עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by aquarius,

הבאנדל הוא: USB USB OTG הדבר הזה שדרכו מחברים לUSB כי אין יציאה ישירה מהנגן אוזניות מטען

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  2. Started by thebestof2005,

טוב אני קורא הרבה על הנגנים ועד עכשיו לא הבנתי מה ההבדל בין x5 ל x5l. מישהו מוכן להסביר לי...

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  3. Started by shlomibandit,

מה המצב חברה? אני רוצה לקנות את המערכת x530 .. שווה לקנות אותה עכשיו ב530 שקל? או שעדיף לחכות ליציאת הx540 ? מה ההבדל בין המערכות ? וכמה החדשה תעלה? משהו יודע משהו? אני רוצה 5.1 ... ומוכן לשלם עוד 200 מעל x530 +-.. יש למשהו הצעה יותר טובה? 5.1?

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  4. Started by Chura,

שלום.. אני רציתי לקחת מארז P180, אבל החלטתי לרדת לקומפיוקייס 6920, ולקחת את הרמקולים הנ"ל. מה דעתכם ? השקעה טובה ? האם אני אנצל את הרמקולים עם הכרטיס המובנה ? P5B DLX... האם הם חזקים ? אני אוהב לשמוע בווליום :-) תודה כולם

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by XtraZone,

אני רוצה לקנות סט 5.1 לחדר בהשקעה עד 500 שקל עד עכשיו המליצו על שני הדגמים בכותרת ושניהם בהפרשים של 50 שקל אז זה לא משנה המחיר, אבל כן משנה האיכות.. מה אתם ממליצים לי לקחת מבין שניהם? אני מזמין יום ראשון כבר..

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by sharon669,

מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל ביניהם? הסתכלתי באתר של לוגיטק לא מצאתי הבדלים משמעותיים, ההפרש במחיר הוא כ 200 ש"ח מישהו יודע? תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by shahar31,

יהיה הבדל מבחינת סראונד, לא איכות קול אם יש לי כרטיס קול מובנה או 5.1?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  8. Started by RDS,

לפי מה שהבנתי הם רמקולים באיכות גבוהה למחירם... השאלה שלי (מקווה שזה לא עובר על חוקי הפורום), כמה מערכת כזאת צריכה לעלות? אם אפשר את המחיר הכי זול שראיתם... יש לי הצעה של 480... כדאי? תודה לנעול אם זה עובר על חוקי הפורום

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  9. Started by hilikoh,

X530וLogitech 450 שקל בערך ... שווה לקנות? שווה את המחיר? יש משהו במחיר הזה שיותר טוב ואתם יכולים להמליץ לי? תודה!

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  10. Started by Zilberberg,

האם מישהוא יודע האם יצא X5L בארצות הברית? אם כן מה מחירו ואיפה ניתן לקנות אותו באזור לוס אנג'לס? אם הוא לא יצא בארה"ב מתי הוא אמור לצאת?

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  11. Started by moshiko211,

אז ככה אני יודע ששניהם לצרכים שונים השאלה שלי היא האם הם הכי טובים בתחום של כל אחד כלומר הx5 למוזיקה וה402 לסרטים?הם הם הכי טובים אז אני כבר יבחר בינהם רק תענו לי??

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by eladbu,

אני מחפש איזה אתר שמתעסק עם ה IAUDIO X5L שמעתי שיש אתרים שבונים כל מיני FIRMWARE ושיש אופציה גם להכניס משחקים ועוד כל מיני דברים בסגנון! אם מישהו יודע על איזה לינק בנושא אשמח לקבל מידע! בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  13. Started by ashkenazone,

מה עושה את הX5L קנייה כ"כ מומלצת בפורומים האלה? תודה.

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  14. Started by Meshigne,

אתמול לאחר לא מעט מאמצים מתישים,באג הסכימו להחליף את ה H340 שלי ב X5l. אז כאמור אתמול קיבלתי את המכשיר,אך היום התוודעתי לכמה דברים שגרמו לי לרוץ לפה,להרשם ולפתוח דיון: ראשית,כשפתחתי את המכשיר לראשונה ראיתי שהבטריה מלאה,כך שלא ראיתי צורך להטעינה. מאז אתמול השתמשתי בו בערך כ10 שעות,ועכשיו קראתי בפורום הזה שחייבים להטעין את הטענה ראשונית כל מכשיר לפני השימוש בו. כרגע התחלתי להטעין את המכשיר וברצוני לדעת האם יכול להגרם נזק כלשהו עקב העובדה שלא הטענתי את המכשיר ברגע שהוא הגיע לידי? שנית,שמתי לב לבעיה מציקה,שההתרשמות שלי ממנה כרגע היא שהיא ספציפית למכשיר שלי,אני מאמין שחברים בפורום שמחזיקים באמתחתם את אותו המכשיר יאוששו את הטענה הזו. הבעיה היא שכאשר אני לוחץ על כפתור מסוים בג'ו…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by eladbu,

האם ניתן לחבר ל X5 מיקרופון להקלטה?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  16. לא הבנתי מי יותר טוב שניהם 2.1. מה ההבדל?! ואני מדבר על 621 לעומת XA3021.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by lover323,

http://www.altecmm.com/product_details.asp?pID=XA3051&sID=7 מה אתם אומרים על הרמקולים האלה? הם יהיו בארץ? מחירם הוא כמו של Z560 מה לדעתכם עדיף? (יותר עוצמה או סנטר)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום , אני רוצה לחבר אצל אחותי מכשיר שישאפשר צפייה בסרטים דרך XBMC או סטרימינג מהדיסק הקשיח במחשב הנייח (דרך הרשת) חשוב לי שלא ייתקע וירוץ חלק . בנוסף ,אשמח אם יתאפשרו גם שימושי מחשב קלילים כמו מייל , גלישה באינטרנט וכו ( מספיק לי מה שמאפשר היום כל מכשיר שמריץ אנדרואיד 4 ומעלה ) . אם ירוץ אנדרואיד שיפעיל אפליקציית XBMC בצורה חלקה נראה לי שזה מכסה הכל ( למרות שלא יודע לגבי סטרימינג מהדיסק קשיח ) חשוב לי גם שהמחיר יהיה ידידותי . יש לי חבר שמשתמש ב raspberry pi והתקין עליו קליינט של XBMC והיה די מרוצה בגדול מהאיכות , אבל ברגע שהתקין אנדרואיד , זה עבד לא טוב . חשבתי על ה Banana pi , שאמור להיות חזק יותר . האם זה מה שיתן לי מה שאני צריך ? אם יש משהו טוב יותר , …

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by Rafiei2,

הי, האם מישהו יודע אם אוכל לחבר טלויזיית אל.ג׳י החכמה ל xbmc? דרך WIFI.. הבנתי שאין את האפליקציה בחנות של אל.ג׳י אז איזו עוד אפשרות יש לי? תודה רבה רפי

20. Started by Kitt0s,

לאחרונה חיפשתי DVD שינגן גם DiVX עם כתוביות, אבל מכשיר איכותי. עשיתי כמה בירורים, ואמרו לי שכמעט כל נגן DVD במחיר סביר (לא בשמים) שאמצע הוא זבל. מה שכן, המליצו לי על נגן XBOX עם מוד שינגן DVD DIVX עם כתוביות. זה נכון? לא נכון? שקר גס?

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by yuvalt,

חברים, שלב ב' של תמיכה בעברית ב-XBMC הסתיים (שלב א' היה כתוביות עבריות). הדברים הבאים השתנו: - תרגום מלא ומעודכן לעברית - לא צריך יותר לכתוב בקובץ XML את ה-<flipcharset> אלא משנים דרך ה-GUI - אפשר לבחור פונט שבו יופיע הסקין - פונט עברי לסקינים Project Mayham ו-MediaCenter שינויים נוספים שיכנסו בקרוב: - הצגת ID tags בעברית - הצגת RSS בעברית - שמות קבצים בעברית את השינויים אפשר למצוא בתוך CVS של XBMC ב- sourceforge.net. אני לא נותן קבצים בינארים, אז או שמישהו אחר ייצור או שתחכו ל-build ברשת שיותר חדש מה-21-08-2004. תהנו ותשלחו פידבק! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 18 תגובות
    • 4.9k צפיות
  22. Started by Yehudaa,

שלום לכולם מצאתי אצלי בבית את הממיר הזה XITEL MD PORT DG2 הוא ממיר USB TO OPTIC TOSLINK הוא יצא בשנת 2001 בערך והייעוד שלו היה לחבר את המחשב למיני דיסק לצורך העתקת שירים אמרתי ננסה לחבר אותו לDAC אולי יעבוד ( בתור ממיר USB TO OPTIC TOSLINK) ואכן עובד מצוין גם בווינדוס ויסטה וגם בווינדוס 8 הוא PLUG AND PLAY ולא צריך שום דרייבר . הוא מופיע בהתקני הקול בתור כרטיס קול חיצוני שומעים מצוין הקטע שחששתי ממנו אני שומע רק FLAC והשאלה איך הוא מעביר את האות ל DAC ? האם הוא עושה כיווץ לסאונד כמו שהיה נהוג במיני דיסק ? או שמעביר את האות ללא כיווץ בתור LOSSLESS ? מישהו יכול לענות על השאלה הזאת ? http://te…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Guy King,

הבנתי שבעבר היו בעיות תאימות והכרטיס לא עבד. יש לי WIN7 ואני חושב לקנות את הכרטיס, האם הבעיות עדיין קיימות?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אהלן אנשים. אני עומד לפני קנייה של מחשב חדש ותכננתי להזמין איתו Xonar D2X, בידיעה שאיכותו טובה בהרבה מכרטיסי הקול המובנים בלוח אם. אתמול כשעשיתי עליו חיפושים בפורום, מצאתי במקרה את הת'ראד הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=464474.0 הבחור שם מתלונן שהדרייבר קורס לו פעמים רבות ובאופן כללי ממש לא יציב. המשכתי לבדיקות בפורומים בחו"ל ומצאתי תלונות רבות על תפקודו של הכרטיס, במיוחד במשחקים: http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=267634 http://www.overclock.net/sound-cards-computer-audio/752207-asus-xonar-d2x-games-crashing.html ופה מדובר על "פריצת" הדרייברים כדי לשפר את יציבות הכרטיס (מה שמעיד על דרייברים גרועים): http://www.trubritarforums.com/forum/index.…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Demagh,

היי, חבר הביא לי את הכרטיס קול הישן שלו - Essense ST - ואני קצת מבולבל. הוא השתמש בו בשביל יציאת האוזניות המוגברת שלו, אבל אני רוצה להשתמש בו בשביל רמקולים - Microlab C9. עכשיו, אם אני מחבר רמקולים ליציאת ה-SPDIF האופטית, זה אומר שהסאונד עובד כמו שהוא לרמקולים, ולא מתבצע שום עיבוד בכרטיס? לפי מה שקראתי בגוגל, היציאה הזו היא pass through בלבד, וזה עוקף את כל ה-DACים שבכרטיס. אז, עדיף לחבר את הרמקולים ל-RCA - או ליציאת האוזניות? מה עדיף לסרטים ומה עדיף למוסיקה? יש הגדרות מסויימות שצריך להגדיר...? (יש המון אופציות בתוכנה של כרטיס הקול.. בינתיים הכל על דיפולט ) תודה!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.