עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. כמו שאומרת הכותרת. ה-HTPC שלי מחובר כרגע בכבל VGA סטנדרטי (אין DVI ב-TV). הרזולוציה המקסימלית שהיא מוכנה לקבל בכניסה הזו היא HDR. כשאני מחבר את ה-HDMI אני מקבל no signal על המסך. כרטיס המסך הוא Onboard HD 3200.

2. היי, יש לי את הנגן (H340) כבר שבוע והכל עד עכשיו סבבה (חוץ מהבטרייה שמשום מה נגמרת אחרי איזה 7 שעות) לאחרונה ניסיתי להעביר קבצי וידאו לתוכו והיו כאלה שעברו (סרטונים קצרים) וכאלה שהנגן פשוט לא קרא אותם (סרטים, סדרות) ניסיתי 4 תוכנות המרה שונות (כולל ה Iriveter) ועדיין שום דבר לא מצליח... ??? רציתי אולי לדעת אם אני עושה משהו לא נכון... או שאולי הוא לא תומך בקבצים כל כך גדולים... אין לי מושג כבר מה לעשות :-X אם למישהו יש מושג... תודה.

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. מחפש משהו עד 500 שקל גג. כמה שיותר איכותי, שיהיה קצת באס... זה מה שמצאתי הכי קרוב- http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=DC315&Cat2Cat1ID=1957&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. אני חושב שרובכם כבר יכולים לנחש מה קרה, יש (היו?) לי רמקולים מעאפנים כאלו ממע' מיניסטריאו שרציתי לחבר למחשב של אחותי כדי שתעזוב אותי כבר.. הוצאתי אותם וברוב טיפשותי השארתי אותם בסלון. בזמן שאח שלי חזר מהבצפר לא הייתי בבית והוא החליט לענות אותם (שטן קטן), הוא דחף את הטוויטר (אני לא בטוח שזה טוויטר אבל זאת חתיכת בועה כזאת) פנימה ועכשיו הסאונד שיוצא נשמע קצת דפוק . האם יש דרך לתקן את זה ??

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Zilberberg,

שלום, אני מחפש רמקולים למחשב (2.1) שיעמדו בשלוש דרישות: א. ניתן לשמוע בהם מוזיקה קלאסית באיכות טובה (בהתאם למגבלת התקציב). ב. סביבות 35W לרמקולים הלוויינים. ג. בסביבות 700 ש"ח. בעיקרון שקלתי לקנות את ה-Logitech Z623 ואולם מביקורות שונות שראיתי (כולל ביקורת מאתר זה) החלטתי לרדת מהם. הצעות לרמקולים אחרים? דרך אגב, האם כדאי להתפשר על מערכת 2.0 ולקבל רמקולים באיכות טובה יותר?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. וותיקי הפורום פה בטוח מכירים את הרמקולים המאוד "חמודים" האלה , בטח יחסית לרמקולים של מחשב : ) בכל מקרה , הסאב הפסיק לפעול (לייצר את הבאסים) . הרמקולים שמחוברים דרכו עובדים בסדר גמור (חוץ מבעייה קטנה ששני חיבורים באחורה של הסאב גם הלכו אבל זה פחות קריטי אם כי , מישהו שמבין בכיף יכול להביא עצה מה לעשות בקשר לזה גם) . קצת מוזר לי , שהסאב עצמו שרוף אבל הוא ממשיך לתפעל את הרמקולים אבל מצד שני ...יכול להיות שאלו בכלל שני מעגלים / דברים שונים . אז מה אתם אומרים : 1. לפתוח אם הסאב בעצמי ולראות מה קרה שם בדיוק או שזה מסוכן מדי ( בשבילי ובשביל הסאב : P ) ? 2. יכול להיות שזו רק בעייה של חיבורים או 100% שהדרייבר נשרף ? 3. מה לגבי החיבורים מאחורה ? או שלחסוך לעצמי את כל הבלאגן …

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. מדי כמה שנים התקן של החריץ הפנימי לכרטיסי הרחבה משתנה (ISA---PCI---PCI-E ), לי אישית פשוט נישבר הז' כול פעם מחדש לזרוק לפח כרטיסים תקינים ,איכותיים וטובים מאוד של חברות מובילות שעלו לי בזמנו הרבה כסף,והצריכו ממני הרבה זמן וטרחה עד שהצלחתי להשיגם. לכן,אני ממש לא מעוניין להמשיך להיות כפוף ל-"אופנה" המשתנה תדיר של תקני החיבור. ב-USB לעומת זאת,יש תאימות לאחור ,כלומר גם רכיב מלפני 10 שנים שנועד לעבוד בתקן USB גירסה 1 יוכל לעבוד עם מחשב מודרני בן ימינו עם USB2 . השאלה היא האם ממשק התקשורת- USB2 מספיק מהיר על מנת לספק את רוחב הפס להתקני הרחבה שמשמשים לצרכים כמו: כרטיסי קול,כרטיסי DVR וכרטיסים שנועדו לקלוט לווינים (בשילוב עם צלחת לווין כמובן) חשוב לציין שבמונח "כרטיסים",אני לא ב…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by shtroodel,

טוב אז ככה יש לי כרטיס קול ויברה 128 של קריאטיב שמחובר למערכת סטריאו שלי אני רוצה להוסיף לזה סאב נפרד וליצור מערכת 2.1 מאולתרת... הקטע הוא שאני ממש ממש לא הולך להוציא על זה הרבה כסף ככה שבבקשה לא להציע לי קליפש למיניהם... אני רוצה או לקנות סאב ממש בזול או לבנות אותו בעצמי אם למישהו יש אתר שמסביר איך אז יש לי את היכולת והזמן לבנות כזה... בגלל שזה לחדר שלי ולא יגיע לרמה מדהימה גם ככה אני חושב ש 8 אינטש אפילו יספיק הצעות?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by gmpc,

שלום לכולם, שאלה שאני מקווה הקשורה לפורום הנ"ל: ברשותי כ.מסך 4850HD בעל יציאת VGA, DVI , HDMI: VGA מחובר למסך המחשב. כאשר אני מחבר כבל HDMI ל LCD כל הסאונד של המחשב יוצא לטלויזיה, שזה לא קע יחד עם זאת במידה ואני מעוניין לגלוש בטלויזיה לצורך העניין ולשמוע מוסיקה במחשב - המצב בעייתי. האם ניתן איכשהוא לקנפג שהסאונד יצא מהרמקולים של המחשב במקום מהטלויזיה כאשר ה HDMI מחובר? האם עליי להשתמש ביציאת DVI במקום ה HDMI לצורך כך? תודה רבה מראש.. אלעד.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  10. Started by אלון ס.,

אני רוצה להזמין את הנגן משהו יכול לתת לי אתרים שמהם אפשר להזמין מחול או מהארץ אתרים מוכרים וזולים שאמין לקנות שם. תודה.

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by T-Flash,

האם האוזניות האלה טובות יחסית למחיר של 1300 שח? http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=149116&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=161&aff=Zap

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by DisinfectedDuck,

אני מחפש את ה-621 של ALTEC LANSING והבנתי שהם לא קיימים בארץ. אני שוקל אם להזמין אותם מחו"ל או להתפשר על ה-2100. יש מכס על רמקולים??

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  13. ראיתי היום שבאג יצאו במכירה מוקדמת ל multi console. אז קראתי עליו קצת והוא נשמע מעולה! משלב את כל מה שיש בסטרימר בנטסף לHTPC חזק מאוד. השאלה שלי היא האם אני מפספס משהו שאני פשוט לא מבין בו ומה הן האלטרנטיבות? תודה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. שלום לכולם. בשבוע הקרוב תגיע טלוויזית ה-LCD החדשה שהזמנתי (A450), ויש לי בבית לפטופ של לנובו (יציאת VGA). אני מעוניין לחבר את הלפטופ לטלוויזיה ולהזרים דרכו תכני HD (קבצי MKV). אני מחפש תוכנה שתציג כתוביות בעברית עם הסרטים (בצורה טובה), לא כמו VLC שמשתגעת עם העברית. בנוסף אני מחפש דרך שבה אני אוכל לשלוט על התוכנה (עם שלט כלומר), צריך כרטיס טלוויזיה בשביל זה? התכנון שלי שהמחשב יהיה סגור (לא מכובה, פשוט שה"מכסה" סגור), ועדיין אני יוכל לשלוט על התוכנה ולצפות בסרטים. תודה רבה לכולם.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by עדי נסטסה,

אהלן, מה אתם אומרים על הרמקולים האלה: HN-580D ORTECH

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by TGP,

לא יודעים איזה נגן מתאים לתקציב שלכם? לא מבינים בנושא הנגנים ורוצים עוד חוות דעת מלבד הפורומים? TGP מצא רעיון בשבילכם. מלבד מערכת הפורומים שנמצאת באתר, עכשיו ישנה מערכת נגן אידאלי שתמצא עבורכם את הנגנים המתאימים ביותר לצרכים שלכם. לידיעה על המערכת- http://www.tgp-il.net/newslinks/EEkEVkZpZlQAstAGKX.php למערכת עצמה- http://www.tgp-il.net/players/search.php

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by redead,

הכלבה הרסה לגמרי לגמרי את השלט אין ממנו כמעט זכר... איפה לכל הרוחות אני יכול למצוא עכשיו שלט מתאים לרסיבר הזה?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. לי יש כשנה את נגן ה-IHP120 נהנה ממנו כל רגע ומשתמש בו המון אבל אחותי לא צריכה את הפיצ'רים הנוספים כמו רדיו\יציאות כניסות אופטיות וכדומה. המתמודדים הם קצת שונים אחד מהשני אבל עקב המחיר היחסית קרוב הם מתמודדים אחד מול השני בקרב, והם הריו קארבון 5GB מול הריו קארמה. על מה אתם הייתם ממליצים ? הדבר דיי דחוףשכם הנגן יקנה היום... תודה מראש...

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. היי אנשים , אני כנראה מביא עוד היום כמה רמקולים , ראיתי אותם היום , והם נראים סבבה לגמרי... אני צריך חוות דעת כללית על החברות , לא על כל דגם ספיציפי , אלה באופן כללי על החברות שמייצרות.. איזה שם יש להם בשוק. כדי לדעת אם אילו חברות איכותיות או Peerels בכל מקרה , החברות הם : JBL - שסה"כ אני מכיר אותם , והבנתי שהם לא רעים בכלל. Eltax - לא שמעתי עליהם , אבל ראיתי בזאפ , והמחירים שלהם בסביבות ה 1500-2500 לזוג. אני מדבר על הגדולים , לא על הסטים הקטנים שמגיעים עם 5 רמקולים קטנים ומעפנים Mordaunt Short - שגם כאן , ראיתי שהמחירים של הרמקולים נעים מ1500 ומגיעים למעל עשר אלף.. Tannoy - אין לי מושג Sansui - חברה מוכרת , איך היא בסה"כ בתחום הרמקולים? Morel מחר או מחרתיים אתם כבר תב…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by asaf556,

איך הכרטיס הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=621&CatCode=359 ואם אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס חיצוני אחר במחיר דומה או אפילו עד 500 שקל אני אשמח השימושים בו היו צפייה בטלויזיה וחיבור קונסולות וdvd[br]פורסם בתאריך: 19.08.2008 בשעה 18:59:09 עזרה בבקשה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  21. אני צופה בשידורי טלביזיה רגילים (ספורט, סדרות טבע) וכן DVD ו CD צרובים ... האם יש משמעות לדולבי דיגיטל בשבילי? האם פרולוגיק 2 מספיק ? מה זה DVD-AUDIO ? מה משמעותו ? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שלום לכולם! אני כבר די הרבה זמן עובר פה על ההודעות וקורא פה בקהילה. אני מעוניין לשדרג את הסאונד שלי במחשב. אני מתלבט במה להשקיע, כרטיס קול, רמקולים חדשים או בשניהם. התעניינתי בכמה רכיבים וראיתי ביקורות על כרטיסי קול שונים ודי התלהבתי מה CREATIVE AUDIGY 2sz (הרגיל) לפני כמה דקות ראיתי באתר KSP (אני יודע שהרבה יגידו לי לא להתקרב לשם אבל נשים את זה בצד) את הכרטיס ?CREATIVE Audigy 4 SE במחיר של 260 ש"ח. לשאלות: 1. האם זו טעות באתר וזה בלי ה4? (כלומר האודיג'י הראשון) 2. איך הוא בהשוואה ל AUDIGY 2sz היקר ממנו? אשמח גם לפרטים טכניים שלו (האודיג'י הרביעי) 3. במה שווה לי להשקיע? כיום אני עובד עם כרטיס קול מובנה AC97 ורמקולים 4.1 של EACAN ומערכת סטראו שמחוברים בצורה מאולטרת לקבלת …

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by overload,

איזה מהרמקולים האלה יותר איכותיים ? Altec Lansing ATP 3 2.1 Speakers Altec Lansing AX 3021 Speakers Altec Lansing 2100 Speakers (הם שווים את ה650 שקל ? :-\) Logitech Z-340 33W 2.1 Speakers Creative Labs Inspire 2400 Hercules XPS-210 50W-RMS 2.1 Speakers אולי כדאי לחקות לCreative Labs Inspire 2400 שיגיעו לארץ ??? אם יש לכם הצעה יותר טובה כולי אוזן (לא יותר מ650 ש"ח).

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by doreiny,

שלום לכולם השבוע החלטתי לקנות את ה x5l מחו"ל אבל בגלל שאין למכשיר אחריות בארץ שקלתי לרכוש במקום את ה h320 השאלה אם לא ממש משנה הקטע של האחריות ושווה לקנות את המכשיר(x5l) בכל זאת.. תודה מראש לעוזרים..

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Shbd,

שלום לכם... אני מעוניין בנגן mp3 אחד ג'יגה. עקב כך שתציבי לא גדול חשבתי על ERGOTECH DEEJAY MP3 1GB שהוא נגן ששמעתי איתו אצל כמה מחבריי ושמעים בו סבבה לגמרי. והוא גם מתאים בול לתקציב של - 100 דולר. השאלה שלי האם הוא אמין? שווה לקנות אותו? יש אחריות טובה בארץ? בכלל אני רואה כאן שממליצים על נגנים של iriver וכל החברות הגדולות שעולות ממש המון ההבדל בסאונד - איכות השמיעה גדול כל כך?

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים