אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין לשפר את איכות הסאונד שאני לוכד ממצלמת הוידאו (mini dv) אם יש אפשרות לשפר ישירות את הסאונד הנכנס, או לחילופין אחרי הלכידה שלו- לשפר את האיכות באמצעות תוכנה כלשהי... הסאונד אמור לשמש לסרט שאני עורך באמצעות adobe premiere... מצפה לעזרתכם נדב
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום קניתי משקפיים (ראה תמונה) 3D ACTIVE SHUTTER GLASSES כי במשקפיים הפשוטים אדום טורקיז לא אהבתי את המראה הירוק בפרצופים של הסרט. באתר של החנות היה כתוב שהם מתאימים לכרטיסי מסך של NVIDIA (יש לי 660Ti) עשיתי חיפוש אם השאלה הזאת כבר נמצאת וראיתי שלא ובשאלה דומה היה רשום שלא צריך טלוויזיה בתלת ממד (יש לי TOSHIOBA POWER TV את הדגם אני לא יודע אבל היא מחוברת בHDMI ב1920*1080 למחשב שלי ואין לה כינסת USB). יש לי צורב BW-12B1ST של ASUS . וסרט ספיידר המופלה בתלת ממד, תוכנת CyberLink PowerDVD 13. חיברתי את האני לא יודע מה זה בUSB למחשב ואותו בUBB למשקפיים עכשיו השאלה שלי היא איזה התקן זה מבין ההתקנים הבאים ב"אשף הגדרות תצורה בלוח בקרה של NVIDIA מתאים? א.מקלט\משדר אינפרה אדום ומשק…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אותה... אחד שעובד בחברה שמוכרת אותם אמר לי שהיא טובה ואני יכול להשיג אותה ב500 ש"ח פחות. כך שזה מתאים לי... זה לחדר ממרחק צפייה של 2 2.5 מטר... ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש אוזניות אלחוטיות לחבר לנגן MP3, הכוונה היא לאוזניות האלה שמכניסים לתוך האוזן (הקטנות). יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג כאלה?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ההתלבטות היא בעיקר בין PC150 של סנהייזר לH4 של STEELSOUND. המחיר של שניהם דומה (300+-). אני צריך אותן בעיקר למשחקי מחשב, מה שגורם לי לנטות לכיוון הH4, כי STEEL היא חברה שמתעסקת רק בגיימינג, אבל מצד שני יש לי כבר אוזניות של סנהייזר ואני בוטח בהם כחברה... אני יודע שהH4 הרבה יותר נוחות, שהמיקרופון של הPC150 טיפה יותר טוב, ושהH4 מתמקדות יותר בטרבל (צעדים של האויב וכו') והPC150 מתמקדות בבאס (אפקטים של פיצוצים וכו')... מישהו כאן יכול לייעץ? הזוג השלישי שאני מתלבט לגביו הוא הPC135, שאמנם הוא פחות טוב משני הזוגות האחרים, בלא מעט, אך מצאתי אותו במחיר מדהים של 170 שקל, במקום ה300 שהוא אמור לעלות (מה שמקפיץ את המחיר זה שמדובר בחיבור USB ולא אנלוגי. המחיר האמיתי שלהן אמור להיות 300 ש…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני משחק ברשת עם חברים ומדבר איתם בסקייפ תוך כדי הבעיה היא שיש עוד אנשים בבית שיודעים רק לצעוק ולא לדבר ושומעים אותם יותר טוב ממני הבנתי שאוזניות עם מיקרופון של גיימרים יודעים לבטל את כל רעשי הרקע זה מתחלק ל 2 חלקים - שאני לא אשמע מה שקורה סביבי ושהמיקרופון יסנן קולות רקע אבל אני לא סגור אם מדובר על סתם רחשים או ממש כל מי שלא יוצא לי מהפה חשבתי על כיוון של SteelSeries Siberia v2 או Razer Carcharias נתקלתי בפוסט בפורום בחול לגבי האוזניות של רייזר שאומר שזה לא יעזור לי http://forums.hardwarezone.com.sg/showthread.php?t=3085959 מישהו מכיר עובדה אחרת לגבי זה? או שיכול לכוון אותי לפתרון אחר? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יהיה הבדל באיכות אם אני יצרוב דיסק שירים שכולם 320K בשיטת שMP3 או AUDIO ?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מדובר על לחבר רסיבר פרמטיבי בעל יציאת coax (הבנתי שמדובר בחיבור דיגיטלי) למע' רמקולים Logitech z5500.. מה לגבי יציאה אופטית של DVD שתחובר לאותם רמקולים עם כבל אופטי? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. חבר שלי קנה אייפוד 4 גיגה בלי צבעים. הוא חיבר אותו למחשב והכל פעל טוב בפעם השנייה המחשב לא מזהה את האייפוד רק טעון אותו. החיבור הוא דרך USB . Windows xp
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קבלו בקשה מאתגרת, כמעט כמו כל השאלות המרגיזות שלי: יש לי בבית LCD תלוי על הקיר ואין לי מושג מה הדגם שלו! אני לא יכול להסתכל מאחורה, ואני לא מוצא את הוראות ההפעלה! אם אני אמצא את הדגם אז סביר להניח שאוכל למצוא את ההוראות בקובץ PDF באינטרנט. אני אשפוך את כל הפרטים שידועים לי כדי שתוכלו למצוא את הדגם: יצרן: TOSHIBA גודל: 42" טכנולוגיה: LCD FHD (נראה לי שזה רגיל, עם תאורת פלורוסנט...) דגם שלט: CT -90319 כניסות שאני יודע עליהם: מאחורה: 2 קומפוננט , RCA צהוב לבן אדום, VGA/D-SUB או איך שתקראו לו... חיבור PC בתכלס... 2HDMI בצד: RCA צהוב לבן אדום +S-video, HDMI מקדימה אין כפתורים, יש רק את הלד הפיצי הזה של הירוק-דולק אדום-כבוי ואת ה"קולטנים" של השלט ולמטה יש כמו מסננת ממתכת כ…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום קניתי טלוויזיה חדשה SUMSUNG 32LCD היא מחוברת למחשב עם כבל HDMI רואים ממש טוב והכל אבל יש שם בעיה בקול הוא לא מועבר בצורה טובה יש כזה "תסס" בזמן דיבורים.(כשרואים סרטים או כששומעים מוזיקה!!) הבנתי שכבלHDMI אמור גם להעביר את הקול בצורה טובה אז אני לא מצליח להבין למה זה לא עובד טוב?? מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש לעוזרים....
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת מה ההבדל בין כרטיסי הקול מסדרת הLIVE! של SoundBlaster- יש שם את הכרטיסים הבאים: Sound Blaster Live! Sound Blaster Live! Gamer 5.1 Sound Blaster Live! MP3+ 5.1 Sound Blaster Live! DE 5.1 Sound Blaster Live! Player יש גם את הפלטניום אבל עזבו את זה עכשיו.. יש פרטים על כל כרטיס וכרטיס בדף אינטרנט באתר של סוונד בלאסטר. טוב, אז ממה שאני הבנתי לכולם יש את אותו מעבד קול: EMU10 K1 וכולם תומכים ב5.1 (תקנו אותי אם אני טועה בקשר ל5.1) עכשיו מה שאני ראיתי ששונה זה האריזה שלהם (חוץ מהאריזה של הLIVE והLIVE GAMER.51 שהיא אותה אריזה) ועוד משהו שראיתי שיש רק ב- GAMER/ MP3+/ DE ואין בLIVE ובPLAYER זה שבתחתית העמוד שמראה על הפרטים של…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יצא לי לשמוע את ה-Pacific PI-40 ואת ה-Diamond 9.6. שניהם הרשימו אותי מאוד. שמעתי אותם בתצורות שונות מאוד, עד כדי חוסר יכולת לקבוע מה אני יותר אוהב. האם יש מישהו שמכיר את 2 הרמקולים הנ"ל ויוכל לתת את חוות דעתו ? בנוסף, מה נחשב יותר יוקרתי/איכותי מבחינת וורפידל ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן הרמקולים שלי החלו לזייף לאחרונה, אז חשבתי להחליף אותם (בנוסף לכך שאני עוסק במוזיקה אז אני מחפש רמה אחרת). התקציב הוא עד 200 שקלים, אפשר חריגה מעט. שיהיה מותאם לאיכות גבוהה עד כמה שאפשר, עם דגש של לשמוע את מירב הצלילים בקובץ. לגבי זה רציתי לשאול- במה כדאי להשקיע אם רוצים להשיג איכות מרבית? כרטיס קול? מערכת קולנוע? בנוסף אני משחק הרבה אז אם אפשר שהרמקולים יתנו חוויה ''סינמטית'' עד כמה שאפשר (דרוש סאב וופר טוב).
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כל הזמן אני שומע על זה שמערכות רמקולים מתאימות יותר למשחקים ולסרטים ומתמודדות פחות טוב עם מוסיקה . למה זה ? והאם זה קשור לסוג המערכת (2.1 , 4.1 , 5.1 , 6.1) ?
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת איך הרמקולים האלה , המטרה היא קולנוע ביתי, לא צריך באס. רק צריך ביקורות על המוצר..... http://www2.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=14957 תודה לעוזרים....
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כתבו פה באתר ביקורת על האוזניות האלה: http://hwzone.co.il/hardware/reviews/peripheral/CMStorm_ceres300 קראתי והשתכנעתי. רק שאני לא רואה שום מקום שמוכר אותן. לא בארץ, לא באמאזון, לא ב NEWEGG. יש למישהו מושג איפה להשיג אותן? כמובן שעדיף בארץ אבל גם חו"ל אפשרי. ואם אי אפשר להשיג אותן, למה לכתוב עליהן ביקורת?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, ברצוני לדעת מאנשים שכבר מכירים את הדגם (האיזניות) הללו. האם הם שווים את ה450-500 ש"ח? אפשרי להשוות אותן לאוזניות של סנהייזר? נכון לעכשיו אני עם אוזניות סנהייזר CX500, לטעמי האוזניות מדהימות עם איכות שמע מדהימה, הצליליו הנמוכים והגבוהים מעולים. השאלה האם הBEATS יתנו לי גם חוויה שאולי באמת שווה את הכסף הנ"ל? תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש את האחד שיתן תמורה מ-ל-א-ה לכסף. הקריטריונים הם: 1.בעל 10 ג'יגה ומעלה 2.איכות סאונד גבוהה 3.יכולת חיפוש שירים מהירה\איכותית{לא רוצה שיהיה מצב שאני מחפש שיר ולוקח לי שעה למצוא אותו} 5.ווליום גבוהה 6.שיהיה אמין ולא יתקלקל מהר תקציב גמיש. תודה מראש.
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך לקבל גיטרה חדשה בקרוב אבל אני רוצה להבין כמה דברים לפני... אמרו לי שכדאי להחליף לה פיקאפים,הבנתי בכללי מה זה אבל לא הבנתי בדיוק מה זה וכמה כאלא צריך להחליף? מה זה גשר צף? אמ... נראה לי שזהו.. אם יהיו עוד שאלות אני יערוך... תודה..
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אז ככה, יש לי 2 נושאים שאני צריך בהם עזרה. בכל אחד מהם אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מקום קנייה, ומוצר ספציפי - 1. קניית מתאם בין כבל 1/4 Inch לבין RCA - יש לי כבל רבע אינצ' (כבל אינסטרומנטלי כמו של גיטרות אקוסטיות מוגברות), ואני רוצה לחבר אותו למערכת בבית, דרך חיבור RCA. כלומר אני זקוק למתאם/כבל מתאם בין הפין הזכר של הרבע אינצ' לבין RCA זכר. האם יש דבר כזה, והאם יש שם שונה לכבל רבע אינצ' ? (זה סוג הכבל -http://www.monstercable.com/productdisplay.asp?pin=2324) 2. קניית מתאם בין כבל 1/4 Inch לבין Jack 3.5 mm - בדומה לנושא הראשון אני צריך מתאם לחיבור MP רגיל (ג'ק 3.5 מ"מ), מפין זכר של רבע אינצ' לזכר של ג'ק 3.5, אבל שיהיה סטיריאו עדיף. אני מעדיף לקנות מDealExtreme, או ח…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רצוי גם משהו איכותי כמובן (אבל לא שיא האיכות כמובן). הייתי מעדיף גם שיהיה כמה שיותר קומפקטי.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך קטן ( 27-32 אינץ' ) עם יציאת HDMI לחדר שינה ממוצע. ישמש אותי בעיקר בעיקר בעיקר כמסך מחשב שאני אעשה עליו הכל - סרטים, משחקים ואינטרנט. שוב - פשוט מאוד, עם יציאת HDMI. אם יש לכם הצעות למשהו אחר במחיר או אפילו משהו דומה וזול יותר, אשמח לשמוע. ראיתי את הדגם פה: http://www.galsale.co.il/Product.asp?Pid=7235&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Kama〈=he בנוגע לשאלה - מסך שהוא HD Ready - אפשרי להגדיר במחשב אותו כFull HD ופשוט לראות את הכל בקטן יותר ( כמובן שהרזולוציה לא באמת תשתנה, אבל לא תהיה שום שגיאה. נכון? ) ? בתודה רבה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם, התקציב שלי נע בסביבות ה 4000 ש"ח לטלויזיה 42 אינצ'. חשובה לי איכות הסאונד. אין לי חיבור למערכת עם מגבר כרגע... חשוב לי שסאונד של חדשות וסרטים יהיו באיכות טובה! מוזיקה - פחות. חשוב לי גם חיבור USB מתקדם עם יכולות MKV. אחריות - כמה שיותר - עדיף. דיפדפתי קצת בזאפ, והגעתי לדגם הזה: KDL42EX410BAEP של SONY מה אתם חושבים. אולי יש הצעות אחרות מניסיון קודם? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-