אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לחבר את הפלייסטיישן 2 לרמקולים למחשב (רצוי לוג'יטק) כדי לשמוע סרטים ב 5.1 ואני לא רוצה להשתמש ברסיבר חיצוני או משהו כזה. הייתי בטוח שה- 5300e מגיעים כניסה לכבל אופטי. אבל טעיתי. האם מישהו מכיר מערכת 5.1 (או יותר) שמגיעה עם כניסה אופטית ? תודה HF
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, במחשב הנייד יש לי יציאות VGA ו- HDMI (מחשב של compaq, מערכת הפעלה W7- אם זה משנה במשהו) הטלוויזיה היא טושיבה ישנה (מהשמנות... או המלאות אם להיות פוליטיקלי קורקט). מצ"ב צילום של פאנל החיבורים הקיימים בה. איך ניתן לחבר בין השניים? כולל העברת אודיו ולא רק וידאו. המטרה היא לצפייה בסדרות או סרטים, לא עבודה כמסך מחשב. ראיתי שיש חיבור קומפוננט (הומלץ כפיתרון בפורום זה) רק שאין לי מושג אם זה מתאים לטלוויזיה שלי. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מחפש אוזניות של SENNHEIZER מדגם MX500 או MX550 כבר הרבה זמן,ולא מצאתי אפילו חנות אחת שמוכרת את האוזניות האלו בירושלים [בכל חנות מוזיקה המוכרים לא הבינו מה לעזאזל אני רוצה מהם,ובמבט מבולבל הם גירדו את הראש ואמרו "אבל יש לנו אוזניות של סוני אם אתה רוצה" ] הקיצר,איזה חנות מקצועית מוכרת בירושלים את האוזניות האלה? אני שובר את הראש כבר
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, לאחר הרבה זמן של בדיקות החלטתי סוף כל סוף על רמקולים ומגבר אותם אני רוצה לקנות. הדבר היחידי שעוד חסר לי בחבילה זה הכבלים, לכן אשמח אם תוכלו לייעץ לי איזה כבלים כדאי לקנות ואיפה. אציין שאין ברצוני להוציא מאות שקלים על קניית הקבל. תודה, שחר
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
IPOD G6 אני לא יודע אם זה אמיתי אבל אם כן אז זה ממש אבל ממש שווה אבל ממש ממש מגניב אם זה אמיתי
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בפלאפון נגמרת הסוללה מהר והאיכות על הפנים. עכשיו יש לי נגן sansa m250, בו אני שומע בדרך כלל, אבל הוא ישן מדי, והבנתי שיש נגנים שמשמיעים יותר באיכות אני צריך המלצה לנגן טוב ואני לא מבין בזה כל כך, זה הדברים שאני צריך בו: - קודם כל, הכי חשוב שהאיכות תהיה כמה שיותר גבוהה, יש לי sennheiser ie80 שקניתי לא מזמן, צריך לנצל אותם =] - שיהיה אפשר לשמוע בעוצמות גבוהות - לא צריך שהתפריט יהיה בעברית, אבל שאני אראה את השמות של השירים בעברית ולא בג'יבריש - זה מותרות, אבל שהנגן יהיה יכול להציג את התמונה של האלבום של השיר - גם מותרות, שהסוללה תחזיק לא צריך יותר מזה, תודה רבה למי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי דיסקמן MP3 והשאלה שלי היא האם ישנם מין אביזרים אשר דרכם ניתן לשמוע את המוזיקה שמתנגנת בדיסקמן דרך האוטו ? באוטו שלנו יש סתם רדיו-קסטה בלי LINE IN. אני חושב שראיתי פעם מישהו מחבר דרך הדיבורית (אבל אני לא בטוח)
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי חבר'ה, ניסיתי וניסיתי, וכשלתי. אני לא מצליח לשמוע את הבס במחשב (דרך אוזניות). מה אני צריך לעשות כדי שזה יעבוד?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
אחרי שיטוט קל ב Kickstarter בעקבות המוצר האדיר הזה http://www.kickstarter.com/projects/556341540/pressy-the-almighty-android-button ראיתי שיש שם פיתוח של USB DAC ואבדיוק לאחרונה התחלתי להתעניין באחד, יש לי ATH M50 ואני רוב שעות היום בספריה, ולמחשבים פה יש כרטיס קול מחורבן "Beats" בחיי, ששמעתי יותר טוב עם נגנים סינים ב15 שקל. אז ראיתי את זה http://www.kickstarter.com/projects/gavn8r/geek-a-new-usb-awesomifier-for-headphones?ref=category ורציתי לדעת אם זה משתלם/שווה את זה, או שיש משהו יותר טוב בטווח מחירים הזה?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום רב, אני מחפש אזניות עם מיקרופון מובנה בסביבות ב100 ש"ח (אפשר לחרוג מעל אם זה באמת שווה את זה) למטרת שמיעת מוזיקה ובעיקר משחקי רשת אינטנסיביים עם חברים. אני יודע שמאה ש"ח זה כלום, אבל אני כן מחפש את הכי טוב שאפשר במחיר הזה, יש לי שמיעה מצויינת ואני סובל לשמוע באוזניות לא איכותיות, וכיודע במחירים האלה צריך לדעת מה לקנות, יש אוזניות זבל ב150 ש"ח ואחלה של אוזניות ב100. אשמח לתשובה מהירה כי אני רוצה להזמין עוד היום, תודה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רסיבר פיוניר 329 - עד היום צפייה בשידורי הלווין (YES) דרך HDMI הייתה מעבירה לטלוויזיה הן את התמונה והן את הקול. פתאום, המערכת אינה מעבירה את הקול לטלוויזיה באמצעות חיבור HDMI. הטלוויזיה עצמה תקינה כי דרך ה COMPONENT הקול והתמונה תקינים. ניסיתי לחבר את הטלוויזיה ישירות לממיר יס והקול עבד בצורה תקינה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
בכל החנויות ראיתי שהוא עולה 1200 שקל בערך, אבל כאן: http://www.coms.co.il/product.asp?productid=38 רק 950 (ורק 5 שקל דמי משלוח). יש קאץ'? :
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב חברים, לאחר ציפיה של כמעט שבועיים האוזניות הגיעו!!! לכל מי שלא יודע התלבטתי בנוגע לאוזניות קשת, פתוחות שמיועדות בעיקר למטאל, לאחר מחקרים ארוכים צמצמתי את האפשרויות לGrado SR60 שכאמור מצטיינות ברוק ומטאל; הסכום שרציתי להשקיע היה בערך 400 ¤ (100$) וזאת הייתה הבחירה האולטימטיבית, אך חוקי מרפי הכו, ובדיוק כשהחלטתי להזמין האוזניות נעלמו מהאתר של אבי יפה, אך למזלי חוק מרפי הזה גרם לי לעשות השקעה טובה יותר. קראתי בת'רד כלשהו שהמליצו להזמין את האלסנדו MS-1 שעקרונית הם גראדו SR-60 משופרות, שאמורות להתחרות בגראדו SR-125, ולאחר קריאה מעמיקה ב-head-fi החלטתי להזמין אותם. לאחר שבועיים מייגעים הגיעו האוזניות! רושם ראשוני- האוזניות הן בהחלט שיפור לעומת ה-Sennheiser HD-201 שרכשתי בשנ…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
במרץ אני חוזר לצבא (דח"ש) ואני רוצה לקנות איזה נגן MP3 מבוסס FLASH בנפח של ג'יגה עם רדיו + אוזניות נחמדות ב1000 שקל הייתי לוקח את XUKE אבל הבעייה איתו שאי אפשר להחליף לו את הסוללה ולא יהיה לי איפה להטעין עם USB בצבא אז צריך שיהיה אפשר להחליף לו סוללה ...
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן הרמקולים שלי החלו לזייף לאחרונה, אז חשבתי להחליף אותם (בנוסף לכך שאני עוסק במוזיקה אז אני מחפש רמה אחרת). התקציב הוא עד 200 שקלים, אפשר חריגה מעט. שיהיה מותאם לאיכות גבוהה עד כמה שאפשר, עם דגש של לשמוע את מירב הצלילים בקובץ. לגבי זה רציתי לשאול- במה כדאי להשקיע אם רוצים להשיג איכות מרבית? כרטיס קול? מערכת קולנוע? בנוסף אני משחק הרבה אז אם אפשר שהרמקולים יתנו חוויה ''סינמטית'' עד כמה שאפשר (דרוש סאב וופר טוב).
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לטלויזיה 40-42 אינץ לחדר שינה. פרמטרים חשובים : - יכולת לנגן כל הפורמטים של סרטים מהרשת הביתית (LAN) בצורה חלקה ונוחה למשמתש - סאונד סביר, כדי לא לחבר רמקולים חיצוניים - זויות צפייה רחבות - ללא 3D - כמובן טכנולוגיית LED - ניתן לחרוג במחיר
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מערכת בלי סאבוופר ראיתי באינטרנט את הגב שלו וראיתי כול מיני חיבורים אני לא רוצה ביקורת על הסאב אני לא יודע מה זה החיבורים האלה (4 אדומים 4 שחורים( הוא משמש כמגבר? http://www.google.co.il/imgres?um=1&hl=iw&sa=N&biw=1163&bih=628&tbm=isch&tbnid=IcgpvW8FcTEXQM:&imgrefurl=http://www.buzzillions.com/reviews/cerwin-vega-ve-28s-series-150-watt-8-powered-subwoofer-reviews&docid=pqNtU10Mr4w4cM&imgurl=http://www.bz1-img.com/images_customers/01/34/126321_11838_full.jpg&w=1024&h=682&ei=Xj-VUPqWBofusgb084DADg&zoom=1&iact=rc&dur=1&sig=107715072085522104220&page=1&tbnh=177&tbnw=276&start=0&ndsp…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני ממש מתלבט בין שני המסכים הבאים של סמסונג: c550, c530. ה-550 יקר יותר בכמה מאות שקלים ולכן רציתי לשאול אם קיימים הבדלים מהותיים בין שני המסכים. כמו כן, עוד פרמטר חשוב מבחינתי הוא שהמסך יוכל לקרוא כתוביות בעברית כמו שצריך (דרך ה-usb) מקובץ srt נפרד (לא תרגום מובנה) לכן אני אשמח לדעת אם המסכים תומכים בזה. תודה מראש לעוזרים, איתי
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברים! עכשיו השלמתי כתיבת ביקורת באנגלית על קופסת אנדרואיד חדשה של UGOOS המכילה את ערכת השבבים החדשה ביותר של AMLOGIC - S928X-J. המשמעות היא שהמכשיר הזה יודע לנגן הכול, ובעיקר 8K. כמובן שגם אפשר להריץ כל אפליקציה או משחק שנוצרו עבור אנדרואיד. ניתן גם לבצע ROOT בלחיצת כפתור. יש תמיכה ב-WIFI 6, והחומרה מלווה בזיכרון 8GB ואחסון 64GB. בדקתי על הקופסה תוכנות, בנצ'מארקים, ומשחקים, וכמובן את קודי. אתם ואתן מוזמנים ומוזמנות לקרוא ולהגיב על הביקורת. תודה וכל טוב! https://www.eyalo.com/213024/review-ugoos-am8-pro/
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה לקנות אוזניות IN EAR, ושהמחיר לא יעלה על 100 שקלים בערך. הכיוון שלי הוא סדרת הCX של סנהייזר, וכרגע אני מתלבט בין הCX400 II לCX300 II. אני יודע שקיימים הרבה זיופים בארץ לאוזניות האלו, דיברתי עם היבואן בארץ(אם כי לא הבלעדי), והוא אומר שהחנויות שמוכרות ב90-100 שקל כנראה מוכרות זיופים, האם זה נכון? למישהו יש ניסיון עם האוזניות האלו? או שמכיר את החנויות הראשונות פה בקישור למטה ששמתי ויודע מה הן מוכרות? נינג'ה פולו למשל? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=731921 תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אנשים יש לי מספר שאלות לשאול למי שהביא את המוצרים האלה מחול . 1.למי שיש את זה כבר, מה עשיתם עם החשמל שם ? כי אתם מקבלים AC שעובד על 110 ולא על 220.... 2.האם יש אנשים שנתקלו בבעיות עם הדגם של CREATIVE כי ממה שאני קורא יש להם בעיות... תודה...
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ בבקשה על דגם טוב של אוזניות שלא מורידות מאיכות הסאונד ושניתן לנגן איתם באסים בלי שישברו בכלל?... כל האוזניות כמעט שקניתי באופיס-דיפו (גם היקרות) עד היום לא היו כאלה ונמאס לי כבר, אני רוצה לשקיע חד-פעמי עד ה1000 ש"ח אבל לקנות משהו רציני ולא מסחרי, עם אחריות גם כן, רצוי למעלה משנה. משהו עם כבלים רציניים שלא משתחררים, ולא עדינים לילדות... תודות!
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לקבל ממכם המלצות (מיודעי הדבר) על מגברים שיתאימו לרמקולים הנ"ל, תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מצטער מראש אם זה לא הפורום המתאים (אשמח אם יועבר למתאים במקרה כזה), רציתי לדעת אם מישהו יודע על אפליקציה להתקנה על המקבוק שתשתף את המסך שאני רואה במק ישירות ל fiberbox . תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-