עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by shayr,

אם יש לי כרטיס שלא תומך HD, כלומר יש לו רק 2 חיבורי DVI וחיבור SVIDEO, כיצד אני יכול להעביר סאונד איכותי מהמחשב לטלויזיה? (8800GT)

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by imac,

בזמן האחרון יצאו לי לבצע הרבה הקלטות... ובזמן ההקלטה יש רעש היס כזה מעצבן שאומנם הצלחתי להפחית אותו אבל עדיין שומעים חלש.. האם יש לזה פתרון? כרטיס קול איכותי יותר יתפור את הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by ag43,

הזמנתי SOLO 6C המיועדים להחליף את הATP3 הותיקים שלי. המצב הנוכחי כרגע הוא שהATP3 מחוברים בתור רמקולים קדמיים ומערכת הסטריאו שלי מחוברת כאחוריים בתצורת QUAD. סה"כ מצב מספק בצפיה בסרטים ובמשחקים. כאשר אני שומע מוזיקה אני בד"כ מעביר את כל השמע למערכת או מכפיל את הסטריאו לקדמיים ולאחוריים יחד. בעקבות המעבר אשאר בלי סאב. חשבתי לחבר את הATP3 ליציאת הסנטר\סאב בכרטיס הקול שלי כך ש2 הרמקולים יחדיו ישמשו כסנטר והסאב כסאב (מן הסתם) יש טעם לנסות כזה SETUP?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום, אני רוצה לקנות נגן עם צליל איכותי, לא חייב להיות עם הרבה זיכרון או מערכת הפעלה מטורפת. בנוסף, אני רוצה לקנות אוזניות איכותיות קטנות (אפשר באותה חבילה של הנגן, בנפרד, מה שעדיף יותר..) התקציב שלי הוא 1200 שקלים, אבל כמובן שעדיף בפחות אם אפשר תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by dzbeda,

שלום, מישהו יכול להמליץ לי על Andried dongle ...שרוב השימושים זה אפלקציות והתקנת XMBC ..... יציאת HDMI והייתי שמח שהסרטים ב XBMC ירוצו חלק... בליל לגמגם. אני מעוניי במשהו בסביבות 50-60$ שאפשר להזמין באליבאבא או Ebay. אין לי בעיה שזה לא יהיה דונגל.... תודה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by slipknot94,

אהלן בעבר קניתי את האוזניות Sennheiser HD205 והשתמשתי בהן תקופה אבל תמיד אחרי איזה חצי שעה של שימוש בהן כאבו לי האוזניים והראש כי האוזניות מאוד לוחצות למרות שניסיתי לסדר ולכוון אותן. חבר שלי הביא לי את האוזניות SteelSeries Siberia V2 שהאמת הן ממש נוחות אבל הוא הביא לי אותן עם בעיה כנראה במגעים שגורמת לזה שבאוזן ימין לא שומעים לפעמים ויש רשרושים וזה ממש יכול להציק. בא לי להתחדש באוזניות חדשות והכי חשוב לי שיהיו מאוד נוחות לשימוש של כמה שעות שלא יילחצו וכמובן עם איכות טובה ושיהיה בסביבות 250-350 ש"ח אשמח להצעות תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. אהלן, יש לי Microlab Solo 4C ולאחרונה שמתי לב שלאחרונה הם מייצרים המון רעש סטטי וגורמים לניתוקים של של אחד מהרמקולים. בדקתי את העניין וגילית שזה קשור לכבל ה-RCA שהגיע עם הרמקולים. אני מחפש כבל חדש שימנע את הרעשים הסטטים, בחיפושים שעשיתי ראיתי כל מני מושגים של פלאגים מחוזקים,כבלים מסוככים,חיבורים מוזהבים וכו', אין לי מושג בדברים האלה ואני פשוט רוצה אחד שימנע את הרעשים הסטטים האלה. התקציב שלי הוא 50 ש''ח אבל אני יכול להכפיל אותו עם המצב ידרוש זאת, אין בעיה גם להזמין את הכבל מחו'ל, תודה!

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by tal hw king,

טוב, הסתכלתי בפורום בעבר, וכול פעם זה הגיע לויכוח היסטרי בין Irver ל- IPOD עכשיו אני קונה את הנגן מהארץ משמע: לא להזכיר אותם!! עכשיו בכול פעם שהזכירו את הזאנטאץ' לרוב הגיבו 1-2 אנשים לא יותר מזה בצורה רלונתי, ולא סיפק את המידע שחיפתי ולכן: זאן טאץ': מה נסגר עם העברית? שמעתי שאמרו שיצא עידכון קשוחה שלא יצתרכו דריברים (או תוכנה, או מה שזה לא יהיה) כדיי להעביר לו קבצים וכו', האם העידכון יצא? האם הוא יצא? מתי הוא יצא? מה נסגר עם השלט בארץ? מקבלים לא מקבלים? כי לא מצאתי מקום שאפשר לקנות אותו M3L מה המחיר הסופי שלו בארץ? מצאתי משהו ב-TOP100 אבל יש כאלו שפקפקו בזה, אז מה המחיר שלו? התמיכה בעברית, לפי הביקורת היא תבא......מתי??? ובגדול, זה מול זה, מה שווה? מה יתן את התמורה המל…

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. נקרע לי הכבל שמחבר בין ה מחשב ל TV. (וידאו בלבד, הסאונד עובר בדרכים אחרות) אני הולך לקנות כבל חדש היום או מחר הטלוויזיה שלי מקבלת RCA (עכשיו שמתי לב שיש לה גם חיבור SVIDEO IN אחד !!!) המחשב מוציא SVIDEO כרגע מחובר מפצל VIVO ל SVIDEO של המחשב, וממנו יוצא כבל SVIDEO שמתחבר ל TV בכניסת RCA צהובה. יש לי כרטיס X800XL עם VIVO, אני כמעט ולא משתמש ב VIDEO IN אני יכול להשאיר את המפצל מחובר , ולקנות כבל RCA-RCA ו אני יכול להשאיר את המפצל מחובר ולקנות SVIDEO -RCA כמו שהיה לי עד היום אני יכול לנתק את המפצל ולקנות : SVIDEO SVIDEO ישר מהיציאה של המחשב לכניסה של ה TV SVIDEO RCA מהמחשב ל TV (נכנס RCA ל TV, יוצא SVIDEO מהמחשב) אני חושב שהכי איכותי זה SVIDEO ל SVIDEO , בלי מפצ…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Reppix,

ניתן להשיג בדיוטי פרי את ה-Z560 או מערכת רמקולים ברמה דומה למחשב? אם כן, איך המחיר ביחס לארץ ולארצות הברית? לגבי הבאת הרמקולים לארץ מארצות הברית, מה גודל הקופסא בערך? ומה משקלה? יש אפשרות ל"עבוד" על המכס איכשהו שלא יקח מיסים?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. האם ניתן להעביר כבל חשמל של רמקול וכבל סאונד אופטי של הרמקול ביחד, צמודים אחד לשני? אני רוצה להעיבר כבל חשמל וכבל אופטי בצינור אחד. האם החשמל עלול לפוגע בכבל הסאונד? האם הסאונד צפוי להפגע? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום, מאז ומתמיד היו ברשותי רמקולים חסרי שם, חסרי מותג.. אותם רמקולים שאפשר לקנות ב20 שקל בכל חנות ולמרבה הפתעתי, הזוג האחרון שהיה ברשותי, החזיק מעמד כמעט 4 שנים ונשמע מצויין גם ביחס לכמה מותגים שראיתי אצל חברים אחד הרמקולים מת.. אין לי מושג מה הסיבה, אבל היא גם פחות מעניינת כרגע.. אני יכול לחיות עם הרמקול הנותר גם עוד 10 שנים, אבל חשבתי להשתדרג.. יש ברשותי מערכת סטריאו ישנה של סוני, היא נחשבה דיי יוקרתית בתקופת הרכישה (כ-5 שנים אחורה) אז חשבתי לחבר את המערכת למחשב כך שתשמש אותי כרמקולים.. 2 הרמקולים נראים ונשמעים מצויין (ממה שאני זוכר), אבל המערכת עצמה [אם אינני טועה, המגבר] מסרבת לפעול.. הכבלים שיוצאים מהרמקולים הם חוטי חשמל רגילים, לא משו שאפשר פשוט לחבר למחשב.. יצא לי…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אחי הקטן (13.5) החל לפני זמן מה לעסוק בעריכת שירים (רמיקסים וכו') בתור תחביב. חשבתי להפתיע אותו בזוג אוזניות שוודאי יתנו לו שיפור רציני באיכות מהרמקולים בהם הוא משתמש (מובנים במסך מחשב :-\) ואוזניות של 30 שקלים... רציתי להתייעץ איתכם איזה אוזניות הכי כדאי לקנות לו בסכום של עד 200 ש"ח (חריגה מסויימת אפשרית). תודה רבה לעוזרים נ.ב. אוזניות עדינות מידיי לא יחזיקו אצלו הרבה זמן, אשמח אם זה ילקח כשיקול בבחירה

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by yotamgiu,

שלום! כבר שעה אני מחפש באינטרנט לקנייה מחנות בארץ מתאם WIDI לטלוויזיה ולא מצליח למצוא, מישהו יודע איפה מוכרים כאלו? *WiDi- Wireless Display,טכנולוגיה של אינטל לקשר בין הלפטופ לטלוויזיה ללא צורך בקבלים.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. יש לי P5KPL-CM (ישן, אני יודע) שהדרייבר שלו זה VIA HD AUDIO DECK ואני חושב שהסאונד דרייבר שלו מעפן, זה בנוסף לעובדה שהעדכון האחרון שהוציאו לו היה לפני כמה שנים. האם אפשר להתקין, לדוגמה, סאונד דרייבר רנדומלי של REALTEK לווינדוס 7 והוא יעבוד יותר טוב? ואם לא, יש דבר לשפר את הסאונד מעבר למשחק עם האיקוולייזר? תודה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by SoapSeller,

באיחור אופנתי הגיע אלי ה-Meier Audio Corda Aria. (אחרי סיוט במכס) הוא דוחף את ה-K701 שלי נהדר. סופסוף יש באס כמו שצריך והכול הרבה יותר מדויק ויושב כמו שצריך. אני כנראה בן אדם של סיליקון(no pawn intended), כי הוא מתחבר לי הרבה יותר טוב מכול המגברי מנורות במפגש. ה-Crossfeed עובד נחמד, קצת פחות ממש שצפיתי. הבמה עוברת קצת יותר "קדימה" אבל משהו בצליל קצת מוזר, עוד לא החלטתי אם אני אוהב אותו. וגם בתור מקור הוא לא רע בכלל(הוא מחובר אצלי ב-USB למחשב). וזהו בנתיים, התרשמויות נוספות יבואו בהמשך. [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. יש דרך לראות את זה דרך המחשב?אני רוצה לדעת איזה סוג וחברה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. היי, הגיע הזמן להחליף לאחותי את המערכת מיני הבזיונית שיש לה, במערכת חדשה וקצת יותר רצינית. חשבתי על רסיבר נחמד + 2 רמקולים... לדעתי סט של 6 רמקולים יהיה מבוזבז שכן היא לא מרבה לראות סרטי דיוידי.. אבל אם יש משהו משתלם מאוד, זו גם אופציה. התקציב הוא בסביבות ה 2500 ש"ח. כמו שהזכרתי, השימוש העיקרי הוא מוזיקה - בעיקר רוק מכל הסוגים - חוץ מכבד. מכיוון שהיא לא נוהגת לשמוע בעוצמות גבוהות, הדגש הוא על האיכות ולא עוצמה. היא אוהבת לשמוע בעוצמות נמוכות/בינוניות. בינתיים חשבתי על הרסיבר הבא: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=11134 רמקולים לא ממש הצלחתי למצוא זוג, אבל סט של 6 מצאתי משהו שנראה נחמד - http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36217 אשמח אם תוכלו להמליץ על זוג רמקולים…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Rule The Pc,

קניתי C200 של POPCORN HOUR וגם כרטיס WIFI פנימי. להתקין את הכרטיס לא היה פשוט בכלל, ולא כי זה קשה אלא פשוט ההוראות היו לא ברורות בכלל. בסופו של דבר הצלחתי להתקין את הכרטיס והדלקתי את המכשיר לראשונה על מנת לראות סרט, הלכתי להגדרות וחיפשתי את הרשת האלחוטיתית הביתית שלי (עובדת דרך ראוטר תקן N), זה מצא את הרשת עם כל הפרטים (SSID וIP). לאחר מכן ניסיתי לראות את המדיה המשותפת (קודם כל ניסיתי דרך שיתוף של הספרייה במדיה פלייר, אבל זה לא עבד אז הורדתי IHOME ובדקתי שיש לו ברשימה וידאו) אבל זה אומר לי שאין תוכן משותף בשרת. אז ניסיתי לבדוק אם זה בעיית תקשורת (כי עשיתי כל מה שהסבירו שצריך לעשות על מנת לשתף) אז ניסיתי להכנס לרדיו אינטרנט וYOUTUBE דרך הסטרימר אבל זה אמר לי שזה לא יכול ל…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by daniel0089,

היי, אני מתלבט בין הרמקולים הנ"ל. על מה אתם ממליצים יותר למוזיקה, משחקים, סרטים (לפי הסדר)? עוד שאלה... לשני הרמקולים יש אפשרות לשליטה על הבאס? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by gildoron,

קניתי נגן iriver 5gb ואני מאוד מרוצה ממנו, אך כשאני שומע מוזיקה באוטובוס יש שירים שאני שומע יחסית חלש בגלל הרעשים החיצונים, אני לא רוצה להגביר מאוד את הווליום כדי לא לפגוע בשמיעה, ורציתי לדעת אם יש דבר כזה אוזניות אשר נכנסות לתוך האוזן שאוטמות רעשים חיצוניים(חלקית או מלאה) כשהלכתי לחנות הביאו לי מין אוזניות סיליקון שנכנסות לאוזן,הן טובות?? הן אוטמות?? בנוסף הם הציעו לי אוזניות קצת יותר זולות שלהם יש עוצמה מאוד גבוהה~לפי טענתם~ אני צריך אוזניות שיאטמו רעשים. שיהיה להם איכות סאונד טובה מאוד~דרך אגב האוזניות שקיבלתי יחד הנגן נחשבות לטובות?~ שיהיו נוחות שיהיו בעלות עוצמה מספקת שיהיו עמידות אוזניות שנכנסות עמוק לתוך האוזן. המחיר חייב להיות זול מ 200 ש"ח. הצעות לכאן! הכי חשוב…

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. בגרופון מציעים מסך של פיליפס, 50 אינץ' ב3390 שקלים. הם אומרים שהדגם הוא 50PFA4509, לא מצאתי באינטרנט אבל ראיתי שאין דגמי PFA של טלווזיות אלא רק של מדפסות... אז ניסיתי 50PFL4509 אבל גם את זה לא מצאתי.. מישהו מכיר את הטלווזיה? שווה משהו?? http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/gg-merchant-0-11305903121-4/41723502?p=10&nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_197&utm_source=channel_goods-deals&utm_medium=email&sid=6501ab22-ed6e-4489-93b6-d03da13b63ae&division=national-deal&uh=c21bbf70-2274-4e57-bba5-9c8936c722be&date=20141607&sender=rm&s=body&c=deal_img&d=deal-page&utm_campaign=gg-merchant-0-11305903121-4-41723502 מפרט טכני: מסך PHI…

23. אתם יכולים להמליץ לי על אוזניות איכותיות שעולות 400 ש"ח, עם עדיפות לאוזניות שניתן להחליף את הכבל במקרה שהוא מתקלקל, ולא דורשות מגבר כדי להפיק צליל מענג? אני מקשיב בעיקר לרוק ומטאל, קצת היפ-הופ/ראפ, וקצת מוזיקה קלאסית. תודה רבה ויום נעים. עריכה: אופס, שכחתי לציין שאני מעוניין באוזניות over-ear.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום, מקווה שאני רושם בפורום הנכון ברצוני להתחבר לשירות של הערוצים החינמיים של עידן פלוס אך איננו מבין בזה כלום.. אבקש עזרתכם בהמלצה על ציוד מתאים שכולל סטרימר אלחוטי שאפשר לראות דרך הטלויזיה סרטים הנמצאים במחשב כמו כן, בממיר הזה של עידן פלוס צריכה להיות אנטנה פנימית? או שיש צורך לחבר אנטנה חיצונית? לא הבנתי את הנקודה הזו... (יש או אין כאלה עם אנטנה פנימית) יש גם משהו שראיתי באינטרנט אבל אני לא רוצה לקנות משהו רק בגלל פרסום בגלל שאני לא מבין בזה כלום... http://stockcenter.co.il/product_info.php?products_id=116961 בתודה, אלי.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by BeN-T,

שלום לכולם, האם קיים רמקול אשר מתחבר אלחוטי למערכת? אסביר זאת... בסלון יש מערכת עם רסיבר, אני רוצה להשים רמקול קטן לא איזה משהו יקר או בומבסטי בגינה שיתחבר אלחוטי לרסיבר . כלומר צריך משדר ביציאה מהרסיבר שהרמקול יקלוט אותו. האם קיים משהו כזה בשוק או שצריך לקנות את שני האלמנטים בנפרד. תודה רבה. בן.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים