עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכם אני מעוניין לשמוע חוות דעת על המערכת הזאת, האם היא מתאימה לאחד שחובב סרטים ולא ממש מבין ולא רוצה להשקיע המון על מערכת קולנוע ביתית? האם הספק של 330W יפיק צליל באיכות גבוה ושמע בעצמה שנוכל לשמוע אפקטים שונים? המערכת אמורה להתחבר לממיר מגיק של HOT ולמסך CRT 25 אינץ שאמור להתחלף גם הוא בקרוב. פירוט טכני של המערכת מאתר בזק סטור: http://www.bezeqstore.co.il/cinema/scpt75.html פירוט טכני מאתר היצרן: http://www.panasonic.com.my/web/pid/8633/Spec כולל הספק ונתונים על כל רמקול ורכיב במערכת

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by dkaro,

שלום לכולם, היה לי עד עכשיו מערכת Microlab FC 730 5.1, שהייתה מחוברת למחשב (מחובר לטלוויזיה). האישה התעצבנה שמכוער לסלון אז מכרתי ב-340 ש"ח. כרגע אני מחפש לרכוש סאונד בר. השימושים הם הכל: סרטים, מוזיקה, משחקי מחשב וכו'. המטרה היא לחבר לטלוויזיה בחיבור אופטי ושכל מה שהטלוויזיה תשמיע (מחוברת למספר מקורות) - ייצא מהסאונדבר. אני לא אאודיופיל גדול, אבל כן חשוב לי האפשרות לשמוע בווליום גבוה באיכות טובה עם בסים נקיים. בנוסף חשוב סאבוופר אלחוטי. אני מחפש משהו בתקציב של 500-700 שקל, להלן האופציות שלי: Samsung HW-F450 - משומש ממכר, 500 ש"ח. Samsung HW-M450 - חדש, 687 ש"ח Samsung HW-K450 - חדש, 595 ש"ח LG SJ4 - חדש, 681 ש"ח. LG SJ3 - חדש, 525…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by laviko1,

שלום מבקש לקבל חוות דעת על המסך LG 37LE5500 http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-tv&db4091=1403303&db4004=4008&db750770=750772 הוא יחסית זול למסך LED 37 אני אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שמבנים או או שיש להם את המסך, וגם הסבר כדאי או שלא. תודה לעוזרים :)

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Avi.Sprngr,

שלום, חיברתי XSTREAMER WONDER ל-טלוויזית SHARP ואני מקבל רק מסך שחור. הטלוויזיה מזהה את הסטרימר בתור "M8 MBOX SKTV1", אבל אני לא רואה תמונה. הסטרימר עבד לפני כן באופן תקין על סמסונג. תודה. הסתדר ע"י ניתוק זמני של החשמל.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. אני צריך השוואה ATP 3 עם כרטיס קול פשוט נגד MX5021 עם כרטיס קול מקצועי M-Audio Revolutions 5.1 מה האבדלים בדיוק ? מה שיש לי עכשיו זה ATP אני קונה תFX5021 והכרטיס קול בקרוב -כרטיס קול משהו יוכל לעזור לי פה קניתי לפני כמה ימים תכרטיס קול M-MUDIO REVOLUTION עכשיו בהגדרות של התוכנה יש כול מיני אפשרויות יש אפשרות לא לבחור כלום יענו שיהיה רגיל ויש אפשרות לבחור SRS TRUSURROUND מה זה בדיוק האפשרות אזות ? ובאפשרות אזות יש עוד כמה אפשרויות כמו CINEMA/MUSIC/MONO (האפרויות האלו אפשר לסמן אותם ) משהו יוכל להסביר לי בעברית מה זה כול האפששריות פה ובקשה?

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by gggil,

אני צריך אוזניות טובות, כאלה שמחברים לרמקולים של המחשב. כל האוזניות שיש לי הם באותה רמה כמו אוזניות שמחלקים במטוס. כל האוזניות עושות מין רעש סטטי כזה מציק או יש איזה מין קצב כזה של צפצופים כאלה מעצבנים. בקיצור אני צריך אוזניות למחשב, לא ברמה גבוהה במיוחד אבל לא ברמה נמוכה כמו שיש לי עכשיו מקווה שהבנתם, גיל

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  7. מה אתם חושבים עליו? שווה? יש משהו אחר שכדי לי?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. שלום רב, אני מתלבט בין Onkyo TXSR607 או 608 לבין Yamaha RX-V667. חשוב לי מאוד הסטראו והאם הרסיבר מתחמם או לא. כמו כן אני מעוניין להתחבר לשקועים עם רמקולים או AMR-250 של Paradiam או B&W סדרה 800 CWM800. רמקולים אלה הם שקועי קיר וחשוב לי מאוד זון 2 אשמח מאוד לתגובה מהירה ומקצועית. ת ו ד ה רבה[

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. אני רוצה לקנות אוזניות סגורות ל-MP3 לשמיעה באוטובוס, רכבת, ספריה וכו. אני רוצה לקנות את האוזניות עם איכות הסאונד הטובה בשוק, ועדיף כאלו שיהיה לא מסורבל מדי לסחוב אותן (או שיש להן מארז כלשהו). תקציב בלתי מוגבל אומר גם מעל 2000 שקל, אבל ברוב הזמן הן הולכות להיות מחוברות ל-MP3 (הדגם הוא D2 של IAudio) אז עדיף שלא יהיה צורך במגבר. תודה

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. היה לי DVD ישן של Pioneer והוא התקלקל לפני כמה ימים אז הזמנתי את הDVD הזה Sony DVP-NS 328. בDVD הישן הכתוביות עבדו בסדר גמור ואני בעיקרון יודע איך לסדר את ההגדרות כדי שהכתוביות יעבדו, אבל בDVD של Sony, למרות ששיניתי את הקוד ל Hebrew - 1257 בתפריט הראשי, צריך עדיין להפעיל את הכתוביות כשצופים בסרט, ואז הוא אוטומאטית משנה את הקוד לשפה אחרת מתוך 5 שפות - רוסית, תאילאנדית ועוד שלושה. ככה שהאפשרויות הן - OFF, 1250, 1251, 1252, 1253, 1254 - אין אפשרות של ON פשוטה. הבנתי שהבעיה היא שכאשר מפעילים את הכתוביות הוא משנה את ההגדרות לכתוביות בשפה שונה, ואפילו אחרי זמן רב של חיפושים באינטרנט בעברית ובאנגלית לא הצלחתי למצוא פיתרון לבעיה הזאת.. אם מישהו מבין בזה ויודע איך לסדר את הבעיה שי…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. סוג האוזניות: אוזניות סגורות. תקציב: 500 ש"ח. שימוש: משחקי FPS, האזנה למוזיקה, צפייה בסרטים. ייעוד מוזיקלי: מוזיקה קלאסית, רוק קלאסי ובעיקר פסקולים של סרטים וחשוב גם שיהיה באס עשיר. גודל האוזניות: אוזניות גדולות כך שלא יישבו על האוזן אלא יקיפו אותה. שימוש: חובש את האוזניות כמה שעות ברצף, שימוש אינטנסיבי. מידע נוסף: חשוב שלאוזניות יהיה כבל עבה ואיכותי ושהחיבור בין האוזניות עצמן לקשת יהיה עמיד. בתקציב הנוכחי כדאי לקחת את האוזניות האלו או שאתם לא ממליצים?: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7751 תודה מראש -מתן

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום לכלום. אנחנו רוצים להחליף את הטלויזיה הישנה בסלון ומחפשים טלוויזה חדשה עם מסך '42 LED ופונקציית הSmart TV שתאפשר וגלישה ואפליקציות למינהן. הסלון הוא יחסית עם הרבה אור. השימושים העיקריים הם ערוצי הסרטים של YES ב HD כמובן והזרמה של סרטים בFHD מהסטרימר. התקציב הוא 4000 ש"ח. אני מאוד אשמח לקבל המלצה מהמומחים כאן באתר. תודה=]

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by OmEr8,

שלום חברים ברצוני לקנות מערכת של רדיו דיסק + 4 וופרים + 2 טוויטרים לאוטו שלי. אני לא מבין הרבה בנושא זה... ולכן אני צריך עזרה תקציבי עומד על 1500 ש"ח. אשמח לקבל עזרה! תודה

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. אפשר לחרוג מהמחיר קצת אם ההבדל הוא ממש משמעותי... אני מחפש אוזניות שדרכם אפשר לשמוע את הגיטרה בס באיכות גבוהה ולא לאבד איכות בסרטים ומשחקים. יש חיה כזאת? אה, ויש לי כרטיס קול חיצוני להקלטת גיטרות ומיקרופונים אז אני אשמח אם אפשר אוזניות שלא דורשות מגבר.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Guy King,

בכל החנויות ראיתי שהוא עולה 1200 שקל בערך, אבל כאן: http://www.coms.co.il/product.asp?productid=38 רק 950 (ורק 5 שקל דמי משלוח). יש קאץ'? :

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by aviad13,

בפלאפון נגמרת הסוללה מהר והאיכות על הפנים. עכשיו יש לי נגן sansa m250, בו אני שומע בדרך כלל, אבל הוא ישן מדי, והבנתי שיש נגנים שמשמיעים יותר באיכות אני צריך המלצה לנגן טוב ואני לא מבין בזה כל כך, זה הדברים שאני צריך בו: - קודם כל, הכי חשוב שהאיכות תהיה כמה שיותר גבוהה, יש לי sennheiser ie80 שקניתי לא מזמן, צריך לנצל אותם =] - שיהיה אפשר לשמוע בעוצמות גבוהות - לא צריך שהתפריט יהיה בעברית, אבל שאני אראה את השמות של השירים בעברית ולא בג'יבריש - זה מותרות, אבל שהנגן יהיה יכול להציג את התמונה של האלבום של השיר - גם מותרות, שהסוללה תחזיק לא צריך יותר מזה, תודה רבה למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלום אם יש לכם איזשהיא תוכנה שאתם ממליצים לי עליה תודה מראש =) ואל תגידו שזו הודעה לא חוקית כי פשוט יש לי דיסקים מקוריים וחיברתי את המחשב שלי למערכת אז אני מעדיף לנהל את כל המוזיקה דרך המחשב ולא להתעסק עם יותר מדי דיסקים ניסיתי כמה תוכנות בינהם: easy cd-da freerip2 שניהם העתיקו אבל השירים נשמעו אחלה אבל מידי כמה שניות היה איזה ירידה באיכות לשנייה וחצי וכזה עושה את הקול של הזמר צרוד או המוזיקה מתערבלת כזאת.. ניסיתי עם שלושה דיסקים שייגעצ-ניו יורק רפיח שייגעצ-משקאות חריפים שלוח חנוך - יציאה 1 אחרי זה ניסיתי להפעיל את זה במערכת וזה עבד אחלה וגם ניגנתי את זה במחשב לפני שהעתקתי כאילו בתור קובץ WAV וזה גם עשה בעיות יש לי תכרטיס קול מובנה של EPOX KDA3J תודה מראש =)

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. לפעמים אני מוריד סרט ויש את הפסים המעצבנים מלמעלה. איזו רזולוציה אני צריך על מנת שלא היה אותם? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. היי אני יוצא לטיול ארוך, ואני מחפש רמקולים עם חשמל USB, שיהיו קלים ושישמעו טוב. שמעתי אצל חבר את ה Logitech V10 שנשמעו לי טוב והיו חזקים מספיק. אני אשמח לדעת אם יש רמקולים אחרים מומלצים באיזור התקציב הזה. תודה גדולה וחג שמייח

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Dr.Drek,

אהלן לכולם. ברשותי AMD ATHLON XP 1600 עם לוח אם GIGABYTE 7XH הידוע לשימצה. אשר עליו צ'יפ SOUND . אני בטוח כי צ'יפ זה מאט את ביצועי המחשב הן במשחקים והן בעת הורדות/שימוש יומיומי תו"כ שמיעת מוסיקה... הרי הוא צריך את CPU כדי לאבד במקום את כרטיס ההרחבה הידוע ככרטיס קול... שאלתי היא על מה אתם ממליצים??? קודם כל , הפעם האחרונה שקניתי כרטיס קול הייתה SOUND BLASTER 16 לפני 5 שנים...כך שאני לא ממש מתמצא כרגע בשוק, ובאתי כאן כדי ללמוד... אז אני יודע שיש את: Creative Sound Blaster LIVE ויש את Hercules Fortissimo ואת Home Teather... יש גם את ה AUDIGY אבל אלה עולים הון, והם בכלל לעריכת קול שאינני זקוק לה... מה אתם ממליצים לאיכות הטובה ביותר/מחיר...(יש לזכור כי אני חיל בסדיר - עד מתי…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by Moo,

כל הכבוד שהוספתם אותו ;D

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Asafalfa,

היי אנשים יש לי מספר שאלות לשאול למי שהביא את המוצרים האלה מחול . 1.למי שיש את זה כבר, מה עשיתם עם החשמל שם ? כי אתם מקבלים AC שעובד על 110 ולא על 220.... 2.האם יש אנשים שנתקלו בבעיות עם הדגם של CREATIVE כי ממה שאני קורא יש להם בעיות... תודה...

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. אהלן. נכון להרגע ציוד האודיו שלי הוא הנייד שלי עם כרטיס המובנה שלו (נייד E6400 של דל, כרטיס IDT 92XXX), הנייח עם הכרטיס המובנה בלוח (הלוח הוא P5Q PRO TURBO הכרטיס הוא VIA VT1708S), נגן נייד SANSA CLIP, אוזניות ניידות KSC75 תוצרת KOSS, אוזניות "נייחות" HD280 PRO תוצרת SENNHEISER, מגבר אוזניות CMOY (נבנה ע"י BSG) ו FIIO E5. אני רוצה שדרוג עבור מוזיקה (כמובן שאני משחק וקואה סרטים וכאלה, אבל האודיו הרבה יותר חשוב לי במוזיקה) כאשר רוב הזמן אני מנגן מוזיקה ע"י הנייד. היות והאוזניות ה"רציניות" יותר (HD280) הן לא רעות עד כמה שידוע לי ולא ממש מנוצלות ע"י הציוד שיש לי... חשבתי אולי להתחיל את השדרוג ע"י קניית מגבר אוזניות נחמד שידחוף את ה 280? הקוס רוב הזמן מחוברות לסאנסה ונשמעות…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by ofirr,

Logitech® Z10 Interactive Speaker System VS. Altec Lansing VS2421 2.1 / Altec lansing ATP3 2.1 Speaker System שבת שלום וערב מעולה לכם. אני רוצה לדעת על ההבדלים בין הZ-10 של Logitech לבין הATP3/VS2421 של Altec lansing. כן אני יודע שהZ10 הוא בעל הרכב של 2 לעומת האחרים שהם הרכב של 2.1. אבל האם באמת הZ10 שווה את ה850 ש"ח לעומת האלטקים שנמכרים בכ370 ש"ח? האם באמת זו ליגה אחרת ומרגישים סאונד אחר? או שאפשר להסתפק באלטקים?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. שלום, לאחר הרבה זמן של בדיקות החלטתי סוף כל סוף על רמקולים ומגבר אותם אני רוצה לקנות. הדבר היחידי שעוד חסר לי בחבילה זה הכבלים, לכן אשמח אם תוכלו לייעץ לי איזה כבלים כדאי לקנות ואיפה. אציין שאין ברצוני להוציא מאות שקלים על קניית הקבל. תודה, שחר

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים