עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אוקי מצטער אם זה הולך להיות ארוך אבל חייב לשאול את זה רציתי לשאול האם בשביל לנצל את האיכות של הרמקולים למחשב z5400 אני צריך לקנות כרטיס קול טוב ? *יתחברו אליו גם rp-21 אם כבר כרטיס קול איזה ? האם הכרטיס הבסיס ביותר מבסדרת הx-fi שעולה 361 בtms יהיה שונה במשהו מכרטיס קול שיש בלוח אמ p35-ds3 / p5b- green נשאלת השאלה אם כבר לקנות כרטיס קול אז אולי כבר לה שקיע ולקנות משהו כמו fatalnty ? שימושים מוזיקה ומשחקים - אין שימוש של עריכה וכ"ו צריך המלצה לאוזניית Inear תקציב 600-700 שקל או 150-175$ מעדיף להזמין מחול בשביל לקבל תמורה טובה יותר לכסף... שימושים - מוזיקה נראה לי אני מעדיף צליל מאוזן נקי ומדויק מאשר אוזנייה עם דגש על משהו ספציפי כמו באס וכ"ו .. לא חושב שאני יאהב את הקטע…

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. בת דודה שלי מגיע באמצע אוגוסט מארה"ב , עכשיו כמה שאלות ... יש לי היום LCD HITACHI 32 LD9000 , מחשב בעל כרטיס קול מובנה ... והחדר עצמו הוא 10 מטר . היום שי ברשותי מערכת 5.1 שנקנתה לפני כ6 שנים YAMAHA TSS-1 , האמת שאני די מרוצה אבל אני רוצה לשדרג לרמקולים טובים ואיכותיים יותר בעיקר בשביל סרטים ומוסיקה . 1. אני רוצה לחבר את הטלויזיה ואת המחשב לרמקולים , זה אפשרי ? 2. אני ירגיש הבדל רציני ? יש מקום כלשהו לשמוע אותם ? 3. זה נחשב חלק מחשב ? כי אם כן אני לא אצטרך לשלם מס ... עריכה : יש רמקולים טובים יותר באיזור ה300 דולר ? חשוב לי גם שיהיו יפים) , אולי מערכת 7.1 עדיפה ? תודה יום טוב , אריק .

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. ההבדל במחיר לא משמעותי ואני מתלבט ושמעתי של330 יש כבל באורך מטר. נשמע לכם הגיוני? ואם יש לכם רעיון יותר טוב באזור שולש מאות אשמח לשמוע. תודה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by .AloN,

היי לכולם, אני לפני רכישה של אחד משני הדגמים הנ"ל. לא ממש הצלחתי למצוא אתר/ביקורת המשווה בין שניהם.. למישהו כאן יש במקרה תובנות? ובאותו עניין, הבנתי שיצא גירסה מעודכנת יותר ל5C. במידה ואני נמצא בחנות, אילו מאפיינים אני יכול לראות על הגירסה החדשה יותר, בכדי להיות בטוח שהיא אכן לא הגירסה הישנה (הבנתי שיש חנויות שמשקרות או שפשוט לא מודעים לגירסה החדשה יותר) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  5. Started by sbhtkK7,

תיראו את הסירטון, http://eu.akg.com/akg-k3003-video-eu.html

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by MatanFrenkel,

שלום לכולם, אני משתמש כבר שנתיים בערך בX530 כרמקולים משום שהם אמינים יותר מאוזניות, רכשתי אוזניות רבות בחיי, 50-100 ש"ח וכולם התקלקלו מהר מאוד. החלטתי לרכוש SS SIBERIA, שעלו לי כ400 ש"ח בזמנו, ועבדו בסדר גמור כ8 חודש, פתאום אחד מהם הפסיק לעבוד וזהו, נורא התאכזבתי ומאז לא רכשתי אוזניות. לאחרונה חבר שלי רכש את האוזניות G930 מEBAY במחיר של 160 דולר הלא הם 550 ש"ח בלבד, פחות מחצי מהמחיר פה בארץ. יצא לי להשתמש בהם ובחיים לא חשבתי שאפשר להנות ככה מאוזניות, הם פשוט מושלמות, והאחריות של לוג'יטק? יש מה לדבר בכלל? הם החליפו לי עכבר G5 בG500 שהתקלקל אחרי 3 וחצי שנים, מחוץ למסגרת האחריות! הם החליפו לי סט רמקולים X530 בלי שאלות מיותרות, כאשר אחד מהרמקולים אצלי התחיל להשמיע רעשים מוזרי…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by אלוויס,

אהלן החברה היפאנית הזאת מייצרת מוצרים בסדר דיי גדולים לפי מה שראיתי רמקולים בגדלים ענקיים וכאלה. האם היא חברה טובה? תודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by trovlet,

יש מבצע נחמד על E10K - https://www.massdrop.com/buy/fiio-e10k-usb-dac-and-headphone-amplifier רציתי לשאול אם שווה את ההשקעה? אני חייב לציין שאני לא שומע רעשים סטטים כמעט

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום!! קניתי אתמול את הרמקולים Z5500 ואני חייב לומר הם נראים ממש טוב , מרשימים מאוד והיום חיברתי את כל החיבורים , חוץ מחיבור אחד שאני לא יודע איך לחבר אותו ... מדובר על כבל עם 3 יציאות וצבעים שונים (ירוק , כתום , שחור ) , שאמור להתחבר לפאנל (רסיבר) ולמארז , עכשיו השאלה שלי היא איך אני מחבר למחשב? עכשיו בשתי צידיי הכבל יש את ה 3יציאות ... לרסיבר אני יודע לחבר אבל למארז לא. אז בבקשה תעזרו לי למי שיש את הרמקולים , או לחילופין מי שיודע . ד"א אין לי כרטיס קול (משתמש ב OB). תודה מראשש

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by duzap,

יש לי מערכת קולנוע ביתית ( SONY DAV DZ260), ואני מחבר אותה למחשב בעזרת כבל SPDIF COAX, הכל עבד אחלה לפני כמה חודשים, אבל לא מזמן עשיתי פרמוט למחשב וקצת לא התעסקתי עם המערכת.. עכשיו שניסיתי לחבר אותה למחשב, עשיתי את אותם הגדרות, הסתכלתי בכל המדריכים באינטרנט ושום דבר לא עוזר, אין סאונד.. והבעיה היא לא במערכת כי אני מחבר אותה לטלווזיה בעזרת SPDIF אופטי, והכל עובד חלק ... הסתכלתי בכמה מדריכים ואמרו שמה להפוך את ה SPDIF ל DEFAULT, עכשיו ב WINDOWS XP אין לי מושג איפה לעשות את זה... אני יעלה תמונות של ההגדרות.. אם מישהו יכול לעזור לראות אם משהו בהגדרות לא בסדר אז... זה המפרט: E5300, MSI G41, 2gb, ואני מחבר את המערכת בעזרת BRACKET של SPDIF שמתחבר ללוח אם. והכבל בסדר, כי מקבלים מ…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. Started by ranker,

אהלן, אני מחפש לקנות אוזניות over ear בתקציב של עד 200 ש"ח שישמשו אותי בעיקר למוזיקה (אני שומע מוזיקה מכל מיני ז'אנרים אם זה משנה משהו). תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Monopoly,

יש לי פה זוג של KEF C40.. הם שווים משהו לדעתכם? אם כן.. הם למסירה: http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php?product=14567 אני מחדרה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by R0ck,

Hiver & Hammer feat Javah - 5 Million Miles (A Side Mix) 9:30 בלי שום ספק, אחד הטראקים שאני מכניס לאוסף "יום הגיוס". אךךך איך שמתאים לי כזה דבר עכשיו.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. יש לי Altec Lansing ATP3, שקניתי אותו לפני 3 שנים בערך, רמקולים מדהימים. לפני שבוע, גיליתי שגם לאמא שלי יש כאלה ושכנראה קנינו אז לשנינו. רציתי לדעת אם אפשר לגנוב לה את הרמקולים ולהפוך את זה למערכת 4.1 באיכות מטורפת? צריך מתאמים? כרטיס קול מיוחד? תוכנה? תודה רבה לכם.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Zadu,

אני צריך אוזניות לsansa clip שלי .. שיהיו נוחות מאוד , שלא יכאב בתוך האוזן שמכניסים אותם , שלא יפלו מהאוזניים . אני צריך אוזניות לספורט אני במכון כושר עושה ריצות בהליכון ותרגילי משקולות ומכונות אז שלא יפול מהאוזן ושלא יכאב באוזן שיהיה נוח משו איכותי . תנו לי הצעות בבקשה. מקסימום השקעה מחיר באוזניות : 150 ש''ח .

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. כמו בכותרת אני קונה Z5500 אבל באיזה חנות עדיפה לקנות באיזור מרכז וחנות אמינה בתודה

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by aarrek,

בוקר טוב, לבן שלי יום הולדת - בן 17 ואני מעוניין לקנות לו אוזניות. הוא שומע שירים קצביים ובד"כ הם גם לא מעט רועשים (רוק דאנס וכד'). חשוב שהאיכות תהיה טובה והסאונד לא ייצא החוצה (שהסביבה לא תפגע ). ממה שאני הבנתי הוא התרשם מהאוזניות האלו: http://eu.akg.com/akg-product-detail_eu/k272-hd.html אני ממש לא מבין בזה (אפילו לא מכיר את החברה ). האם הן באמת טובות איכותיות ? אני מוכן לרכוש בתקציב של 600-700 ש"ח. ראיתי אותם ב- EBAY בלינק הזה: http://www.ebay.com/itm/AKG-K-272-HD-High-Definition-Headphones-Brand-New-/170999971075?pt=US_Headphones&hash=item27d0647d03 אשמח לעזרתכם. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by מגדל,

אני רוצה לחבר את המחשב שלי לLCD (SAMSUNG A450 ואני לא יודע איזה כבל לקנות.. הבנתי שצריך לקנות כבל HDMI עם מתאם לDVI, זה נכון? ואם אני מחבר ככה איך אני מקבל סאונד? מהרמקולים של המחשב? ועוד שאלה... כמה בערך יעלה כל העסק הזה?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by BINI,

אני מחפש מסך שכזה לחדר השינה וחשוב לי קודם כל פורמט מסך רחב, וכמו כן אני מעדיף שיתמוך בHDTV. מישהו יכול לעזור? תודה

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by pAnAhI,

פרסמתי בעבר פוסט לגבי הרמקול הנייד שבניתי והחלטתי שהוא יהיה בתיבה אטומה (מדובר על רמקול 2.1) שמתי 2 רמקולי פול ריינג' 4' מעאפנים יחסית מקדימה וסאב בתחתית הקופסא. אטמתי את כל הקופסא בצמר אקוסטי שקניתי מאומגה אודיו בחולון (מהמפעל). כאשר שומעים בווליום בינוני גבוה, מרגישים שהבאס נבלע ומזייף בצורה מוזרה כאילו של לו איזו חתיכת נייר צמוד לממברנה.. הזיוף לדעתי לא נובע מעיוות של הרמקול מכיוון שכאשר פתחתי את המכסה הוא נשמע אחרת ולא זייף באותה צורה \ הרבה כמו עכשיו (וכשהוא עבד מחוץ לתיבה הוא לא זייף בכלל). בנוסף התיבה שוקלת יחסית הרבה ולכן זה גם לא נובע מקפיצות שלה (עשויה מעץ סנדוויץ' יחסית עבה). מידות פנימיות : 33X19X51.5 (לא כולל הפחתה של הצמר שבעצמו כנראה תופס נפח מ…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. - יצא לי לשמוע כמה דגמים של אוזניות כמו ביטס (ד"ר דריי),AKG, פיליפס, סקולקנדי ג'אברה (בכלל לריצה) וכו.. החלטתי ללכת על אלו של AKG.. עם זאת.. המבחר כל כך גדול שנורא קשה לי לבחור. השימוש באוזניות הוא בעיקר, אם לא רק.. לצורך האזנה למוסיקה (כל סוגי המוסיקה: ג'אז, קאנטרי, רוק, פופ, לטיני, צרפתי, עברית וכן .. אפילו עד מזרחית) כמה קריטריונים חשובים : - אזניות קשת - אין הגזמה בהדגשת הבאס - אין צורך באוזניות ענקיות.. הבינוני מספיק לי (ואם יש אופציה של קיפול.. הרי זה משובח) - נוחות להליכה (לא ריצה או משהו כזה), לא כבדות מידי ובכלל לשימוש יום יומי - כניסת אודיו 3.5 (יהיו בשימוש בעיקר על הנייד והאמפי) - אורך כבל סביר - וכמובן מצוי בארץ ;D מחיר בין 300 ועד…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. אחרי שניסתי את ה-h5 וכול מיני אוזניות, כולם נימעסו עליי, לא שומעים טוב ואני לא מהנה מהם. אני צריך אוזניות טובות בעיקר למטאל\רוק, בעיקר אני מחפש באס חזק. אני פתוח להצעות. תודה!!

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by saharb14,

אז ככה.. קניתי היום טלויזיה LG Scarlet 32LH70YR LCD3. ואני רוצה לחבר אותה לממיר של יס.. יש לטלוויזיה חיבור Component. רציתי לדעת אם אני קונה את הכבל הזה: http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=7502&salenum=#topnews אם אני יכול לחבר את זה וזה יהיה יותר איכותי מכבל רגיל.. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  24. Started by NerdX,

שלום! אני מעוניין לקנות נגן MP3-CD של RIO בארץ. איפה אפשר למצוא חנות שמוכרת את זה? (רצוי גם עם סניף לא-וירטואלי) גם חברות אחרות זה בסדר, כל עוד הנגן טוב. ואם כבר בעניין הזה, אם יש לכם נסיון עם נגנים כאלו אנא כתבו את דעותיכם כאן. בקשר לביקורות באתר, הנגנים האלו כבר עבר זמנם ואני רוצה נגן מהדור החדש. בתודה מראש, NerdX

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by DORAZABI,

יש לי לוח אם ג'יגבייט B85 ואני רוצה המלצה על כרטיס קול טוב במחיר סביר שיאפשר לי שמיעה חדה במערכת.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים