אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי לפטופ של DELL מסוג VOSTRO 1310. יש בו יציאת VGA. כרגע יש לי טלווויזיה די ישנה שיש בה כניסה של 21 פינים או RCA. 1. האם יש כבל של VGA (זכר?) ובצד השני RCA? 2. אני יודעת שVGA לא מעביר סאונד. איך כן אפשר להעביר בין הלפטופ לטלוויזיה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש נגן mp3 מבוסס זכרון פלאש (לפחות 512 מגה) אם אפשר חנות לא אינטרנטית (אין לי כרטיס אשראי בשביל לקנות באינטרנט) מישהו מכיר חנות כזאת באזור חיפה ?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב אני מתלבט בין שני הרמקולים הללו. מטרת השימוש ברמקולים היא כללית, לרוב מוסיקה וסרטים. לפי הנתונים ה microlab נראים לא רע, יותר חזקים, בנוסף הם מגיעים עם מגבר נפרד ושלט. לרוע המזל אני לא מוצא מקום שאפשר לשמוע אותם בו. ה Altec Lancing vs4121 נראים כמו השקעה בטוחה יותר, אבל מגיעים בלי הפיצ'רים שmicrolab מציעים (וגם קצת יותר יקרים). מה דעתכם ? בנוסף שתי שאלות - 1. מישהו מכיר חנות שמציעה את ה microlab למכירה בתל אביב ? 2. מישהו יודע אם יש כפתורי שליטה גם על המגבר ? או שאפשר לשלוט על רוב הדברים רק מהשלט? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב רגיל. לא מדיה סנטר. מערכת XP. אני רוצה לקנות לי איזה שלט שיאפשר לי שליטה על חוטית על: 1. ווליום 2. אפשרות הגדרת כפתורים מסוימים שיבצעו מה שכפתור מסוים על המקלדת עושה (למשל F1). 3. שליטה מסוימת בעכבר כדי להפיעל תוכנות מסוימות. בבקשה תמליצו לי על השלט שיתאים לי. יש בכלל שלטים שעובדים עם מחשב רגיל (לא מדיה סנטר)? ואם אני נמצא בפורום הלא נכון, בבקשה תכווינו אותי
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז בעיקרון, כל האוזניות האלו כרגע בהנחה של 75-80% (מסתיים בעוד כ-15 שעות). http://www.amazon.com/b/ref=lp_10298466011_gbsl_tit_l-1_7582_7a8acf9f?tag=at88-20&rh=i%3aelectronics%2cn%3a10298466011&ie=UTF8&node=10298466011&smid=ATVPDKIKX0DER יש טעם לקנות? החברה היא לא ממש מוכרת, ולצד הרבה דירוגים טובים אני רואה לא מעט דירוגים רעים. הרבה אנשים שנותנים כוכב אחד רושמים כי בהתחלה עבד להם טוב ואז: נשבר, צד אחד הפסיק לעבוד, איכות לא טובה וכדומה. אני אישית לא מבין בכלל באוזניות אז אשמח לעזרה, אני צריך לקנות לי איזה זוג וראיתי בהנחה הזאת הזדמנות, השאלה היא האוזניות האלו (אני מניח שאלך על הדגם J6M שלהם) כדאיות. ובכלל, אילו אוזניות מומלצות לי אם אני רוצה משהו של עד 200 …
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
LOGITECH Z5500 http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,crid=2,contentid=9486 הם עולים בארץ במחיר המטורף הזה. אני מנסה להביא אותם מארה"ב כבר שלושה חודשים אבל לא הצלחתי הדבר היחיד שנשאר לי זה להביא אותם פה בארץ. השאלה שלי זאת אם אפשר להביא משהו יותר טוב במחיר הזה...זאת אומרת מערכת קולנוע ביתית(כי למחשב זאת המערכת הכי טובה). ואם כן אז אפשר עזרה למצוא משהו יותר טוב במחיר הזה? תודה מראש
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שאלה שמעסיקה אותי כבר די הרבה זמן!.. איזה רמקול יותר איכותי? אני יודע ששניהם מעולים ואיכותיים מאוד ושלפי הנתונים ה MX5021 יותר עוצמתיים.. אני לא יודע איך זה בפועל! מה יותר עוצמתי ואיכותי? אם יש לכם סקירות שעשו עליהם (בארץ) אני אשמח! תודה!!
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב! כבר תקופה שאני מסתפק בלראות סרטים ב720p והגעתי למסקנה שנמאס! יש לי טלוויזיה שתומכת ב1080P וכרטיס מסך שתומך בכך! אבל כל פעם שאני מנסה לראות סרט ברזולוציה הזו אני נתקל בבעיות של חוסר סינכרון וקפיצות במהלך צפיית הסרט שהופכים את הצפייה בו לבלתי נסבל. השתמשתי כבר בVLC וBSPLAYER כנגנים עם כל מיני סוגי Codec, שום דבר לא עזר. לטעמי האישית המפרט של המחשב שלי מספיק כדי להריץ סרטים ב1080p, אבל אולי אני טועה. מעבד Intel Core 2 Quad 6600 ב2.40hz זיכרון 4gb לא זוכר באיזה מהירות הרצה אבל אני חושב שזה DDR2 ב1066hz כרטיס מסך Geforce Nvidia 9800GT 512ddr לא זוכר את מהירות ההרצה של הזיכרון הגרפי של המודל הזה. דיסק קשיח 1. 200 GB שעליו מותקנת המערכת הפעלה 2. של 150GB שעליו מות…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אתם יודעים איפה אפשר למצוא אנט מוצרים כאלה ( ל DJ ) ???
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר חיפושים רבים ברשת האינטרנט סוף סוף מצאתי פורום כלבבי יש לי מספר שאלות-רכשתי רסיבר של jvc 5032 1 אני מחובר כרגע בין המחשב לטלויזיה ע"י שני כבלים אחד וידאו והשני אודיו כאשר האודיו הוא ביציאה מכרטיס הקול pl כמו של מיקרופון אני רוצה לרכוש כרטיס קול חדש עם יציאה דיגיטלית או אופטית האם היציאה הנל תתחבר לכרטיס הקול החדש 2 אני צריך המלצות איזה כרטיס קול לרכוש כאשר ברשותי הרסיבר שצויין וחמישה רמקולים . 3 האם יש הבדל בין יציאה rca /pl / או אופטי מבחינתי כאשר אני רוצה לשמוע דיגיטלי 4 בעיה נוספת היא שמאז החיבור בין המחשב לטלויזיה יש לציין שזה כבל 10 מטר בעל סופיות זהב מופיע לי שני קוים רצים על מסך הטלויזיה כאשר אני צופה בסרט האם יש פתרון לכך. אודה לכם על קבלת תש…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ידע היום פירסמה באתר שלה את מחיר האייפוד החדש (דור5) : 2423 ש"ח לדגם ה30 גיגה ה"זול יותר". כשלהזכירכם , המחיר הרישמי של אפל הוא זהה למחיר הדור הקודם - 299 דולר. כשבישראל אצל ידע היה 1994 ש"ח , אמנם "קצת" יותר מ300 דולר (עם קיזוז חישובי המע"מ) אבל שיהיה... לא ברור מאיפה התוספת הלא קטנה הזו , בארה"ב המחירים היו זהים לדור הקודם כבר מהיום הראשון. מדובר סה"כ במחיר של כמעט 450 דולר לפני מע"מ - תוספת של 50 אחוז מהמחיר הרישמי של אפל (150 דולר בנוסף ל300 של המחיר הרישמי) זה כבר יותר "מסריח" מאנשים שמיבאים שחור כדי לעשות רווח ,והם עוד קונים כצרכנים במחיר מלא. כדאי גם לציין שאריזת הדגם החדש קטנה יותר ואפשר על אותו נפח מכולה להכניס יותר מכשירים , בין אם זה משנה או לא - זה כבר מוגזם…
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום כולם הסתובבתי בחנויות אלקטרוניקה מוזיקה חשמל ומה לא ולא מצאתי כבל אודיו נורמלי לכרטיס קול שלי אני מחפש כבל בצד אחד PL מוגן כיפוף עם קפיצים מוזהב ובצד שני RCA מוזהב.חשוב שיהיו מאוזנים (BALANCED) כי זה כפול.ראיתי כאלה כבלים לגיטרות אבל זה שני מונו (טוב סטריאו זה שני מונו אבל לא הייתי בטוח אם לקנות אותם...) אשמח לעצות. קראתי את הספר של ה 1212 וחשוב שכבלים יהיו מאוזנים.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפש סט 2.1 שיחובר למחשב ומיועד בעיקר למוזיקה, חובה שיגיע עם שלט אלחוטי, עדיפות לסט של כ-500 ש"ח אבל אם עוד כמה מאות שקלים ישנו אז אין בעיה להוסיף, בגדול חשבתי על ה-X13 או ה-X16 של מיקרולאב - מה דעתכם? תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר שלא מצאתי במנוע החיפוש מידע על יציאת SPIDF הייתי מעוניין לדעת מה בדיוק תפקיד החיבור, כיצד הוא שונה מחיבור אודיו רגיל ואיך הוא תורם או טוב יותר ? בתודה, אסף.
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ראיתי היום שבאג יצאו במכירה מוקדמת ל multi console. אז קראתי עליו קצת והוא נשמע מעולה! משלב את כל מה שיש בסטרימר בנטסף לHTPC חזק מאוד. השאלה שלי היא האם אני מפספס משהו שאני פשוט לא מבין בו ומה הן האלטרנטיבות? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מנסה לקנות LCD 32 בחנות אחת ממליצים על SONY 302 בשנייה Toshiba AV700 בשלישית Toshiba LV703 ברביעית Toshiba AV703 בחמישית Toshiba LV733 ורוב האנשים שקנו טלוויזיה של ה HAIR אומרים שזו ההחלטה הכי טובה שלהם לי אישית יש בבית LG 23UR ובחנות ממליצים על LG LD460 אז יש פה 7 דגמים והמלצה מהחברים ללכת על HAIR כולן באותו מחיר 2200 +- הלכתי לחנויות בכל חנות תמיד זו שהמוכר ממליץ עליה נראית הכי טוב כי היא עומדת ומכוילת ככה שהיא תימכר אז מה אתם אומרים מה שווה לקנות? הדבר שהכי חשוב לי בטלוויזיה שהיא תציג סרטים וסדרות בצורה הטובה ביותר גם בערוצים בחדות גבוהה וגם בערוצים הרגילים שלא כמו במסכים שיצא לי לראות שיודעים לשדר טוב רק בחדות גבוהה ואי אפשר לראות בהם חדש…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
ב250 שח. שוות ? (מחיר רגיל 480 שח ) או יש משהו עדיף? מחפש אוזניות בכללי טובות אבל לא משהו במיוחד. בשביל שמיעה אלחוטית דרך טלווזיה (סוני 828 50) ומחשב .
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש בישביל משחקים מוזיקה וסרטים למחשב החדש שאני הקנה האם כרטיס הקול hercules game theater xp ברמה הגבוהה ואם יש משהו יותר טוב אפילו אין הגבלה של כסף בנוסף הייתי רוצה המלצה של מערכת רמקולים בישביל משחקים מוזיקה וסרטים בכל סוגי המחירים והאם אפשר (ושווה) בנוסף למערכת רמקולים חדשה לחבר מערכת סטריאו שיש לי כבר
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
או סוף כל סוף כתבה עילגת לא פרטנית שיטחית ברמות ובעיברית! על ה IAUDIO X5L אולי שמישהו פה באתר יקח תמכשיר ויעשה עליו איזה כתבה משובחת? http://computers.walla.co.il/?w=/4/786839
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מרחק צפייה- בערך 3.5 מטר. שימוש עיקרי: קונסולה PS3 (עיקר השימוש), צפייה בסרטים FHD וצפייה בממיר HD של הוט. תקרת תקציב הינה בערך 3000 שקל, אך אני מעדיף לא להגיע לסכום כזה עד 2700 ככה זה נחמד. אין העדפות לדגם מסוים או לחנות מסוימת, כמובן שאני מעדיף לראות בעיניים לפני הקנייה. אני לא יודע כמה ישנה LED או LCD מהבחינה הזאת, את זה אני משאיר לכם. תודה והמשך יום נעים..
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ממיר הוט שיש לו את היציאות: 1.RCA 2. SCART (21 פינים) 3. חיבור כבל לבן *2- אחד כניסה אחד יציאה ויש ברשותי LCD SHARP מדגם: 32M300 שיש לה את הכניסות: 1. RCA 2.HDMI 3. קומפוננט 4. S-video 5. חיבור כמו הכבל הלבן של הממיר 6.VGA (רשום שזה למחשב) כרגע החיבור בינהם מתבצע בכבל RCA, האם יש אפשרות לחיבור אחר שיתן לי איכות צפייה יותר גבוהה? או שRCA מספיק לאיכות השידור שממיר הוט משדר. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טייפ מנהלים בעל התכונות הבאות: נפח זכרון הקלטה פנימי או ע"י כרטיס זיכרון גדול, הקלטה סטריאופונית, נגן רדיו מובנה והקלטה של שידורי הרדיו, אופציה לחיבור מיקרופון ובנוסף חיבור בו זמני של קו טלפון קווי וסלולרי (להקלטת ראיון דרך קו הטלפון), כניסת אוזניות, חיבור USB, איכות הקלטה טובה. ובעל סוללה נטענת פנימית. ואם אפשר אבל לא חייב בלי כל מיני תוכנות לצפייה בקבצים וכל מיני תוכנות המרה ושהקבצים ישמרו בפורמט MP3 התקציב שלי הוא 500 שקלים תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מדי כמה שנים התקן של החריץ הפנימי לכרטיסי הרחבה משתנה (ISA---PCI---PCI-E ), לי אישית פשוט נישבר הז' כול פעם מחדש לזרוק לפח כרטיסים תקינים ,איכותיים וטובים מאוד של חברות מובילות שעלו לי בזמנו הרבה כסף,והצריכו ממני הרבה זמן וטרחה עד שהצלחתי להשיגם. לכן,אני ממש לא מעוניין להמשיך להיות כפוף ל-"אופנה" המשתנה תדיר של תקני החיבור. ב-USB לעומת זאת,יש תאימות לאחור ,כלומר גם רכיב מלפני 10 שנים שנועד לעבוד בתקן USB גירסה 1 יוכל לעבוד עם מחשב מודרני בן ימינו עם USB2 . השאלה היא האם ממשק התקשורת- USB2 מספיק מהיר על מנת לספק את רוחב הפס להתקני הרחבה שמשמשים לצרכים כמו: כרטיסי קול,כרטיסי DVR וכרטיסים שנועדו לקלוט לווינים (בשילוב עם צלחת לווין כמובן) חשוב לציין שבמונח "כרטיסים",אני לא ב…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה לחבר את הרסיבר למחשב אבל איזה כבל אני צריך ? יש לי גם רמקולים של מחשב microlab solo7c אפשר לחבר אותם לרסיבר ?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-