אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
מהו "סטיק" ה-USB הטוב ביותר לקליטת שידורי TV דיגיטליים חינמיים DVB-T שגם מסוגל להקליט לפורמט אוניברסלי כמו AVI וגם מאפשר לתכנת הקלטה מתוזמנת עתידית ואוטומטית לחלוטין מערוץ ספיציפי ושעה מסויימת , וכמובן תומך באופן מלא ב-EPG (לוח שידורים דיגיטלי ) מקומי בעיברית ?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי האם מישהו יכול להמליץ לי על מערכת הגברה שמתאימה למסיבה שתיערך בשטח פתוח בפני קהל של 200-300איש? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש מגבלה אחת וכמה דרישות,וצריך עוד עצה לגבי משהו.. המגבלה היא רוחב הטלויזיה עצמה. זה לא אמור לעלות על 80 ס"מ. הדרישות הן ככה: LED יכולת חיבור קל של דיסק און קי וראיית סרטים בפורמט AVI ו-MKV.זה מיועד לאדם מבוגר שלא מתיידד במיוחד עם מכשור. לחבר, לבחור סרט ולראות. זה אומר שגם צריך שיהיה קל להכניס את הדיסק און קי לתוך טלויזיה.משמע הכניסה צריכה להיות מקדימה. עכשיו,עצה. אני חושב לקנות טלויזיה עם עידן פלוס מובנה. השאלה היא,האם איכות השידורים טובה,והאם צריך לקנות עוד משהו בנוסף? אנטנה? האם בטלויזיות מודרניות האנטנות נכללות במפרט?.. או שמא עדיף לקנות ממיר בנפרד? (אגב,קניתי פעם אחת וויתרתי אחרי שהייתי צריך לקנות בנוסף עוד אנטנה,ולא היה לי כסף אז) נ.ב. על המחיר גם יש מגבלה. עד 2800…
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי מעוניין לשאול לגבי ממירים של עידן פלוס. אני גר במרכז חולון, חיברתי ממיר מתוצרת יונדאי ולא היתה קליטה. קיבלתי הודעת no signal . הממיר עובד טוב מאוד בדירה אחרת כך שאני יודע שהוא תקין. השאלה שלי היא האם יש הבדל בין הממירים השונים מבחינת יכולת האנטנה שלהם לקלוט. איזה ממיר מומלץ והאם קיים מגבר לאנטנה. אם כן, האם כזה מגבר עוזר בכלל. תודה אופיר
-
- 4 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 32 לחדר , חשבתי על LED סדרה 5 של סמסונג, גם קיבלתי עבורה מחיר הגון של 2600 , יש משהו יותר טוב בחוץ בגודל הזה ? או שזה עושה את העבודה..?
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש ברשותי רמקולים מתוצרת 2 חברות שונות. מפאת מחסור במקום בחדר אני שוקל להשתמש ברמקולים מדפיים קטנים עם התנגדות 8 OHAM לשם תיפקוד כרמקולים קידמיים. עבור ה-CENTER" " אני חושב להשתמש ברמקול סנטר מתוצרת אותה החברה של הרמקולים הקידמיים עם התנגדות 8 OHAM . לשם תיפקוד כרמקולים אחוריים אני מיתכוון להשתמש ברמקולים מתוצרת חברה אחרת , שהם גם מדפיים ,אולם הם גדולים יותר ובעלי התנגדות נמוכה יותר של 6 ohm. להלן הנתונים הטכניים : קידמיים : Technics model sb-s29 IMPEDANCE 8 OHAM INPUT 80W MUSIC / 40W din סנטר : Sb-c22 Technics model Input 160w /80w din אחוריים : Yamaha Model ns-e55 6 ohm Nominal input 50w Maximum input 150wattes השימוש הוא לצורך מערכת 5.1 בחיבור לרסיבר הרמן קרדון…
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בלבחור אוזניות IN EAR, המחיר בערך 30$ בארה"ב לנגן mp4 בעיקר מוזיקה (רוק בעיקר אבל גם אחרים) חשוב לי שיהיו עמידות, (עדיף כמובן גם אחריות להרבה זמן), איכות שמע טובה ואטימות טובה אבל לא צריך משהו מדהים רק שאני אוכל לשמוע בנסיעות בווליום נורמלי. תודה רבה!!!
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה באזניות sennheiser mm70 שנקנו לפני שנה וחצי ונעשה בהם שימוש מיוזע (רצתי איתם.. לא כל כך הרבה) - שומעים בצד אחד חזק יותר מהצד השני, לדעתי זה דבר חדש אבל אי אפשר לדעת.. השאלה שלי היא האם אפשר לתקן את זה בעזרת ניקוי או שזה כניראה בעיה של קורוזיה או משהו במגעים? תודה רבה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני מחפש לקנות אוזניות שיחזיקו איתי כמה שיותר שנים אני שומע מוזיקה ורדיו כל היום למשך איזה 6-8 שעות בזמן העבודה במשרד לכן אני מניח שהדרישה העיקרית שלי היא נוחות לאורך זמן. כמובן שאני מעוניין (בעבור כזה מחיר אני מניח שזה די פטתי לא לבקש) איכות וגם תמיכה במגוון רחב של סוגי שמע שונים שכן אני אוהב לשמוע כמעט את כל סוגי המוסיקה גם משחק פה ושם לכן גם תמיכה מינמלית במשחקי מחשב תתקבל בברכה שני הסוגים שכרגע התבייתתי עליהם אחרימ מחקר ארוך הם האוזניות שמצויינות בנושא אבל אשמח לקבל אלטרנטיבות אחרות טובות וזולות יותר אם יש בנמצא לשמחתי יש לי אנשים במשרד שנוסעים על בסיס קבוע לחול ככה שהקנייה שלהם תתבצע רק בחול
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות כבל מאריך שיתחבר מהסאב למגבר של המערכת איזה כבל צריך בשביל זה? זה נראה כמו rs232. אבל בשביל להיות בטוח למישהו יש מושג? יואב.
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
אני מחובר ברשת ממחשב ראשי לללפטופ את הלפטופ אני מחבר לטלויזיה בכבל HDMI. כשאני רואה סרטים וסדרות בחיבור של הכבל hdmi יש על התמונה לפעמים כמו פסים כאילו שהטלויזיה לא מספיקה לעכל את התמונה ונורא מעצבן לראות ככה דברים. על הלפטופ אין את הבעיה הזאת ככל שאני זוכר. חשבתי שזה הכבל בהתחלה וקניתי אחד אחר, אבל הבעיה ממשיכה מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
היי, האם יש אפשרות לחבר מערכת רמקולים 5.1 שמיועדת למחשב, לטלוויזיה ושישמעו סראונד (הצפייה בטלוויזיה מתבצעת דרך USB או סטרימר לצורך העניין)? אם כן איך עושים את זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מגבר kenwood KRF-V9993D אני מחבר אותו בכבל אופטי אבל לא שומע כלום. ניסיתי לחבר גם למחשב וגם לDVD אבל עדיין לא שומעים כלום. יש אור אדום בכבל וגם הריסבר מדליק נורה על D.R.I.V.E יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
המערכת היא Samsung HTD453HT + ממיר YESMAXTOTAL + טלווזיה TOSHIBA 32RV500 למערכת יש את החיבורים: ARC, HDMI OUT, Composite Output, Component Output, Audio Input, Optical Input לטלווזיה יש את החיבורים: SCART X2 (RGB/AV + S-VIDEO/AV) , Component+RCA Audio Composite+RCA Audio, HDMI X3, D-Sub 15 pin+RCA Audio לממיר יש את כל החיבורים האפשריים.. אבל רק אחד מכל סוג (hdmi וכו׳) חשוב לי לשמוע בכל ה5.1 ערוצים. חשבתי גם לחבר את המחשב למערכת אבל אין לי חיבור HDMI במחשב.. איך אתם מציעים לחבר את המערכת?
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
שלום, קניתי כבל 3.5mm זכר משני הצדדים באורך של 3 מטר, חיברתי אותו מצד אחד גם לפלאפון וגם למחשב (שניהם זיהו את הכבל) ובצד השני לכניסת הAUDIO IN בטלוויזיה, העברתי למצב VGA בטלוויזיה (la32c530 של סמסונג) ואין שום אודיו! שיחקתי עם ההגדרות, בדקתי את הכבל בין מחשב למסך מחשב והוא עבד, חיפשתי בעזרה למשתמש אבל כלום לא עזר ואין לי אודיו. איך מסדרים את זה ומה הבעיה פה? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
ראיתי שיש חיבור XLR עם 4 5 ו 6 פינים רציתי לדעת למה הם משתמשים ואיפה עושים בהם שימוש לדוגמה בכבל XLR (זכר נקבה) עם 3 פינים משתמשים הכי הרבה לחבר מקרופונים למיקסר
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
חיבורים יש לי בטלויזיה ובמעכרת קולנוע אולי תמצא את הכניסה כי אין לי מושג מה לעשות כניסות ויציאות:של הטלויזיה כניסת HDMI כניסת Component שתי כניסות Composite כניסה למחשב: כלול Optical Digital Audio: יציאת שמע דיגיטאלית יציאה לאוזניות: יציאה לאוזניות חיבורים: של המערכת קולנוע Composite Component Video Audio L/R for AUX USB אנטנת FM
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע בערך FENDA Multimedia Speakers A310 , הבעיה היא שהסאב כל הזמן משקיע קולות. הקטע הוא שבמערכת הקודמת שלי זה לא עשה את הרעש המוזר הזה. אני מנסה לשחק בהגדרות במחשב והורדתי גם דרייבר חדש אבל זה לא עוזר. מישהו לעזור? הרעש זה לא בהכרח כשיש מוזיקה או סרט.
