אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
היי, נמצא בארה"ב עוד שבועיים ובמקום לקנות בארץ את Morel MT2 שהם 5 רמקולים קטנים שיחוברו למגבר Denon 1912 חושב לקנות שם רמקולים משודרגים יותר רק דבר נוסף חשוב... שיהיו בצבע לבן! את הסאב בגלל גודלו ומשקלו אקנה בארץ, כנראה שהוא יהיה PSW10 של Morel אשמח להמלצה או כל טיפ בנושא תודה!
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים כרגע אני עם מערכת 2.1 של CREATIVE. התקציב שלי הוא בערך 500 שקל והשימוש העיקרי שלהם יהיה למשחקים. עכשיו קראתי את הביקרות שנרשמה פה על המערכת microlab x13 וחשבתי ללכת על הדגם ה"משודרג" שלהם microlab x16. עכשיו רציתי לדעת אם למסגרת התקציב שלי יש קיום(מאחר ועבר הרבה זמן מפירסום הביקרות) מערכת משתלמת יותר? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים , המסך מיועד לחדר קטן - מרחק צפייה 1.5-2 מטר , שימושים : רוב הזמן צפייה בשידורים אנלוגיים של YES ואולי בעתיד גם שידורי HD של יס , סרטים FULL HD מנגן/מחשב וזהו . הוצעו לי 4 הדגמים הבאים במחירים אטרקטיביים (לפי דעתי) ורציתי לשמוע את דעתכם מהו המסך המומלץ ביותר מביניהם . LG LED 32LV3500 - לא מצאתי עליו יותר מדי פרטים ברשת ( רק ביקורות מעולות על האח הגדול 37 אינץ' באמזון ) ורק חנות אחת מוכרת אותו בזאפ ב-2800 שקל . הציעו לי אותו ב-2000 שקל כולל אחריות מלאה ל-3 שנים . LG LCD 32LD450 - הציעו לי אותו ב-1750 שקל כולל אחריות מלאה ל-3 שנים . LG LCD 32LD460 - הציעו לי אותו ב-1700 שקל כולל אחריות מלאה ל-3 שנים . מה ההבדל בין ה-450 ל-460 ? ואיך זה יכול להיות שה-460 יותר זול …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אין לי שום ידע במגברי אוזניות אז אין לי שום מושג לגבי טווח מחירים
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כרגע השימוש העיקרי והכמעט יחידי הוא צפייה בשידורי SD של הוט ואולי שידורי HD בעתיד. חוץ מזה קיימת אופציה שיחובר מחשב נייד\הארד דיסק ולצפות בסרטים דרך הטלוויזיה. מרחק צפייה: 2 - 3 מטר. האם מבחינת איכות צפייה באמת יש סיכוי למצוא טלוויזיה במחיר הזה? (4K) דבר נוסף, אם ההמלצה היא על פלזמה, הבנתי שיש להן בעיות השתקפות דיי רציניות. תודה מראש ! (:
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לבקש מאחי שיביא לי מארצות הברית כרטיס קול איכותי. אני מעוניין בכרטיס קול חיצוני ואיכותי שמתחבר למחשב ב USB. האם יש המלצות בטווח מחירים של 100-200$? תודה.
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי מהעבודה מחפש טלוויזיה 40-42 אינץ'. מהידע שלי אני יודע שLG ו-SAMSUNG הם מותגים איכותיים במחיר משתלם. מישהו יכול לרמוז לי על כמה דגמים שלהם בעלי יחס מחיר-איכות טובים, או ששווה לבחור חברות אחרות? אמרתי לו שאני השאל אנשים שמכירים את התחום (HWZONE.CO.IL :ylsuper: ) אני לא רוצה שהוא יקנה איזה חרא שיעלה לו באזור 1500-2000 ואז תוך חצי שנה יזרוק אותה לפח (תקלה/ איכות על הפנים). תודה מראש על העזרה...
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
2 הדגמים מוצעים לי ב3000 ש"ח ובאל ג'י יש ממיר דיגיטלי לעידן פלוס וזה הייתרון ניראה לי. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. בזמן האחרון הרמקולים הישנים שלי התחילו לזייף והגיע הזמן לרמקולים חדשים. יש לי התלבטות אם לקחת סט 2.1 או 5.1. בנוסף, ממש אין לי מושג איך למקם את הרמקולים בחדר כך שהסאונד יצא בצורה הטובה ביותר. מידלתי בכלליות איך החדר שלי נראה, הכל עפ"י מידות אמיתיות. אשמח לקבל חוות דעת על שני הדברים. שרון. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אולי מפה תבוא הישועה. אני מחפש אוזניות למוזיקה קלאסית. מה הכוונה? אני מחפש אוזניות שמעוותות את הקלט כמה שפחות, ללא הגברות בס וכל מיני תוספות שכביכול משפרות את איכות השמע, מוציאות צליל נקי ככל הניתן ובעלות בידוד מעולה (הבידוד קריטי, אני עובד בסביבה רועשת מאד מאד). מחיר עד 300-500$ (ובכוונה בדולרים, אין לי שום כוונה לקנות בארץ). או אוזניות מלאות או IEM. תודה לכל מי שיעזור.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי מגבר של luxman בן 20 לערך, בכל מקרה, אני רוצה לחבר אותו למחשב לכרטיס קול של audiophile maudio 192. אני פשוט לא מבין את הדינמיקה בין חיבורים דיגיטליים ותקשורת אנלוגית וכו. אודה מאוד על עזרתכם.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סבא שלי שוקל להחליף טלוויזיה בסלון - כיום יש לו CRT בגודל 32 אינץ', מרחק הצפיה 2.5-3 מטרים, התוכן הוא ממיר של HOT - תוכן SD ברובו, לעיתים רחוקות (מאוד) תוכן מהתקן USB, החדר מואר עם חלון גדול בצד החדר (משמאל למסך) ואין כוונה לסגור את החלון במיוחד בעת צפיה בשעות היום. התקציב גמיש 3-5K ממה שהתרשמנו בחנות - פלזמה לא באה בחשבון בשל בעית השתקפות קשה. אשמח לקבל הכוונות לדגמים מומלצים. שאלה נוספת - כיום יש לסבא שלי ממיר HOT עם יציאות אנלוגיות בלבד. האם ניתן לבקש ממיר עם יציאה דיגיטלית (ולחסוך את ההמרה הכפולה מדיגיטלי לאנלוגי ושוב פעם לדיגיטלי) מבלי להתחייב לחבילת HD?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, הגיע לידי סט ישן של סוני (4.1) ועכשיו צריך רסיבר שיניע אותם, אני צריך המלצה לרסיבר (עד 1200 ש"ח עדיף פחות) תודה :-)
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
כותרת. חריגה של 50 שקל לא תהרוג אותי. בעיקר אני רוצה באס כזה חזק שהראש שלי יירעד, שתהיה אחריות כלשהיא ( לא מחו"ל ) ושיהיה מאיזור המרכז ( מדינת ראשון לציון ). המליצו לי על אלו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=17493 http://www.pcgames.co.il/SteelSeries_5Hv2_%D7%90%D7%95%D7%96%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA_%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%99%D7%95%D7%AA_%D7%9C%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%9D-1865.html?affid=1492 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12591 שימושים: מכשירים: גלקסיS או נגן סאנדיסק שאני כנראה אקנה. מיקום: אוטובוסים או כיתה עם אקוסטיקה נוראית ו30 ילדים בי"ב. תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את הלוח שעונים הזה של קולר מסטאר Musketeer 2 עכשיו יש לו 2 שעונים שזזים לפי המוסיקה והעוצמה (כמו במגבר)אבל שאני מחבר דרכו הוא יוצר ברקע הפרעות ורעשים בעיקר שהמחשב חושב (כניראה בגלל שהשעון השלישי זז לפי החשיבה של המחשב...) ניסיתי לפצל את יציאת הקול מהכרטיס קול ולפצל אותה וחבר כניסה אחת למגבר ואחת לשעונים..אבל עדיין זה העביר הפרעות ורעשים למינהם אז אני צריך לדעת מה אפשר אולי לעשות כדי להשמיש את הלוח שעונים..יש איזה פלאג שמעביר אודיו חד כיווני? יש רעיונות?
-
- 34 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לאוזניות עד 150 ש"ח לשימוש שמיעת מוזיקה בפלאפון SGS2. מה שחשוב לי: איכות טובה, באסים סבבה לא מטורפים, שיהיו עמידים ושיתאימו טוב לפלאפון SGS2. חשבתי על אחד הדגמים האלה: www.zap.co.il/compare.aspx?sog=e-headphone&modelsid=731921,595963,401055,595835
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש רמקולים מובנים בתוך קיר גבס.האם ניתן לשים רמקולים אלחוטיים?אם לא אילו רמקולים מומלצים מובנים?אני מעוניין ברמקולים יחסית פשוטים? תודה
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי ממיר של הוט וברצוני להסתיר אותו ז"א לשים אותו בתוך מגירה.שמעתי שלהוט יש אופציה של עיינית ע"מ להעביר ערוצים. האם עינית זו צריכה להיות מחוברת בצורה חוטית לממיר עצמו?או שניתן לחברה בצורה אלחוטית?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי מגבר של דנון (דומה מאוד לזה.. http://www.itechnews.net/wp-content/...ologic-iiz.jpg) עכשיו בעבר עד שמישהו נגע לי בכבלים או בהגדרות של המגבר לא יודע(אני יותר נוטה לכיוון הכבלים) הייתה לי אפשרות לשמוע את הטלוויזיה דרך הרמקולים בזמן שאני במחשב..היום אני לא מצליח לשמוע דרך הרמקולים את הטלוויזיה שאני במחשב וגם שאני צופה בטלוויזיה אני לא מצליח לשמוע.. (הרמקולים תקינים.. סאונד מהמחשב שומע) חשוב לציין שבעבר אפילו לא נאלצתי להחליף איזה שהיא הגדרה או ערוץ בשביל להחליף בין שמיעת המחשב לבין הטלוויזיה... שרציתי לשמוע את המחשב נקי פשוט כיביתי את הממיר.. שהממיר היה דלוק שמעו את הממיר. היה ניתן גם לשמוע שניהם יחד. דרך אגב שאני אומר טלוויזיה אני מתכוון לממיר, זאת אומרת אני…
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לקנות אוזניות לצורך: משחקים,סרטים,ושירים. חשוב לי שהאוזניות יהיו עם מיקרופון. יש דגם מסוים שראיתי מה דעתכם עליו? Asus VULCANAN תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מה שלומכם? חזרתי, עם צרה חדשה: המגבר שלי מרעיש! לא משמיע רעש דרך הרמקולים, אלא מרעיש בעצמו. מדובר במגבר בא בימים, תאריך ייצור אי שם בשנות ה-90. שמו בישראל Musical Fidelity A1-X. מחובר דרך קבע ל-Epos ES11 ביציאה וכרטיס קול של המחשב בכניסה, E-MU 1212m PCI (לא נראה לי שזה משנה) ללא תלות בווליום (הסאונד מהרמקולים נשמע בסדר כרגע) ללא תלות במקור או במצב של כל חוגה או כפתור אחרים. נשמע כאיזשהו זמזום על בסיס 50 הרץ. אני אמור להבין מזה שמדובר בתקלה חשמלית כלשהי? אולי בספק כח שלו? אתמול נראה לי שזה קרה גם כשהדלקתי אותו, רק שלאחר מס' שניות נשמע מעין "קליק" והזמזום נפסק, ולא שמתי לב בכלל שהמגבר עצמו הוא המרעיש. מישהו מכיר תופעה כזו???? כרגע הוא מרעיש כבר במשך איזה 10 דקות, ואני …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שבוע טוב לכל עם ישראל,מקווה שתהנו. http://www.head-fi.org/t/578899/headphone-festival-2011-in-tokyo-october-29th-2011-pictorial-bandwidth-warning
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
טלוויזיה 32C530 אני הייתי מחבר סרטים היה עובד טוב ברובם אבל יש כמה שהמערכת רושמת שהיא לא תומכת בתבית מסוג זה למה זה ככה? מדובר בMKV
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רמקולים 5.1 למחשב, למוזיקה סרטים ומשחקים, מוכן להשקיע עד ה600 ש"ח. רציתי לקנות את logitech speakers x540 לפי מה שקראתי הם רמקולים מאוד טובים ביחס למחיר שלהם מה גם שיש להם שליטה עם שלט והכבלים שלהם לא קצרים יחסית לאחרים, אלה שתי דברים שגם חשובים בשבילי. אך לצערי כבר אין אותם למכירה, אז מה כן ממולץ לקנות היום? תודה.
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-