עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Or ei,

שלום לכולם, אני מחפש אוזניות שישדרגו את הסיבריה 3 שיש לי עכשיו. תקציב יכול להגיע גם ל1300 +- יש אפשרות להזמין מאמאזון UK כמעט הכל אבל אם יש עניין של אחריות אעדיף לשלם טיפה יותר ולקנות בארץ. השימושים העיקריים יהיו(לפי תדירות השימוש) : גיימינג בבית. סרטים וסדרות. מוזיקה כשאני במשרד או בטיסות (לעיתים רחוקות) זה למה חשבתי על ANC. מה חשוב לי באוזניות: 1. Over ear חייב להיות גדול ולכסות את כל האוזן בצורה נוחה. 2. נוחה לשימוש ארוך - גיימינג לפעמים זה כמה שעות. 3. מיקרופון טוב שיהיה אפשר לדבר במשחקי מולטיפלייר. 4. ANC לרוב הסביבה שלי בבית שקטה אבל הייתי שמח לבטל רעשי סביבה נוספים. לא חובה אבל יהיה נחמד. בנוסף אני אוהב באסים מודגשים במוזיקה. לא ח…

2. אז היום קיבלתי את הh340 שלי והייתי שמח עד הגג, הטענתי אותו קצת והוא עובד יופי- רק מה פעם ראשונה חיברתי אותו למחשב הוא עבד, עשיתי לו ניתוק כמו שצריך, ועכשיו המחשב לא מזהה אותו... אני עובד דרך הusb2 על win xp pro sp2. המפרט בחתימה... אם למישהו יש השערות למה ומדוע שיזרוק- לא איכפת לי לנסות... קיצר אני ישחק עם זה קצת- 3 דק' וחזרתי לפורום...

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  3. Started by FresH-MeaT,

מישהו יכול להמליץ על רמקולים למחשב 2.1 עד 1400 שקל טובים?

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  4. שלום יש לי בכרטיס קול (XTREMEMUSIC) חיבור כזה משונה קצת מזכיר בגודל חיבור DVI כזה האם הוא איכותי יותר? איך הוא נקרא? והאם כדאי לחבר בוא מערכת 5.1? ומזה חיבור קואקסיאלי הזה שכולם מדברים עליו איך הוא נראה? תודה

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  5. Started by Spiderpaz,

יש לנו מין פסנתר חשמלי כזה בבית והעוצמה שלו די מספקת כדאי לי להוציא את הרמקולים שלו ולעשות מוד כדי שבם יהיו רמקולי PC?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by marvje,

כמו שכתבתי כאן http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=137505.0 שהכרטיס קול לא עבד לי (אני מתכוון רק המיקרופון, הקול עצמו עבד).. אז הצלחתי לתקן את זה ששמתי את הכרטיס בסלוט אחר וזה עבד (המיקרופון), היום שמתי כרטיס רשת והעברתי את הכרטיס קול לסלוט אחר, ושוב אותה בעיה שהמיק לא עובד רק שאני נותן נשיפה חזקה רואים משהו קטן - סתכלו בתמונה , החלפתי חזרה לסלוט הקודם ואותו דבר, שאני נכנס לוונטרילו זה מה שמופיע אני לא יודע מה הבעיה כבר, עדכנתי דרייברים מה Windows update מהאתר של החברה.. זה ממש קריזה של הכרטיס =\ נ.ב. הכרטיס זה CMedia PCI 8738.. נ.ב.2 ביטלתי את הכרטיס המשולב דרך הביוס. תודה

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  7. Started by Tal555,

נגיד אני קונה את אחד הנגנים החראות האלו של ה 1GB והוא באנגלית... יש מצב אני מתקין עליו עברית? ואני מתכוון לאלו הזולים..

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  8. אני מחפש עבור חברות, אוזניות אלחוטיות לטלוויזיה בתקציב של עד 50$ מebay שיהיו כמה שיותר נוחות וכמה שיותר איכותיות. תודה

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  9. Started by orelzion,

טוב הכותרת לא ממש מסבירה את האמת, אבל לא היה לי איך לכתוב את זה. אז ככה יש לי מערכת קולנוע ביתית של samsung שקיבלתי מחבר, ואני לא יודע איך לחבר את זה ככה שיהיה לי 5.1 אמיתי, אני מצליח לחבר את זה למחשב עם חיבור רגיל ליציאת הפרונט (הירוקה) בלוח אם שלי. גילתי שיש במערכת הזאת יציאת s-pdif שכתוב עליה video out ניסיתי לחבר את זה ליציאת הS-pdif במחשב שלי (creative sound blaster live) אבל זה לא עובד רק אם אני מחבר חיבור סטריאופוני זה עובד, אולי זה לא היציאה הנכונה, אולי זה משהו אחר, יש למישהו מושג? אני פשוט לא מבין כלום במערכות האלו זאת הראשונה שלי. תודה!

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  10. Started by אוריפ,

http://www.yeda.co.il/iPodHE/index.html עפ"י YNET העדכון בגרסתו הסופית (לא בטא) יצא עוד כשבוע וחצי. אני ממליץ לחכות ורק אז להתקין. מיותר לציין שבניגוד לשאר תוספות העברית, עדכון זה אינו מסיר את האחריות.

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  11. Started by mani007,

המליצו לי על 2.1 הכי טוב שאתם מכירם במחיר 290

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  12. אז הבעיה שלי כזאת הווליום לא עולה בצורה סדירה(מ8 ל20 וכו') אך אפשר לסדר את זה היה לי נסיון עם מלחם אמרו לי שזה בעיה אם הקבל שהוא נדפק איפה הוא בדיוק נמצא במגבר למשהו יש מושג והייתה לו את אותה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  13. אני רוצה לקנות רמקולים אבל לא למחשב זה מערכת לקולנוע ביתי השאלה אם נגיד אני קונה אותו וכרטיס קול תומך 5.1 אני יוכל לחבר או שיהיו לי בעיות תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  14. הרמקולים צריכים להיות מחברה אמינה (שלא יתקלקל מהר) ואיכותיים ככל האפשר במחיר. אני מעוניין במערכת של 5.1. צריך להיות למערכת שלט, או אלחוטי או חוטי לשליטה לפחות על הווליום, עדיף גם יותר. השימוש הוא בעיקר לסרטים, קצת למוזיקה וכמובן יישומי מחשב רגילים. הכבלים צריכים להיות כ- 2 מטר (לשני הרמקולים הרחוקים). ממש תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by spiidx117,

אהלן. שבוע הבא תכננתי לקנות את ה LG 42LD460. שמתי לב שקצב הריענון שלה הוא 50HZ, שראיתי את זה התחלתי לדאוג קצת מכיוון ששמתי לב שרוב המסכים בשוק הם 60HZ. השימוש הוא משחקים, תכני HD, וקצת SD . האם תיהיה לי בעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום חברים, אני רוצה לחבר את המחשב שלי למערכת הסטריאו עם החיבור ה SPDIF באמצעות חיבור כבל אופטי. כרטיס הקול הוא מובנה ויש לו את יציאה וכניסה SPDIF, להלן פרטי הלוח אם של המחשב DMI Baseboard vendor http://www.abit.com.tw/ model IS7/IS7-G/IS7-E (Intel i865-ICH5) revision 1.0 חברתי את הכבל האופטי ליציאת SPDIF וראיתי שיש אור מהכבל, חברתי את הכבל האופטי לכניסה היחידה האופטית שיש לי במגבר DENON AVR-1601, אני לא שומע כלום? יש למשהו רעיון? תודה רבה,

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. המארז שלי פתוח ונמצא בין האומגה אדיו לבין הסאב של הלוג'יטק 540 יש סכנה לHDים? או שהרמקולים האלו באים עם הגנה מפני שדה מגנטי או משהו כזה...? תודה

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  18. Started by Alfies,

אני ביקשתי מכם עצה על עוזניות Sennheiser בתקציב 700 שח המלצתם לי על הדגם HD555. קרעתי עלהם מידע שאלה אוזניות טובות לקולנוע ביתי, האם זה יפגע בסטראו? לא עדיף לקנות HD515 שהם מיועדים לסטראו? אולי זה יעזור אבל אני שומע מוזיקה רוק ומוזיקה יותר קלה (ג'ז, קלאסי) וגם רוק כבד!

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  19. Started by lamer4ever,

הסאונד מהמחשב הוא חלש מידיוכשאני מגביר יש ציפצופים זמזומים ורעשים ברקע מה עושים?

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  20. Started by Peri228,

שלום ! ברשותי 100$ , ואני רוצה להשקיע אותם בכרטיס קול איכותי .. הכרטיס יחובר ל ATH-900 ( ול ADA880 , לא שזה משנה .. ) . בעתיד הכרטיס כנראה יועבר למחשב HTPC , כך שהוא צריך להיות איכותי ולתמוך ב 5.1 כמובן .. תודה מראש :>> עריכה - איך שכחתי ! הכרטיס יוזמן מארה"ב . לא צריך להתחשב במחיר של המשלוח ..

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום, אני מעוניין לרכוש טלויזיה בגודל 37" לחדר שינה. מרחק הצפיה הוא בערך 2 מטר. התקציב הוא עד 4,000 ש"ח. הטלזויזיה תחובר למחשב ויעודה העיקרי זה צפיה בסרטים מהמחשב. אולי לפעמים אני גם אשחק דרכה במשחקים מהמחשב. רצוי טלויזיה עם תאורה אחורית LED, לחיסכון בחשמל. חשוב שיהיה לפחות 3 כניסות HDMI (אחת למחשב, אחת לממיר HD ואחת ספייר). מאוד אשמח לשמוע המלצות. תודה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. אהלן אני שומע מוזיקה אלקטרונית אינפקטד מאשרום ובסגנון. יוצר מוזיקה אלקטרונית בקיובייס 5 ואני מעוניין לקנות אוזניות מקצועיות שמתאימות לתחום התקיציב שלי בתווח של 300-600 שקל. לא איכפת לי מסרטים או משחקים, חשוב שלי שיתאימו לתחום שלי. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  23. Started by ShahafH,

לפני שהלכתי לישון הוא עבד כהלכה, כשהתעוררתי הוא פשוט נדפק! כשאני מדבר הצד השני אומר שהוא שומע את הקול רקע, את ההקלקות שלי בעכבר וגם את השירים שאני שם! האם זו בעיה בהגדרות או פיסית באוזניות? תודה.

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  24. Started by shakedd,

אני רוצה לקנות אוזניות In ear לגלקסי שלי מebay עד 200 שקל אני לא מכיר דגמים כול כך אני חשבתי על klipsch image s4 הם אוזניות טובות ? אשמח לעוד הצעות

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Danny_The_King,

שלום רב אני מעוניין לחבר פלייסטיישן 2 למחשב שלי יש לי מסך LCD 22 של LG יש לי לוח אם של ASUS P5Q אני זקוק לכרטיס טלויזיה.. ואני לא מבין בזה כלום כלום.. אני מעוניין לחבר את הסוני ע"י החיבור של שלושת הצבעים לבן אדום צהוב.. שיהיה בכרטיס טלויזיה איכות טובה של הסוני ולא מטושטש.. עד כמה שניתן להוציא מ60hz PAL של הסוני.. או איך שלא קוראים לזה המחיר מקסימום 300 ש"ח.. ושיהיה מהחנויות של פנדה מחשבים או KSP.. למה אני גר בדימונה ואלו החנויות הכי מובילות בב"ש.. ולא מתאים לי לנסוע רחוק יותר או לקנות באייבורי הגנבים.. תודה לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.