 Grado SR225 DT-990 Pro תודה לעוזרים כי אני כבר לא יודע מה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by OZIO,

אשמח לישמוע חוות דעת מאלו ששמעו את אחד מהרמקולים בפעולה. תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=16200 בקיצור אם זה נכון זה יחזק מאוד את הHD-DVD במלחמת הפורמטים ואולי יגרום לו לנצח וולמרט היא רשת ענקית בארצות הברית ואם היא תיתמקד בHD-DVD ותזניח תבלו רי זה יתרום המול לHD-DVD

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by eegg,

ללא קשר למחיר מי יותר טוב לדעתם. כי אני רוצה לקנות בקרוב וצריך להחליט

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by PzD,

מה ההבדל ביניהם?? LCD יותר איכותי לא?? ומה הם בנויים מחומרים שונים?? חח אני לא מבין מה ההבדל תענו=] תודה

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום לכולם! קניתי מחשב חדש עם כרטיס ATI 5850 שחיברתי דרך HDMI לרסיבר וממנו לטלוויזיה וזאת על מנת להינות מהאודיו כשאני רואה סרטים דרך המחשב וכשאני משחק בPS3. לרסיבר הנ"ל יש אופציה להראות את התפריטים על גבי מסך הטלוויזיה (שזה מאוד נוח!). לפני כמה זמן התקנתי את הדרייברים האחרונים של המסך והכל עבד כמו שצריך, אח"כ קרה משהו והמערכת נתקעה או משו כזה והיה צורך לעשות ריסטרט. אחרי שעשה ריסטרט המסך לא מראה כלום ואני רואה שהרסיבר מנסה כאילו לתפוס את האות שיוצא מהמחשב ולא מצליח ואז רושם לכמה שניות VIDEO FORMAT NOT SUPPORTED ומנסה לתפוס את האות שוב פעם, למרות שלפני הריסטרט הכל עבד תקין. הבעיה נעלמת רק כאשר אני מדליק את ה-BYPASS ברסיבר אבל אז אין לי אפשרות לראות את התפריט על מסך הטלוויז…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. שלום לכולם, מחפש טלויזיה 55 אינץ' איכותית. בין מה שראיתי עד כה התלהבתי מאוד מהטלויזייה הזאת: http://www.citydeal.co.il/product/%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%99%D7%96%D7%99%D7%94-lg-%D7%93%D7%92%D7%9D-55ub829y?aff=Zap&aff_a=1 האם היא מומלצת מבחינת תמורה למחיר? האם יש עוד טלויזיות מומלצות בתקציב הזה?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by TomerPerez,

לפני מספר חודשים קניתי את הרמקולים microlab solo 2c, הייתי מרוצה מהם מאוד עד יום שישי האחרון ששמתי לב לרעש מאוד מטריד. צליל באס עמוק מתמשך, כאילו שמישהו לוחץ עליו בלי לעזוב. אבא שלי אמר שזה יכול להיות קשור לכבלים שמחברים אחד את השני ומעבירים אות אודיו למחשב. אשמח לדעת כיצד אוכל לפתור את הבעיה,או שעדיף לממש אחריות. חשוב לציין שלא עשיתי שום שינו בקונפיגורציה של הרמקולים,או במיקום שלהם. בתודה מראש,תומר.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by er0101,

שלום לכולם, אתמול קיבלתי את האוזניות שהזמנתי. אז ככה: מדובר בAKG K324 שהוזמנו מאיביי ב3.7 ב18$ כולל ביטוח משלוח (משלוח בחינם). האוזניות עולות 200 ש"ח בזאפ. שמעתי את הדגם AKG K315 או דגם דומה שהיו לא משהו בכלל. לאחותי יש K312P שהן עוד פחות טובות (מן הסתם). שמעתי גם סנהייזר CX300 שלא אהבתי והימרתי על הדגם הזה. דבר ראשון איכות סאונד: מכל מה ששמעתי עד היום מin-ear אלה הכי טובות (לא שמעתי כ"כ הרבה איכותיות אבל בכל זאת כל מיני). הצליל מפורט, שמעתי צלילים בשירים שלא ידעתי שהיו קיימים בהם. הבאס יורד מספיק נמוך ולא נמרח/ נחתך כמו בכל דגם אחר ששמעתי. לא מכיר אוזניות טובות יותר במחיר הזה כפי שנקנה מאיביי ולא חושב שבכלל קיים דגם יותר טוב למחיר. תכולת אריזה: 3 מתאמי סילי…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. אז אחרי ששמעתי היום Creative I-Trigue 3000 וגם AL 41XX וגם 24XX ופשוט לא יכלתי להחליט, עכשיו שמתי עיני על מערכות שונות של Microlab. בכל מקרה, מה שאני צריך זה מערכת 2.1 או 2.0 (לא משנה לי כל כך) שתכנס ב 400 שקלים, אפשר גם 500 אם הם ממש שווים את זה. מה שכן, אני חייב יציאת אוזניות נוחה, ושליטה עם שלט חוטי/אלחוטי. לצערי הרב ל-FC 330 אין את זה, והשליטה היא מהסאב ככה שהם יורדים מהפרק. מצאתי Solo 4 ב555 שקל, אבל הם ענקיים מבחינת גודל, ואין להם יציאת אוזניות. מישהו יכול להמליץ על רמקולים שיענו על הדרישות הקנטרניות הללו?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by BINI,

אני מחפש מסך שכזה לחדר השינה וחשוב לי קודם כל פורמט מסך רחב, וכמו כן אני מעדיף שיתמוך בHDTV. מישהו יכול לעזור? תודה

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. מה אתם ממליצים? רצוי לתת סקרין שוט הנה שלי ךא הכי משה ובעולם אבל זה מה שהצלחתי [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Gohan,

אני חושב לקנות לי אחד , רציתי לדעת איזה יציאות יש לו ?(יש לי רסיבר של SONY שאני רוצה לחבר אותו אליו) תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים