אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
היי חברים, חשבתי עם עדיף לפרסם את השאלה במדור הזה או במדור הרמקולים אך החלטתי בסוף לשעות זאת כאן מכיוון שהשאלה הסופית נוגעת לחוויה הכוללת . רציתי לדעת את דעתכם עם המערכת הבאה שכוללת את מערכת הרמקולים 5.1 + רסיבר תעשה את העבודה עבור צפייה מהנה בסראונד ושמיעת מוזיקה לפעמים אני מראש מצהיר אינני מכוון לשוק ה "HIGH END" כמו שנהוג להגיד, רק לדעת עם המערכת הנ"ל תעשה את עבודתה נאמנה 4 רמקולים שקועים בקיר (2 קדמיים ו 2 אחוריים) Pure Acoustics דגם LW86 1 רמקול סנטר Pure Acoustics דגם BQ420 1 סאב וופר Pure Acoustics דגם SL-W10 רסיבר של ONKYO דגם TXSR 313 בנוסף למערכת זו תתחבר בנקודת קצה טלוויזיה LED של LG דגם LN542Y ומחשב מדיה סנטר לנגן את הסרטים. התקציב הכולל להכול (לא כולל מח…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש מדריך להתקנה ?יש חוטים שאין לי שמץ לאן מחברים וחוטים מיותרים...
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אנשים, קניתי רמקולים של YAMAHA NSP 220 , האם אפשר לחבר אותם ישר לכרטיס הקול (SB LIVE או FORTISSIMO 3) ? או אני צריך רסיבר ? יש למישהוא מושג ?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שאלה חבר'ה אני מתכוון לקנות אוזניות, אני מחפש אוזניות בעל באס מרשים לשמיעת מוזיקה נטו. (טראקים, האוסים דאנסים וכו') ואולי קצת סרטים ומשחקים, לא משהו רציני. השאלה שלי זה איך האוזניות Sennheiser HD280 Pro והאם תג מחיר של 500 ש"ח (חדשות) זה סביר? האם יש משהו עדיף בתקציב הזה?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה מהרמקולים האלה יותר איכותיים ? Altec Lansing ATP 3 2.1 Speakers Altec Lansing AX 3021 Speakers Altec Lansing 2100 Speakers (הם שווים את ה650 שקל ? :-\) Logitech Z-340 33W 2.1 Speakers Creative Labs Inspire 2400 Hercules XPS-210 50W-RMS 2.1 Speakers אולי כדאי לחקות לCreative Labs Inspire 2400 שיגיעו לארץ ??? אם יש לכם הצעה יותר טובה כולי אוזן (לא יותר מ650 ש"ח).
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
לי יש כשנה את נגן ה-IHP120 נהנה ממנו כל רגע ומשתמש בו המון אבל אחותי לא צריכה את הפיצ'רים הנוספים כמו רדיו\יציאות כניסות אופטיות וכדומה. המתמודדים הם קצת שונים אחד מהשני אבל עקב המחיר היחסית קרוב הם מתמודדים אחד מול השני בקרב, והם הריו קארבון 5GB מול הריו קארמה. על מה אתם הייתם ממליצים ? הדבר דיי דחוףשכם הנגן יקנה היום... תודה מראש...
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחפש המלצה לרמקול Bluetooth עמיד במים עד 500 שקל + -
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יום שישי הזה ההורים שלי טסים להונג-קונג(כנס עסקים לשיווק - לא משנה) ואני הבנתי שהמחירים בהונג קונג דומים למחירים בארה'ב ואף נמוכים יותר ושהשוק שם לא מוצף בזיופים כמו בתאילנד(תקנו אותי אם אני טועה) אז אני מחפש נגן מוזיקה נייד ב100 עד 150 דולר. עד עכשיו חשבתי על הMNZF 610 של SONY. אבל אני לא 100% בטוח, מפני ששמעתי על הHIGH MD החדש.... בקיצור - הדרישות שלי מהנגן: - עמיד!!! הנגן ישמש בעיקר לשמיעת מוזיקה בזמן רכיבה על אופניים!(ניסיתי לשמוע עם דיסקמן עם בולם זעזועים נורמים-טוב וזה היה פשוט נוראי!) אסור שיקפוץ!! - בעל עיצוב יפה! לא חייב איזה מלך יופי כמו הIpod אבל לא משהו ממש מכוער! - בעל ממשק נוח! הממשק שאני רגיל אליו הכי זה מחשב עם אוזניות וWINAMP - בעל יכולת איכסון …
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! חברים שלי קונים לי מתנה לבר מצווה והם החליטו לקנות לי תווי קניה לרכישה בסך כ500- 1000 ש"ח ומכיוון שאני מקבל נאנו חשבתי לקפוץ על המציעה ולצ'פר ת' נאנו בכמה אביזרים, אך מכיוון שאני וחנויות לא מסתדרים טוב ביחד באתי להתיעץ איתכם באיזו חנות כדי לי לבקש את התלושים. מה שאני דורש מהחנות זה מחיר טוב והכי חשוב זה שיהיה מבחר. תודה ישי.
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות לריצה עם דגש על צליל איכותי ונוחות. אין בעיה גם להזמין מאתרים בחו"ל.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הימרתי על הביקורות הטובות שקראתי כאן על Altec Lansing ATP3, 2.1, קניתי ואני נהנה מכל רגע. בתקציב הזה (340 ש"ח) קשה לי להאמין שיש משהו טוב יותר. לחובבי הצליל הגבוה והמדוייק - חובה לשמוע אותם לפני שאתם קונים משהו אחר. שנה טובה וגמר חתימה טובה. פיני
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! עקב העובדה, שכל יום פותחים נושא חדש עם אותם שאלות בקשר לאיפוד, הכוללות שאלות כמו איך מעבירים שירים לאיטונס וכ'ו , החלטתי לכתוב מדריך שיסביר פעם אחת ולתמיד איך עושים את זה, קבלו אותו : מדריך לאיטונס: יש כמה שלבים כיצד להעביר מוזיקה לאיפוד: 1- דרך סנכרון אוטומטי. 2-דרך סנכרון ידני. אנחנו נבחר בסנכרון ידני: קודם כל מתקינים את האיטונס, שאותה מורידים מהאתר של אפל, אחר כך בפעם הראשונה שתפעילו את התוכנה ,התוכנה תבקש ממכם לבחור עם אתם רוצים לסנכרן באופן אוטומטי את האיפוד ולהעביר את כל השירים שיש לכם על המחשב לאיפוד באופן אוטומטי. אל תבחרו בסנכרון אוטומטי, תבחרו סנכרון ידני. סנכרון ידני: איך שאתם מסיימים להגדיר את כל ההגדרות לאחר שהתקנת את האיטוס והפעלת אותו …
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום לכם... אני מעוניין בנגן mp3 אחד ג'יגה. עקב כך שתציבי לא גדול חשבתי על ERGOTECH DEEJAY MP3 1GB שהוא נגן ששמעתי איתו אצל כמה מחבריי ושמעים בו סבבה לגמרי. והוא גם מתאים בול לתקציב של - 100 דולר. השאלה שלי האם הוא אמין? שווה לקנות אותו? יש אחריות טובה בארץ? בכלל אני רואה כאן שממליצים על נגנים של iriver וכל החברות הגדולות שעולות ממש המון ההבדל בסאונד - איכות השמיעה גדול כל כך?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה שתעזרו לי לבחור רמקולים מהאתר www.newegg.com לא משנה לי איזה אבל שיהיו מעולים עד 150 בערך $ תודה
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כחודשיים קניתי טלויזיה מסוג 40LV655 חיברתי אלייה מחשב HTPC אם החלקים הבאים : INTEL P.4 3.0GHZ TWINMOS 2GB 4X512 MB ארדיסק 80 GB (בעתיד יוחלף) כרטיס מסך X300 (השבוע יוחלף לHD5450) לוח ASUS P5GD1-VM ועכשי וקניתי רמקולים Z5500 הם מחוברים אצלי ל5.1 שיש בלוח. יש לי ממיר של יס רגיל ואני רוצה לשמוע מה-Z5500 את מה שהממיר של היס מוציא איך אני יכול לעשות את זה ? תודה רבה שקד
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עזרה=lg led 42 שמתי סרט hd8גיגה בדיסק און קי במחשב עולה עם קול ועם כתוביות ב lgהסרט עולה אבל בלי קול ובלי כתוביות
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מסך 24 FULL HD הוא מחובר למחשב בDVI אם אני צופה דרך המחשב בסרט HD אני יקבל HD או לא? נ.ב איך מגדירים ביאס פורמט רחב?הוא עושה לי דמויות שמנות וחצי מהתמונה כבר יוצאת מהמסך....
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש בישביל משחקים מוזיקה וסרטים למחשב החדש שאני הקנה האם כרטיס הקול hercules game theater xp ברמה הגבוהה ואם יש משהו יותר טוב אפילו אין הגבלה של כסף בנוסף הייתי רוצה המלצה של מערכת רמקולים בישביל משחקים מוזיקה וסרטים בכל סוגי המחירים והאם אפשר (ושווה) בנוסף למערכת רמקולים חדשה לחבר מערכת סטריאו שיש לי כבר
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך שתמליצו על סט רמקולים של 2.1 במחיר של 300-400 ש"ח. בעקרון אני עושה כמעט הכל, גם משחק במשחקים, גם שומע מוזיקה, וגם רואה סרטים, אבל כמובן שאני לא חייב משהו עם Dolby או משהו כזה. אני צריך משהו ממוצע פלוס. תודה לכל העוזרים.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=621&CatCode=359 ואם אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס חיצוני אחר במחיר דומה או אפילו עד 500 שקל אני אשמח השימושים בו היו צפייה בטלויזיה וחיבור קונסולות וdvd[br]פורסם בתאריך: 19.08.2008 בשעה 18:59:09 עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני חושב שרובכם כבר יכולים לנחש מה קרה, יש (היו?) לי רמקולים מעאפנים כאלו ממע' מיניסטריאו שרציתי לחבר למחשב של אחותי כדי שתעזוב אותי כבר.. הוצאתי אותם וברוב טיפשותי השארתי אותם בסלון. בזמן שאח שלי חזר מהבצפר לא הייתי בבית והוא החליט לענות אותם (שטן קטן), הוא דחף את הטוויטר (אני לא בטוח שזה טוויטר אבל זאת חתיכת בועה כזאת) פנימה ועכשיו הסאונד שיוצא נשמע קצת דפוק . האם יש דרך לתקן את זה ??
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני עומד לפני קניה ויש לי היתלבטות גדולה! לקנות מיני דיסק של SONY הדגמים החדשים כמו זהעם קלטות חדשות עד 1GB) מפרט המיני דיסק: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=3119&CatCode=34 או לקנות נגן MP3... הבעיה שאני לא ממש מבין בנגני MP3 ואני צריך את עזרתכם, להמליץ לי מה לקנות מיני דיסק או נגן... אני מחפש: *לא זולל סוללות (אני יודע שמיני דיסק לא זולל סוללות, פעם היה לי דיסקמן של MP3 זלל לי סוללות בטרוף) *המחיר עד 1500-1700 שח *קטן *מקומות קניה גם יתקבלו בברכה! תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כבר די הרבה זמן עובר פה על ההודעות וקורא פה בקהילה. אני מעוניין לשדרג את הסאונד שלי במחשב. אני מתלבט במה להשקיע, כרטיס קול, רמקולים חדשים או בשניהם. התעניינתי בכמה רכיבים וראיתי ביקורות על כרטיסי קול שונים ודי התלהבתי מה CREATIVE AUDIGY 2sz (הרגיל) לפני כמה דקות ראיתי באתר KSP (אני יודע שהרבה יגידו לי לא להתקרב לשם אבל נשים את זה בצד) את הכרטיס ?CREATIVE Audigy 4 SE במחיר של 260 ש"ח. לשאלות: 1. האם זו טעות באתר וזה בלי ה4? (כלומר האודיג'י הראשון) 2. איך הוא בהשוואה ל AUDIGY 2sz היקר ממנו? אשמח גם לפרטים טכניים שלו (האודיג'י הרביעי) 3. במה שווה לי להשקיע? כיום אני עובד עם כרטיס קול מובנה AC97 ורמקולים 4.1 של EACAN ומערכת סטראו שמחוברים בצורה מאולטרת לקבלת …
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-