עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. .

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by Alfies,

אני מחפש רמקולים לרכב. התקציב בין 400 ל500 שח. מה שמעניין אותי ברמקולים זה פירוט טוב(לפחות יחסית) ובאס עמוק (לא חייב להיות חזק) שמעתי שJBL די אומדים בדרישות האלה, בעיקרון הם יעבדו בינתיים בלי מגבר אולי תעתיד אתפשר. תמליצו לי על משהו לא חייב להיות דווקא JBL, על הפיונר אני כבר ויתרתי הם באיכות צליל בינוני מינוס. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 931 צפיות
  3. ככה שלום... יש לי רמקולים של CREATIVE - הINSPIRE 5.1 וגם כרטיס קול 5.1 של CREATIVE בבדיקה של הרמקולים, כל הרמקולים עובדים. כל רמקול מדבר. אך כשהווינאמפ מנגן, משום מה אני לא שומע כלום מהרמקול האמצעי (CENTER). צריך להגדיר משהו ספציפית בווינאמפ? תודה...

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם, ההורים שלי עברו דירה לבית פרטי, ואני רוצה לקנות להם מערכת סאונד שתשדרג קצת את המערכת הקיימת שלהם של שני רמקולים ממערכת סטריאו דפוקה של סוני מלפני 15 שנה. ממה שראיתי עד עכשיו, מצאתי את הרסיבר של ימאהה, מדגם HTR-6230, שהוא נראה לי דגם בסיסי אבל טוב למדי מהביקורות שקראתי. בחו"ל הוא עולה 250$, במחסני חשמל מצאתי אותו ב-1500, ובאולסייל אני רואה שהם מוכרים אותו במכרז אישי החל מ-1000 ש"ח (כלומר, בטח אפשר להשיג אותו ב-1200 בערך). האם מישהו מכיר או שמע על הרסיבר הנ"ל? אני מצרף קישור אל העמוד שלו. האם אתם מכירים רסיברים ברמה דומה במחירים דומים? http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=5028494&CTID=5000400&ATRID=1020&DETYP=ATTRIBUTE הנושא הש…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by GRiM,

אתמול קניתי DVD פשוט של Apex מדגם DVX-811, צרבתי על דיסק DVD שני סרטים ולא סגרתי אותו, הרצתי את הדיסק ב-DVD והכל עובד כשורה. החלטתי לצרוב לאותו דיסק עוד שני סרטים (יש מקום), אבל כשאני מכניס את הדיסק ל-DVD, הוא מזהה רק את שני הסרטים הקודמים - למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך ניתן לסדר אותה? את הסרטים צרבתי כ-Data DVD.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. ??? מחפש לקנות מיני-דיסק. כרגע מתלבט בין mz-n707 ל- mz-n505. הצעות אחרות יתקבלו בברכה. אם יש הצעות באשר למקומות רכישה אני פתוח להצעות. מצאתי אתר בארה"ב שמוכר mz-n505 ב-150$. הבעיה היא המשלוח לארץ. צריך לעשות לבד. ה-909 מאפשר להוריד קבצים מהמחשב? תודה מראש לכל המתייחסים

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by BeRo,

קניתי בזול ממישהו את הרמקולים הנ"ל הם נשמעים מעולה - אף פעם לא שמעתי צליל יפה כל כך - וזה היה סתם דיסק צרוב... מישהו מכיר את הרמקולים האלה אות את החברה ויכול להגיד לי משהו עליהם?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אני מתכוון , מי הם סוגי האנשים שיצטרכו כזה דבר כי לפי מיטב ידיעתי אני לא (או שכן ?) . בתודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אני לא כל כך מבין בזה .אני רק יודע שזה משהו אם כרטיס טלוויזיה. אז איך אני עושה את זה?אם צריך המסך: AOC 19' Wide LCD 9165wa 1440X900

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. שלום אני צריך שתמליצו לי על אוזניות איכותיות וגם אפשר לשמוע באס טוב בהן בשביל ה GIMINI400

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by lior322,

לh340 יש 5 אקולייזרים והבנתי שלh10 יש 30 זה אומר שהוא יותר טוב? האם בגלל שיש בו 30 אקולייזרים אז שומעים בו יותר טוב ואם לא איזה מכשיר שומעים יותר טוב

• 12 תגובות
    • 985 צפיות
  12. Started by pchoresh,

שלום רב לאחרונה רכשתי HD נייד, וברצוני לחברו ל-DVD דרך חיבור ה-USB על מנת לצפות בסרטים. ניסיתי לחבר את הכונן הנייד לשני נגני DVD שונים, בעלי חיבור USB, אבל זה לא עובד וה-DVD לא מזהים את הכונן אחד מה-DVD מזהה את הכונן אבל אומר שאין בתוכו כלום. חשוב לציין, שלשני ה-DVD האלה חיברתי בעבר כונני פלאש דרך ה-USB והם זיהו אותם וראיתי דרכם סרטים יש הצעות לפתרון? האם ככה זה צריך להיות? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. החתול לא חיבב את הרמקולים והוריד את הבד מהרמקולים שלי. הרמקולים הינם קנטור של אפוג'י, דיברתי עם מספר מקומות אבל הם אמרו שהם לא עושים את התיקון אלא ללכת לרפד. השאלה איזה בד לקנות שיתאים והאם יש המלצה למקום ספציפי. תודה מראש, אור

• 12 תגובות
    • 11.2k צפיות
  14. אני רוצה לקנות רמקולים 5.1 שיהיו למוזיקה בעיקר וגם לסרטים בעיקר יענו שניהם עכשיו אלו המערכות הכי טובות שמצאתי במחירים האלו(נראה לי תקנו אותי אם אני טועה) אז ככה חשבתי על הרמקולים האלו: 1. Logitech Z-680 http://www.logitech.com/index.cfm?countryi...crid=2&detail=2 עולים: 2430 שקל 2. creative MegaWorks THX 5.1 550 http://www.creative.com/products/product.a...oduct=240&nav=2 עולים:2020 שקל 3. אלו אני חושב שעדיין אין בארץ :\ (סתם שאלה:איך אני יכול לדעת מתי הם יהיו?). Logitech Z-5500 Digital http://www.logitech.com/index.cfm/products...,CONTENTID=9486 עולים:נראה לי שהם יעלו הון. אז איזה לקחת? אבל עם נימוק אם אפשר בבקשה ולגבי הכרטיס קול יש לי כרטיס קול מובנה 5.1 הלוח אם…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  15. יש לי כמה הקלטות ישנות של שירים שלא הצלחתי להשיג בשום מקום ויש שם הרבה "פיקים" את יודעים שיש כמו פאק כזה מצמרר שכואב באוזן ומעצבן... אז רציתי לדעת עם צלילים כאלו יכולים לקלקל אוזניות או רמקולים? או לגרום לאוזניות או לרמקול להתחיל לזמזם? שאלה אחרונה: אם יש תוכנה פשוטה שאני יכול הוריד את הפיקים האלו...? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. SOUND BLASTER X-FI PLATINUM FATAL1TY CHAMPION 7.1 PCI אני אשמח לשמוע המלצות בנוגע לכרטיס קול הזה, זה במקום הכרטיס קול המובנה שיש לי בלוח אם של המחשב החדש שלי. למי שאינו יודע, הלוח אם של המחשב הישן שלי עשה את שלו וכנראה התפגר , ולכן העברתי את ההארד דיסקים החדשים (500GB IDE כל אחד) מהמחשב הישן לחדש, והסתדרתי לבסוף עם ההתקנה של הווינדוס. בסופו של דבר התקנתי אותו על ההארד דיסק השני וזה עבד. ההארד דיסק הראשון כבר זוהה אח"כ ומאז אני שמח. עכשיו אני צריך המלצה על כרטיס קול וכרטיס מסך. נתחיל עם כרטיס קול.

• 12 תגובות
    • 883 צפיות
  17. Started by DarkFire,

לכתבה : http://www.hardspell.com/english/doc/showcont.asp?news_id=1173&pageid=1521

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by אבשה,

אז ככה אני רוצה מסך שיהיה מחובר למחשב שאני יראה בו סרטים וכל מיני התקציב שלי הוא 5K למרות שאני לא כל-כך יודע מה תווך המחירים של מסכי 32' ואשמח כמובן שהוא יהיה זול וLCD כמובן שלט תביאו מסך מקרר חח... טוב אז זהו ותודה מראש לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Guarding angel,

מעוניין באוזניות קשת איכותיות עד 300שח אינני חזק באוזניות אז לקטתי כמה שהביקורות עליהן טובות מאוד אך נשאר רק לקחת את הטוב מבניהם אם יש דגם נוסף אשמח. שומע כל סוגי המוזיקה,יתחברו לאייפון 4S חשוב לי שהסאונד יהיה מפורט ככל האפשר עם באסים טובים,שלא יהיו גדולות במיוחד ושיהיו נוחות. תודה

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by sufgi,

הכרטיס קול אליו תתחבר המערכת הוא AUDIGY 2 ZS התקציב הוא בסביבות ה1000, אני מניח שאפשר לחרוג קצת אם יש שיפור משמעותי בתמורה לעוד קצת מזומנים. השימוש יהיה בעיקר למוזיקה (טראקים בעיקר) וכמובן גם משחקים. thanks in advance

• 12 תגובות
    • 940 צפיות
  21. Started by yirmi_opp,

אוקיי, אז ככה: אחרי השביתה המעצבנת, ואחרי שחיכיתי בדיוק 12 יום (שזה המקסימום שאמרו שיקח עד שיגיע הכרטיס), עד שהגיע הכרטיס קול, והרמקולים כבר חיכו שבוע בבית, חיברתי את שניהם, ציפיתי לחוויה מדימה, אבל ת'אמת - די התאכזבתי. אני מדבר על Fortissimi3 ורמקולים - logitech z-640. ציפיתי לשמוע צליל מדהים, משהו שבאמת שווה את ההשקעה, אבל שוב, קצת התאכזבתי. נתחיל בשמיעת שירים בMP3 - הצליל באמת נקי, אבל חשבתי שאני אשמע בכל רמקול משהו שונה, כמו סראונד אמיתי. ואם נדבר על משחקים, שיחקתי במטריקס - ולא ממש שמעתי איזה משהו מדהים, גם ברד פקשן 2 לא יותר מדי, אז עברתי לneed for speed 6 - וגם שם לא שמעתי משהו מדהים. סרטים עוד לא יצא לי לראות, האם פה אני ארגיש את ההבדל? והאם זה רק בסרטי די וי די א…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. הנה לינק לפירוט עליו באתר של באג. אל תתייחסו בבקשה אם הוא שווה את המחיר או לא כי זה לא המחיר שאני קונה כי אני קונה בגרמניה. ;D ;D ;D תנו את דעתכם הכנה :} טנקס. http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=956&scat=221&tcat=33 והיותר מועדף עליי: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=925&scat=221&tcat=33

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by TomerPerez,

לפני מספר חודשים קניתי את הרמקולים microlab solo 2c, הייתי מרוצה מהם מאוד עד יום שישי האחרון ששמתי לב לרעש מאוד מטריד. צליל באס עמוק מתמשך, כאילו שמישהו לוחץ עליו בלי לעזוב. אבא שלי אמר שזה יכול להיות קשור לכבלים שמחברים אחד את השני ומעבירים אות אודיו למחשב. אשמח לדעת כיצד אוכל לפתור את הבעיה,או שעדיף לממש אחריות. חשוב לציין שלא עשיתי שום שינו בקונפיגורציה של הרמקולים,או במיקום שלהם. בתודה מראש,תומר.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by lior322,

אני רוצה לקנות את הsr80 הם צריכות מגבר?

• 12 תגובות
    • 777 צפיות
  25. Started by c0git0,

מישהו מכיר את הכרטיס הזה? הוא עולה כ 180 ש"ח בחנויות הידועות. אני בונה מחשב לסלון - יש לי במגבר כניסה אופטית פנויה (הקואקס תפוס ע"י הDVD), כך שאני צריך כרטיס עם יציאה אופטית. 5.1 נראה לי בזבוז כסף כי אין ממש משחקים שתומכים בזה ומקסימום יש Pro-logic שעובד מצויין עם משחקים (הוא תוכנן לסרטי פעולה שזה בערך אותו דבר). לחלופין, האם מישהו מכיר MB שיש לו on-board יציאה דיגיטלית לסאונד רב ערוצי? Nforce? (בשביל זה אני מוכן להעביר את ה DVD לכניסה האופטית של המגבר) תודה

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.