אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מה זה מצבי 5.1 סאונד? מה זה 4 ערוצים ? ומה מומלץ למוזיקה?
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי שיר בפורמט MP3 שהסאונד שלו דיי חלש. יש איזו שהיא דרך להגביר את השיר ככה שהוא לא יהיה חלש מאוד ואני לא אצטרך להגביר כל פעם שאני רוצה לשמוע את השיר הזה? ניסיתי לעשות חיפוש אבל לא מצאתי כלום. תודה
-
- 12 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
שלום רב, המרחק צפייה שלי בחדר שינה הוא 2 וחצי מטר,.. אני לא מעוניין לחבר קונסולות לטלוויזיה אלא רק סרטים.. הסאונד ממש לא מעניין כי אני מחבר מערכת קולנוע ביתית.. עוד שימושים הם ממש קצת משחקים מהמחשב וכמה שידורי ספורט לפעמים... כמובן שיהיה חיבור ליואסבי ושזה ייקרא את כל הקבצים של הhd שמורידים באינטרנט.. ושלא יהיה בעיה לחבר אותה בעיקר למחשב רגיל ונייד.. הדגמים שמצאתי בנתיים הם: Fujicom fj37c6 Lg 37ld460 המלצותיכם......
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי. אני זקוק לאוזניות גיימינג עד 200 דולר לקניה בארצות הברית. חובה שיהיו עם חוט. אני לא חובב בלוטוט' תודה.
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר'ה אני צריך המלצה לאוזניות לנגן mp3 בסביבות 1000 שקל.. מוכן אפילו להשקיע עוד אם יש המלצה מיוחדת ויקרה יותר.
-
- 12 תגובות
- 915 צפיות
-
-
התקציב הוא 400 ש"ח אני מחפש סאב וופר ו5 רמקולים כמה שיותר וואט אז הרמקולים יותר טובים ? אני מתלבט בין שני אלה בתקציב שלי. אם יש לכם משהו אחר להציעה אשמח לשמוע מה אתם אומרים ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=750583 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=745474 ועוד התלבטות היא מקלדת ועכבר אלחוטי .לא מחפש משהו של גיימרים,רק כמה כפתורי עזר של ווליום מספיקים לי התקציב הוא 150 ש"ח מה עדיף ? חיבור USB או אינפרא אדום ? העכבר דורש החלפת סוללות בתדירות גבוהה או שעדיף כבר לקנות עכבר שבא יחד עם מטען ?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מערכת של 5.1 ברמה יחסית גבוה. אני מתלבט בין Logitech Z-5400 (http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2177,CONTENTID=10927) לבין Creative GigaWorks ProGamer G500 (http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=10814). שניהם 310RMS כולל.. שניהם 5.1. מה יותר כדי לקנות?! תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרמקולים האלה http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/GB/EN,CRID=2,contentid=5047,detail=2 נימכרים ב 500 שקל בחניות, עכשיו יש לי שאלה שלא ממש מצאתי את התשובה אליה, האם בסט הזה יש מגבר לרמקולים ? כתוב באתר שהרמקולים מוצאים סה"כ 71W RMS , ז"א שיש להם גם מגבר שמוציא 71W או צריך לקנות בניפרד ?
-
- 12 תגובות
- 914 צפיות
-
-
באתר הקוראני של iRiver פורסמה היום גירסת ה- firmware החדשה והיא תוסיף תמיכה בוידאו. מי שקנה את הנגן בארה"ב (צפון אמריקה, קנדה) לא להתקין את הגירסה הזו. מי שקנה את הנגן מחוץ לאזור שצויין קודם לכן יכול לשדרג באמצעות הגירסה הזו. בכל מקרה על אחריותכם לפרטים נוספים כאן (עם תרגום עילג) - לאתר הקוראני פרטים יותר ברורים כאן (אנגלית) - misticiRiver
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב ככה קניתי את האוזניות האלה היום בכלי זמר במבצע-215 שקל הכי זול בארץ נראה לי. האוזניות די טובות שוות כל שקל הצליל מצויין הבאסים מאוד הדוקים עמוקים הגבוהים מאוד מדוייקים(יחסית למחיר) טווח תדרים 12-28 נראה כאילו עשויים מחומרים איכותיים (האוזניות תוצרת סין). מתקפלות לגודל די קטן ונכנסות די בקלות לכיס של הג'ינס. נסעתי איתם באוטובוס והן חוסמות די טוב את הרעש של המנוע וגם בחוץ אפילו בלי מוזיקה יש חסימה טובה של צלילים ציון שלי 4.5/5 יחס תמורה למחיר 9/10 התמונות... [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי רסיבר YAMAHA RX-V800 והיום פתאום אני מרגיש ממש משבים של רוח חמה. שמתי מד חום ליד פתחי האוורור שלו והאוויר שיצא היה מעל 50 מעלות!!!(המד-חום לא הצליח למדוד את זה!) זה לא מסוכן לרכיבים טמפ' כזאת? :
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני חודש התחילו ליבא טלוויזיות של אמוי לארץ, אבא שלי (כמו טמבל) הזמין על סמך המלצה בלבד... טלוויזיה LCD 40" ב 11 אלף שקל, יכול להיות שווה משהו או לא ?
-
- 12 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שניהם של Altec lansing שניהם 2.1 אבל איזה טוב יותר?
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את logitech z5500 ואני צכיך לחבר אותה ל4 מכשירים (מחשב טלוויזיה PS3 וממיר) באתר כתוב שזה אפשרי לחבר אותה ל6 מכשירים עכשיו השאלה האם זה באמת אפשרי? ואם כן אז איך? תודה לעונים , אביתר.
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
החוט בחלק הזהוב של האוזניות שמחובר לנגן החל לאט לאט לצאת ממקומו עם הזמן והיום האוזניה השמאלית לא פועלת. לכן אני צריך אוזניות כמה שיותר זולות ואיכותיות מספיק לנגן עצמו (הסנסה קליפ עצמו עלה לי 143 ש"ח ככה שאני לא מצפה לבזבז מעל 100 ש"ח וגם זה בלחץ). אז אני לא מחפש את האוזניות דה בסט אלא את האיכותיות המינימליות. ניתן ומומלץ להמליץ לי לרכוש מ:פנדה,KSP,אייבורי,BUG,אופיס דיפו, קרביץ, ACE. ועוד? דוגמא לכמה שאספתי: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5366&perur=2&t=12&c=308 AKG K310P מחיר: 60 ¤ http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000e5v0zCMRMsBTOPcmm-jKFGC:12bbi68k5?id=319799&pr=QJ5&N=0 אוזניות כפתור Sony, 811 מחיר ליח' כולל מע"מ …
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשבתי על אלה: 200 וואט 2.1 לכל המערכת Klipsch ProMedia 2.1 Logitech Z2300 Altec Lansing MX6021 זה בלי סב וופר MicroLabs Solo7c 110 וואט לשני רמקולים ביחד או שאולי עדיף בכלל מוניטורים? yamaha hs80m 240 וואט לשני רמקולים ביחד ביחד עם yamaha hs10w סאבוופר של 150 וואט או yamaha sw10 studio סאבוופר של 180 וואט מה הכי כדאי אני נוטה לכיוון Klipsch או yamaha האם במקרה של מוניטורים או רמקולים 2.0, יהיה הבדל מורגש בלי סאבוופר נפרד? האם זה עדיף? או שכדאי להעדיף מערכות 2.1? אני בעיקרון עושה עם זה הרבה דברים, שומע מוזיקה(קלאסית/טראנסים למשל) סרטי בלו ריי , משחקים ועריכת קול/הפקה, אני צריך שזה ייתחבר למחשב בקלות, אין לי מושג איך לחבר את המוניטורים למחשב אני נמצא בחדר של 2.5 רוחב על 2.…
-
- 12 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נגן MP3 עם נפח של 20 ג'יגה (בערך) חשובים לי מאוד גם הדברים הבאים (חוץ מהאיכות, הנוחות והעמידות): שיהיה לו ספיקר (כמו שיש בפלאפונים) שיהיה אפשר לשדר איתו לרדיו (בשביל נסיעה במכונית) (וגם לקלוט רדיו) שיהיה אפשר להעביר גם תמונות \ סרטים USB2GO אם יש דבר כזה אז שיהיו לו 2 יציאות לאוזניות שיהיה אפשר למצוא את הסוללה הנטענת שלו בחנויות ושלא תהיה בלעדית (אם תיהרס...) אני משער שאין דבר כזה כרגע בישראל או בכלל... אז אם מישהו מכיר איזה נגן שעומד להגיע לארץ בחודש- חודשיים הקרוביים שיירשום בבקשה. אם אתם מכירים משהו שקרוב למה שאני מחפש אני אודה לכם =]
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי שאלה קצת מורכבת, אני מקווה שאני בפורום הנכון. 1. אם אני לוקח קובץ MP3 וממיר אותו ל-WAV, האם יש פגיעה באיכות? כלומר האם איזשהו מידע "הולך לאיבוד"? 2. אם אני עורך את קובץ ה-WAV, נניח מוחק ממנו מקטע או מקטעים, ואז ממיר שוב ל-MP3 באותם פרמטרים כמו של קובץ ה-MP3 המקורי, האם תהיה פגיעה באיכות? אני מתכוון יחסית לקובץ ה-MP3 המקורי, כמובן לא כולל המקטע או המקטעים החסרים. בעצם אני שואל אם, באופן תיאורטי, נמיר MP3 ל-WAV ואותו נמיר שוב ל-MP3 ונחזור על התהליך שוב ושוב ושוב ושוב... האם בסוף נישאר עם פיסת רעש לבן? רן
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אוקיי אז אחרי הרבה מחקר וגלישה בהד-פיי אני עדיין אבוד. אני מחפש אוזניות: 1.נוחות - אם מדובר בנוחות הפיזית של האוזניות על הראש (שיקיפו את האוזן) ואם מדובר בנוחות ההאזנה עצמה לאורך שעות (שלא יהיו "בהירות" מדיי). 2.בעלי איכות סאונד מעולה ובעלי סאונד "דיי" מאוזן - כלומר שהבאס לא ישתלט ללא טעם על שאר הספקטרום כמו הליין היותר זול של AKG...על המיד להיות מדוייק,לא מזייף בשום צורה ועל הגבוהים להיות נוכחים וחדים מספיק. 3.לא זקוקות למגבר. *אני ישמח מאוד אם האוזנייה תהיה פתוחה או חצי פתוחה. אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית (לא פסיי וסקאזי וכל זה)...ניתן למשל את סדרת המג'יק של טיאסטו - אני בטוח שהרבה מכירים פה, או את ארמין ואן ביורן וסאשה לקצת יותר מבינים. אני גם אוהב מאוד רוק והיפ הופ…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז ככה עוד שבועיים יש לי יום הולדת ודוד שלי שולח לי מתנה מארהב אני אמרתי לו שאני יגיד לו דגם של נגן mp3 וסרטים והוא הסכים.חשוב לי מאוד הקטע של הסרטים כי אני הרבה בנסיעות ואוהב סרטים הבנתי שיש את iAudio X5 שהוא מומלץ וראיתי גם נגנים כמו iRiver PMP-140 וה Creative Zen 20 GB Portable Media Center השאלה שלי מה הכי עדיף ומוצלח מהמוצרים האלה בהתחשב בצרכים שלי(60% סרטים 40% שירים)?והאם האיכות של הסרטים במוצרים אלו היא בסדר? בנוסף רציתי לדעת האם העברה של הסרטים למכשירים פשוטה כלומר ההעברה דרך המחשב ואחרי זה ישר רואים את הסרט הוא שצריך לעשות פעולות מסויימות? והאם אפשר לראות על צג הטלויזיה באמצעות המכשירים האלו?? תודה על העזרה!!
-
- 12 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום אני חייל שלצערו הרב סוגר יותר מדי זמן בצבא, ולכן החלטתי שאני רוצה נגן אם פי, אבל הבעיה שאין לי מושג בזה, אין לי זמן לברר ואפילו לא לחפש בפורום (מצטער).. אז ככה, הוא צריך לענות על הנקודות האלה: 1) סביבות 5 ג'יגה... 2)קטן, למרות שאני חושב שכולם מספיק קטנים אז זה לא משנה 3)אם יש משהו שמנגן divx ומתחבר לטלוויזיה אז זה ממש טוב אבל לא חובה, ואני ממש לא צריך הצגת תמונות וכאלה, זה פשוט לא נחוץ לי 4)שלא יהיה עדין 5)איכות שמע טובה+, לא חייב משהו מדהים. התקציב הוא בסביבות 1500 ש"ח, אפשר להתגמש אבל בקטנה ממש... תודה מראש לכל מי שיענה, אני מקווה שבערב כשאני אחזור יהיו הרבה תגובות כי אני יודע שעש פה מספיק אנשים שמבינים ועוזרים.. תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא "אודיופיל " או איך שקוראים לזה. המטרה העיקרית היא לחיבור למחשב בצורה דיגיטלית לצורך משחקים וסרטים תוך הנאה מלאה מ-7.1. ברשותי סט רמקולים שמורכב מרמקולים ריצפתיים (קדמיים ) ומדפיים (אחוריים וצדדיים ). אני מחפש ביצועים סבירים ולא יותר ותמיכה מלאה בתקנים החדשים: HDMI 1.3A ,DOLBY TRUE HD , DTS HD הדבר הכי חשוב זה משך אחריות ארוך ככול האפשר ומחיר. מבקש המלצות לדגמים של חברות אמינות בלבד. תודה
-
- 12 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
הבנתי שהPX100, לאחר שערכתי חיפוש, טובות יותר. אך אם אני צריך את האוזניות לריצה, אני לא בטוח שאוזניות קשת יהיו נוחות מדי, מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אהלן חברים.. אשמח אם תוכלו לייעץ לי על קניית טלויזיה לסלון!! מרחק הצפיה: אז ככה מרחק הצפיה בסלון הוא: בישיבה בספה המרכזית 3.50 מטר טווח מחירים: 5000-7500 ש"ח סטייה של 500 השימושים שלי : צפייה דרך ממיר ,סרטים באיכות גבוהה 1080P ותלת מימד, לא מיועד למשחקים . מה שחשוב לי זה שתהיה חדות טובה וצבע יפה, שהתמונה תהיה זורמת ללא תקיעות. בנוסף הטלויזיה תהיה ממוקמת במקום שיהיה עליה יחסית הרבה אור בשעות היום כך שאני צריך משהו שיתאים גם לזה. בגדול חשבתי על הטלויזיוה הנ"ל: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=817984 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=833333 תודה מראש....
-
- 12 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום רב, לא ידעתי איפה לפרסם את השאלה אז אני מנסה כאן.... קיבלתי מחבר טלויזיה מסוגITT-NOKIA 6330 IDEAL COLOR PS עם חיבור scart-16 פינים מאחורה. אני מנסה לראות די וי די או לחבר את המחשב לטלויזיה אבל לא מצליח לראות כלום. העברתי לערוץ av,חיברתי את הכבל המתאם חיברתי את היציאה הצהובה לוידאו...וכלום...גם עם המחשב וגם עם הדיוידי. אני רואה רק מסך אפור. עם המחשב ניסיתי את כל סוגי השידור של pal וntcs.)או משהו כזה... יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-