אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
תקשיבו אני לא יודע מה להחליט לקנות IRIVER H320 או ipod photo תגידו מה אתם חושבים לי מספיק 20 גיגה ואם תוכלו לתת לי אתר ישראלי של IRIVER וגם את העיגכון לעברית אני יודה לכם מאד
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן ערב טוב, אני רוצה לרכוש מקרן קול ורציתי לדעת מה לדעכתם הכי טוב בתקציב של אלף שקל
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות עם היציאה הזאת? במה היא שימושית ? דרך אגב יש לי רק output על הלוח ראיתי שיש יציאה כזאת גם input
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
תקציב: 200 שקל חריגה: אם זה ממש שווה את זה אז 50 סוג מוזיקה: אני לא יודע איזה ז'אנר זה אז אני שומע שירים של שלמה ארצי, אריק אינשטיין ולפעמים טראנסים שימוש: שימוש ביתי/נסיעות סוג האוזניות: In Ear אפשרי לקנות בחו"ל (eBay בעיקר)? רק מאיביי חשוב לי שתהיה אטימה ואנשים לא ישמעו מה שאני שומע ושיחסמו כמה שיותר רעש חיצוני, גם כאשר אני שומע מוזיקה בעוצמה חלשה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
הבנתי מקריאה באינטרנט שחיבור שני רמקולים במקביל לאותו ערוץ יכול לגרום לשריפה של המגבר. מישהו יכול להסביר לי למה ומה ההבדל בין חיבור במקביל לטור? (זאת אומרת, איך מחברים בטור במגבר ולמה זה לא גורם לנזק - אני יודע מה ההבדל באופן כללי בין חיבור בטור למקביל). תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול קיבלתי את האוזניות שהזמנתי. אז ככה: מדובר בAKG K324 שהוזמנו מאיביי ב3.7 ב18$ כולל ביטוח משלוח (משלוח בחינם). האוזניות עולות 200 ש"ח בזאפ. שמעתי את הדגם AKG K315 או דגם דומה שהיו לא משהו בכלל. לאחותי יש K312P שהן עוד פחות טובות (מן הסתם). שמעתי גם סנהייזר CX300 שלא אהבתי והימרתי על הדגם הזה. דבר ראשון איכות סאונד: מכל מה ששמעתי עד היום מin-ear אלה הכי טובות (לא שמעתי כ"כ הרבה איכותיות אבל בכל זאת כל מיני). הצליל מפורט, שמעתי צלילים בשירים שלא ידעתי שהיו קיימים בהם. הבאס יורד מספיק נמוך ולא נמרח/ נחתך כמו בכל דגם אחר ששמעתי. לא מכיר אוזניות טובות יותר במחיר הזה כפי שנקנה מאיביי ולא חושב שבכלל קיים דגם יותר טוב למחיר. תכולת אריזה: 3 מתאמי סילי…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ניסיתי היום שוב לחבר את הרמקולים כסראונד אבל שוב אין בס לא בMP3 ולא במשחקים. בטוח שמחברים את הסנטר והבס לכתום? בחנות אמרו לי לכחול אבל גם הכחול לא עובד. אני מתחיל לחשוב שהרמקולים בכלל לא מתחברים למחשב כסראונד אלא רק כסטריאו והם מתאימים רק לDVD. למישהו יש רעיונות?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בת דודה שלי מגיע באמצע אוגוסט מארה"ב , עכשיו כמה שאלות ... יש לי היום LCD HITACHI 32 LD9000 , מחשב בעל כרטיס קול מובנה ... והחדר עצמו הוא 10 מטר . היום שי ברשותי מערכת 5.1 שנקנתה לפני כ6 שנים YAMAHA TSS-1 , האמת שאני די מרוצה אבל אני רוצה לשדרג לרמקולים טובים ואיכותיים יותר בעיקר בשביל סרטים ומוסיקה . 1. אני רוצה לחבר את הטלויזיה ואת המחשב לרמקולים , זה אפשרי ? 2. אני ירגיש הבדל רציני ? יש מקום כלשהו לשמוע אותם ? 3. זה נחשב חלק מחשב ? כי אם כן אני לא אצטרך לשלם מס ... עריכה : יש רמקולים טובים יותר באיזור ה300 דולר ? חשוב לי גם שיהיו יפים) , אולי מערכת 7.1 עדיפה ? תודה יום טוב , אריק .
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/528514-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%94-%D7%A2%D7%9D-Microlab-Solo-7c-%D7%96%D7%9E%D7%96%D7%95%D7%9D-%D7%9E%D7%A2%D7%A6%D7%91%D7%9F-%D7%AA%D7%95%D7%9A-%D7%A4%D7%97%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%97%D7%95%D7%93%D7%A9#.UpUipcRpmHQ אחרי 4 חודשים שחייתי עם הזמזום, נשבר לי והלכתי לממש אחריות. קודם כל, הם תוקנו ע"י KSP ואין יותר זמזום. חוויה: ניתקתי את הרמקולים מהמחשב. צילמתי אותם מכל הכיוונים למקרה שיהיו בעיות. הרמקולים היו כחדשים לגמרי, ללא שום סימן. שמתי את שניהם באריזה המקורית יחד עם כל הציוד שהגיע איתם וסחבתי את הקופסא הענקית ששוקלת 25 קילו ל-KSP. כשהגעתי לסניף הוצאתי את 2 הרמקולים, הטכנאי חיפש נזקים על הרמקול ולאחר שהתרצה שהם ללא שום …
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן כולם הגיעה הטלויזיה בשעה טובה ורציתי לדעת מה השיטה הכי טובה לתלות אותה על הקיר... מעדיף שהיא תהיה צמודה לקיר ולא כמו עם זרועות לטליוזיות רגילות שמורחקות מקיר הדגם שלה הוא Sony Bravia KDL-37XBR6 יש הצעות? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
קציבכם: 150 חריגה: 0 מה השימושים שלכם?: 100% מוזיקה בקשות מיוחדות: המטען חייב להיות לחשמל ולא ליוסבי מחו"ל או מהארץ? מעדיף מהארץ לא משנה מאיפה. הערות: לא אכפת לי העיקר שיהיה איכותי מוצר א' להשוואה: Logitech ls21 מוצרה ב' להשוואה: Logitech z213 הערות: היי, אנחנו קבוצה של חיילים שמחפשים רמקולים איכותיים לחדר בתקציב שפוי.. אשמח לעזרתכם ולדעתי בהשוואה בין 2 הרמקולים שמצאנו או רמקולים אחרים שאתם חושבים אשמח גם אם יהיה בלוטוס
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האתר THINK SECRET הכריז באופן בלעדי על הפרטים של דגם ה IPOD החדש, הדגם יהיה חלק מהדור הרביעי ויכלול מעבר לדגמים הנוכחים: הארד דיסק 60GB של TOSHIBA מסך 2 אינץ צבעוני סינכרון תמונות עם המחשב יציאת וידאו להצגת תמונות בכל טלוויזיה (לא סרטים) כמו כן הנגן יהיה עבה ב 2 מ"מ בלבד מהדגמים החדשים ומחירו יהיה 499$ בארה"ב. לא כדי לזלזל בפרטים אלו מכיוון שלאתר זה יש הסטוריה טובה של "ניבוי" יכולות המכשירים של APPLE חודשים לפני שהם יוצאים! הכתבה נמצאת בכתובת: http://www.thinksecret.com/news/0410photoipod.html בנוסף לכך הם טוענים ש APPLE כבר החלו בייצור המוני של הדגמים החדשים. אין פרטים בינתיים אודות שאר ה SPECS שלו , אך מכשיר זה יעמוד בתחרות ישירה עם ה IAUDIO M5 ו IRIVER H340, למרות שעדי…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי מחשב חדש עם כרטיס ATI 5850 שחיברתי דרך HDMI לרסיבר וממנו לטלוויזיה וזאת על מנת להינות מהאודיו כשאני רואה סרטים דרך המחשב וכשאני משחק בPS3. לרסיבר הנ"ל יש אופציה להראות את התפריטים על גבי מסך הטלוויזיה (שזה מאוד נוח!). לפני כמה זמן התקנתי את הדרייברים האחרונים של המסך והכל עבד כמו שצריך, אח"כ קרה משהו והמערכת נתקעה או משו כזה והיה צורך לעשות ריסטרט. אחרי שעשה ריסטרט המסך לא מראה כלום ואני רואה שהרסיבר מנסה כאילו לתפוס את האות שיוצא מהמחשב ולא מצליח ואז רושם לכמה שניות VIDEO FORMAT NOT SUPPORTED ומנסה לתפוס את האות שוב פעם, למרות שלפני הריסטרט הכל עבד תקין. הבעיה נעלמת רק כאשר אני מדליק את ה-BYPASS ברסיבר אבל אז אין לי אפשרות לראות את התפריט על מסך הטלוויז…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוח שזה קשור לכאן אם יש מקום אחר תפנו אותי אליו בבקשה. אני רוצה לקנות מערכת דאבל דין לאוטו של פיוניר דרך האינטרנט (מEBAY או משהו כזה..) אבל שמעתי שיש כל מיני תדרים ויש מצב שאני לא יוכל לשמוע פה רדיו עם זה לא יהיה אותו תדר. מישהו יכול לסגור אותי על זה ואולי אפילו להמליץ לי על משהו מהאינטרנט? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
פרסמתי בעבר פוסט לגבי הרמקול הנייד שבניתי והחלטתי שהוא יהיה בתיבה אטומה (מדובר על רמקול 2.1) שמתי 2 רמקולי פול ריינג' 4' מעאפנים יחסית מקדימה וסאב בתחתית הקופסא. אטמתי את כל הקופסא בצמר אקוסטי שקניתי מאומגה אודיו בחולון (מהמפעל). כאשר שומעים בווליום בינוני גבוה, מרגישים שהבאס נבלע ומזייף בצורה מוזרה כאילו של לו איזו חתיכת נייר צמוד לממברנה.. הזיוף לדעתי לא נובע מעיוות של הרמקול מכיוון שכאשר פתחתי את המכסה הוא נשמע אחרת ולא זייף באותה צורה \ הרבה כמו עכשיו (וכשהוא עבד מחוץ לתיבה הוא לא זייף בכלל). בנוסף התיבה שוקלת יחסית הרבה ולכן זה גם לא נובע מקפיצות שלה (עשויה מעץ סנדוויץ' יחסית עבה). מידות פנימיות : 33X19X51.5 (לא כולל הפחתה של הצמר שבעצמו כנראה תופס נפח מ…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני שוקל לקנות את הסט רמקולים MAGIC6 Peerless והייתי שמח לדעת מה דעתכם על עליהם אני שומע מוזיקה ורואה סרטים דרך המחשב בסלון, יש כרטיס קול סביר (תומך ב7.1) והמחשב מחובר לרסיבר של luxman בחיבור אופטי (אין HDMI לרסיבר) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות נגן MP3-CD של RIO בארץ. איפה אפשר למצוא חנות שמוכרת את זה? (רצוי גם עם סניף לא-וירטואלי) גם חברות אחרות זה בסדר, כל עוד הנגן טוב. ואם כבר בעניין הזה, אם יש לכם נסיון עם נגנים כאלו אנא כתבו את דעותיכם כאן. בקשר לביקורות באתר, הנגנים האלו כבר עבר זמנם ואני רוצה נגן מהדור החדש. בתודה מראש, NerdX
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
בוקר טוב לכולם, אני מעוניין לקנות טלויזיה LED חדשה בגודל 50 אינטש לסלון. המרחק בין הישיבה לטלויזיה הינו 4 מטרים. איזה מסכים מומלצים בגודל הנ"ל ונותנים את הפונקיוצ הטובות ביותר כגון יחס ניגודיות,חיבור USB , כניסות משלל הסוגים. המחיר כרגע אינו מהווה שיקול תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקי מצטער אם זה הולך להיות ארוך אבל חייב לשאול את זה רציתי לשאול האם בשביל לנצל את האיכות של הרמקולים למחשב z5400 אני צריך לקנות כרטיס קול טוב ? *יתחברו אליו גם rp-21 אם כבר כרטיס קול איזה ? האם הכרטיס הבסיס ביותר מבסדרת הx-fi שעולה 361 בtms יהיה שונה במשהו מכרטיס קול שיש בלוח אמ p35-ds3 / p5b- green נשאלת השאלה אם כבר לקנות כרטיס קול אז אולי כבר לה שקיע ולקנות משהו כמו fatalnty ? שימושים מוזיקה ומשחקים - אין שימוש של עריכה וכ"ו צריך המלצה לאוזניית Inear תקציב 600-700 שקל או 150-175$ מעדיף להזמין מחול בשביל לקבל תמורה טובה יותר לכסף... שימושים - מוזיקה נראה לי אני מעדיף צליל מאוזן נקי ומדויק מאשר אוזנייה עם דגש על משהו ספציפי כמו באס וכ"ו .. לא חושב שאני יאהב את הקטע…
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקציב הוא עד 7000 ש"ח כאשר תוכן השידורים יהיה 60% SD ו-40% סרטי HD מה-HTPC. לא איכפת לי LED LCD או פלזמה העיקר האיכות. מרחק צפיה כ-3.5 מ' ~. למישהו יש רעיונות?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת סטריאו שמחוברת למחשב מסוג KENWOOD RXD-F2 נאבד לי השלט של המערכת עכשיו השאלה אם אני יכול לכוון שלט אחר שישלוט על המערכת (כיבוי,הדלקה) דברים בסיסיים אם יש תדר או אפשרות לעשות זאת אשמח לקבל עזרה נ.ב(יש לי שלט של מערכת אחרת מסוג sherwood rm350 אם יהיה אפשר לכוון אותו למערכת זה יהיה טוב
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מערכת רמקולים 5.1 של קריאייטיב, מחוברת לסאבוופר שמשמש כמגבר אקטיבי ובתורו מתחבר לכרטיס קול במחשב (כלומר אין רסיבר). המחשב מחובר לטלוויזיה בכבל HDMI בנוסף, יש לי סאונדבר די פשוט של LG עם חיבור אופטי לטלוויזיה. אז כשאני רואה סרטים דרך המחשב האודיו יוצא דרך ה-5.1 של קריאייטיב, וכשאני רואה דרך הטלוויזיה בלבד האודיו דרך הסאונדבר. השאלה אם בתצורה כזו אפיק משהו מרסיבר, מלבד חיבור הסאונדבר לרסיבר כך שהוא יצטרף למערכת ה-5.1 וכשאלה כללית יותר, לא ברור לי למה צריך כל כך רסיבר כשיש מגברים אקטיביים במחירים הגיוניים (למשל מערכת 5.1 עולה כ-800 שח כולל הרמקולים וכוללת מגבר, למה לשלם 1000+++ רק על הרסיבר?) תודה!@ *דגם הקריאייטיב ה…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום מבקש המלצה למערכת קולנוע ביתית שתתאים לטלויזיה LG 47LA621Y תלת מימד וסמארט. הדרישות הם רמקולים, DVD עם חיבור HDMI, סאבוופר תקציב עד 1000 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-