אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
מחפש המלצה לרמקול Bluetooth עמיד במים עד 500 שקל + -
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה שאני מקווה הקשורה לפורום הנ"ל: ברשותי כ.מסך 4850HD בעל יציאת VGA, DVI , HDMI: VGA מחובר למסך המחשב. כאשר אני מחבר כבל HDMI ל LCD כל הסאונד של המחשב יוצא לטלויזיה, שזה לא קע יחד עם זאת במידה ואני מעוניין לגלוש בטלויזיה לצורך העניין ולשמוע מוסיקה במחשב - המצב בעייתי. האם ניתן איכשהוא לקנפג שהסאונד יצא מהרמקולים של המחשב במקום מהטלויזיה כאשר ה HDMI מחובר? האם עליי להשתמש ביציאת DVI במקום ה HDMI לצורך כך? תודה רבה מראש.. אלעד.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות לריצה עם דגש על צליל איכותי ונוחות. אין בעיה גם להזמין מאתרים בחו"ל.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עד היום ראיתי סרטים דרך הדיסק קשיח חיצוני שאותו הייתי מחבר לכניסת ה USB לאחרונה שקע הUSB ניזוק חיפשתי שקע כזה בכל דרום ת"א אך לשווא שמתי לב שבטלויזיה יש עוד 2 כניסות HDMI השאלה שלי אם אני קונה מעביר מ HDMI ל USB FEMALE האם אני אוכל לשוב לראות סרטים דרך הדיסק קשיח
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם... אני מעוניין בנגן mp3 אחד ג'יגה. עקב כך שתציבי לא גדול חשבתי על ERGOTECH DEEJAY MP3 1GB שהוא נגן ששמעתי איתו אצל כמה מחבריי ושמעים בו סבבה לגמרי. והוא גם מתאים בול לתקציב של - 100 דולר. השאלה שלי האם הוא אמין? שווה לקנות אותו? יש אחריות טובה בארץ? בכלל אני רואה כאן שממליצים על נגנים של iriver וכל החברות הגדולות שעולות ממש המון ההבדל בסאונד - איכות השמיעה גדול כל כך?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הסט מיועד לחדר ממוצע (2.5 / 1 מטר (בערך ) ) לפי השוואות שמצאתי ה- XFORCE מוציא יותר ואט = טוב יותר כאשר ההספק הכולל שלו זה 100W ושל ה- LOGITECH 70 W מה כדאי יותר ?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! עקב העובדה, שכל יום פותחים נושא חדש עם אותם שאלות בקשר לאיפוד, הכוללות שאלות כמו איך מעבירים שירים לאיטונס וכ'ו , החלטתי לכתוב מדריך שיסביר פעם אחת ולתמיד איך עושים את זה, קבלו אותו : מדריך לאיטונס: יש כמה שלבים כיצד להעביר מוזיקה לאיפוד: 1- דרך סנכרון אוטומטי. 2-דרך סנכרון ידני. אנחנו נבחר בסנכרון ידני: קודם כל מתקינים את האיטונס, שאותה מורידים מהאתר של אפל, אחר כך בפעם הראשונה שתפעילו את התוכנה ,התוכנה תבקש ממכם לבחור עם אתם רוצים לסנכרן באופן אוטומטי את האיפוד ולהעביר את כל השירים שיש לכם על המחשב לאיפוד באופן אוטומטי. אל תבחרו בסנכרון אוטומטי, תבחרו סנכרון ידני. סנכרון ידני: איך שאתם מסיימים להגדיר את כל ההגדרות לאחר שהתקנת את האיטוס והפעלת אותו …
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה מהרמקולים האלה יותר איכותיים ? Altec Lansing ATP 3 2.1 Speakers Altec Lansing AX 3021 Speakers Altec Lansing 2100 Speakers (הם שווים את ה650 שקל ? :-\) Logitech Z-340 33W 2.1 Speakers Creative Labs Inspire 2400 Hercules XPS-210 50W-RMS 2.1 Speakers אולי כדאי לחקות לCreative Labs Inspire 2400 שיגיעו לארץ ??? אם יש לכם הצעה יותר טובה כולי אוזן (לא יותר מ650 ש"ח).
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מערכת קולנוע ביתי 5.1 ערוצים בתקציב מינמום לחדר 4X3.5 יחובר למחשב ביחד עם מסך 32" FHD יש הכנות לכול הרמקולים (כבלים דרך הקיר) רמקולים לטלייה בלבד
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מעוניין בהמלצות לכרטיס קול (כרגע יש לי on board עלוב) שיהיה 5.1 ובעל יציאה דיגיטלית coax איכותית: SBlive GTXP או אודיג'י? הרעיון הוא לחבר את הרסיבר שלי באמצעות החיבור הזה ואין לי אפשרות לחבר אופטית. השימוש העיקרי: סרטים ומוזיקה. בעבר ראיתי דעה לא טובה בפורום על היציאה הקואקסלית של הGTXP האמנם? הבדל אחד שידוע לי הוא בצורת החיבור (RCA יחיד ב-GTXP ופלאג מונו PL קטן ב-SB) שגם זה לא ברור לי מה עדיף.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני חושב שרובכם כבר יכולים לנחש מה קרה, יש (היו?) לי רמקולים מעאפנים כאלו ממע' מיניסטריאו שרציתי לחבר למחשב של אחותי כדי שתעזוב אותי כבר.. הוצאתי אותם וברוב טיפשותי השארתי אותם בסלון. בזמן שאח שלי חזר מהבצפר לא הייתי בבית והוא החליט לענות אותם (שטן קטן), הוא דחף את הטוויטר (אני לא בטוח שזה טוויטר אבל זאת חתיכת בועה כזאת) פנימה ועכשיו הסאונד שיוצא נשמע קצת דפוק . האם יש דרך לתקן את זה ??
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי כרטיס קול ויברה 128 של קריאטיב שמחובר למערכת סטריאו שלי אני רוצה להוסיף לזה סאב נפרד וליצור מערכת 2.1 מאולתרת... הקטע הוא שאני ממש ממש לא הולך להוציא על זה הרבה כסף ככה שבבקשה לא להציע לי קליפש למיניהם... אני רוצה או לקנות סאב ממש בזול או לבנות אותו בעצמי אם למישהו יש אתר שמסביר איך אז יש לי את היכולת והזמן לבנות כזה... בגלל שזה לחדר שלי ולא יגיע לרמה מדהימה גם ככה אני חושב ש 8 אינטש אפילו יספיק הצעות?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום כולם, מעוניין בהמלצה לרסיבר\מגבר לשימוש יום יומי : גם טלויזיה ובעיקר למוזיקה. כרגע השימוש העיקרי הוא באוזניות סנהייזר HD800 תובעניות מאוד. רסיבר סביר של דנון ב3000 ש"ח היה בינוני למדי באיכות שמע- אין לי את הדגם הספציפי. מחפש בעיקר רסיבר איכותי באזור ה4000-6000 ש"ח שיספק מענה סביר לאוזניות- ובעתיד גם לרמקולים איכותיים, אלא אם כן יש למישהו הצעה לשילוב אחר של הגברה.. מבקש בלי להלאות אותי בפרטים ובמוצרים שקשה להשיג כי יש לי הבנה בסיסית בלבד מהבחינה הטכנית. אם יש רסיבר טוב של ימאהה עדיף כי יש לי מחירים טובים על המוצרים שלהם. תודה מראש, עוז
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יום שישי הזה ההורים שלי טסים להונג-קונג(כנס עסקים לשיווק - לא משנה) ואני הבנתי שהמחירים בהונג קונג דומים למחירים בארה'ב ואף נמוכים יותר ושהשוק שם לא מוצף בזיופים כמו בתאילנד(תקנו אותי אם אני טועה) אז אני מחפש נגן מוזיקה נייד ב100 עד 150 דולר. עד עכשיו חשבתי על הMNZF 610 של SONY. אבל אני לא 100% בטוח, מפני ששמעתי על הHIGH MD החדש.... בקיצור - הדרישות שלי מהנגן: - עמיד!!! הנגן ישמש בעיקר לשמיעת מוזיקה בזמן רכיבה על אופניים!(ניסיתי לשמוע עם דיסקמן עם בולם זעזועים נורמים-טוב וזה היה פשוט נוראי!) אסור שיקפוץ!! - בעל עיצוב יפה! לא חייב איזה מלך יופי כמו הIpod אבל לא משהו ממש מכוער! - בעל ממשק נוח! הממשק שאני רגיל אליו הכי זה מחשב עם אוזניות וWINAMP - בעל יכולת איכסון …
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחפש משהו עד 500 שקל גג. כמה שיותר איכותי, שיהיה קצת באס... זה מה שמצאתי הכי קרוב- http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=DC315&Cat2Cat1ID=1957&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך שתמליצו על סט רמקולים של 2.1 במחיר של 300-400 ש"ח. בעקרון אני עושה כמעט הכל, גם משחק במשחקים, גם שומע מוזיקה, וגם רואה סרטים, אבל כמובן שאני לא חייב משהו עם Dolby או משהו כזה. אני צריך משהו ממוצע פלוס. תודה לכל העוזרים.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה שתעזרו לי לבחור רמקולים מהאתר www.newegg.com לא משנה לי איזה אבל שיהיו מעולים עד 150 בערך $ תודה
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מגבר של רכב בבית שהוא 2 ערוצים ויש לי גם מערכת איווה ישנה שהיא גם 2 ערוצים,אני מעונין לחבר את המגבר של הרכב למחשב/מערכת כך שיהיה לי 4 ערוצי הגברה,איך עושים כזה דבר?,יש לי לוח M אסוס P5B והכרטיס קול הואADI AD 1988A אני חושב ויש לי דריבר במחשב שניקרא SOUNDMAX
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כמו שאומרת הכותרת. ה-HTPC שלי מחובר כרגע בכבל VGA סטנדרטי (אין DVI ב-TV). הרזולוציה המקסימלית שהיא מוכנה לקבל בכניסה הזו היא HDR. כשאני מחבר את ה-HDMI אני מקבל no signal על המסך. כרטיס המסך הוא Onboard HD 3200.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב אז ככה : הזמנתי את הטלוויזיה הזאת SAMSUNG LED UA46F5500 ואמרו לי שאין אותה בארץ יותר יש רק את הדגם החדש SAMSUNG 46H5303 ההזמנה מהחנות cell-tech מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר חיפושים רבים ברשת האינטרנט סוף סוף מצאתי פורום כלבבי יש לי מספר שאלות-רכשתי רסיבר של jvc 5032 1 אני מחובר כרגע בין המחשב לטלויזיה ע"י שני כבלים אחד וידאו והשני אודיו כאשר האודיו הוא ביציאה מכרטיס הקול pl כמו של מיקרופון אני רוצה לרכוש כרטיס קול חדש עם יציאה דיגיטלית או אופטית האם היציאה הנל תתחבר לכרטיס הקול החדש 2 אני צריך המלצות איזה כרטיס קול לרכוש כאשר ברשותי הרסיבר שצויין וחמישה רמקולים . 3 האם יש הבדל בין יציאה rca /pl / או אופטי מבחינתי כאשר אני רוצה לשמוע דיגיטלי 4 בעיה נוספת היא שמאז החיבור בין המחשב לטלויזיה יש לציין שזה כבל 10 מטר בעל סופיות זהב מופיע לי שני קוים רצים על מסך הטלויזיה כאשר אני צופה בסרט האם יש פתרון לכך. אודה לכם על קבלת תש…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רמקולים למחשב (2.1) שיעמדו בשלוש דרישות: א. ניתן לשמוע בהם מוזיקה קלאסית באיכות טובה (בהתאם למגבלת התקציב). ב. סביבות 35W לרמקולים הלוויינים. ג. בסביבות 700 ש"ח. בעיקרון שקלתי לקנות את ה-Logitech Z623 ואולם מביקורות שונות שראיתי (כולל ביקורת מאתר זה) החלטתי לרדת מהם. הצעות לרמקולים אחרים? דרך אגב, האם כדאי להתפשר על מערכת 2.0 ולקבל רמקולים באיכות טובה יותר?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מסך 24 FULL HD הוא מחובר למחשב בDVI אם אני צופה דרך המחשב בסרט HD אני יקבל HD או לא? נ.ב איך מגדירים ביאס פורמט רחב?הוא עושה לי דמויות שמנות וחצי מהתמונה כבר יוצאת מהמסך....
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כבר די הרבה זמן עובר פה על ההודעות וקורא פה בקהילה. אני מעוניין לשדרג את הסאונד שלי במחשב. אני מתלבט במה להשקיע, כרטיס קול, רמקולים חדשים או בשניהם. התעניינתי בכמה רכיבים וראיתי ביקורות על כרטיסי קול שונים ודי התלהבתי מה CREATIVE AUDIGY 2sz (הרגיל) לפני כמה דקות ראיתי באתר KSP (אני יודע שהרבה יגידו לי לא להתקרב לשם אבל נשים את זה בצד) את הכרטיס ?CREATIVE Audigy 4 SE במחיר של 260 ש"ח. לשאלות: 1. האם זו טעות באתר וזה בלי ה4? (כלומר האודיג'י הראשון) 2. איך הוא בהשוואה ל AUDIGY 2sz היקר ממנו? אשמח גם לפרטים טכניים שלו (האודיג'י הרביעי) 3. במה שווה לי להשקיע? כיום אני עובד עם כרטיס קול מובנה AC97 ורמקולים 4.1 של EACAN ומערכת סטראו שמחוברים בצורה מאולטרת לקבלת …
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם השבוע החלטתי לקנות את ה x5l מחו"ל אבל בגלל שאין למכשיר אחריות בארץ שקלתי לרכוש במקום את ה h320 השאלה אם לא ממש משנה הקטע של האחריות ושווה לקנות את המכשיר(x5l) בכל זאת.. תודה מראש לעוזרים..
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-