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות למערכות צנועות (עד 500 ש"ח) אשר ניתן לחבר למסך LCD וכן למחשב. ושאלה נוספת: האם יש מערכות 2.1 אשר יכולות להחליף מערכות 5.1 באפקטים בסרטים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי בבית סטרימר של WD. אני רוצה לראות סרטים בטלויזיה הישנה שלי דרך ההארד דיסק. לשם כך, חיברתי את ההארד דיסק לסטרימר בחיבור usb ואת הסטרימר לטלויזיה בחיבור RCA (ליציאת AV בטלויזיה). משום מה זה לא נתן לי תמונה. הנחתי שהסטרימר מוגדר על מצב HDMI, אך מאחר ואין לי תמונת מסך, לא יכולתי לשנות את ההגדרות (לא מכירה בעל פה את התפריט). לכן ניסיתי לחבר את הסטרימר למסך LCD של שכן בעזרת כבל HDMI - משום מה עדיין אין תמונה. ניסיתי אפילו לחבר דיסק און קיי לסטימר כדי שיהיה לו מה לשדר - וכלום. מה אני עושה לא נכון? איך אני אמורה לעשות את החיבורים? למה אין אות?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סליחה לא ראיתי שנפתח כבר אותה שאלה למטה כאן בפורום אז אני יוסיף את הכותרת לשם.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני הולך לקבל את האוזניות החדשות מבית Razer, ה Tiamat 7.1. אני מבין שצריך כרטיס קול מיוחד של 7.1 אך לצערי הידע שלי בנושא מאוד לקוי ואשמח לעזרתכם. תקציב לא מהווה פקטור,אני רק רוצה לדעת מה ההבדלים בין כרטיס הקול של 7.1 השונים, מה משתלם ומה טוב ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חיפשתי בפורום ובפורומים אחרים ולא מצאתי פתרון לבעיה שאני מתמודד איתה. יש לי מקלט דיגיטלי dvr-t עם חיבור USB . חיברתי אותו למחשב והתקנתי את הדרייבר ואת התוכנה והכל עובד טוב ויפה. הבעיה מתחילה שאני נכנס למקלט שנמצא במחסן עם חלון קטן, ומחבר למקלט הדיגיטלי מאריך אנטנה במקום האנטנה הקטנה שמגיע איתו ולא מצליח לקלוט כלום. בהתחלה קניתי מאריך של 10 מטר והאנטנה הקטנה שמגיע עם המקלט ישב ממש מחוץ לחלון , ולא קלט כלום. לכן חשבתי אולי בגלל שהמאריך ארוך מידי זה קורה, וקניתי מאריך של 5 מטר ואותו סיפור. יש לציין אם אני עומד עם הנייד צמוד לחלון ומחבר את האנטנה ישר למקלט אז יש קליטה ורק דרך המאריך אין קליטה. הבעיה אינו במקלט הדיגיטלי עצמו , כי חיברתי אותו ל3 מחשבים והוא עובד תקין. הבעיה…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש אוזניות IE עד 50$, אני שומע בעיקר רוק, אלטרנטיב, קצת אינדי וקצת מטאל (קל). אני מחפש אוזניות לשימוש כללי, אטומות שנשמעות טוב (האוזניות הראשונות שאני קונה אני שומע עכשיו עם האוזניות שבאו עם הפלאפון אז בטח הכל ישמע לי טוב ). אני שומע דרך הפלאלופן שלי, HTC Desire HD. רוב השירים שלי הם mp3 באיכות טובה יחסית (320,V0,V2) וחלק גם בOGG. אני מתכוון להזמין מחו"ל אם זה יוזיל עליות. אשמח להמלצות, תודה.
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-