עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by gabi_a,

שלום, יש לי רמקולים של שרווד דגם SP-77, הוופר ברמקולים קרוע ואני רוצה להחליף אותו. מישהו יודע מהו גודל הוופר או איך אני מןדד את הגודל? מהי ההתנגדות של? איכן ניתן ליקנות וופר כזה ומה סדר גודל מחירים? תודה, גבי

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  2. אהלן, אני מעוניין לקנות אוזניות,והתקציב שלי הוא 500. חבר שלי שעובד באולפן המליץ לי על השור, יש לו אותם בעצמו והוא אומר שהוא מאוד מאוד מרוצה. הייתי רוצה לשמוע את חוות הדעת שלכם, מה הייתם קונים ב-500 שקל האלה. המטרה היא מוזיקה נטו. והכי איכותי שיש. בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  3. Started by Rule The Pc,

אהלן חבר שלי עשה הסכם עם אבא שלו שאם הוא קונה לו אוזניות כמו שלי (E2C) הוא לא ישמע ברמקלים שלו מתי שיש מישהו בבית שזה מפריע לו.... אני אמרתי לו ששווה לו להוסיף 30 דולר יותר בשביל ה ER6i הוא שאל מה רע בשלי אמרתי שאני אפתח תראד בHW ואשאל אם זה שווה עוד 30$ וזה מה שעשיתי.... האם הן שוות 30 דולר יותר? ומה זה אומר שהן בנוייות מיוחד לאייפוד כי אין לו אחד.... האם הן נוחות יותר או פחות מE2C?

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  4. Started by J0n1,

האוזניות הבאות הינן אוזניות שיש להעביר אותן מעל העורף? או שאורך האוזניות שוות כמו לדוגמא באוזניות של האייפוד או כל אוזניות ג'נריות אחרות. http://www.p1000.co.il/p1000/Templates/groupsalesproduct.aspx?AuctionId=5658082 האוזניות הן Shure E2C אאל"ט

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  5. Started by 3pac,

היי אני מחפש אוזניות טובות במחיר של עד 500 ש"ח בערך. אני בעיקר שומע פרוג רוק/מאטל. אני מתלבט בין האוזניות האלה בינתיים - Shure SE102 Etymotic HF 2 ה-102 עולות 400 ש"ח בבאג ו-300 ש"ח ב-KSP. וה-HF2 עולות 500 ש"ח גם בבאג. על איזה אוזניות הייתם ממליצים לסיגנון מוזיקה שאני שומע ? ועוד שאלה - למה יש הבדל כזה במחירים בין באג ל-KSP? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by OutRaGe,

היי עקב המבצע בבאג החלטתי לקנות את אחת מהאוזניות האלה המכשיר אליו יתחברו האוזניות זה iPod Touch 3g מוזיקה שאני שומע זה: רוק, מטאל, קצת אלקטרוני והיפ הופ. בקיצור מאוד מגוון המלצות יתקבלו בברכה, תודה מראש ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by 3pac,

אני מעוניין לקנות את האוזניות Shure SE215. ראיתי שבאייבורי יש את האוזניות במחיר 450 שקל עם שנתיים אחריות, לעומת KSP שמוכרים באותו מחיר עם שנה אחריות. אני יודע שהחנויות האלה לא ממש טובות מבחינת האחריות שלהם במחשבים. לכן אני שואל - כדאי לקנות מאייבורי מוצר כזה מבחינת אמינות? תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by aaviran,

לפני כ-9 חודשים קניתי בארה"ב את ה-Shure SE310 ששירתו אותי נאמנות ומאוד אהבתי את הסאונד שלהן. לפני כמה שבועות אחת האוזניות פשוט הפסיקה לנגן. דיברתי עם מספר מעבדות וחנויות, ואף חנות לא הסכימה לקחת את האוזניות האלו לתיקון. כעת יש לי מספר אופציות: - לנסות לתקן את האוזניות, בכל זאת יכול להיות שזה פשוט כבל שנקרע בפנים (מישהו מכיר מקום בארץ שיעשה את זה ולא ישחוט אותי במחיר?) - לקנות אוזניות חדשות בארץ, שהאופציה הזאת קצת מבאסת אותי, כי לקנות משהו שיגיע לרמה הזאת כרוך בהשקעה של מעל 1000 ש"ח, כשבזמנו קניתי את האוזניות בכ-150$. - לקנות אוזניות חדשות בחו"ל, כאשר כאן יש בעייתות שאין אחריות מסודרת (ואם שוב הן נדפקות גם אני נדפק) וגם שלוגיסטית זה יותר מסובך. בכל אופן, אשמח להמלצה על …

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  9. Started by ch33,

עריכה: לא חשוב. בעיה בחיבור. מקודם לא היה באס, עכשיו אני מרגיש את האוזניות רועדות לי על הראש. אוזניות מדהימות בינתיים וזה עם מקור בינוני וללא Burn in.

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  10. Started by fungiman,

במסגרת מתקפת השדרוג האחרונה של מערכת הסטריאו שלי, החלטתי לשפר את המקור. אחרי מחקר מעמיק החלטתי לרכוש כרטיס קול פנימי דווקא, את ה-essence STX של חברת אסוס שגם כולל בתוכו מגבר אוזניות שנחשב לאיכותי למדי. לפני מס' ימים, שדרגתי גם את האוזניות. עד כה השתמשתי בעיקר בגראדו SR80 הישנות שלי, אוזניות שפעם (לפני 8 שנים) נחשבו ל-value for money מעולה. האוזניות הוותיקות עדיין מעולות ונשמעו נהדר עם כרטיס הקול החדש, אולם הרגשתי שאני מפספס המון פירוט במיוחד בתחום המיד והטרבל החשובים לי. החלטתי לפנק את עצמי באוזניות חדשות ואחרי חרישה בפורומים השונים בארץ ובחו"ל הפור נפל על ה-SRH940, שכאוזניות סגורות גם מאפשרות לי לנוח עם מוזיקה אחרי שאני חוזר מעבודת לילה וכן לאוזניות אימון קלידים לילד. …

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  11. Started by BEN903,

אני מתלבט בין שני האוזניות האלה אני לא רוצה להוציא הרבה אבל אני חייב משהו ומשהו טוב אז חשבתי על אלה http://tms.co.il/product_info.php?cPath=197_205&products_id=884 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4483 עכשיו אני לא רוצה למשחקים יותר למוזיקה אבל השילוב בין רמקול לאוזניות יכול להיות לי שימושי במשחקים קיצר אני לא רוצה להוציא מעל 300 שקל אבל הסיבירייה הזה נראה בן זונה אם יש המלצות למשהו אחר אני ישמח תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 666 צפיות
  12. Started by Avivo,

אהלן מישהו יודע להגיד משהו על האוזניות של skullkendy? (עשיתי חיפוש והעלתי חרס...) הם נראות מגניבות, אבל מישהו שמע בהם משהו ויודע להגיד? לינק לאתר החברה לנוחיותכם...http://www.skullcandy.com/ תודה מראש

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  13. בעיה מוזרה ביתר !!!! גם בדרייברים הכי חדשים וגם בקודמים ניסיתי הבעיה היא כזו ! בתוכנות דיבורים (ונטרילו , סקייפ , מסנג'ר , וכו) אנשים שומעים מה שקורה אצלי במחשב ואת עצמם מדברים ! כאילו אני עם רמקולים בכלל ולא אוזניות ! בנוסף לזה הםגם שומעים את מה שהולך לי במחשב !!! אני מנגן שיר למשל הצד השני שומע ! (תזכורת : אני עם אוזניות בכלל!!!) מי שמכיר את ה לייב יודע שיש אפשרות של "WHAT U HEAR" שאם מסמנים את זה אתה בעצם משדר לשני מה שאתה שומע זאת בעצם הבעיה אצלי !!! כאילו יש לי "WHAT U HEAR" בילד אין בכרטיס קול ! עברתי על כל האפשרויות בהגדרות וחיפושים באינטרנט וכלום ! לא יודע איך לפתור את זה !

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Reality,

היי חברה, אני מתכוון לקנות בקרוב טלוויזיה חדשה וכמובן שעלתה השאלה האם אני זקוק לSmart TV, רציתי לדעת מה אתם חושבים? האם זה כדאי? למה זה יותר טוב ולמה לא..? אשמח לשמוע את דעתכם תודה.

15. http://www.sumajin.com/online-Smartwraps.html רעיון גאוני, גם לאוזניות כפטור שמכניסים לכיס ואז כמוציאים אותם מהכיס לוקח רבע שעה לסדר את הכבל מחדש, או לאוזניות עם כבל ארוך מדי שמפריע. השאלה היא האם אפשר למצוא את זה בארץ?

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  16. Started by SoapSeller,

התחדשתי לי במגבר נוסף, הפעם מתוצרת עצמית, ה-SOHA. מדובר במגבר DIY היברידי. אני קניתי אותו כקיט שכולל את ה-PCB ואת כול החלקים, כולל מארז מתאים, מ-glassjaraudio.com. אבל אפשרי גם לקנות רק את הלוח להשיג חלקים לבד, אם מתעקשים (: מבחינת פרויקט, לא הייתי ממליץ עליו למתחילים בתחום, אבל לא מדובר בפרויקט קשה במיוחד. (זה המגבר השני שאני בונה, ולא הסתבכתי יותר מדי ) מבחינת סאונד, עוד לא התרשמתי ממנו מספיק, אבל הוא דוחף ממש יפה את ה-K701. במיוחד בגזרת הבאס, שיש לו פאנצ'יות נהדרת וכמות שאין במגבר הנוכחי שלי(ה-Aria). אני אעדכן בהמשך עם הבניה של המארז ועוד התרשמויות.. ואי אפשר בלי קצת תמונות של הבייבי: [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Black_Citadel,

הB77 עולה 270 הFC330 עולה 320 הSOLO 2 עולה 350 איזה מהם ייתן תמורה הכי גבוהה (״סאונד פר שקל״) לבחורצ׳יק שמחפש למלא סלון קטנטן ולשמוע מוזיקה מהיוטיוב/אפל מיוזיק?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by AvlK,

אני צריך לקנות רמקולים כי הישנים הלכו לעולמם (logitech x530 זקנים מאוד) , אני לא אודיופיל בכלל ודי נוב בכל מה שקשור לרמקולים. אבל זה לא אומר שאני רוצה לקנות רמקולים פשוטים ב 200 ש"ח אלא לטעום משהו איכותי יותר. מה שאני צריך זה זוג רמקולים (סטריאו 2.0) טובים באזור ה 700 ש"ח , אני רוצה לחבר למחשב ולטלוויזיה (שני מקורות שונים) והבנתי שיש אי וודאות עד כמה טוב זה יהיה עם ה solo 6c: http://hwzone.co.il/community/threads/540346-Microlab-SOLO-8-%D7%95-9-%D7%94%D7%92%D7%99%D7%A2%D7%95-%D7%9C%D7%A9%D7%95%D7%A7/page3?p=4855281&viewfull=1#post4855281 אז אשאל ככה יש זוג רמקולים אחר שמומלץ באיזור התקציב הזה עם האפשרות לחבר שני מקורות? או מה לגבי הגרסה החדשה של ה solo 6c? אין לי במח…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by shlooks,

אהלן, אז מהמעט שיצא לי לקרוא קיבלתי החלטה די מהירה שאקנה אחד מ-2 אלה. הם יישבו בסלון, בערך בגודל של 4 על 4 מטר. אין לי כרטיס קול יעודי. את ה-Solo6c אולי יש סיכוי שאוכל לשים על השולחן, לגבי ה-7 צריך כבר לחשוב על מקום אחר... אז כמה שאלות שעלו לי: 1. האם יהיה כדאי להסתפק בכרטיס קול Onboard ? 2. לגבי ה-7c, איך הכי מומלץ למקם אותם? (גובה, מרחק אחד מהשני, על מה כדאי שהם יעמדו וכו') 3. אם הם יהיו על כוורת במרחק של קצת יותר ממטר אחד מהשני, גובה של 80 סנטימטר מהרצפה. (אם יושבים על המחשב והרמקולים יהיו על הכוורת, ייצא שהם יפנו לגב, במרחק של 2.20 ) , זה סביר? או שעדיף סידור אחר? המון תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by YarinD,

בסרטים אני תמיד שם את הטרבל על 2 ואת הבאס על 1, אבל במוזיקה על כמה כדיי לשים?

21. Started by Holography,

אהלן, המליצו לי ללכת על רמקולים של Microlab מדגם solo7, יש לי בערך 1000 ש"ח להוציא על רמקולים ויש סיכוי טוב שאני יביא את ה-altec lasing fx 6021 הבנתי שמחירם בדיוטי פרי הוא 200$ המיקרולאב מהווים בכלל תחרות עם האלטק לייסינג?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by Starkis,

שלום לכולם. רציתי לדעת מה המרחק של הסולו 7 שצריכים להיות אחד מהשני, מרחק מהקיר, ומרחק ממני, גובה הבנתי שהטוויטר צריך להיות בגובה הראש שלי... ולמישהוא יש המלצה על סטנד?ראיתי מחירים מאוד יקרים, ואני יכול לעשות בעצמי סטנד עץ מלא בדיוק במידות שאני צריך, אז אולי אפשר קצת עזרה? ואיך עושים הרצה נכונה? הם מחוברים לכרטיס קול:Creative X-FI Elite Pro

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by iNtro7,

תקשיבו חברה אני חולה על איכות מוזיקה מטורפת.. ישלי כרגע X530 לצערי, ועכשיו אני שוקל להחליף אותם ל SOLO 7C.. שמעתי עליהם רק דברים טובים אבל מה שמרתיע אותי זה שאין להם סאב והם 2.0 ... האם הסאב המובנה יוכל להרעיד ? לצורך דוגמא יותר מה X530 שלי ? ועוד עניין הוא שתמיד אומרים שעדיף לשים את הסאב על הרצפה.. פה יש סאב מובנה בשתי הרמקולים ומן הסתם הם יהיו על השולחן.. האם האיכות תהיה שונה ברמקולים האלה אם הם יהיו על הרצפה? ושאלה אחרונה, בעתיד יהיה אפשר לחבר לSOLO סאב בנפרד?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by arik100,

מתלבט בין השניים הנל. מחיר - 300 מול 600. שימושים - מוזיקה סרטים ומשחקים. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  25. Started by nimrodsadot,

הבעיה שלי היא שאין לי איפה לשים אותם רחוק ממני ורחוקים אחד מהשני.. אני יכול רק על השולחן שלי.. זה יוצא שביני לבין כל רמקול יש בערך 60 ס"מ וביניהם יש בערך 80 ס"מ (קצת יותר אפילו). להתחשב בנתונים הללו ובעובדה שאני רוצה באס חזק (כמה ביותר), מי יותר מתאים לי SOLO6C או SOLO7C?

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.