אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
minidisc model : Sony Net Md Walkman MZ-NF610 TYPE-S got it about a year ago, so i guess its abit old :\ havnt used it for a while, though recently started using it again and wanted to record some new cds in the past I installed the whole sonic stage + netmd simple burner that comes on a cd combined in the minidisc package after getting abit pissed off with the shit it takes to simply add some songs to the minidisc I thought of trying the Real One player minidisc plugin, which worked pretty nice though i kinda hate messing with REAL networks stuff too much bullshit Anyways, now. I downloaded the new sonic stage version and it seems pretty fucked up.... i really dont hav…
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
או שה - HDCP שלו לא יתן את זה? אני מדבר מבחינת הרצה של קבצי M2TS ו MKV למיניהם... אולי פה אני אקבל תשובה......
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
את המוניטין הטוב אני מכיר, וגם את ה-Reviews... אבל הייתי רוצה לשמוע חוו"ד על סמך נסיון אישי עם הסאב הנ"ל. האם הוא באמת כ"כ טוב ? וכמה הוא שווה בשוק המשומשים בהנחה שמצבו מצויין? האם יש לו מתחרים בליגת המחירים שלו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אהלן, יש לי המון מוזיקה בפורמט MP3 עם ווליום לא אחיד. יש דבר שנקרא ReplayGain שסורק את עוצמת הווליום בקבצים וכותב טאג כלשהו שאומר לנגני מוזיקה בכמה לנגן את השיר חזק או חלש יותר כדי שתהיה עוצמה אחידה. לדוגמא, foobar2000 המצוין יודע לעשות את זה. הבעיה, מה עושים עם נגנים שלא יודעים לקרוא את זה? יש איזה שיטה לקחת את הנתונים מטאג ופיזית לשנות את עוצמת הקבצים לפי זה?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מכשיר DVD מדגם DVP 608. לפני מספר ימים שיחקתי בהגדרות שלו דרך מקש ה-Menu שבשלט, מכיוון שהוא לא קרא סרטים מהתקן DOK. במשחק זה ביצעתי טעות, ושיניתי הגדרה בשם Display, או משהו כזה, וכתוצאה מכך המסך מראה רק אור כחול בוהק ואין באפשרותי לראות את חלון התפריט כדי להחזיר מצב זה לקדמותו. רפרפתי ב-Manual אבל לא מצאתי דרך לעשות Reset או לסדר את הבעיה בדרך אחרת. Sony Dvd-CD Player - Dvp-ns508p Series http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:eL9i8Gzzx9MJ:www.scribd.com/doc/13199583/Sony-DvdCD-Player-Dvpns508p-Series+DVP+608+MANUAL+%2BRESET&cd=1&hl=iw&ct=clnk&gl=il&source=www.google.co.il אשמח לקבל את עזרתכם בהקדם. תודה!
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מכשיר DVD מדגם DVP 608. לפני מספר ימים שיחקתי בהגדרות שלו דרך מקש ה-Menu שבשלט, מכיוון שהוא לא קרא סרטים מהתקן DOK. במשחק זה ביצעתי טעות, ושיניתי הגדרה בשם Display, או משהו כזה, וכתוצאה מכך המסך מראה רק אור כחול בוהק ואין באפשרותי לראות את חלון התפריט כדי להחזיר מצב זה לקדמותו. רפרפתי ב-Manual אבל לא מצאתי דרך לעשות Reset או לסדר את הבעיה בדרך אחרת. Sony Dvd-CD Player - Dvp-ns508p Series http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:eL9i8Gzzx9MJ:www.scribd.com/doc/13199583/Sony-DvdCD-Player-Dvpns508p-Series+DVP+608+MANUAL+%2BRESET&cd=1&hl=iw&ct=clnk&gl=il&source=www.google.co.il אשמח לקבל את עזרתכם בהקדם. תודה!
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
ביקורת על קופסת אנדרואיד סינית זולה: X96Q Pro+ is a black matte plastic box containing H728 chipset from a company I don’t often get to review – Allwinner. X96Q Pro+ is rectangular, but not square. The power button button is located in the back, on the right. X96Q Pro+ does not have external antennas but uses internal ones. It includes a Micro-SD/TF Card slot, with support for high capacity Micro-SD memory cards (I have tested it successfully with a 200GB such card). The box also contains a bluetooth remote, a small user manual, the power adapter, and a HDMI 2.0 cable. לביקורת המלאה לחצו על הלינק: Review | X96Q Pro+ 8K Allwinner H728 Android 14 X96 TV Box
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
https://www.kickstarter.com/projects/revols/revols-premium-quick-custom-fit-wireless-earphones נשמע מעניין, מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
הכרטיס לא מוכן להוציא לי סאונד הקיפי רק סטריאו בדקתי סרטים עם סאונד הקפי וכלום קטע שמטריף אותי מגבר קנווד שתומך בכל הפורמטים האלה.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ראיתי שאין דרייברים באתר של MAudio לRevolution 5.1 ול Vista 32bit SP1 האם הדרייברים של ה32bit הרגילים יפעילו לי את הכרטיס על SP1 ?? בתודה מראש, דור
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני רוצה נגן קטן וקל, בעיקר לספורט. מישהו מכיר את זה : http://www.mp3.com/tech/players_30984154_overview.php לא הצלחתי להבין אם אפשר פשוט להעתיק אליו קבצי MP3 וזהו, אני לא רוצה להתעסק עם שום תוכנות ניהול מוזיקה וקישקושים כאלו. יש המלצות אחרות ? הקניה תהיה בארה"ב. תודה.
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני נוסע בעוד חודש לחו"ל ואני רוצה לקנות נגן MP3 אני מבקש מכל מי שמצביע שיסביר את בחירתו ע"מ שאוכל לבחור בנגן המשתלם ביותר עבורי. STANLY.
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
i just got it! it is the smalles hard drive player i've ever seen (and i have seen tham all) it is simply amazing! http://forums.ort.org.il/files/30/2076954/6633619.jpg http://forums.ort.org.il/files/30/2076956/3875638.jpg whan i'll get beck to israel i will write a "more" detaild review
-
- 46 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
טוב אז כאחד שמתכנן לקנות נגן, מבוסס הארדדיסק היה לי התלבטות בין 3 דגמים: ipod - ירד בגלל חיי הסוללה, האפשרויות המעטות ועוד כמה סיבות ihp120- היה העדפה הראשונה של בגלל האפשרויות הרבות שלו, ובעיקר בגלל שיטת החיפוש לו (שזה כמו במחשב) ואז התחלתי לקרוא קצת על הkarma וזה נגן לא רע בכלל: קודם כל הנגן "מיועד" לכאלה שאיכות המוזיקה ממש חשובה להם (נראה לי קוראים לזה אודיופיבילים), ולכאלה שלא צריכים הקלטה ורדיו. בנגן יש אפשריות כמו באייריבר, אם לא יותר כמו: מחיקה הישר מהמכשיר, סידור רשימות השמעה מהמכשיר, אקולייזר, יש לו סיפון, והכי מעניין זה שכמו שבאייריבר יש סידור תיקיות כמו במחשב אז לkarma יש דבר שנקרא rio dj שעוקב מהרגע הראשון שנגעת במכשיר אחריי כל השירים. אתה יכול לנגן את 10 השיר…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן תראו מה אופיס דיפו מוכרים RIO KARMA של 20 גיגה!! זה הנגן הכי טוב ומשתלם שיצא! http://officedepot.co.il/shop/catalog/sku.asp?ID=616698&LEVEL=SK&PR=QO4&SID=CWARC5SNBJWP8KL9APDHGVF6RALEBSD2
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מה אתם אומרים ? אמנם אין לו רדיו מובנה וגם לא יכולת להקליט, וגם עדיין אין שלט (אבל זה בתכנון).. אבל הוא זול יותר מה iHP-120 בכמעט 100$ - אפשר למצוא אותו בפחות מ 300 $ בארה"ב ! והוא גם יותר קטן (בגודל של מינידיסק) אבל עבה יותר ... ומה שהכי חשוב, אומרים שיש לו איכות סאונד טובה כמעט כמו של ה ZEN ויכולות להכנת Playlists מתוחכמים ומתקדמים. נשמע מעולה והוא בסך הכל נועד לנגן מוזיקה, מה שהכי חשוב, לא ? אז זה , או iHP-120 ? iPod who ? נראה לי שכבר הספקתי לשכוח את קיומו של האייפוד... http://www.digitalnetworksna.com/shop/_templates/cat_list_Rio.asp?cat=53#
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
-
Rio חשפו השבוע את נגן ה 130-Unite שלהם (למרות הציפיות ל Chroma): ל Unite זיכרון פלאש וימכר בגדלים של 256 מגה, 512, מגה, 1 גיגה, ו-2 גיגה. USB2. זמן נגינה של 27 שעות. תמיכה בMP3, WMA, OGG. מסך OLED. שוקל 40 גרם וגודלו 70X26X18 mm נוסף על אלה הנגן משמש כמשדר אינפרה אדום וישמש כשלט למכשירים שונים... הנגו יתחיל להמכר ביפן בזמן הקרוב והמחיר שלו ינוע בין 150 דולר (ל256 מגה) ל360 דולר (ל2 גיגה) במקביל גם חשפו את האוזניות החדשות שלהם (שיגיעו בצבעי כסף, שחור וטיטניום): ליותר מידע: לחץ כאן וכאן נקווה שיגיע גם לארץ...
-
- 7 תגובות
- 909 צפיות
-
-
מישהו יודע איך מחברים RIO300 לWINXP(HOME EDITION( ע"מ להעלות עלין שירים?
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי משהו מכיר תוכנה שאני יכול לעשות RIP לטראקים של DVD לקובץ dts, ac3 או ogg שתומכים ב5.1 אני מעוניין לעשות RIP רק לסאונד כל התוכנות שמצאתי עושות רק לmp3, wav etc.. ורק 2 ערוצים או שזה כולל לוידאו
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם (אני מקווה שזה הפורום הנכון)! קיצר לא מזמן קניתי DVD של איזו להקה, והמוכר הדביל בחנות אמר לי שזה לא בדיוק DVD אלא מעין VCD, בדוד הזה יש גם טראקים של מוזיקה, וגם טראקים של ווידאו, עכשיו המוכר הדביל אמר שמערכת רגילה תקרא את הטראקים של האודיו, אבל בשביל הווידאו צריך DVD. כמובן שזה לא כדלקמן, ורק DVD בכלל יכול לקרוא את הדיסק הזה. עכשיו אני רוצה לשמוע את הדיסק הזה באוטו למשל. אז השאלה שלי היא איך אני עושה ריפ לשירים בDVD הזה, וקצת יותר מסובך, איך אני עושה ריפ לווידואים בDVD הזה. חשוב להדגיש שקניתי את הדיסק הזה, ואין פה שום ווארז ודברים לא חוקיים.
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולכם. רכשתי אוזניות BrainWavz R1 מ-MP4Nation לפני מספר חודשים. האוזניות הגיעו, שומעים מעולה. so far so good. לאחר כחודשיים של האזנה בדרך לעבודה ובחזרה ממנה, שמיעה רגילה ולא מתעללת לחלוטין, הכבל של האוזניה הימנית מרגיש כאילו שהוא עומד להתנתק מהאוזניה. הכבל קצת רוקד לו בפנים, אם אתם מבינים למה אני מתכוון. יש לציין ששומעים ב-2 האוזניות אותו הדבר. יצרתי קשר עם החנות לפני כחודש, והם אמרו לי לשלוח להם את האוזניות להונג קונג, והם יחליטו מה לעשות עם זה. מאז הזנחתי את זה. עכשיו אני מתכוון לשלוח את זה אליהם בהקדם האפשרי. אך שאלה אחת לפני שאני שולח- יש בכלל טעם לשלוח אותן? תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אפקטים ופס קול של משחקים כמו Crysis יכולים להיות יותר טובים מבסרט עם כרטיס כזה לא?
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
יש משהוא יותר טוב במחיר שלו? המחיר הוא 7800..
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני עובד עם Hammerfall DSP Multifaces זה כרטיס של עבודה עם מוזיקה למי שלא מכיר ופשוט אין לי סאונד במשחקים,ניסית לשחק עם ההגדרות של כל מיני משחקים אבל לא הולך... אני צריך את הסאונד בעיקר לפאר קריי... אם יש מישהו שעובד עם הכרטיס הזה למרות שלא נראה לי כל כך... ויודע לפתור את הבעיה,אז ממש תודה
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-