עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. התחלתי נושא לא מזמן על כך שכבל אוזניות נקרע חלקית בצד של החיבור למחשב, ועכשיו שומעים רק בצד אחד. האוזניות הן סנהייזר EH-250. התקשרתי בערך ל-10 מעבדות אלקטרוניקה שונות באזור המרכז, ואף אחת לא מוכנה להחליף את הכבל בתשלום, טוענים שלא מתעסקים עם דברים כאלה. חבל לי לקנות חדשות, עלו לי 300 שקלים, אז אני מוכן לשלם בסביבות ה-50 שקלים אם מישהו כאן יודע איך לסדר את העניין! הבנתי שזה סך הכל דורש מלחם ועוד משהו, אבל הידע שלי באלקטרוניקה שואף לאפס, אז אין לי אפשרות לבצע את התיקון בעצמי. אני גר באזור המרכז, מצדי אני אתרחק עד נתניה, העיקר לסדר את הבעיה כי לא נעים להשתמש באוזניות בצורה כזאת.

• 11 תגובות
    • 4.1k צפיות
  2. Started by Froze,

אהלן אני רוצה לקנות מערכת חדשה לחדר שלי (כיום אני משתמש ברמקולים מתקופת המנדט הבריטי) ואני מתלבט בין ה G51 ו X540 של לוג'יטק. יש לי מחשב (עם כרטיס קול רגיל) ופליסטיישן 3 . הבנתי שאפשר לשמוע בסראנוד בהם, זה נכון? יש להם חיבור אופטי לPS3? ואיזה יותר מומלצת? זה בעיקר למשחקים על הקונסולה ומוזיקה וסרטים במחשב. יש לי חדר בינוני אם זה משנה.. תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by nimrods,

שלום לכולם.! אני רוצה לקנות בקרוב את האולפן ביתי podcastudio USB (תמונה למטה) עכשיו יש לי שאלות לגבי האולפן הזה. 1) האם אני יכול לחבר לו מקלדת שליטה.? 2) והשאלה השניה אם האיכות הקלטה של האולפן הזה איכותי.? תודה רבה לכל העוזרים.!! [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Syrex,

שלום לכולם http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3664&CatCode= http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4320&CatCode= ולמה השני יותר זול באופן משמעותי? תודה רבה מראש. ערב מהנה .

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by penny1,

שלום רב, אני מחפש מסך טלביזיה של 37 אינץ' בטווח מחירים 3000-4000 מה היא לדעתכם הטלביזיה עם היחס מחיר-איכות הכי טוב שיש בטווח מחירים זה? אם אין אפשרות בטווח מחיר זה למצוא משהו איכותי אז אשמח לשמוע גם המלצות על 32 אינץ' תודה!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by AgentZ,

אני מחפש אוזניות אין אמר כדי לחבר לאיייפון שלי , הם צריכות להיות כמה שיותר מבודדות רעש ובעלות איכות קול טובה תקציב : 300₪ עם אפשרות לחריגה ל400 אם זה שווה את זה אני לא כל כך מבין באוזניות אז נראה מה יש לכם להציע לי תודה מראש!

7. לא להאמין, הייתי בביג בוקס והייתה מוזיקה בסניף דיי חזקה ובאיכות טובה אז אמרתי בטח זה מהחדר של המערכות קולנוע ביתי. ואז אני עובר לייד החדר הזה ורואה זה לא משם, זה היה מהמערכת DAV-F200 SONY פשוט לא להאמין איזה צלילים הדבר הזה יכול להוציא, מדהים.. אז מי שמחפש מערכת טובה במחיר 3K (קצת יקר) זאת המערכת בשבילו, היא מדמה סראונד גם בצורה מושלמת כמעט.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by kuzia,

שלום לכולם! אני מחפש מערכת וחשבתי מהתחלה ללכת על רמקולים של JBL ומגבר של HARMAN KARDON. לאחר מספר ביקורים בחנויות שמעתי איך מוכרים יורדים על שני החברות וממש לא ממליצים עלהם. האם זה באמת כך? מישהו אולי יודע אם בכלל יש בעיות איתם? הציעו לי סט של WHARFEDALE אבל אני מתלבט אם הם בכלל שווים. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by yarivot26,

אני מחפש סט רמקולים 5.1 בסביבות 1000-1500 ש"ח (יש מקום לגמישות קלה). המערכת מיועדת למוסיקה, סרטים ומשחקים. אני לא אודיופיל, אני צריך משהו ששומעים טוב ושהבית ריק גם חזק המערכת תיהיה מחוברת לרסיבר. תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני מחפש כבר הרבה זמן רמקולים שיתאימו לי מחשב וכניראה לי מצאתי כי אני אומר שלא שווה להשקיע על רמקולים למחשב אז חשבתי לקנות רסיבר וזוג רצפתיים מה אתם אומרים שווה לקנות משו נחמד לחפש ביד2 אם מישו שיכול להמליץ לי על רסיברים חברות וכו' ורמקולים כי אני לא ממש מבין בזה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by HAPOELTA,

הכרטיס המובנה שהיה לי על הלוח אם (GA-945P-S3) נהרס. אין לי מושג כמה כרטיס קול ממוצע עולה, אז אל תביאו לי כרטיס ב-300 שקל, אבל גם לא צריך להביא לי אחד ממש גרוע. השימושים שלי הם בעיקר מוזיקה. אם זה משנה אז הז'אנרים הם בעיקר טראש מטאל ורוק כבד. חשוב שהחנות תהיה באזור ר"ג-ת"א, לא מתכוון להזמין מהאינטרנט. תודה

• 11 תגובות
    • 918 צפיות
  12. אני רוצה לדעת מהי הדרך הכי פשוטה וזולה לחבר את הדיסק קשיח החיצוני שלי (Westren Digital WDG1SU5000E 500GB) למסך הפלזמה שלי (Panasonic TH42PV80). אז מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Lyor,

אני מתנצל מראש מפני שאני יודע שזאת אחת השאלות הכי נוביות שיכולות להיות בפורום הזה, אבל לא מצאתי בשום מקום תשובה חד-משמעית עליה...(חיפשתי גם בפורומים אחרים) רציתי לדעת מה ההבדלים בין כבל וידאו של RCA לבין ה-component של הRGB? האם זה הבדל באמת ממשי גם בטלוויזיה רגילה או רק בLCD? מה האיכות המקסימלית שיכולים להעביר שני סוגיי הכבלים? אגב: לי יש מסך LCD 37 ועכשיו הוא מחובר בכל צהוב של RCA לDVD של פיוניר 383. במידה ויוצע לי להחליף, האם אני ארגיש באמת בהבדל בין שניהם? עריכה: אם אני אקח למשל את החיבור RCA שלי (את שלושת הכבלים) ואחבר אותם כ-RGB הדבר הזה אפשרי?, או שאלו כבלים שונים לחלוטין ואני לא יראה כלום...?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. וכמובן אם יש לכם משהו יותר טוב תרשמו. מה הכי מועדף משלושת האוזניות שציינתי? תודה לעוזרים. יום טוב והמשך גלישה מהנה, סער.

• 11 תגובות
    • 981 צפיות
  15. היי רציתי לקבל המלצה על אוזניות בתקציב של 150 שקל ושיהיו אוזניות כפתור ולא In Ear . יש חייה כזו? ה In Ear לא ממש נראה לי.. אני לא מת על הרעיון שזה נכנס לאוזניים כמו אטמי אוזניים ושזה מנתק לגמרי מהסביבה (יכול להיות מסוכן) חשבתי על ה JBL Reference 210 אבל קראתי עליהן ביקורת ממש לא מחמיאה כאן: http://www.ilounge.com/index.php/reviews/entry/jbl-reference-210-earphones/ אם למישהו יש המלצות (אפשרי גם עם חריגה קטנה) זה יהיה נחמד... (אני שומע המון סוגים של מוזיקה) תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם, קטע שמע מסויים ישמע יותר טוב על מערכת טובה יותר? לדוגמא: קטע שמע באיכות wma 192 kps, ישמע טוב יותר על נגן MP3 יקר עם אוזניות מסוימות, מאשר על נגן MP3 זול עם אותם אוזניות?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Rule The Pc,

יש לי טלוויזית FULL HD ואני מחבר את הלאפטופ בכבל VGA ואת הDVD בכבל HD אבל אני לא יודע איפה עדיף לראות סרטים... מה עדיף?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם! אני משחק בעיקר בFPS, אני מחפש אוזניות שיתנו צליל טוב במשחקים בסגנון הזה. היום יש לי אוזניות ב20 שקל ואני ממש לא אוהב אותן...(-: עדיף מחיר כמה שיותר נמוך, אני די לחוץ כרגע בכסף...(תקציב בערך 200 שקל) תודה לכל הממליצים!

19. Started by it4chi,

שלום, אני רץ לפחות שלוש פעמים בשבוע וחשבתי לשלב גם מוזיקה. אני מתכנן לקנות את ה-Clip, אבל הבנתי שהאוזניות המצורפות ממש גרועות ולכן אני מעוניין לרכוש את ה-CX300 בנוסף. איך האוזניות הנ"ל מתפקדות בריצה? הן נופלות מהאוזניים או נשארות יציבות בפנים? הן נהרסות מזיעה? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by J S Bach,

היי, יש לי כ-50 דיסקים בתיקיות שונות שהם כרגע לא דחוסים בכלל, ורציתי להעתיק את כולם כ-FLAC, האם ישנה דרך לעשות זת בפעם אחת? כסיפרייה תוך שמירה על החלוקה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by אבשה,

אז ככה אני צריך רמקולים כדי לשמוע מוזיקה לא אם הרמקולים 50שח' המחורבנים שלי אז כמו שאמרתי זה לשמיעת מוזיקה בעיקר וגם לקצת סרטים ומשחקים אבל המשחקים זה פחות חשוב והתקציב שלי הוא 300שח' ורק שתדעו אני בדרך כלל שומע די חזק מוזיקה אבל לא כל-כך חזק תודה מראש לכל העוזרים ולכל אלה שניסו לעזור ולא הצליחו חחחחח...

• 11 תגובות
    • 857 צפיות
  22. Started by parker,

הבוקר קיבלתי את הכטיס, ותחילה באמת הייתי רוצה לציין את השירות הנהדר שקיבלתי מנעה מחשבים, אני בהחלט ממליץ לקנות משם את הכרטיס (או כל דבר אחר בעצם). ועתה לנושא הדיון - אין לי מושג איך להגדיר את הדרייברים בצורה הטובה ביותר לשמיעת מוסיקה. כרגע אני שומע דרך אוזניות RP-21 שמחוברות ישירות לכרטיס (לכניסת front). אני אשמח אם תוכלו להסביר לי מה עושים כאן, כי יש די הרבה אפשרויות תודה מראש :]

• 11 תגובות
    • 926 צפיות
  23. Started by matessim,

שלום, אני צריך מערכת בידור שלמה, זאת אומרת טלוויזיה, את כל הדבר הזה שאחראי על דיסקים ולהקליט וכל זה ועל הסאונד, ואף רמקולים. בבקשה לא טלוויזיות מפלצתיות, מעל 42" לא מקובל עלי. אני מקווה שהתקציב הזה מספיק, תודה מתן. אם יש מצב לשים מערכת HTPC במקום כל הזה שאחראי על הדיסקים והסאונד, בסדר גמור איתי, (אבל זה אומר שצריך שישאר 2000-3000 שקל אחרי המסך והרמקולים)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. יש לי טלויזית פיליפס 47 FULL HD ו-HTPC עם 8600GT ואני לא מרוצה כל כך מהתצוגה של 720P למי שמבין...ה-1080 נראה סבבה וטוב למדי ב-720 יש טיפה "השתקפויות" וגם סוג של מריחות...אולי בגלל ה-UPSCALLING שלו ל-1080 ?בכל אופן אני רוצה לראות 720P מכרטיס שיתן לי תצוגה טובה מאוד ובלי להוריד רזולוציה בטלויזיה,האם ה-8600GT מספיק טוב לטלויזיה שלי? מהן ההמלצות שלכם ואיזה טלויזיה יש לכם?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  25. מערכת סטריאו לשימוש עיקרי, שמיעת מוזיקה במחשב. לשימוש גם לצפיית סרטים בדיוידי ובטלויזיה. בסביבות ה600 שקל. אני לא מבין בזה בכלל אז אשמח גם להסבר במילים פשוטות על דגמים מומלצים. שיהיה חיבור למחשב+דיוידי+טלויזיה. תתודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים