עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by jackok111,

שלום, יש לי xtreamer ultra שמחובר לטלוויזיה עם כבל HDMI. אני עובד על מערכת ההפעלה המסופקת עם המכשיר דרך ה- DOK. אני לא מצליח לשמוע סאונד כשאני רואה סרטים, אולם אני כן מצליח לשמוע סאונד אם אני שומע שירים. מישהו יודע מה הבעיה ? כיוונתי את כל ההגדרות ליציאה דיגיטלית... תודה.

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  2. שלום אני צריך משדר על בסיס בלוטוף שהתחבר לרסיבר ויוכל לקבל סאונד מהמחשב על בסיס הבלוטוף את המכשיר אני יזמין מחול מאמזון או אי ביי, אני מעדיף מאמזזון בגלל המשלוח המהיר יותר. תודה

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  3. חבר רוצה לקנות אוזניות IN-EAR עם בידוד סביר ואיכות שמע טובה עד כמה שאפשר, התקציב הוא 100 ש"ח עם חרגיה ל150. אחרי ישיבה ארוכה ברשת הגעתי למסקנה שבארץ אין טעם לקנות בגלל המחירים המופקעים ושהכי משתלם מבחינת עלות ביצועים יהיו הM9, למישהו יש "קונוסים" לדגם הזה? המוסיקה שהוא מתכוון לשמוע איתן היא מטאל ופופ.

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  4. יש לי אוזניות אלסנדרו MS1 והכבל שלהם מאוד מעצבן אותי, הוא מסתובב סביב עצמו לפעמים והוא מרגיש "חלש" ואני רוצה להחליף אותו (אין בעיה להלחים מן הסתם) אבל אני צריך הכוונה איפה אני קונה בכלל כבל איכותי שאני יהיה מרוצה ממנו, יש לי מתאם שאנטולי מהפורום הכי לי בזמנו, מן ציפוי מחוספס כזה ואני מאוד מרוצה מזה הייתי שמח למשהו בסגנון. אין בעיה לקנות גם מEBAY. תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני צריך לדעת עליהם פרטים כי אני לא מכיר אותם ולדעת עם הם שווים 400 שקל הרמקולים לשימוש שמיעת מוזיקה ויצירת מוזיקה במחשב

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  6. Started by itay3ez,

קניתי את הנגן iAudio Cowon C2 עכשיו יש לי אוזניות שחברתי אותם שומעים איתם ברור אבל יש באקוליזר אפשריות כמו X-BASS ועוד מצבים שאני שומע במצבים האלה מוזיקה האוזניות מתחפרנות לי ולא שומעים נקי כמו בס מוגזם וצורם.לידע הכללי האוזניות שיש לי הם http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=401879 sony MDRED21LP כנראה שהם לא הכי מקוצעיות לדגם הזה ואם אפשר לתת לי כמה דגמים שיעבדו בצורה מקצועית ושאני ימצל את הנגן הזה כמו שצריך תודה האוזניות בעיקר למוזיקה דאנס אלקטרו באסים חזקים שלא יצרבו אני מצאתי תדגם הזה SHURE SE215 מה לדעתכם הוא יעשה תעבודה או שאתם מכירים דגמים יותר טובים וגם אולי יותר זולים שעושים תעבודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום אודה ולא אבוש אני בורה ועמת הארץ בכל הנוגע לציוד מחשבים. אני זקוקה לעזרה המלצה קונקרטית בנוגע לרכישת רמקולים טווח המחירים 100-150ש"ח,אשמח להמלצה על דגם או דגמיים. בברכה...

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  8. Started by Jenia24,

אהלן, אני מחפש אוזניות כפתור עד 200 שח או 55 דולר. האוזניות יתחברו ל Motorola Atrix ואני שומע בעיקר רוק ופופ. קראתי הרבה ב head-fi. ושם ממליצים בעיקר על ה Hisoundaudio Paa1 Pro וה Blox M2c. מישהו אולי מכיר אלטרנטיבות יותר טובות? כי רוב הביקורות שקראתי היו מלפני שנה בערך. כמו כן אשמח להמלצה על חנות בארץ או בחו'ל שמוכרת את האוזניות הנ"ל. תודה.

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  9. שלום לכולם אני מחפש אוזניות לקסדה, קניתי כבר אוזניות "מיוחדות" מאיביי ב- 4$. הסאונד שלהם חלש והבאס מזעזע. אם אני מבין נכון אני מחפש אוזניות 16ohm ? מישהו מכיר דגם אוזניות עם סאונד טוב ווליום גבוה ? *מידות הרמקול: עובי עד 5mm וקוטר עד 50mm תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by 114508534,

בוקר טוב חברים אני מעוניין לקנות ממיר עידן + שתומך ב hd ואשמח לשמוע על הלצות וכ׳ו , אני עובר דירה ולא מעוניין להתחבר לחברות הכלבים או הלוין . תודה ויום טוב

• 3 תגובות
    • 4.3k צפיות
  11. שלום רב, רכשתי לא מזמן טלויזית LG חדשה : LCD 37LK450Y ולצערי כאשר אני מנסה לראות סרטים MKV דרך HD חיצוני שמתחבר ב USB אני לא מצליח וזאת מכיוון שהסרטים שברשותי מקודדים לאיכות שמע DTS ומסתבר שהטלויזיה לא תומכת בזה.( דרך אגב האם יש אפשרות מבחינתי לעדכן את החומרה של הטלויזיה או משהו כזה?) ולכן אני רוצה להמיר את הסרטים הנל לאיכות AC3 למרות שהיא פחות איכותית אבל גם ככה אין לי קולנוע ביתי בבית אז לא מפריע לי. אני מחפש תוכנה שתעשה את זה באופן הכי פשוט שיש בלי סיבוכים מיותרים. תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  12. שלום לכולם, אני מחפש כבר כמה שבועות ומתקשה להחליט מה לקנות... דרישות: 1. צפיה בכמה שיותר סוגי קבצים מהרשת בצורה חלקה וטובה (לא צריך WIFI) 2. צפיה ב YOUTUBE (יש להם בממשק אפשרות להקרנה של playlist ???) 3. עדיף שיוכל לקלוט טלוויזיה דיגיטלית (במקום לקנות עידן+) 4. יש לי טלוויזיה ישנה בלי HD אז צריך חיבור רגיל. 5. עדיף אם יש עם DVD או שאפשר להוסיף. 6. כמובן תמיכה בעברית וכתוביות אם אתם חושבים שמה שאני צריך עולה יותר מ1000 בבקשה תציעו יותר חשוב לי שיהיה משהו טוב תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  13. Started by erez107,

שלום, לפני שנה וחצי קנינו 3 ממירים של YES MAX HD. באחד הממירים יש דיליי של 10 שניות בערך כאשר מעבירים מערוץ HD לערוץ רגיל ולהפך. אני מזפזפ הרבה מערוצי HD לערוצים רגילים ולכן זה מעצבן מאוד. אין דיליי כאשר מעבירים מערוץ רגיל לערוץ רגיל או מערוץ HD לערוץ HD. בשני הממירים האחרים הבעיה הזאת לא קיימת וההעברה בין ערוץ HD לערוץ רגיל ולהפך היא בלי דיליי בכלל. האם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת מבלי שיהיה צורך להחליף את הממיר ? (יש לי הרבה תוכניות מוקלטות שאני רוצה לשמור). פניתי ל-YES כמה פעמים בעבר ובכל פעם הם חשבו שהבעיה היא בעדכון גרסא וביקשו שאוציא את הממיר מהחשמל ואחזיר אבל הבעיה עדיין לא נפתרה. תודה מראש, ארז.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. לא מזמן התחדשתי ב brainwavz m1 אני מרגיש חווית מוזיקה משופרת אבל יש הבדלים גדולים בין שיר לשיר אני משער שזה האיכות של השיר הבעיה אז רציתי לשאול מה עוד משפיע על איכות השמע חוץ מהאוזניות אני שומע בפלאפון סוני אריקסון x8 אז יש נגן של cowone שמומלץ למוזיקה איכותית אז השאלה העם יש שיפור משמעותי וגם איך אני יודע מה האיכות של השיר ואיזה סיומת מומלצת mp3 ogg ... ובכלל כל טיפ יתקבל בברכה

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  15. Started by Player9,

אני לא יודע כל כך אם זה הפורום המתאים אבל .. אני רוצה לקנות טלויזיה LCD חדשה לחדר .. הגודל המתאים לחדר שלי הוא 37 אינץ". אני הולך לראות בטלויזיה רוב הזמן ספורט - כדורגל , וגם סרטים . איזה טלויזיה מתאימה? (עדיף שתהיה של LG )

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  16. Started by -m..l-,

היי, אני מחפש אוזניות בערך ב 250 שקל , פחות או יותר ננעלתי על אלה , השימוש העיקרי יהיה למשחקים בגלל זה אני צריך אוזניות עם מיקרופון אבל אני לא בטוח מי מהם עדיף. HELP! תודה

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  17. רכשתי לאחרונה אוזניות של monster beats הibeats. ההזמנה עוד לא הגיעה אליי, אבל שמעתי שסמסונג מעט בעייתיים כשזה מגיע לאוזניות.. יש לי galaxy s2 והבנתי שהאוזניות לא מתממשות כראוי עם המכשיר... שמעתי על מדריך בו מורידים קבצים מסויימים שהופכים את האוזניות לנתמכות, כמו בhtc, הbeats sound לפני שאני מתעסק עם המכשיר סתם, רציתי לשעת האם כבל 3.5mm יעשה את העבודה ויתקן את הבעיה

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  18. Started by BravaSX,

אהלן, ברצוני לדעת מאנשים שכבר מכירים את הדגם (האיזניות) הללו. האם הם שווים את ה450-500 ש"ח? אפשרי להשוות אותן לאוזניות של סנהייזר? נכון לעכשיו אני עם אוזניות סנהייזר CX500, לטעמי האוזניות מדהימות עם איכות שמע מדהימה, הצליליו הנמוכים והגבוהים מעולים. השאלה האם הBEATS יתנו לי גם חוויה שאולי באמת שווה את הכסף הנ"ל? תודה רבה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום, אני מעוניין להחליף את הרמקולים הנוכחיים שלי (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=704609 Logitech S120) במערכת אחרת קצת יותר רצינית (2.0 או 2.1). הרמקולים יחוברו למחשב וישמשו לשמיעת מוסיקה. יש ברשותי את הרמקולים האלו: SONY SS-GRX8, ואני יכול להשמיש אותם ע"י רכישת מגבר ב 100 ש"ח. האם בתקציב של 100-150 ש"ח +- יש רמקולים יותר איכותיים מאלו של סוני? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  20. מחפש רמקולים ניידים לפלאפון ולאייפוד בעד 200 שח אני שומע רוק, רוק כבד, מוסיקה שחורה, אלקטרונית והיפ הופ ישראלי. אני צריך לפחות 12 עות סוללה עדיפות לסטריאו (זוג) ואני צריך משהו חזק יחסית. חשבתי על משהו כמו xmini max 2.0 או משהו כזה אפשר גם תיפה גדולים יותר מה שחשוב לי בעיקר זה כניסת 3.5. חוץ מזה אני צריך רמקולים חדשים למחשב 2.1 עם הספק של 100W לפחות בעד 550 שח עם חריגה של 50 שח רק אם זה שווה את זה. ואני צריך חוות דעת על כרטיסי קול של עד 370 שח חשבתי על זה asus xonar D1 dolby home theater 7.1 שיתחבר גם פעם בלמערכת 5.0 שנמצאת בחדר המקביל ולרמקולים שתציאו לי תודה לעוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by matan-b,

היי, יש לי טלוויזית LCD של Samsung C530. אני מנסה לחבר את הטלווייזיה אבל זה פשוט לא הולך. את מסך הBIOS אני רואה מעולה, אבל כאשר הווינדוס עולה, התמונה פשוט עפה! הכרטיס מסך שלי מובנה( Intel® HD Graphics) והחיבור מתבצע ע"י כבל HDMI to HDMI. כאשר אני מוןחק את הדרייבר של הכרטיס מסך, אני כן מצליח לראות תמונה בטלוויזיה(גם בווינדוס), אבל אז הכל מקורטע בגלל שאין דרייברים של הכרטיס מסך. בsafe mode גם אני מצליח לראות תמונה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  22. Started by unknown,

אני רוצה לבנות מגבר אזניות מהסכימה הזו. הבעייה היא שאני לא יודע איפה אפשר להשיג בארץ קבלי פוליפרופילן, ו- TLE 2462 IC ׁ(בשביל ליצור אדמה וירטואלית, מופיע בסכימה השלישית). הייתי מזמין מהאתר הזה אם משלוח לא היה יקר כל כך, אז אם מישהו מכיר חנות...

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  23. Started by nizkor,

שלום לכולם. לפני מספר חודשים קניתי מקרן מסוג viewsonic pjd5233 היום קיבלתי משקפיי תלת מימד שהזמנתי מאיי ביי הם משקפיים אוניברסליות dlp link כמובן שהם תואמות למקרן, בהוראות הפעלה כתוב שבמידה ולא זוהה מקרן הם יכבו בתוך שתי דקות והם לא נכבו אז ככה שהבנתי שהם כן מתאימות. הבעיה שלי היא שהסרט שמוקרן מהמחשב שלי נשאר מחולק לשני חלקים. נכנסתי להגדרות של המקרן, הפעלתי תמצב של התלת מימד ועדין כלום. כאשר הורדתי את powerdvd גיליתי אופציה של תלת מימד וכשאני לוחץ הוא כותב לי לא זוהה התקן מסך תומך. אני אוכל תסביכים שעבדו עלי בחנות שאמרו שצריך רק משקפיים ומחשב ושעכשיו אני יצטרך גם נגן בלו ריי מה אני עושה? על הנגן חשבתי כי נכנסתי לאתר של ויוסוניכ וראיתי תמונה של משקפיים פלוס מקרן פלוס …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום לכולם, התקלקלו לי השבוע האוזניות ולכן אני צריך אוזניות חדשות. היו לי אוזניות Creative EP-650 ושחיפשתי בזאפ מצאתי דגם שנראה דומה EP-630 , האם יש ביינהם הבדל ? אם למישהו יש המלצה לאזוניות אחרות אני גם פתוח להצעות: תקציב: עד כ-200 ש"ח גג, סוג אוזניות: כמו של מה שהיו לי (אני חושב שהמינוח הוא In ear), שימוש: בעיקר לנגן clip plus ולפעמים אני מחבר למחשב נייד שלי ושומע בהן סדרות. בתודה, אמיר

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  25. רציתי לדעת, איזה רמקולים אני צריך לשטח פתוח עד 100 איש, הקרנת משחקי כדורגל על מסך ענק. המליצו לי על רמקולים 10 אינץ' מוגברים, השאלה, אם אני בכלל יכול לחבר אותם לממיר רגיל של יס, או שאני חייב מגבר בשביל זה, ואז לקנות רמקולים רגילים, עוד שאלה, זה אם יש סיבה לללכת על חברות גדולות כמו JBL, PROTECH, או על בינוניות, כי בסה"כ אני הולך לשדר משחקי כדורגל,?? תודה מראש, רועי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים