עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, מקווה שאני רושם בפורום הנכון ברצוני להתחבר לשירות של הערוצים החינמיים של עידן פלוס אך איננו מבין בזה כלום.. אבקש עזרתכם בהמלצה על ציוד מתאים שכולל סטרימר אלחוטי שאפשר לראות דרך הטלויזיה סרטים הנמצאים במחשב כמו כן, בממיר הזה של עידן פלוס צריכה להיות אנטנה פנימית? או שיש צורך לחבר אנטנה חיצונית? לא הבנתי את הנקודה הזו... (יש או אין כאלה עם אנטנה פנימית) יש גם משהו שראיתי באינטרנט אבל אני לא רוצה לקנות משהו רק בגלל פרסום בגלל שאני לא מבין בזה כלום... http://stockcenter.co.il/product_info.php?products_id=116961 בתודה, אלי.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום חברים אנחנו רוצים לקנות טלויזיה LED בגודל 32" - השימוש יהיה בעיקר לצפייה בתכני SD - שידורי עידן +, DVD ווידאו VSH וסרטים מכונן USB. צריך טלויזיה שתציג לא רע את שידורי עידן + ותתמוך בעברית בתצוגת השידורים ובכתוביות בסרטים - בכמה שיותר פורמטים. צריך גם חיבורי Composite ו-Components (עדיף נפרדות, אבל הבנתי שזה דבר נדיר ברמה הזו) ויציאות אודיו לחיבור למגבר. התקציב הוא עד 2000 ש"ח מהתרשמות בחנויות, נותרו המועמדות הבאות: סוני KDL-32R423 טושיבה 32P2300 (שאין לה ממיר מובנה - האם אפשר להשתמש בממיר חיצוני ?) סמסונג UA32F4000 סמסונג UA32F5000 (מעט חורגת מהתקציב אבל יש לה FHD) על מה אתם ממליצים ? אנחנו רוצים לקנות השבוע. תודה למגיבים

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום, לאחר הרבה חיפושים בגוגל ובפורומים שונים אני פונה אליכם. לאחרונה רכשתי ממיר וידאו מסוג EasyCAP כדי להמיר את כל קלטות הוידאו VHS הישנות של הורי לקבצי מחשב ו-DVD. התחלתי עם 3 קלטות וידאו ללא בעיה מיוחדת, שיחקתי קצת עם ההגדרות והצלחתי להמיר את הקלטות לקובץ מחשב. בקלטת הרביעית נתקלתי בבעיה - הוידאו מעביר תמונה למחשב אך ללא צבע, רואים רק בשחור-לבן. קצת מידע על מכשיר הוידאו: על מכשיר הוידאו רשום שהוא מסוג PAL / SECAM ובנפרד רשום שיש לו יכולת לנגן גם NTSC. בחיבור הוידאו לטלויזיה וניגון הקלטת - יש צבע. הוידאו מחובר לממיר ה- EasyCAP בחיבור SCART מהוידאו ההופך לחיבור composite (צהוב, אדום, לבן). לממיר ה-EasyCAP יש גם אפשרות של חיבור S-Video. הממיר מחובר למחשב בחיבור USB2. כל ה…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. למי שלא שמע על פרוייקט ארה, הסמארטפון המודולרי של גוגל, קודם כל צפו: וכעת 2 דגמי המודולים שהכרזו http://www.araprototype.com/news/sennheiser-finally-introduces-their-audio-modules/ עוד על ארה. ומדקה 2:10 כמה מילים על הדגם הפשוט. http://youtu.be/SF_6HBZY9EU?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Component,

שלום, יש לי מערכת סטריאו (Kenwood -452) שמחוברת למחשב. הרמקולים נמצאים לידו. לפני כמה ימים אבא שלי הכין לי מתלים לרמקולים (ראו שרטוט בהודעה השניה). שאלתי היא כזו: כיצד למקם את הרמקולים בחדר? החדר שהוא בעצם חלל גדול באמצע הקומה השניה של ביתי: גובה החדר הוא כ-2.5 מטר. המתלה: הזוית של המתלה היא 115 מעלות. הפלטה העגולה מסתובבת. עוצמת הרמקולים 70W RMS. אני משתמש בכרטיס קול מבוסס AC97 codec ( ). איפה אני צריך למקם את הרמקולים כדי: א. לשמוע טוב בישיבה ליד המחשב ב. לשמוע טוב בישיבה על הספה ג. לשמוע טוב יחסית גם מהמחשב וגם מהספה (אני מוכן לשנות את הבלאנס אם צריך) בתודה מראש, עדי רובין.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום, יש לי BOXEE BOX ויש לי מספר שאלות, אשמח לעזרה: 1. הוא אינו מתחבר אל הרשת הביתית שלנו ועל כן אנחנו לא יכולים לצפות בסרטים ששמורים על המחשב שלנו. 2. גלישה בדפדפן של בוקסי: יש לו חיפוש דרך "גוגל" - אך איך אני בוחרת בתוצאת חיפוש? הוא לא נותן להגיע לשם. בכלל, האם הוא מאפשר צפייה רק בסרטים\סדרות שמובנות בו? 3. בעיית רזולוציה: הוא מציג את ממשק ההפעלה היטב אך מנגן סרטים בצורה קטועה\חתוכה. הצלחתי לסדר את זה דרך הטלויזיה אך השאלה האם ישנו פתרון טוב יותר דרך המכשיר עצמו? 4. האם ישנה אופציה לסגור יישומים\קבצים או שאפשרי רק לחזור אחורה בעזרת כפתור ה-MENU? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Or ei,

במרץ אני חוזר לצבא (דח"ש) ואני רוצה לקנות איזה נגן MP3 מבוסס FLASH בנפח של ג'יגה עם רדיו + אוזניות נחמדות ב1000 שקל הייתי לוקח את XUKE אבל הבעייה איתו שאי אפשר להחליף לו את הסוללה ולא יהיה לי איפה להטעין עם USB בצבא אז צריך שיהיה אפשר להחליף לו סוללה ...

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by yair_gobani,

הם של לקסון. תמונה: קישור:http://www.luxeonav.com/t5.htm אז איך הם? {אני יודע שהם לא איכותיים כל - כך אבל לי בקושי חשוב האיכות, העוצמה יותר קובעת} אז שאלה אחרת: איזה רמקולים יותר איכותיים הנ"ל או הקרייטיב 2.1 {אני יודע שזה 5.1 נגד 2.1} יאיר

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by So@tr43,

אני יודע שניהם לא משהו, אבל אני מתעניין.! ???

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. מעוניין לקנות סטרימר המליצו לי על minix x8 plus הוא שווה את המחיר או כדי משהו אחר? אני מעוניין להריץ סרטים בקודי ופופקורן נ. ב הminix תומך עברית?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by redead,

אני יכול להשיג מאבא שלך חבר שרוצה למכור ב700 שקל.. מה אתם אומרים? הדרישות שלי מעטות ביותר כולה לקולנוע בייתי בסיסי ביותר.. לא פריק של סאונד

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום ולילה טוב הבנתי שזה פורום של אנשים מבינים ולא סתם ילדים קטנים אז החלטתי לשאול כאן... אוקי יש לי מערכת קולנוע ביתית שאני רוצה לחבר אותה לDVD שכמובן אני רוצה לחבר אותם לטלויזיה שלי... תמונות של המערכת מקדימה ומאחורה : http://up203.siz.co.il/up1/mj2tyhj4ycln.jpg http://up203.siz.co.il/up3/m2a5wwmjaqmt.jpg בבקשה תשובה מלאה...: איזה כבלים? מאיפה לאיפה כל כבל מתחבר ? אה שחכתי לציין מערכת 5.1 אני לא יודע אם זה חשוב.... תודה רבה רבה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by מסבחה,

אני רוצה לקנות את האוזניות CX 300 II. האם בטוח לקנות מ-KSP? אני יכול לסמוך עליהם שהאוזניות מקוריות?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by spiidx117,

אהלן. שבוע הבא תכננתי לקנות את ה LG 42LD460. שמתי לב שקצב הריענון שלה הוא 50HZ, שראיתי את זה התחלתי לדאוג קצת מכיוון ששמתי לב שרוב המסכים בשוק הם 60HZ. השימוש הוא משחקים, תכני HD, וקצת SD . האם תיהיה לי בעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by TicTacToe,

משיהו מחברי הפורום מכיר את המותגים הללו יותר ממבט חטוף בחנויות אלקטרוניקה? מתלבט בין דגמי 40 אינץ' LED (בשני המקרים מדובר באחריות ל3 שנים). האם זו קנייה חכמה לשימושי קונסולה וHTPC (סרטים פה ושם)? או שמא עדיף להשקיע עוד כמה מאות שקלים ולקחת SAMSUNG/LG (למרות שבהמון מקרים לא ראיתי הבדלים מבחינת איכות התמונה וTCL אף הפתיעו עם איכות לא רעה בכלל).

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  16. מחפש המלצה לתוכנת נגן סרטי HD באיכות 720P \ 1080P. ואילו מקודדים בודדים נדרשים? כולל מצמיד תרגום ושאר הפורמטים הישנים יותר לצפיה (DIVx\XVId). האם WMP לא יכול לנגן סרט FHD 1080P? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by izir,

יש לי טלויזיה 46 סמסונג (https://www.cnet.com/products/samsung-syncmaster-460mx-2-46-lcd-flat-panel-display/specs/) סמסונג דגם 460MX אז ככה בחיבור של hd יש בעיות צפייה ושמע שלא מאפשר להשתמש בזה אבל שמחברים את הממיר לdvi ואו avi הוא כל דבר אחר הכל עובד טוב ויפה פשוט לא רואים טוב כלכך ב dvi רואים תמונה קצת מטושטת מין פסים לאורך ושמחברים בשאר הדברים לא רואים באיכות hd שהייתי מחבר בhd הכל היה טוב מכל פרמטר מה עדיף לעשות לתקן את הטלויזיה או לרכוש חדש ? חשבתי אולי לקנות את החלק ולנסות להרכיב לבד אך אין לי ניסיון

18. Started by Henz16,

בוקר בהיר אחד, (אתמול בבוקר) החלטתי שהרמקולים נורא מכוערים. מעוצבים סטייל שנות ה80. לא בשבילי. נתתי להם קצת טאץ' מודרני. אשמח לשמוע דעות. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by HaimTS,

דברתי עם topaudio ושם אמרו לי שבצפון רק טרקלין חשמל מוכרים את הרמקולים הללו נכנסתי לשם (לב המפרץ) ונתקלתי ביחס מזלזל במיוחד, החלטתי שמשם אני לא קונה אפילו טוסטר. התקשרתי לטופאוודיו שוב והפנו אותי לרונן (צומת כפר שמריהו) , הוא לא נותן מחירים בטלפון מישהו יודע מה במחיר המעודכן של הרמקולים האלה? תודה HaimTS http://www.topaudio.co.il/html/b&w/B&W.asp

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. :asthanos: שלום לכולם אני חדש פה וזקוק לעזרה, אני טס לחו"ל בעוד כחודש ואני זקוק לטיפה אינפורמציה. אני מתלבט בין מיני דיסק לבין דיסקמן קורא MP3 לקחת עימי לחו"ל. קראתי את המאמר שבאתר על ההבדל בין כל המכשירים הניידים שמשמיעים מוזיקה, אבל זה רק בלבל אותי עוד יותר. הדילמה שלי היא כזו: אם אני קונה דיסקמן קורא MP3 אני יכול לקחת איתי 3 דיסקים מלאים ב- MP3 וכך אני גם לא צריך להכניס את השמות של כל השירים כמו שעשיתי עד היום במיני דיסק. בנוסף הדיסקמן הרבה יותר זול. מיני דיסק לעומת זאת הרבה יותר קטן ונוח וגם המדיות שלו קטנות והוא נוח לסחיבה בניגוד לדיסקמן. בשורה תחתונה, אני זקוק לדעת אם אני מקליט בשיטת ה- MDLP שמאריכה את זמן ההקלטה לעד 5 שעות ממש ממש פוגעת באיכות הצליל, אם אני מעביר א…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by tal hw king,

טוב, הסתכלתי בפורום בעבר, וכול פעם זה הגיע לויכוח היסטרי בין Irver ל- IPOD עכשיו אני קונה את הנגן מהארץ משמע: לא להזכיר אותם!! עכשיו בכול פעם שהזכירו את הזאנטאץ' לרוב הגיבו 1-2 אנשים לא יותר מזה בצורה רלונתי, ולא סיפק את המידע שחיפתי ולכן: זאן טאץ': מה נסגר עם העברית? שמעתי שאמרו שיצא עידכון קשוחה שלא יצתרכו דריברים (או תוכנה, או מה שזה לא יהיה) כדיי להעביר לו קבצים וכו', האם העידכון יצא? האם הוא יצא? מתי הוא יצא? מה נסגר עם השלט בארץ? מקבלים לא מקבלים? כי לא מצאתי מקום שאפשר לקנות אותו M3L מה המחיר הסופי שלו בארץ? מצאתי משהו ב-TOP100 אבל יש כאלו שפקפקו בזה, אז מה המחיר שלו? התמיכה בעברית, לפי הביקורת היא תבא......מתי??? ובגדול, זה מול זה, מה שווה? מה יתן את התמורה המל…

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by yarin153,

CX500 R.I.P שנה אחרי שCX300 הלכו להם לעולמם .. אני ממש אוהב את האוזניות של סנהייזר מקבלים איכות שמיעה טובה ובאסים מודגשים לחובבי הרוק והמטאל כמוני .. עכשיו כשהאוזניות נדפקו אני רוצה להתקדם למשהו יותר טוב מאוזניות של 200 שקל לאוזניות של עד 800 שקל אבל חשוב נורא שיהיה באס. לפני שקניתי את הCX500 קניתי shure se102 בהמלצת פורום שלא נאמר את שמו ודי התאכזבתי. אומנם צלילם נקיים ואיכות טובה אבל אין כמעט באס בכלל והעוצמה הייתה חלשה ולא נהניתי כלכך (אולי כי אני כבר חירש מהעוצמה של הCX500 ) בכל מקרה אני צריך שתעזרו לי למצוא אוזניות שאני יאהב שאני יוכל להגיד עליהם שהם משמעותית טובות יותר מהCX500 (שוב באס מודגש זה קריטי) ... חשוב לציין שאני לא מבין גדול כלכך אבל מאוד מאוד מאוד אוהב את …

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by bennyriz,

לחבר שלי יש מחשב שהוא מחר לו את הרסיבר שלו. יש לו בעיה שיש תמיד רעש תמידי מחריד ובלתי נסבל. הרעש הזה הוא רעש רקע בקול נמוך (כמו באס נמוך תמידי) יש למישהו הסבר לדברים שיכולים לגרום לרעשים כאלה. החלק המעניין בכל הסיפור הזה הוא שהמחשב והרסיבר מחוברים למפצל וכשמכים על המפצל הרעש מפסיק לכמה זמן ואז חוזר שוב. מישהו אמר לי שיש קשר לחיבור הארקה היתכן ?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by MishaK,

שמתי לב שבכל בית קולנוע אשר ראיתי בו סרטים שאמורים להיות עם הרבה באסים, אין אותם בכלל.. יש פה שתי אפשרות א) הסרט בלי באסים ב) אין סאב וופר בבית קולנוע האפשרות הראשונה מאוד לא נראת לי מה שמשאיר אותנו רק עם האפשרות השנייה... או כל תשובה שתיהיה לכם על למה לעזעזל אני לא מרגיש את הבאסים בבית קולנוע?!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. איך בוחרים אוזניות? על מה מסתכלים? אילו מבין הנתונים הם חשובים? יש HZים... מה הם מציינים? ומה יותר טוב? יש OHM... מה זה?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.