אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי קיבלתי הצעת מחיר זהה לשתי המכים שציינתי בכותרת. הינה קישור שמצאתי שעושה את ההשוואה https://www.displayspecifications.com/en/comparison/ba1212ccd1 תהיתי מה ההבדל ובמה כדאי לבחור בהתחשב שאני בעיקר משתמש בטלויזיה לסרטים (נטפליקס/חיבור ישיר מהמחשב/פלקס) ממה שאני מבין לסאמסונג יש תמיכה טובה יותר מבחינת צבעים (frc) אבל מצד שני לTCL יש תמיכה בdolby הבנתי נכון? במה כדאי לבחור?
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום. ברשותי מכשיר DVD ווידאו של סמסונג V440 ניסיתי לראות בו דיסק צרוב והוא מראה לי מסך שחור, או שהוא מראה חלק מהסרט ואז נתקע. חבר אמר לי שאפשר לעדכן אותו, האם זה נכון? ואם כן כיצד עושים את זה??? תודה
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם, השגתי לאחרונה מגבר סמסונג שיש לו 5 רמקולים וסאב. ברצוני לחבר אותו למחשב שלי, ולממש את הסראונד... למגבר יש את הכניסות הבאות: * תחת DVD VCR יש לו רק כניסות סטריאו * optical input ac-3 pcm האם מישהו מכיר דרך לנצל את כל הכניסות ? תודה מראש g0vner
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
רכשתי טלויזיה של Samsung D550 40" ובאתי להשתמש בתוכנת ה AllShare וגיליתי לתדהמתי שאין התקן Wireless מובנה במכשיר וצריך לרכוש מוצר מקורי של סמסונג העונה לשם Samsung Wireless Adapter מחיפוש קליל גיליתי שהמוצר עולה בין 40-50 דולר. אז קודם כל אני רוצה להביע את מורת רוחי מהשטות הזאת, איך למוצר כלכך יקר ואיכותי לא הכניסו כבר התקן מובנה ? ממש מעצבן שצריך להשקיע על זה עכשיו עוד כסף בטח ובטח שכבר באת להשתמש בפעם הראשונה במכשיר ופתאום אתה מגלה שאתה תקוע בלי יכולת להשתמש בפיצ'ר הזה. בכל אופן, אשמח לעצתכם בנוגע לרכישת התקן כזה ראיתי ב ebay כאלה במחיר של 31$ להלן: http://www.ebay.com/itm/Samsung-WIS09ABGN-Wireless-Lan-adapter-/170714078424?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27bf5a1cd8…
-
- 3 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
מה אתם אומרים ? שווה משהו? תודה נ.ב. יש אפשרות ל IPOD SHUFFLE 512 ב-50 ש"ח יותר...
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
http://www.samsung.com/PressCenter/PressRelease/PressRelease.asp?seq=20050519_0000123644
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלכתי היום לבאג בכוונה לרכוש את הנגן הנ"ל, והמוכר אמר לי שלנגן אין רדיו. במפרט של הנגן כתוב שיש רדיו, וגם בביקורות של זאפ פה כתוב שיש רדיו. מצד אחד נראה לי מוזר שהמוכר ינסה למנוע ממני לקנות אצלו, לכן זה נראה כאילו באמת הייתה לו כוונה טובה. מצד שני באג ידועים כיבואני MPIO, וכדרך אגב הוא הציע לי את הMPIO FY600, שעל פניו נראה מצויין, אך עולה 60 שקל יותר. בכל מקרה המוכר עבד עלי או שהוא צודק?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
גרסת החצי גיגה.. מתלבט קשות בין הנגנים, המחיר הוא כמעט זהה, לSansa אפשרות להרחיב זיכרון, אבל אולי טיפונת גדול בשביל נגן מבוסס פלאש? בDAP הרדיו מובנה באוזניות, לעומת הסנסה שבו הרדיו מובנה במכשיר. בכל מקרה, אין לי מושג באיזה משנהם לבחור.. מה עדיף?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הנגן הבא, SanDisk Digital Audio Player 512M? נוח לשימוש? האם צריך תוכנה בשביל העביר שירים מהמחשב לMP3? איך איכות השמיעה שלו? האם זה הנגן הכי משתלם ל512MB? האם יש בנגן מקליט רדיו? תודה מראש , Billabong2005.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, אז קיבלתי את הנגן הזה לפני איזה שבועיים והבטחתי שאני יעשה עליו ביקורת, אז הנה היא. :] מפרט טכני: 512MB USB 2.0 תמיכה ב: MP3, WMA, WMA DRM רדיו FM באיכות מעולה. הקלטה. USB 2.0 למעלה מ-15 שעות ניגון עם סוללת AAA אחת בלבד. באנדל: נרתיק לנגן. רצועה לזרוע (למתאמנים). אוזניות סטריופוניות. סוללת AAA. כבל USB 2.0. מדריך מהיר למשתמש. דיסק עם Musicmatch Jukebox Software, מדריך מפורט למשתמש ודרייבר ל-Windows 98. מידות: 7.2 ס"מ-אורך 3.2 ס"מ-רוחב 2.05 ס"מ-עובי מחיר: 550 ש"ח. כמה תמונות של הנגן, אני לא צילמתי את הנגן, התמונות נלקחו מהאינטרנט, אני מביא המון תמונות לא בהכרח של הדגם של ה-512 שהוא בצבע כחול, אני יביא גם תמונות של דגמים אחרים שהם צבע אדום ואפור,…
-
- 47 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אני יודע שזה קצת אידיוטי לפתוח את הת'רד אחרי הקניה אבל בכל זאת. ידעתי שבסך הכל SD זו חברה איכותית ומוכרת וראיתי את הנגן, לא תאמינו איפה, בבאג ב399! ולאחר בירור בזאפ התגלה לי שזהו מחיר היקר ב14 שח מהמחיר הזול ביותר בארץ (בזאפ לכל היותר). אז שאלתי היא איך הנגן, איך המחיר וכו' תודה רבה! גיא.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמתי לב שלא מזמן יצא הSansa m. החלטתי שאני אלך על הSandisk Sansa, כנראה ה512MB, ושמתי לב שלסדרת הe יש אפשרות הרחבה ולסדרת m אין. מבחינה טכנית ממה ששמתי לב הנגנים זהים. יש לm איזשהו יתרון? המחיר של e ו-m באותו גודל זהה. ככה שנראה לי שהרבה יותר עדיף ללכת על הSansa e, לא? במיוחד אם אני הולך על ה512MB. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
התופעה חזרה על עצמה בשלושה נגנים, הראשון 512 מגה הוחלף. אחרי זה שניים של 1GB. הם נדלקים ורק מראים את הלוגו של סנדיסק, ומעבר לזה לא עושים כלום. המחשב לא מזהה אותם, אי אפשר לעשות איתם פשוט כלום.
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
האם הנגן Sandisk Sansa 1Gb e140 מומלץ ? ראיתי אותו כאן http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4644 אני יודע שזו חברה טובה ( הם המציאו את הדיסק און קי, לא? ) השאלה היא איך הנגן בכלליות ? איך הסאונד ? האם יש אקולייזר ? יש למישהו המלצות / השמצות ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני פותח כאן ת'רד כי אני בדילמה די גדולה בין שני הנגנים. אני מעוניין בנגן פלאש לריצות, אך גם לטיולים ונידודים. אני זוכר שמישהו היה במצב דומה לא מזמן אבל לא מצאתי בחיפוש... :-X אני מתלבט בין הדגמים הנ"ל. שניהם באזור ה 700 שקל, הSANSA אולי עולה טיפה יותר. יש הבדל גדול בזמן סוללה לטובת אייריבר: 40\53 שעות סוללה לעומת 16 בסנדיסק! בנוסף, איכות הסאונד של אייריבר אמורה להיות טובה יותר. אה וגם העיצוב שלו יותר יפה. היתרונות של הSANDISK: קטן יותר (סוללה AAA), ממה שהבנתי גם נוח ופשוט יותר לתפעול - כפתורים ותוכנה. אה ולא פחות חשוב: נפח התחלתי גדול יותר ואפשרות להוספת זיכרון. הIRIVER T10 כנראה יבוא בלי רדיו חשוב לציין כי יש בידי כבר אוזניות טובות לנגן - SONY MDRG74SL, אז קריט…
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מה אתם חושבים עליו? למישהו אולי יש אותו שיוכל בצורה אובייקטיבית לספר על המכשיר? אני רוצה לקנות אותו כי הוא זול ורציתי נגן שיראה לי גם וידאו שאני יוכל להעביר את השיעור בכיף אז אם מישהו יכול לספר לי קצת את דעתו על המכשיר אני אשמח. תודה.
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אחותי רוצה לרכוש את הנגן הנ"ל. עקב קריאת הנושא באינטרנט, היא התקשרה לכמה חנויות, ובחלקם אמרו לה שניתן ליצור בו/להעתיק מהמחשב ספריות. וביתר החנויות אמרו לה שאי אפשר ליצור ספריות בנגן הזה. למישהו יש את הנגן הזה ויכול להעיד מה האמת?
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
השאלה מופנית יותר לאנשים שיש להם את הנגן. לפי מה שהבנתי הנגן אינו תומך בתיקיות, כלומר השירים מסודרים אוטומטית לפי סדר אלפביתי, מישהו יכול לאשר או לשלול ? זה נתון די משמעותי, במיוחד לאור העובדה שלא מעט שירים נכנסים שם..
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום.! קניתי את הנגן ואמרו פה בביקורת עליו שאין לו אפשרות לרשימות אלה לחלוקה לתיקיות... 1)איך אני מחלק לתיקיות? 2)איך אני מנווט בין בתקיות?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שאלה היחידה שיש לי: מבחינת איכות שמיעה נטו,מי עדיף? *שמעתי את MEIZU וממש אהבתי לעומת הIPOD שיש לי...אבל לא יצא לי לשמוע את SANSA... *המכשיר יחובר לSURE E2C
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
מה ההבדלים? לא מצאתי ממש.. חוץ מזה שה E200 עולה ב200 שקל יותר.. יש למישהו מושג? שכחתי לציין, לפי מה שראיתי באתר של סאן דיסק, יש רק את ה250 260 ו270 , ואין 200, אבל משום מה בזאפ מצויין שיש גם E200. האם זה קיים באמת?
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני מכנן לקנות את החמוד הזה ורציתי לדעת אם יש איזשהו סיכוי שיש לו עידכון לעבריתת?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הביאו לי את הרסיבר הזה: Sansui RZ-3700AV ואני לא מוצא עליו שום פרטים? מישהו מכיר את הרסיבר או את החברה? איך הרסיבר הזה? מישהו יכול למצוא פרטים עליו?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מצאתי את הרסיבר הזה בחנות ב 1000 ש"ח (זהו דגם ישן שלא מספק AC3 ו DTS, אך כל מה שאני צריך זה סראונד ואת זה הוא מספק) יש מישהו שמכיר את החברה/דגם הזה? או אולי מישהו שקנה רסיבר חדש לאחרונה ויפרסם את המחיר והדגם בכדי שאוכל לבדןק האם המחיר הגיוני או שמנסים לעשוק אותי?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות רמקולים ואני לא יודע האם לקנות 5.1 או 2.1 אני צריך משהו טוב במחיר די זול סביר... המליצו לי על הרמקולי 5.1 של לוג'יטק X530 מה דעתכם על הרמקולים האלה הם טובים או סתם חרא? http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?came=10&g_id=7886639
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-