אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך נגן ב400 שקל של 512 מגה. אני יודע שהתקציב זעום, אבל זה מה יש. תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
שלום לאחרונה מיקמתי מחדש את הסולו 6 שלי, יש שיפור גדול אבל עדיין לא הצלחתי לפתור את בעיית הבס אצלי. אז ככה- הבס יוצא די מרוח ומוגזם בתדרים הגבוהים יותר ולפעמים לא מספק (תוף באס נשמע חסר נפח ומת וגיטרה באס מגמגמת בין תדרים כלומר רק בחלקם שומעים) או חזק מדי בתדרים הנמוכים יותר (גיטרה בס מהדהדת בתדרים הנמוכים מאוד, אני מניח שכאן זה כבר תלוי בהקלטה) הוא מאוד מעייף את האוזן. כרגע המיקום הוא ככה https://picasaweb.google.com/101482066480014312009/Pics#5618797340962027586 את המרחק מהקיר האחורי ניתן לשנות ושיניתי די הרבה (בין 30 ל50 CM), אבל אני בכל זאת לא מצליח להפטר מהבעיה, הרמקולים מוטים מעט לכיוון עמדת ההאזנה אם זה משנה. איך אני יכול לגרום לבס להמרח פחות ולהיות מדויק יותר? ושל…
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לחבר מערכת סראונד עד 4000 ש"ח + כרטיס קול בתקציב. הוא רוצה לקנות Z5500 ב2700 ש"ח. מערכת שלפי דעתי לא מצדיקה את המחיר שלה ואם יש לו תקציב גבוהה כל כך... חשבתי אולי אתם יכולים להמליץ על משהו טוב יותר.
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי את הנגן בערך חודש וחצי. נהגתי להטעין אותו בד"כ דרך ה-USB. אך לאחרונה כשאני מנסה להטעין אותו דרך ה-USB. התהליך אינו מסתיים. ע"ג צג ה-LCD מופיעה המילה Charging לסרוגין. אציין שאם אני מטעין דרך השנאי הכל הולך חלק ובסיום אני מקבל את ההודעה Compleated גם אם הסוללה טעונה במלואה. ואנסה להטעין דרך חיבור ה-USB הסוללה עדיין תנסה לטעון את עצמה, ולא תזהה שהיא מלאה. לעוד מישהו יש את הבעיה הנ"ל ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום יש לי אורגן עם יציאה MIDI האם אפשר לחבר אותו למחשב ולנגן "סוגי פסנתר" אחרים במחשב?. שישמעו ברמקולים?.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן מחפש טלוויזיה LCD 32, לא בשביל שימוש ספציפי האופציות הן: LG RZ 32 LZ 55 Sharp LC 32 GA 6 Thomson 32 LB 130 S5 Sony KLV-S32 A10 Panasonic TX-32LX51F Philips 32 PF 5520 D Samsung LE32R51B תודה
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-
ידידה שלי איבדה את הנגן שלה, והיא צריכה אחד די דחוף. התקציב הוא 500 שקל, בבקשה לנסות בלי חריגה, היא מסכימה לשלם עד 600 מקסימום, אבל בבקשה תנסו בפחות... חשבתי על הIAUDIO G3, שעולה 600 שקל בבאג. לפי הביקורות הוא נראה מכשיר ממש טוב, מה דעתכם? אם אתם מביאים הצעה אחרת שלא יהיה מעל ה600 שקל, כי היא אמרה שרק אם זה ממש יצדיק את המחיר ויהיה שווה אז היא מוכנה לחרוג... ואם ההזמנה מהאינטרנט, אז שזה יהיה מחנות מוכרת, כמו באג לדוגמה...
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום מחפש כרטיס וידאו (לא צריך טיונר) שיתחבר ב USB שיהיה טוב כי ניסיתי כמה על הפנים רובם מקודדים את ה דאטה לפני שליחה למחשב ופה הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מחפש טלוויזיה שאוכל להשתמש בה כמסך מחשב (במקום מלא מסכים נפרדים, לשימושי פרודוקטיביות). 4K בגלל שטח העבודה הענק ו42-43 אינץ׳ בגלל הPPI המצוין (103~, הטקסט יהיה בדיוק בגודל שאני רוצה אותו). צריך Chroma 4:4:4 וinput lag נורמלי (נראה לי צריך לבטל video processing וכאלה, או לשים Game Mode בחלק) כדי שלא יהיה לי דיליי מציק עם העכבר. פאנל מעדיף IPS, אבל גם VA בסדר אם מדובר בפאנל מוצלח (מצד שני אולי רעיון לא טוב בגלל הזוויות צפייה.. אשב קרוב מאוד למסך והצדדים יהיו בזווית ממני). צריך גם רמקולים מובנים נחמדים, כי אני לא הולך להוסיף רמקולים חיצוניים. יש חיה שעונה על כל זה? מישהו עבר על הדגמים ויכול להמליץ? מצאתי בזאפ: TCL 43P8 TCL L43P65US …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם אני מבלה כבר שבועות באתרים של השוואות מוצרים לרמקוליים, אנלא ממש מבין בזה לכן הבחירה בשבילי היא ממש קשה... הבקשה: המלצה למערכת רמקולים (הרכב 5.1) תקציב: כמה שיותר טוב בכמה שיותר זול ;D בעיקרון 400-500 המערכת מיועדת בעיקרון לשמיעת מוזיקה אלקטרונית. בנוסף גם אשמח לקבל המלצות לכרטיסי קול עד 300 שקל אלירז.
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום, קניתי LCD של טושיבה 37RV733 . שאני מדליק אותה לוקח לה משהו כמו 30 שניות להדלק.. אם אני מכבה אותה אחרי שהיא כבר דלוקה, ומדליק שוב, היא בתוך 3-4 שניותי נדלקת. דיברתי עם טושיבה אמרו לי שזה קשור כנראה למתח גבוה בחשמל.. אבל בתכלס יש לי עוד 2 טלוויזיות שלהם בבית, ובהן הכל תקין והן נדלקות מהר. *מדדתי שוב פעם אחרי שהיא הייתה כבוייה שעה - 55 שניות לקח לה להידלק - ועוד 5 שניות להציג את הערוץ שבממיר.. אתם חושבים שכדאי להחליף את המוצר? תודה!
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
ובכן קראתי לא מעט ממה שנכתב אודות כרטיסי הקול כאן בפורום-אבל חשוב לי לחדד שהכרטיס לא ישמש לשמיעת מוסיקה ולמשחקים אלא אך ורק לצפיה בסרטי DIVX אני מתלבט בין שני הכרטיסים הבאים: א--?AuzenTech HDA X-Plosion 7.1 DTS Connect? שעולה ב-KSP כ-550 שח במזומן. http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=3526 (שהיתרון שלו שיש לו מפענח dts בחומרה-מדמה צליל סטיראו ל-dts ) ב-לבין ה-m-audio revoulution 7.1 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=9185 אני פתוח להצעות ורעיונות חדשים מעבר לשני הכרטיסים שלעיל. בתודה ערן
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום, לא ממזמן הזמנתי את האוזניות ATH AD-700 מחו"ל והם כנראה יגיעו אלי עד ראש השנה רציתי לשאול על כרטיס קול בשבילהם השימושים העקריים שלי הם בעיקר משחקים ופחות מוזיקה 70% משחקים 30% מוזיקה הרבה המליצו על ASUS XONAR D1 יש עוד המלצות? התקציב הוא עד 450 ש"ח (גמיש, אבל עדיף שלא לחרוג רק אם זה ממש שווה את זה) תודה
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
1.האם יש כיסוי שמגן עליו??? 2.האם איכות התמונות טוב??? 3.ואיזה פעולות מיוחדות יש בו חוץ מלראות תמונות??? 4.איך הוא ניטען על ידי USB או שקע חשמל??? 5.האם צריך לרוקן את הסוללה ואז לטעון אותה??? הרבה שאלות אבל זה חשוב לי בבקשה תענו
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
משהו התנסה בנגנים של החברה הזו, ויכול לספר לי את התרשמותו? http://www.usbid.co.il/ProductDetails.aspx?prodID=271 תודה.
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
התקנתי את WASAPI ב FOOBAR2K.. הגדרתי אותו על 24BIT (על 32 הוא מראה שגיאה) והורדתי את ה BUFFER ל 100MS (בגלל שאני רוצה להמשיך לשמוע את השיר ישר שאני לוחץ PLAY, לא אחרי 2 שניות) שמפסיקים את השיר באמצע,ז"א לא ב STOP אלא PAUSE, עדיין אי אפשר לשמוע שום סאונד מהמיקסר של הווינדוס, בשביל זה צריך ללחוץ STOP. יש דרך לסדר את זה? ואיך ההגדרות ששמתי, טובות או שצריך לשנות משהו ???
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר וידאו מהסוג הישן (לא dvd) למחשב בכדי שאוכל להעתיד את הקלטות למחשב ומשם לצורב.. האם הדבר אפשרי לעשייה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אח שלי נוסע לחו"ל . אני צריך המלצה לאוזניות עד 400 שקל מהדיוטי פרי בארץ. לא משנה איזה מבנה אבל העיקר שיהיו נוחות. השימושים הם שמיעת מוזיקה באייפוד. (ומן הסתם לא ג'נריות) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אפשר בתוכנה אחת אפשר בכמה -הציעו לי את QBASE והבנתי שהיא כבדה ומסובכת..
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שני הכרטיסים בעלי אותו מחיר +-30 שח איזה מהם יותר טוב (חיסרונות יתרונות של כל אחד)
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני קונה רמקולים 5.1 והאמת שיש לי יום אחד להחליט מה לקנות אני מתלבט בין creative לlogitech חשבתי על megaworks 550 או על z-5300 השימוש הוא בעיקר לסרטים ומוזיקה מה אתם אומרים, איך הדגמים האלה? יש המלצות אחרות בתקציב הזה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מידי פעם לאחרונה הרמקולים מתחילים לעשות רעשים כאלה כיאלו יש איזה חשמל סטטי אם אני מוציא את החיבור ו"מנקה" אותו לפעמים זה עוזר ואז הסאונד נקי לרוב "הניקוי" לא עוזר ... יש לי SB 64 וזוג רמקולים 2.1
-
- 27 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אשמח לקבל עזרה בנוגע לדילמה שיש לי: ניסיתי לבדוק הודעות קודמות בפורום אך לא מצאתי. יש לי מחשב עם חיבור VGA (הכחול עם 15 פינים) ואני רוצה לחבר אותו למסך ה-LCD שלי (החיבור לוידאו הוא בננה בצבע צהוב) בנוסף גם שמתי לב שבמסך ה LCD יש גם חיבור USB. איזה כבל/ים צריך ועדיף? תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם ניתן לחבר מקרן קול למיקרופונים אלחוטיים לטובת קריוקי? איך אפשר לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
- 1 follower
-