אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
הי, מי עדיף? altec lansing atp3 - 2.1 https://www.google.co.il/search?safe=off&biw=1366&bih=667&q=altec%20lansing%202.1&bav=on.2%2Cor.r_cp.&bvm=bv.85970519%2Cd.d2s&ion=1&um=1&ie=UTF-8&hl=iw&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=qsLgVPX_G9Tdase5gdgE&rct=j#um=1&safe=off&hl=iw&tbm=isch&q=altec+lansing+atp3+2.1&imgdii=_&imgrc=BLxpQiXBPKR1mM%253A%3B3WXuQ8i-z0k10M%3Bhttp%253A%252F%252Fecx.images-amazon.com%252Fimages%252FI%252F41DWAWB4Y8L.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.amazon.com%252FAltec-Lansing-ATP3-3-Piece-Speaker%252Fdp%252FB00004XRED%3B500%3B420 או wharfedale diamond 7 https://www.google.…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
השימושים שלי הרבה מחשב לראות טוב נקי בלי מתיחות שתתמוך נייטיב רייט וקצת טלוויזיה ואני מתכוון לדגם הזה של LG 32LG60UR איך הוא ובאיזה מחיר שווה להשיג אותו רצוי 3 שנים אחריות של ח.י vip ?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
ידידה שלי רוצה שאני אמליץ לה על אוזניות in-ear בשביל הנקסוס 5 שלה. צריך שיהיה להם מיקרופון ושלט. תקציב עד 150 ש"ח. קנייה מהארץ או מאי-ביי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הנגן הזה, כל פעם שאני מכניס לו דיסק קופץ לי הודעה this blu ray player does not support this region משהו כזה ויש ציור של A גדולה. איך אני מתקן את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראשית, אני חייב להודות לאנטולי על עוד ביקורת מקיפה ומאלפת. כל הכבוד! (בהצלחה בצה"ל) כאשר קראתי את תג המחיר בחו"ל של הiDome ואת הפסקה שמשווה אותו לרמקולים אחרים בתצורה דומה עלתה במוחי השאלה המתבקשת: איך הרמקולים משתווים לfx6021 שהם המומלצים ביותר בארץ? (בתקציב של 200$) האם שווה להוסיף עוד 70$ בשביל הiDome ?
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס Audigy2 Platinum ואני שומע הרבה מוזיקה באמ פי 3 אבל רוב הקבצים הם ב128kbps על 44Khz והמקסימום שהכרטיס שלי יכול לעבד בOutput הוא 192...אני רוצה לדעת אם יש תוכנה שיכולה לעבור על כל הקבצים של האמ פי 3 אצלי ביחד לא לחוד ולהמיר את האיכות שלהם ל192 בשביל לנצל את הכרטיס שלי יותר טוב, זה אפשרי?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אובכן אני סוף סוף עומד לפני רכישת כרטיס קול, כאשר ההתלבטות האחרונה שלי היא בין כאמור ה AUDIGY 2 ZS לבין המוצר החדש X-FI מה ההבדל ביניהם? כמו כן אני מתכווןן לרכוש אותו מחנות נועה מחשבים. www.noacomp.co.il למשהו היה נסיון איתם? תודה לעונים.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתכנן להזמין את האוזניות מניואגג,אך יש לי התלבטות קטנה בהחלטה בין אם לקנות אלחוטיות שיוכלו לשמש לי גם לטלוויזיה (יתרון עצום) וגם כך אני נמנע מחוטים כבר קרעתי שני סטים של אוזניות לאלחוטיות חשבתי על ה : SENNHEISER RS110 Supra-aural Headphone אמנם זולות אבל לפי הביקורות ראיתי שהם מצוינות לחוטיות: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826106392 או SENNHEISER HD515 3.5mm/ 6.3mm Connector Circumaural Stereo Headphone - Retail עולות 80$ לינק: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826106391 או http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826106328 SENNHEISER HD 280 3.5mm Connector Circumaural PROFESSIONAL Headphone - Re…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה דעתכם על מערכת קולנוע ביתית Samsung HTD453HK ב200$? אני מעוניין לחבר אותה בחדר 5X3.5 לטלוויזיה ולממיר YES MAX TOTAL (ולהשתמש גם בסטרימר). כמו כן גם לחבר אותה למחשב לשמיעת מוזיקה. בקיצור השימושים העיקריים הם סרטים וסדרות, מוזיקה. מה אתם חושבים? בזאפ המחיר שלה הוא 1700 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מי מבין שתי הטלויזיות טובות יותר ומי עדיפה, שימושים: - חיבור למחשב - חיבור לYES. יש לי אפשרות להשיג את HAYER ב 3500 ואת ה FUJICOM ב 3250. הסיבה לרכישה היא תחילת לימודים וצורך לפנות מקום בחדר לשולחן כתיבה (להעיף את ה 29" המגושמת בתופסת מלא מקום.) תודה לעוזרים. חשבתי שיהיה יותר קל לעזור לי אם אני יתן את מפרטים שלהם: FUJICOM רזולציה: 1366*768 בהירות: 400 CD ניגודיות: 1/1200 זמן תגובה: 6.5 כניסות: FULL SCART, HALF SCART, S-VIDEO, A/V, VGA, HDMI HAIER רזולוציה: 1366*768 בהירות: 600 ניגודיות: 1/1600 זמן תגובה: 8 כניסות: S-VIDEO, HDMI, COMPONENT, 2*SCART, VGA על הנייר ה HAIER עדיפה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות לעצמי זוג אוזניות ואני מתלבט בין שני דגמים: Sennheiser HD205 (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=377038) Skullcandy G.I. (http://www.zap.co.il/fs.aspx?pid=916840070&sog=e-headphone) האוזניות הן בעיקר לשמיעת רוק כבד וטראנס בתחבורה ציבורית ,הליכות וכו'. אשמח לשמוע עצות בנושא. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אז ככה: יש לי 2 רמקולים + סאב (לא משהו איכותי...), במשחקים כמו SWAT4, Half-Life 2, Medal of Honor הסאונד של הדיבור חלש מדי. כלומר כאשר אחת הדמויות מדברת אני חייב להסתכל עליה כדי לשמוע טוב, אחרת אם אני עומד ממש צמוד אליה אבל מסתכל הצידה אני בקושי שומע בכלל שמישהו מדבר והצלילים האחרים (לדוגמא שברקע) חזקים מדי. אני עובד עם לוח אם של Gigabyte- GA-8I945 PG * דרך אגב, במחשב אחר בבית, עם אותם רמקולים ובאותם משחקים הסאונד של הדיבור נשמע חזק ותקין. אני מבין שיכול להיות שזאת איזה הגדרה לשמיעה אזורית, כלומר בהתאם למצב שבו אני נמצא- אבל מבחינתי אני לא נהנה כשאני ממש מתקשה לשמוע את הדמות שמדברת אלי.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן! אני רוצה להזמין לחברה שלי ליומולדת כמה סרטים ב-Blu-ray. הבעיה היא שאין לנו נגן בלוריי... האמת היא שאין לי בעיה אפילו לקנות את הדיסקים כמתנה סימלית ופשוט להוריד את הסרטים עצמם מהאינטרנט, אבל הם מכילים גם כל מיני special features שאנחנו גם רוצים, ואין באינטרנט. אז חשבתי לקנות נגן בלו ריי. הבעיה היא שבארץ הנגנים די יקרים (נגן חדש של חברה מוכרת עולה לפחות 800 ש"ח). אז חשבתי אולי פשוט לקנות כונן בלו ריי למחשב, אבל זה עולה 400 ש"ח ועוד צריך להוסיף תוכנה לניגון, שגם היא עולה כסף, אז זה כבר לא כזה משתלם. מבחינת דרישות, כל מה שאני צריך זה להיות מסוגל לנגן דיסקים של בלו ריי. לא צריך תלת מימד, לא smart ולא wifi. חיפשתי באמזון ומצאתי כל מיני נגנים חדשים ולא יקרים מדי (50-60 פאו…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש אוזניות סגורות (אפשרי גם פתוחות) בתקציב של עד 200 ש"ח.. הדרישות שלי הן לא גבוהות, האוזניות עתידות להתחבר לנגן SANSA ולהשמיע בעיקר שלמה ארצי, פשוט לא נוח לי לשמוע עם INEAR.. על האוזניות להיות חזקות.. אני הולך לישון עם מוזיקה ובנוסף הן עתידות להטלטל הרבה (צבא..) דרישה נוספת היא שהאוזנייה עצמה/הרמקול העגול (אין לי מושג איך קוראים לזה) תהיה כמה שיותר קטנה, כמה שפחות בומבסטית (מבחינת קוטר עובי וכו'..) מה דעתכם על אוזניות philips SBCHP400? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי היום שהאוזניות שקיבלתי עם הMP4 לא מספקות אותי בכלל, ואח שלי קונה כבר אוזניות אז אני אצטרף אליו. עכשיו, בקשר לאוזניות, אני מעדיף שהם ישתיקו את הסביבה, כדי לקבל את התוצאה הטובה ביותר, לפי כך הסוג שמתאים לי הוא הIN-EAR שאוטם את הסביבה. כמה עדיפויות: 1.ששני הכבלים יהיו שווים! לא כבל ארוך וכבל קצר (היה לי נסיון עם זה ) 2.איכות סאונד הכי טובה למחיר, IN-EAR.3, 4.עד 150 ש"ח, 5.עם אפשר להשים כפתור ווליום על האוזניות זה יהיה מעולה (לא חובה) 6.ללא רצועת צוואר (גם לא חובה, אבל מאוד מומלץ, כם עם זה היה לי נסיון ) 7.והאורך, העיקר ישגיע לכיס שלי (כמה צריך עוד ) וזהו בכללי, אני ממש צריך עזרה, יש את הJVC, SONY, CREATIVE ויותר מדיי מותגים. אופציות שאהבתי, מסו…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מערכת סאונד מתאימה לטלוויזיה בחדר. אני מעוניין במערכת סטריאו שתשב על השידה של הטלווזיה, מערכת 5.1 לא מתאימה לחדר. הסיבה שאני רוצה רמקולים מוגברים היא שהטלוויזיה מחוברת למחשב ממנו אני יראה סרטים ולא לרסיבר \ מגבר רמקולים. שקלתי לקנות מקרן קול (אם מקרן קול עדיף במקרה הזה אז בסדר גמור אשמח להמלצות למגברי קול טובים בתקציב) אבל אני בכל זאת אעדיף מערכת סטריאו סבירה + (למה שאפשר להכניס בתקציב היחסית נמוך). אשמח להמלצות, תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ההבדל במחיר לא משמעותי ואני מתלבט ושמעתי של330 יש כבל באורך מטר. נשמע לכם הגיוני? ואם יש לכם רעיון יותר טוב באזור שולש מאות אשמח לשמוע. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות: 1. האם מעמד מגבס\בוקסה מגבס לרמקול מכל סוג שהוא מהווה בעיה גדולה? 2. אני מתכוון להקים מערכת קולנע בתית בבית , עכשיו הסלון שם בצורת טרפז כאשר הקיר שאני צופה בו הוא השוק של הטרפז והקיר שמאחורי הוא השוק השני. עכשיו לדלי תקציב (משהו כמו עד 2500-3000 ש"ח לכל הסיפור) על מה אתם ממליצים ללכת, השימושים הם בעיקר לסרטים ומידי פעם שימושי גיימניג ומוזיקה (שזה יקרה פעם בחודשיים ואפילו יותר)? איך אני יודע איזה חלקים דרושים לי למטרה זו? (הכוונה למגבר, רמקולים ולכל שאר הציוד) 3. די הלכתי לאיבוד בכל הקטע של הנגנים וכל מה שקשור בכך, מה הבדלים בין סטרימר CDP ו- DVD? 4. HTPC הוא בעצם מחשב לכל דבר, רק באריזה אחרת? 5. רסיבר - כשמו כן הוא (קולט)? ,בנוסף מה תפקידו במערכת? …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות אוזניות over ear בתקציב של עד 200 ש"ח שישמשו אותי בעיקר למוזיקה (אני שומע מוזיקה מכל מיני ז'אנרים אם זה משנה משהו). תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מכיוון שה-ATH-A900 שלי יוצאות לגמלאות מוקדמת(הן רק בנות 6 וכבר מגלות סימני שבירות, אבל על כך בנושא אחר), התחלתי לחפש אחר אוזניות סגורות חדשות. אך נראה שקיים מחסור במידע על רמת האטימה בפועל של אוזניות(בעיקר פול סיז, ב-IEM יש יותר מידע, אך גם לא מאורגן). אשמח לכול חוייה על רמות אטימה, לא דווקא בסביבה רועשת במיוחד - סביבות של בית שגרים בו עוד אנשים \ משרד ממוצע גם יתקבלו בשמחה. התרשמויות של אנשים בסביבה על רמת הדליפה יהוו פלוס רציני. אבקש ממי שכותב שיציין כול התרשמות שיש לו מאוזניות מסויימות, אפילו אם מישהו אחר כבר כתב התרשמות דומה(צורת הראש\אוזניים משפיעה מאוד על האטימה, אז יהיה נחמד אם יהיה רפרנס רחב ככול הניתן) בתקווה שיאסף מספיק מידע(אפרסם מאוחר יותר בפורומים אחרים גם) א…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברים. את הרעש די קשה לתאר, אנסה בכל זאת ואגיד שזה כאילו רעש "רעידות" ששומעים כשבדר"כ מגבירים יותר מדי והרמקול "לא יכול לעמוד בזה"..מקווה שהבנתם. בהנחה שכן, מה שמוזר הוא שאני אף פעם לא שומע ביותר מחצי מהיכולת של הרמקול (נדמה לי שהוא מגיע עם 60 ואני ב-30 גג) ולאחרונה (חודש חודשיים גג) שמתי לב שהרעש הזה קיים ומדובר באותם שירים שתמיד שמעתי (במועדפים ביוטיוב) ולא שיניתי סגנון מוזיקה או משהו. עכשיו פתחתי את הבד שמכסה את הרמקול, הכל מבחינה ויזואלית נראה בסדר גמור ואין שום דבר יוצא דופן. כמובן שמיקום הרמקולים לא שונה והם חלילה לא נפלו או ניזוקו בצורה כלשהי
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמו בכותרת אני קונה Z5500 אבל באיזה חנות עדיפה לקנות באיזור מרכז וחנות אמינה בתודה
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכולם. נתקלתי לאחרונה בבעיה מוזרה קצת..יש לי SMART TV של SAMSUNG..דגם 5500. היא מחוברת בכבל לראוטר ביתי ודרכו למחשב שבו מותקנת תוכנה של SAMSUNG LINK שדרכה אני מזרים סרטים . הכל טוב ויפה..אלא שלפני שבוע בערך הפסקתי לראות קבצי MKV...כשנכנס לתיקיה שבה אמור להיות סרט בפורמט MKV זה רושם לי שאין בקצים שמורים בתיקייה זו...ואם יש קבצי MKV שלא נמצאים בתיקייה אז כשמנסה לנגן אותו הוא רושם שפורמט לא נתמך. (שוב..עד לפני בערך שבוע שבועיים הכל עבד תקין) זה קורה כשאני נכנס דרך כפתור SOURCE בשלט ובוחר את הכונן המשותף של המחשב לחלופין כשאני מנסה לנגן את אותו הסרט דרך תוכנה של הסמסונג לינק עצמה מהמחשב..זה כן מזרים אותו לטלויזיה ומנגן אותו...אני משתגע פה..עשיתי כבר עדכון לטלויזיה..לא עזר…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם באמת יש הבדל בין כבל רגיל לכבל מוזהב בקצה, והאם הוא יבוא לידי ביטוי בסטים 2.1/5.1 די איכותיים למחשב? תודה רבה לכל המגיבים מראש.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-