עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by fenix5545,

מחפש טלוויזיה עד 2000 ש"ח אני יודע שזה קשה למצוא חייב FHD ולפחות 2 כניסות HDMI אני מעדיף שתיהיה גם כן כניסת USB אני רוצה רמקולים כמה שיותר טובים וכמובן גודל הכי גדול שאפשרי בתקציב הקטן הזה בנתיים זה ניראה לי 32 אפשר לחרוג ממש בקטנה תודה רבה יש לי עוד שאלה יש לי מגבר\רסיבר ישן של technics וכשאני מחבר אותו למחשב או משו אחר אז הוא מוציא סאונד רק בצד שמאל גם אם אני מנתק את הרמקול השמאלי אז לא יהיה סאונד בכלל וניסיתי לשחק אם הכיוון שיש על המגבר\רסיבר עצמו לא עוזר עכשיו היה לו שלט (עם קולט שמתחבר למגבר) יכול להיות שעשו אז משו בשלט בהגדרות או לא יודע מה ואז זה נשער ככה? או שיש משו אחר שיכול להיות אולי ספק?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by elad1_2,

שלום לכולם, יש לי ממיר הוט שיש לו את היציאות: 1.RCA 2. SCART (21 פינים) 3. חיבור כבל לבן *2- אחד כניסה אחד יציאה ויש ברשותי LCD SHARP מדגם: 32M300 שיש לה את הכניסות: 1. RCA 2.HDMI 3. קומפוננט 4. S-video 5. חיבור כמו הכבל הלבן של הממיר 6.VGA (רשום שזה למחשב) כרגע החיבור בינהם מתבצע בכבל RCA, האם יש אפשרות לחיבור אחר שיתן לי איכות צפייה יותר גבוהה? או שRCA מספיק לאיכות השידור שממיר הוט משדר. תודה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. אני רוצה ליקנות אוזניות חזקות !! שהאיכות שלהם מעולה+ ,בשביל מוסיקה וגימינג, עד 500 ש"ח תמליצו לי בבקשה על כמה אוזניות שאתם מכירים

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  4. Started by eliran 23,

היי שלום. קניתי טלויזיית LG 42 חדשה, מהדגמים האחרונים לא יודע בדיוק איזה... חיברתי באמצעות כונן חיצוני של WD את הכונן לטלויזייה ויש סרטים שפשוט לא עובדים. 1) סרטים עם כתוביות בצד זה לא מראה אותן. 2) סרטים בפורמט MKV שהם 720P ו-1080P יש שגיאה "אין תמיכה לשמע" משהו כזה... יש לציין שמלבד זה יש סרטים שהוא מריץ מצוין את כל "הלא איכותיים" DIVX וכאלה הוא מריץ מצוין. רק "באיכותיים" יש בעיה... מה עושים? תודה.

• 18 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. שלום, רכשתי השבוע מערכת קולנוע ביתית lg ht356sd חיברתי אותה ויש רק משהו אחד שלא הצלחתי להבין. ניסיתי לראות טלויזיה ולשמוע ברמקולים של המערכת אך משום מה לא הצלחתי להבין איך לעשות את זה בדיוק. אולי משהו בחוטים לא נכון או משהו בהגדרות ניסיתי קצת לשחק בזה והתייאשתי. אם מישהו יוכל לכוון אותי איך בדיוק לעשות את זה אני ישמח.

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  6. Started by starline,

אהלן, ברשותי מגבר 5.1 של חברת ימאהה (אם הדגם חשוב אני יערוך),למגבר יציאות של 2 קדמיים 2 אחוריים סנטר ויציאה של סאב וופר.. הייתי רוצה המלצה לזוג רמקולים,קדמיים מדפיים איכותיים שיעבדו לבד,ז"א בלי אחוריים וסנטר, אולי סאב וופר אני יוסיף בהמשך.. אני רוצה המלצה לזוג רמקוליים איכותיים עד כמה שיותר שייתנו לי איכות צליל טובה (בעיקר משחקי מחשב ומוזיקה).. התקציב שלי הוא עד 1200 שקלים אפשר לחרוג טיפה.. הרמקולים יהיו מחוברים למגבר והמגבר אל המחשב.. אני יישב בערך כחצי מטר מהרמקולים. עוד שאלה קטנה: במגבר יש לי חיבור rca שרשום עליו subwoofer ניסיתי לחבר לו סאב וזה לא עבד.. (הסאב הוא ללא כרטיס או משהוא רק רמקול) אני צריך לחבר אליו סאבוופר שיש לו מגבר נפרד או משהו כזה?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  7. Started by orel_v,

אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב (לא רמקולים רצפתיים למערכת סטריאו בגלל שאין לי רסיבר\מגבר ותקציב). אין לי מחשב לחדר אז בתור נגן חשבתי על SANSA CLIP PLUS בגלל שהאות יציאה שלו איכותית יחסית (וקניתי אוזניות של סנהייזר אז על הדרך גם לזה). אני שומע בעיקר היפ הופ \R&B האוס וסגנונות דומים. חשבתי על הSOUNDSTICKS או SOLO6C.. אין לי מגבלת מקום ואני פתוח להצעות השאלה אם הנגן יצליח להרים אותם כמו שצריך. חשוב לי שיהיה באס טוב וירד נמוך ושלא יזייף בגבוהים או במיד. סאונד חם ובאס עמוק. החדר בערך בגודל של 4X3 מטר והתקציב 700-800 ומטה. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  8. Started by Frozen-Ice,

שלום לכולם, *כרטיס קול מחובר: http://www.bit-tech.net/hardware/2005/10/31/creative_xfi/1 1. אני מעוניין לרכוש אוזניות לגיימינג, לרב משחקים בסגנון BattleField 3, Call Of Duty: MW3 וכדו' .... תקציב עומד על 500 ש"ח +/- , ממתין להמצלה שלכם. 2. מחוברים אצלי רמקולים מסוג Logitech Z-5500, מחוברים עם החוטים וכבלים אשר הגיעו עם הרמקולים, השאלה: האם יש משהו יותר איכותי בכדי להפיק סאונד יותר טוב ? חוטים איכותיים יותר ? צורת חיבור שונה ? דיגיטלי אנלוגי ? תודה רבה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  9. שלום יש לי מערכת LUXEON 4.1 וגם מערכת של CREATIVE 2.1 יהיה בעיה אם אני יחבר את שניהם למחשב ע"י מפצל? כרטיס קול משולב בלוח P67 UD3

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום לכולם, אני מחפש לקנות אוזניות BLUETHOOTH לשימוש עם IPHONE. עדיפות להזמנה מחו"ל. אשמח לקבל המלצות וחוות דעת. תודה מראש, עמית

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  11. לאחרונה התעניינתי במגוון מוצרי היי-פיי בנוגע לסדרת שדרוגים מתוכננת אצלי ואצל חברים, בין השאר אוזניות. המוצרים של Beats לא ממש תפסו לי את העין, אולם לא יכלתי להתעלם מעובדה מאוד מעניינת - דרך השיווק ותיאור המוצרים שלהם מזכיר חברת אודיו מצליחה אחרת, הלו היא Bose. מיעוט עד העדר כל מפרט טכני, שימוש בסופרלטיבים פסאודו-אודיופיליים, התהדרות בטכנולוגיות יחודיות, חדשניות ובעלות שמות מפוצצים ומתקפת שיווק אדירה בערוצים פופולריים ותוך התעלמות מהערוצים "המקובלים בתחום". בסופו של דבר, כמו במקרה של Bose מדובר בהצלחה שיווקית אדירה.סתם דימיון פרוע?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. ממברנה קרועה של רמקול - האם ניתן לתקן אותה או שחייבים להחליף את כל היחידה? מדובר על יחידת הבאס, ורמקול אחר שבו חישוק הגומי שמסביב לממברנה והוא שאחראי על התנועה שלה בזמן הויברציות גם נקרע, האם ניתן לתקן את זה או שיש איזה דבק שיכול לעזור לסדר את הבעיה?

