עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. כמו בכותרת, בעצם. התקציב הוא 140$ או 500-550 ש"ח (כולל משלוח, ומיסים אם יש). השימושים הם בעיקר: סרטים - מד"ב, פנטזיה, אקשן, קומדיה, בסגנון הזה - באמת לא יודע אם זה משפיע על משהו מוזיקה - רוק (קלאסי וישראלי, אם זה משנה) ומטאל משחקים - בעיקר FPS וMMO, כשFPS היא המטרה העיקרית. בעקרון זה בעיקר למשחקים, כשגם סרטים (וסדרות) חייבים להשמע הכי טוב שאפשר. הבנתי שסראונד לא יעזור לי, ועדיף להשקיע באוזניות סטריאו אכותיות. ההמלצה הנוכחית (ומה שאני שוקל לקנות כרגע) - Audio Technica ATH-AD500 (מחו"ל). משיטוט קל באינטרנט ראיתי מישהו שהתלונן שהן קטנות לו - אבל לא הצלחתי למצוא פרטים על היקף - יש איפהשהו? בנוסף, יש המלצות אחרות? בנוסף, איזה מיקרופון כדאי לקנות יחד איתן? (לFPS, סקייפ וקצת ונט…

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by J S Bach,

היי, היום נסעתי להדים - מכון למכשירי שמיעה בו גם לוקחים מידות אוזניים [חלק פנימי]. החוויה לא הייתה מדהימה, UE מבקשים מידות בפה פתוח ולהדים לא היו בלוקים לנשיכה, משמע היה עלי להשאיר את הפה פתוח במקסימום למשך מספר דקות! לא הייתה אווירה של מקצועיות, היא לקחה לי שתי מידות: אחת בפה סגור ואחת בפה פתוח, למרות שאמרתי שאין צורך במידות כאשר הפה סגור. ודווקא כאשר היא לקחה את המידות בפה הסגור, הדגימה הייתה מאוד עמוקה ואילו המידות שנלקחו בפה פתוח היו פחות עמוקות בהבדל משמעותי, כמוכן לאור העובדה שהיה עלי להשאיר את הפה פתוח ללא בלוק נשיכה, כאשר היא הוציאה את הדגימה מאוזני הימנית סגרתי במעט את הפה [לחצי] ואני מאוד מקווה שזה לא דפק את הדגימה השמאלית... בקיצור, חוויה ממש לא מהנה! ומה שע…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by elad_jacoby,

קניתי את המכשיר והוא פועל. התקנתי את הiRiver plus שחשבתי שהוא "כל כך טוב" ולבסוף הוא מציג לי הודעת שגיאה שחסר framedyn.dll לא מבין מה הבעיה... מישהו יכול להסביר לי? התקנתי את הגירסה החדשה (אפשר גם בלי שהתוכנה תעבוד) ועדיין אותה הבעיה הוא לא עולה ומציג את השגיאה: http://img160.imageshack.us/img160/5392/omfg7go.png

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. קניתי את הרמקולים של ALTEC בדגם ADA880 במחיר מבצע. כרגע יש לי כרטיס קול חרטה שמוציא רק סטריאו. איזה כרטיס קול יפיק את המירב מהרמקולים החדשים? עשיתי חיפוש ולא מצאתי שום המלצות לכרטיס קול...

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. אני מחפש מסך בגודל 32'' עבור סלון קטן. לצפייה בתכני טלויזיה רגילים, כולל שידורי HD מה שחשוב לי זה תמיכה בחיבור USB וקיראה של פורמטים שימושיים - (AVI MKV) חיבור למחשב - אין צורך, אבל נחמד אם יהיה. אפשר למצוא במחיר הזה LED HDR ? ואם כן, אז מה עדיף LED HDR או LCD FULL HD ? התקציב, כאמור - עד 1500 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה. אשמח לאזער בנושא, תודה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  6. לא מזמן עברתי לyes hd והשבוע קניתי גם מערכת קולנוע ביתית. את המערכת רציתי לחבר למחשב ולטלוויזיה. בגלל שהכבל האופטי נורא יקר והמחשב שלי יחסית רחוק מהמגבר אז החלטתי שאת המחשב אני אחבר עם כבל דגיטלי (קוקס כתום) עכשיו באתי לחבר את החיבור האופטי לממיר דרך ה spdif והכבל פשוט לא נכנס הצלחתי בסופו של דבר להכניס אותו, והכל עובד ויפה, אבל הנגיעה הכי קטנה מוציאו אותו החוצה התקשרתי ליאס וכמובן שהם ישר הציעו טכנאי, אבל אמרו לי שאם הבעיה בכבל אני משלם לטכנאי אז החלטתי לוותר. רציתי לדעת עם הבעיה אצלי ואני סתם אדיוט שלא יודע לחבר חיבור אופטי, או שהבעיה ידועה בממיר הזה, או שהכבל לא מתאים או כל דבר אחר????? תודה רבה לעזורים טל!

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by TomerPerez,

לפני מספר חודשים קניתי את הרמקולים microlab solo 2c, הייתי מרוצה מהם מאוד עד יום שישי האחרון ששמתי לב לרעש מאוד מטריד. צליל באס עמוק מתמשך, כאילו שמישהו לוחץ עליו בלי לעזוב. אבא שלי אמר שזה יכול להיות קשור לכבלים שמחברים אחד את השני ומעבירים אות אודיו למחשב. אשמח לדעת כיצד אוכל לפתור את הבעיה,או שעדיף לממש אחריות. חשוב לציין שלא עשיתי שום שינו בקונפיגורציה של הרמקולים,או במיקום שלהם. בתודה מראש,תומר.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. אני מחפש לקנות נגן מוזיקה מהסוג של האייפוד וכל אלה... קיצר הייתי בקניון הקרוב וראיתי תדברים הבאים: archos Gmini XS200 זיכרון של 20 ג'יגה ב1450 שקל אייפוד מיני 6 ג'יגה ב1400 שקל אייפוד 20 ג'יגה ב2500 שקל אייפוד 40 ג'יגה ב3000 שקל אולימפוס mrobe עם זיכרון של 5 ג'יגה ב1400 שקל I RIVER עם זיכרו ןשל 40 ג'יגה ב2000 שקל I AUDIO עם זיכרון של 20 ג'יגה ב1700 שקל I AUDIO עם זיכרון של 40 ג'יגה ב2000 שקל עכשיו....מה מפה הכי טוב? אני לא מבין בחברות ואיכות וכל זה... אולי יש אפילו יותר טובים שפשוט לא ראיתי בקניון...? על מה אתם ממליצים?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אהלן, יש לי Microlab Solo 4C ולאחרונה שמתי לב שלאחרונה הם מייצרים המון רעש סטטי וגורמים לניתוקים של של אחד מהרמקולים. בדקתי את העניין וגילית שזה קשור לכבל ה-RCA שהגיע עם הרמקולים. אני מחפש כבל חדש שימנע את הרעשים הסטטים, בחיפושים שעשיתי ראיתי כל מני מושגים של פלאגים מחוזקים,כבלים מסוככים,חיבורים מוזהבים וכו', אין לי מושג בדברים האלה ואני פשוט רוצה אחד שימנע את הרעשים הסטטים האלה. התקציב שלי הוא 50 ש''ח אבל אני יכול להכפיל אותו עם המצב ידרוש זאת, אין בעיה גם להזמין את הכבל מחו'ל, תודה!

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by gildoron,

קניתי נגן iriver 5gb ואני מאוד מרוצה ממנו, אך כשאני שומע מוזיקה באוטובוס יש שירים שאני שומע יחסית חלש בגלל הרעשים החיצונים, אני לא רוצה להגביר מאוד את הווליום כדי לא לפגוע בשמיעה, ורציתי לדעת אם יש דבר כזה אוזניות אשר נכנסות לתוך האוזן שאוטמות רעשים חיצוניים(חלקית או מלאה) כשהלכתי לחנות הביאו לי מין אוזניות סיליקון שנכנסות לאוזן,הן טובות?? הן אוטמות?? בנוסף הם הציעו לי אוזניות קצת יותר זולות שלהם יש עוצמה מאוד גבוהה~לפי טענתם~ אני צריך אוזניות שיאטמו רעשים. שיהיה להם איכות סאונד טובה מאוד~דרך אגב האוזניות שקיבלתי יחד הנגן נחשבות לטובות?~ שיהיו נוחות שיהיו בעלות עוצמה מספקת שיהיו עמידות אוזניות שנכנסות עמוק לתוך האוזן. המחיר חייב להיות זול מ 200 ש"ח. הצעות לכאן! הכי חשוב…

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום חברים אנחנו רוצים לקנות טלויזיה LED בגודל 32" - השימוש יהיה בעיקר לצפייה בתכני SD - שידורי עידן +, DVD ווידאו VSH וסרטים מכונן USB. צריך טלויזיה שתציג לא רע את שידורי עידן + ותתמוך בעברית בתצוגת השידורים ובכתוביות בסרטים - בכמה שיותר פורמטים. צריך גם חיבורי Composite ו-Components (עדיף נפרדות, אבל הבנתי שזה דבר נדיר ברמה הזו) ויציאות אודיו לחיבור למגבר. התקציב הוא עד 2000 ש"ח מהתרשמות בחנויות, נותרו המועמדות הבאות: סוני KDL-32R423 טושיבה 32P2300 (שאין לה ממיר מובנה - האם אפשר להשתמש בממיר חיצוני ?) סמסונג UA32F4000 סמסונג UA32F5000 (מעט חורגת מהתקציב אבל יש לה FHD) על מה אתם ממליצים ? אנחנו רוצים לקנות השבוע. תודה למגיבים

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. אז אחרי ששמעתי היום Creative I-Trigue 3000 וגם AL 41XX וגם 24XX ופשוט לא יכלתי להחליט, עכשיו שמתי עיני על מערכות שונות של Microlab. בכל מקרה, מה שאני צריך זה מערכת 2.1 או 2.0 (לא משנה לי כל כך) שתכנס ב 400 שקלים, אפשר גם 500 אם הם ממש שווים את זה. מה שכן, אני חייב יציאת אוזניות נוחה, ושליטה עם שלט חוטי/אלחוטי. לצערי הרב ל-FC 330 אין את זה, והשליטה היא מהסאב ככה שהם יורדים מהפרק. מצאתי Solo 4 ב555 שקל, אבל הם ענקיים מבחינת גודל, ואין להם יציאת אוזניות. מישהו יכול להמליץ על רמקולים שיענו על הדרישות הקנטרניות הללו?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by naor-007,

שלום, אני צריך המלצה לאוזניות OVER EAR, לשמיעת שירים במחשב, ללא מגבר. הז'אנרים שאי שומע הם דאנס,פופ ודיסקו בעיקר. נראה לי שעדיף אוזניות פתוחות, לא? התקציב 1000 ש"ח. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. מעוניין לקנות סטרימר המליצו לי על minix x8 plus הוא שווה את המחיר או כדי משהו אחר? אני מעוניין להריץ סרטים בקודי ופופקורן נ. ב הminix תומך עברית?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by doker,

תקשיבו אני לא יודע מה להחליט לקנות IRIVER H320 או ipod photo תגידו מה אתם חושבים לי מספיק 20 גיגה ואם תוכלו לתת לי אתר ישראלי של IRIVER וגם את העיגכון לעברית אני יודה לכם מאד

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by dzbeda,

שלום, מישהו יכול להמליץ לי על Andried dongle ...שרוב השימושים זה אפלקציות והתקנת XMBC ..... יציאת HDMI והייתי שמח שהסרטים ב XBMC ירוצו חלק... בליל לגמגם. אני מעוניי במשהו בסביבות 50-60$ שאפשר להזמין באליבאבא או Ebay. אין לי בעיה שזה לא יהיה דונגל.... תודה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by slipknot94,

אהלן בעבר קניתי את האוזניות Sennheiser HD205 והשתמשתי בהן תקופה אבל תמיד אחרי איזה חצי שעה של שימוש בהן כאבו לי האוזניים והראש כי האוזניות מאוד לוחצות למרות שניסיתי לסדר ולכוון אותן. חבר שלי הביא לי את האוזניות SteelSeries Siberia V2 שהאמת הן ממש נוחות אבל הוא הביא לי אותן עם בעיה כנראה במגעים שגורמת לזה שבאוזן ימין לא שומעים לפעמים ויש רשרושים וזה ממש יכול להציק. בא לי להתחדש באוזניות חדשות והכי חשוב לי שיהיו מאוד נוחות לשימוש של כמה שעות שלא יילחצו וכמובן עם איכות טובה ושיהיה בסביבות 250-350 ש"ח אשמח להצעות תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. נקרע לי הכבל שמחבר בין ה מחשב ל TV. (וידאו בלבד, הסאונד עובר בדרכים אחרות) אני הולך לקנות כבל חדש היום או מחר הטלוויזיה שלי מקבלת RCA (עכשיו שמתי לב שיש לה גם חיבור SVIDEO IN אחד !!!) המחשב מוציא SVIDEO כרגע מחובר מפצל VIVO ל SVIDEO של המחשב, וממנו יוצא כבל SVIDEO שמתחבר ל TV בכניסת RCA צהובה. יש לי כרטיס X800XL עם VIVO, אני כמעט ולא משתמש ב VIDEO IN אני יכול להשאיר את המפצל מחובר , ולקנות כבל RCA-RCA ו אני יכול להשאיר את המפצל מחובר ולקנות SVIDEO -RCA כמו שהיה לי עד היום אני יכול לנתק את המפצל ולקנות : SVIDEO SVIDEO ישר מהיציאה של המחשב לכניסה של ה TV SVIDEO RCA מהמחשב ל TV (נכנס RCA ל TV, יוצא SVIDEO מהמחשב) אני חושב שהכי איכותי זה SVIDEO ל SVIDEO , בלי מפצ…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by ag43,

הזמנתי SOLO 6C המיועדים להחליף את הATP3 הותיקים שלי. המצב הנוכחי כרגע הוא שהATP3 מחוברים בתור רמקולים קדמיים ומערכת הסטריאו שלי מחוברת כאחוריים בתצורת QUAD. סה"כ מצב מספק בצפיה בסרטים ובמשחקים. כאשר אני שומע מוזיקה אני בד"כ מעביר את כל השמע למערכת או מכפיל את הסטריאו לקדמיים ולאחוריים יחד. בעקבות המעבר אשאר בלי סאב. חשבתי לחבר את הATP3 ליציאת הסנטר\סאב בכרטיס הקול שלי כך ש2 הרמקולים יחדיו ישמשו כסנטר והסאב כסאב (מן הסתם) יש טעם לנסות כזה SETUP?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום, צריך עזרה בחיבור סאונדבר של ימאה מסוג Yamaha YAS 101 לטלוויזיה. בטלוויזיה אין לי חיבור אופטי (שהוא החיבור שיש בסאונדבר לטלוויזיה). צרפתי צילום מסך של החיבורים בטלוויזיה ושל החיבורים בסאונדבר. אשמח לקבל עצות כיצד ניתן לחבר ביניהם. תודה רבה.

21. Started by J S Bach,

היי, אני רוצה לקנות מעביר PL מקטן [3.5 מ"מ] לגדול [6.3 מ"מ] [סטריאו כמובן] מוזהב ואיכותי כמה שניתן [מוכן להוציא עד 150ש"ח] ואשמח לקבל עצות בנושא... בתודה מראש!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. למי שלא שמע על פרוייקט ארה, הסמארטפון המודולרי של גוגל, קודם כל צפו: וכעת 2 דגמי המודולים שהכרזו http://www.araprototype.com/news/sennheiser-finally-introduces-their-audio-modules/ עוד על ארה. ומדקה 2:10 כמה מילים על הדגם הפשוט. http://youtu.be/SF_6HBZY9EU?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  23. Started by natty kol,

חיברתי את כל הרמקולים למגבר Yamaha RX-A6 חיברתי את הטלוויזיה לחיבור שרשום עליו hdmi out 1 eARC/ARC את המחשב חיברתי לhdmi 1 אם אני צופה דרך המחשב שם על הערוץ של hdmi 1 והכל עובד מעולה אם אני רוצה לצפות דרך הטלוויזיה לא משנה מה אני עושה זה לא עובד אין לי מושג לאיזה ערוץ להעביר בישביל שהוא יקבל סאונד מהטלוויזיה ניסיתי לחבר אותה גם לhdmi 2 אבל אז הטלוויזיה לא קראה את המגבר מה הדרך הנכונה לחבר את הכל שאני אוכל לקבל סאונד גם דרך המחשב וגם דבר הטלוויזיה?

24. Started by powersoul,

הסאב: http://img86.imageshack.us/img86/6135/10jd2.jpg סאב 12" של ווסטרה הסנטר, מגבר ודיוידי: http://img106.imageshack.us/my.php?image=13go1.jpg מגבר ימהה, דיוידי פיוניר הרמקולים (הימני) http://img106.imageshack.us/my.php?image=15vt2.jpg רמקול של חברת ELAC, רמקול מדהים! מה דעתכם?

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. אני מחפש כרטיס קול בעיקר למוזיקה וניגון דיוידי, פחות משחקים. עריכה של קול מדי פעם אבל מש לא הרבה... האם הכרטיס קול הזה שווה? http://www.digit-life.com/articles2/esi-julia/ ועוד לינק : http://www.ynondigital.co.il/product.php?cat=1&id=58 עכשיו אני מחבר את הכרטיס דרך היציאה האופטית לרסיבר האם זה היציאה הכי איכותית? ובתמונות של הכרטיס רואים מתכת שמכסה את היציאה האם זה מגן או שזה אומר שהיציאה לא קיימת? תודה.

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים