אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
מבקש סיועכם בהמלצה על רסיבר איכותי בטווח מחירים של עד +2,000 ש"ח ורמקולים הטווח של עד 1,000 שח. הצרכים -רדיו, מוזיקה סרטים. במידה ויש אז עם אפשרות לחיבור למחשב
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
הרגע קיבלתי את האוזניות הללו "הבעיה" (אם אפשר לקרוא לזה בעיה) שהחלק הפנימי (IN EAR) לא יושב במלואו אלא רק חצי, האם זה אמור להיות ככה? תמונה (מגוגל תמונות) להמחשה איך האוזניות יושבות, גם אצלי ככה אני לא מצליח להבין האם זה אמור להיות ככה או לא, ואם כן - מה ההיגיון? חצי מהסאונד בורח החוצה, מה שגם זה לא הכי נוח כי נכנס לך לתוך האוזן חצי מהפלסטיק הקשיח, זה שלא מכוסה בגומי מישהו ?
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר לHTC EVO 3D אוזנייות השאלה איזה? אני מוכן להשקיע עד 3000 בשביל לקבל איכות גבוה מאוד, אבל כמובן יש גם למחיר שיקול ואם יש משהו שווה בפחות כסף אז למה לא מצאתי עד עכשיו שני אוזניות שאני שומע הרבה דברים טובים עליהם: monster beats - studio tour monster beats אני מודע להבדלי מחירים אבל עדיין לא שמעתי אותם אז אני לא יודע מה אני מחליט. דבר שני האיכות שמע בפלאפון הזה לא הכי טובה (לא כמו באיפון בו נגיד ככה), מה לקנות בשביל להגביר את האוזניות או להזרים מוזיקה?
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
היי אנשים יקרים, שבוע שעבר הייתה סופת ברקים בירושלים ולפתע ה- Philips 32 PFL 7962 הפסיקה לעבוד. לקחתי אותה למעבדה, שם טענו שכרטיס הפיקוד נישרף מחיבור ה-HD שמחובר אצלי מהמחשב, לאחר החלפת הכרטיס התיקון עלה 1200 ש"ח. מששאלתי איך אפשר למנוע את הדבר שוב בעתיד?, טענו במעבדה שיש אפשרות לקנות מפצל HD שכביכול אמור למנוע, ובמקרה הכי גרוע המפצל שעולה כ-250 ש"ח ישרף. רציתי לדעת אם יש מישהו שניתקל בדבר ועד כמה מפצל HD יכול להוות חוצץ במקרה של פגיעת ברק. :errrr: :errrr: :errrr: :errrr:
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום קניתי LCD חדשה בעלת 3 חיבורי HDMI. בנוסף יש לי ממיר דיגטלי HD, ורסיבר עם 3 יציאות HDMI (תמונה מצורפת). בנוסף יש לי מחשב עם יציאת HDMI. רציתי לדעת כיצד למעשה אני מבצע את החיבורים הנכונים כך שאני אוכל לראות ולשמוע את כולם ב HD (יש לי מספיק כבלי HDMI). אני שואל מפני שאני רואה שעל הרסיבר מצוין שם אחר ליד כל יציאת HDMI תודה לכל העוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
מחפש אוזניות עמידות - קנייה ב EBAY - תוך אוזני אוזניות שאפשר למשוך אותם ולא יהרסו כל כך מהר כמו לריצה שיקנו לתוך האוזן ישירות לפלאפון עם מיק
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, אני רציתי לקנות אוזניות קשת סגורות בעיקר להאזנה ל-MP3 מחוץ לבית. אני חיפשתי הרבה בגוגל אבל לצערי אני לא מצליח למצוא דגם שיש עליו הסכמה כללית שהוא טוב למחירו. לכל אוזנייה טובה של סנהייזר מצאתי לפחות כמה דעות שאומרות שהן נשמעות ריקניות וגרועות. מצאתי גם המלצה לאוזניות של שור SRH440 אבל ממה שאני הבנתי אלה אוזניות יותר מקצועיות ולא בהכרח טובות להקשבה למוזיקה סתם לפנאי, וגם כמעט ולא מצאתי חנויות שמייבאות אותן. רציתי לשאול האם יש אוזניות קשת מומלצות עד 400 ש"ח עם סאונד יחסית טוב, אבל מה שחשוב לי לאוזניות זה או BRAIDED CABLE, או כבל מתנתק, כי רוב האוזניות שהשתמשתי בהם הכבלים החלו להיקרע לאט וזה די מפריע לי. אני מקשיב בעיקר לרוק ומטאל, מלד זפלין עד אנתרקס, מקשיב לMP3 320 או…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש עכשיו מיקרופון :Muller M007 Microphone http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=7883 שלא הכי שומעים בו טוב ויש בוא טיפה רעשים בסקייפ.. עכשיו חשבתי להחליפו למשהו יותר איכותי Philips Clip-on Microphone LFH9173/00 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=13776 האם יהיה שיפור? הוא אמור להיות יותר טוב לא? (בכל זאת פיליפס שזה שם ולא מוצר מדבקה כמו מולר..) מישהו התנסה בפיליפס?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לקנות מתנה התקציב עד 2500 ש"ח הבקשות מסך FULL HD, כמה שיותר גדול, של חברה מוכרת, אחריות יבואן רשמי ורצוי מאוד כניסה של USB. מה שכרגע לפי בדיקת מחירים עומד על הפרק PANASONIC 37 דגם U20 TOSHIBA 40 דגם 700 SHARP 40 דגם 500 אולי נוכל להגיע גם LG 37 דגם LD460 SAMSUNG 37 דגם C530 אשמח לשמוע חוות דעת ותגובות. תודה, חזי
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
היי אני זקוק לרמקולים בתקציב עד 800 ש"ח. אני שומע בעיקר רוק, מטאל, קצת ראפ ובאופן כללי הכל כמעט (חוץ ממזרחית.. נראה לי) אני אחבר אותם למחשב.. מה אתם אומרים על המיקרולאב X23? תודה מראש, בן
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם : ) לאחר זמן ממושך עם ה 2.1 Harman Kardon SoundSticks שלי , אני מרגיש שהכרטיס קול OB שלי לא מנצל אותם בכלל, ( ALC889A) הייתי רוצה לדעת עם ה Asus Xonar D1 יתן בוסט רציני ויספק את הסחורה , או שבמחירים כאלה אין מה לחפש בכלל .. תודה : )
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש איזה תוכנה שאני יכול להתקין שעושה את זה?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זאת נשמעת שאלה מטומטמת אבל יש לי כרטיס קול Audigy First GEN שמחובר מקדימה..כמו כן יש חיבורים מאחורה אבל זה לא נשמע מי יודע מה עם האוזניות מגיע חיבור 6.3 עכשיו אני רוצה לחבר אותם לכרטיס קול הבעיה שלא שומעים כלום(עם החיבור 6.3) ואם מחברים עם החיבור הרגיל שומעים דיי חרא ומשום מה כשאני בחור בתצורת הרמקולים את אופציית הסטריאו לא שומעים כלום ד"א האוזניות הן Sennheiser HD428 וואי כל זה היה הרבה יותר פשוט אם היה לרסיבר היה חיבור לאוזניות עכשיו בכלל לא שומעים..לא משנה איך אני משחק עם ההגדרות זה הרסיבר שלי ככה זה בדיוק אצלי פאנל אחורי עכשיו יש איזו דרך לקמבן משהו? כיוון שהחיבור של ה6.3 מ"מ בפאנל הקדמי של הכרטיס קול לא מגיב משום מה
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות חדשות שיחליפו את הפנסוניק HJE900 שלי לפני הפנסוניק היו לי את הCX300 שהיו מעולות וחשבתי לקנות עכשיו CX500 השאלה היא האם מחיר של 100 שקל לאוזניות שכאלו הוא הגיוני? ובכלל איך הם לעומת הCX400 או הCX300?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לרמקולים לצורכי מוזיקה (50%), סרטים (40%) ומשחקים בקטנה (10%). חשוב שיהיו רק מאופיס דיפו. הנה קישור לרמקולים שהם מציעים תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי הנחה לטלויזיה MAG BJ42FHD LCD 42 אינטש, רציתי לבקש את דעתכם על הדגם הספציפי הזה. אני לא יודע מה לבדוק ומה חשוב במפרט. לי חשוב שיהיה חיבור USB שיתמוך בפורמטים של AVI ו- MKV ובכתוביות (בקובץ נפרד) תודה לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי לפטופ שאני שואף להשתמש בו כסטרימר\MEDIA PC אז חובה חיבור VGA ועדיף שהחיבור יוכל לקבל רזולוציה כמה שיותר גבוהה. עדיף שלטלוויזיה יהיו רמקולים "סבבה" כי לפחות בהתחלה אני אשתמש בה ללא מערכת סאונד חיצונית. חוץ מזה אין דרישות מיוחדות. אין צורך בכל מיני יכולות "SMART" כי יש את הלפטופ שדיברתי עליו שיענה על הצרכים האלה. אם יש טלויזיה איכותית שעונה על הצרכים האלה ועולה פחות מהתקציב אל תהססו להמליץ, אני אשמח לחסוך. זהו, תודה מראש לממליצים
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה פלסמה 3D HD, אבל אין לי עניין (ותקציב) לרכוש בשנה הקרובה נגן בלו-ריי (מה גם שבסוני פלייסטישן 4 יהיה אחד כזה). יש לי כניסה לכרטיס SD ול-USB. ע"מ שאוכל להקרין מהמחשב (מ-2007), אני צריך להוסיף כרטיס מסך תומך HDMI, האם יש כרטיס מספיק איכותי (+ סטרימר) שיצדיקו להפוך את המחשב לעמדת בידור (הארד-דיסק 1 טרה)? אופציה 2 - הארד דיסק חיצוני, אלא שאני לא בטוח שהמסך ידע לקרוא ממנו כמו שהוא עושה מה-SD ומה-USB מה המלצתכם?
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מחפש המלצה לכרטיס קול ל HTPC הכרטיס יהיה בשימוש למוזיקה וסרטים .. איכות הקול חשובה לי..למרות שאני אנסה קודם את הכרטיס המובנה ב MB כמובן. אבל מניסיון הוא לא יהיה משהו האם יש כרטיס שמוציא STEREO ? או שאשמע STEREO דרך אותה יציאה אופטית רגילה..
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לרכוש אוזניות לריצה בתקציב של 300 ש"ח +- גמיש. חשוב שישבו בצורה טובה על האוזן ויהיו עמידות מאוד. הבנתי שיש את ה PMX 680i/CMX 680i אשמח לדעת מה ההבדל ביניהם, והאם יש אוזניות אחרות שאתם ממליצים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני שוקל לקנות כעת טלוויזיה חדשה לסלון (מרחק 2-2.5 מטר, לשידורי SD ו-HD). הבנתי שהטלוויזיה הזו (42LD650) מומלצת, ואני רוצה כמובן לראות איך היא. מישהו יודע איפה אפשר לראות אותה בתצוגה באיזור הרצליה/תל אביב? תודה!
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
המכשיר נקנה בערך לפני שנה וחצי, משיטוט ברשת הבנתי שככל הנראה מדובר בתקלה בספק הכח. הצלחתי להדליק אותו פעם אחת ע"י שימוש בכפתור ה- Reset. זה החזיק כשבועיים, עד שאותה תקלה חזרה גם היום ומאז אני לא מצליח להדליק את המכשיר. הבנתי שניתן לקנות בערך ב- 50$ מהאתר של Popcorn Hour (היצרנית) ספק כח חלופי. קודם כל בשביל להיות בטוח שמדובר בספק אני אבדוק אותו עם ספק כח סטנדרטי של מחשב. האם יצא לכם להתקל בתופעה הזו? האם יש ספק כח חלופי במימדים דומים וזול יותר שאוכל להשתמש בו בשביל הסטרימר? תודה. התקלה פחות או יותר מתוארת כאן: C-200 PSU fejler
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לחבר את את המחשב הנייד שלי (VOSTRO 3500) לטלוויזיה ישנה. לפי הבנתי אני צריך HDMI to 3 RCA , יש לי יציאת HDMI במחשב הנייד וכניסת 3 RCA בטלויזיה (אדום, צהוב, לבן). אני רק מעוניין שהטלויזיה תציג את המסך של המחשב ומיועד רק לצפייה בסרטים. האם כבל כזה יעשה את העבודה? תודה לעוזרים. עריכה: עכשיו קראתי גם בפירוט המוצר שהדבר לא מסוגל להציג את המחשב על הטלויזיה וקראתי במקום אחר שצריך ממיר כלשהו, כיצד ניתן להציג מחשב נייד על הטלויזיה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, הכרטיס הנ"ל M audio audiophile 192 אני מעוניין לקנות אותו לשימוש של : 1. מוזיקה - מטאל 2. משחקים האם מתאים? האם הוא יותר טוב מה2496 בתחום הזה? בנוסף , הכבל שמגיע איתו: breakout cable איך קוראים לכבל הזה? אני פשוט רוצה לקנות אותו ממישהו ואין לו את הכבל הזה... מחנויות אודיו וארץ וכו'... מה השם המקצועי שלו? ולא מצאתי את הכבל הזה בשום מקום... ( חוץ מבאתר הראשי ששם ואין משם משלוח בינלאומי...) תודה!
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
היי, קרה לי הדבר הכי מרגיז בעולם נשבר לי החיבור הפנימי של כרטיס הקול על לוח האם. ומדובר ביציאה הראשית של הרמקולים. ברשותי כרטיס קול Realtek HD שישה ערוצים + 2 יציאות קדמיות לאוזניות ולמיק. שאר החיבורים תקינים ועובדים. המצב שהיה עד כה שהצלחתי להגדיר אותו כך שאוכל לשמוע הן מהאוזניות והן מהחיבור הראשי של הרמקולים במקביל. כרגע אני יכול לשמוע רק מהחיבור של האוזניות! שיחקתי קצת עם הגדרות כרטיס הקול וwindows והצלחתי להגיע לשמע מקביל משאר החיבורים (סאב, רמקול צדדי אחורי וכו') בחיבור הבננה לשאר החיבורים בכרטיס הקול. הקטע הוא שברגע שאני שומע במקביל(גם חיבור אוזניות וגם חיבור אחורי) עולה לי חלון שמודיע לי על חיבור שקע בכרטיס הקול וברגע שאני מאשר אותו הקול ברמקולים משתתק. כרגע הגעתי …
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-