עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by oorlevi,

יש לי כרטיס OB די ישן ויש לו רק 3 חיבורים עכשיו רציתי לדעת כמה כבלים בסה"כ מיתחברים לכ.קול עצמו? אמור להיות רק כבל אחד לא? כי הרמקולים מיתחברים לסאב ומהסאב יוצא כבל אחד אל הכרטיס קול לא? האם המערכת תעבוד טוב עם כרטיס OB? תודה.[br]פורסם בתאריך: 16.07.2007 בשעה 23:44:04 סורי על הדאבל אבל אני ממש חייב תשובות כי אני יוצא עוד שעה בערך לקנות!בסוף מסקאי פיסי אחריות ושירות משתלמים יותר!!

• 11 תגובות
    • 993 צפיות
  2. שלום, יש לי לפטופ עם מסך 1366X768.אני מחבר אותו ב HDMI 1.3 מוזהב לטלביזיה FULL HD. שאני על הרזולוציה הטבעית של הלפטופ הכל נראה טוב ויפה במסך טלביזיה. ברגע שאני עולה לרזולוציה גבוהה בדרגה אחת (ומכבה את מסך הלפטופ כי הוא לא תומך) אז המסך טלביזיה נראה פשוט מגעיל ! מטושטש, אובר חדות, אובר קונטרסט, ועוד...זה לא בעיה של הגדרות כי חפרתי במשחשב ובמסך שעות בהגדרות וניסיתי לשפר את התמונה אבל היא נראית מגיעלה ! אני חושב שאני צריך אולי איזה שהוא דרייבר ללפטופ.... הדגם הוא אסוס U56E RAL9 תעזרו לי בבקשה למצוא מה הבעיה ! (:

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by nadav1379,

אני רוצה לדעת מה ההבדל בין vcd ל svcd ? ואם אני רוצה לצרוב סרט שאני יראה אותו בdvd אז במה כדאי לי לצרוב vcd או svcd?

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Alpha Technology AL 1000 סט 5 רמקולים 1795 ש"ח או סט 5 רמקולים Alpha Technology MAC2000 2000 ש"ח XP1200 Alpha Technology סאב וופר 1500 ש"ח Onkyo HTR640 2850 ש"ח מה אומרים?איך החברה הזאת בכלל? יש יותר טוב במחיר הזה?

• 11 תגובות
    • 942 צפיות
  5. ערב טוב לכולם ברשותי רסיבר מדגם kenwood vrs5100 וסט רמקולים 6.1 jbl scs-146 שמחוברים לכרטיס קול ישן של CREATIVE LIVE 24-bit 7.1 BULK ברשותי לוח אם עם כרטיס מובנה של INTEL DP35DPM - DRAGONTAIL PEAK השאלה שלי אם יש הבדל ביניהם ואם יהיה הבדל ברכישת כרטיס קול חדש תודה מראש והמשך ערב נעים

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by jackass,

מערכת 4.1 של peerless... עובי כל רמקול 2 ס"מ הסאב הוא 20 ס"מ גובה ו13 ס"מ רוחב אני לא יודע אם המערכת טובה אם מישהו יודע שיגיד לי...תמונה של הרמקולים

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. (*הדיון הראשון שלי ב - HWZone ) רציתי לדעת אם למישהו פה יש את ה - Z-560 של לוג'יטק, והוא יכול להגיד לי אם הוא מרוצה מהם או לא ? ורציתי לדעת אם אפשר להשוות אותם לרמקולים אחרים בסדר גודל של - 1500 ש"ח של חברות אחרות , יש טובים מהם במחיר הזה / הם המובילים ? תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by MoRtZkInG,

יש לי בעיה, אני משתמש בשני גויסטיקים שמתחברים דרך יציאת גיים-פלי ישנה. עכשיו בלוח החדש שלי, IS7-E אין יציאה כזאת על הלוח (יש יציאות אופטיות במקום), השאלה עם אני יכול לחבר את הSB-LIVE4.1 שלי לPCI, ולהשתמש בו רק בשביל היציאה של הגויסטיק? (ולחבר את הרמקולים ללוח M)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני רוצה לדעת מהי הדרך הכי פשוטה וזולה לחבר את הדיסק קשיח החיצוני שלי (Westren Digital WDG1SU5000E 500GB) למסך הפלזמה שלי (Panasonic TH42PV80). אז מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ברק2000,

הם כבר לא בתקופת האחריות.

11. Started by nimrods,

שלום לכולם.! אני רוצה לקנות בקרוב את האולפן ביתי podcastudio USB (תמונה למטה) עכשיו יש לי שאלות לגבי האולפן הזה. 1) האם אני יכול לחבר לו מקלדת שליטה.? 2) והשאלה השניה אם האיכות הקלטה של האולפן הזה איכותי.? תודה רבה לכל העוזרים.!! [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. הU3 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2699&ser=1 ה G3 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2398&scat=318&tcat=33 או הU2 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2394&ser=1 ? תודה מראש לעוזרים...

• 11 תגובות
    • 866 צפיות
  13. Started by overload,

איפה אני בודק איזה כרטיס קול יש לי על הלוח אם?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ashkenazone,

איזה אוזניות הכי משתלם וכדאי לי לקחת בתקציב של 800 שקל TOP ורצוי פחות בסביבות ה400-650 , אני צריך אוזניות בעיקר למשחקים וגם שיהיו טובות למוזיקה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Nasok,

טוב אחרי הרבה שנים יש לי כסף ואני רוצה להשקיע במערכת קולנוע ביתית שתעלה בערך 4K ז"א אני רוצה רסיבר ורמקולים 5.1 , אני אשתמש בהם בעיקר לסרטים וגם מוזיקה. לאחרונה נכנסתי חזק למוזייקת טראנס ומאז אפשר להגיד שאני רק מקשיב לזה. וגם מכיוון שאין לי מקום בבית אני חושב ללכת על רמקולים מדפיים (האם זה משנה משהו מרמקולים עומדים?) יש הצעות ? וגם אמרו לי שאני אצטרך לקנות בהתאם כרטיס קול , רציתי לשאול במה זה יעזור? כמה יעלה לי כרטיס קול לא מקצועי אבל שיתאים למערכת? וגם רציתי לשאול אם מישהו מבין אך משמעים מוזיקה יעני זה הרי לא כמו בסרטים במיוחד מתחלק ל 5 רמקולים ויותר. אז אך זה במוזיקה . טוב אני חושב שאלתי את כל מה שרציתי תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by dandisc,

שלום!אני כנראה אעבור לסטריאו בזמן הקרוב כי אני שם לב שאני לא משתמש בסראונד(creative t5900) ורק שומע מוזיקה ומה שמפריע לי זה הב-א-ס הם לא יורדים נמוך ואני כל פעם צריך לשמוע את השירים עם האוזניות שהן עוד איכשהו יורדות עד30HZ והסאב של הקריאייטיב "יורד" עד ל40-45 וביעקרון טוב מאוד ל"בום-באס" שישנו בטראנסים למיניהם אבל לא סוחב בבאס נמוך שנמצא במוזיקה שחורה ואני נאלץ לעבור לאוזניות(שגם משמיעות לי על הדרך כמה הכרטיס אונבורד גרוע עם כל הרעשי רקע) אז מה כדאי לי לקנות בסביבות ה1500-2000? רמקולים 2.1 או רגילים?(ויש לי מגבר סטריאו ישן של מרנץ בבית ככה שזה יכול לחסוך כסף)

• 11 תגובות
    • 966 צפיות
  17. Started by mdmx,

שלום וערב טוב. אני מחפש אוזניות בסביבות ה-200 שקל. חשבתי על שלושת האוזניות האלה: SpeedLink Triton Headset - ב-220 שקל. SpeedLink Medusa 5.1 Add-On Headset - ב-222 שקל. Altec Lansing AHS 502 - ב-230 שקל. אשמח לקבל הצעות נוספות ודעות על אלה. בנוסף לכך אני חייב לציין שחשוב לי שיהיה: 1. כבל ארוך - אני חייב לעביר אותו מאחור כל השולחן שלי ולכן אני לא הסתפק בקצר. 2. מיקרופון כלומר האוזניות הן בשביל משחקים. 3. אפשרות להגדיר את הווליום באוזניות עצמן - בכדי שאני לא אצתרך כל פעם לשנות את ההגדרות של הסאונד. תודה.

• 11 תגובות
    • 714 צפיות
  18. Started by Agono1ze^,

הרגע מצאתי את האוזניות שלי בחולצה אחרי מכונת כביסה (הכביסה התבצעה במכונת כביסה גרמנית בטמפרטורה של 50מעלות). זאת לא אשמתי שאמא שלי חולה על כביסה ולא בודקת כיסים. בבקשה תנו לי המלצה אוליי יש עדיין תקווה? אני אהבתי אותן, נקשרתי אליהן, אני לא אוכל לשבת במטוס בלי האוזניות האילו... כרגע על השולחן לא מחוברות לכלום. ואני בשוק טוטאלי. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by zoman,

אבקש את עזרתכם בלהכריע בין שני סוגי האוזניות הבאות ,הם דרושות לי בעיקר לשמוע מוזיקה ,יש לי אפשרות שאחי יביא לי אותם מחו"ל במחיר זול מאשר בארץ משמעותית ,לכן הלכתי על הטוב ביותר (יחסית למחיר שאני מוכן לשלם) האחד SONY MDR-V700DJ והשני Sennheiser HD555 תודה על העזרה ,די דחוף!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. H10 הסדרה המלאה מופיעה כעת רשמית באתר של IRIVER: http://www.iriver.com/html/campaign/cebit2005/cace_index.asp

• 11 תגובות
    • 835 צפיות
  21. היכן אני יכול למצוא את הסיקור המדובר ? http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=72031.250 תודה מראש

• 11 תגובות
    • 764 צפיות
  22. Started by stav_r,

שלום. חבר שלי קנה אייפוד 4 גיגה בלי צבעים. הוא חיבר אותו למחשב והכל פעל טוב בפעם השנייה המחשב לא מזהה את האייפוד רק טעון אותו. החיבור הוא דרך USB . Windows xp

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. יש לי רסיבר של ימאהה הוא פתוח והכל עכשיו אני מחבר למחשב ושאני עושה בדיקה איך שומעים בדרייבר קול של גיגהבייט אני שומע רק מה2 הקידמים ולא מכל ה4. אבל בלי התוכנה שומעים בהכל אבל לא ב5.1 חייב כרטיס קול כדי לשמוע ב5.1 ? תודה ושבת שלום !

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by inglor,

בא לי לשדרג קצת את הSR-80 שלי שאני מאוד אוהב אבל אני פשוט רוצה יותר טוב כי אני אהנה מהן יותר http://www.headphone.com/guide/by-manufacturer/ultimate-ears/ultimate-ears-superfi-5pro-black.php חשבתי על אלה, איך הן? למישהו כאן יש ניסיון איתן? לא קריטי לי IN EAR או לא פשוט עדיף לי כי אני אסתובב איתן (עם הSR-80 אין לי בעיה להסתובב, פשוט חבל לי קצת שהן לא מבודדות) שקלתי גם SR-225, לא בטוח מה אני רוצה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by anatoli,

אהלן אנשים, שמתי לב שיש עניין דיי רב במערכות 2.1 שונות והתקציב הרבה פעמים דיי מכובד. עם זאת, כל היידע "המצטבר" בפורום פה בא מביקורות פה ושם או מזה שמישהו שמע כמה דקות איזו מערכת. אני רוצה לשנות את זה. מזה אומר בעצם? ביקורת רצינית ורחבה יחסית של חברי הפורום. בשביל זה צריך להתאסף כמה אנשים באיזה מקום עם כמה מערכות ולבדוק. אז מבחינת מקום זו לא בעיה, אני יכול לסדר משהו (או בבית, או במקום אחר שיש לי). אין לי בעיה לפנות כמה שעות טובות לעניין. גם מקור טוב וקבצים באיכות טובה בשביל לקבל בדיקה רצינית יש לי. הבעיה שנותרת היא הגדולה מכולם, המערכות. יש דיי הרבה מערכות בשוק, כאשר אני מכוון לכיוון הממוצע ומעלה. X-230 ו-ATP3 הן ממש הגבול התחתון פה (ואת שתיהן יש לי, כך שזו נקודת התחלה). ע…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.