עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. הורדתי מספר סרטים ואני מעוניין לבדוק באיזו רזולוציה הם מנוגנים. חיפשתי המון ולא מצאתי שום שיטה לבדוק את זה, אשמח לעזרה

2. Started by mani007,

אהלן חברה אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש למחשב כרגע יש לי אונברד ממש חרא ac97 הכי גרוע שיש נראה לי

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שאלה שמעסיקה אותי כבר די הרבה זמן!.. איזה רמקול יותר איכותי? אני יודע ששניהם מעולים ואיכותיים מאוד ושלפי הנתונים ה MX5021 יותר עוצמתיים.. אני לא יודע איך זה בפועל! מה יותר עוצמתי ואיכותי? אם יש לכם סקירות שעשו עליהם (בארץ) אני אשמח! תודה!!

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. אני מחפש רמקולים ל90% מוזיקה 10% סרטים ולא למשחקים פעם היתה המלצה לרמקולים 2.1 ATP3 של אלטק לנסינג שכבר לא מיוצרים אבל היום כל ביקורת למחליפים שלהם ה4121 פושרת עד בינונית ונאמר שהם נפילה לעומת הקודמים אז מה כן ניתן לקנות בסכום הזה (400 ש"ח) למישהו שלא מחפש בסים עוצמתיים שיפצו על מחסור במיד אלא משהו קצת יותר אודיופילי ?

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by topgun,

שלום לכולם אני מחפש נגן MP4 (נגן וידאו קטן נייד, לא חייב להיות דווקא "נגן MP4"). נפח: סביבות 1-2GB (ברור שאפשר לעלות, אבל תאכלס, אני לא חושב שאני אצטרך הרבה יותר). מסך: משהו שיאפשר לראות סרטים בלי זכוכית מגדלת - אני חושב ש-2-2.5" זה המינימום. פיצ'רים: הכי פחות חשוב - כל עוד התכונות למעלה מתקיימות - אני מעדיף לחסוך כמה שיותר בכל השאר. איכות סאונד, איכות מסך (עד כמה שאפשר לדבר על איכות בגדלים כאלה) וכו' - פחות משמעותי. לגבי תקציב - אני לא יודע כמה אני צריך להקציב לכל הסיפור... לצורך הענין, נגיד סביבות ה-800-900 שקל, אבל זה משהו שאני אומר כדי לתת סדר גודל, אני פשוט לא מתמצא בזה מספיק. האם זה ריאלי למצוא משהו בסכומים האלה? מה המחיר המינימלי למשהו עם הדרישות שלי? תודה מר…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by gunrhutjbha,

אני מחפש אוזניות לריצה עם דגש על צליל איכותי ונוחות. אין בעיה גם להזמין מאתרים בחו"ל.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by iyehuda,

עד היום ראיתי סרטים דרך הדיסק קשיח חיצוני שאותו הייתי מחבר לכניסת ה USB לאחרונה שקע הUSB ניזוק חיפשתי שקע כזה בכל דרום ת"א אך לשווא שמתי לב שבטלויזיה יש עוד 2 כניסות HDMI השאלה שלי אם אני קונה מעביר מ HDMI ל USB FEMALE האם אני אוכל לשוב לראות סרטים דרך הדיסק קשיח

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. אני מעוניין לקנות רמקולים+מגבר לחדר מעוניין במערכת רמקולים שתשמש גם לצפיה בסרטים וגם לשמיעת מוזיקה התקציב שעומד לרשותי הוא עד 3000 ש"ח הדרישות החשובות לי ביותר הם: איכות סאונד,ווליום חזק,ומשחק טוב עם באס וטראבל.. אני מעוניין לחבר את המגבר גם למחשב אני משתמש בכרטיס קול של קריאייטיב sound blaster live 5.1 אשמח לתגובות מהירות.. ואשמח גם להמלצות על חנויות זולות או אתרים באינטרנט שמומלץ לקנות מהם תודה לכל העוזרים אביתר

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by oz_s,

שלום כולם, מעוניין בהמלצה לרסיבר\מגבר לשימוש יום יומי : גם טלויזיה ובעיקר למוזיקה. כרגע השימוש העיקרי הוא באוזניות סנהייזר HD800 תובעניות מאוד. רסיבר סביר של דנון ב3000 ש"ח היה בינוני למדי באיכות שמע- אין לי את הדגם הספציפי. מחפש בעיקר רסיבר איכותי באזור ה4000-6000 ש"ח שיספק מענה סביר לאוזניות- ובעתיד גם לרמקולים איכותיים, אלא אם כן יש למישהו הצעה לשילוב אחר של הגברה.. מבקש בלי להלאות אותי בפרטים ובמוצרים שקשה להשיג כי יש לי הבנה בסיסית בלבד מהבחינה הטכנית. אם יש רסיבר טוב של ימאהה עדיף כי יש לי מחירים טובים על המוצרים שלהם. תודה מראש, עוז

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום לכל אנשי הפורום המכובדים.... יש לי בבית כבר כמה סרטי בלוריי, רק שאין לי עוד איך לנגן אותם. קניתי במארז שמגיע גם DVD אז בנתיים הסתפקתי רק בזה.... אבל אני כבר רוצה לעבור לשלב הבא קודם כל - האם מוכרים נגנים בארץ? חיפשתי באתרים הרגילים (רשתות מוצרי חשמל, zap...) ולא ממש מצאתי. רק ברשתות ציוד מחשבים ראיתי שיש כוננים של ASUS שהם צורבים וקרואים. אז חשבתי לקנות כזה ולהשתמש בזה כנגן (המחשב מחובר עם HDMI לטלויזיה). החחש שלי הוא שאני לא אצליח לנגן כי אולי במחשב חסרים דברים שאמורים להיות בו כדי להצליח לנגן.... האם אני צודק? אני מבין שאפשר להשתמש בVLC + כמה plug-in's אבל קראתי שגם זה לא בטוח מספיק.... האם מישהו מכיר? …

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by itsik1231995,

מערכת קולנוע ביתי 5.1 ערוצים בתקציב מינמום לחדר 4X3.5 יחובר למחשב ביחד עם מסך 32" FHD יש הכנות לכול הרמקולים (כבלים דרך הקיר) רמקולים לטלייה בלבד

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. בע"ה בתחילת שבוע הבא אני מקבל את המסך החדש שלי ורציתי לדעת איך אני יכול לחבר את הYES למסך כי הבנתי שזה אפשרי ישירות למסך ללא צורך בכרטיס טלוויזיה וכו'.. אז איך עושים את זה ואיזה כבלים צריך אם צריך? תמונה של היציאות שיש במסך אגב, איזה עוד דברים אפשר לחבר ישירות למסך? תודה [: ;D

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. מחפש המלצה לרמקול Bluetooth עמיד במים עד 500 שקל + -

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. שלום לכולם! עקב העובדה, שכל יום פותחים נושא חדש עם אותם שאלות בקשר לאיפוד, הכוללות שאלות כמו איך מעבירים שירים לאיטונס וכ'ו , החלטתי לכתוב מדריך שיסביר פעם אחת ולתמיד איך עושים את זה, קבלו אותו : מדריך לאיטונס: יש כמה שלבים כיצד להעביר מוזיקה לאיפוד: 1- דרך סנכרון אוטומטי. 2-דרך סנכרון ידני. אנחנו נבחר בסנכרון ידני: קודם כל מתקינים את האיטונס, שאותה מורידים מהאתר של אפל, אחר כך בפעם הראשונה שתפעילו את התוכנה ,התוכנה תבקש ממכם לבחור עם אתם רוצים לסנכרן באופן אוטומטי את האיפוד ולהעביר את כל השירים שיש לכם על המחשב לאיפוד באופן אוטומטי. אל תבחרו בסנכרון אוטומטי, תבחרו סנכרון ידני. סנכרון ידני: איך שאתם מסיימים להגדיר את כל ההגדרות לאחר שהתקנת את האיטוס והפעלת אותו …

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. אני מעוניין לקנות את הרמקולים האלה שבתמונה: יש לי 2 שאלות אליכם: 1. האם שווה לקנות את הרמקולים האלה? {אני משיג אותם במחיר של 500 שקלים} 2. יש לי כרטיס קול די ישן מלפני שנתיים וחצי, creative vibra 128, האם ישמעו ברמקולים האלה כמו שצריך לשמוע, או שאני יהיה חייב לקנות גם כרטיס קול חדש....? המטרה היא כמובן לסרטים, משחקים ושמיעת שירים מכל הסוגים והפורמטים . תודה לכל העוזרים.

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by fungiman,

קיבלתי לאחרונה רסיבר ישן של חברת מרנץ - דגם 2235. מדובר בדגם ביניים מסדרה של דגמים שהחברה יצרה במחצית השניה של שנות ה-70 וככל הנראה נחשבים לטובים ואמינים למדי. עיון זריז ברשת העלה שמדובר ברסיבר עם הספק בסטריאו של 35 ואט לערוץ ומקלט FM שנחשב למעולה. חיברתי את הרסיבר, שככל הנראה לא פעל כבר שנים, לחשמל בזהירות ומתוך ציפיה לצליל נפץ ותמרות עשן. למרבה ההפתעה הוא נדלק ואפילו רוב התאורה הפנימית עדיין פועלת. מאחר שאין לי כרגע רמקולים (בוז 2.2 שהיו ברשותי נמסרו לאחי - ברוך שפטרנו) הרסיבר חובר ל-SR80 כאשר המקור הוא CD72 של ארקאם כפי שניתן לראות בתמונה (לפני הצילום פרקתי את הפאנל הקדמי והוא עבר ניקיון יסודי). לציין שלא רק המראה החיצוני קלאסי ומרשים אלא גם המראה הפנימי (אין תמונות מ…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. הסט מיועד לחדר ממוצע (2.5 / 1 מטר (בערך ) ) לפי השוואות שמצאתי ה- XFORCE מוציא יותר ואט = טוב יותר כאשר ההספק הכולל שלו זה 100W ושל ה- LOGITECH 70 W מה כדאי יותר ?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Roeebenj,

טוב אז ככה : הזמנתי את הטלוויזיה הזאת SAMSUNG LED UA46F5500 ואמרו לי שאין אותה בארץ יותר יש רק את הדגם החדש SAMSUNG 46H5303 ההזמנה מהחנות cell-tech מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  19. Started by KarmaComa,

מעוניין בהמלצות לכרטיס קול (כרגע יש לי on board עלוב) שיהיה 5.1 ובעל יציאה דיגיטלית coax איכותית: SBlive GTXP או אודיג'י? הרעיון הוא לחבר את הרסיבר שלי באמצעות החיבור הזה ואין לי אפשרות לחבר אופטית. השימוש העיקרי: סרטים ומוזיקה. בעבר ראיתי דעה לא טובה בפורום על היציאה הקואקסלית של הGTXP האמנם? הבדל אחד שידוע לי הוא בצורת החיבור (RCA יחיד ב-GTXP ופלאג מונו PL קטן ב-SB) שגם זה לא ברור לי מה עדיף.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by gifman,

היי אני שוקל לקנות את הסט רמקולים MAGIC6 Peerless והייתי שמח לדעת מה דעתכם על עליהם אני שומע מוזיקה ורואה סרטים דרך המחשב בסלון, יש כרטיס קול סביר (תומך ב7.1) והמחשב מחובר לרסיבר של luxman בחיבור אופטי (אין HDMI לרסיבר) תודה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. רציתי בהתחלה לקנות את הנגן הפשוט ביותר של ה-350 שקל 512 מגה של PROSOUND וכל החברות הזולות, אבל אמרו לי שהאיכות של הסאונד ממש גרועה, צדקו? זה די שכנע אותי לא לקנות את זה... אלא אם תגידו לי פה שהאיכות טובה אז אני רוצה ללכת על ה-SanDisk 512MB, הנה קישור למוצר וגם תמונה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_1430&products_id=8645 http://www.sandisk.com/download/photos/retail/dmp-blue.jpg רציתי לדעת מה האיכות של הסאונד, אם זה נגן טוב ואיכותי, אז תביאו לי כמה חוות דעת או נגן טוב יותר במחיר של 600 שקל בלבד! אם יש סיקורים וכתבות על הנגן אני ישמח לקבל תודה.

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שלום אנשים, אני חושב על קניית אוזניות חדשות בימים אלה. עד עכשיו היו לי GRADO 225, טכניקה A900, ו-AKG K530. מבחינת מקור והגברה, יש לי AUDIOPHILE 2496 ו-LITTLE DOT 2 עם מנורות 4N1N (מעט איכותיות יותר מהסטוק). העניין הוא שאני מודע לעובדה שאני אצטרך בעתיד לשפר את המקור ואת ההגברה כדי לנצל אוזניות טובות יותר כמו ה-ATH-W1000, אבל כל דבר בעתו. anyways...העניין הוא שאני שומע את רוב סוגי המוזיקה, ועד עכשיו הלכתי על סוגי אוזניות שהיו ALLROUND, עם דגש טיפה יותר ספציפי על רוק ומטאל. אבל עכשיו חשבתי על משהו שיש בו יותר דגש אולי על מוזיקה קלאסית. שיהיה גם טוב ככל האפשר בדברים אחרים כמובן. אבל משובח בקלאסית. (אני יודע שאנטולי היה ממליץ על 340K שהן פשוט מעולות בקלאסית, רק שהבעיה שאני …

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. היי חברים, חשבתי עם עדיף לפרסם את השאלה במדור הזה או במדור הרמקולים אך החלטתי בסוף לשעות זאת כאן מכיוון שהשאלה הסופית נוגעת לחוויה הכוללת . רציתי לדעת את דעתכם עם המערכת הבאה שכוללת את מערכת הרמקולים 5.1 + רסיבר תעשה את העבודה עבור צפייה מהנה בסראונד ושמיעת מוזיקה לפעמים אני מראש מצהיר אינני מכוון לשוק ה "HIGH END" כמו שנהוג להגיד, רק לדעת עם המערכת הנ"ל תעשה את עבודתה נאמנה 4 רמקולים שקועים בקיר (2 קדמיים ו 2 אחוריים) Pure Acoustics דגם LW86 1 רמקול סנטר Pure Acoustics דגם BQ420 1 סאב וופר Pure Acoustics דגם SL-W10 רסיבר של ONKYO דגם TXSR 313 בנוסף למערכת זו תתחבר בנקודת קצה טלוויזיה LED של LG דגם LN542Y ומחשב מדיה סנטר לנגן את הסרטים. התקציב הכולל להכול (לא כולל מח…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד עם יציאת HDMI אחת ויציאה רגילה VGA למסך אחת. איך אפשר לחבר את זה לטלוויזיה שפורפרת רגילה בעלת כניסה צהוב-אדום-לבן בלבד? אני לא צריך את האדום-לבן (סאונד) כי הכרטיס קול במחשב מחובר כבר לרסיבר אני רק צריך חיבור מהמחשב לפין שנכנס לעיגול הצהוב הזה. יש דרך לעשות את זה?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by nimi7,

אני עכשיו באמריקה ואני מעונין לירכוש אחד מהמכשירים האלה!! ואני דיי מבולבל ולא יודע מה כדי לי ליקנות אז רציתי לדעת עם מישהו יכול להגיד לי מהו בעצם כל מכשיר,מי יותר טוב למשל, מה יותר חזק, ועוד.. בעיקר לי חשוב הליראות קליפים במכשיר ורדיו ואיכות טובה של מוזיקה כמובן... ודרך קלה לעביר מוזיקה לא למשל התיסבוך כמו שיש באייפוד שצריך תוכנה מיוחד וכל החרטה הזאת שלמשל באייריבר אין את זה רק מכניסים יואסבי ומעבירים לא חייבים תוכנה!!! אז תעזרו לי מאיפה להחליט בתודה נמרוד!!!

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים