עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני זקוק לכרטיס קול בסיסי עם יציאה קוקסיאלית ע"מ לחברו למגבר של מערכת קולנוע ביתי (לא מעוניין ביציאה אופטית) אין צורך בתוספות, כי כל השליטה תעשה מימלא דרך המגבר. תמיכה ב 5.1 כמובן אך אין צורך ביותר מזה

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  2. השאלה למעלה . לפי כמה התרשמויות העלתי בחכתי 3 מערכות : 1. (1. Altec lansing ATP-5 (4 2. Creative Inspire 6.1 6600 3. Logitech® Z-560 (4.1 מה דעתכם ? אתם מוזמנים להעלות עוד מערכות שמתאימות לקטגוריה או להעיר הערות וכל מה שעולה בראשכם. וכמה שאלות : 1. בתקציב הנ"ל מה עדיף לקנות , מערכת 2.1 , מערכת 4.1 או מערכת 5.1 או אפילו 6.1 (הקריאטיב) ? 2. איך זה יכול להיות שהלוג'יטק z560 הרבה יותר חזקה בעוצמה מאשר שני המערכות האחרות (400 וואט של הלוג'יטק מול משהו כמו 80 וואט של הקריאטיב ו-170 וואט של ה-ALTEC) ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by k534d,

אוזניות כפתור עד 200 שקל שימוש מוזיקה.

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by srulikg,

לא כדאי טלוויזיה קעורה כי לא אשב במרכז. על איזו טלוויזיה אתם ממליצים? אני מחפש סמסונג 32 אינץ'. מה טווח המחירים?

5. היי, אני מעוניין לרכוש את האוזניות, אך לפני כן אשמח לשמוע חוות דעת עליהן מאנשים שיצא להם להקשיב להאזין לאוזניות ברמה באמרת גבוהה [HD600/K701/K1000/D2000/ATH900 ושותפותיהן] ולדעת איך הן עומדות ביחס לרמה מבחינת: גודל במה, יצרת תמונה תלת מימד בסראונד [אם הן מצליחות בכלל], פירוט, באסים [ואימפקט] , טבעיות הצליל וכל פרמטר שעולה בראשכם. בתודה מראש! עריכה: אני זקוק גם לחוות דעת על ה -Razer Megalodon[br]פורסם בתאריך: 20.07.2010 בשעה 16:52:49 תגידו, אתם רציניים? 100 צפיות ו-0 תגובות?!אשמח לשמוע גם ביקות על ה-PC350 של סנהייזר [אם כי הן לא סראונד (*נראה לי)]. ואם אף אחת לדעתכם אינה מומלצת, אשמח להמלצה על אוזניות פול-סייז אטומות עד 1000 ש"ח. [ישנה אפשרות קנייה מאתרים בחו"ל]

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by k22,

שלום אני חדש כאן ורציתי לשאול שאלה אם כרטיס טלויזיה (Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE-Kit‎)הוא טוב בשביל לראות ממירי הוט ואם אפשר להקליט ממנו סדרות? ואם אפשר שמישהו יכנס אלי לאיסיקיו שיסבר לי איך זה עובד אני ישמח

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  7. Started by elixvx,

שלום (: אז אני מחפש לקנות מערכת סטריאו טובה שתשתמשש אותי בעיקר למוזיקה אבל אני רוצה שהיא תוכל להתחבר למחשב כמובן ולשמש כרמקולים למחשב (שוב בעיקר למוזיקה) אבל גם לסרטים.. עדיף שתגיע עם שלט.. ואם אפשר אז גם עם חיבור USB ותתמוך בכל הפורמטים.. התקציב הוא עד 1000 ש"ח (האם בתקציב הזה אפשר להביא מערכת מספקת יחסית?) תודה ענקית לעוזרים! ואם אפשר שאתם מביאים דגם ספציפי לומר כמה למה שוב תודה.

• 8 תגובות
    • 892 צפיות
  8. :s05: יש לי XP ואני דיי בור במחשבים, אז תסבירו לאט...... תודה רבה למי שעוזר לי !!

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  9. אהלן, אני רוצה לקנות מסך חדש, חשבתי שתוכלו לעזור לי כי באמת שאין לי מושג מה כדאי לקחת. לא חשבתי על מחיר מדוייק. כעיקרון אני לא רוצה משהו מפוצץ ויקר, בלי 3D, אבל אני רוצה אפשרות להפעיל סרטי FHD. בהתחשב בזה שהספה במרחק של קצת יותר מ-4 מטר מהקיר של הטלוויזיה, מה הגודל האידיאלי? ומה תהיה האפשרות הטובה ביותר להפעיל סרטים, שבמקור נמצאים על המחשב, כשהוא רחוק פיזית מהמקום של המסך ואין אפשרות למתוח כבל ביניהם? (סטרימר, WIFI, רעיונות אחרים אם יש..)

• 14 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. חשבתי על iPod Nano 2GB יש נגן יותר טוב במחיר הזה? ושהגודל הזה יהיה מינימלי. תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  11. Started by Slash87,

אני לא ממש מבין במערכות... איך הם נחשבים?? הם נחשבים חברת HIGH END??

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  12. Started by JohnnyBravo,

איך לוקחים סרט ישן-מלחמת הכוכבים למשל-והופכים אותו לסרט באיכות 720P?,או כל סרט ישן לצורך העיניין? הרי הם לא מצלמים אותו מחדש,אני לא מבין איך הם עושים את זה

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. בעבר פירסמתי שקיבלתי מגבר של חברת CARVER מדגם CM-1040. היום קיבלתי זוג רמקולים די גדולים של אינפיניטי מדגם SM102. ניסיתי לחפש קצת מידע עליהם ולא ממש מצאתי, ממה שהבנתי מדובר בסידרת כניסה שלהם הוופר בסדר אבל הטוויטר לא ברמה. למישהו יש רשמים נוספים? האם ניתן לשדרג את הטוויטר במידה ולא אהיה מרוצה ממנו? איך הם ביחס לקליפש פרומדיה 2.1 שמחוברים כרגע למחשב שלי? בנוסף אני צריך לג'מפר את המגבר, איפה ניתן לקנות כבל RCA קצר כדי לג'מפר את הPRE-OUT?

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  14. Started by adizarko,

אני רוצה לקנות את הרמקולים הללו מארה"ב. אך נודע לי שייתכן שתהיה בעייה מבחינת חיבורם לחשמל משום שהם עובדים על מתח של ארה"ב שהוא כידוע 110 וואט ולא 220 כמו אצלנו. רציתי לדעת אם מישהו קנה את הרמקולים האלו מארה"ב ואם כן האם הוא עשה משהו מיוחד על מנת לחברם לחשמל. בנוסף אמרו לי שייתכן שאני אצטרך טרנספורמטור על מנת להמיר את המתח.... מישהו אולי יכול לתת לי יותר מידע על כך? תודה לכולם.

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  15. Started by dans41,

היי אני מחפש רמקול בלוטוט נייד עד 1,000 ש"ח חשבתי ללכת על הUE Megaboom שעולה לי באזור ה200 Euro מאמזון גרמניה. נתקלתי גם בJBL Xtreme שהוא נראה מצויין אבל קצת מעל התקציב וכמובן שראיתי שיש עוד חברות נוספות שיכולות לתת לי מענה ראוי. חשוב לי קודם כל שהצליל יהיה איכותי וישמע טוב, עדיפות לצליל לא מקומפרס ונקי כמה שאפשר (בלי bass boost וtreble boost למיניהם לפני הEQ), ושיהיה חזק בכל זאת אני לא שומע מוסיקה לבד בבית אלא בסביבה שעלולה ליהיות רועשת. עמידות- אני מתכוון לקחת את הרמקול איתי לטיולים ולים ובגדול מקומות שהוא עלול לההרס לכן אני מעדיף לחסוך את הדמעות ולקנות רמקול עם עמידות גבוהה יחסית (הmegaboom עונה על זה אבל השאלה עם יש מתחרה ראוי בשבילו ששווה ל…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. אני מחבר את המכשיר ליו אס בי הווינדוס לא מזהה אבל הוא כן מטעין

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  17. שלום יש לי LCD חדש סמסונג LA32C450 חיברתי אליו דיסק און קי הפעלתי תסרט הוא מזהה כתוביות אבל הוא מראה אותם בריבועים על המסך (שם הסרט ושם התרגום זהה) אולי צריך לעדכן משהו להתקין משהו? אני לא יודע מי מבין בזה מה עושים מישהי יכול לעזור לי בקשה?

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  18. בעקבות השיפוץ שאני עושה בחדר שלי ומארגן את כל כולו מחדש אז הטלויזיה הישנה שלי (LG FLATRON 29) הולכת לעולמה ואני זקוק למחליפה. מכיוון שנמאס לי להשתמש במסך מחשב שלי גם ל X360 אז אני רוצה טלויזית LCD איכותית, בגודל של 32 שכמובן תתמוך במכשיר כמו שצריך. אין לי כל כך מושג בטלויזיות השונות כיום ובדגמים השונים וכאן אתם נכנסים. התקציב בכותרת.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני ממש רוצה להחליף את התוכנה של המוזיקה במחשב יש לי soundmax digital audio והיא ממש מעצבנת אותי אפשר להחליף אותה? ולמה כדאי להחליף?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  20. Started by Wood-Elf,

מי לוקח? למישהו יש התנסות? (כמובן עם השניים, ביקורות חד צדדיות לא יעזרו לי) ביקורות? מישהו יודע מה איכות השמיעה בגראדו? אני אישית לא ממש מכיר אותם... אני נוטה יותר לסמוך על סנהייזר אבל לפי מה שאמרו לי הגראדו לוקחות... ועוד משהו - מישהו יודע כמה הן בערך אמורות לעלות, שאני אוכל לתאם עם המוכר? (עוד לא יודע איפה אני אקנה) אה, ד"א, בנוגע לסוגריים - יש הצעות למקומות שבהם ניתן לקנות תאוזניות האלו בזול? (כמובן בלי קומבינות)

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  21. Started by Sharon_B,

אהלן חברה. אני מתכנן לקנות אוזניות במימים הקרובים. אני מאוד מתלבט בין ה Siberia V2 USB לבין ה 7H USB החדשות שהגיעו. יש למישהו חוות דעת כבר בקשר ל 7H ? אשמח לעזרה, שרון.

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  22. Started by zoloboy,

אני מעונין לקנות את avr-130 של herman kardon שמעתי ממשהו שאין מכס אם מזמינים מארהב למישהו יש מושג אם זה כדאי ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by no nick,

אוקיי.. בכל הדיונים שאני רואה פה בין השניים אומרים שהאייפוד חרא והאייריבר טוב בגלל הפיצ'רים. אז אחת ולתמיד אולי תוכלו לענות לי (מהשוואה שאתם ערכתם) מי מהשניים יותר טוב מבחינת אודיו נטו בלי פיצ'רים, בטרייה וכו' הipod mini או הiriver h10? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by roncohe4,

היי יש המלצה? תקציב עד 300 שח נגיד.... אם יש משהו משמעותי יותר טוב אני מוכן לגרד עוד קצת. חשוב שתהיה בזה דיבורית, רצוי מאוד שתעבוד עם אייפון! אם אין דיבורית, אז אולי פתח לחיבור של הכבל ואז אני אקנה כבל עם דיבורית בנפרד. לא אלה שדוחפים לאוזניים לא גדולות מידי תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני צריך אוזניות איכותיות (+נוחות) לשמיעת מוזיקה. כמובן שאוזניות קשת (גדולות).. עדיפות עם באסים טובים ושמיעה נקייה.. יש לי תקציב של 500-600 שקל לזה.. מה אפשר להביא במחיר הזה?

• 9 תגובות
    • 3.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.