עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Globalization,

אני מחפש אוזניות למטרת משחקים עד - 350 שקלים. אני גר באילת, אז המצלות מאייבורי או - KSP יתקבלו בברכה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by +Eliran+,

על מי אתם הייתם ממליצים?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by sir f,

האם כדאי לי לקנות מפה- http://www.amazon.com/dp/B000E6G9RI/ref=asc_df_B000E6G9RI861497?smid=ATVPDKIKX0DER&linkCode=asn&tag=cnet-1002-20 ואז לפי הבנתי אין לי אחריות נכון? או שעדיף לי לקנות מהארץ ב180 ש"ח ואז יש לי אחריות (שנתיים)?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by swg,

אני מחפש את האחד שיתן תמורה מ-ל-א-ה לכסף. הקריטריונים הם: 1.בעל 10 ג'יגה ומעלה 2.איכות סאונד גבוהה 3.יכולת חיפוש שירים מהירה\איכותית{לא רוצה שיהיה מצב שאני מחפש שיר ולוקח לי שעה למצוא אותו} 5.ווליום גבוהה 6.שיהיה אמין ולא יתקלקל מהר תקציב גמיש. תודה מראש.

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. מה אתם חושבים עליו? שווה? יש משהו אחר שכדי לי?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=985481 מתאימים להגברה של 2x70 RMS 8 אום סטריו ? וביחס למחיר ולאיכות זה רמקולים כדאיים ?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. כל הזמן אני שומע על זה שמערכות רמקולים מתאימות יותר למשחקים ולסרטים ומתמודדות פחות טוב עם מוסיקה . למה זה ? והאם זה קשור לסוג המערכת (2.1 , 4.1 , 5.1 , 6.1) ?

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by bneli,

מישהו שמע על השיטה הזאת? חבר סיפר לי על שיטה שמורחים וזלין על הרמקול ואחרי זה מחממים אותו עם פן שיפתח תנקבוביות לרמקול ואז מנגבים ושמים תלק שישמר.. מישהו עשה את זה? הוא אמר שזה נותן הרבה בשמיעה אבל אף פעם לא שמעתי את זה לפני ...אני יודע מנקים עם במרשת עדינה מאבק וזהו אז רציתי לדעת עם עוד מישהו התנסה בשיטה הזאת

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. עברו אצלי הרבה אוזניות בידיים... In-Ear ועד כאלה לגיימינג, אך מה שמשותף לכולם הוא שתמיד באיזה יום בהיר איזה אוזנייה אחת החליטה לשבות, כלומר שמעו רק באוזן אחת. היום זה הקש ששבר את גב הגמל - ה-AKG GHS1 שלי שבת באוזנייה אחת וזה עוד אחרי שנשבר לי הקשת שלו מלמעלה(!). והוא בקושי נפל לי במהלך השימושים שלו וגם זה מגובה שלא יותר ממטר, הדברים האלה כל כך רגישים ולא חסינים שכבר לא משתלם לקנות אותם. כבר יש לי ערמות של אוזניות איכותיות שאוזנייה אחת שלהם שבקה חיים ואין אפילו מי שיתקן זאת! ומה אני אגיד בבאג? הם יראו שזה שבור כאשר בפועל רק "פתחתי" את הקשת לצדדים כדי לשים על הראש. ולך עכשיו תחפש את הקבלה... סעמק זה מטריף מאוד! :-\

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. קבלו בקשה מאתגרת, כמעט כמו כל השאלות המרגיזות שלי: יש לי בבית LCD תלוי על הקיר ואין לי מושג מה הדגם שלו! אני לא יכול להסתכל מאחורה, ואני לא מוצא את הוראות ההפעלה! אם אני אמצא את הדגם אז סביר להניח שאוכל למצוא את ההוראות בקובץ PDF באינטרנט. אני אשפוך את כל הפרטים שידועים לי כדי שתוכלו למצוא את הדגם: יצרן: TOSHIBA גודל: 42" טכנולוגיה: LCD FHD (נראה לי שזה רגיל, עם תאורת פלורוסנט...) דגם שלט: CT -90319 כניסות שאני יודע עליהם: מאחורה: 2 קומפוננט , RCA צהוב לבן אדום, VGA/D-SUB או איך שתקראו לו... חיבור PC בתכלס... 2HDMI בצד: RCA צהוב לבן אדום +S-video, HDMI מקדימה אין כפתורים, יש רק את הלד הפיצי הזה של הירוק-דולק אדום-כבוי ואת ה"קולטנים" של השלט ולמטה יש כמו מסננת ממתכת כ…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Guarding angel,

היי הציעו את הרמקולים הללו לחבר טוב שהיה די נעול על הMICROLAB FC330. לפי התמונות הסאב נראה חולני לגמרי,האם יצא למישהו לנסות\לשמוע אותו?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by mistaarvim,

קניתי מקרן קול של YAMAHA YSP-800 מה אתם אומרים עליו?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by fungiman,

אני אוהב להאזין למוזיקה ולאחרונה התחדשתי בנגן נייד חדש - סנסה קליפ פלוס (2 ג"ב + 4 ג"ב הרחבה = מעל 150 שירים וקטעי מוזיקה ב-FLAC). נגן זערורי עם איכות סאונד לא רעה בכלל. האוזניות ששימשו (ועדיין משמשות) אותי להאזנה הן סנהייזר PMX100 שאני חושב שאין צורך להרחיב עליהן יתר על המידה וכבודן בהחלט במקומו מונח. אולם כאוזניות פתוחות יש להן חסרונות לא מבוטלים, במיוחד בפעמים בהם אני נעזר בשירותי התחבורה הציבוריים (לא רק רעש הגלגלים והמנוע, אלא בעיקר כל הסוציופטים שמאזינים למוזיקה דרך הרמקולים של הסלולריים או מנהלים שיחות קולניות) או סתם מעוניין במינימום הפרעה סביבתית, שכאני מנסה לקרוא/לכתוב מאמר לדוגמא. הבחירה הטבעית הייתה לכיוון אוזניות in-ear. החלטתי לנצל את המבצע בסופ"ש האחרון בבא…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. אז ככה, החלטתי להשתדרג מהLogitech X-530 שלי למשהו רציני יותר, השימושים העיקריים הם 50% מוזיקה 40% משחקים ו10% סרטים. אז אני צריך המלצה לרמקולים בתקציב הזה, לא משנה לי מספר הרמקולים, מה שכן חשוב לי זה הגודל שלהם, יש לי חדר קטן ואין סיכוי שאני אצליח להכניס רמקולים ענקיים ולכן חשבתי על Z5500, יש הצעות אחרות? תודה : עריכה: שכחתי לציין שברשותי כרטיס קול Creative SB X-FI XTREME GAMER

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. האם יש מי מכם שמשתמש באפיקציה כזו? מה דעתכם על האפשרות ו\או אופן השימוש מניסיונכם האישי? במאמר הבא מופיעה רשימה קצרה של אפליקציות מובילות, באיזו מהן אתם משתמשים (אם בכלל) ועל איזו הייתם ממליצים? http://surround-sound.co.il/%D7%90%D7%A4%D7%9C%D7%99%D7%A7%D7%A6%D7%99%D7%94-%D7%9C%D7%A8%D7%A1%D7%99%D7%91%D7%A8/

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אני חייב להודות שאני ממש אבל ממש לא מבין דבר ואפילו חצי דבר בסאונד, לא בכרטיסים ולא ברמקולים, ואם להודות בזמן קנית המחשב לא התיחסתי בכלל לנושא הסאונד במחשב ואילו לא היה על הלוח כרטיס קול on board סביר שזה לא היה משנה לי בכלל. הבעיה התחילה כאשר גיליתי לתדהמתי שכרטיס ה - on board שלי אינו תומך ב - DOS ולצערי בדיוק קפצו הילדים של הדודה (שני ילדים בני 10) לביתי עקב נסיעתה לחו"ל ומה לעשות הם מאוד אוהבים לשחק במשחק ישנים כמו אלדין ומלך האריות בדוס שעבדו נהדר במחשב הישן שלי בעל כרטיס הקול SOUNDBLASTER PCI64 וכעת הם נורא מעצבנים אותים שהם אינם יכולים לשחק כך, אז מה לעשות כועס ומעוצבן יצאתי שישי בבוקר לחפש כרטיסי קול זולים ונדהמתי למראה עיני, הרבה מאוד כרטיסים שלכל אחד הפלוסים ו…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום! הייתי מעוניין לקבל קצת פרופורציות: בשימוש אחראי וזהיר, תוך כדי הקפדה שלא להוציא את האוזניות מהבית, מהו האורך חיים המשוער המצופה מאוזניות ברמה שכזאת? (אני מדבר על האוזניות עצמן, לא על הכבל). אני יודע שזה לא מדע מדויק ואף-אחד לא יכול להבטיח כלום, אבל עדיין הייתי מעוניין לשמוע מאנשים שיש להם אוזניות ברמה הזאת (לא בהכרח HD 800).

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by ido135,

הכנתי מחשב HTPC לא מזמן והבעיה היא שהכרטיס קול הפשוט שמגיע בלוח אם שלו מגיע רק אם 3 כניסות של AUX אני מחפש כרטיס קול עם כניסת SPDIF בשביל לחבר לרסיבר בסלון לרסיבר מחובר כבל SPDIF מהטלוויזיה לרסיבר ויש עוד אחד פנוי יהיה קול אם אני אחבר עוד אחד? המטרות יהיו צפייה בסרטים דרך התוכנה KODI

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Ic3 CuB3,

http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2400&scat=221&tcat=33 אבל אני לא יודע אם הוא ממש שווה תמחיר...

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by arigo,

מישהו יודע היכן אפשר לרכוש את המכשיר הזה בגרמניה? עדיפות לברלין. הבנתי שמומלץ מאד ואהיה בקרוב בגרמניה תודה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Wormy,

יש לי נגן DVD של פיילוט ואני רוצה לתאם אותו לממיר של hot. בשלט של הוט יש 3 אפשרויות: 1. טלויזיה (TV) 2. הממיר (HOT) 3. מכשיר אחר (DVD & VCR) אז אני רוצה את התדרים והקודים של ה-DVD כדי שאני אוכל להשתמש באפשרות השלישית ולתאם אותו לממיר מישהו יכול לעזור?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Moo,

כל הכבוד שהוספתם אותו ;D

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by ohad,

רציתי לדעת למה שמים את הסאב מתחת לשולחן ולא מעל ???

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by -iTaY-,

מזה האיכות הזאת DTS?? וישאפשרות שיש כרטיס קול למחשב שיוצאי לי איכות DTS למערכת כדי שאני יוכל לשמוע בכול הרמקולים?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. אני מחפש טלויזיה עד3000 ש"ח עד 42" (כמה שניכנס בתקציב הזה) צריך FHD הטלוויזיה הולכת להתחבר לPS שלי ולמחשבים אולי ממיר HD (אני עדין לא סגור על HD או מג'יק של הוט) 3D לא חובה אבל מאוד רצוי למשחקים בPS ומכיון שהPS הוא גם משמש אותי כסטרימר אז גם לסרטים. עד כמה שלי ידוע ההבדל בין פלזמה ל LCD זה שאין כזה חוץ משבמסכי בפלזמה המסך מבריק ואז יש השתקפות אצלי אין בעיה כזו בחדר אז אין לי יותר מידי בעיה עם פלזמה הטלויזיה תשמש במרחק של מטר וחצי עד 3 מטר. מה דעתכם על הטלויזיה הזו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=794976 ? או שיש אחרות זולות יותר או איכותיות יותר חשוב לציין שהאיכות צפייה חשובה לי מאוד וגם איכות הסאונד כי כרגע אין לי תקציב בישביל לקנות מערכת לטוויזיה תודה רבה וחג שמח…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים