עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. ראיתי בטריידזון את אלה: http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/22240/cat/all בסכום הזה, האם סט 5.1 יהיה עדיף? משהו כמו זה למשל? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=7569 השימוש הוא בעיקר לסרטים אבל גם מוזיקה (מטאל, רוק) ומדי פעם גיימינג... החדר בגודל 3X3 במרתף עם תיקרה נמוכה (2.2 מטר בערך). תודה

• 36 תגובות
    • 6.3k צפיות
  2. היי מעוניין לשאול לגבי ממירים של עידן פלוס. אני גר במרכז חולון, חיברתי ממיר מתוצרת יונדאי ולא היתה קליטה. קיבלתי הודעת no signal . הממיר עובד טוב מאוד בדירה אחרת כך שאני יודע שהוא תקין. השאלה שלי היא האם יש הבדל בין הממירים השונים מבחינת יכולת האנטנה שלהם לקלוט. איזה ממיר מומלץ והאם קיים מגבר לאנטנה. אם כן, האם כזה מגבר עוזר בכלל. תודה אופיר

• 4 תגובות
    • 3.8k צפיות
  3. שלום אני צריך עזרה בלבחור אוזניות IN EAR, המחיר בערך 30$ בארה"ב לנגן mp4 בעיקר מוזיקה (רוק בעיקר אבל גם אחרים) חשוב לי שיהיו עמידות, (עדיף כמובן גם אחריות להרבה זמן), איכות שמע טובה ואטימות טובה אבל לא צריך משהו מדהים רק שאני אוכל לשמוע בנסיעות בווליום נורמלי. תודה רבה!!!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אני צריך כרטיס טלוויזיה בשביל לקבל את התמונה של הממיר על מסך המחשב בשידור חיי בלי דילי אחרי שעשיתי את כול זה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=526247.0 אני צריך את הכרטיס בשביל שהלדים בתאורה האחורית של הטלוויזיה יקבלו את התמונה שהממיר משדר אפשר לראות עם כרטיס טלוויזיה בשידור חיי על המסך ? בלי דילי ? אם כן , איזה כרטיס טלוויזיה יעשה את העבודה ? (עדיפות למשהוא שמתחבר דרך USB ... משהוא פשוט ) חיפשתי קצת ומצאתי את זה http://www.tms.co.il/product/8813 העניין זה אם הוא יכול להראות שידור חיי של מממיר... ? מישהוא יודע ? תודה - לא ראיתי שום פורום שמתאים 100% לנושא ... אם הנושא לא קשור לפורום כרטיסי מסך אז תעבירו את זה לפורום מתאים... תודה

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. סליחה לא ראיתי שנפתח כבר אותה שאלה למטה כאן בפורום אז אני יוסיף את הכותרת לשם.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אהלן אנשים, אני הולך לקבל את האוזניות החדשות מבית Razer, ה Tiamat 7.1. אני מבין שצריך כרטיס קול מיוחד של 7.1 אך לצערי הידע שלי בנושא מאוד לקוי ואשמח לעזרתכם. תקציב לא מהווה פקטור,אני רק רוצה לדעת מה ההבדלים בין כרטיס הקול של 7.1 השונים, מה משתלם ומה טוב ? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום! יש לי בעיה באזניות sennheiser mm70 שנקנו לפני שנה וחצי ונעשה בהם שימוש מיוזע (רצתי איתם.. לא כל כך הרבה) - שומעים בצד אחד חזק יותר מהצד השני, לדעתי זה דבר חדש אבל אי אפשר לדעת.. השאלה שלי היא האם אפשר לתקן את זה בעזרת ניקוי או שזה כניראה בעיה של קורוזיה או משהו במגעים? תודה רבה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. עד עכשיו היו לי skullcandy fmj שהיו מעולות, אבל לצערי הלכו לעולמן... אני מחפש משהו בסגנון ובתקציב דומה.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  9. מתנה ליום הולדת אוזניות אלחוטיות עד 500+ הכי טוב שיש בשוק במחיר הזה ? למרחק של 3-4 מטרים , לצפייה בטלוויזיה שמחוברת למחשב (HT)שתהיה איכות טובה ואם יש משהו ב600+ וההבדלים הם שווים את זה תציינו זאת , תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  10. בעיות בקטע של שיבושי תמונה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. אני מחפש טלויזיה עד3000 ש"ח עד 42" (כמה שניכנס בתקציב הזה) צריך FHD הטלוויזיה הולכת להתחבר לPS שלי ולמחשבים אולי ממיר HD (אני עדין לא סגור על HD או מג'יק של הוט) 3D לא חובה אבל מאוד רצוי למשחקים בPS ומכיון שהPS הוא גם משמש אותי כסטרימר אז גם לסרטים. עד כמה שלי ידוע ההבדל בין פלזמה ל LCD זה שאין כזה חוץ משבמסכי בפלזמה המסך מבריק ואז יש השתקפות אצלי אין בעיה כזו בחדר אז אין לי יותר מידי בעיה עם פלזמה הטלויזיה תשמש במרחק של מטר וחצי עד 3 מטר. מה דעתכם על הטלויזיה הזו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=794976 ? או שיש אחרות זולות יותר או איכותיות יותר חשוב לציין שהאיכות צפייה חשובה לי מאוד וגם איכות הסאונד כי כרגע אין לי תקציב בישביל לקנות מערכת לטוויזיה תודה רבה וחג שמח…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by vourt,

Hi, I've bought the Asus Xonar HDAV1.3 to be able to connect it into my Denon 1912 receiver and play 3D games with my Geforce GTX580 card. Just found that i have to connect the dvi / hdmi to the Asus card 1st and then from the card to the receiver and only then to the TV. from the little i know it will decrease performance especially in 3D movies and games, isn't it? Will be happy to hear any tips or comments since i'm thinking now to sell this card and my receiver and build more suitable system to analog connections. Thanks!

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  13. שימושים: מוזיקה מוזיקה מוזיקה! זאנרים בעיקר רוק. יחוברו לרסיבר רב ערוצי של JVC זה מה יש כרגע לחבר שלי, המקור הוא פאטיפון. התקציב כבכותרת, ה800 זה אחרי מתיחה אז אלה אם יש לכם המלצה על רמקול באמת מיוחד שעולה מעט יותר תחסכו ממני. כמה רמקולים שמצאתי בYad2 TANNOY-REVEAL דורש עליהם 1000 שקלים מעבר לתקציב אבל אולי אפשר להסתדר. AR-226ps- גם רשום ביד 2 1000 שקלים. INFINITY REFERENCE 21-רשום 700 שקלים B&W DM600- רשום 600 שקלים. השניים העליונים מעל התקציב ורק אם מדובר באמת ברמקולים טובים משמעותית מאחרים תישקל קניה שלהם. מה אתם חושבים? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  14. שלום HWzone, לאחרונה הרכבתי מחשב עבור הטלויזיה בבית שישמש כHTPC. התקנתי עליו וינדאוס 7 לאחר שעדכנתי אותו והתקנתי את כול הדרייברים הנחוצים חיברתי אותו לטלויזיה בצורה הבאה : 8500GT>DVI to HDMI cable>TV לאחר שחיברתי את המחשב העברתי לערוץ המיועד וראיתי את התצוגה כראוי עברתי להגדרת האודיו. עכשיו מתחילות הבעיות, קניתי כבל ייעודי של 3.5mm ל RCA (אדום ולבן) חיברתי את ה3.5 ליציאה הירוקה האחורית בלוח ואת שני ה"בננות" חיברתי לכניסה המיועדת מאחורי הטלויזיה (הקפדתי על חיבור לערוץ הנכון במקרה הזה הוא 4) והתחלתי לבדוק את הסאונד במחשב,בלי הרבה בעיות שמעתי את הסאונד מהספיקרים של הטלויזיה והכול היה סבבה,למחרת אני מדליק את המחשב ופתאום *פוף* אין אודיו ואין נעליים. התסכלתי בcontrol pan…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Cha0stAlker,

היי. אני מחפש רדיו דיסק לרכב במחיר של כ 500-700 ש"ח עם חיבורי AUX ו USB. הדבר העיקרי שחשוב לי בו הוא שהסאונד יהיה איכותי ומפורט עד כמה שאפשר. כמו כן, אני מניח שתהיה לי אפשרות לדבר בטלפון תוך כדי ששומעים את הצד השני דרך הרמקולים של הרכב, נכון? כמו כן, אני לא יודע אם זה משנה אבל פשוט אציין שהרדיו דיסק הוא לאודי A3 שנת 2000. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by tood,

שלום לכולם, מנסה לחבר את המחשב לסטרימר באמצעות usb >עולה הודעה: נמצא חיבור, האם אתה רוצה להתחבר לתצורת המחשב>אישור או ביטול אני מאשר ואין תוצאה ,הסטרימר נתקע בלוגו. דבר נוסף לא מופיע במחשב הודעה על חומרה חדשה. מחשב hp נייד וינדוס 7 ixstreamer גירסה 2.7.0 תודה הבעיה נפתרה

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  17. Started by mrraz,

אני צריך פתרון הקרנת סרטי MKV לLCD 32 שיש לה 2 כניסות HDMI אחת מחוברת לממיר HD של YES והכניסה השניה פנויה. הבנתי שאני זקוק לסטרימר הבעיה שאין לי באיזור חיבור רשת לכן אני זקוק לסטרימר עם דיסק קשיח (אפשר גם כאופציה מאחר ויש לי דיסקים פנויים) או לסטרימר בלי כלום אבל עם חיבור USB ואני אזרים סרטים מ DOK או מדיסק נייד על איזה סטרימר לא יקר אתם ממליצים ?

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  18. Started by danit84,

שלום! יש לי בבית סטרימר של WD. אני רוצה לראות סרטים בטלויזיה הישנה שלי דרך ההארד דיסק. לשם כך, חיברתי את ההארד דיסק לסטרימר בחיבור USB ואת הסטרימר לטלויזיה בחיבור RCA (ליציאת Av בטלויזיה). משום מה זה לא נתן לי תמונה. הנחתי שהסטרימר מוגדר על מצב HDMI , אך מאחר ואין לי תמונת מסך, לא יכולתי לשנות את ההגדרות (לא מכירה בעל פה את התפריט). לכן ניסיתי לחבר את הסטרימר למסך LCD של שכן בעזרת כבל HDMI - משום מה עדיין אין תמונה. ניסיתי אפילו לחבר דיסק און קיי לסטימר כדי שיהיה לו מה לשדר - וכלום. מה אני עושה לא נכון? איך אני אמורה לעשות את החיבורים? למה אין אות?

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by aviv32121,

אני רוצה ליקנות את האוזניות steelseries siberia v2 ורציתי לדעת עם המוכר הזה אמין :http://www.ebay.com/itm/New-SteelSeries-Siberia-v2-USB-Soundcard-Stereo-Gaming-Headsets-free-shipping-/320854535494?pt=LH_DefaultDomain_0& hash=item4ab46bad46 או אם בכלל כדי לי ליקנות את האוזניות האלו כי לפי הכתבה שראיתי פה באתר הם ממש טובות .. אם לא כדי לי אולי תמליצו לי

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  20. כרגע יש לי מערכת רמקולים הזאת : creative inspire 7.1 t7700 כרטיס קול אונבורד : realtek HD alc 888 שימוש: 50% סרטים 30% משחקים 20% מוזיקה (המערכת חייבת להיות 5.1 ומעלה ואיכות הסאונד חשובה לי יותר מהעוצמתו כיום). קניתי לאחי את ה Z5500 לפני שנתיים ומאז הוא עבר דירה והשאיר אותי עם החרא הנ"ל , אני רוצה בעזרת ה 2500 ש"ח להגיע לרמה של ה-Z5500 מבחינת איכות הסאונד (כיוון שלא מוכרים את ה Z5500 יותר). א.האם יש מערכת רמקולים למחשב בסביבות ה-2000 ש"ח שתהיה עדיפה על המערכת הנוכחית שלי מבחינת איכות הסאונד ? ב.האם אפשר לקנות כרטיס קול ב- בסביבות ה-500 ש"ח שיתן לי איכות סאונד עדיפה על אונבורד שלי? הצעות יתקבלו באהבה לא להציע לי את ה-Z906 אני קראתי ביקורות איומות עליו. (אלה…

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  21. יש לי כרגע אחלה רסיבר עם אחלה סנטר + 2 אחוריים רק מה ה2 קידמיים שלי נורא נורא ישנים ומפיקים חרא של צליל בעיקרון אני כולה צופה בסרטים ולא איש עם אוזן רגישה חשוב לי שיהיו רמוקלים יפים מבחינת עיצוב ושיתנו צליל בסיסי טוב שבטח יהיה יותר טוב מזה של הטלויזיה התקציב שאני רוצה להשקיע לא גבוה, יש אופציה כזאת ?

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  22. שלום, אשמח לקבל המלצות למערכות צנועות (עד 500 ש"ח) אשר ניתן לחבר למסך LCD וכן למחשב. ושאלה נוספת: האם יש מערכות 2.1 אשר יכולות להחליף מערכות 5.1 באפקטים בסרטים? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. אהלן חברס, לקראת האולימפיאדה החלטנו להצטייד בטלוויזיה תומכת תלת מימד ולמצוא קונה ל- LG LCD SCARLET 42PG60FR האהובה שבמשך 4 שנים אני מחבק ואוהב יש לכם כיוון לגבי מה שוויה כיום ? היפיפייה הזו שמורה היטב פרט לקצת חריקות מכיוון הרמקולים בקצה העליון של הסקאלה (בקושי מורגש רק לחדי אבחנה אני מציין את זה) למי שרוצה להיזכר ביפיפייה האדומה ...

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  24. אהלן חבר'ה אני מחפש לקנות אוזניות שיחזיקו איתי כמה שיותר שנים אני שומע מוזיקה ורדיו כל היום למשך איזה 6-8 שעות בזמן העבודה במשרד לכן אני מניח שהדרישה העיקרית שלי היא נוחות לאורך זמן. כמובן שאני מעוניין (בעבור כזה מחיר אני מניח שזה די פטתי לא לבקש) איכות וגם תמיכה במגוון רחב של סוגי שמע שונים שכן אני אוהב לשמוע כמעט את כל סוגי המוסיקה גם משחק פה ושם לכן גם תמיכה מינמלית במשחקי מחשב תתקבל בברכה שני הסוגים שכרגע התבייתתי עליהם אחרימ מחקר ארוך הם האוזניות שמצויינות בנושא אבל אשמח לקבל אלטרנטיבות אחרות טובות וזולות יותר אם יש בנמצא לשמחתי יש לי אנשים במשרד שנוסעים על בסיס קבוע לחול ככה שהקנייה שלהם תתבצע רק בחול

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. שלום לכולם ושבוע טוב. אני מחפש טלוויזיה LCD 32 אינץ' לחדר. השימושים יהיו צפייה בשידורים רגילים(בהמשך יהיה ממיר יס טוטאל), XBOX ויהיה מחובר למחשב נייד לצפייה בתוכן HD וכו'. אחרי שעשיתי קצת "שיעורי בית" הבנתי שאין צורך בLED (אולי אני טועה) והדברים החשובים הם פאנל משובח, ניגודיות גבוהה, זמן תגובה נמוך, חיבורים בשפע, רמקולים עם מעט איכות(DOLBY, SRS WOW), זווית צפייה רחבה ועדיפות למקלט DTT/עידן+. ואיך לא השאלה הכי גדולה היא הרזולוציה שעדיין לא הצלחתי להבין מה עדיף ל32 אינץ' FULL HD או READY... בכל אופן שאר הנתונים כמו אפליקציות (SMART), תמיכה בפורמטים למיניהם וכו' לא מעניינים כי הוא יהיה מחובר לנייד אז אין בהם צורך (לדעתי). התקציב הוא 2000 ש"ח ואין לי עדיפות לחברה מסוימת... אש…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.