אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מתלבט בין שתי אופציות , השימוש זה סרטים ומוזיקה ,התקציב עד 5k יחובר לטלווזיה lgc8 מקור שמע יהיה סטרימר/ממיר יס או הוט חשבתי על שתי רמקולים שקועים בתקרה בגודל 8 אינץ וסאב ומגבר או מערכת 5.1 של מורל שתתלה בתקרה ומגבר . אשמח להמלצה לדגמים או לאיזה כיוון ללכת תודה בתמונה זה הסלון כולל המידות ומיקום הרמקולים השקועים
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
כשאר מדובר ביציאה דיגיטלית? לדוגמא לחבר פוטיסימו3 לרסיבר דרך היציאה הדיגיטלית או לחבר GTXP לאותו רסיבר דרך היציאה הדיגיטלית. האם יהיה הבדל בסאונד? כי הרי במצב שמוצאים את הסאונד בצורה דיגיטלית, הוא לא עובר שום פיענוח או שינוי בכרטיס עצמו ופשוט יוצא ממנו אל הרסיבר (או כל דבר אחר..) ??? ??? מה דעתכם?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לבקש ליומהולדת ת i pod . מה דעתכם עליו?? אתם ממליצים על משהו אחר?? ולידע הכללי 15 gb זה הרבה מעבר למה שאני צריך, אז אל תגידו לי לקחת קריאייטיב של 60 ג'יגה. http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1719701
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אתם יודעים איפה אפשר למצוא אנט מוצרים כאלה ( ל DJ ) ???
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לחבר שלי יש אולפן הקלטות ביתי קטן כזה [לא לשימוש מסחרי] והוא צריך כרטיס קול טוב, עכשיו, עוד אין לו תקציב כי הוא לא יודע איזה טווח מחירים יש.. יש אפשרות להמלצות לכרטיס קול טוב? ואם אפשר קצת הסבר על טווח המחירים, כמה עולה פשוט כמה טוב וכמה מקצועי?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כידוע, במסכי HD סרטים בעלי איכות גבוהה, כמו סרטי DVD, נראים טוב יותר מאשר בטלויזיה "רגילה", ואילו שידורי טלויזיה באיכות נמוכה (כמו שלמרבה הצער יש בארץ) נראים במסכים האלה אפילו פחות טוב מאשר בטלויזיה רגילה. רציתי לשאול לגבי סרטי DIVX, האם לגבי מי שצופה בעיקר בסרטים באיכות כזאת עדיף גם כן טלויזית HD, או שבמקרה כזה הסרטים יראו אפילו פחות טוב (או באיכות שווה) לטלויזיות רגילות? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלוםם ברשותי כרטיס קול M-AUDIO FIREWIRE SOLO להקלטות גיטרה שירה מידי וכו' ואני צריך רמקולים לשמיעתם ולמוסיקה סרטים ומשחקים בכללי בתקציב מאודד צפוף 100-200 ש"ח ראיתי את הרמקולים הבאים: Creative SBS370 ו S200וLogitech מי הטוב מביניהים ?הם טובים ואם יש לכם המלצות אחרותת? תודהה רבה מראשש =]
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב רגיל. לא מדיה סנטר. מערכת XP. אני רוצה לקנות לי איזה שלט שיאפשר לי שליטה על חוטית על: 1. ווליום 2. אפשרות הגדרת כפתורים מסוימים שיבצעו מה שכפתור מסוים על המקלדת עושה (למשל F1). 3. שליטה מסוימת בעכבר כדי להפיעל תוכנות מסוימות. בבקשה תמליצו לי על השלט שיתאים לי. יש בכלל שלטים שעובדים עם מחשב רגיל (לא מדיה סנטר)? ואם אני נמצא בפורום הלא נכון, בבקשה תכווינו אותי
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני פשוט רוצה לדעת איזה אוזניות הכי טובות לתקציב של 200-400 שקל, אני כבר חודש מחפש אוזניות נורמליות ואני לא יודע על איזה מקור להסתמך. פעם SHURE פעם SENHEISER פעם AKG וזה רק הולך ומשתנה . אני אישית אין לי ניסיון עם אף אחת מהחברות האלו ועם אף אחת מהאוזניות שלהם. אז רציתי לדעת מהניסיון האישי של הגולשים פה בפורום , איזה אוזניות הכי מומלצות !? ממש ממש תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש המלצה לרמקול Bluetooth עמיד במים עד 500 שקל + -
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכל אנשי הפורום המכובדים.... יש לי בבית כבר כמה סרטי בלוריי, רק שאין לי עוד איך לנגן אותם. קניתי במארז שמגיע גם DVD אז בנתיים הסתפקתי רק בזה.... אבל אני כבר רוצה לעבור לשלב הבא קודם כל - האם מוכרים נגנים בארץ? חיפשתי באתרים הרגילים (רשתות מוצרי חשמל, zap...) ולא ממש מצאתי. רק ברשתות ציוד מחשבים ראיתי שיש כוננים של ASUS שהם צורבים וקרואים. אז חשבתי לקנות כזה ולהשתמש בזה כנגן (המחשב מחובר עם HDMI לטלויזיה). החחש שלי הוא שאני לא אצליח לנגן כי אולי במחשב חסרים דברים שאמורים להיות בו כדי להצליח לנגן.... האם אני צודק? אני מבין שאפשר להשתמש בVLC + כמה plug-in's אבל קראתי שגם זה לא בטוח מספיק.... האם מישהו מכיר? …
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הלכו לעולמם ה CX300 ועכשיו אני מחפש משהו חדש אני רוצה משהו טוב עד 200 שקל חריגה עד 300 אבל צליל כמה שיותר נקי ובאס שיהיה כמה שיותר מודגש !! אני שומע רוק וזה חשוב בכל מקרה התעניינתי בCX500 אבל כבר KSP לא מוכרים אותם ולכן ירדתי מהם (אין אותם במקום אחר בדרום) אז חפשתי משהו אחר ראיתי את Shure SE102 ואת AKG Q350 (בבאג) מה הכי מומלץ ואם יש משהו במחיר הזה שטוב יותר משניהם אניי ישמח לשמוע עריכה : עזבו יקר לי מדיי האוזניות האלה לא שווה השקעה מה אפשר להביא בעד 200 שקל שיהיה לו את הנתונים שבקשתי?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני די חדש בפורום אני רואה שהוא פעיל וגם ממש מעולה.... טוה אז ככה: מכיוון שהכרטיס קול שלי OB והלוח אם שלי מעפן (המפרט למטה) ואין לי מקום לעוד כרטיסי PCI במחשב (בגלל שללוח אם שלי יש רק שניים והכרטיס מסך מכסה את שניהם) אני צריך כרטיס קול שלא יישב בתוך המחשב... מעבד: Athlon 64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם: ASUS M2V-MX AM2, VIA K8M890, DDRII800, VGA, PCI-E זיכרון מהיר: Kingston 512mb x2 דיסק קשיח: 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II כונן אופטי: DVD±RW GSA-H42NK x18 Black כרטיס גרפי: 7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E (gigabyt) מארז: Gamer 450W, 8cm Fan Black מסך: LG 1760TR יחס ניגודיות 1:3000 מהירות תגובה 2…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, החלטתי לפני כמה זמן לקנות רמקולים וכ.קול 4.1.. אני מחפש משהו במחיר של בערך 900-1000 שקל, לא יותר מזה. השימושים שלי במערכת הם מוסיקה ומעט סרטים.. בקשר לרמקולים אני די סגור על Creative Inspire 4400 בקשר לכ.קול אין לי מושג מה לקנות.. המלצתם לי על Creative Audigy 2 ואמרתם לי שזה צריך לעלות בסביבות ה- 400 שקל אבל ברוב החנויות ראיתי את זה ב 700 שקל בערך.. כל הקטע הזה עם הכרטיסי קול של Creative לא מובן לי.. אני לא יודע מה ההבדל ביניהם ואני אשמח אם תסבירו לי מה ההבדל בין הגירסאות השונות. ראיתי את ה- Creative Audigy SE 5.1 Retail ב- 400 שקל - זה שווה את זה? מה האפשרויות שלו? כמו כן, רציתי לדעת עוד פרטים על ה Creative Inspire 4400 כמו: - מה החבילה מכילה? יש שלט? - לאיפה מתחברי…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בעקבות מעבר לz5500 / z906 אני מוכר את הATP3 המדהימים. הם במצב מצוין, ללא שום סימנים. כמה לדעתכם אפשר למכור אותם?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בחדר של ההורים שלי יש כבר הרבה שנים אוזניות אלחוטיות לטלויזיה. הזוג הנוכחי הוא תוצרת סוני אני חושב אבל הוא כבר בלוי אז אבא שלי רוצה זוג חדש. אין ממש תקציב, אני רק צריך המלצות (עדיף דברים מהארץ) לאוזניות איכותיות. השימוש הוא רק לטלויזה. לא למוזיקה וכו'. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם זה אפשרי לחבר סאב אקטיבי של בית לרכב הבנתי שתיהיה בעיה בחיבור החשמל אבל ראיתי באיזה תוכנית שיצא שקע כזה שמחברים אותו למצאת של האוטו וזה נותן חיבור לתקע של מוצרי חשמל של בית אם מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג דבר כזה שיכתוב לי מאיפה!!! או אם יש איזו דרך אחרת לחבר את הסאב לאוטו!! מקווה שיהיו תגובות!! תודה מראש אחים שלי!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
גימיק נחמד ניתן לראות אותו כאן מעניין אם ניתן להשתמש בהם למסיבות בריכה כשהם צפים במיים, יכול להיות נחמד.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני על סף קנייה של רמקולים KING של חברת MAGNUM http://www.ktl.co.il/product.asp?productid=7776&afid=1036 ורסיבר של חברת ONKYO מסוג TXSR601 http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=SR601&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=4&aff=Zap〈=he מה דעתכם? (אגב אני קונה מתצוגה/יד שנייה) כך שהמכיר שונה. אני משתמש במערכת ל- 60% סרטים וכ- 40% מוסיקה תודה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלםו לכולם, אבא של אישתי החליט שנמאס לו לצרוב סרטים כל היום כדי לראות ב-DVD בסלון. התלבטות היא האם הוא באמת צריך סטרימר או אפשר להסתפק בחיבור המחשב לטלוויזיה בסלון. להלן ההתלבטויות והשאלות: אם מחברים את המחשב לטלוויזיה 1. המחשב נמצא בחדר אחר. יש חורים בקירות כדי להעביר כבלים אבל עדין, השליטה לא תהיה מאד נוחה, אלא אם נחבר מקלדת אלחוטית חזקה. 2. אני מניח שיש צורך בכרטיס מסך עם יציאת HDMI. אני יודע שיש היום כבלי HDMI שמעבירים גם אודיו, השאלה איך זה עובד בדיוק מבחינת כרטיס המסך? האם כל טלוויזיה תומכת בזה (יש לו TOSHIBA-REGZA 42RV635)? יש לכם המלצות על כרטיס מסך לא יקר שתומך בזה? אם קונים סטרימר 1. איזה סטרימר מומלץ? ??? אני צריך משהו לא יקר ובעיקר הכי ידידותי למשתמש, נוח לתפע…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה וידאו HD בחו"ל אבל מעוניין לברר פרט לגבי שיטת השידור לפני שאני רוכש. ראשית - אני מניח שלגבי המחשב לא תהיה בעיה עם המצלמה, כלומר: אני קונה מצלמה שהיא בעלת דיסק קשיח. אני מניח שלמחשב לא משנה אם היא מצלמת NTSC או PAL, בכל מקרה יהיה אפשר לראות את הקבצים כמו שצריך, לא...? (זוהי בעצם השאלה הראשונה - האם אני צודק?) שנית - אם נכונה ההנחה הראשונית שלי: אם אני אחבר את המחשב שבו הקבצים יעבדו לטלויזיה שאיננה "מולטי סיסטם" אלא PAL מה יהיו התוצאות? יהיה אפשר לראות טוב? כי הרי במסך במחשב ייראו טוב. ולסיום - האם מעבר בין השיטות הוא משהו שניתן לעשות באמצעות תוכנות? כלומר: האם אחרי שאני אעלה קובץ וידאו שצולם במצלמה ב-NTSC למחשב ישנה תוכנה שאפשר להעביר את הקובץ שיהיה מו…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
נמאס לי מהאוזניות המעפנות שלי... אני שומע בעיקר מוזיקה בלילה, לפעמים גם סרטים ומשחקים, אני צריך משו איכותי, עדיף גדול אטום ומרופד... חשבתי על זה: הדגם הוא MDR-P180 של סוני כמו שרואים... זה עולה 100 שקל ככה... יש עוד דגם:MDR-P280 גם של סוני... זה עולה באיזור ה 200... איך הם? אני צריך המלצות, לא משו יקר, גג 200. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות טלוויזיה חברה: אני מעדיף טושיבה, אל גי או פיליפס המליצו לי גם עליהם. למרות שאני לא שולל חברות אחרות. סוג: LCD גודל: 32 אינץ אני לא בטוח לגבי LED כי אני לא כל כך יודע מה ההבדל ביניהם, לגבי FULL HD אני יודע שהמחירים ירדו אבל אני מוכן לשמוע הצעות גם על HD READY וההבדלים בינהם כי הידע שלי מועט בנושא. יש משהו שראיתי בטלוויזיות של Haier ואהבתי זה הנגן סרטים שלהם שקורא את רוב הפורמטים של הסרטים וחשוב לי שהטלוויזיה תקרא USB ופורמטים של קבצי וידאו ושמע. אם אפשר גם הצעות למתקן קיר והתקנות. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה אוזניות איכותיות יותר Senheisser px100 או AKG k518 le ? יש לי את שניהם, ושניהם שוכבים לשווא מתחת למיטה. הAKG חדשים לגמרי טרם נפתחו, כך שאוכל למכור אותם. את הסנהייזר אני מכיר, שמעתי אותם רבות פעם. אגב, האוזניות יעבדו עם הCowon D2+ .
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפש סט 2.1 שיחובר למחשב ומיועד בעיקר למוזיקה, חובה שיגיע עם שלט אלחוטי, עדיפות לסט של כ-500 ש"ח אבל אם עוד כמה מאות שקלים ישנו אז אין בעיה להוסיף, בגדול חשבתי על ה-X13 או ה-X16 של מיקרולאב - מה דעתכם? תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-