עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by soboli,

שלום לכולם אשמח לדעת מה אתם חושבים על המסך של סמסונג LA37d550 לא מצאתי סקירות בשום מקום וזה מסך שהמליצו לי בחנות ולכן אני חושש :-) אני הבנתי שלא כל כך מפתחים טלוויזיות בגודל 37 תודה וחג שמח

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שאלה שמעסיקה אותי כבר די הרבה זמן!.. איזה רמקול יותר איכותי? אני יודע ששניהם מעולים ואיכותיים מאוד ושלפי הנתונים ה MX5021 יותר עוצמתיים.. אני לא יודע איך זה בפועל! מה יותר עוצמתי ואיכותי? אם יש לכם סקירות שעשו עליהם (בארץ) אני אשמח! תודה!!

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. מדי כמה שנים התקן של החריץ הפנימי לכרטיסי הרחבה משתנה (ISA---PCI---PCI-E ), לי אישית פשוט נישבר הז' כול פעם מחדש לזרוק לפח כרטיסים תקינים ,איכותיים וטובים מאוד של חברות מובילות שעלו לי בזמנו הרבה כסף,והצריכו ממני הרבה זמן וטרחה עד שהצלחתי להשיגם. לכן,אני ממש לא מעוניין להמשיך להיות כפוף ל-"אופנה" המשתנה תדיר של תקני החיבור. ב-USB לעומת זאת,יש תאימות לאחור ,כלומר גם רכיב מלפני 10 שנים שנועד לעבוד בתקן USB גירסה 1 יוכל לעבוד עם מחשב מודרני בן ימינו עם USB2 . השאלה היא האם ממשק התקשורת- USB2 מספיק מהיר על מנת לספק את רוחב הפס להתקני הרחבה שמשמשים לצרכים כמו: כרטיסי קול,כרטיסי DVR וכרטיסים שנועדו לקלוט לווינים (בשילוב עם צלחת לווין כמובן) חשוב לציין שבמונח "כרטיסים",אני לא ב…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by kuzia,

שלום לכולם! אני מחפש מערכת וחשבתי מהתחלה ללכת על רמקולים של JBL ומגבר של HARMAN KARDON. לאחר מספר ביקורים בחנויות שמעתי איך מוכרים יורדים על שני החברות וממש לא ממליצים עלהם. האם זה באמת כך? מישהו אולי יודע אם בכלל יש בעיות איתם? הציעו לי סט של WHARFEDALE אבל אני מתלבט אם הם בכלל שווים. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. אני מחפש רמקולים ל90% מוזיקה 10% סרטים ולא למשחקים פעם היתה המלצה לרמקולים 2.1 ATP3 של אלטק לנסינג שכבר לא מיוצרים אבל היום כל ביקורת למחליפים שלהם ה4121 פושרת עד בינונית ונאמר שהם נפילה לעומת הקודמים אז מה כן ניתן לקנות בסכום הזה (400 ש"ח) למישהו שלא מחפש בסים עוצמתיים שיפצו על מחסור במיד אלא משהו קצת יותר אודיופילי ?

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. הבעיה היא שהטלויזיה לא מגיעה מהיבואן הרשמי ולכן יש לה רק שנה אחריות. האם זה לא סיכון גדול לקנות טלויזיה עם רק שנה אחריות? והאם זה שהטלויזיה לא מהיבואן הרשמי זה בעייתי? יכול להיות שהיא תבוא בלי פאנל IPS? ואולי כדאי להוסיף כסף על דגם אחר? האם התוספת תהיה כדאית? והאם יש לדגם הזה חסרונות משמעותיים? המסך מיועד לשימוש כמסך מחשב!!

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by גיל מקמל,

קניתי טלויזייה OLED ויש לה סאונד לא רע בכלל אני מתעניין ברכישה של מקרן קול כדי לשפר את חווית הצפייה .מן הסתם אין לי שום ידע בתחום .שאלתי היא האם למרות שאין לי הכנה לרמקולים בקירות או בתקרה עדיין כאשר יהיה לי מקרן קול אני ישמע את הצלילים מפוזרים או שזה לא אפקטיבי בכלל .והאם יש משמעות למקרן קול בעל שני ערוצים או 5 ערוצים .שוב בהנחה שאין לי תשתית לרמקולים שמפוזרים בסלון .ואני מסתמך אך ורק על המקרן והסאב. תודה

8. Started by Spirit Crusher,

שלום היום שוטטתי באינטרנט וראיתי נגן לא מוכר בכלל iAudio M3 תראו את הפרטים שלו הוא נראה לי יותר טוב מהאיריבר הזן והאייפוד http://eng.iaudio.com/http://eng.iaudio.com/zeroboard/product_M3_over.php?bmenu=p&id=cw5000 הוא ממש ממש דק, יותר מכל שאר הנגנים.. ברוחב וגובה של איריבר H300 14 שעות ניגון שזה דיי טוב 20mW OUTPUT כמו באיריבר FM רדיו עם אפשרות הקלטה ויש לו מיקרופון עם הקלטה מה שקצת מעצבן זה שאין עליו מסך ..יש שלט ועליו המסך אבל אפשר להסתדר... המחיר שלו באיביי דיי זול כמו הזן טץ' ואפילו פחות... לא מצאתי אותו בארץ (ZAP) משהו שמע עליו במקרה? עריכה: מצאתי עוד דגם שמנגן 35 שעות!! http://www.cowon.com/eng/hboard/view.php?boardID=E03&number=41 וואוו!

9. וכן, עשיתי חיפוש, ולא, לא מצאתי הפנייה לחנויות מסויימות, שזה מה שאני מחפש בעיקרון... אני חושב לקנות את הZEN PLAYER או משהו אחר שמתקרב לרמתו של חברה אחרת, אבל אני לא יודע איפה לקנות בארץ (בדגש על הארץ) מישהו מוכן להפנות אותי בבקשה?...

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by אליש26,

שלום! יש לי שני רמקולים ישנים למדי של pansonic שאני מאוד אוהב את הצליל שלהם. העניין הוא שאין להם מגבר אלא רק יציאת אודיו. השאלה אם אפשר לקנות מגבר פשוט (e bay או משהו) ולחבר אליהם ככה שיהיה להם ספק כוח חיצוני והווליום יהיה גבוה יותר. ההתנגדות שלהם היא 8 OHM וב"input power" כתוב (8W (din) 12W (music רציתי לדעת איך אפשרי לעשות חיבור כזה ומה צריך להיות עוצמת המגבר ( ואולי עוד דברים שצריך לדעת....) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  11. Started by omerha,

היי, לצערי מכרתי את הסט 5.1 שלי מפאת חוסר מקום בדירה. איפה אני יכול למצוא היום את ה ATP3 ?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Or94,

ש לי בבית בסלון טלוויזית CRT ישנה של טושיבה בגודל 34 אינץ' ויש לי טלוויזית LCD של LG בגודל 37 אינץ' בקומה למעלה. הLCD הוא מדגם 37LG55FR. יש לי ממירים של YES בבית והטלוויזית LCD מחוברת גם למחשב מדיה סנטר עם כרטיס טלוויזיה. עכשיו התחיל המונדיאל וכשראיתי את המונדיאל דרך המדיה סנטר לא ראו טוב. עברתי לשידור דרך הממיר של YES ושם רואים הרבה יותר טוב אבל עדיין קצת מטושטש. מה שמוזר הוא שבטלוויזיה בסלון הCRT רואים חד ומצויין ויותר טוב מהLCD. האם זה קשור לזה שבLCD אני יושב במרחק יותר קרוב לטלוויזיה ולעומת זאת בסלון אני יושב רחוק מהטלוויזיה? אם לא מה ניתן לעשות? קישור לאתר LG: http://www.lg.com/il/tv-and-home-ent...d-37LG55FR.jsp

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אהלן, מצורף שרטוט של הדירה שאני רוצה לאבזר. הסטטוס כרגע הוא 1. ללא רמקולים למחשב 2. רמקולים BUILT IT במסך טלוויזיה 3. חוטים מושחלים בשביל כל הרמקולים שציירתי בשרטוט (סנטר, סאב, 4 היקפיים) 4. ללא רסיבר - הוא אמור להיות איפה שהטלוויזיה - לשם כלל החוטים מגיעים. מה אני רוצה / שואל רוצה לקנות רסיבר ורמקולים לדירה ושגם המחשב יחובר (אלחוטית?) לרסיבר בצורה כלשהי. כשהמחשב מחובר - ה"תצורה" של הרמקולים צריכה להיות שונה מאשר כשהטלוויזיה / מקרן עובדים. כלומר הרמקול הקדמי -ימני הופך להיות קדמי - שמאלי והרמקול הימני-אחורי הופך להיות קדמי-שמאלי. כלומר הכל עושה שיפט 90 מעלות (סוג של..). זה אפשרי? על איזה רמקולים הייתם ממליצים לחדר כזה? על איזה רסיבר? יש פתרון להעברה של סאונד מהמחשב למערכת…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. יש לי מחשב עם כרטיס קול Asus Xonar D2X ורמקולים של Altec Lansing FX6021. מכיוון שהכרטיס קול לא תומך בחיבורים של האוזניות מקדימה, אני מחברת את האוזניות לחיבור שנמצא בפנל של הרמקולים. השאלה שלי אם זה לא פוגע באיכות הסאונד. הבעיה שזה לא נוח לחבר את האוזניות לכרטיס קול מאחורה. אני מניחה שאם אחבר כבל מאריך לכרטיס קול זה יכול גם לפגוע באיכות הסאונד. איך בכל זאת כדאי לחבר את האוזניות בלי לפגוע באיכות הסאונד? אודה לעצתכם בנושא. תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. LOGITECH Z5500 http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,crid=2,contentid=9486 הם עולים בארץ במחיר המטורף הזה. אני מנסה להביא אותם מארה"ב כבר שלושה חודשים אבל לא הצלחתי הדבר היחיד שנשאר לי זה להביא אותם פה בארץ. השאלה שלי זאת אם אפשר להביא משהו יותר טוב במחיר הזה...זאת אומרת מערכת קולנוע ביתית(כי למחשב זאת המערכת הכי טובה). ואם כן אז אפשר עזרה למצוא משהו יותר טוב במחיר הזה? תודה מראש

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Psychological,

שלום ! אני עומד לפני קנייה של מערכת שמע [כלשהי] לחדר ! תוכלו לענות לי על כמה שאלות ? קודם כל , אם ללכת על מערכת קולנוע ביתי, או סתם מערכת סטריאו קונבנציונאלית. שאלה קצת מטומטמת , אבל ... מיהן החברות המוכרות בתחום ? בחיפושים באינטרנט מצאתי חברות כמו ... ProAudio ו Alpha Technology , שאף פעם לא שמעתי עליהן ולא על המוניטין שלהן. בשביל החדר שלי .... 12 מטר מרובע ... איזה מן טווח של הספק לרמקולים, ולסאב, אמור לספק אותי ? המערכת תשמש לי גם למוזיקה וגם לסרטים , אבל למוזיקה הרבה יותר - יש משהו שאני צריך לדעת שקשור לזה ? ... מה המיקום האידיאלי של הרמקולים בחדר ? חשבתי לשים את הסאב וופר בארגז מצעים שמתחת למיטה ... ;D זה יכול לעבוד ? ... :-X איך אני יכול לצפות מראש בעיות שקשורו…

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by nimi7,

אני עכשיו באמריקה ואני מעונין לירכוש אחד מהמכשירים האלה!! ואני דיי מבולבל ולא יודע מה כדי לי ליקנות אז רציתי לדעת עם מישהו יכול להגיד לי מהו בעצם כל מכשיר,מי יותר טוב למשל, מה יותר חזק, ועוד.. בעיקר לי חשוב הליראות קליפים במכשיר ורדיו ואיכות טובה של מוזיקה כמובן... ודרך קלה לעביר מוזיקה לא למשל התיסבוך כמו שיש באייפוד שצריך תוכנה מיוחד וכל החרטה הזאת שלמשל באייריבר אין את זה רק מכניסים יואסבי ומעבירים לא חייבים תוכנה!!! אז תעזרו לי מאיפה להחליט בתודה נמרוד!!!

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. כלומר יש לי בכרטיס קול מאחורה כניסה אחת לאחוריים,כניסה אחת לקדמיים,וכניסה אחת לסנטר\סאב. עכשיו במגבר יש לי 2 כניסות לכל קטגוריה:2 לאחוריים,2 לקדמיים, 2 לסאב-וואפר או סנטר. אני צריך כבל שמתחבר מהמחשב לרסיבר כלומר: בצד אחד 3 זכרים שמתחברים למחשב, ובצד השני 6 או 5 (זה לא משנה לי אין לי סאב) זכרים. קיימת חיה כזאת ? הפכתי את גוגל\זאפ ולא מצאתי משהו כזה עריכה: אחרי חיפוש מפורך מצאתי משהו בסגנון. ה-3 ירוקים מתחברים למחשב

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by HairyAss,

לאחרונה אני נתקל יותר ויותר במותג הסיני "KANEN". התעניינתי בדבר, וחיפוש קצר בגוגל העלה שאנשים בHEAD-FI דווקא מרוצים מהן! מדובר באוזניות IEM מדגמים KM-948 וKM-92 (מעץ..!) שעולות בערך 4-6 דולר לחתיכה מה אתם אומרים? למישהו יש ניסיון איתן? שווה להזמין? (אני יודע שאין הרבה מה להפסיד.. בכל זאת)

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום. אני כבר הרבה מאד זמן מתענין במערכת 5.1 למחשב.. כרגע יש לי מקרלוב ,M200 ואני לא מרוצה. מאיכות בסרטים במוזיקה הוא מעולה. השאלה היא איפה אפשר השיג את Z5000 כי אני לא מוצא אותו בZAP רק את הדגם החדש Z906 שהבנתי שאיכות הרבה פחות טוב השאלה העיקרית איזה מערכת 5.1 עד 2500 כמובן למחשב יכולה להתאם ומה הסיכון בלקנות מאבי או אמזון? אני ירוק לגמרי בזה אף פעם לא הזמנתי כלום ואני מפחד.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שבת שלום לכולם האם קיים פתרון זול(עד 600 שח) שיכול להריץ xbmc, סרטים ב720p, שהוא בגודל קופקטי עם כניסת usb? תודה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by NOSTREDAMUS,

שלום חברים, לאחר שלא מצאתי במנוע החיפוש מידע על יציאת SPIDF הייתי מעוניין לדעת מה בדיוק תפקיד החיבור, כיצד הוא שונה מחיבור אודיו רגיל ואיך הוא תורם או טוב יותר ? בתודה, אסף.

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. היי, ראיתי פרסום של באג על אוזניות JBL Tempo J03B ב250 ש"ח במקום ב300. קישור המוזיקה שאני שומע היא בעיקר אלקטרונית: ארמין ואן ביורן ודומיו, אינפקטד מאשרום, דאבסטפ. וגם דאנס- מאלה שנכנסים לUK40. בנוסף גם רוק של פעם - סקורפיונס וכו', אבל פחות. אני מאוד אוהב באסים, אבל בלי להתפשר על הטרייבל. משתמש בסמסונג גלקסי או לאפטופ. מחפש אוזניות ON EAR עם בידוד רעשים סביר (שלא כל מי שמסביבי ישמע איתי ביחד) האם הJBL הן אוזניות מומלצות? או, בעצם - מה מומלץ לי עד 300 ש"ח? (ועדיף פחות). ניסיתי אותם בחנות מול הAKG-512 - מבחינתי הJBL הובילו בתחום הבאסים והווליום, והAKG נתנו יותר טרייבל ויותר "פרטים". תודה, b-or

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by fedora,

שלום. בחודשים האחרונים יצא לי להשיג מחברים ומשפחה כמה רמקולים ישנים מסוגים שונים ומגבר ישן של KENWOOD הייתי רוצה לחבר אותם למחשב במקום המערכת Logitech הישנה שלי שכוללת 2 רמקולים קטנים על השולחן. חשבתי אולי למקם כל רמקול בפינה של החדר ואת הרמקול הנמוך יותר מתחת לשולחן לשמיעת צליל היקפי. אני לא זוכר את הדגמים שלהם אבל שמעתי אותם בפעולה והם חזקים מאוד, כולל המגבר. כל אחד מהרמקולים כולל בתוכו 3 רמקולים פנימיים. הייתי מעוניין לדעת, האם זה בכלל רעיון טוב לחבר רמקולים מסוגים שונים (שניים מהם בגובה מטר וחצי והם צרים וארוכים והשלישי נמוך) למגבר מסוג אחר? ואם זה כן יכול להתאים, היכן הכי מתאים למקם אותם? בפינות של החדר? בכל צד של השול…

25. Started by Matankzr23,

אני רוצה שתעזרו לי לבחור רמקולים מהאתר www.newegg.com לא משנה לי איזה אבל שיהיו מעולים עד 150 בערך $ תודה

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים