אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה. אני צריך טלויזיה, וחשבתי לעצמי לקנות את זו - http://www.amazon.com/gp/product/B00IXPP7W0/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER כי הרי איך אפשר להגיד לא לטלויזיה עם כאלה נתונים וביקורות ומחיר של 2000 ש"ח כולל הכל. השאלה שעולה היא, מה אני צריך לקנות בשביל להתאים אותה לרשת החשמלית בארץ? שימו לב, הדבר היחיד שאי פעם יתחבר לטלויזיה הזו הוא המחשב שלי, לא יהיה שום ממיר, אז אין מה לדאוג לגבי התאמה שלו.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אתם יודעים איפה אפשר למצוא אנט מוצרים כאלה ( ל DJ ) ???
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ראיתי היום שבאג יצאו במכירה מוקדמת ל multi console. אז קראתי עליו קצת והוא נשמע מעולה! משלב את כל מה שיש בסטרימר בנטסף לHTPC חזק מאוד. השאלה שלי היא האם אני מפספס משהו שאני פשוט לא מבין בו ומה הן האלטרנטיבות? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ב250 שח. שוות ? (מחיר רגיל 480 שח ) או יש משהו עדיף? מחפש אוזניות בכללי טובות אבל לא משהו במיוחד. בשביל שמיעה אלחוטית דרך טלווזיה (סוני 828 50) ומחשב .
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מנסה לקנות LCD 32 בחנות אחת ממליצים על SONY 302 בשנייה Toshiba AV700 בשלישית Toshiba LV703 ברביעית Toshiba AV703 בחמישית Toshiba LV733 ורוב האנשים שקנו טלוויזיה של ה HAIR אומרים שזו ההחלטה הכי טובה שלהם לי אישית יש בבית LG 23UR ובחנות ממליצים על LG LD460 אז יש פה 7 דגמים והמלצה מהחברים ללכת על HAIR כולן באותו מחיר 2200 +- הלכתי לחנויות בכל חנות תמיד זו שהמוכר ממליץ עליה נראית הכי טוב כי היא עומדת ומכוילת ככה שהיא תימכר אז מה אתם אומרים מה שווה לקנות? הדבר שהכי חשוב לי בטלוויזיה שהיא תציג סרטים וסדרות בצורה הטובה ביותר גם בערוצים בחדות גבוהה וגם בערוצים הרגילים שלא כמו במסכים שיצא לי לראות שיודעים לשדר טוב רק בחדות גבוהה ואי אפשר לראות בהם חדש…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
חברה יחסית חדשה שמתחרה באוזניות של DRE , הביקורות באינטרנט מאוד טובות. השאלה אם מישהו כבר רכש \ יצא לשמוע את האוזניות שלהם , אני מדבר על אוזניות ON EAR מהדגמים TRACKS \ TRACKS HD . תודה. http://www.solrepublic.com/headphones
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום כולם הסתובבתי בחנויות אלקטרוניקה מוזיקה חשמל ומה לא ולא מצאתי כבל אודיו נורמלי לכרטיס קול שלי אני מחפש כבל בצד אחד PL מוגן כיפוף עם קפיצים מוזהב ובצד שני RCA מוזהב.חשוב שיהיו מאוזנים (BALANCED) כי זה כפול.ראיתי כאלה כבלים לגיטרות אבל זה שני מונו (טוב סטריאו זה שני מונו אבל לא הייתי בטוח אם לקנות אותם...) אשמח לעצות. קראתי את הספר של ה 1212 וחשוב שכבלים יהיו מאוזנים.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה לחבר את הרסיבר למחשב אבל איזה כבל אני צריך ? יש לי גם רמקולים של מחשב microlab solo7c אפשר לחבר אותם לרסיבר ?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, מחפש המלצה לרמקול בלוטוס נייד עמיד במים חשוב לי שיהיה איכותי וחזק ושיחזיק כמה שיותר בטעינה אחת חשוב לי גם(אבל הרבה פחות) שיהיה נוח לשימוש מצאתי כמה דגמים באמזון עם הרבה ביקורות טובות: http://www.amazon.com/Bluetooth-Omaker-M4-Portable-Playtime/dp/B00RBIC1IS/ref=zg_bs_12097477011_2 http://www.amazon.com/OontZ-Angle-Bluetooth-Portable-Speaker/dp/B010OYASRG/ref=zg_bs_7073956011_2 http://www.amazon.com/dp/B00NC3SU6I/ref=psdc_689637011_t2_B010OYASRG http://www.amazon.com/Photive-Waterproof-Wireless-Bluetooth-Shockproof/dp/B00K589F8A/ref=zg_bs_7073956011_18 כמובן שלא אכפת לי לקנות דגם שלא נמצא ברשימה הזאת בטווח המחירים הזה…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני עכשיו באמריקה ואני מעונין לירכוש אחד מהמכשירים האלה!! ואני דיי מבולבל ולא יודע מה כדי לי ליקנות אז רציתי לדעת עם מישהו יכול להגיד לי מהו בעצם כל מכשיר,מי יותר טוב למשל, מה יותר חזק, ועוד.. בעיקר לי חשוב הליראות קליפים במכשיר ורדיו ואיכות טובה של מוזיקה כמובן... ודרך קלה לעביר מוזיקה לא למשל התיסבוך כמו שיש באייפוד שצריך תוכנה מיוחד וכל החרטה הזאת שלמשל באייריבר אין את זה רק מכניסים יואסבי ומעבירים לא חייבים תוכנה!!! אז תעזרו לי מאיפה להחליט בתודה נמרוד!!!
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש את ה-621 של ALTEC LANSING והבנתי שהם לא קיימים בארץ. אני שוקל אם להזמין אותם מחו"ל או להתפשר על ה-2100. יש מכס על רמקולים??
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ממיר הוט שיש לו את היציאות: 1.RCA 2. SCART (21 פינים) 3. חיבור כבל לבן *2- אחד כניסה אחד יציאה ויש ברשותי LCD SHARP מדגם: 32M300 שיש לה את הכניסות: 1. RCA 2.HDMI 3. קומפוננט 4. S-video 5. חיבור כמו הכבל הלבן של הממיר 6.VGA (רשום שזה למחשב) כרגע החיבור בינהם מתבצע בכבל RCA, האם יש אפשרות לחיבור אחר שיתן לי איכות צפייה יותר גבוהה? או שRCA מספיק לאיכות השידור שממיר הוט משדר. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מרחק צפייה- בערך 3.5 מטר. שימוש עיקרי: קונסולה PS3 (עיקר השימוש), צפייה בסרטים FHD וצפייה בממיר HD של הוט. תקרת תקציב הינה בערך 3000 שקל, אך אני מעדיף לא להגיע לסכום כזה עד 2700 ככה זה נחמד. אין העדפות לדגם מסוים או לחנות מסוימת, כמובן שאני מעדיף לראות בעיניים לפני הקנייה. אני לא יודע כמה ישנה LED או LCD מהבחינה הזאת, את זה אני משאיר לכם. תודה והמשך יום נעים..
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני חושב על קניית אוזניות חדשות בימים אלה. עד עכשיו היו לי GRADO 225, טכניקה A900, ו-AKG K530. מבחינת מקור והגברה, יש לי AUDIOPHILE 2496 ו-LITTLE DOT 2 עם מנורות 4N1N (מעט איכותיות יותר מהסטוק). העניין הוא שאני מודע לעובדה שאני אצטרך בעתיד לשפר את המקור ואת ההגברה כדי לנצל אוזניות טובות יותר כמו ה-ATH-W1000, אבל כל דבר בעתו. anyways...העניין הוא שאני שומע את רוב סוגי המוזיקה, ועד עכשיו הלכתי על סוגי אוזניות שהיו ALLROUND, עם דגש טיפה יותר ספציפי על רוק ומטאל. אבל עכשיו חשבתי על משהו שיש בו יותר דגש אולי על מוזיקה קלאסית. שיהיה גם טוב ככל האפשר בדברים אחרים כמובן. אבל משובח בקלאסית. (אני יודע שאנטולי היה ממליץ על 340K שהן פשוט מעולות בקלאסית, רק שהבעיה שאני …
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קודם כל לפני שמישהו כותב "שואלים לפני!", אבא שלי קנה אותו בלי קשר אליי... הדגם הוא Pioneer DEH-P355OMP MOSFET 50W*4, קורא צרובים רב פעמיים, וקבצי MP3. מישהו מכיר את הדגם ויכול לתת עליו חוות דעת? ד"א המחיר היה 200$ בדיוטי-פרי, מחיר טוב?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש בישביל משחקים מוזיקה וסרטים למחשב החדש שאני הקנה האם כרטיס הקול hercules game theater xp ברמה הגבוהה ואם יש משהו יותר טוב אפילו אין הגבלה של כסף בנוסף הייתי רוצה המלצה של מערכת רמקולים בישביל משחקים מוזיקה וסרטים בכל סוגי המחירים והאם אפשר (ושווה) בנוסף למערכת רמקולים חדשה לחבר מערכת סטריאו שיש לי כבר
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה שתעזרו לי לבחור רמקולים מהאתר www.newegg.com לא משנה לי איזה אבל שיהיו מעולים עד 150 בערך $ תודה
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הרמקולים האלה שבתמונה: יש לי 2 שאלות אליכם: 1. האם שווה לקנות את הרמקולים האלה? {אני משיג אותם במחיר של 500 שקלים} 2. יש לי כרטיס קול די ישן מלפני שנתיים וחצי, creative vibra 128, האם ישמעו ברמקולים האלה כמו שצריך לשמוע, או שאני יהיה חייב לקנות גם כרטיס קול חדש....? המטרה היא כמובן לסרטים, משחקים ושמיעת שירים מכל הסוגים והפורמטים . תודה לכל העוזרים.
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טייפ מנהלים בעל התכונות הבאות: נפח זכרון הקלטה פנימי או ע"י כרטיס זיכרון גדול, הקלטה סטריאופונית, נגן רדיו מובנה והקלטה של שידורי הרדיו, אופציה לחיבור מיקרופון ובנוסף חיבור בו זמני של קו טלפון קווי וסלולרי (להקלטת ראיון דרך קו הטלפון), כניסת אוזניות, חיבור USB, איכות הקלטה טובה. ובעל סוללה נטענת פנימית. ואם אפשר אבל לא חייב בלי כל מיני תוכנות לצפייה בקבצים וכל מיני תוכנות המרה ושהקבצים ישמרו בפורמט MP3 התקציב שלי הוא 500 שקלים תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מגבר ישן של חברת NAD (אם מישהו מכיר) איך אני מחבר אותו לנגן mp3 ? לא מזמן קניתי iaudio m3l ואני מת לחבר אותו למגבר שלי, ואני לא כלכך מבין בדברים האלה. אני פוחד לשרוף משהו.. ???
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני כבר מת להשתמש בהם שוב לאחר שהרסיבר התחיל לא לעבוד תמיד עם ה-HDMI גם אין לי מיקרופון התקנה של הרסיבר הקיים ואני לא יודע לכוון אותו
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, החלטתי שמספיק לקנות נגני DVD שנהרסים אחרי כמה חודשים, עדיף לחבר את המחשב ישירות לטלוויזיה. כרגע אני מתבלט בסוג הכבל וידאו שאני צריך לחבר, אני מתבלט בין הכבלים הבאים : כבל S-VIDEO http://www.daganm.co.il/rec/315-%D7%9B%D7%91%D7%9C-S-VIDEO-%D7%96%D7%9B%D7%A8-%D7%96%D7%9B%D7%A8-%D7%9E%D7%95%D7%96%D7%94%D7%91,-10-%D7%9E%D7%98%D7%A8 כבל DVI - HDMI http://www.daganm.co.il/rec/321-%D7%9B%D7%91%D7%9C-HDMI-DVI-%D7%9E%D7%95%D7%96%D7%94%D7%91-%D7%91%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%9A-10-%D7%9E%D7%98%D7%A8 כבל אודיו : http://www.daganm.co.il/rec/305-%D7%9B%D7%91%D7%9C-PL-%D7%A1%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%90%D7%95-%D7%96%D7%9B%D7%A8-2xRCA-%D7%96%D7%9B%D7%A8,-10-%D7%9E%D7%98%D7%A8 ההתלבטות שלי היא…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צופה בשידורי טלביזיה רגילים (ספורט, סדרות טבע) וכן DVD ו CD צרובים ... האם יש משמעות לדולבי דיגיטל בשבילי? האם פרולוגיק 2 מספיק ? מה זה DVD-AUDIO ? מה משמעותו ? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכל אנשי הפורום המכובדים.... יש לי בבית כבר כמה סרטי בלוריי, רק שאין לי עוד איך לנגן אותם. קניתי במארז שמגיע גם DVD אז בנתיים הסתפקתי רק בזה.... אבל אני כבר רוצה לעבור לשלב הבא קודם כל - האם מוכרים נגנים בארץ? חיפשתי באתרים הרגילים (רשתות מוצרי חשמל, zap...) ולא ממש מצאתי. רק ברשתות ציוד מחשבים ראיתי שיש כוננים של ASUS שהם צורבים וקרואים. אז חשבתי לקנות כזה ולהשתמש בזה כנגן (המחשב מחובר עם HDMI לטלויזיה). החחש שלי הוא שאני לא אצליח לנגן כי אולי במחשב חסרים דברים שאמורים להיות בו כדי להצליח לנגן.... האם אני צודק? אני מבין שאפשר להשתמש בVLC + כמה plug-in's אבל קראתי שגם זה לא בטוח מספיק.... האם מישהו מכיר? …
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-