עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ralman,

אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב לחדר. שימוש עיקרי טיפה משחקים, בעיקר שירים. חשוב לי שיהיה להם שליטה נוחה מרחוק (שלט רחוק או קונטרול). אני מוכן להשקיע עד 500 שקל אני חושב שזה מספיק, במקרה קיצוני אני מוכן לעלות עד 600 שקל. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by slim_shady,

נמאס לי לקנות כל חצי שנה אוזניות ב70 שקל אז החלטתי להשקיע. שימוש עיקרי זה מוזיקה לנסיעות וריצות\חדר כושר. אני מאמין שבמחיר הזה אפשר למצוא משהו יחסית איכותי שמדמים את הסביבה החיצונית עם סאונד סבבה. לא מבין יותר מידי אז אל תתנו לי 20 אפשריות בבקשה, המלצה על דגם אחד תספיק .

• 19 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. Started by hundreAd,

כרגע יש לי Hauppauge PVR150, אבל הוא כידוע תומך רק עד רזולוציית DVD. זה היה מספק בעבר, אבל עם הזמן התעדכנתי ל-HD (של הוט) ועל כן אבקש המלצה לכרטיס טלוויזיה שיתמוך ברזולוציות הנ"ל. רצוי מאוד משהו עם שלט ו-blaster. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  4. אהלן, מעוניין לקנות אוזניות כפתור (ולא קשת) שהשימוש העיקרי שלהן יהיה ריצה הכי חשוב שלא יפלו במהלך הריצה ויחזיקו כמו שצריך איכות סאונד טובה אמידות של הכבלים (היו לי כמה אשפה שאחרי כמה ריצות פתאום שמעו רק באוזן אחת וכו'.. רמה נמוכה) תקציב - ראיתי שהמחירים יכולים לנוע די הרבה לכל כיוון ולאן אין לי כל כך רעיון מניח שבאזור ה100$ אגב אם תגידו לי שטעות גדולה לקנות בדיוטיפרי ועדיף איפשהו בחו"ל (טס לברלין - למשל בסוני סנטר) אז אני מוכן להקשיב יש הצעות?

5. Started by ביז'ו המוס,

שלום לכולם! לאחרונה רכשתי את המוצר PRO JECT DAC USB BOX ושאני משתמש בו עם חיבור קוקסיאלי דרך המחשב הנייח הכל מצוין אבל שאני מחבר אותו בUSB דרך הלפטופ אני שומע צפצופים (BEEPs) פעם בדקה בערך.. יש הצעות איך לפתור את הבעיה? תודה לעונים

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by Jormungandr,

הציעו לי את האזניות משומשות ב- $465. האם הן הבחירה הכי טובה בכסף הזה? אין לי אפשרות להאזין להן כי הן בחו"ל. לפי ביקורות המגבר של אותה חברה ב-170$ מומלץ, האם הוא גם הבחירה הטובה בהשקעה הזאת? HiFiMan HE5 : http://www.headfonia.com/hifiman-he-5-first-impression/ Hi-Fi Man EF2A : http://www.amazon.com/Hi-Fi-Man-EF2A-Tube-Headphone/dp/B004357WL8/ref=cm_cr_pr_product_top אני מאזין 50% לרוק, 50% לקלאסי...

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  7. אני מחפש מסך בגודל 32'' עבור סלון קטן. לצפייה בתכני טלויזיה רגילים, כולל שידורי HD מה שחשוב לי זה תמיכה בחיבור USB וקיראה של פורמטים שימושיים - (AVI MKV) חיבור למחשב - אין צורך, אבל נחמד אם יהיה. אפשר למצוא במחיר הזה LED HDR ? ואם כן, אז מה עדיף LED HDR או LCD FULL HD ? התקציב, כאמור - עד 1500 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה. אשמח לאזער בנושא, תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  8. Started by benor,

