אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אם אני הולך לקנות בארה"ב נגן אמפי3 והוא עולה 300 דולר (1350 NIS) אז באירופה הוא יעלה אותו דבר רק ביור? 300EURO? (1710NIS(? כי יש הבדל ענקי בין שני שערי המטבע אחד זה 4.5 בקושי ואחד זה 5.7 ?
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מצאתי מידע כמעט בכלל באינטרנט על הרסיבר חוץ מזה: מפענחים פנימיים: Dolby Digital ,DTS ,AC-3 ו-Dolby Pro Logic II הספק חזק במיוחד רמקולים קדמיים: 120watt (RMS) x 2. ולרמקולים האחוריים והסנטר 60watt (RMS) x 3 יש לי מערכת של ADC - שניים רצפתיים וסנטר + שני רמקולים אחוריים של Pure Acoustics. כשאני שומע במצב סטריאו המערכת נשמעת מצוין, אך שומעים רק את הרצפתיים, כשאני מעביר ברסיבר למצב חמישה ערוצים שומעים את הכל ונשמע יחסית טוב אך הרצפתיים פחות דומיננטיים ולכן המערכת נשמעת פחות מלאה. אני משתמש בכבל RCA ל Aux והבנתי שהתצורה הזו בגלל שהיא אנלוגית אין שימוש במפענחים הפנימיים של הרסיבר (Dolby Digital ,DTS ,AC-3 ו-Dolby Pro Logic II)…
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, אני מתלבט בין PS3 לXBOX LIVE כשהמטרה היא לא רק משחקים (גם) אלה גם לניהול והזרמת מדיה מהמחשב לטלוויזיה. שקלתי APPLTTV כי אני כרגע על ITUNES, אבל להבנתי אי אפשר לגשת לחלק גדול מהמדיה על המחשב והפורמט הוא לא HD. אשמח לעצה טובה, אלון
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
יש לי PS3 שמחובר למחשב לרמקולים של Microlab Solo6c. הרמקולים מחוברים לטלוויזיה (LCD 32" של סמסונג) עם כבל RCA לכניסת Line-in בכרטיס קול (Asus Xonar D2X) וכך כל המכשירים שמחוברים לטלוויזיה נשמעים דרך הרמקולים של המחשב, כולל ה-PS3. כשאני שומעת במחשב מוסיקה השמע תקין ושומעים בשני הרמקולים. לעומת זאת ב-PS3 שומעים רק ברמקול אחד. ה-PS3 מחובר עם כבל HDMI לטלוויזיה. אשמח לעזרה איך אפשר לסדר שישמעו גם ב-PS3 בשני הרמקולים. תודה מראש לעוזרים. עדכון: הבעיה נפתרה, מצאתי כבל RCA שהגיע עם ה-PS3, חיברתי לכניסת ה-Aux ברמקולים וזה עובד
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין במערכות... איך הם נחשבים?? הם נחשבים חברת HIGH END??
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי קצת, ואני מתכוון קצת כסף שחסכתי עכשיו אני בצבא וכל זה ואני רוצה משהו שינעים את זמני בנסיעות ההמייגעות, הפסקות ושאר שטויות במקרה בדרכי הבייתה עברתי בחנות מסויימת - ונתקלתי בכמה מכשירים נגן של IRIVER IPOD (MINI+PHOTO וPSP אם הייתי רוצה מוזיקה נטו - אין ספק שהייתי הולך על האיי פוד מצד שני - אייריבר מציע קצת יותר (רדיו וכו') אבל אם כבר - אז כבר - PSP אומנם הPSP מציע המון - אבל לא לשכוח שעיקר המטרה זה מוזיקה (מי צריך מוזיקה שיש PSP :-X : ) מה אתם אומרים? ד"א - מישהו יכול לתת לי יותר מידע על הPSP (חוץ מהאינטרנט האלחוטי+מולטיפלייר) אגב - אני רוצה להביא את זה ביום יומיים הקרובים.. :-\ תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
הי, עוד שבוע בערך אני מקבל אוזניות חדשות מחו"ל, שצריכות ברן אין. אני יכול לעשות ברן אין ממייזו M6/ מחשב עם אונבורד/ PSP. יהיה לי הכי נוח לעשות עם PSP כי אני לא משתמש בו הרבה ופשוט להוציא את הסוללה לחבר לשנאי ולהשאיר 50 שעות, הבעיה היא שהפלט של הPSP מגעיל ומגיע לטונים נמוכים יותר מהנגן, אני חושש שאם לא כל הטונים ינוגנו דרך האוזניות ההשפעה תהיה שונה במקצת, אני לא יודע ב100% איך הדרייברים נצרבים, ואת ההשפעות של טונים מסוימים עליהם. האם הטונים שינוגנו דרך האוזניות משפיעים על הסאונד? אני מתכוון צלילים של ברן אין, פשוט הPSP לא מגיע לכל התדרים. תודה מראש אורי
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקבל חוות דעת כללית על מוצרי החברה מחברי הפורום ובנוסף, לקבל עזרה בהשוואה בין שני מוצרים: Yoo4 לעומת BX-40 המטרה היא מערכת סטריאו לסלון קטן. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
האם מומלץ לקנות את הSUB שלהם ומה אתם אומרים על הדגם SL10?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
רכשתי win tv pvr 150 ולמרות שהתקנתי את הדרייבר פעם מהדיסק ופעם נוספת מעודכן מהאתר (בנפרד כמובן) XP לא מזהה לי את הכרטיס אשמח לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
מחפש כרטיס טלוויזיה למסך מסך מחשב "22 (1680x1050), אפשרות ההקלטה ב-hauppauge היא בונוס נחמד אבל מה שיכריע זה איכות הצפייה. הכרטיס יחובר למסך (1680x1050) ולממיר YES SD. על הנייר ה-COMPRO תומך ברזולוציה הזאת ובפורמט מסך "22 אך מכיוון שכרגע המקור הוא SD, מי מהשניים ייתן תמונה טובה יותר בשידורי הטלוויזיה? האם יהיה הבדל? האם PVR-150 ידע להציג תמונה על מסך מלא? או שאולי שניהם יתנו תמונה מטושטשת מדי? http://www.hauppauge.com/site/products/data_pvr150mckit.html - PVR-150 http://www.comprousa.com/en/product/v300/v300-1.html - V300
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, לאחרונה רכשתי את ה Hauppauge PVR-150 MCE ואני מעוניין לדעת מהן הפעולות שצריך לבצע כדי לקבל את איכות התמונה המירבית, טיפים גם כן יתקבלו בשמחה.. אני כרגע משתמש ב Windows 7 32bit RTM ויש לי בעיות עם ה WinTV, אחרי ריסטרט הוא מציג תמונה אבל לאחר כמה דקות אני מקבל מסך שחור ורק ריסטרט מסדר את הבעיה. בנתיים אני משתמש ב DScaler בשביל קונסולות וכו'. הבעיה העיקרית היא ב MCE של 7, ההגדרות הולכות בצורה חלקה אבל יש Delay של 2-3 שניות ב LiveTV, ב DScaler זה לא קורה, מה ניתן לעשות? כמו שכבר ציינתי, אשמח לטיפים והמלצות לגבי סוגי Codecs והגדרות מומלצות. אגב, המסך הוא 24" של סמסונג מחובר דרך DVI, והמקור זמנית הוא Playstation2 מחובר ב Composite. תודה.
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, יש לי בHTPC כרטיס PVR-150 LP, שיש לו כניסת S-video בלבד. אני מנסה לחבר אותו למכשיר מסויים (לא משנה איזה, ניסיתי עם כמה, גם טלוויזיה, גם DVD) עם כבל RCA ל S-Video, ואני מקבל תמונה קצת מחוספסת ומוזרה (תמונה מצורפת). מה שמוזר הוא שכשאני מחבר את אותו DVD או טלוויזיה לדוגמא עם אותו כבל בדיוק לטלוויזיה אחרת אני מקבל תמונה רגילה וטובה, ככה שזה כנראה איזשהו משהו בכרטיס שגורם לזה, אבל אין לי מושג מה יכול ליהיות. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לבעיה מהסוג הזה? או מכיר את הכרטיס ויודע מה אפשר לשנות שיעזור? אמרו לי אולי עניין של סנכרון, אבל אין לי מושג מה זה באמת אומר, או איפה אני יכול לשנות פרמטרים שקשורים לזה. ??? ד"א, כבל S-video ל S-video נותן תוצאה אפילו יותר גרועה, …
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש אוזניות לנגן הmp3 שלי והבנתי ממספר מקומות שונים ברשת שהPX100 הן בחירה טובה מאוד. ראיתי שלSennheiser יש דגם נוסף של אוזניות, הPMX100 שנראות אידיאליות באותה מידה, אם לא יותר. נראה שהנתונים הטכניים זהים והשמות גם הם קרובים מאוד, כך שנותרת רק השאלה האם מדובר בעצם באוזניות זהות מבחינת הרכיבים והצליל או שמה יש הבדל איכות כלשהו ביניהן. התקציב שלי הוא גמיש, עד ל500~ ש''ח. אבל איני מעוניין באוזניות IEM כי ממה שהבנתי בשביל לקנות אוזניות כאלו בעלות איכות קול מספקת צריך לשלם סכומים אסטרונומיים, מה גם שאני חושש מהאפשרות שהן יזיקו לשמיעה יותר מאוזניות היושבות "מחוץ" לאוזן. כך שבמקרה וישנו זוג אוזניות אחר ועדיף על פני הSennheiser PX100 / PMX100, אשמח מאוד לשמוע עליו.…
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אנשים, אני צריך תשובה ממש מהירה על ההתלבטות הזו, אוזניות בשביל הIRIVER 320 שלי, מחר אני הולך לקנות !! מישו אולי יודע גם איפה אנייכול להשיג פרטים טכני םשל הגראד? כמו התנגדות וכולי...
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
איזה מהם עדיפות? בעיקר מבחינת איכות סאונד... רצוי ממישהו ששמע את שתיהן..
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
לאחר שאוזניות PX100 שלי נשברו אני מחפש אוזניות חדשות בסכום של 500 ש"ח רציתי לדעת אם יש בסכום הזה אוזניות טובות מהPX100 הדרישות מהאוזניות: שיעגיעו לעוצמת צליל כמו הPX100 אוזניות קשת לא IN EAR השאלה אם לקנות PX100 חדשות או שיש אוזניות אחרות מומלצות יותר בסכום הזה יש אפשרות להזמנה מEBAY תודה רבה
-
- 28 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ערב טוב נתקלתי בחנות הבאה באיביי המוכרת את ה-PX-100-ii של סנהייסר ב-37 פאונד כולל משלוח (יוצא כ-$60) http://cgi.ebay.com/SENNHEISER-BLACK-PX-100-II-FOLDABLE-HEADPHONES-iPOD-MP3-/130492981443?pt=UK_AudioVisualElectronics_HomeAudioHiFi_Headphones&hash=item1e61fce0c3 בסה"כ יש לחנות רקורד גבוה של 99.4% מ-37 אלף פידבקים, אבל מה שחשוד לי זה שהאוזניות האלה עולות 70$ בחנויות בארה"ב בלי משלוח (B&H או אמזון למשל) מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אהלן... איזה אוזניות יותר טובות? מה מייחד כל אחת? ומה לעזה המחיר של הPX200 בארץ? ובחול? תודה
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את האוזניות האלה, אתה מכירים מקום לקנות אותו בארץ?
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מה דעתכם על האוזניות האלה לנגן T10 של אייריבר אני יכול להביא אותה במחיר של 120-130$ יש שם מנגנון נגד רעשים תאכלס שמעתי את האוזניות האלה והם לא רעות השאלה אם הן שוות את המחיר הזה תודה.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
Ihave JBL Encountere can iput the subwoofer near the computer its will not destroy some detail there?
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
-
להלן המפרט, בארץ 409 ש"ח כולל משלוח ומע"מ, האם הזמנה מחו"ל הינה משמעותית זולה יותר? אם כן, מהיכן מומלץ לרכוש? חשוב מאוד שההזמנה מחו"ל תהיה עם זמן אספקה של כשבוע/שבועיים, ולא חודש/חודשיים, אחרת אני מעדיף לרכוש בארץ. [ATTACH=CONFIG]6252[/ATTACH]
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-