• 20 תגובות
    • 14k צפיות
  13. אהלן קצת חפירה אבל זה רק בגלל שאני לא באמת יודע מה אני צריך לחפש.. אני מצלם לפעמים סרטונים "בשטח פתוח". השחקנים שרים ורוקדים לפי המוזיקה ואח"כ אנחנו בעריכה מצרפים את השיר המקורי. בשביל שהשחקנים ישמעו את המוזיקה (וישירו/ירקדו בקצב) אנחנו צורבים דיסק עם השיר ושמים ברדיו-טייפ. הבעיות? הצריבה וחוסר הקדמה, 8 סוללות ענקיות שהטייפ צריך שנגמרות ציק-צק, החוסר עמידות של הטייפ ושהדיסקים כל הזמן קופצים. החלטנו לשדרג את הנושא ויש לנו כמה מאות שקלים לטובת העניין (מאוד גמיש, עדיף כמה שפחות אבל אין בעיה להוציא גם 800 שקל אם יש לזה הצדקה). מאוד חשוב לנו "הטווח הרחוק" - מעידף להוציא 800 שקל על משהו איכותי שיחזיק 5 שנים מאשר 300 שקל על משהו שיחזיק שנה. כל המטרה זה שאני יוכל לקחת כמה שירים א…

14. הרמקולים יוצבו משני צידי המחשב, כשגבם לקיר. המחשב נמצא בסלון שיחסית גדול. בעתיד, ייתכן והרמקולים יחוברו לטלוויזיה/DVD וכו'. יש את הLogitech Z323, שהביקורות עליו לא אחידות. 258 ש"ח או Altec Lansing ‎VS2721. שמגיע מבית טוב - 285 ש"ח. אשמח לשמוע עוד הצעות, והחלטות.

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  15. Started by fenix5545,

אני מחפש רסיבר\מגבר ורמקולים (2+) שימשו בעיקר למוזיקה אבל גם לסרטים ולמשחקים (אני מחבר למחשב ולטלוויזיה) עד 1500 ש"ח אני מעדיף לחסוך בכסף ואין לי יותר מידי בעיה אם ציוד יד שניה אני מעדיף שהחנות\האדם שאת מביאים יהיו בעזור הרצליה רמת השרון רעננה כפר סבא אני מעדיף להימנע מרמקולים ריצפתיים כי אין לי הרבה מקום בחדר שלי אני מעדיף שולחניים או\ו כאלו שניתנים לתליע אבל אם יש הבדל גדול באיכות אז ריצפתיים זה בסדר תודה רבה על העזרה עריכה:אני מעדיף שיהיה ברסיבר\מגבר חיבור אופטי או HDMI הHDMI פחות חשוב לי מהאופטי

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by nronen,

שלום, אשמח אם למישהו יש המלצות לדגמים ששווה לבדוק. תקציב: עד 3000 מרחק צפייה: 3 מטר (סלון) גודל: נראה לי סביבות ה 42 אינצ' עדיף LCD כי יש אור בבית כרגע צפייה בעיקר בשידורי טלוויזיה אנלוגיים וקצת סרטים מדיסק און קי אולי בהמשך שידורים דיגיטליים. תודה מראש

17. באמת שניסיתי הכל באמתת שאני לא יודע מה לעשות יותר יש לי 2 בעיות 1. דיליי בשמיעה בהעברת הסאונד למחשב אני יסביר למטה.. 2. המחשב לא קולט שהרמקולים 5.1 .. נתחיל בבעיה מספר 1 יש לי מערכת LG HB906SB ממש ממש טובה חדשה קניתי לפני פחות מחודש.. עכשיו אמרו לי שבשביל לחבר אותה למחשב ושישמעו טוב אני צריך כבל אופטי קניתי את הכבל הכי איכותי שיש ציפוי זהב ב100 שקל עם אינפרא אדום חיברתי צד אחד למערכת צד שני לכרטיס קול (דרך אגב קניתי שלשום כרטיס קול ב400 שקל חיצוני של CREATIVE משהו ממש טוב..) ויש לי דיליי בשמיעה איך אני יסביר נגיד אני מפעיל שיר במדיה פלייר זה נפתח מתחיל לנגן ורק אחריי כמה שניות שומעים או שאני משחק עכשיו במשחק ואני יורה עם הנשק רק אחריי איזה שנייה או שתיים ישמעו את ה…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by deathil93,

שתתמוך ב-FULL HD כמובן והכי חשוב שתקרא סרטים מה-USB. כניסת HDMI זה ברור מאליו. מקסימום 3500 שקל. תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Born2Kill,

שלום לכולם, אין לי כבר כח לאוזניות, או שאוזנייה אחת לא עובדת, או ששניהם לא עובדים (אני מדבר על אוזניות קודמות)... ועכשיו בהקשר ל-AKG - חלק מהקשת נשברה. בדרך כלל אנחנו עדינים את האוזניות אבל משום לא שמנו לב שהיא נשברה, אחי לא זוכר את המקרה הזה ובאחד הימים בהם שיחק ב-BF3 הוא הבחין שחלק מהקשת שבורה, שורה תחתונה, אי אפשר לשחק כך כי אין אטימה מלאה של האוזניות ואני מחפש את עצתכם מה לעשות. אז יש כמה דרכים: 1) לנסות לממש אחריות, בטוענה שהקשת קלה מאוד לשבירה. 2) להדביק את זה איכשהו (ניסיתי עם דבק מהיר, זה לא עוזר, עוד הצעות?). אשמח שתייעצו לי... (סימנתי לכם בקו אדום איפה זה שבור/חצוי). [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  20. שלום לכולם, אני מחפש אחר אוזניות BT עבור חברה שלי. השימוש שלה הוא בעיקר מול המחשב בהאזנה להרצאות\שיעורים\מוזיקה ועם הטלפון בזמן שהיא עושה ספורט. היא לא אוהבת סגנון in-ear כי זה מכאיב לה באוזן, ומעדיפה משהו בסגנון האוזניות של האייפון שהיו לה נוחות. האם קיים פתרון טוב אלחוטי, שיעבוד כמו שצריך? אינני מכיר כלכך את התחום ולא יודע גם מה לחפש.. כמו כן אינני מציין תקציב מאחר ואינני יודע מה טווח נורמלי. אין לי בעיה עם רכישה בEBAY אם זה מוזיל את העלויות באופן דרסטי או פותח דלתות נוספות. תודה מראש, ערן

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Michaeld,

שלום, אני מנסה לראות סרט עם תרגום (בעזרת VLC)-אני יודע שהתרגום תקין (עבד במחשב אחר בבית) אבל במחשב שלי התרגום מופיע בג'יבריש. מצורפת תמונה: http://imageshack.us/photo/my-images/526/85943648.png/ ד"א- יש תוכנה שמדביקה את הכתוביות לסרט באופן קבוע?

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  22. שלום לכולם. אני רוצה לקנות אוזניות חדשות, אבל אני מתלבט בין הפרקטיות לאיכות. אני מקווה שבעזרתכם אני יוכל למצוא את הפתרון שהכי מתאים בשבילי. *** המקור יהיה בעיקר iPhone 4 וגם מחשב נייד בשילוב עם nuforce u-dac2 נכון לעכשיו, בגלל התקציב שיש לי (אני ממש לא מתכוון לעבור את ה-1,000 ש"ח, ואפילו עדיף לא לעבור את ה-700 ש"ח) אני מתלבט בין שני דגמים של אוזניות: ה-Grado SR80i וה-SHURE SE-315, שאחרי מחקר קצר נראו לי הכי טובות לצרכים שלי גם מבחינת צליל וגם מבחינת איכות. ה-Grado מן הסתם יהיו יותר איכותיות מבחינת הצליל בגלל המבנה שלהן, אבל הן יהיו משמעותית פחות שימושיות בגלל שהשימוש העיקרי שלי באוזניות הוא בדרכים וכמעט תמיד גם בסביבת אנשים. לעומת זאת, ה-SHURE יתנו לי צליל יחסית פחות טוב …

• 17 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. מחפש כרטיס טלוויזיה פשוט לחיבור ממיר YES לא HD.. תודה.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  24. Started by Internal,

היי, אני לא מתמצא בטלוויזיות אבל מחפש משהו איכותי לטווח הארוך. בדקתי בכמה אתרים בחול וזה בערך הטלוויזיות המומלצות שמצאתי. samsung UA32D5000 Sony Bravia KDL32EX700 האם אלו דגמים טובים, ומה עדיף יותר? או שיש אלטרנטיבות זולות יותר וטובת יותר ?

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  25. Started by shahar91,

יש את הפלאפון HTC Sensation XE שעובד עם beats Audio אבל אני מתכוון להחליף את האוזניות Beats By Dr. Dre iBeats לאוזניות קשת מסיבה של נוחות. עכשיו מתכניין באוזניות ושמעתי על חברת akg שהוא חזקים ושמעתי על אוזניות akg k430 שעולים באמזון/איביי 40 דולר. אשמח לשמוע להצעות על אוזניות 150-250 שקל (מחירי אמזון/אייבי). תודה מראש לכל מי שעוזר

• 0 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים