אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
בגרופון מציעים מסך של פיליפס, 50 אינץ' ב3390 שקלים. הם אומרים שהדגם הוא 50PFA4509, לא מצאתי באינטרנט אבל ראיתי שאין דגמי PFA של טלווזיות אלא רק של מדפסות... אז ניסיתי 50PFL4509 אבל גם את זה לא מצאתי.. מישהו מכיר את הטלווזיה? שווה משהו?? http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/gg-merchant-0-11305903121-4/41723502?p=10&nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_197&utm_source=channel_goods-deals&utm_medium=email&sid=6501ab22-ed6e-4489-93b6-d03da13b63ae&division=national-deal&uh=c21bbf70-2274-4e57-bba5-9c8936c722be&date=20141607&sender=rm&s=body&c=deal_img&d=deal-page&utm_campaign=gg-merchant-0-11305903121-4-41723502 מפרט טכני: מסך PHI…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי טלויזיה 46 סמסונג (https://www.cnet.com/products/samsung-syncmaster-460mx-2-46-lcd-flat-panel-display/specs/) סמסונג דגם 460MX אז ככה בחיבור של hd יש בעיות צפייה ושמע שלא מאפשר להשתמש בזה אבל שמחברים את הממיר לdvi ואו avi הוא כל דבר אחר הכל עובד טוב ויפה פשוט לא רואים טוב כלכך ב dvi רואים תמונה קצת מטושטת מין פסים לאורך ושמחברים בשאר הדברים לא רואים באיכות hd שהייתי מחבר בhd הכל היה טוב מכל פרמטר מה עדיף לעשות לתקן את הטלויזיה או לרכוש חדש ? חשבתי אולי לקנות את החלק ולנסות להרכיב לבד אך אין לי ניסיון
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעוניין לקנות סטרימר המליצו לי על minix x8 plus הוא שווה את המחיר או כדי משהו אחר? אני מעוניין להריץ סרטים בקודי ופופקורן נ. ב הminix תומך עברית?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב, הסתכלתי בפורום בעבר, וכול פעם זה הגיע לויכוח היסטרי בין Irver ל- IPOD עכשיו אני קונה את הנגן מהארץ משמע: לא להזכיר אותם!! עכשיו בכול פעם שהזכירו את הזאנטאץ' לרוב הגיבו 1-2 אנשים לא יותר מזה בצורה רלונתי, ולא סיפק את המידע שחיפתי ולכן: זאן טאץ': מה נסגר עם העברית? שמעתי שאמרו שיצא עידכון קשוחה שלא יצתרכו דריברים (או תוכנה, או מה שזה לא יהיה) כדיי להעביר לו קבצים וכו', האם העידכון יצא? האם הוא יצא? מתי הוא יצא? מה נסגר עם השלט בארץ? מקבלים לא מקבלים? כי לא מצאתי מקום שאפשר לקנות אותו M3L מה המחיר הסופי שלו בארץ? מצאתי משהו ב-TOP100 אבל יש כאלו שפקפקו בזה, אז מה המחיר שלו? התמיכה בעברית, לפי הביקורת היא תבא......מתי??? ובגדול, זה מול זה, מה שווה? מה יתן את התמורה המל…
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי כרטיס קול מסוג ESI JULI מאז ששידרגתי את מערכת ההפעלה לויסטה ישנם רעשי רקע (אום) הרעש ממש מטריף! הכרטיס קול משמש כמקור ומחובר בחיבור אנלוגי למגבר סטריאו איכותי. ניסתי חיבור חשמל ננפרדים,הרחקתי אותו מהכרטיס מסך ,הרחקתי כל דבר שיכול להפריע ועדיין הרעשים קיימים אשמח לעזרה תודה רבה שי ???
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צריך המלצה לרמקולים עד 500 ש"ח לחדר - חובה תמיכה ב Bluetooth + בחיבור AUX תודה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למי שלא שמע על פרוייקט ארה, הסמארטפון המודולרי של גוגל, קודם כל צפו: וכעת 2 דגמי המודולים שהכרזו http://www.araprototype.com/news/sennheiser-finally-introduces-their-audio-modules/ עוד על ארה. ומדקה 2:10 כמה מילים על הדגם הפשוט. http://youtu.be/SF_6HBZY9EU?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים אנחנו רוצים לקנות טלויזיה LED בגודל 32" - השימוש יהיה בעיקר לצפייה בתכני SD - שידורי עידן +, DVD ווידאו VSH וסרטים מכונן USB. צריך טלויזיה שתציג לא רע את שידורי עידן + ותתמוך בעברית בתצוגת השידורים ובכתוביות בסרטים - בכמה שיותר פורמטים. צריך גם חיבורי Composite ו-Components (עדיף נפרדות, אבל הבנתי שזה דבר נדיר ברמה הזו) ויציאות אודיו לחיבור למגבר. התקציב הוא עד 2000 ש"ח מהתרשמות בחנויות, נותרו המועמדות הבאות: סוני KDL-32R423 טושיבה 32P2300 (שאין לה ממיר מובנה - האם אפשר להשתמש בממיר חיצוני ?) סמסונג UA32F4000 סמסונג UA32F5000 (מעט חורגת מהתקציב אבל יש לה FHD) על מה אתם ממליצים ? אנחנו רוצים לקנות השבוע. תודה למגיבים
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
PHILIPS FULL HD מחוברת דרך מגבר לכ. מסך ATI 5850. כבל HDMI כמובן. משום מה, למרות שהמחשב יושב על רזולוציה 1920 על 1080 בטלוויזיה יש מסגרת של 1-2 ס"מ, כלומר אני לא רואה תמונה מלאה אלא כאילו תמונה קטנה יותר. הקטע המוזר הוא שלמגבר מחובר מחשב מדיה סנטר שמחובר באותה צורה ודרך כ.מסך ONBOARD והטלוויזיה מראה תמונה מלאה בלי מסגרת. ה עדכנתי את הדרייברים, שיניתי סוגים של HDMI אפילו התקנתי וינדוס מחדש ועדיין זה ממשיך לקרות. למה זה קורה?? הצעות, השערות ופתרונות יתקבלו בברכה! מחשב I5 חדש עם 4 גיגה זיכרון וספק חדש 500W.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי חבר'ה, ניסיתי וניסיתי, וכשלתי. אני לא מצליח לשמוע את הבס במחשב (דרך אוזניות). מה אני צריך לעשות כדי שזה יעבוד?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, לאחר הרבה חיפושים בגוגל ובפורומים שונים אני פונה אליכם. לאחרונה רכשתי ממיר וידאו מסוג EasyCAP כדי להמיר את כל קלטות הוידאו VHS הישנות של הורי לקבצי מחשב ו-DVD. התחלתי עם 3 קלטות וידאו ללא בעיה מיוחדת, שיחקתי קצת עם ההגדרות והצלחתי להמיר את הקלטות לקובץ מחשב. בקלטת הרביעית נתקלתי בבעיה - הוידאו מעביר תמונה למחשב אך ללא צבע, רואים רק בשחור-לבן. קצת מידע על מכשיר הוידאו: על מכשיר הוידאו רשום שהוא מסוג PAL / SECAM ובנפרד רשום שיש לו יכולת לנגן גם NTSC. בחיבור הוידאו לטלויזיה וניגון הקלטת - יש צבע. הוידאו מחובר לממיר ה- EasyCAP בחיבור SCART מהוידאו ההופך לחיבור composite (צהוב, אדום, לבן). לממיר ה-EasyCAP יש גם אפשרות של חיבור S-Video. הממיר מחובר למחשב בחיבור USB2. כל ה…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה - יש לי מגבר של YAMAHA דגם : yamaha rx-v596 בקיצור עד אתמול הוא פעל יופי פתאום אני בא היום פותח את הטלוויזיה פותח את המגבר ופתאום רשום במגבר: Ext. Decoder בקיצור אני לא מבין ואז אני מנסה לשנות את המוד ולהגביר ולהנמיך ושום דבר לא עובד הוא פשוט תקוע על זה ניסיתי לנתק ולחבר מהחשמל גם לא עובד מה אני אמור לעשות במצב הזה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בחדר 4 רמקולים שמחוברים למערכת שמחוברת למחשב רק 2 עובדים מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, מקווה שאני רושם בפורום הנכון ברצוני להתחבר לשירות של הערוצים החינמיים של עידן פלוס אך איננו מבין בזה כלום.. אבקש עזרתכם בהמלצה על ציוד מתאים שכולל סטרימר אלחוטי שאפשר לראות דרך הטלויזיה סרטים הנמצאים במחשב כמו כן, בממיר הזה של עידן פלוס צריכה להיות אנטנה פנימית? או שיש צורך לחבר אנטנה חיצונית? לא הבנתי את הנקודה הזו... (יש או אין כאלה עם אנטנה פנימית) יש גם משהו שראיתי באינטרנט אבל אני לא רוצה לקנות משהו רק בגלל פרסום בגלל שאני לא מבין בזה כלום... http://stockcenter.co.il/product_info.php?products_id=116961 בתודה, אלי.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ! לפי מה שאני מצאתי זה איזה חברה פולנית ישנה מאוד. פשוט אני משתמש ברסיבר MARANTZ עם רמקולים של TONSIL וזה נשמע מדהים רציתי לדעת אם מישהו יודע משהו על החברה ועוד שאלה! יש לי CREATIVE LIVE! VALUE די ישן אבל טוב לא 5.1 אז רציתי לשאול עם אני יחליף כרטיס קול ל FURTISSIMO או AUDIGY אני ישמע הבדל?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי BOXEE BOX ויש לי מספר שאלות, אשמח לעזרה: 1. הוא אינו מתחבר אל הרשת הביתית שלנו ועל כן אנחנו לא יכולים לצפות בסרטים ששמורים על המחשב שלנו. 2. גלישה בדפדפן של בוקסי: יש לו חיפוש דרך "גוגל" - אך איך אני בוחרת בתוצאת חיפוש? הוא לא נותן להגיע לשם. בכלל, האם הוא מאפשר צפייה רק בסרטים\סדרות שמובנות בו? 3. בעיית רזולוציה: הוא מציג את ממשק ההפעלה היטב אך מנגן סרטים בצורה קטועה\חתוכה. הצלחתי לסדר את זה דרך הטלויזיה אך השאלה האם ישנו פתרון טוב יותר דרך המכשיר עצמו? 4. האם ישנה אופציה לסגור יישומים\קבצים או שאפשרי רק לחזור אחורה בעזרת כפתור ה-MENU? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בס"ד שלום וברכה, אני רוצה לרכוש אוזניות אלחוטיות שישמשו אותי אך ורק לנגן MP3 (סאנדיסק) הנגן תומך בלוטות', רציתי לדעת האם האוזניות האלה יתאימו לי, הנגן יזהה אותם והכל יפעל כשורה?: https://www.amazon.co.uk/dp/B07VMF4D4V/ תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכרטיס הזה כבר הגיע לארץ או שזה סתם תרגיל ??? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=11658 המחיר שלו סבבה יחסית לרמה שלו .
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש המלצה לתוכנת נגן סרטי HD באיכות 720P \ 1080P. ואילו מקודדים בודדים נדרשים? כולל מצמיד תרגום ושאר הפורמטים הישנים יותר לצפיה (DIVx\XVId). האם WMP לא יכול לנגן סרט FHD 1080P? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, הגיע הזמן להחליף לאחותי את המערכת מיני הבזיונית שיש לה, במערכת חדשה וקצת יותר רצינית. חשבתי על רסיבר נחמד + 2 רמקולים... לדעתי סט של 6 רמקולים יהיה מבוזבז שכן היא לא מרבה לראות סרטי דיוידי.. אבל אם יש משהו משתלם מאוד, זו גם אופציה. התקציב הוא בסביבות ה 2500 ש"ח. כמו שהזכרתי, השימוש העיקרי הוא מוזיקה - בעיקר רוק מכל הסוגים - חוץ מכבד. מכיוון שהיא לא נוהגת לשמוע בעוצמות גבוהות, הדגש הוא על האיכות ולא עוצמה. היא אוהבת לשמוע בעוצמות נמוכות/בינוניות. בינתיים חשבתי על הרסיבר הבא: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=11134 רמקולים לא ממש הצלחתי למצוא זוג, אבל סט של 6 מצאתי משהו שנראה נחמד - http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36217 אשמח אם תוכלו להמליץ על זוג רמקולים…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי האם רמקולים 5.1 שכתוב עליהם סאב אקטיבי כולל מגבר פנימי (בתוך הסאב) יכולים להתחבר בסראונד לטלוויזיה/ממיר דיגיטלי של הוט ? מדובר על רמקולים של APEX מדגם D-60v שיש להם יציאות: 6X RCA לחיבור ישיר אל ה-DVD AUX Dual RCA לכניסה של מכשירי אודיו שונים כשמחברים אל הדי וי די ברור לי שישמעו סראונד. אבל האם יש אפשרות לשמוע סראונד גם בהוט? ומה קורה כשמחברים ישירות לטלוויזיה או למחשב מבחינת השמע? מה זה בכלל החיבור: dual RCA ? יש אותו בכל הטלווזיות? המון תודה נופר
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן. שבוע הבא תכננתי לקנות את ה LG 42LD460. שמתי לב שקצב הריענון שלה הוא 50HZ, שראיתי את זה התחלתי לדאוג קצת מכיוון ששמתי לב שרוב המסכים בשוק הם 60HZ. השימוש הוא משחקים, תכני HD, וקצת SD . האם תיהיה לי בעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
משיהו מחברי הפורום מכיר את המותגים הללו יותר ממבט חטוף בחנויות אלקטרוניקה? מתלבט בין דגמי 40 אינץ' LED (בשני המקרים מדובר באחריות ל3 שנים). האם זו קנייה חכמה לשימושי קונסולה וHTPC (סרטים פה ושם)? או שמא עדיף להשקיע עוד כמה מאות שקלים ולקחת SAMSUNG/LG (למרות שבהמון מקרים לא ראיתי הבדלים מבחינת איכות התמונה וTCL אף הפתיעו עם איכות לא רעה בכלל).
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת סטריאו (Kenwood -452) שמחוברת למחשב. הרמקולים נמצאים לידו. לפני כמה ימים אבא שלי הכין לי מתלים לרמקולים (ראו שרטוט בהודעה השניה). שאלתי היא כזו: כיצד למקם את הרמקולים בחדר? החדר שהוא בעצם חלל גדול באמצע הקומה השניה של ביתי: גובה החדר הוא כ-2.5 מטר. המתלה: הזוית של המתלה היא 115 מעלות. הפלטה העגולה מסתובבת. עוצמת הרמקולים 70W RMS. אני משתמש בכרטיס קול מבוסס AC97 codec ( ). איפה אני צריך למקם את הרמקולים כדי: א. לשמוע טוב בישיבה ליד המחשב ב. לשמוע טוב בישיבה על הספה ג. לשמוע טוב יחסית גם מהמחשב וגם מהספה (אני מוכן לשנות את הבלאנס אם צריך) בתודה מראש, עדי רובין.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הם של לקסון. תמונה: קישור:http://www.luxeonav.com/t5.htm אז איך הם? {אני יודע שהם לא איכותיים כל - כך אבל לי בקושי חשוב האיכות, העוצמה יותר קובעת} אז שאלה אחרת: איזה רמקולים יותר איכותיים הנ"ל או הקרייטיב 2.1 {אני יודע שזה 5.1 נגד 2.1} יאיר
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-