עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Triple-z,

יש היום ומחר מבצע 50% הנחה על הרבה מוצרים באתר של זאג וחשבתי לרכוש את האוזניות שלהם. מישהו יודע איך הם? האם הם יהיו נוחות לריצה? http://www.zagg.com/audio/smart-buds.php

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  2. Started by דנדן,

מישהו מכיר את האוזניות ZAGGsmartbuds ויכול לתת חוות דעת עליהם? במיוחד אם מדובר על עלות של 30$ כולל משלוח.

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  3. Started by SandLegion,

שלום לכולם, קניתי אוזניות ZALMAN 5.1 ויש להם 3 חיבורים, פרונט, ריר וסנטר. אני מבין שצריך לקנות כרטיס PCI קטן שיהיה לו כניסות כאלו כמו לאוזניות, כבר הוצאתי על האוזניות סכום נכבד ורציתי המלצה לכרטיס כזה. יש לי לוח אם Gigabyte K8NS-939 ראיתי שיש תושבת פינים על הלוח ולידה כתוב surr center בקיצור, אלו הדברים שאני יודע, אם יש עוד אינפורמציה שצריך לתת תגידו. בנתיים כמו שאמרתי לעיל -אני צריך המלצה לכרטיס כזה (אם זה אפשרי בכלל ללוח אם הזה). תודה

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  4. Started by slater,

רציתי לשאול מספר שאלות בקשר לדגם זה של האזניות של zalman: 1. לא מזמן אמר לי אחד מחברי הפורום, שהאזניות הללו בגרסא חסרת המיקרופון איכותית וטובה יותר מאשר הגרסא עם המקרופון..... האם טענה זו נכונה? האם באמת תוספת המקרופון גורמת לירידה באיכות המוצר? בהתחשב בעובדה ששני הדגמים עולים אותו הדבר, איזה מהם עדיף לי לקנות? עם המקרופון או בלעדיו? תודה רבה מראש לעוזרים :yelclap:

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  5. Started by liho,

איזה נגן יותר טוב לפי דעתכם זן מיקרו או h10 ?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Ido.G,

היי, ברשותי זן מיקרו 6GB. אתמול הוא נפל לי מהיד בעמידה. הוא נבלם באמצע ואחר כך נפל על הרצפה. האמת- לא עשה רושם של מכה קשה. בערב שניסיתי להדליק אותו קלטתי שהוא נתקע כאשר הוא עולה. :'( האם מישהו מכיר שירות תיקונים או משהו כזה? איך אני יכול לתקן את המכשיר? חבל לי על הכסף- אין לי כח להוציא עכשיו 700 שקל על נגן חדש. (אני מוכן להשקיע סכום סביר בתיקון) ד"א, המכשיר נקנה בדיוטי פרי הישראלי. תודה.

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  7. Started by D-M-X,

מישהו יודע מתי יצא זן טאץ' של 40 גיגה אם בכלל וכמה בערך הוא אמור לעלות?

8. Started by Bessmertniy,

http://www.xbitlabs.com/articles/multimedia/display/creative-zentouch.html

9. שלום רב לכולכם. רכשתי במזל טוב בארה"ב Zen Touch 20G. יש לי כמה שאלות למי שרכש כבר את המוצר. א. האם מישהו שמע או יודע על טיפול לנושא העברית? ב. במידה ולא, האם יש דרך בינתיים להעביר באופן אוטומטי את שמות הקבצים מעברית ל - Ivrit כלומר ש "גידי גוב" יצא "Gidi Gov", אבל תוכנה שתריץ את זה על כל הקבצים? ג. האם מישהו יודע האם יש צורך בתוכנה מיוחדת כדי להעביר קבצים ולהשתמש במכשיר כהר דיסק נייד, או שכבר עודכנה הקושחה בנושא הזה? זהו בינתיים.. כשאני יקבל את המכשיר (שבוע וחצי..) אז בטח יהיו לי עוד שאלות.. אז אני ישאל ומקווה שתוכלו לסייע.. אם יש למישהו כבר הצעות או טיפים לשימוש במכשיר עוד טרם קבלתו, אשמח לקבל! רועי