שלום לחברי הפורום, אני מעוניין לקנות לחדר השינה טלוויזיה 32" LCD ממרחק צפייה של 2.5 מטרים. הטלוויזיה תהייה מחוברת למחשב באמצעות כבל HDMI. אני מעוניין ב- HD READY ולא ב- FULL HD מכיוון שחלק גדול מהתוכן שאני מתכוון לראות יהיה DVD-RIP/SD ולאו דווקא באיכות של 720P/1080P . כמו כן, אשמח אם בטלוויזיה יהיה ממיר מובנה לקליטת שידורי dtt. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by LockOn,

היי, יש מבצע בימים הקרובים באמאזון.. הסנהייזר האלה (CX475) ב40 דולר (~160 ש"ח) אני קונה מאמאזון ב25$ ומשלוח יעלה לי 15$.. http://www.amazon.com/gp/product/B005QXAAOC/ref=s9_simh_gw_p23_d0_g23_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-3&pf_rd_r=02HQVSR2XQA8PH0S3Y6J&pf_rd_t=101&pf_rd_p=470938811&pf_rd_i=507846 כדאי לקנות? אני כבר המון זמן מחפש אוזניות IE.. תודה על העזרה :-)

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  10. Started by superman2000,

שלום. יש לי טלוויזיה 40 אינץ' והייתי רוצה שיהיה לי איזה מערכת קולנוע ביתית שתתחבר בHD ותספק לי את כל הצרכים הרגילים והקבועים של מערכת קולנוע ביתית (חשוב שתתמוך בUSB בצורה הטובה ביותר!) תקציב בערך 1300 שקל. תודה רבה על העזרה.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Bakshi1,

היי, אני רוצה לקנות טלוויזיה בגודל של 32 אינץ. התקציב הוא 2K ואם אפשר לנסות לחסוך זה יהיה עדיף. אין לי שום ידע בטלוויזיות והדבר היחידי שאני רוצה מהטלוויזיה החדשה (חוץ משיראו את התמונה בצורה נורמלית ) שיהיה חיבור usb ל dok או כונן קשיח חיצוני. תודה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Cha0stAlker,

היי. אני מחפש אוזניות איכותיות למוסיקה (בעיקר רוק) ואני מתלבט בין HD598 ו A900. יש לציין שכבר יש לי AD700 ואני מאוד אוהב אותן, אבל אני מחפש משהו עוד יותר איכותי. בעקרון אני רוצה הפרדת צלילים כמה שיותר טובה וצליל איכותי ביותר. כמו כן אני רוצה במה גדולה מאוד. באס זה נחמד אבל אני לא איזה פריק של זה (הבאס ב AD700 מספיק לי). אני יודע שה A900 סגורות והסנהייזר פתוחות. בקיצור, האם אחת מהן טובה יותר מהשנייה? או שזה יותר סובייקטיבי ואין מנצח ברור?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. אהלן, מעוניין לקנות רמקול / תחנת עגינה לIPOD / ANDROID שלי שאוכל להשמיע מוזיקה בפארק ללא צורך בחשמל או רכב. תקציב - עד 200$ כולל הכל. מה דעתכם על זה ION Audio IPA17 TAILGATER AM/FM Lightweight Speaker System for iPod רשום שהוא לאייפוד אבל אפשר לחבר גם אנדרויד פשוט עם חיבור של אוזניות? או שיש משהו יותר טוב? באמזון כשמחפשים PA SYSTEMS הוא נותן די הרבה תוצאות - יש משהו מומלץ? אני מניח שכמות הWATT שרשומה זה מדד העוצמה? ושאלה אחרונה אם אתם יודעים - בארץ המוצר עולה 900 שקל (והיחיד שיש זה מה שהצעתי פה למעלה) - באמזון אני יכול לקנות ב130 דולר - יש לכם הערכה כמה זה יעלה כול משלוח? (זו חבילה גם גדולה וגם כבדה) ואני משתמש בחברת MUSTOP למשלוח לאמריקה ואז לארץ תודה רבה,

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by urich,

מדובר בזוג מבוגר אני מחפש טלוויזיה גודל 42 זולה (עד 3000) בעיקר לצפייה בשידורי SD דרך ממיר HOT אין כוונה לחבר למחשב סטרימר או ממיר HD בשנים הקרובות ולכן לא חייב להיות FULL HD ועל כן חשבתי על רכישת פלזמה שאני מואד אוהב את התמונה שלה והיום ניתן למצוא כאלו של מותגים מוכרים סביב ה 2100. הטלוויזיה לא תהיה בשימוש כבד ולא מדובר בוידאופילים שמחינים בדקויות האיכות של הטלוויזיה, כמובן שאני אשמח לתמונה טובה ככל האפשר. אני אשמח לשליטה נוחה, מתיחת תמונה טובה!! והחלקת תנועה טובה בשידורי ספורט, ורמקולים יחסית סבירים (אין כוונה לחבר למערכת ועל כן ההסתמכות היא על הרמקולים המובנים). ועוד שאלה כמה הבדל יהיה בצריכת החשמל בין פלסמה LCD ו LED בשימוש של 4 שעות ביום סך הכל.

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  15. Started by spitzi,

שלום, חשבתי לקנות הערב ביריד חבר טלביזיית סמסונג D6000 LED שא.ל.מ. מוכרים ב-4000 ש"ח כולל התקנה ומתקן לקיר. רציתי לשאול האם הדגם מוכר, מה הביקורות עליו וכו'. בגדול, זה מחיר טוב עבור טלביזיית לד בגודל כזה עם שלל פיצ'רים: תלת ממד, עידן+ מובנה, סטרימר מובנה, מעבד 200 הרץ ועוד. האם מאחורי המחיר הנמוך יחסית מסתתר חתול בשק ? כמו כן, א.ל.מ לא מוכרים טלביזיות LG, רציתי לשאול האם יש דגם LG מקביל במחיר דומה שעולה על הסמסונג באיכויותיו. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by dans41,

אני יודע שהיום האחד באפריל אבל זו לא מתיחה. אני מחפש אוזניות ON EAR או OVER EAR טובות יחסית עד 450 שח כרגע אני מתלבט בין AKG K518 LIMITED EDITION לבין SONY MDR-V500DJ. השימושים שלי הם בעיקר מוסיקה (או על המחשב או נגן מוסיקה נייד) חוץ ממוסיקה אני גם רואה סרטים ומשחק משחקים כבדים על המחשב כגון cod, darkness 2 ועוד אם יש לכם עוד אוזניות שיותר מאימות לצרכי אני אשמח לשמוע (על תציאו אוזניות גיימינג, הם מסורבלות מדיי בשבילי כי אני לפעמים יוצא אם האוזניות החוצה) תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. יש בידי מקרן מסוג DLP דגם : BENQ W600+ 720P התומך בתלת מימד למיטב הבנתי ישנם סוגים שונים של טכנולוגית ה3D אשמח אם מישהו יסביר לי מה הדרך הנכונה ביותר על מנת לצפות ב 3D במקרן האם רכישה של ה 3D של אופטומה יספיק ואם כן עליי להיות בטוח שזו הדרך הנכונה מכוון שהמוצר יקר אשמח לתשובה ממבינים בתחום

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. משהו יודע איפה אפשר לתקן רמקולים של Logitech G51 ? ה"יבואנים" לא מתעסקים עם דגם זה. יש איזה חנויות שמציעות תיקון לרמקולים של Logitech שאפשר לנסות לדבר איתם? הרמקולים לא הרוסים פשוט יש להם בעיות לפעמים וזה נראה שאני על מד זמן קצוב אבל אני עדין משתמש בהם. תודה רבה לכל מי שעוזר

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. לפני כמה חודשים נקרע לי הכבל בAKG K430 שלי, ומצאתי להם תחליף באיזה Buttonים של סוני שמצאתי זרוקים בבית. השבוע גם הכבל שלהם נדפק, והחלטתי שהגיע הזמן לעשות משהו ולקנות אוזניות איכותיות חדשות. מבחינת הצרכים שלי: - אני שומע מגוון די רחב של מוזיקה: רוק, בלוז, קצת מטאל (לא כבד מדי), אינדי, אלטרנטיב, אלקטרוני ועוד, ככה שאני צריך אוזניות מגוונות. - אני ממש לא מסתדר עם in-ear, ומעדיף שהאוזניות יהיו headphones, ספציפית אני אוהב on ear כמו הK430. - רוב הזמן שאני עם האוזניות זה על אוטובוסים, בנסיעות, או בעבודה, ככה שאני שכמה שפחות דליפה = יותר טוב. - בגלל שאני נוסע הרבה ניידות זה גם פאקטור חשוב, אבל פחות קריטי (לא חובה שהאוזניות יתקפלו אבל זה יכול להיות נחמד) - עוד משהו נורא חשוב לי …

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by Shay2111,

רוצה לדעת הדגם שקניתי טוב הטלויזיה מחוברת למחשב ונועדה לשימוש במשחקים וסרטים באיכות גבוה ובאיזה פנל משתמשים פיליפס http://www.electra-service.co.il/content/%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%99%D7%96%D7%99%D7%94-%D7%A4%D7%99%D7%9C%D7%A4%D7%A1-42-lcd-pfl4606h

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי, אני לא מבין הרבה בתחום אז אני צריך טיפה עזרה. יש לי רמקולים חיצוניים שמחוברים דרך מערכת סטריאו לטלווזיה (לא רסיבר, קומבינה עם מערכת סטריאו רגילה). כרגע שומעים מעולה, הבעיה שהשליטה על הווליום היא רק דרך המערכת. אני יכול כמובן לחבר את הסטריאו דרך היציאה של האוזניות אבל זה פיתרון די מעפאן ואיכות הסאונד כמובן נופלת משמעותית. מה אני צריך לעשות בשביל לחבר הכל בצורה רצינית ולשלוט על העסק דרך השלט המרכזי של הוט? במידה ואני אקנה רסיבר סטנדרטי, איך הוא ישפיע על הנושא? אם רסיבר יפתור לי את הברדק.. אשמח להמלצה על הרסיבר הכי פשוט שיפתור לי את הבעיה תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  22. שימושים כ-90% טלויזיה רגילה HOT (לא HD) ו-10% סרטים ב-DVD או HD מהמחשב. רזולוציה - FHD. אני מניח ש-"LED" זו הטכנולוגיה שהולכת בשוק, או שיש LCD "סטנדרטי" שהוא יותר טוב. חשוב שהמסך עצמו לא יהיה מבריק (לא אכפת לי מהגימורים, רק מהמסך עצמו כי הבנתי שיש מספר דגמים שהם מבריקים). כניסת USB שתעבוד טוב תהיה מבורכת. מרחק צפייה 2.5-3 מטרים. אחריות- שנתיים+ מומלץ הבנתי שהחברות המומלצות זה סמסונג/פנסוניק.

• 26 תגובות
    • 6.4k צפיות
  23. בוקר טוב לכולם... נמאס לי מהאוזנייות של האייפון, תקציב של 300 שקל לא אכפת לי הגודל מידי פעם אני רוצה גם להשתמש בהן במחשב.. האוזנייות הקודמות שלי היו Bose qc2 רוצה לקנות אותן כבר במוצש שיהיה לי לצבא (7שעות נסיעה)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by shimi 1,

שלום לכולם, התחדשתי בטלוויזיה חדשה מבית LG , מסך 47 אינץ' מסוג LED ( הדגם הוא : 47LV3550 ) השאלה שלי היא כזו: לטלוויזיה שלי אין DLNA אבל אני יודע שניתן לקנות דונגל של LG (אם זה משנה אז הדונגל הוא AN-WF100 ), במידה וחיברתי אותו לטלוויזיה, הטלוויזיה תקלוט אותו? יש תוכנה שצריך להתקין (על הטלוויזיה והמחשב) ? תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים