עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי, מחפש רמקולים למחשב 2 או 2.1 למטרות משחקים בסכום של 200-300 ש"ח שאפשר גם לתלות על הקיר (אין לי הרבה מקום על השולחן). אין חובה לחנות ספציפית ואני מוכן גם לאפשרות להזמין מחו"ל (אם נשאר במסגרת התקציב כולל משלוח). תודה, אבי

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by mariki,

משהו טוב אבל לא יקר. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. "בזכות" מערכות האודיו המסורבלות והעתיקות באולמות ההרצאה באוניברסיטה אשתי נסחבת לאוניברסיטה לא פעם עם רמקול נייד לא-ממש-קומפקטי מדגם JBL DUET 200 כתחליף. לזכות הרמקולים האלה יש לציין שהם מספקים לחלוטין ברוב המקרים, גם באולמות גדולים (קניתי שניים כאלה ב-BF לפני שנתיים ב-99 ש"ח לחתיכה... תמורה אדירה לדעתי). אני מחפש רמקול ברמת אודיו/עמידות דומה אבל אם אפשר משהו קומפקטי וקל יותר. מיועד בעיקר לאודיו בסרטים בחיבור למחשב נייד ולדיבור בחיבור למיקרופון אלחוטי. אני חושב שעדיף רמקול בחיבור לחשמל ולא נטען - אלא אם אורך חיי הסוללה הוא של 4-5 שעות בפועל. כרגע התקציב גמיש למדי אבל לא להתפרע לגמרי בבקשה... תודה!

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. Started by AlcaTeL,

יש לי טלויזיה SAMSUNG UA40D5500 40' בחדר ואני מנסה לחבר אליו את ההרד דיסק הנייד : samsung station story 3.0 2TB לחריץ ה USB שמיועד אליו והוא לא מזהה לי אותו בכלל מעבר לכך חיברתי את הטלויזיה לרשת אין שום עידכוני קושחה לא מחוברים לטלויזיה כבלים מלבד כבל האנטנה והחיבור של ההרד דיסק ההרד דיסק עובד היטב במחשב והוא תקין ב 100 אחוז הטלויזיה מזהה כרטיסי SD למינהם בחריץ ה USB פשוט את ההרד דיסק לא יש למישהו אולי רעיון מה לעשות ? עריכה : שמתי לב שמצויין באתר של סמסונג על המפרט של הטלויזיה http://www.samsung.com/au/consumer/tv-audio-video/television/smart-tv/UA40D5500RMXXY-spec?subsubtype=led שמדובר על ConnectShare™ (USB 2.0) , וההרד דיסק עצמו עובד על USB 3.0 :\ ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Doron22,

אם אפשר חוות דעת למי שמכיר או שיש לו את הרמקולים. תודה. רמקולים למחשב: JBL Creature III: עוצמה לערוץ: W5 סאב וופר: W15 מחיר: 435 JBL Spyro: עוצמה לערוץ: W6 סאב וופר: W24 מחיר: 485 Harman Kardon Soundsticks: עוצמה לערוץ: W10 סאב וופר: W20 מחיר: 840 Logitech X-230: עוצמה לערוץ: 6W סאב וופר: 20W מחיר: 350 Philips SPA5300: עוצמה לערוץ: W12 סאב וופר: W26 מחיר: 445

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  6. Started by ltzik,

תקציב: 6000-6500 מרחק צפייה: 180 ס"מ שימושים: PS3, תלת מימד, PS3, PS3 וקצת טלויזיה וסרטים, PS3. העדפות: סמסונג. האמת שנדלקתי על הסמסונג D6400, אבל הבנתי שהתלת מימד שלה לא מצטיין וזה די חשוב ל-PS3. יש המלצות? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  7. Started by ShuBy,

שלום, החדר די מואר, אני מעוניין לקנות טלויזיה 32 אינץ, בשביל ה- XBOX ולשימוש רגיל כמובן חיבור HDMI, ו-USB יהיה נחמד. מעדיף FULL HD ומתלבט ביו LED ל-LCD. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. יש לכם אולי המלצה על דגם של אוזניות כפתור אבל שיש להם מיקרופון(כדי לדבר כמו דיבורית) ? של סנסייזר או AKG תקציב :100-150 שקל תודה

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. סוף סוף אחרי משהו כמו 7 שנים ה-JBL CREATURE 2 שלי נשרף והגיע זמן להתחדש בציוד חדש ! אז ככה סאונד ממש ממש חשוב לי , מוזיקה היא חלק גדול מהחיים שלי והתחלתי בזמן האחרון להתעסק באופן חובבני ביצירת מוזיקה במחשב , גם סרטים ומשחקים אבל מוזיקה זה העיקר , אני לא מבין גדול בכל מה שקשור לציוד אז פה אני אצטרך את עזרתכם . איזה רמקולים הכי טובים לפעולות שציינתי ? 2.1 ? 5.1 ? או בכלל מוניטורים ? ואיזה כרטיס קול הכי כדאי ? יש לי REALTEK HD ONBOARD , אני ארגיש בהבדל עם כרטיס אחר ? התקציב שלי הוא 1600 ש"ח גם לכרטיס קול וגם לרמקולים , מקווה שנצליח לבנות משהו טוב !! תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אהלן אני מחפש אוזניות כבר זמן מה אני בצבא אז אין לי כל כך זמן להתעמק בזה הייתי מאוד שמח אם הייתם מביעים את דעתכם ואומרים לי מה אתם הייתם קונים אני מחפש אוזניות קשת למוסיקה אני משתמש בנגן MP3 Sansa clip של SanDisk והייתי מוכן להשקיע עד 600 שקל קראתי על אוזניות ממש נחמדות וזולות ששמם Sannheiser HD205 שעולות 250 שקל קדימה זרקו הצעות. חג עצמאות שמח, רועי.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Or23Ta,

שלום לכולם אני חדש כאן.. אני מתכנן לקנות את הרמוקלים Z906 וכדי לנצל אותם כמו שצריך אז גם כרטיס קול (לסרטים, מוזיקה ומשחקים). אוקיי אז אחרי הרבה מאוד סקירות והשוואות אני מתלבט איזה כרטיס קול לקנות ואם אני צריך בכלל, כי יש לי על הלוח אם את כל החיבורים חוץ מה - RCA שלדעתי מאוד נחוץ בשביל. האחת הדילמות הם Asus או Creative רציתי בהתחלה מאוד את ה Asus Xonar HDAV1.3 אבל ראיתי שהוא לא תומך בגימינג מוד לכרטיס מסך שלא של Asus (למרות שזה לא נראה לי כזה ביג דיל) ואופציה שניה זה Creative X-Fi titanium HD אבל אין לו חיבור HDMI . האם חיבור RCA בלבד יספק את כל הדרישות שלי? כי אם כן אני יכול לקחת Essence STX ועד כמה הרסיבר הכרחי? הרי אחרי הכל יש לי חדר קטן..קצת מוגזם יהיה לה…

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by kfirbep,

אני מחפש אוזניות in ear בשביל הנסיעות.אני שומע בעיקר היפ הופ, פופ ,קצת רוק ,ומוזיקה אלקטרונית. אני רוצה לקנות את האוזניות מאיביי או מאמזון אז האוזניות צריכות לעלות מקסימום 100$ כדי שאני אכול לשלם גם על המשלוח עם הכסף הנותר. האוזניוות יכולות לעלות 110$ עם משלוח חינם לישראל (יש חנויות שעושות את זה בדקתי כבר) באוזניות אני מחפש נוחות ואיכות העיצוב לא כל כך חשוב אבל עדיין כמובן שאעדיף אוזניות יפות על פני ממש מכוערות.אני מעדיף אוזניות שלא צריך ללפף את החוט סביב האוזן ושלא יהיה להם את התופס הזה של האוזן (הוא בדרך כלל נמצא באוזניות שמיועדות לריצה) ובנוסף אני מעדיף שהפלאג שלהם הוא ן ולא L. תודה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני רוצה לקנות רכיב סאונד שישמש כרמקולים ללפטופ שלי וגם כמערכת לשמוע איתה מוזיקה (אני לא משתמש בדיסקים או משהו, אז כנראה שהinput הוא רק usb או aux). חשבתי בגדול פשוט על 2 רמקולים עם סאב (ואז אין usb, אבל ניחא). השאלה היא איזה מומלצים במחירים האלה. התקציב שלי לא גבוה, אני רוצה משהו זול יחסית (עד 300 ש"ח). תודה (:

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  14. Started by andrei21,

המקרן optoma hd 33 מחובר בכבל 1.4 HDMI כרטיס מסך hd 6450 power DVD 12 arcsoft total medai thatre יצא לי לראות עשרות סרטי 3D ואני חושב שהאפקט pop put לא עובד אצלי טוב או לא עובד בכלל. הפעלתי SBS , bluray FSBS ..... קראתי לא מעט שאנשים אומרים שבאפקט הדמויות ממש יוצאות מהמסך לפעמים עד 2 מטר ויותר, מה שאני מקבל זה נראה שזה נוגע במסך ואולי טיפה יוצא יותר. יש לי הרגשה שאני מפספס משהו וזה המון, אוליי דרייבר של המקרן או של המשדר , או צריך לכוון את המשדר רעיונות ?

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  15. Started by redead,

האם 2 רמקולים קוביות של BOSE יספיקו כרמקולים קדמיים במערכת קולנוע בייתי זה בנוסף לCENTER ו2 אחוריים שכבר קיימים אלה הרמקולים http://www.baligam.co.il/tel_aviv/offers/bose_cube?utm_source=mahayom&utm_medium=mahayom&utm_campaign=mahayom

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  16. Started by edenbd,

שלום, יש לי מערכת קולנוע של LG דגם ht356sd, והבעיה שלי שניסיתי לחבר דיסק און קי חדש שקניתי היום של SANDISK והוא רושם לי NO DATA ובוודאות שמתי שמה כמה סרטים ובדקתי את זה כמה פעמים. חשוב לי לציין שלא נתקלתי בעבר בבעיות עם המערכת ודיסק און קי, ניסיתי בעבר עם זה 2 שונים והם עבדו ללא תקלה - וגם הנפח של הדיסק און קי החדש זהה לקודמו 8GB ככה שאין סיכוי שזה גם בעיה שיש לDOK ולמערכת עם הנפח. מישהו יודע אולי מה התקלה?

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  17. Started by slim_shady,

נמאס לי לקנות כל חצי שנה אוזניות ב70 שקל אז החלטתי להשקיע. שימוש עיקרי זה מוזיקה לנסיעות וריצות\חדר כושר. אני מאמין שבמחיר הזה אפשר למצוא משהו יחסית איכותי שמדמים את הסביבה החיצונית עם סאונד סבבה. לא מבין יותר מידי אז אל תתנו לי 20 אפשריות בבקשה, המלצה על דגם אחד תספיק .

• 19 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. יש לי רסיבר של Kenwood משנת 1996, סאב אקטיבי ו 4 רמקולים. 2 הקדמיים מחוברים לסאב והסאב מחובר לרסיבר כ Front. ו2 האחוריים Rear (שומעים בהם סראונד). יש לי במחשב כרטיס קול Creative Audigy. קודם כל לפי מה שהבנתי הרסיבר שלי תומך רק אנלוגי? יש לו רק יציאות אדום לבן. בכל אופן המחשב מחובר לרסיבר ביציאה הירוקה דרך פין אוזניות שמתפצל ל RCA אדום ולבן כזה: אז כרגע שומעים כמו 2.1. ניסיתי לחבר RCA בודד (לא זוג) ומתאם כזה למחשב ליציאה השחורה: ועכשיו שומעים כמו 4.1. איך לחבר? כאילו לקחת 2 כבלים בודדים של RCA ולכל אחד מתאם ואז ל 2 היציאות של הרסיבר? אדום ולבן? או שאני צריך משהו כזה: ואז אני מחבר מהיציאות הירוק והשחור מהמחשב ל OUTPUT ברסיבר? איפה אני קונה מתאם כזה? מה ה…

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  19. Started by daphne_n,

שלום לכולם, יש ברשותי במחשב בחדר שינה רמקולים לוג'יטק X540 , אני מרוצה מאוד מהם, אני מתה עליהם! אני רוצה לקנות אותו סט 5.1 למחשב טלויזיה בסלון. הייתי רוצה לקנות את ה540 אך לוג'יטק המפגרים הוציאו את הדגם מהשוק וכרגע יש רק את הדגם המחליף שלו Z506, שגם קיבל ביקורות רעות גם ללא שלט (לסאבוופר ולסאוונד) והכי גרוע לא ניתן לתליה על הקיר. הרעיון הוא לתלות את כל הארבע על הקיר. לצערי אני לא מוצאת משהו טוב יותר מהלוג'יטק 540, מיקרו לאב אני לא מוצאת ביקורת אחת באנגלית באינטרנט. קרייטיב והחיבורים שלהם שיהיו בריאים - לא ראיתי צורת חיבור כל כך גרועה כמו שלהם. אשמח לשמוע מכם על המלצות ל5.1, במידה ואצטרך כרטיס קול יש לי כבר Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-e כך שבמידה ובאמת אצטרך, אוכל להעבי…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. טוב אז מה שאני רוצה להשיג בסופו של דבר זה רמקול אלחוטי (מבחינת כבל אודיו, אין לי בעיה שיהיה מחובר לחשמל) שמתחבר למחשב. אז חשבתי על הרמקול הזה: http://store.sony.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921666291822#footNotes אבל הבעיה היא ששולטים עליו רק מסמארטפון. האם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה? האם התוכנה הזאת יכולה לעזור? (היא שולחת סאונד אלחוטי על בסיס רשת WIFI ביתית למחשב אחר ברשת): http://www.extendoffice.com/product/share-speaker-player.html ובסוף המחיר. שיהיה מתחת ל600 ש"ח. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  21. היי, אני מחפש לקנות צורב בלוי ריי שישמש אותי אך ורק בתור נגן לצפיה של דיסקי בלו ריי בLCD שבסלון דרך כבל HDMI מהמחשב. אני מתכוון לקנות מKSP כי הם הכי קרובים לבית, יש להם שם של 4 חברות - LG סמסונג פיוניר ואסוס. איזה הכי מומלץ לדעתכם? מה בתכלס ההבדלים בין היקרים יותר לזולים? אגב, יש הבדלים באיכות התמונה בין נגני בלו ריי יעודיים לבין צורבים שכאלה? תודה.!

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  22. Started by Cynicoren,

שלום, רכשתי את האוזניות ע"פ ההמלצות ואכן הסאונד טוב. אני כרגע משחק ב DIRT3 ושמתי לב שבניגוד לרמקולים, אני לא שומע את המנוע של הרכב כמעט, וכנ"ל לגבי הפרזנטורים במשחק. איך אני מכוון את האוזניות כך שאוכל לשמוע את כל הצלילים ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by NiMo1771,

אני רוצה לקנות אוזניות גיימינג (בעיקר למשחקי יריות, אבל גם מירוצים) עד 400 שקל בערך, עדיף פחות אני לא צריך אוזניות ברמה גבוהה אלא כאלה שיהיו מספיקות בשביל לשמוע צלילים שאי אפשר לשמוע ברמקולים שלי (למשל צעדים של אוייבים שמתקרבים בCOD) ראיתי שיש הרבה המלצות על SteelSeries Siberia v2, השאלה האם שווה להשקיע סכום כזה למישהו שלא מחפש איכות גבוהה מדי?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by shakedd,

ברצוני לקנות את ה MICROLAB SOLO7C לאחר הרבה ביקורות ששמעתי אליהם ותגובות האנשים שמשבחים את הרמקולים האלה ובחלק מהביקורות ראיתי שאנשים כותבים שמומלץ כרטיס קול ואני רוצה לדעת עם זה משהוא שבאמת יכול להשפיע על רמקולים שעולים פחות מאלף אני לא מבין בזה כול כך אז רציתי לדעת איזה כרטיס קול עובד טוב איתם אם אפשר שיהיה עוד חיבור לעוד רמקול תודה רבה לעוזרים

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by מישהו שלא מצליח להיכנס,

אהלן, יש לי כמה שאלות שאני אפילו לא בטוח שזה המקום הנכון לשאול. נגיד שיש לי תקע mono לשקע של האוזניות בטלפון הסלולרי שלי. התקע מתאים להלחמה - האם אני אוכל לבנות מעגל חשמלי שיתחבר לשקע של האוזניות וייתן לי זרם קבוע? (בהינתן קטע אודיו שהוא פשוט... קבוע. תדר ספציפי עוצמה ספציפית, לא משתנה) האם הזרם עובר לאוזניות באופן רציף (עד כמה שאפשר) או שיש קפיצות כלשהן? (כמו שהאורות מהבהבים בתדר מספיק גבוה כדי שלא נשים לב להבהוב) ודבר אחרון - מה גורם למכשיר "לדעת" שמחוברת אליו אוזנייה? נגיד אם אני עכשיו אשתמש בחיבור male to male שיש לי, הטלפון לא יזהה את זה בגלל שאין מעגל סגור או שיש סיבה אחרת?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים