אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש אוזניות בגודל מלא עד 500 ש"ח, יש לי כבר אוזניות IN-EAR, אבל זה ממש לא כיף כל פעם לשים אותם בבית אז בקיצור, אני מחפש משהו נוח ושישמע טוב, לא אכפת לי מחו"ל כל עוד יש אתר ששולח לארץ במחירים סבירים. חשבתי על גרדו SR80, יש הצעה יותר טובה *ונוחה* בטווח המחירים? לא אכפת לי שיהיו פתוחות כמו חלק מהאוזניות של סנהייזר, העיקר שישמעו טוב. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות ipod הדגם של ה40 GB הדור הרביעי. איפה אפשר למצוא הכי בזול וגם שיהיה אתר מאובטח, אפילו אתרים אמריקאים, העיקר שיהיה אתר מאובטח וזול. אני בטוח שיש פה הרבה שמכירים אתרים כאלה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 884 צפיות
-
-
בררתי על ה-iAudio X5L אלו הפרטים שלו: {תקנו אותי אם אני טועה} 35 שעות השמעה, תומך בתמונות jpeg, תומך בוידאו mpeg4. השאלות שלי הן כאלה: 1.האם הוא תומך בעברית? 2.מה העוצמת שמע שלו לכל ערוץ?{wm}[לדוגמא של ה-ipod הוא 30 לכל צד, של ה-iriver הוא 20 לכל צד] 3.מה המחיר העדכני שלו?{אני מתכוון גם ל20 וגם ל30 GB} {תקנו אותי אם אני טועה iAudio X5L 20 GB: 379 EUR,iAudio X5L 30GB: 419 EUR} 4.האם אפשר להקליט מהרדיו שלו? {אם אפשר להקליט אפשר אחר-כך להעביר למחשב?}
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם הזמנתי מארה"ב את הארקוס AV480 עכשיו אני מחפש אוזניות מהארץ כי אני רוצה אחריות התקציב שלי הוא עד 200 שקל אני לא מתכוון להשקיע יותר אני מחפש אוזניות איכותיות שיהיו INEAR ולא גדולות ומסורבלות עכשיו ראיתי את האוזניות של הללו : KOSS THE PLUGS http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=535&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=144 ואת אלו של שנהייזר ה MX 300 350 400 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=16332 http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=80358318&sog=E-Headphone http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-Headphone&DB136577=136617&pageInfo=2 אני מוכן ללכת גם עד ה 500 אם ממש יש הבדל ביניהם ל 300 או 400 אבל שמעתי ממש המצלצות טובות על ה KOSS מה שחשוב לי זה בעיקר ב…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות ב200 - 400 ש"ח למשחקים ומוסיקה שיתנו לי ביצועים טובים ויהיו נוחות אטומות ועמידות אשמח לשמוע רעיונות לקנייה תודה מראש. SNOWBOY
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לh340 יש 5 אקולייזרים והבנתי שלh10 יש 30 זה אומר שהוא יותר טוב? האם בגלל שיש בו 30 אקולייזרים אז שומעים בו יותר טוב ואם לא איזה מכשיר שומעים יותר טוב
-
- 12 תגובות
- 961 צפיות
-
-
הנה לינק לפירוט עליו באתר של באג. אל תתייחסו בבקשה אם הוא שווה את המחיר או לא כי זה לא המחיר שאני קונה כי אני קונה בגרמניה. ;D ;D ;D תנו את דעתכם הכנה :} טנקס. http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=956&scat=221&tcat=33 והיותר מועדף עליי: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=925&scat=221&tcat=33
-
- 12 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אוקיי הבנתי שליצרן Sennheiser יש אוזניות איכותיות. הלכתי לצליל בסניף אחד, והיה להם את HD437, HD202, HD212. ובסניף אחר היא להם גם את HD457. חשבתי גם לקנות את PX-200/100 , כי שמעתי שהם יותר קטנות ונוחות. תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי רסיבר YAMAHA RX-V800 והיום פתאום אני מרגיש ממש משבים של רוח חמה. שמתי מד חום ליד פתחי האוורור שלו והאוויר שיצא היה מעל 50 מעלות!!!(המד-חום לא הצליח למדוד את זה!) זה לא מסוכן לרכיבים טמפ' כזאת? :
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז תיראו. יש לי כרגע מכשיר RioRiot שנשבר לי ממנו! דיי גדול... אני מתכוון לקנות מכשיר חדש. חשבתי ללכת על ה-iPod, לא החדש (אחד קודם), של 20 ג'יגה (או 40... אבל זה רק במידה אם אפשר להשתמש במכשיר הזה כדיסק קשיח לכל דבר). אני קונה את המכשיר בחו"ל, ככה שאין לי בעיה להשקיע כמה כסף שרק צריך (יש לי גם כמה דברים נוספית שאני רוצה לקנות... כמו שלט אלחוטי, הרמקולים האלה ובטרייה נוספת). שמעתי הרבה על כמה שלא כדאי לקנות את המכשיר הזה וגם אני יודע שאין לו רדיו. אתם מוכנים להמליץ לי על מכשיר טוב של מינימום 20 ג'יגה? רצוי שיהיה בו רדיו. אם אפשר, אפשרות של הרצת סירטונים (מה שאומר שצריך מכשיר עם מסך ציבעוני) גם יהיה נחמד. המכשיר חייב להיות קל וקטן!!! כמה שיותר קטן יותר טוב. חייב אותו בתוך הכ…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי :> לפני איזה חודש ביקשתי כאן המלצה לאוזניות בטווח של 100$ , ואחרי קריאת המלצות שלכם , וביקורות באתרים אחרים , הגעתי למסקנה שאני אקנה את ה Sennheiser 280Pro . בגלל שהבנאדם שהיה אמור להביא לי את האוזניות מארה"ב לא הגיע בסוף , אני נשארתי בלי אוזניות ( אבל עם ה ADA880 שלי , שזה חמוד ) . עכשיו , התכוונתי להזמין את האוזניות המיוחלות מ Newegg.com , שהוא אתר חומרה ולא אתר לאוזניות או ציוד אודיופילי .. מסתבר שהאוזניות לא במלאי , ויגיעו רק ב 30\7 . ה"מוביל" שלי מגיע לארץ ב 29\7 , כך שאני חייב להזמין היום .. התחליף הכי טוב שמצאתי ב NewEgg היה HD555 ב 150$ . איך האוזניות האלו ? יש משהו יותר טוב בתקציב ? ואם כבר אני מוכן להשקיע 150$ באוזניות , אולי עדיף לקנות משהו אחר בחנות א…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לי יש חדר קטן שמותאם מעולה ל4 רמקולים אז אני הולך לקנות אותו... רציתי לדעת מה דעתכם עליו.... תודה ;D
-
- 12 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני מפעיל סרט במחשב דרך BSPlayer איך אני מפעיל כך שיהיה סראונד 5.1? תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החלטתי לקנות את ה Sennheiser HD280Pro מאיפה אתם חושבים שכדאי לי לקנות אותם ? (חנות אמינה שעושה משלוחים לארץ) כי אני ממש לא מכיר חנויות מחו"ל (זתומרת אני מכיר שמות, אבל לא יודע אילו חנויות טובות) וזו פעם ראשונה שאני מזמין מחו"ל תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דודוה שלי קנתה רסיבר חדש אז היא הביאה לי תענתיק שלה הרסיבר sansui -srereo receiver 6060 שווה משהו???
-
- 12 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אחים שלי, תמליצו לי על רמקולים למחשב בסביבות 500-600 שח.. עכשיו אני לא יודע מה לבחו, 2.1 4.1 5.1? תעזרו לי.. הרמקולים הם לסרטים מוזיקה ומשחקים. תודה!
-
- 12 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה הדרישות שלי מהנגן הן: - קטן מאד וקומפקטי - בעל איכות שמיעה ברמה של דיסקמן בערך - usb 2.0 - רצוי 512 מגה בייט יש לציין כי איין לי את הצורך בקיבולת גדולה של יותר מגיגה לדוגמא ככה ש אני צריך או 512 או גיגה. כרגע יש לי דיסקמן בבית שאני לוקח לטיולים השונים, ככה שהנגן יחליף את הדיסקמן בטיולים למינהם ככה איין קפיצות בשיר. עכשיו התקציב הוא בערך 600 שקל בעייתי טיפה. אגב אל תציעו בכלל איי פוד, איי ריבר, מובו, הדבר היחיד שקרוב למה שאני צריך זה הריו 1.5 גיגה והוא סתם עולה יקר ועם יותר זכרון שאני לא צריך. עכשיו בדקתי טיפה באינטרנט בארץ ובחול ומצאתי בארץ את הנגן הבא: http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=5663115&type=2&product=1&category_n…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מכשיר MP3 Player - 20GB - לא צריך יותר מזה, ואני צריך שיהיה בו דיסק קשיח על מה אתם ממליצים ולמה? מחיר לא משנה חייב תשובה בדחיפות. תמליצו גם על חנות. תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שהכותרת מרמזת אני משחק CS ובלילה זה מפריע לפעמים לאבא אז אני רוצה לקנות אוזניות איכותיות קניתי כבר 2 זוגות והן נשברו לי אז אני רוצ לקנות איכותי ככול האפשר (במחיר סביר) תודה. :
-
- 12 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אבא שלי הביא אותו לפני איזה שנתיים שלוש אלינו וכבר אין לנו מה לעשות איתו בכמה אפשר למכור אחד כזה? (אפשר לשים בו 3 דיסקים, 2 כניסות למיקרופון)
-
- 12 תגובות
- 894 צפיות
-
-
הרמקולים האלה http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/GB/EN,CRID=2,contentid=5047,detail=2 נימכרים ב 500 שקל בחניות, עכשיו יש לי שאלה שלא ממש מצאתי את התשובה אליה, האם בסט הזה יש מגבר לרמקולים ? כתוב באתר שהרמקולים מוצאים סה"כ 71W RMS , ז"א שיש להם גם מגבר שמוציא 71W או צריך לקנות בניפרד ?
-
- 12 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום אני מעונין ברכישת מערכת רמקולים 5.1 כולל סאב שתשמש אותי למוסיקה וסרטים. קנייתי כבר רייסבר Marantz SR-4400 לא משנה לי אם הרמקולים יהיו כחבילה אחת של 5 + סאב או לקנות כל חלק בנפרד - סנטר, קדמים, אחוריים התקציב הוא בין 1500 ל 3000 ש"ח לרמקולים אני גם מעונין בהמלצה על חנויות טובות באזור נתניה בהן אני יכול לשמוע את המערכת
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לחבר שלי יש את "סרט" מסיבת הסיום שלי ושלו של כיצה ח', בפורמט XviD. אני רוצה להראות את "הסרט" למשפחה שלי בטלוויזיה, ב-DVD. ה-DVD שלי תומך בפורמטיים הבאים: CD/DVD/VCD/SVCD/MP3 אני כבר הבנתי שהדיוידי שלי לא תומך בפורמט XVID של הסרט שיש לי במחשב, אז איך בדיוק אני הופך את הסרט הזה לאחד הפורמטים המתאים לצפייה בדיוידי? וכמובן שיהיה באיכות גבוהה. ואני לא מעוניין להוסיף לסרט שום אפקטים או משהו כזה, רק ישר לצרוב אותו בפורמט שמתאים ל-DVD שיש לי.
-
- 12 תגובות
- 882 צפיות
-
-
קראתי איזה 200 תראדים בין "אני פוץ" ו"אני נהר" אבל הבעיה שהם יקרים... ואני לא רוצה להוציא יותר מ 250+מישלוח =(300$ גג) השאלות שלי 1. האם אמור לצאת איזה נגן מעניין ששווה לחכות לו? הבנתי שיש איזה דור חדש לקרמה ... עוד משהו מעניין ששווה לחכות לו? 2. מה באמת עדיף ה karma או ה Zen touch שנייהם עולים באיזור ה 225$ 3. והאם יש איזה אתר שאני יכול למצוא את ה ihp120 ב איזור ה 240-250 דולר? נגן יהיה לי כנראה מתנה ליום הולדת אז הייתי רוצה לדעת עם לקנות את זה עכשיו (אוקטובר) או לחכות קצת עד שיצא משהו מעניין ? תודה לכל העונים
-
- 12 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום. שמעתי שיש אפשרות להקליט סרט מה dvd לקלטת ווידאו דרך מכשיר הווידאו הביתי. הלכתי לחנות והביאו לי קאבל שמפוצל בשני הצדדים שלו. אחד אדום ואחד לבן ובשני הצדדים הפינים ה זכריים. ניסיתי להבין איך אני מחבר אותם אבל לא הצלחתי. יש יותר מידי יציאות בטלוויזה ובווידאו יש רק יציאה אחת ולא 2 וב dvd גם יש איזה 10 יציאות. מישהו יודע איך או מוכן להפנות אותי למדריך כלשהו? תודה רבה. אני רוצה לציין שזה לא לצורכים פיראטים.פשוט מידי פעם שאני לוקח סרטים אני לא מספיק לסיים לראות אותם. אז חשבתי שאני פשוט יקליט ברגע שאני הולך להרדם ולמחרת אני יראה את השאר.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-