אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי טלוויזיה lcd sony 40 ופתאזום יש לי כתם כזה שחור תמונה http://www.interload.co.il/upload/3867309.jpg תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי את הרסיבר הנ"ל ואני רוצה לחבר לו סאב. הסאב שיש לי הוא סאב של מערכת 5.1 של לוג'יטק. [X-540] [זה בא הסאב ואליו מתחברים כל הרמקולים]. השאלה היא אם יש אפשרות לחבר את הסאב לרסיבר שיש לי ושיעבוד פשוט בתור סאב. אם כן, איך? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כמו הכותרת אני צריך כרטיס קול מהאתר NEW EGG ההורים שלי טסים לארה"ב בקרוב אז בגלל זה אני רוצה משם עד 200-250 דולר הכרטיס הולך לשמש בעיקר למוזיקה אבל גם הרבה למשחקים תודה רבה ושבת שלום
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/hardware/guides/pcstereo אחלה כתבה לדעתי אבל יש לי עוד כמה שאלות. האם אפשר לקבל הרחבה על Frequency Response, עכבה ורגישות ואיך זה משפיע על המאזין בפועל? באיזה מדיה פלייר אתם משתמשים? winamp נותן איכות טובה מספיק? ובנוסף, רציתי לשאול איך מכוונים אקולייזר נכון אני יודע שזו שאלה לא פשוטה אבל נסו לעזור בכל זאת. זהו תודה לעונים ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכם, התקציב שלי נע בסביבות ה 4000 ש"ח לטלויזיה 42 אינצ'. חשובה לי איכות הסאונד. אין לי חיבור למערכת עם מגבר כרגע... חשוב לי שסאונד של חדשות וסרטים יהיו באיכות טובה! מוזיקה - פחות. חשוב לי גם חיבור USB מתקדם עם יכולות MKV. אחריות - כמה שיותר - עדיף. דיפדפתי קצת בזאפ, והגעתי לדגם הזה: KDL42EX410BAEP של SONY מה אתם חושבים. אולי יש הצעות אחרות מניסיון קודם? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חיבורים יש לי בטלויזיה ובמעכרת קולנוע אולי תמצא את הכניסה כי אין לי מושג מה לעשות כניסות ויציאות:של הטלויזיה כניסת HDMI כניסת Component שתי כניסות Composite כניסה למחשב: כלול Optical Digital Audio: יציאת שמע דיגיטאלית יציאה לאוזניות: יציאה לאוזניות חיבורים: של המערכת קולנוע Composite Component Video Audio L/R for AUX USB אנטנת FM
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי אתמול את הרסיבר Pioneer VSX-421-K ואני מחבר אליו כל מיני רמקולים שישי לי כב ממערכות קודמות.. שתיים קדמיים של Bose 201 אחוריים ממש ישנים של JBL ואני מנסה לחבר אליו סאב וופר של מערכת של רמלוקים למחשב Philips SPA9350 אבל הסאב לא עובד לי=\ (החיבורים מתאימים לשניהם צריך RCA) אני אשמח אם תוכלו להגיד לי למה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מעוניין באוזניות קשת איכותיות עד 300שח אינני חזק באוזניות אז לקטתי כמה שהביקורות עליהן טובות מאוד אך נשאר רק לקחת את הטוב מבניהם אם יש דגם נוסף אשמח. שומע כל סוגי המוזיקה,יתחברו לאייפון 4S חשוב לי שהסאונד יהיה מפורט ככל האפשר עם באסים טובים,שלא יהיו גדולות במיוחד ושיהיו נוחות. תודה
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שימושים: 80% צפייה יומיומית רגילה (לא HD) 20% צפייה בסרטי HD. חשוב לי שאיכות התמונה תהיה מעולה, כניסת USB איכותית (על מנת לצפות בסרטים ישירות מהדיסק און קי ) קריאת כתוביות בעברית, אמינה ואיכותית. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש לקנות אוזניות כפתור חדשות עד מחיר של 300 שקל. התעניינתי בakg q350 אבל הבנתי שהם לא יתאימו למכשיר שלי (HTC SENSATION). מה יכול להתאים לי?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי. האוזניות שהיו לי התקלקלו. הן לא היו משהו מיוחד. זה בלשון המעטה, פשוט לא רוצה להעליב אתכם. השימושים שלי הם משחקים, מוזיקה וסרטים (בעצם, לא חושב שיש עוד שימוש אחר). התקציב שלי מוגבל מאוד, ואני מוכן להתפשר על האיכות לצערי. בדקתי פה בפורום 10 דפים אחורה והיחידות שהתאימו לי לתקציב הן AKG K404 במחיר של 238 ש"ח. מאחר ויש לי עוד טיפה כסף עד 300 ש"ח רציתי לשמוע המלצות. http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=k404&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=56&aff=Zap〈=he אני לא יכול לקנות כרגע מחו"ל, רק מהארץ. אני רוצה אוזניות קשת בלבד. אשמח אם מישהו יגיב, ימליץ או ייתן חו"ד. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ראיתי שיש חיבור XLR עם 4 5 ו 6 פינים רציתי לדעת למה הם משתמשים ואיפה עושים בהם שימוש לדוגמה בכבל XLR (זכר נקבה) עם 3 פינים משתמשים הכי הרבה לחבר מקרופונים למיקסר
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
הכוונה בלו ריי.DVD מתאים מה לחפש בזאפ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי מערכת סטאריו בחדר וקניתי כבל 3.5 זכר- זכר , וחיברתי צד אחד לחור של האוזניות במערכת וצד שני ל- mp שלי וזה לא פועל. אין לי מושג למה? אולי זה הבעיה של המערכת? או של הכבל? או שצריך אולי להעביר את המערכת למצב כלשהו בזמן החיבור... אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את זה.... אני מאד אשמח... תודה רבה.....
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
היי, יש לי את המגבר Denon 1912 ואת כרטיס הקול Asus Essense ST תמונה של חיבורי כרטיס הקול: http://www.guru3d.com/imageview.php?image=25018 תמונה של חיבורי המגבר: http://www.productwiki.com/upload/images/denon_avr_1912.jpg מהי הדרך הטובה ביותר לחבר בין שניהם? תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מקווה שזה הפורום הנכון. מחפש סטרימר בתקציב של כאלף שח. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתמש בARCHOS 605 WIFI כסטרימר. אני רואה את הקבצים בלי בעיה, אבל אני לא מצליח לראות כתוביות. כאשר אני מעתיק את הקובץ למכשיר עצמו, אני רואה את הכתוביות. ניסיתי גם עם השיתוף שמגיע עם WIN 7 וגם עם TVERSITY. למישהו יש מושג?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו התנסה עם החלפת הHard Disk שבתוך הממירים של הוט מג'יק (לא HD), לפי הוט הדיסק שמגיע הוא בגודל 160G והמקום עליו הולך ונגמר... מן הסתם הוא מוצפן ותוכנת ההקלטה יושבת עליו, השאלה היא אם נעשה לו IMAGE ואז נשפוך אותו לHD גדול יותר ונרחיב לו את המחיצות, האם יעבוד? מישהו כבר ביצע?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי לא מזמן רסיבר Pioneer VSX-D508 (ישן...) והוא מחובר למחשב כמו בתמונה 1 - לבן אדום(RCA) לרסיבר, ירוק(AUDIO) למחשב, מה שאומר שהוא מחובר בצורת 2.1. מה אני צריך לעשות כדי שהוא יהיה מחובר ב5.1? תמונה 2 מראה את היציאות של הרסיבר, תמונה 3 מראה את היציאות של הלוח-אם. אם צריך להוסיף עוד פרטים, תגידו, אני אוסיף. תמונה 3 - http://www.gigabyte.com/fileupload/product/2/3809/4121.jpg תודה מראש חבר'ה! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הי, מחפש מערכת 2.1 לסלון ב 500-600 ש"ח. ראיתי את MicroLab X16, מישהו התנסה בהם? עד כמה הם טובים? והאם הם מספיקים לסלון? המלצות אחרות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שכתוב בכותרת אני מחפש אוזניות סגורות לסרטים משחקים ומוסיקה עד 500 שח. המטרה בסופו של דבר לאפשר לאחי הקטן שמאוד אוהב לשחק בBF3 לשמוע את סימפוניית הצלילים שבועקת מהרמקולים שלו עד הלילה בצורה יותר דיסקרטית.. ואם הן יהיו ממש טובות אשקול אפילו לקנות לעצמי. עד כה שמתי לב לסיקור החיובי שיצא ל SteelSeries Siberia V2 כאן באתר.. מה אתם חושבים ? מודה מראש לכל מי שעונה ועוזר לי בבחירת הדגם הנכון בשבילי..
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, קניתי כבל 3.5mm זכר משני הצדדים באורך של 3 מטר, חיברתי אותו מצד אחד גם לפלאפון וגם למחשב (שניהם זיהו את הכבל) ובצד השני לכניסת הAUDIO IN בטלוויזיה, העברתי למצב VGA בטלוויזיה (la32c530 של סמסונג) ואין שום אודיו! שיחקתי עם ההגדרות, בדקתי את הכבל בין מחשב למסך מחשב והוא עבד, חיפשתי בעזרה למשתמש אבל כלום לא עזר ואין לי אודיו. איך מסדרים את זה ומה הבעיה פה? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס קול למחשב. כרטיס הקול יהיה מחובר בחיבור דיגיטלי לרסיבר ולמערכת קולנוע ביתית. השימושים העיקריים שלי הם: כ70 אחוז מוזיקה, כ20 אחוז סרטים ועוד כ10 אחוז משחקים. מה דעתכם על Asus Xonar HDAV1.3 Deluxe? אם יש המלצה לכרטיס סאונד אחר, אשמח לשמוע. בקשר לתקציב, עדיף כמה שפחות. ובנימה רצינית יותר, אין לי בעיה להשקיע על כרטיס קול, בתנאי שהוא שווה את ההשקעה. כיום יש לי כרטיס קול שאני מרוצה ממנו. אך הוא בן כ10-11 ולא תומך בפורמטי סראונד חדשים שקיימים בסרטים. ולכן, אני נאלץ להחליף אותו בצער רב. כך שאם קיים כרטיס קול ששווה את ההשקעה של עוד כמה גרושים ובתמורה אני אקבל כרטיס קול שישרת אותי כמו הכרטיס שיש לי כיום, אני מוכן להשקיע קצת יותר. בגדול, חשבתי על כרטיסים…
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה יצאו משירות ה-K324P והתחלתי לבדוק אוזניות חדשות. קוים המנחים בבחירה: שימוש כמעט אך ורק בתחבורה ציבורית, ובפעילות ספורטיבית, סוג מוזיקה אהוב: רוק וג'אז. לאחר בדיקה קצרה בהד-פיי החלטתי לנסות 2 דגמים: Brainwavz M1 (שנסקרו כאן בעבר) Xears Turbo Devices TD4 לצורך הסקירה נעשה שימוש באוזניות במשך חודשיים לפחות, שימוש בנגנים cowon c2 ו- sansa fuze+, מגבר fiio e6. אין בכוונתי להשתמש בסקירה במושגים שאיני מבין, והסקירה תעשה במילים פשוטות. בוצע burn in של 200 שעות, ונעשה שימוש בווליום לא גבוה (שלא יוצר נזקים לשמיעה). Brainwavz M1 קישור למפרט טכני: http://www.yourbrainwavz.com/m1.htm אריזה: מהדואר התקבלה אריזת משלוח בקרטון לא קשיח, בתו…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-