עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by carman6,

אני לא מצאתי פורום שהשאלה הזו יותר מתאימה לו ככה שאם זה לא המקום תעבירו... אני צריך המלצה לכרטיס קול כמה שיותר איכותי עד 200 ש"ח כולל מאיזו חנות (בצפון)... תודה מראש לכל העוזרים...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by skrew,

בגדלים של 20-22 , מיועד לצפיה ב HOT , ולכן (אאל"ט) עדיף מסך 5:4 ולא רחב. תוספת : שני דגמים אופציונלים ( משיטוט מהיר ) LG M228WA-BT או VN2031 BENQ תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by AgentZ,

אני מחפש אוזניות אין אמר כדי לחבר לאיייפון שלי , הם צריכות להיות כמה שיותר מבודדות רעש ובעלות איכות קול טובה תקציב : 300₪ עם אפשרות לחריגה ל400 אם זה שווה את זה אני לא כל כך מבין באוזניות אז נראה מה יש לכם להציע לי תודה מראש!

4. Started by Tzion,

לפני כמה חודשים אני זוכר שהפורטיסימו 3 יצא, הפסיקו ליבוא לארץ את הפורטיסימו2 והתחילו ליבוא את ה3 ולמכור אותו במחיר של כ230-250 ש"ח... ועכשיו פתאום המחיר שלו קפץ ל300+ אחרי כמה חודשים שבהם הוא אמור לרדת ל-200-... מה קורה פה? למה המחיר עלה? האם היצור שלו ממשיך כהלכה?? או שזה בגלל בעיות בהרקולס?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. חבר שלי מעוניין לקנות מערכת למחשב בתקציב של עד 600 ש"ח. ההמלצה שלי היא ה-ATP3 יחד עם כרטיס קול טוב אך הוא חשב שאולי עדיף לקנות ה-X530 של LOGITECH מבלי לקנות כרטיס קול (חשוב לציין שיש לו כרטיס קול מובנה על מחשב של כמה שנים, רוב הסיכויים שהכרטיס המובנה הוא באיכות נמוכה). חבר אחר התערב בשיחתנו והמליץ לקנות מערכת מיני סטריאו ופשוט לחבר אותה למחשב. האם זה יהיה עדיף על פני שתי ההצעות הקודמות? חבר שלי החליט בסוף שהוא רוצה מערכת 2.1 וכנראה שהמערכת תהיה ATP 3. מישהו יודע האם ניתן לתלות את הרמקולים של המערכת? ואיזה כרטיס קול כדאי לקחת ביחד איתה? נ.ב. עדיין יש ויכוח לגבי חיבור מערכת סטריאו למחשב. האם זה יהיה עדיף על פני קניית ה-ATP 3?

• 11 תגובות
    • 939 צפיות
  6. שלום, אני מחפש מערכת קולנוע ביתי בעלת שני רמקולים קדמיים צרים וגבוהים, שניים אחוריים, וסנטר..... ורסיבר כמובן.... מאוד מאוד עדיף שהרמקולים יהיו בצבע כסוף... עקב התאמת צבעים בחדר... המערכת מיועדת להמון מוזיקה אבל גם לא מעט סרטים בכלל... ככה שתתאים לשניהם ותתמוך כמובן בדולבי לסוגיו וכו'.... המערכת לא חייבת לבוא קומפלט עם כל הרמקולים והרסיבר ביחד יכולים להמליץ לי על סראונד או סנטר לחוד גם... העיקר שבכולל זה ייצא 3000 שקל בערך... תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  7. יש לי טלויזית פיליפס 47 FULL HD ו-HTPC עם 8600GT ואני לא מרוצה כל כך מהתצוגה של 720P למי שמבין...ה-1080 נראה סבבה וטוב למדי ב-720 יש טיפה "השתקפויות" וגם סוג של מריחות...אולי בגלל ה-UPSCALLING שלו ל-1080 ?בכל אופן אני רוצה לראות 720P מכרטיס שיתן לי תצוגה טובה מאוד ובלי להוריד רזולוציה בטלויזיה,האם ה-8600GT מספיק טוב לטלויזיה שלי? מהן ההמלצות שלכם ואיזה טלויזיה יש לכם?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני מחפש לקנות מגבר/רסיבר לקולנוע ביתי [5.1] התקציב שלי הוא כמה מאות שקלים [רצוי עד 500] כך שהנחתי שהאופציה כמעט היחידה שלי היא יד שנייה אבל אין לי איפה לחפש...יד 2 אין סדר, ואין לי אתרים אחרים נ.ב. לא עשיתי חיפוש כי אין לי מושג איזה ערך לחפש

• 11 תגובות
    • 913 צפיות
  9. Started by Kakolukia,

אוקיי אז אני כבר הזמנתי את המערכת הזאת,היא אמורה להגיע בסוף חודש זה. אני מתכנן למקם את הרמקולים על השולחן מחשב שלי..המרחק בין הרמקולים יוצא כמטר פחות או יותר..עכשיו השאלה שלי האם זה מרחק סביר והאם אני אוכל להנות מהרמקולים בצורה זו? תודה מראש =]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by someone,

רק במחירים של הארץ קודם כל... יהיו בשימוש בעיקר עם הIRIVER H120 בינתיים אני ראיתי את הRPDJ100 של PANASONIC ב170 שקל, יש למישהו רעיונות יותר טובים? תודה מראש..

• 11 תגובות
    • 988 צפיות
  11. כמובן שיש חברות נוספות אבל צינתי את העיקריות, תיתיחסו: לאיכות? קרבת האיכלוסיה למוצר? מחיר? וכמובן עיצוב? בתודה, יוני

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום לכולם, לאחר חיפוש מתמשך למערכת שמע ביתית (לדירה חדשה) ועלייה תלולה בכמות ההאזנה למוזיקה (שהביאה לתשוקה קלה לשיפור האיכות ;D ) ביחד עם צרכי שקט בערבים למשפחה, החלטתי להשתדרג ולרכוש לעצמי זוג אוזניות. קראתי, החכמתי והשכלתי מחיפוש בפורום, ובעיקר הבנתי שבעיקר צריך להאזין. פניתי לחלק מהחנויות המצוינות באתר (וחלקן אכן מצוינות גם בשירות ) והאזנתי לחלק מהאוזניות. שמעתי סנהייזר 280, 518, 515, 555, את סדרת shure מ 240 עד 840, את ה RP21, את הגרדו SR60\80 וזהו עד כה. נכון לכרגע, הדרישות הן כאלה: 1. יש אופציה להזמין אוזניות מארה"ב עם חבר שיביא אותם תוך שבועיים, וממה שראיתי ברוב הדגמים המחירים משמעותית גבוהים בארץ. 2. הסכום המוקצב הוא כ 150 דולר או עד כ 600 שקלים. 3. אין בי…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Raanan30,

שלום. קניתי לא מזמן גיטרה חשמלית חדשה ואני מעוניין לחבר אותה למחשב ולהקליט. יש לי במחשב כרטיס קול סטנדרטי שמגיע עם לוח האם. מעולם לא התעסקתי כל כך באודיו ואני לא מבין בגרוש בכל מה שקשור, תמיד היה לי כרטיס קול פשוט שהייתי משתמש בו רק ליציאת רמקולים ומיקרופון ושום דבר מעבר, אני רוצה כרגע לקנות כרטיס קול טוב ככה שאוכל להקליט גם את הגיטרה וגם בעתיד אם ארצה לחבר מיקרופון ולהקליט איתו באיכות טובה אוכל. מה אני צריך לחפש? איזה פרמטרים בכרטיס נחוצים והכי חשובים לאיכות טובה? אני מחבר את זה ללפטופ שלי כך שאני אקנה כנראה אחד חיצוני. ז"א מה ההבדלים הגדולים בין האחד לשני? לדוגמא, מה ההבדלים בין הבאים: http://cgi.ebay.com/Virtual-7-1-Channel-Surround-Sound-External-USB-Card-/22079392815…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. קראתי מלא מאמרים על המון מערכות קול והסתכלתי בהרבה פורומים אבל כל אחד יש לא דעה שונה (חלקן לא אוביקטיביות) ולכן כל פעם שחשבתי על רמקולים מסוימים שאני הולך לקנות משהו פרסם משהו שגרם לי לפקפק בהחלטה שלי אז ככה: אני יקנה את הרמקולים או בניו-יורק או בלוס אנג'לס. התקציב שלי הוא בין 200-250 דולר. אני צריך את המערכת בעיקר לצפייה בסרטי dvd ומוסיקה. אני רוצה שלמערכת תיהיה אופציה לחיבור לא רק למחשב (אולי בעתיד אשתמש בה לסלון או משהו כזה). אנא, פרסמו תגובות עניניות ומגובות בהסברים לדעתכם. חשוב לי לשמוע למה המערכת X טובה ולמה Y לא טובה. אם משהו יודע על חנות זולה ואמינה בארה"ב שאפשר לקנות שם אשמח לשמוע. תודה לכולם :saint:

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. לצערי האוזניות חייבות להיות מ"באג"... הסיפור הוא כזה. לי היו JBL REFERENCE 220 ולאח שלי היו AKG 324P ושנינו היינו מאוד מרוצים. שני הזוגות שבקו חיים ונתנו אותם לתיקון במסגרת האחריות. כעבור שבוע וחצי חזרו אלינו ואמרו לנו שאי אפשר לתקן את האוזניות ובגלל ששני הדגמים לא נמכרים ב"באג" יותר נאלץ לקחת שני זוגות אחרים. הם מציעים לנו זיכוי של 420¤ על שני הזוגות בתקציב הזה אנחנו צריכים לבחור משם אוזניות.. אני מחפש 2 זוגות ברמה של האוזניות שהיו לנו ולצערי לא נראה לי שיש להם בבאג דבר כזה. מצורף לינק לדף האוזניות שלהם באתר: http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=308&t=12 אנחנו מעוניינים באוזניות מסוג IN EAR ... האוזניות יחוברו לשני נגני COWON IAUDIO 7 שלי ושל אח שלי. עדיף לא ל…

• 11 תגובות
    • 848 צפיות
  16. האוזניות הן EH-250 של סנהייזר. הכבל שלהם כורסם חלקית בצד שנכנס למחשב, ובגלל זה עובד רק הצד השמאלי עכשיו! אחריות יש, אבל בחנות טוענים שמדובר בנזק פיזי, שלא נכלל בתנאי האחריות. יש אפשרות לתקן בצורה עצמאית, להחליף את הכבל או משהו דומה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by shpaner,

שלום, אני רוצה לקנות DVD כזה שאפשר לחבר לטלוויזיה +יציאה USB + קורא FULL HD אני צריך גם הארד דיסק חיצוני שיהיה אפשר לחבר לDVD ולראות סרטים הכי סטנדרטי הכי פשוט כמה עולה? אבל גם שלא יהיה גרוטאה ואם אפשר גם המלצה תודה רבה

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  18. אני לא יודע אםפ זה קשור לפה, אבל בגלל הנגן שיש לו שכלכך טוב זה די מתאים לפה. אז מה דעתכם עליו?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by nadav2605,

אני כבר סגור על מה אני קונה אני רק רוצה לדעת את כל! ההבדלים בין ה- Iriver IHP-100 לבין הדגם היותר מתקדם Iriver IHP-120. תודה לכל העוזרים, בבקשה אל תגידו סתם כי זו החלטה חשובה מאוד ואני רוצה היום להזמין את המכשיר מחו"ל.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by zoozoo,

שלום חברים, רכשתי אזניות HD201 של סנהייזר לצורך חיבורן למחשב. אבל - בחיבור ישיר למחשב (ללא הגברה) השמע מהן מאד חלש (גם כשהווליום מכסימלי). הרמקולים שלי למחשב הם ATP3 של אלטק לנסינג, ואין בהם יציאה לאזניות עם הגברה. מה עושים אם לא רוצים לקנות מגבר יעודי ולהוציא עוד כסף? חיברתי את האזניות דרך מגבר פשוט מאד שיש לי, אבל הוא מכניס רעש רקע קבוע מורגש, ומאד לא נעים (Hiss Noise). אני לא רוצה "לסבול" את זה מצד אחד, ולשלם סכום גבוה על מגבר יעודי איכותי מצד שני. אני יודע שיש תוכנות שמגבירות את השמע מהמחשב. האם זה לא פוגם באיכות? יש המלצות לכאלה? יש רעיונות אחרים? אולי אני פשוט לא עושה משהו כמו שצריך?

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. אחרי כל ההנחות יכול לקנות את IOGEAR 5 מטר ב300 במקום 550 ש"ח או 5 מטר של "אין לי מושג" ב70 שקל מחנות מחשבים בר"ג .... יש הבדל בכלל בינהם באיכות התמונה ??(ואני מאילו שמבחין בכל פיפס - עין טובה) http://www.bigcomputers.co.il/pl_product~HDMI2HDMI5M~8320~7910.htm http://www.homecinema.co.il/prodacttofs.asp?id=196 (רק שאני אקח 5 במקום 3) ? או שאחסוך לי את ה250 שקל לאיזה מסא'ג טוב במקום ... ? כבר משלמים 4000 ל 37 חדשה של סמסונג אז עוד 300 שקל כבל אפשר לסבול...אבל השאלה אם באמת כבל 5 מטר ב60 ..70 שקל ייתן אותה התמונה\קול אחד לאחד .. ? (הרעיון הסופי זה לחבר באמת גם כוידאו וגם קול מהכרטיס מסך שלי - 4850 ATI) ? אנא תשובה ממישהו באמת מקצועי שניסה כבל בשקל מול כבל ב500 שק…

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. לא יודע למה נזכרתי להתלונן אחרי איזה שנה ומשהו שיש לי את הMD הזה אבל בכל מקרה... 1. שומעים בו נורא חלש יחסית ! זה רק אצלי ? יש לי דיסק מן ובערך שאני מגביר לחצי מהמקסימום זה מגיע למקסימום של ה-MD 2. שלי זה לא גרסאת PC כי לא היה אז בארץ בכלל. מה ההבדל בעצם באיכות ההקלטה מהכרטיס קול או מחיבור USB ? 3. האיכות של ההקלטה והעוצמה תלוייה בכרטיס קול ? (כרטיס נוכחי קריאייטיב ויברה 128). 4. מבחינת איכות ושטויות.... איך הוא נחשב (טוב רע נחמד גרוע מגעיל ?...) בקרוב אני מתכנן לקנות או IPOD או MZN-1 ואת הנוכחי אני יעביר לאחי או משהו... תודה מראש לכולכם...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. היי. כמו בכותרת, לחבר שלי יש בית חכם, והוא רוצה לחבר מקור שמע עם מוזיקה ללא הפסקה, רק שהחיבור שיש לו הוא קואקסיאלי. חשבתי נגיד לחבר אייפוד עם מתאם לקואקס(יש דבר כזה בכלל?). אין לי ממש מושג בתחום ולכן כל עזרה תתקבל בברכה.

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by jj516,

יש לי בעיה עם הרסיבר שלי הוא של חברת SANSUI (הזה שקונים ב 200$ בדיוטי פרי) הקטע הוא שהוא לא מנגן כול האפשרויות עובדות אבל שום צליל לא יוצא ממנו, בנוסף יש אור מעל העיגול הגדול של הvolume הוא אמור להבהב כאני לוחץ על mute אבל האור לא דולק בכלל, כנ"ל לגבי האור של כפתור dvd 5.1 אלה המקומות היחידים שמוארים והם לא. אז לפני שאני נותן לתיקון למישהוא יש הצעה בשבילי למה זה יכול להיות? הכבלים והכול מחוברים טוב ואין שום בעיה, זה קרה פתאום כששמעתי מוזיקה ואז פשוט הקול נעצר וזהוא אבל המכשיר עובד.

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. Started by HairyAss,

לאחרונה אני נתקל יותר ויותר במותג הסיני "KANEN". התעניינתי בדבר, וחיפוש קצר בגוגל העלה שאנשים בHEAD-FI דווקא מרוצים מהן! מדובר באוזניות IEM מדגמים KM-948 וKM-92 (מעץ..!) שעולות בערך 4-6 דולר לחתיכה מה אתם אומרים? למישהו יש ניסיון איתן? שווה להזמין? (אני יודע שאין הרבה מה להפסיד.. בכל זאת)

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.