עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by corefff,

רציתי לדעת מי בין השניים נותן איכות קול טוב יותר ויותר ווליום חזק. השימושים, מוזיקה, סרטים, משחקים. אבל עדיפות ראשונה היא מוזיקה. הכרטיס קול שיש לי זה Realtek ALC892 6-Channe

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by yonash53,

שלום חברים, אני כרגע מחפש אוזניות למוזיקה וגיימינג שישמשו אותי לכמה שנים טובות. אני לא מבין בנושא כל כך אבל כמובן ששמעתי שהbeats studio by dre הם אוזניות איכותיות. האם אתם חושבים שהם שווים את המחיר? (1600 ש"ח) האם הם גם טובות לגיימינג לדעתכם? הבנתי שהסאונד דולף מהם. וגם צריך לשים בהם בטריות. אבל אם הסאונד באמת כל כך טוב, אני מוכן להתפשר. ומה בקשר לbeats by dre tour? (שעולות 600 ש"ח) בתכלס לא מעניין אותי המותג רק להוציא הכי הרבה נוחות ואיכות סאונד בתקציב של הbeats studio. ככה שאם למישהו יש אוזניות אחרות להמצליץ עליהם, אני אשמח. תודה רבה לכולם.

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  3. כמו הכותרת אני צריך כרטיס קול מהאתר NEW EGG ההורים שלי טסים לארה"ב בקרוב אז בגלל זה אני רוצה משם עד 200-250 דולר הכרטיס הולך לשמש בעיקר למוזיקה אבל גם הרבה למשחקים תודה רבה ושבת שלום

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by brsv,

שלום! אני לא רוצה להשקיע ברסיבר ומחפש רמקולים למחשב שיהיה בהם שלט רחוק.כמה הם יכולים לעלות ואיפה לקנות?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  5. שלום לכולם! אני מחפש לקנות אוזניות כפתור חדשות עד מחיר של 300 שקל. התעניינתי בakg q350 אבל הבנתי שהם לא יתאימו למכשיר שלי (HTC SENSATION). מה יכול להתאים לי?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אהלן חבר'ה אני לא יודע אם זה הפרום הנכון אבל אני אנסה למרות זאת אני מחפש שלט אוניברסלי שלא יעלה יותר מדי, נגיד בסביבות ה 100 שח (לא אכפת לי להוסיף עוד קצת בשביל בשביל שיהיה לו גם מסך) אבל בנוסף לדברים הבסיסים שאני מעוניין לשלוט עליהם (טלווזיה, ממיר הוט, מגבר ו דיוידי) אני מעוניין יכולת לשלוט גם על המזגן לעזרתכם אודה

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  7. Started by igal182,

שלום. יש ברשותי את הרסיבר הנ"ל ואני רוצה לחבר לו סאב. הסאב שיש לי הוא סאב של מערכת 5.1 של לוג'יטק. [X-540] [זה בא הסאב ואליו מתחברים כל הרמקולים]. השאלה היא אם יש אפשרות לחבר את הסאב לרסיבר שיש לי ושיעבוד פשוט בתור סאב. אם כן, איך? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by lempsar,

שלום נקרע לי הספוג באוזניות AKG 402. היכן מוצאים חלק כזה? האם מישהו יודע קוטר או התאמה לדגם אחר כדי לחפש באיביי? (חיפשתי ל 402 ואין מוכרים). תודה.

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  9. שלום לכולם, אני מעוניין ברמקולים לשמיעת מוסיקה בתקציב עד - 700 ש"ח בדגש על איכות הרמקולים ימוקמו על שולחן העבודה בחדר 3X3 תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by jungle-man,

מישהו התנסה עם החלפת הHard Disk שבתוך הממירים של הוט מג'יק (לא HD), לפי הוט הדיסק שמגיע הוא בגודל 160G והמקום עליו הולך ונגמר... מן הסתם הוא מוצפן ותוכנת ההקלטה יושבת עליו, השאלה היא אם נעשה לו IMAGE ואז נשפוך אותו לHD גדול יותר ונרחיב לו את המחיצות, האם יעבוד? מישהו כבר ביצע?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אתם יכולים להמליץ לי על אוזניות עד 500 שקל ,עוצמתיות,איכות שמע גבוהה,מגיע לתדרים נמוכים/גבוהים . תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  12. אתם יכולים להמליץ לי על אוזניות עד 500 שקל ,עוצמתיות,איכות שמע גבוהה,מגיע לתדרים נמוכים/גבוהים . תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by intermaster,

שלום לכם, התקציב שלי נע בסביבות ה 4000 ש"ח לטלויזיה 42 אינצ'. חשובה לי איכות הסאונד. אין לי חיבור למערכת עם מגבר כרגע... חשוב לי שסאונד של חדשות וסרטים יהיו באיכות טובה! מוזיקה - פחות. חשוב לי גם חיבור USB מתקדם עם יכולות MKV. אחריות - כמה שיותר - עדיף. דיפדפתי קצת בזאפ, והגעתי לדגם הזה: KDL42EX410BAEP של SONY מה אתם חושבים. אולי יש הצעות אחרות מניסיון קודם? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. למרות חיפושים רבים מאוד ברשת, לא מצאתי התייחסויות רציניות לסוגיה זאת. ה-ASUS STX אמור להיות DAC איכותי במיוחד, הן לפי הנתונים הטכניים והן לפי הביקורות השונות. הוא גם לא זול יחסית לכרטיס קול פנימי שלא מיועד לשימוש מקצועי. אולם לא מצאתי כל כך התייחסויות ישירות ליכולות שלו (כ-DAC כאמור, לא כמגבר אוזניות) מול יחידות חיצוניות בתקציב דומה - לדוגמא ה-PRO-JECT USB או יחידות איזוטריות יותר כגון ה-HUD-MX1, ה-DAC-WOW של HOTAUDIO וכו' או אפילו יחידות יקרות יותר כגון ה-V-DAC או MATRIX.

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. שלום רב, ברשותי מחשב נייח ישן המריץ חלונות XP שעומד כבר שנה במחסן ללא שימוש (אך תקין לחלוטין). ברצוני לחבר אותו לטלוויזיית CRT על מנת לראות באמצעותו סרטים שהורדתי למחשב, גלישה באינטרנט ע"ג המסך וכ'. כרטיס המסך במחשב הוא מובנה על הלוח, ומכיל חיבור VGA וחיבור TVout. הטלוויזיה היא מסוג CRT המכילה חיבור RCA בלבד, ואם אהיה מדויק מדובר על כבל צהוב לאות וידאו, וכבל בודד לבן לאודיו. אין כניסה אדומה בדומה למכשירי CRT מתקדמים יותר, אך לטלוויזיה המדוברת שני רמקולים בצדדים. מבחינת המרחק בין המחשב לטלוויזיה המרחק אפסי, הם אחד ליד השני. ברצוני לדעת בבקשה אילו כבלים אני אצטרך ע"מ להריץ את העסק, באיזה חיבור להשתמש במחשב ומהיכן אני יכול לרכוש את הכבלים/מפצלים הרלוונטים באזור עמק יזרעאל או…

16. Started by Frequency,

הי, מחפש מערכת 2.1 לסלון ב 500-600 ש"ח. ראיתי את MicroLab X16, מישהו התנסה בהם? עד כמה הם טובים? והאם הם מספיקים לסלון? המלצות אחרות? תודה.

17. Started by maor5959,

יש לי טלוויזיה lcd sony 40 ופתאזום יש לי כתם כזה שחור תמונה http://www.interload.co.il/upload/3867309.jpg תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  18. Started by metison,

היי, אני מקווה שזה הפורום הנכון. מחפש סטרימר בתקציב של כאלף שח. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Guarding angel,

מעוניין באוזניות קשת איכותיות עד 300שח אינני חזק באוזניות אז לקטתי כמה שהביקורות עליהן טובות מאוד אך נשאר רק לקחת את הטוב מבניהם אם יש דגם נוסף אשמח. שומע כל סוגי המוזיקה,יתחברו לאייפון 4S חשוב לי שהסאונד יהיה מפורט ככל האפשר עם באסים טובים,שלא יהיו גדולות במיוחד ושיהיו נוחות. תודה

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by vourt,

היי, יש לי את המגבר Denon 1912 ואת כרטיס הקול Asus Essense ST תמונה של חיבורי כרטיס הקול: http://www.guru3d.com/imageview.php?image=25018 תמונה של חיבורי המגבר: http://www.productwiki.com/upload/images/denon_avr_1912.jpg מהי הדרך הטובה ביותר לחבר בין שניהם? תודה!

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. http://hwzone.co.il/hardware/guides/pcstereo אחלה כתבה לדעתי אבל יש לי עוד כמה שאלות. האם אפשר לקבל הרחבה על Frequency Response, עכבה ורגישות ואיך זה משפיע על המאזין בפועל? באיזה מדיה פלייר אתם משתמשים? winamp נותן איכות טובה מספיק? ובנוסף, רציתי לשאול איך מכוונים אקולייזר נכון אני יודע שזו שאלה לא פשוטה אבל נסו לעזור בכל זאת. זהו תודה לעונים ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  22. Started by Asher82,

שימושים: 80% צפייה יומיומית רגילה (לא HD) 20% צפייה בסרטי HD. חשוב לי שאיכות התמונה תהיה מעולה, כניסת USB איכותית (על מנת לצפות בסרטים ישירות מהדיסק און קי ) קריאת כתוביות בעברית, אמינה ואיכותית. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by reiemaza,

קניתי אתמול את הרסיבר Pioneer VSX-421-K ואני מחבר אליו כל מיני רמקולים שישי לי כב ממערכות קודמות.. שתיים קדמיים של Bose 201 אחוריים ממש ישנים של JBL ואני מנסה לחבר אליו סאב וופר של מערכת של רמלוקים למחשב Philips SPA9350 אבל הסאב לא עובד לי=\ (החיבורים מתאימים לשניהם צריך RCA) אני אשמח אם תוכלו להגיד לי למה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. הכוונה בלו ריי.DVD מתאים מה לחפש בזאפ? תודה.

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. שלום לכולם, כמו שכתוב בכותרת אני מחפש אוזניות סגורות לסרטים משחקים ומוסיקה עד 500 שח. המטרה בסופו של דבר לאפשר לאחי הקטן שמאוד אוהב לשחק בBF3 לשמוע את סימפוניית הצלילים שבועקת מהרמקולים שלו עד הלילה בצורה יותר דיסקרטית.. ואם הן יהיו ממש טובות אשקול אפילו לקנות לעצמי. עד כה שמתי לב לסיקור החיובי שיצא ל SteelSeries Siberia V2 כאן באתר.. מה אתם חושבים ? מודה מראש לכל מי שעונה ועוזר לי בבחירת הדגם הנכון בשבילי..

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים