עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by 770PF,

שלום אנשים... יש ברשותי תקציב של 1800 ש"ח ואני מתלבט איזה נגן לקנות... רציתי את-IRIVER H320 אבל הוא עולה 2300! בעוד שבחו"ל הוא עולה 320$ (לא ייאמן) ובתקופה הקרובה אניל א נוסע לחו"ל אז אני אל יכול לקנות אותו!! תנו הצעות לנגנים תודה...

• 12 תגובות
    • 934 צפיות
  2. Started by Headspin,

קניתי לוח חדש IS7 של ABIT נשרף לי הלוח הקודם לא הייתי עם מחשב שבוע!! עכשיו ה SPDIF בלוח שלי לא מוציא סאונד הקבל נבדק והוא במצב מעולה!. הכרטיס קול הוא REALTEK ALC650 הבעיה היא למצוא את הדרייברים הבנתי שזה בעיה אצל הרבה אנשים הדרייברים החדשים מסריחים ולא טובים. אני צריך את הדרייברים גירסא 3.63 למישהו יש אותם או יכול לעזור לי למצוא אותם ? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני רוצה לקנות רמקולים 5.1 שיהיו למוזיקה בעיקר וגם לסרטים בעיקר יענו שניהם עכשיו אלו המערכות הכי טובות שמצאתי במחירים האלו(נראה לי תקנו אותי אם אני טועה) אז ככה חשבתי על הרמקולים האלו: 1. Logitech Z-680 http://www.logitech.com/index.cfm?countryi...crid=2&detail=2 עולים: 2430 שקל 2. creative MegaWorks THX 5.1 550 http://www.creative.com/products/product.a...oduct=240&nav=2 עולים:2020 שקל 3. אלו אני חושב שעדיין אין בארץ :\ (סתם שאלה:איך אני יכול לדעת מתי הם יהיו?). Logitech Z-5500 Digital http://www.logitech.com/index.cfm/products...,CONTENTID=9486 עולים:נראה לי שהם יעלו הון. אז איזה לקחת? אבל עם נימוק אם אפשר בבקשה ולגבי הכרטיס קול יש לי כרטיס קול מובנה 5.1 הלוח אם…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by GAL_FX,

אני רוצה לדעת ביותר פירוט אחד אומר לי שיש אבל בהפוך אחר אומר לי רק בשמות של שירים ובאתר אין שום גירסה חדשה לא מבין עזרה

• 12 תגובות
    • 938 צפיות
  5. Started by icebreak,

http://www.onkyousa.com/model.cfm?m=TX-NR1000&class=Receiver&p=i http://www.engadget.com/entry/1234000860028381/ מה זה צריך להיות ?!?!? יש פה יותר חיבורים ממה ששכונה שלמה צריכה וממחיר ממש זול, 4000$

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by mrsph666,

שלום, אתמול רכשנו מערכת קולנוע ביתי 7.1... ואנחנו לא יודעים איפה להכניס מה, אנא עזרו לי! כמה מכאן אני כבר יודע, השאר לא! CEN - Center - יודע FL - Front Left - יודע FR - Front Right - יודע SBL - צריך עזרה! SBR - צריך עזרה! SW - Sub-Woofer - יודע SL - צריך עזרה! SR - צריך עזרה! יש 4 רמקולים שעליהם כתוב Front Speaker, שניים שעליהם כתוב Rear Speaker, ואחד שכתוב עליו CENTER. ועוד שאלה - אתמול הכנסתי ל DVD דיסק של שר הטבעות, אפילו לא VCD, סתם קובץ AVI בצריבה של WindowsXP. חיברנו 2 פרונטים, ואחד CENTER - לא שמענו את הCENTER, הרמקול של ה CENTER פועל על שקעים אחרים, יכול להיות שפשוט הקובץ הפשוט של AVI לא תומך ביותר משני רמקולים? תודה רבה רבה רבה!!!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by hck,

20GB + רדיו מובנה USB 2.0 וכ"ו... http://www.mpio.com/goods/hd300.php ב1600 ש"ח. משתלם? והאים יש עוד המלצות בטווח המחירים הזה? שאלה קטנה: האם נגן מבוסס כונן קשיח נהרס בקלות? כלומר אם הוא חוטף איזה מכה?

• 12 תגובות
    • 988 צפיות
  8. Started by luXi,

היי אחים שלי! תקשיבו אני רוצה לקנות רמקולים למחשב כי נמאס מהאוזניות 10 שקל המעפנות שלי! חחח עכשיו כמה פרטים על הכרטיס קול: בעיקרון זה כרטיס קול שמובנה על לוח האם... היציאות שלו: יש את ה-3 רגילות (כניסה,יציאה,ומיקרופון), יש גם אחת כחולה ואחת ירוקה כזאת בנפרד מהיציאות האחרות וגם יש יציאה צהובה בולטת שנראית כמו הכניסת ווידאו בטלוויזיה ויש גם מין ריבוע שחור שזה נראה לי יציאה אופטית... בפרטים על הכרטיס קול בלוח הבקרה רשום שההתקן הוא: NVIDIA® nForce Audio התקציב שלי הוא לפי דעתי 300 ש"ח. מקסימום 400 ש"ח אבל תנסו להיצמד ל-300... מה שאני צריך זה רמקולים טובים בתקציב הזה לשמיעת מוזיקה בעיקר. עכשיו מה שאני אומר זה שאני מעדיף מערכת של 2.1 טובה מאוד על-פני מערכת 4.1 שהיא פחות טובה וז…

• 12 תגובות
    • 877 צפיות
  9. Started by san chan,

אני צריך אוזניות טובות בשביל משחקים ומוזיקה... תמליצו לי על משהו טוב .... תודה מראש.....

• 12 תגובות
    • 753 צפיות
  10. Sandisk http://zap.co.il/model.asp?model_id=38388 Creative Shuffle http://zap.co.il/model.asp?model_id=39618 שאלות: 1. האם יש ל- Sandisk סוללות נטענות או שאלה סוללות רגילות שקונים בסופר? 2. האם זכרון Flash נחשב מהיר? (לא יהיה Delay בין שיר לשיר או הפסקות באמצע השיר) 3. כמה אחריות מקבלים עליהם? בעיקרון אני שומע בעיקר מוזקה קלאסית ואין לי ממש צורך בהרבה מקום, אבל עדיף כמה שיותר במקרה שאני צריך להעביר קבצים בנוסף. אני לא יכול לסבול קניית סוללות רגילות, אז לכן חשוב לי שהם יהיו בעלי סוללות נטענות. בנוסף אני רוצה שהמכשיר יהיה אמין, נוח לשליטה, ובעל אפשרות לבניית Playlists. אם ה- Sandisk נוח יותר או באותה המידה כמו ה- Ipod, עם אותו זמן אחריות ואמין כמוהו, אני אקח אותו מכיוון שיש…

• 12 תגובות
    • 931 צפיות
  11. מה חשוב שיהיה בנגן: איכות שמע מעולה!!!!! שיהיה כמה שיותר קטן!!! 20GB לפחות. העברת מידע מהירה USB2 או FIREWIRE. נוח לשימוש שיהיה אפשר לסדר על פי תיקיות ,שיהיה אפשרות של ניגון באקראי. קורא פורמטים:MP3 ,WAV ,WMA ואפשרות של איחסון דברים. אמממ הבנתי עכשיו שהנגנים ציבעונים ויש אפשרויות תמונה ודברים כאלה ,זה לא ממש חשוב לי יותר חשוב לי איכות השמע ומה שאמרתי לפני ,אבל אם יש אפשרות שזה יהיה ובלי הרבה יותר כסף אז למה לא. וכמובן שיהיה אמין כי לא תהיה לי אחריות אחרי הכל זה מארה"ב:\ אז אם אפשר בבקשה הצעות ,המלצות על נגנים. תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by OneWingedAngel,

הדיסקים נשרטים כל כך מהר. לפני חודש צרבתי את כל הדיסקים שלי מחדש, וכבר הם הספיקו להישרט, והדיסקמן מתחיל לגהק כשהוא מנגן חלק מהשירים. ואני שומר עליהם באופן הכי קפדני שיכול להיות, שם כל דיסק באריזה משלו... עכשיו אני צריך לצרוב את הדיסקים עוד פעם! :pissed: יכול להיות שהדיסקמן הוא זה שגורם לדיסקים להשרט? יש לי אחד די טוב, Sony DNE509 או שאולי הדיסקים שאני משתמש בהם מעאפנים? אני צורב על הLG שמוכרים בזול ובכמויות... סתם רוצה לראות אם אני היחיד שסובל מזה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי יש לי דילמה גדולה. כך אמא שלי בשיקגו עכשיו והיא תיהיה עד ליום שלישי בבוקר כלומר אני צריך לדעת עד שני בצוהריים. ככך רצית dok של גיגה וראיתי את הipod shuffle אז החלטי שאני שאני רוצה אותו אבל מה שקרה זה שעשיתי הזמנה בb&h מניו יורק לשיקגו למטען usb ואוזניות וחשבתי שיגיע הipod shuffle לapple store בשיקגו עד שהיא תגיע עכשיו המצב זה שלפני כמה דקות דברתי אם החנות ואמרו שאין להם מוסג מתי יגיע הipod shuffle של גיגה והipod mini החדש יש להם אז הדילמה היא אם יגיע הipod shuffle מה לבחור כי מצד אחד רציתי dok ואם אני ירצה להעביר קבצים מהmini אני צריך את הכבל סיכרון מצד שני יש לו 4 גיגה 18 שעות ניגון ומסך עכשיו אם לא יהיה להם את הipod shuffle ואתם תגידו שכדי לבחור אותו האם לקנות ב…

• 12 תגובות
    • 998 צפיות
  14. Started by nadaw,

מי עדיף?? ולמה לכל כיוון?? הם בערך באותו הגודל ואותו המשקל.. ואותו מחיר... אז מי יותר טוב??? למה???

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by noamb,

אני מעוניין לקנות רמקולים(2.1) בסביבות ה-500 ש"ח(מקסימום). אשמח לקבל המלצות , אין לי שום העדפה לחברה מסוימת. תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by whodosntlikeomri,

למי שמעוניין הוספתי גם לגירסה האחרונה 1.65 עברית מי שמעוניין שיצור איתי קשר...

• 12 תגובות
    • 757 צפיות
  17. זאת המערכת http://www.jumbo.co.il/Product.asp?ProductID=13086

• 12 תגובות
    • 939 צפיות
  18. אם מישהו מכיר השואה בין השנים או חוות דעת אישית... (בלי קשר לוידאו)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ChampTheDog,

http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=393 זה המחיר הכי נמוך שמצאתי לפי מה שהבנתי הוא הנגן הכי טוב בשוק אז יש לי כמה שאלות לגביו: מאיזה חומר הוא עשוי? שווה להוסיף עוד 70 שקל ולקנות מpandas שזו חנות מוכרת במקום לקנות אוזניות איכותיות יותר? מה שנותנים באתר זה החבילה המלאה? אין לי מושג איזה חיבור usb יש לי וקניתי את המחשב לפניי ארבע שנים, הusb יתאים או שאני צריך לקנות כרטיס? מה דעתכם עליו? עריכה: אני יכול להחליף את הסוללה וההארד דיסק של הנגן מבלי לשלם הרבה כסף לחברה? איפה אני יכול לקנות מוצרים נוספים לנגן? כמו סוללה(בהנחה שאפשר להחליף), נרתיק, שלט וכו'.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. התקציב היה 170 ש"ח מלכתחילה, אז לפני שתמליצו, אני לא יכול להעלות אפילו בשקל מעל ל-300 ש"ח! העליתי ל-300 ש"ח כי ראיתי שבתקציב הקודם היה אפשר להשיג רק CREATIVE SBS 370! אז לענייננו, יש לי כרטיס קול מובנה על לוח אם ABIT NF7. עד עכשיו היו לי רמקולים ואוזניות ג'נריות, ששניהם ביחד עולים פחות מ-50! לגביי האוזניות, אין לי בעיה; אני משתמש בהם רק למשחקים והצליל נורמלי. אבל לגביי הרמקולים, אני אוהב להקשיב בהם למוזיקה וסרטים, והאיכות שלהם פשוט על הפנים :-X, אני רק שומע רעשים. אז אני עכשיו מחפש לקנות רמקולים איכותיים (עד כמה שאפשר) בתקציב של 300 ש"ח, שמיועדים בעיקר לסרטים ומוזיקה. לפי החיפושים שעשיתי, אלה הרמקולים הכי מתאימים שלא עוברים את התקציב שציינתי: Creative Inspire 2500 (…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. לידידה שלי נמחק הדרייבר/התקלקל.... יש לה כרטיס קול מובנה בלוח אם ווינדווס xp אם מישו יוכל לעזור לי איך אפשר להתקין את הדרייבר דרך הווינדווס... תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אוקי, שלום, פעם כבר פתחתי דיון, וחשבתי שאני יקנה את הARCHOS GMINI XS202 מאז השתנו דברים..... אז חשבתי הרבה, והתייעצתי לקראת קניית נגן חדש, יש לי 4 אופציות עיקריות ואני צריך שתעזרו לי להחליט, אני צריך שיהיה מעוצב, איכותי, חזק, בעל פיצרים וכו.. הנה ההתלבטות: 1. IRIVER IFP 799. יתרונות: איכותי במיוחד. חסרונות: פחות יפה ממהנגן השלישי והרביעי. עוד נקודה שמישהו אמר לי שעומד להגיע מחליף ל799, U10 למישהו יש מושג?? 2. Creative muvo micro V/N200 1GB יתרונות: איכותי במיוחד חסרונות: פחות יפה מהנגן השלישי והרביעי. 3. 2GB I- AUDIO 5 (לא X5, רק 5) יתרונות: יותר יפה מהראשון והשני, 2GB. חסרונות: פחות איכותי מהראשון והשני. עוד מהחברה אי אודיו, זה הF1, שנמכר רק בקוריאה, אבל אני מגיע גם לקור…

• 12 תגובות
    • 980 צפיות
  23. ברשותי APEX 811 המחובר לטלוויזיה 21 אינץ' תוצרת טושיבה. ברצוני להשקיע סכום מכובד (340 ש"ח) בכבלים MONSTER component video. הכבלים הנ"ל מפורסמים בזכות איכות תמונה המאד גבוהה שהם מספקים. האם אני אראה הבדל משמעותי למרות שברשותי טלוויזיה קטנה ומכשיר DVD זול? הערה: עכשיו אני משתמש ביציאת בננה. אני מבקש תגובות רציניות מאנשים שבאמת מבינים בתחום.

• 12 תגובות
    • 992 צפיות
  24. Started by Ic3 CuB3,

מישהו שמע על המוצר ? למה בכל חנות באינטרנט שאני מחפש אני מוצא את כל המכשירים של החברה אך לא את זה ? יש אותו בכלל לארץ? הוא יגיע לארץ בכלל ? מה יהיה מחירו ? לפי הביקורות בחו"ל הוא נראה מכשיר טוב מאוד.....אך יקר מאד. תודה לעוזרים ! שבת שלום !

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. ל-מה בעצם הם טובים, אם אפשר במחיר שלהם לקנות מכשירים עם הרבה יותר מקום כמו 20 G או 40 G ועם אפשרויות תצוגה ודברים אחרים יותר טובים?

• 12 תגובות
    • 967 צפיות

דיונים חדשים בפורומים