אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אז קניתי בסוף את הSB3 דרך בזק (עדיין במחיר מגוחך של 718 ש"ח) וסה"כ אני מאוד מרוצה מהקופסה הקטנה הזאת. התקנתי אותה בלי בעיות בכלל, הסטרימינג עובד ממש טוב אפילו שאני נמצא 3 חדרים מהראוטר (הבינוני) וכמעט כל מה שאני שם מתנגן חלק לגמרי (אפילו WAV) חוץ מקבצים בקצב של 3000KBPS ומעלה שראיתי שזה מוזכר בדיון המרוכז גם כן (שחבל שננעל אגב כי הייתי מעלה אותו). גם החלק של הרדיו אינרנט עובד מצויין ובשבילי זאת תוספת נהדרת לשמוע (לא בהכרח להקשיב חח) למוזיקה קלילה ונגישה.יש כמובן המון תחנות (קול ישראל LOL) ומן הסתם האיכות של רובן די ירודה אבל מצאתי מספיק של 128K ובשביל רדיו זה סבבה לגמרי... יש למישהו אגב המלצה על איזה תחנה טובה, אמביינט/ניו-אייג' במקרה? מבחינת סאונד, מהיציאות האנלוגיות דרך…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכם , ברסירבר ימאהה 457 בעת האזנה לאות בסראונד, ישנם את 2 האופציות Standard \ Enhanced בפיענוח האות .. מה ההבדלים למעשה? האחד מוגבר והשני לא ? הרי בכל מקרה ההגברה נעשת בלי קשר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
when ever I play a game anything that is more complex than shooting sounds gets a very noticable static noise in its background. now it only happens in games when there's 3D audio involved. it doesn't happen when listenning to music or watching movies. I tryed switching back to the O/B AC97 and it doesn't happen there. is it a problem with the sound card or the drivers? I'm using drivers version 5.12.2.296. the speakers are Inspire T5400 (5.1), though I'm pretty sure they're not the problem.
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
במשך שנה ומשהו אני משתמש באוזניות Sennheiser 212HD. אני חולה על האוזניות האלו, יושבות לי בול על הראש, האיכות מצוינית, ומה לא. אבל, בגלל בעיות טכניות, אני נאלץ לקנות סט אוזניות שמשולב בו מיקרופון - מה שאין ב-212HD. לאחר קצת תשאול, הגעתי למסקנה כי רוב האנשים ממליצים את ה-5H V2 של Steelseries לעבודה. עקרונית, אין לי בעיה לשלם את ה-500 ומשהו שקל, אבל השאלה היא: עד כמה זה באמת שווה? יחסית ל-212HD, מה איכות הסאונד של ה-5H? המיקרופון איכותי כמו שהוא מתיימר להיות? ולבסוף, האם לקנות את כרטיס הקול שבא יחד עם האוזניות שווה את הקנייה? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות את האוזניות steelseries siberia v2 ורציתי לדעת עם המוכר הזה אמין :http://www.ebay.com/itm/New-SteelSeries-Siberia-v2-USB-Soundcard-Stereo-Gaming-Headsets-free-shipping-/320854535494?pt=LH_DefaultDomain_0& hash=item4ab46bad46 או אם בכלל כדי לי ליקנות את האוזניות האלו כי לפי הכתבה שראיתי פה באתר הם ממש טובות .. אם לא כדי לי אולי תמליצו לי
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש אוזניות בערך ב 250 שקל , פחות או יותר ננעלתי על אלה , השימוש העיקרי יהיה למשחקים בגלל זה אני צריך אוזניות עם מיקרופון אבל אני לא בטוח מי מהם עדיף. HELP! תודה
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מי שמתכנן לקנות אותם שישכח מזה , אי אפשר לשמוע מוזיקה ולראות סרטים , הראש מתפוצץ ויהיה לכם כאב ראש כמה שעות [כמו שנוחתים במטוס], אני מחזיר אותם. וגם המיקרופון סיבוך להשתמש בוא. עדיף אוזניות של sm@rtcom.
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
מה דעתכם על האוזניות האם הם טובות למשחקים (במיוחד CSS),מוזיקה חשוב לי.., וסרטים.. אני לא ממש מבין,,, תנו חוות דעת על אוזניות... ולמי שיש אותם גם בבקשה להגיד לי איך הם ?..
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום. הייתי רוצה לדעת טיפה פרטים על זה.. מה האפשרויות.. מה הדבר הזה עושה בתכלס... מה המחירים וכדו'... תודה.
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות streamer כדי שאוכל לראות סרטי HD מהמחשב על הטלוויזיה. 1. קיימים גם מכשירי DVD עם תמיכה ב-USB, אולי עדיף לקנות זיכרון מהיר ופשוט לחבר ל-DVD? 2. רציתי לדעת אם מכשירי ה-streamer שיש בשוק מספקים את מה שהם מבטיחים המפרט http://www.xtreamer.net/xtreamerpro/specs.aspx או http://www.xtreamer.net/xtreamer/specs.aspx השאלה אם הוא תומך ב-1080p ברשת: Video Aspect Ratio..: 16/9 (1920x1080) Audio Codec.........: DTS Audio BitRate.......: 1536 kbit/sec Audio Channels......: 5.1 channels Subtitles...........: English Source..............: Blu-Ray File Size...........: 17.15 GB DXVA compliant......: Yes
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לחבר מחשב עם כרטיס טלוויזיה ישירות לממיר (של הוט, יס, לא משנה). לאחר מכן, את השידור לאפשר לראות מכל מחשב ברשת המקומית. האם זה אפשרי ? אם כן, כיצד ניתן לבצע זאת ? חשוב לציין, אני לא מעוניין לשתף קבצי וידאו שנמצאים על המחשב אלא את השידור החי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום , קיבלתי מדוד שלי לפני כיומיים רסיבר חדש ישן ( הוא ישן אבל לא השתמשו בו ) מסוג IHOO MT5.1 ולריסיבר מובנה סאב וופר שמעתי שירים על הכי גבהה ואני לא יודע מה בדיוק קרה אבל הבאס עכשיו לא עובד אפילו לא קצת בדקתי שהסאב על בינוני - גבהה הכבלים תקינים וכול מה שצריך דולק אבל הסאב לא עובד ואני שומע בכול שאר חמשת הרמקולים וגם ניסתי להחליף את הכבל ושום דבר לא עובד ! אשמח לעזרה ומה לעשות
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, הסאב הנ"ל, אשר הגיע כחלק ממערכת סראונד של eltax שימש אותי רבות, עד שלפתע אתמול פתאום שמתי לב שהנורה מאחורה לא פועלת והסאב גם כן.. האם מישהו נתקל או יודע איך לתקן בעיה זו? תודה מראש! תמונה של הסאב:
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
-
-
משהו התנסה בנגנים של החברה הזו, ויכול לספר לי את התרשמותו? http://www.usbid.co.il/ProductDetails.aspx?prodID=271 תודה.
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על שלט טוב למחשב? sunwave-smr 140? אני משתמש בXP , מדיה סנטר של MEDIA PORTAL (מומלץ). בעיה קטנה, המחשב יושב ממש לידי , כלומר 180 מעלות מהספה, והטלויזיה כמובן ממול.., האם אני אצטרף להעביר כבל מעריך כדי שהמקלט IR יהיה ממש ממול, או שהוא יעבוד גם מהצד? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! אני מתכנן לקנות לוח אם חדש של ASUS: P5N32-E SLI והוא בא עם כרטיס קול (לא פנימי) חיצוני אשר נראה ככה: אבל השאלה שלי היא עד כמה הוא טוב? כי אני לא מצליח למצוא ביקורות ברשת. תודה.
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
האם מישהו יכול להביא לי לינקים לשירים בסראונד (4 ערוצים) שיעבדו ישירות דרך WMP? כלומר שאני רק פותח אותם וישר שומעים סראונד? כמו זה: http://download.microsoft.com/download/winmediatech40/Utility/1.0/W98NT42KMeXP/EN-US/6channel.exe אבל זה גם סתם דוגמה וזה גם 6 ערוצים. או זה: http://windowsmedia.com/9series/DemoCenter/AudioQuality.asp?page=6&lookup=AudioQuality זה נשמע לא רע אבל זה גם 6 ערוצים וגם זה סתם דוגמאות.... אני צריך רק 4 ערוצים אבל אם אין 4 אז 6 גם טוב. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני כל הזמן מנסה לזהות בסרטים קטעים חזקים של סראונד. מן הסתם רובכם תגידו שב"מטריקס" אפשר לבדוק את האיכות. אבל האם מצאתם איזשהי סצינה ספציפית מסרט מסוים שאתם חושבים שהוא החזק ביותר לבדיקת איכות הסאונד או הסראונד שלכם? כשכל אחד מאיתנו יגיע לרכוש מערכת קולנוע, הוא יוכל להשוות לפי זה. בעיקרון לענייני סראונד יש לי שני קטעים ממש איכותיים (ששומעים את הסראונד בבירור). 1. Sin City - כשMARV בורח מהמשטרה, הוא נכנס לביוב וצולל שם ואז הוא יוצא, אז יש מסוקים שמחפשים אותו.. ממש איכותי ובולט. 2. Man on Fire (נקמה בוערת) - בחלק שדנזל וושינגטון דוחף להוא דינמיט לתחת מתחת לגשר, יש גם מסוקים שחגים מסביב, ובו אפשר להרגיש את הסראונד בצורה מושלמת... יש לכם סצינה כזאת? רפי.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שרוצה לרכוש מערכת דנדשה פנה אלי כדי לקבל ייעוץ ומכיוון שגם אני מחפש לי מערכת בתקציב דומה, החלטתי להצטרף אליו "על הדרך"... קומפקט דיסק: Cambridge Audio 540C - 2,500NIS מגבר משולב: Audio Analogue Primo Settanta - 3,200NIS חומר האזנה: Dire Straits - Brothers In Arms Pink Floyd - DSOTM הנבחנים: System Audio SA505 - 2,700NIS התחלנו עם ה-System Audio SA505, מחליפו של ה-SA205 שהרבתי בשבחו. כבר כשהפעמונים בשיר Time מילאו את החדר בצילצולים, הרגשתי שמשהו כאן לא בסדר. הרמקול השמיע מוסיקה באופן "מאולץ" משהו - כאילו מנסה להרשים את הקונה בכל כוחו עם מיד שמנמן וגבוהים בשפע. הבמה הייתה גדולה אך שטוחה למדי, עם הפרדה סבירה בלבד בין הכלים. התעייפתי ממנו די מהר... Ca…
-
- 27 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי כרגע יש לי רמוקלי מדף של WHARFEDALE ומגבר מעפן שקיבלתי מחבר שלי בגרושים עכשיו,אם ראיתם אז השקעתי בGRADO SR80 ורב הזמן אני שומע איתן,אבל לפעמים מגיעים חבר'ה ורוצים לשמוע ביחד,לכן השימוש ברמקולים הוא לא אינטנסיבי... בגלל זה אני לא חושב שכדי לי להשקיע במגבר בשבילם,לפחות בשלב זה,כי גם ככה אני כל הזמן עם אוזניות... לכן השאלה שלי מה אתם אומרים על T Amp,יש את זה למישהו?מישהו שמעה אותו והתרשם? קראתי די הרבה ביקורות עליו,ולפי מה שהבנתי לא קיים דבר בשוק שנותן תמורה כזאת ב30$(בארץ 280 ש''ח)
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן שוב אנשים, במפגש האחרון ביום שבת לקחתי את ה-T-Amp של רפי אליי בשביל לשחק איתו קצת. אחרי שקראתי עליו בהמון מקומות המון שבחים, ואחרי ההייפ הלא נורמאלי שהיה סביבו כשהוא יצא, ואחרי ששמעתי אותו במספר הזדמנויות הגיע הזמן שאני אבדוק אותו קצת יותר לעומק. אני מניח שהרוב פה יודעים על מה מדובר, אבל לאלה שלא שמעו על המכשיר. מדובר במגבר דיגיטלי Class T. מה שאומר שהוא מקבל אות אנאלוגי, ממיר אותו לדיגיטלי ועובד איתו. בעבר בדקתי את ה-iDome שכללו מגבר דיגיטלי Class D שעובד בצורה דומה אך מקבל בכניסה אות דיגיטלי. הסבר קצר על שיטת ההגברה יש בעמוד הביקורת: המגבר הספציפי הזה הוא קטן במיוחד, חלש מאוד (13W לצד במקרה הכי טוב אם זכור לי נכון), וכמובן מאוד נציל. ככזה, הוא יכול לפעול גם על…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, רציתי לשמוע חוות דעת על הרמקולים האלה ממי שמכיר או יש לו אותם. האם הם שווים 650 שקל (יד שניה במצב לא רע)? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שה-tannoy mx3 ריצפתיים וה-diamond 9.1 לא, אבל מי מהם טוב יותר ? אה ועוד משהו ,הטנוי יד שניה והדימונד חדש. תודה רבה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-