עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. השימושים שלי הרבה מחשב לראות טוב נקי בלי מתיחות שתתמוך נייטיב רייט וקצת טלוויזיה ואני מתכוון לדגם הזה של LG 32LG60UR איך הוא ובאיזה מחיר שווה להשיג אותו רצוי 3 שנים אחריות של ח.י vip ?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  2. Started by 1900GT,

שלום, אני לא כל כך בטוח לאן האשכול הזה מתאים אז אם יש צורך תעבירו. אז ככה, יש לי אוזניות שאני יודע שהם בסדר במכשירים אחרים (נגן MP4) אך כאשר אני מחבר אותם למחשב יש רעש ברקע לא כל כך חזק אבל מפריע. מה זה יכול להיות?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by danvis,

שלום, ברשותי נגן Mp3, בעל 512MB, מסתבר שכמות השירים שלי עוברת את ה-512Mb ורציתי לדעת האם יש לי יכולת לכווץ את השירים בעזרת Rar או Zip, ואם כן, אז הנגן יצליח לקרוא אותם?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. Started by GUY550,

אני צריך עזרה בקניית טלויזיה חדשה בעיקר למשחקים ופלייסטיישן תקציב 6-7 גודל בין 50" ל60" לא משנה לי בכלל הסמארט TV או 3D מרחק צפייה 3-4 מטר שמתי עין על הדגם הזה מה אתם אומרים http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=857744 תודה ענקית לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by slipknot94,

אהלן בעבר קניתי את האוזניות Sennheiser HD205 והשתמשתי בהן תקופה אבל תמיד אחרי איזה חצי שעה של שימוש בהן כאבו לי האוזניים והראש כי האוזניות מאוד לוחצות למרות שניסיתי לסדר ולכוון אותן. חבר שלי הביא לי את האוזניות SteelSeries Siberia V2 שהאמת הן ממש נוחות אבל הוא הביא לי אותן עם בעיה כנראה במגעים שגורמת לזה שבאוזן ימין לא שומעים לפעמים ויש רשרושים וזה ממש יכול להציק. בא לי להתחדש באוזניות חדשות והכי חשוב לי שיהיו מאוד נוחות לשימוש של כמה שעות שלא יילחצו וכמובן עם איכות טובה ושיהיה בסביבות 250-350 ש"ח אשמח להצעות תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. תודה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. טוב אז כמו בדיון הקודם יש לי לפטופ DELL D830 יש לו יצאת S-Video של 7פינים: אמר דנדן שלפטופים דל עם 7פינים מכילים SPDIF. הוא כתב במפורט בדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=434673.0 עכשיו קניתי ראש S-Video עם 7 פינים : השאלה היא כזאת -> מה אני מלחים ולאן בצדו השני של הראש כדי לקבל ממנו אך ורק סאונד? הינה כל מה שקיבלתי עם הראש: לפי המדריך של דנדן יש מיספור ברור של הראש: מספור היציאות: GND 1 GND 2 Y 3 (ירוק) 4 Pb (כחול) 5 אולי בעתיד אדע. 6 Pr (אדום) 7 SPDIF יציאות 7 ו1 או 2 מאפשרים ליצור את אות הSPDIF מקורות: http://pinouts.ru/Video/dell_vidout_pinout.shtml http://support.dell.com/support/edocs/systems/latd510/en/sm/pinouts…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. קניתי את הרמקולים של ALTEC בדגם ADA880 במחיר מבצע. כרגע יש לי כרטיס קול חרטה שמוציא רק סטריאו. איזה כרטיס קול יפיק את המירב מהרמקולים החדשים? עשיתי חיפוש ולא מצאתי שום המלצות לכרטיס קול...

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by ag43,

הזמנתי SOLO 6C המיועדים להחליף את הATP3 הותיקים שלי. המצב הנוכחי כרגע הוא שהATP3 מחוברים בתור רמקולים קדמיים ומערכת הסטריאו שלי מחוברת כאחוריים בתצורת QUAD. סה"כ מצב מספק בצפיה בסרטים ובמשחקים. כאשר אני שומע מוזיקה אני בד"כ מעביר את כל השמע למערכת או מכפיל את הסטריאו לקדמיים ולאחוריים יחד. בעקבות המעבר אשאר בלי סאב. חשבתי לחבר את הATP3 ליציאת הסנטר\סאב בכרטיס הקול שלי כך ש2 הרמקולים יחדיו ישמשו כסנטר והסאב כסאב (מן הסתם) יש טעם לנסות כזה SETUP?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Nick1986,

כשכותבים ששיר ( לדוגמא ) הוא 44.1KHZ/16BIT, מה זה אומר ? מה אומר ה-KHZ ומה אומר ה-BIT ? יעני מה המשמעות של כל אחד מהנתונים הללו ?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. אהלן, אני מחפש אוזניות סגורות (אפשרי גם פתוחות) בתקציב של עד 200 ש"ח.. הדרישות שלי הן לא גבוהות, האוזניות עתידות להתחבר לנגן SANSA ולהשמיע בעיקר שלמה ארצי, פשוט לא נוח לי לשמוע עם INEAR.. על האוזניות להיות חזקות.. אני הולך לישון עם מוזיקה ובנוסף הן עתידות להטלטל הרבה (צבא..) דרישה נוספת היא שהאוזנייה עצמה/הרמקול העגול (אין לי מושג איך קוראים לזה) תהיה כמה שיותר קטנה, כמה שפחות בומבסטית (מבחינת קוטר עובי וכו'..) מה דעתכם על אוזניות philips SBCHP400? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. ערב טוב התחדשתי באוזניות הנ"ל, איזה כרטיס קול מומלץ? חשוב לציין שאני לא משתמש במגבר אוזניות. חשבתי על xonar D2 או D1 מה עדיף? האם אוזניות ברמה הזאת בכלל ינצלו כרטיס כמו xonar D2? הוא שווה את התוספת מה-D1? כמו כן חשוב לי שכרטיס הקול ישפר גם את את איכות ההקלטה מהמחשב, האם ה-D2\D1 אכן יעשו זאת?(בקרוב אקנה SM58) חשוב לציין שאני לא משתמש במערכת 7.1 אלא ב-2.1 שגם לא בטוח שאני אחבר לכרטיס כי הם כוללים DAC פנימי. האם לא עדיף שאקנה כרטיס סטראו? תודה מראש תמונה: http://www .siz .co .il/my/wnoywz4jmlw2.jpg

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by naor-007,

שלום, אני צריך המלצה לאוזניות OVER EAR, לשמיעת שירים במחשב, ללא מגבר. הז'אנרים שאי שומע הם דאנס,פופ ודיסקו בעיקר. נראה לי שעדיף אוזניות פתוחות, לא? התקציב 1000 ש"ח. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by lcx,

אני מעוניין לקנות רמקולים שיהיו מחוברים למחשב לצורך שמיעת מוזיקה,אבל שיהיו מספיק חזקים לשמוע בסלון (40 מ"ר בערך) חשוב האיכות והאמינות. התקציב נע בין 500-1000 יש עדיפות שלא יתפסו הרבה מקום,בטח לא על הרצפה (בלי סאב, 2.1 לא בא בחשבון) האם עדיף ללכת על רמקולים מוגברים כמו microlab solo 6c או ללכת לכיוון מערכת סטריאו? מה ההבדל בין הבחירות מבחינת איכות,אמינות ועוצמה? (ראיתי שבמערכות ההספק הרבה יותר גבוה) תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום,עוד מעט אני קונה מסך טלוויזיה 32 אינץ׳ ורציתי לחבר אותו למחשב. במחשב יש לך זוג יציאות Dvi בכרטיס מסך יש לי גם spdif. אם אני אחבר את הSpdif מהלוח אם לכרטיס מסך ,ואחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה עם מפצל dvi-i לhdmi הקול יעבור וזה יעבוד? אשמח גם לדעות וגם להצעות אחרות בנוסף

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Moon-Mage,

השימוש יהיה בעיקר לצפיה בממיר אך אנו רוצים לתכנן לעתיד וגם כרגע מדי פעם רוצים לראות באבחנה גבוהה. לפי הבנתי אין פה בחירה בין פלאזמה לLCD אלא רק LCD, השאלה היא על איזה פאנל ללכת והאם אתם מכירים מבצע מעניין שמתאים לדרישות. ראיתי שיצא עכשיו הIPS-E שנראה מאד איכותי ביחס למחיר אך השאלה היא האם הוא הגיע כבר לטלויזיות בארץ ואם לא האם שווה לחכות? תודה רבה, גלעד. עריכה: ועוד משהו קטו, אנחנו כן נחבר לזה מחשב לעיתים אם זה משנה. עריכה2: קראתי עכשיו טיפה באינטרנט ונראה שיש אנשים שדיי ממלצים על פלסמה בגודל הזה(בעיקר על הPV80 של פנסוניק) מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אני הולך לקנות מחשב שבין היתר אני הולך לקנות את הלוח אם הזה:Asus A7N8X Deluxe NVIDIA nForce 2 Motherboard (AGPx8,5.1 Sound,S.ATA,1394,LANx2,USB 2.0),בנוסף לזה אני גם הולך לקנות את הכרטיס קול AUDIGY 2 . בפורום מפרטי מחשב אומרים לי שחבל על הכסף כי אני לא ארגיש שום הבדל בין הכרטיס קול שעל הלוח לזה שאני רוצה לקנות. מה דעתכם? הרי ה-AUDIGY 2 הוא אחד הכרטיסים היותר טובים שיש היום לא? אז איך יכול להיות שאני לא ארגיש שום הבדל? איזה כרטיס קול יש בכלל על הלוח אם הזה?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. היי, הגיע הזמן להחליף לאחותי את המערכת מיני הבזיונית שיש לה, במערכת חדשה וקצת יותר רצינית. חשבתי על רסיבר נחמד + 2 רמקולים... לדעתי סט של 6 רמקולים יהיה מבוזבז שכן היא לא מרבה לראות סרטי דיוידי.. אבל אם יש משהו משתלם מאוד, זו גם אופציה. התקציב הוא בסביבות ה 2500 ש"ח. כמו שהזכרתי, השימוש העיקרי הוא מוזיקה - בעיקר רוק מכל הסוגים - חוץ מכבד. מכיוון שהיא לא נוהגת לשמוע בעוצמות גבוהות, הדגש הוא על האיכות ולא עוצמה. היא אוהבת לשמוע בעוצמות נמוכות/בינוניות. בינתיים חשבתי על הרסיבר הבא: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=11134 רמקולים לא ממש הצלחתי למצוא זוג, אבל סט של 6 מצאתי משהו שנראה נחמד - http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36217 אשמח אם תוכלו להמליץ על זוג רמקולים…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. המבחן מציג את אותו הקטע פעם אחת בתור אות ליניארי, ופעם אחת בתור הקלטה מדרייבר של רמקול. עוצמת הדיסטורשן הולכת ופוחתת ככל שמתקדמים. השאלה מתי אתם לא תוכלו להבדיל בין 2 הקבצים? האמת היא שההבדלים כמעט ולא שמיעים בעוצמות הנמוכות יותר של הדיסטורשן. בפעם הראשונה שניסיתי נפלתי במינוס 33db, בפעם השנייה כבר הצלחתי לסיים ועברתי את כל השלבים. הסטטיסטיקות לרגע הבדיקה שלי (וגם בדרך אני מתלהב שבאמת הגעתי ל-45db, כפי שמסומן). וכמובן לקישור: http://www.klippel.de/aura/default.html Anatoli.

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Or ei,

תראו את הרמקולים האלה Luxeon lx-v998H יש סיבה למה הם עולים כל כך מעט ? עריכת העקרב: סליחה אבל אין כאן פירסום.....

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום חברים, גיסי מחפש להיפטר מהרמקולים הישנים שלו בסלון לאחר שיפוץ (הם גדולים מדי). הוא מחפש מערכת 2.1, או אפילו רק סטריו שיתחברו לטלוויזיה (SPDIF). הוא לא מעונין ברמקולים אחורים. הוא לא אודיופיל, אבל כן הייתי מעדיף לשמוע המלצה שחוזרת פה מאשר סתם לקפוץ למחסני חשמל ולקנות משהו שלא בטוח שווה את זה. הסכום הוא עד 1000 ש"ח. תודה רבה! :-)

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. אני בתהליך קנייה של Denon AH-D7000 ומחפש מגבר מנורות (לא חייב) בשביל האוזניות, אז חיפשתי כמה דגמים. מצאתי את זה וזה נראה די טוב: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120619516042&ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123 מישהו מכיר?, יש המלצות אחרות בכיוון תודה.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אני עומד בפני רכישת אוזניות גראדו. המקור שלי לא מספיק חזק על מנת להגביר אותם כמו שצריך. עכשיו השאלה שלי אם קיימים מגברי אוזניות ניידים ( כמו שהבנתי הם ניזונים מסוללה 9 וולט נטענת) עד מחיר של 400 ש"ח אפשר גם קיט להרכבה. לא משנה לי. ראתי שיש איזה חברה עם מגבר בשם מיני 3 או משהו כזה. הם מוכרים קיטים. אבל לא מצאתי שום מקום שמוכר את כל הקיט בחבילה אחת. אלה צריך להזמין בנפרד כל חלק. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by puki,

הזמנתי שדרוג למחשב, לוח של ASUS עם צ'יפסט 780G. ללוח יש יציאות DVI/HDMI/VGA, שזה יופי. הבעיה היא שאני רוצה להתחבר לטלויזיה דרך משדר AV שיש לי שמקבל קומפוזיט או SVIDEO (המחשב רחוק מהטלויזיה, עם קיר ביניהם). איזה פתרון קיים לזה ? אני חושב על שתי אפשרויות - או ממיר חיצוני מVGA לקומפוזיט, או איזשהו כרטיס פנימי, השאלה איך זה יעבוד מבחינת הפריסה של הדסקטופ (אני רוצה שזה יעבוד תמיד, ותמיד יהיה CLONE של הדקסטופ בטלויזיה). למיטב הבנתי כרטיס כמו PVR150 הוא רק כניסת וידאו, אין לו TV OUT, נכון ?

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by bennyriz,

לחבר שלי יש מחשב שהוא מחר לו את הרסיבר שלו. יש לו בעיה שיש תמיד רעש תמידי מחריד ובלתי נסבל. הרעש הזה הוא רעש רקע בקול נמוך (כמו באס נמוך תמידי) יש למישהו הסבר לדברים שיכולים לגרום לרעשים כאלה. החלק המעניין בכל הסיפור הזה הוא שהמחשב והרסיבר מחוברים למפצל וכשמכים על המפצל הרעש מפסיק לכמה זמן ואז חוזר שוב. מישהו אמר לי שיש קשר לחיבור הארקה היתכן ?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים