אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אני רוצה לקנות מקרן קול. מדובר על סלון גדול יחסית - השטח מול הטלוויזיה הוא כ 5X5 מטר, ויש גם מטבח בצד. אני מחפש איכות ועוצמה סבירה, אין צורך במשהו מיוחד אבל שיהיה אפשר לראות סרט או לשמוע מוזיקה בכיף. היום אין לי רמקולים חוץ מאלה של הטלוויזיה, לפעמים אני יושב מול הטלוויזיה ולא שומע כלום (כי הרמקולים חלשים ומופנים לצדדים). אם אפשר לקבל הדמיה של 5.1 אני בהחלט מעדיף את זה על פני 2.1, אלא אם ההפרש במחיר הוא מאוד משמעותי. יהיה נחמד לקבל חיבור bluetooth לסמארטפון. ראיתי שיש גם מקרני קול עם WIFI - למה צריך את זה? אלו עוד פרמטרים/פיצ'רים קיימים בבחירת מקרן קול? ראיתי 2 המלצות פה בפורום: 1. לקנות YAMAHA ולא LG/Samsung וכד' - מסכי…
-
- 12 תגובות
- 27k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד של אסוס N551SF. אני מחפש רמקולים שאוכל לחבר למחשב הנייד, ואוכל לשמוע דרכם משחקי מחשב // מוזיקה בסלון. אני לא מבין מזה בכלל, ויש לי כמה שאלות: האם עדיף לקנות משהו שאוכל לחבר לנייד או משהו עם מקור מתח חיצוני? האם רמקולים בלוטוס יכולים להוות בעיה כשאני משחק במשחקי מחשב? האם יש דיליי משמעותי בסאונד? איזה תקציב אתם ממליצים להוציא על מנת להיות בנקודת הזהב מבחינת יחס איכות*הזמן שהמוצר יחזיק/מחיר? *אני צריך באס טוב בשביל הנשמה. עזרתכם תוערך. תודה
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, רכשתי את ה- JBL Synchros E40BT. לאזניות אלה יש מיקרופון מובנה כך שניתן להשתמש בהם כערכת דיבור כאשר הם מחוברים לטלפון ב- Bluetooth. שאלתי היא, האם ישנו מחבר Bluetooth שיוכל לעשות זאת מול המחשב (כלומר יעביר דו כיוונית את האות לאוזניות ומהאזניות אל יציאות הרמקולים והמיקרופון שבמחשב)? שכן הייתי שמח להשתמש בהם לשיחות Skype / Hangout וכו'... אשמח לשמוע את דעתכם. תודה.
-
- 12 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי. אני זקוק לאוזניות גיימינג עד 200 דולר לקניה בארצות הברית. חובה שיהיו עם חוט. אני לא חובב בלוטוט' תודה.
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני מחפש אוזניות נוחות ואיכותיות לשמיעה רציפה של מוזיקה אוזניות On Ear לא חשוב לי אם מהארץ או מחו"ל אני שומע רוק, פופ, פולק, ג'אז ובלוז חשבתי לקנות את Sennheiser Momentum 2 On-ear G
-
- 12 תגובות
- 4.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , אשמח לעזרה בחיפוש כבל של 10-12M בין יציאה גדולה לאוזניות ברסיבר DENON 1200 לאוזניות סנייזר איכותיות . ( המחבר של אוזניות 3.5MM והמחבר ברסיבר יציאת PHONES - 6.35MM ) - אני יכול להסתדר בלחץ עם 10 מטר רק אם באמת אורך הכבל משפיע על עוצמה ואיכות השמע ? מה עדיף יותר מבחינת איכות , אם אני יכול להסתדר עם 10 מטר עדיף מאשר עוד 5 מטר בשביל ספייר ? וגם מה יותר טוב ואיכותי : 10 מטר : http://www.ebay.com/itm/152100539285 או ( 15 מטר https://www.amazon.com/gp/product/B002KMV7V2 אם יש הצעות עבור כבלים אחרים מחברות שונות אז בכיף ... תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
או קיי אני הזמנתי לאחר ששיגעתי את אנטולי בעיקר ואת הפורום את ה AKG K610 בבאג , באתי לשם וראיתי את האוזניות שהזמנתי , הם נראות בנזונה רק דבר אחד חבל , הקופסא הייתה מפוצצת במכות ואולי אפילו נפתחה בעבר .... והמוכר עוד אומר לי "אלו האחרונות" כאילו ש AKG לא מייצרות כאלה יותר או משו חחחחחחחחחחחחחח , קיצר אמרתי יפה שלום והחלטתי שאני יתחיל עם אוזניות סבירות ומשמה יתקדם ואולי בעתיד אני יקנה משו כמו ה AKG. לעניינינו : מה לקנות HD212dj שעולות משו כמו 330עד350 , EH250 שעולות בערך 300 , או EH350 שעולות 409 בפומפה ? שמעתי לפני שנה את ה EH150 והם נישמעו לי אז סבבה לגמרי עם אחלה באס ובמה יחסית לאוזניות ב 180 שקל לכן אני חושב על ה EH תגידו לי אם הסדרה לא מתאימה או לא משתלמת. אני בגדול יח…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום המכון. אני רוצה להעביר חומר ממכשיר yesmax לאיחסון במחשב. כיצד אני עושה את זה? כמו כן כיצד ה yesmax מסדר את הקבצים על אמצעי האיחסון שלו? איזו מערכת קבצים יש לו? איזו מערכת הפעלה עובדת עליו? linux? אשמח לתשובה מפורטת. תודה מראש, גיא.
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קודם כל, אם זה לא המקום המתאים לשאלה הזאת אז תפנו אותי למקום אחר. יש לי סרט במחשב ואני רוצה לצרוב אותו בצורה כזאת שאני יוכל לראות אותו ב-DVD. איך אני עושה את זה? תודה
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי לכולם, החלטתי להשקיע בערך כ-5000 ש"ח במערכת חדשה. המערכת צריכה לכלול רסיבר + רמקולים (רצוי לא סטלייטים), ואם ניתן לדחוף בתקציב גם DVD-DIVX. המפרט שבחרתי כרגע (דרך אינטרנט, לא משמיעה) : Harman Kardon AVR235 - 2200 JBL Balboa Set (5.1 Including the Subwoofer) - 3300 DVD APEX 811 - 250 אשמח לדעתכם, הצעות, שיפורים וכו'.. תומר.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום .התחלתי לעבוד לעבוד וקניתי לי את הרמקולים של לוגיטק x-540 . ויש לי כרטיס קול מובנה של השלוש חורים של אוזניות,מיקרופון,ורמקולים. וברמקולים צריך לחבר 3 חוטים ירוק צהוב ושחור למחשב אז חיברתי רק את הירוק אז אני רוצה לקנות כרטיס קול 5.1 עד 400 שקל בחנות K.S.P בלבד .ויש לי שאלה אם אני יקנה אז אני ירגיש שיפור באיכות?
-
- 12 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היי חברה, השגתי את זה במחיר דיי שערוריתי באתר מכירות פומביות, אני מקווה שהם לא יביאו איזה תירוץ פתאום למה המכירה לא הייתה לפי הכללים, נחיה ונראה. מדובר ברמקולים SONICGEAR דגם TATOO 320 אשמח לשמוע מה דעתכם עליהם, במיוחד אם בא לכם להשוות למשהו - ל SBS370 של קריאטיב (שהוא אופציה אחרת שלי) אם נגיד מדובר על 80 שקל הבדל בין שני אלה ^, איזה עדיף ? מפרט עבור TATOO 320e : Exposed front firing drivers produces awesome power TATOO's designer driver and blue LED design Ultra low bass reflex wooden woofer enclosure Magnetically shielded satellite and woofer Available in 2 colors - Silver and Black Power : 28 Watts RMS Satellite : 2 x 5 Watts RMS Woofer : 18 Watss RMS מפרט עבו…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות רמקולים של אלטק, דגם ATP3, כי שמעתי שהם הכי מומלצים בטווח המחיר. אבל למרות כל ההמלצות, אני מעדיף לבדוק את איכות השמע שלהם לפני שאני קונה, רק שכל חנות שאני מתקשר אליה לא מסכימה לפתוח את הקופסה לפני קנייה ואין דגם בתצוגה! אז מישהו מכיר חנות, באזור המרכז, שנותנת לקונים לשמוע ברמקולים לפני קנייה, ויש להם את הרמקולים הנ"ל? פשוט יש המון חנויות בזאפ, ולא בא לי לבזבז חצי מהמחיר של הרמקולים, רק על שיחות פלאפון לכל החנויות :-X.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לכתבה : http://www.hardspell.com/english/doc/showcont.asp?news_id=1173&pageid=1521
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה אתם אומרים? שווה לקנות אותו או שיש אלטרנטיבות שיותר שוות במחיר הזה? אני משתמש במערכת 5.1 בעיקר למוסיקה וקצת למשחקים תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 945 צפיות
-
-
היה לי את Yamaha YST-MS50 System ,והם נהרסו לא מזמן. אני מחפש תחליף הולם לערכה הזו ,שהיתה אחת הטובות שראיתי עד 1000שייח , באותה תקופה בה הם נמכרו. המערכת של הרמן קרדון ,לפי מה שקראתי וראיתי היא כנראה הקנייה הכי טובה והכי זולה שיכולה לשמש תחליף לימהה. הייתי רוצה לשמוע חוות דעת מאלה שמכירים את המערכת הנ"ל ויכולים לתת לי הסבר או השוואה בינה לבין הימהה (אני מחפש רמקולים שיהיו לפחות ברמה של הימהה),או לייעץ לי משהו אחר שיכול להיות שווה יותר מההרמן קרדון בטווח מחירים עד 1000 שייח . יש כמה ערכות שאני כבר יורד מהם אוטומטית כמו הZ-2300 והאנקאונטר של JBL ,אז חוץ מהם בבקשה.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ערב טוב. יש לי כמה שאלות בקשר לפורמטים של קבצי מוזיקה ואני אשמח אם תוכלו לענות לי. 1)רציתי לשאול אילו קבצים יותר איכותיים VBR או CBR? 2)מה ההבדל בעצם בין VBR V0 לבין VBR V2 ? 3)אני משער ש-FLAC אפילו איכותי יותר מ-VBR ו-CBR האם הוא יכול להתנגן בנגן MP3 כמו IPOD. 4)האם יש פורמטים אחרים שאיכותיים יותר מאילו שהזכרתי? תודה לכולם.
-
- 12 תגובות
- 11k צפיות
-
-
היי אני מחפש זוג אוזניות בתקציב של כ$200 מחו"ל השאלה היא אם שווה להשקיע כזה סכום אם אני מחבר אותם ל כרטיס קול ולא למגבר? אין חשיבות כ"כ לבידוד, מעדיף משהו נוח תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז קודם כל שלום אחינו ואחיותינו אני מחפש אוזניות (עדיף פתוחות ורק לא IE) לשמיעת מוזיקת רוק פופ וקצת RNB בheadFI המליצו לי על אלה: HD 595 Audio Technica AD900's proline 650 hfi 2200 אני בכלל לא בטוח שיש את כולן בארץ במיוחד לא את ה Audio Technica AD900'sשממש אבל ממש המליצו עליהן אני ישמח לעזרה מהפורום הזה וגם הפנייה לחנויות זולות בפרטי
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, בבעלותי מערכת רמקולים של קריאייטיב SBS370 ששימשה אותי כבר שנתיים ואני מחפש להן תחליף... הגבול הוא 400 שקל אך כמובן שאשמח לא להתקרב אליו יותר מדי... כמובן שהדרישה היא מערכת 2.1. יש הצעות ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי בPS2 ובDVD ובמחשב ובכל מה שבעל חיבור סאונד יציאה שבעצם אין לה קונקטור אלא מן לייזר אדום, הבנתי שזאת יציאה אופטית. רציתי לדעת למה היא משמשת,למה משתמשים דווקא בה ומה היתרונות שלה... תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אז מה בעצם הציוד הטוב ביותר לשמוע MP3? נניח בצד לרגע את הנושא של האוזניות, ונתרכז בכל השאר. כרטיס קול מומלץ? מגבר, DAC....? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול קניתי DVD פשוט של Apex מדגם DVX-811, צרבתי על דיסק DVD שני סרטים ולא סגרתי אותו, הרצתי את הדיסק ב-DVD והכל עובד כשורה. החלטתי לצרוב לאותו דיסק עוד שני סרטים (יש מקום), אבל כשאני מכניס את הדיסק ל-DVD, הוא מזהה רק את שני הסרטים הקודמים - למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך ניתן לסדר אותה? את הסרטים צרבתי כ-Data DVD.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת שרשום עליה 1500W PMPO ושני רמקולים 80 RMS כל אחד מחובר אליה, מה ההבדל?כמה עוד רמקולים אפשר לחבר? תודה.
-
- 12 תגובות
- 14.3k צפיות
-
-
היי חברה, אני חובב מוזיקה ואני מחפש אוזניות עם איכות שמע מעולה שילכו עם ה-ZVM. יש לי כ-300-400 ש"ח, ואני לא יודע בדיוק מה לקנות... אני מתלבט בין ה-בKOSS PORTA PRO לבין הסנהייזר... מה יותר איכותי (דיוק צלילים, עומק באס רצוי...)? ובכלל יש אוזניות יותר איכותיות בתקציב זה (ולא כפתור!)? אם אפשר, גם תנו לי אתרים של חנויות מוזיקה איכותיות בארץ - אולי אני רוצה ללכת, לשמוע, להתנסות בדגמים הנ"ל ובעוד דגמים אחרים, כדי שאוכל להשתכנע (אולי בכלל אגדיל את תקציבי אם אשמע משהו באמת סופר איכותי). תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-