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  10. Started by gilad_mos,

היי אני רוצה לקנות נגן MP3 עם 40 ג'יגה. בגדול אני מתלבט בין הiPod לבין הזן, עם נטייה לזן. בגדול יש לי כרגע ג'וקבוקס 1 ואני די מבסוט ממנו, רק שהוא כבר די מיושן וגדול (למרות שיש לו 40 ג'יגה הרד דיסק תוצרת בית). הזן נראה לי מעניין מאד, ומאחר ויש לי נסיום טוב עם קריאטיב, אני די נוטה לכיוונו. דבר נוסף שמשמעותי, לזן יש חיבור חשמל סטנדרטי בניגוד לiPod שחיבור חשמל שלו לאוטו עולה עוד כמעט 500 ש"ח (אם אני לא טועה), ומאחר ואני מתכוון להשתמש בנגן בעיקר ברכב, זה נראה לי חשוב. חוץ מזה 24 שעות פעולה רציפה לא הולכות ברגל, אף אחד לא מתקרב לזה... אני אשמח לשמוע דעות לכאן ולכאן , וכן אם יש המלצות למכשירים נוספים תודה גלעד

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by ZenMaster,

לפי שתי חנויות ברשת, בהם מוצע למכירה מוצר המתיימר להיות: CREATIVE ZEN TOUCH 40G מישהו שמע על דבר כזה ? לחץ כאן לחץ כאן כשהחברה בפרוש מציינת כי הקיבולת המוצעת היא 20G ולא יותר? לחץ כאן ** לחנויות המוצגות כאן אין קשר לשאלה אך ורק לגבי המוצר שמוצג.

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  12. Started by ZenMaster,

חברה ראיתי שהרבה אנשים שאלו איפה כדאי לקנות את הZEN TOUCH אז במקרה נתקלתי בבקורת שמישהו כתב ב-ZAP על המכשיר, כיוון ששמעתי הרבה ביקורות על המכשיר הזה מהרבה אנשים שאני מכיר אני לא חושב שהביקורת הזו גורפת , אבל היא גורפת לגבי היכן מומלץ לקנות את המכשיר והיכן לא: קישור

• 14 תגובות
    • 840 צפיות
  13. Started by (iriver H10),

http://sg.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=15306&nav=1 http://reviews.cnet.com/Creative_Zen_V_Plus_2GB_white/4505-6490_7-31935067.html

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Alduin,

אחרי הרבה זמן ללא נגן מדיה חדש, קריאטיב מציגים את ה Zen Vision למידע על המכשיר: http://www.dapreview.net/comment.php?comment.news.1633 לקטע וידאו בו CneT מציגים את הגירסה הלבנה של המכשיר: http://reviews.cnet.com/Creative_Zen_Vision__PVP_/4535-6499_7-31415781.html?tag=cnetfd.sd אמור להתחיל להמכר בסוף יוני.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  15. Started by Henry14,

אז כמו שאתם מבינים, אני רוצה לקנות את אחד מהשניים האלה.. בעיקרון הZEN נשמע לי עם פונקציונליות רחבה בהרבה, בייחוד התלהבתי מהיציאת VIDEO שיש לו, ואין לאף אחד אחר בקטגוריה שלו, אבל גם הרדיו המובנה, ההקלטה, החיבור למצלמה להעביר תמונות, התממשקות עם אאוטלוק וגם סוללה חזקה יותר... ולעומת זאת הIPOD.... זה IPOD! יש לו את הממשק הכי יפה והכי נוח (הגלגלת ז'תומרת) והוא יותר קל.... זה נראה כאילו אני צריך לבחור באופן מיידי בZEN, אבל עדיין אני מתלבט.... אם תתנו לי IPOD עם יציאת VIDEO אני לוקח אותו בלי לחשוב.... מה אתם אומרים? יש טעם לחכות לIPOD Video עם פונ' רחבה יותר? או שלקנות את הZEN כבר עכשיו? ומה קורה אם יוצא קידוד חדש לסרט? איך הנגנים האלה יכולים לשדרג את עצמם? יש עדכונים? תודה רבה…

• 97 תגובות
    • 6.7k צפיות
  16. אוקי חבר'ס חבר שלי מעוניין לקנות כרטיס קול , עכשיו מישהו הציע לו את הכרטיס הנ"ל : http://www.zoltrix.com/products/audio/8SB87386CHGMX.htm ב- 150 ( משומש ) .... עכשיו..אם יש לכם חוות דעת על הכרטיס או אם מישו בכלל מכיר את החברה הזאתי והאם בכלל כדאי לו ללכת על ההצעה הזאת חבר שלי צריך כרטיס קול עם חיבורים ל- MIDI , אורגן , וכו'.. תנו הצעות אם עולה לכם לראש משהו יותר טוב במחיר של 150 שקל טוב עד כאן , תודה רבה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  17. הנגן החדש של מייקרוסופט יגיע בשלושה צבעים בנובמבר במחיר של 400$ ל 30GB זול ב100$ מ IPOD. שירות נגד iTunes יקרא PlaysForSure. לעוד מידע: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=3371

• 108 תגובות
    • 6.1k צפיות
  18. Started by coldplay,

השוואה מעניינת ומושקעת של שני הנגנים. http://www.epizenter.net/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?3770

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  19. Started by MiniMizer,

לאחר כמה שנים של שימוש ברמקולים של מערכת סטריאו ישנה משהו, החלטתי שנמאס לי - אני רוצה צליל הקפי עם סאבוופר נורמלי, אבל במחיר סביר. עומד לרשותי תקציב של כ 950 שקל (עם מתיחות קלות למעלה ולמטה [כמובן שעדיף כמה שיותר למטה]) ושלושה סטים של 5.1 שנראים בעיני סבירים (שלושתם חלשי עוצמה, וזה מספיק לי - אני מעדיף לא להשאר חירש ולא לשלם קנסות לאגודה לתרבות הדיור, אבל מצד שני חשוב לי להרגיש את הסאבוופר): Creative Inspire 5300 Logitech Z-640 VideoLogic ZXR-500 שלושתם עולים בערך אותו הדבר ושלושתם עונים על הצרכים שלי, אם כי בשלושתם מצאתי מספר חסרונות, נלך לפי הסדר: Creative Inspire 5300 - סאבוופר חלש מדי (18W) יחסית והספק כללי נמוך (הנמוך מבין השלושה - 48W), צליל לא הכי טוב (עפ"י ב…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. עד 350 - 400 לחיבור למחשב.. מוזיקה בעיקר האוס טראנס וגם קצת מזרחית לפעמים.. יש מקום לקנות בדיוטי פרי? תודה!

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  21. אהלן אתמול אבא שלי היה בחנות "אבי סופר". הציעו לו את הLD4500 37" ב-3K. לפני שהוא הלך לחנות , אמרתי לו שיקנה רק מיובאן רשמי (ח.י) בעיקר בגלל הסיבה שמנסיון העבר שלי כל ה-LCD וה-LED שלהם מגיעים עם הפאנל האיכותי - IPS. היום הגעתי הביתה וחשכו עיני - זה מה שרשום על המדבקה : 37LE4500 - ZA.BEUDLJG מדובר בפאנל הפחות טוב - נכון? ממש מבאס. יש משהו לעשות כרגע? מה דעתכם? אפילו זה הדגם האירופי (בעל scart) ואין עברית בינתיים (כבר הזמנתי טכנאי מח.י) אני מתבאס בעיקר על הפאנל. ניתן להחזיר לדעתכם? :s05: :s05: :s05: :s05: :s05:

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  22. Started by AMD-GUY,

יש לי logitech Z-680 ואבא שלי כנראה הרס אותם :'( הוא בטח שיחק בחשמל או משהו כי המדפסת השתגעה ואחרי שעה חזרתי לחדר והרמקולים לא פועלים! הפיוז לא נראה שרוף... ניסיתי שקעים אחרים ולא פועל יש עצות? תודה מראש..

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  23. אבא שלי נוסע ללוס אנג'לס השבוע ואני רוצה שהוא יקנה לי נגן MP3 חדש איזה נגן כדאי לי לקנות?? אל תסחפו עם התקציב נגיד 350 דולר ככה קצת יותר טיפה אבל לא יקררררר עדיף כמובן כמה שיותר זול. המקום שיש בהארד דיסק זה לא מה שחשוב לי גם 5 ג'יגה יספיקו לי מאוד כי אני לא ישתמש ב 20 'גיגה בחיים אבל אני רוצה שהנגן יהייה כמה שיותר קטן וקל משקל וגם שלא יאכל הרבה בטריות... שיצרוך כמה שפחות בטריות ואם אתם כותבים או ממליצים על מכשירים אתם יכולים לכתוב בבקשה את המחיר שלהם בערך שהם עולים בלוס אנג'לס או בארה"ב?? תודה רבה למי שעוזר לי.. :>

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. קניתי בבאג אוזניות JBL Reference 220, אוזניות IN EAR. ואבד לי אחד המתאמים של הסיליקון. באג ה-@#%#$% האלה לא מחזיקים מתאמים חלופיים במלאי... מה אני עושה? יש איפשהו אפשרות להשיג את זה איפשהו?

• 5 תגובות
    • 9.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.