אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אני עכשיו באמריקה ואני מעונין לירכוש אחד מהמכשירים האלה!! ואני דיי מבולבל ולא יודע מה כדי לי ליקנות אז רציתי לדעת עם מישהו יכול להגיד לי מהו בעצם כל מכשיר,מי יותר טוב למשל, מה יותר חזק, ועוד.. בעיקר לי חשוב הליראות קליפים במכשיר ורדיו ואיכות טובה של מוזיקה כמובן... ודרך קלה לעביר מוזיקה לא למשל התיסבוך כמו שיש באייפוד שצריך תוכנה מיוחד וכל החרטה הזאת שלמשל באייריבר אין את זה רק מכניסים יואסבי ומעבירים לא חייבים תוכנה!!! אז תעזרו לי מאיפה להחליט בתודה נמרוד!!!
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום - פוסט זה הודבק על ידי בפורום HOMETHEATER אשר יותר מתאים לצערי במשך כמה ימים לא זכה לשום תגובה - אשמח אם תהיו לעזר שלום, אני רוצה להשתדרג בסלון - אני רוצה להדביק כאן את הפרטים ולקבל ממכם חוות דעת בגדול - צפיה בשידורי טלויזיה - 50 אחוז, מחשב 30 אחוז כל היתר סרטים אני רוצה גם "להרים" את כל הדברים מהרצפה (רמקולים, בידורית וכו') - כי הבבה התחיל לזחול מסך נבחר - Samsung PS42B450 אני מעדיף פלאזמה ולא LCD מבחינת רווית צבע ועומק עלות 4500~ זרוע למסך מן התקרה - זרועות שיח הציעו לי זרוע עם יכולת עד 80 ק"ג ובגובה של 150 ס"מ (יש לי תקרה מאוד גבוהה) לזרוע יש "ערסל" אשר יכיל את הממיר, DVD, ורסיבר עלות 800 ~ מחשב - המחשב יחובר עם כרטיס מסך בעל יציאת HDMI - http://skypc.co…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שאלה חבר'ה אני מתכוון לקנות אוזניות, אני מחפש אוזניות בעל באס מרשים לשמיעת מוזיקה נטו. (טראקים, האוסים דאנסים וכו') ואולי קצת סרטים ומשחקים, לא משהו רציני. השאלה שלי זה איך האוזניות Sennheiser HD280 Pro והאם תג מחיר של 500 ש"ח (חדשות) זה סביר? האם יש משהו עדיף בתקציב הזה?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום הLCD הנ"ל מופיע במבצע של גרופון , 3100, זאת טלויזיה 40INCH ועוד כל מיני פרטים נוספים סטנדרטיים. שאלתי היא האם היא משתלמת ? לא הצלחתי למצוא אותה בשום ביקורת שלא להגיד שהיא לא נמכרת כבר בכלל... לפחות לפי מה שמצאתי באינטרנט... גם באתר של TOSHIBA לא הצלחתי למצוא אותה. אשמח למידע עליה. http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/Toshiba/427953
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, בקצרה - אני צריך אוזניות חדשות. השימושים העיקריים הם גיימינג ומוזיקה(רוב הסוגים, אבל לרוב בעיקר היפ הופ) ומיועדות למחשב(לפעמים מחבר לטלפון לדברים ספציפיים). חשוב שלא תהיה דליפת סאונד וההפך, שלא ייכנס יותר מדי סאונד מבחוץ(לא הולך להשתמש בהן מחוץ לבית). התקציב הוא עד 600 שקל ויש לי אפשרות לקנות בארה"ב. אוזניות שהיה לי פעם נסיון ממש חיובי איתן הן הHD 280, אבל רציתי לדעת מה דעתכם. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי טלויזייה OLED ויש לה סאונד לא רע בכלל אני מתעניין ברכישה של מקרן קול כדי לשפר את חווית הצפייה .מן הסתם אין לי שום ידע בתחום .שאלתי היא האם למרות שאין לי הכנה לרמקולים בקירות או בתקרה עדיין כאשר יהיה לי מקרן קול אני ישמע את הצלילים מפוזרים או שזה לא אפקטיבי בכלל .והאם יש משמעות למקרן קול בעל שני ערוצים או 5 ערוצים .שוב בהנחה שאין לי תשתית לרמקולים שמפוזרים בסלון .ואני מסתמך אך ורק על המקרן והסאב. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכל אנשי הפורום המכובדים.... יש לי בבית כבר כמה סרטי בלוריי, רק שאין לי עוד איך לנגן אותם. קניתי במארז שמגיע גם DVD אז בנתיים הסתפקתי רק בזה.... אבל אני כבר רוצה לעבור לשלב הבא קודם כל - האם מוכרים נגנים בארץ? חיפשתי באתרים הרגילים (רשתות מוצרי חשמל, zap...) ולא ממש מצאתי. רק ברשתות ציוד מחשבים ראיתי שיש כוננים של ASUS שהם צורבים וקרואים. אז חשבתי לקנות כזה ולהשתמש בזה כנגן (המחשב מחובר עם HDMI לטלויזיה). החחש שלי הוא שאני לא אצליח לנגן כי אולי במחשב חסרים דברים שאמורים להיות בו כדי להצליח לנגן.... האם אני צודק? אני מבין שאפשר להשתמש בVLC + כמה plug-in's אבל קראתי שגם זה לא בטוח מספיק.... האם מישהו מכיר? …
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שאלה שמעסיקה אותי כבר די הרבה זמן!.. איזה רמקול יותר איכותי? אני יודע ששניהם מעולים ואיכותיים מאוד ושלפי הנתונים ה MX5021 יותר עוצמתיים.. אני לא יודע איך זה בפועל! מה יותר עוצמתי ואיכותי? אם יש לכם סקירות שעשו עליהם (בארץ) אני אשמח! תודה!!
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי בהתחלה לקנות את הנגן הפשוט ביותר של ה-350 שקל 512 מגה של PROSOUND וכל החברות הזולות, אבל אמרו לי שהאיכות של הסאונד ממש גרועה, צדקו? זה די שכנע אותי לא לקנות את זה... אלא אם תגידו לי פה שהאיכות טובה אז אני רוצה ללכת על ה-SanDisk 512MB, הנה קישור למוצר וגם תמונה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_1430&products_id=8645 http://www.sandisk.com/download/photos/retail/dmp-blue.jpg רציתי לדעת מה האיכות של הסאונד, אם זה נגן טוב ואיכותי, אז תביאו לי כמה חוות דעת או נגן טוב יותר במחיר של 600 שקל בלבד! אם יש סיקורים וכתבות על הנגן אני ישמח לקבל תודה.
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בע"ה בתחילת שבוע הבא אני מקבל את המסך החדש שלי ורציתי לדעת איך אני יכול לחבר את הYES למסך כי הבנתי שזה אפשרי ישירות למסך ללא צורך בכרטיס טלוויזיה וכו'.. אז איך עושים את זה ואיזה כבלים צריך אם צריך? תמונה של היציאות שיש במסך אגב, איזה עוד דברים אפשר לחבר ישירות למסך? תודה [: ;D
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מדי כמה שנים התקן של החריץ הפנימי לכרטיסי הרחבה משתנה (ISA---PCI---PCI-E ), לי אישית פשוט נישבר הז' כול פעם מחדש לזרוק לפח כרטיסים תקינים ,איכותיים וטובים מאוד של חברות מובילות שעלו לי בזמנו הרבה כסף,והצריכו ממני הרבה זמן וטרחה עד שהצלחתי להשיגם. לכן,אני ממש לא מעוניין להמשיך להיות כפוף ל-"אופנה" המשתנה תדיר של תקני החיבור. ב-USB לעומת זאת,יש תאימות לאחור ,כלומר גם רכיב מלפני 10 שנים שנועד לעבוד בתקן USB גירסה 1 יוכל לעבוד עם מחשב מודרני בן ימינו עם USB2 . השאלה היא האם ממשק התקשורת- USB2 מספיק מהיר על מנת לספק את רוחב הפס להתקני הרחבה שמשמשים לצרכים כמו: כרטיסי קול,כרטיסי DVR וכרטיסים שנועדו לקלוט לווינים (בשילוב עם צלחת לווין כמובן) חשוב לציין שבמונח "כרטיסים",אני לא ב…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברים, חשבתי עם עדיף לפרסם את השאלה במדור הזה או במדור הרמקולים אך החלטתי בסוף לשעות זאת כאן מכיוון שהשאלה הסופית נוגעת לחוויה הכוללת . רציתי לדעת את דעתכם עם המערכת הבאה שכוללת את מערכת הרמקולים 5.1 + רסיבר תעשה את העבודה עבור צפייה מהנה בסראונד ושמיעת מוזיקה לפעמים אני מראש מצהיר אינני מכוון לשוק ה "HIGH END" כמו שנהוג להגיד, רק לדעת עם המערכת הנ"ל תעשה את עבודתה נאמנה 4 רמקולים שקועים בקיר (2 קדמיים ו 2 אחוריים) Pure Acoustics דגם LW86 1 רמקול סנטר Pure Acoustics דגם BQ420 1 סאב וופר Pure Acoustics דגם SL-W10 רסיבר של ONKYO דגם TXSR 313 בנוסף למערכת זו תתחבר בנקודת קצה טלוויזיה LED של LG דגם LN542Y ומחשב מדיה סנטר לנגן את הסרטים. התקציב הכולל להכול (לא כולל מח…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד עם יציאת HDMI אחת ויציאה רגילה VGA למסך אחת. איך אפשר לחבר את זה לטלוויזיה שפורפרת רגילה בעלת כניסה צהוב-אדום-לבן בלבד? אני לא צריך את האדום-לבן (סאונד) כי הכרטיס קול במחשב מחובר כבר לרסיבר אני רק צריך חיבור מהמחשב לפין שנכנס לעיגול הצהוב הזה. יש דרך לעשות את זה?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ידע היום פירסמה באתר שלה את מחיר האייפוד החדש (דור5) : 2423 ש"ח לדגם ה30 גיגה ה"זול יותר". כשלהזכירכם , המחיר הרישמי של אפל הוא זהה למחיר הדור הקודם - 299 דולר. כשבישראל אצל ידע היה 1994 ש"ח , אמנם "קצת" יותר מ300 דולר (עם קיזוז חישובי המע"מ) אבל שיהיה... לא ברור מאיפה התוספת הלא קטנה הזו , בארה"ב המחירים היו זהים לדור הקודם כבר מהיום הראשון. מדובר סה"כ במחיר של כמעט 450 דולר לפני מע"מ - תוספת של 50 אחוז מהמחיר הרישמי של אפל (150 דולר בנוסף ל300 של המחיר הרישמי) זה כבר יותר "מסריח" מאנשים שמיבאים שחור כדי לעשות רווח ,והם עוד קונים כצרכנים במחיר מלא. כדאי גם לציין שאריזת הדגם החדש קטנה יותר ואפשר על אותו נפח מכולה להכניס יותר מכשירים , בין אם זה משנה או לא - זה כבר מוגזם…
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אנשים, קניתי רמקולים של YAMAHA NSP 220 , האם אפשר לחבר אותם ישר לכרטיס הקול (SB LIVE או FORTISSIMO 3) ? או אני צריך רסיבר ? יש למישהוא מושג ?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רמקולים+מגבר לחדר מעוניין במערכת רמקולים שתשמש גם לצפיה בסרטים וגם לשמיעת מוזיקה התקציב שעומד לרשותי הוא עד 3000 ש"ח הדרישות החשובות לי ביותר הם: איכות סאונד,ווליום חזק,ומשחק טוב עם באס וטראבל.. אני מעוניין לחבר את המגבר גם למחשב אני משתמש בכרטיס קול של קריאייטיב sound blaster live 5.1 אשמח לתגובות מהירות.. ואשמח גם להמלצות על חנויות זולות או אתרים באינטרנט שמומלץ לקנות מהם תודה לכל העוזרים אביתר
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים ל90% מוזיקה 10% סרטים ולא למשחקים פעם היתה המלצה לרמקולים 2.1 ATP3 של אלטק לנסינג שכבר לא מיוצרים אבל היום כל ביקורת למחליפים שלהם ה4121 פושרת עד בינונית ונאמר שהם נפילה לעומת הקודמים אז מה כן ניתן לקנות בסכום הזה (400 ש"ח) למישהו שלא מחפש בסים עוצמתיים שיפצו על מחסור במיד אלא משהו קצת יותר אודיופילי ?
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא יודעים איזה נגן מתאים לתקציב שלכם? לא מבינים בנושא הנגנים ורוצים עוד חוות דעת מלבד הפורומים? TGP מצא רעיון בשבילכם. מלבד מערכת הפורומים שנמצאת באתר, עכשיו ישנה מערכת נגן אידאלי שתמצא עבורכם את הנגנים המתאימים ביותר לצרכים שלכם. לידיעה על המערכת- http://www.tgp-il.net/newslinks/EEkEVkZpZlQAstAGKX.php למערכת עצמה- http://www.tgp-il.net/players/search.php
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
וותיקי הפורום פה בטוח מכירים את הרמקולים המאוד "חמודים" האלה , בטח יחסית לרמקולים של מחשב : ) בכל מקרה , הסאב הפסיק לפעול (לייצר את הבאסים) . הרמקולים שמחוברים דרכו עובדים בסדר גמור (חוץ מבעייה קטנה ששני חיבורים באחורה של הסאב גם הלכו אבל זה פחות קריטי אם כי , מישהו שמבין בכיף יכול להביא עצה מה לעשות בקשר לזה גם) . קצת מוזר לי , שהסאב עצמו שרוף אבל הוא ממשיך לתפעל את הרמקולים אבל מצד שני ...יכול להיות שאלו בכלל שני מעגלים / דברים שונים . אז מה אתם אומרים : 1. לפתוח אם הסאב בעצמי ולראות מה קרה שם בדיוק או שזה מסוכן מדי ( בשבילי ובשביל הסאב : P ) ? 2. יכול להיות שזו רק בעייה של חיבורים או 100% שהדרייבר נשרף ? 3. מה לגבי החיבורים מאחורה ? או שלחסוך לעצמי את כל הבלאגן …
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עזרה=lg led 42 שמתי סרט hd8גיגה בדיסק און קי במחשב עולה עם קול ועם כתוביות ב lgהסרט עולה אבל בלי קול ובלי כתוביות
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם לפני כחודשיים קניתי טלויזיה מסוג 40LV655 חיברתי אלייה מחשב HTPC אם החלקים הבאים : INTEL P.4 3.0GHZ TWINMOS 2GB 4X512 MB ארדיסק 80 GB (בעתיד יוחלף) כרטיס מסך X300 (השבוע יוחלף לHD5450) לוח ASUS P5GD1-VM ועכשי וקניתי רמקולים Z5500 הם מחוברים אצלי ל5.1 שיש בלוח. יש לי ממיר של יס רגיל ואני רוצה לשמוע מה-Z5500 את מה שהממיר של היס מוציא איך אני יכול לעשות את זה ? תודה רבה שקד
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הורדתי מספר סרטים ואני מעוניין לבדוק באיזו רזולוציה הם מנוגנים. חיפשתי המון ולא מצאתי שום שיטה לבדוק את זה, אשמח לעזרה
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-