אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אני עד עכשיו תיכננתי על ה320 IRIVER , אבל מבחינת הגרסא האירופאית , הג'ימיני כבר נכנס לתקציב מה עדיף ? למה ? כמה ? איך ? מה ההמלצות + סיבות אם אפשר ... תודה רבה .
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי למי ששמע את שני הסוגים האלה האם יש באמת הבדל בעוצמה ? אין ספק שאיפד כאן עשו משהו מטורף אם באמת הוא מוציא 30 אבל עדיין האם 20 MW מספיק טוב:\? בנוסף נראה לכם שזה באמת 30 :\ הוא ,שזה שוב יציאה של החברה כמו כל חברה שאומרת סתם נתונים שלא ממש נכונים (בולט בדרך כלל במערכות שמע של רכב וקלנוע ביתי )...
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלה ראשונה: למה אתם לא מחשיבים אותו בפורום כמכשיר mp3 ע"ב הארד דיסק הכי משתלם וטוב מכולם, אפילו מה iriver? שאלה שניה: איפה אפשר להשיג את המכשיר, בארץ או בחו"ל, עדיפות גבוהה לארץ, כשהאתר www.mp3zone.co.il בבניה כבר לפחות שבועיים כך שנראה לי שלא ניתן יהיה כבר לקנות משם... תודה רבה מראש עודד
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע ATP3 והחסרון הכי רציני בכל המערכת הזאת זה שאין אפשרות לחבר אוזניות... אולי בגירסאות חדשות יותר יש ? בכל אופן לא בשלי... אז רציתי לדעת אם יש איזה מוצר פשוט שמפצל את היציאה מכרטיס הקול ומאפשר החלפה בקלות מהרמקולים לאוזניות וגם אפשרות לשלוט בווליום לאוזניות. זה דיי מעצבן לתקוע את הראש מאחורי המחשב כל פעם שאני רוצה להשתמש באוזניות (וזה לא קורה הרבה), ובמיוחד שהמגע קצת רופף אז אני צריך לשחק כל הזמן עם המגעים עד שזה פועל טוב :-\ וכשאין אפשרות לשחק עם הווליום אז זה בכלל סיוט תודה.
-
- 13 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני יומיים את ה ATP3 חיברתי אותם והם עובדים בסדר והאיכות שלהם טובה. הבעיה היחיד שיש איתם היא שאני שומע רעשים סטטים ברמקולים שמושפעים מפעולות שאני עושה במחשב, נגיד אני מזיז את העכבר ולפי הקצב שבו אני עושה את זה, יש רעשים מהרמקולים, או נגיד כשאני טוען תוכנה או דברים כאלה. נוסף לזה יש גם רעש כשאני מכבה את מנורת השולחן שלי. ברמקולים הקודמים (סתם רמקולים) לא נתקלתי בזה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין ליקנות רמקולים וכרטיס קול ברמה מיקצועית... חשבתי על 2.1 של קרייטיב עם כרטיס אודיגי... יש לי תקציב של 1500... על מה אתם ממליצים? אה ואני מחפש שיהייה לי טוב לשמיעת מוזיקה לא למערכת ביתית. בתודה Reaper1 אה וזה די דחוף אז אם אפשר...
-
- 13 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני עומד להתגייס רביעי הקרוב, ובגלל שאני עומד להיות הרבה בתנועה ואני מעוניין לרכוש מכשיר MP3 קטן מבוסס פלאש שאני אוכל להסתובב איתו (יש לי כרגע את הזן הראשון ומי שראה אותו בטח יודע שהוא לא כזה "נייד"), ובנוסף לזה אוזניות טובות, גם קטנות, שאפשר להכניס לכיס. בנוגע למכשיר MP3 אני חושב לרכוש את הTXFM עם גיגה, של קריאטיב (מוזמנים להציע אחד אחר באזור ה1000 שקלים) http://www.asia.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=215&product=9771 בנוגע לאוזניות אין לי מושג. אם למשהו יש הצעה לאוזניות טובות באזור ה400 שקלים זה יהיה מצויין. תודה חבר'ה
-
- 13 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אהלן אנשים. המטרה, שמיעת MP3 באיכות גבוהה (דיסקים שהומרו לקבצים) פה ושם משחקים.(אולי גם DVD , אבל בשביל זה יש לי DXR3) הכרטיס מתחבר לרסיבר, בשביל זה אני רוצה להשתמש ביציאה הדיגיטלית אופטית (מה שנקרא TOSLINK) האם הכרטיס של הרקולס פורטיסימו3 7.1 מוציא סטריאו ביציאה האופטית או שזה רק DD, DTS? שווה להשקיע בכרטיס קול הזה ובTOSLINK? הכרטיס שיש לי עכשיו הוא אונבורד, מתחבר לרסיבר בSPDIF. תכל'ס אני מחפשת איכות שמע גבוהה. (לא פיצ'רים ושאר ירקות) אז מה דעתכם?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו ניסה והצליח? אם כן מה הcatch? אני מקבל רק 2 ערוצים לצערי (קדמיים). תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
:asthanos: שלום לכולם אני חדש פה וזקוק לעזרה, אני טס לחו"ל בעוד כחודש ואני זקוק לטיפה אינפורמציה. אני מתלבט בין מיני דיסק לבין דיסקמן קורא MP3 לקחת עימי לחו"ל. קראתי את המאמר שבאתר על ההבדל בין כל המכשירים הניידים שמשמיעים מוזיקה, אבל זה רק בלבל אותי עוד יותר. הדילמה שלי היא כזו: אם אני קונה דיסקמן קורא MP3 אני יכול לקחת איתי 3 דיסקים מלאים ב- MP3 וכך אני גם לא צריך להכניס את השמות של כל השירים כמו שעשיתי עד היום במיני דיסק. בנוסף הדיסקמן הרבה יותר זול. מיני דיסק לעומת זאת הרבה יותר קטן ונוח וגם המדיות שלו קטנות והוא נוח לסחיבה בניגוד לדיסקמן. בשורה תחתונה, אני זקוק לדעת אם אני מקליט בשיטת ה- MDLP שמאריכה את זמן ההקלטה לעד 5 שעות ממש ממש פוגעת באיכות הצליל, אם אני מעביר א…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לי יש ברשותי כרטיס קול אין לי שמץ של מושג איזה דגם הוא או איך ליבדוק ועוד יותר אין לי מושג איך לעדכן דריברים... help some1?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה התקציב שלי הוא בערך 1500 שחשחים אני מחפש מערת רמקולים ברמה בינונית לגיימר... לא צריך HIGH END וגם כרטיס מסך באיכות (שיעבוד טוב עם משחקים כמו GENERALS, MATRIX,SPLINTER CELL וכו'...)
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש מקומות שאפשר למצוא בהם את הרמקולים ATP5 במחיר יותר זול מברגיל? בדר"כ הם עולים בסביבות ה-1200 ש"ח אך הבנתי שאם אפשר לקנות ישירות מהיבואן, המחיר יורד. ולפעמים משמעותית. אתם יודעים אולי מי היבואנים ומאיפה אפשר לקנות? אני קונה אותם בטוח, גם ב-1200 שקל, אבל אם אפשר ביותר זול, למה לא.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הריסבר הזה טוב ושווה קניה? http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=845655
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי אני יודע שאני רוצה לקנות מערכות רמקולים למחשב 2.1 אני שמעתי מהרבה אנשים וביקורות על הatp-3 והנפלאות שלו P: כמו כן שמעתי שklipsch חברה מעולה... אז מה עם הpro media 2.1 וה-pro media gmx 2.1? קודם כל מה ההבדל בין הgmx והרגיל ? איזה דגם יותר טוב ודבר שני האם הדגם היותר של הklipsch גם יותר טוב מהatp-3?? נ.ב- sector אל תגיד לי לעשות חיפוש :<> זה מתחרפן לי ואני לא מוצא כלום :-X
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עדיין לא מסוגל להחליט מה יותר טוב... פעם פתחתי ת'רד על מי הן מערכות הרמקולים הכי טובות למחשב ואמרו לי שני המערכות הנזכרות לעיל ואמרו לי שה-KLIPSCH אמורה להיות איכותית יותר...אולם , בעקבות הסתכלות בנתונים של שני המערכות אני שם לב כי ה-Z680 , וחוץ מזה הם גם יותר זולים....בקיצר קחו נתונים של שני המערכות : KLIPSCH ProMedia 5.1 - FREQUENCY RESPONSE: 25Hz-20kHz (range) SENSITIVITY: Closed loop system MAX ACOUSTIC OUTPUT: 113dB maximum at listening position COVERAGE ANGLE: Near field design DISPERSION ANGLE: 90° x 40° MicroTractrix Horn OVERLOAD PROTECTION: Limiter circuit ENCLOSURE TYPE: Satellites and centersealed; Subwoofer6th order bass reflex AMPLIFIER:…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מדבר נגיד בתקציב של 1500 שקל אבל זה ממש לא חייב להיות התקציב הזה. יש את ה-Z560 של לוג'טיק לדוגמא . אתם אומרים שאפשר להשיג בתקציב הזה +- מערכת סראונד אמיתית אשר מתעלה על ה-Z560 ? לא משנה אם המערכת סראונד היא משומשת , יד שנייה וכדומה... ושוב , כמו שאמרתי , התקציב לא חייב להיות 1500 ש"ח . זו הייתה פשוט דוגמא . אבל לא רוצה שתרחיקו מעבר ל-2500 ש"ח.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אמממ...בוא נגיד שזה יהיה הת'רד האחרון שבוא אני אטריד אותם (או לפחות אשתדל שזה יהיה האחרון...) . בקיצר, שני שאלות : 1. האם קבצי MP3 יכולים למצות את הפוטנציאל של רמקולים (ה-Z560) ? אני מתכוון האם אתה צריך קבצים באיכות יותר גבוהה (WAV) על מנת שישמעו את הכי טוב שיש לרמקול להציע ? 2. שמעתי על זה כשאשר אתה משתמש ביציאה דיגיטלית אז איכות הסאונד של הרמקולים משתפרת , לא ? מישהו מוכן להסיר קצת על זה ואם אכן כאשר אתה משתמש ביציאה דיגיטלית איכות הסאונד משתפרת באודיגי 2 (BULK) יש את היציאה הזו ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אז ככה, יש לי התלבטות לגבי רמקולים למחשב, בעיקרון זה נועד לצפייה בסרטים וטלווזיה, בעייה ראשונה שהחדר לא אקוסטי, זה ממד (בטון מזויין), זה גם חדר לא גדול מאד. בעייה שניה, אני לא מכיר רמקולים למחשב בכלל, יש לי HERCULES 7.1 עם יציאה אופטית, יש רמקולים עם כניסה כזו ? תקציב : עד 1000 ש"ח גג. תודה אנשים
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ! שיטטתי לי ב-eBay ונתקלתי באוזניות שעולות 220$ בערך , והם ממש ממש ממש קטנות (עם מחיר די גבוה)! אז חיפשתי ומצאתי עליהם ביקורת... http://www.stereophile.com/showarchives.cgi?805:1 הנה התיאור שלהם : http://www.stereophile.com/showarchives.cgi?805:3 הם עולות 330$ לפי הביקורת. ממה שאני מבין זה אוזניות שנכנסות עמוק במיוחד לתוך האוזן ,מבודדות רעשי רקע ונשמעות טוב במיוחד , זה העניין ? ואם לא...אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה העניין פה כי 330$ לאוזניות סטריאו זה קצת גבוה ;D תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני לא מבין גדול במחירים וחומרה ורציתי לשאול אם לקנות כרטיס קול שתומך ב5.1 ורמקולים של Creative של 5.1 ב1100 שקל זה שווה לי? אם לא, אולי תמליצו לי על עסקות שעשיתם? תודה רבה, ניר.
-
- 13 תגובות
- 959 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הרמקולים מבחינת איכות?... והאם הם יפריעו למחשב כלומר ידוע שרמקולים יוצרים שדה אלקטרומגנטי האם הם יפריעו למחשב או למסך???.... הסאב כנראה יישב כמעט מטר מהמארז.... יפריע או לא?? תודה מראש !
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מבקש המלצות לכרטיס קול איכותי 5.1 ומעלה שיתן איכות סאונד ברמה גבוה ביותר בעת חיבור המחשב למערכת קולנוע ביתית .
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום קיבלתי אותו ושומעים ממנו ממש חלש, הסקאלה מתחילה מVol-100 ובמקסימום 0 עכשיו ב50 שומעים כזה נורמאלי לא חזק. יש לי מערכת סטריאו של SHARP שההספק שלה הוא 2X100W לאחוריים ו 2X250W לקדמיים ושומעים בה הרבה הרבה יותר חזק!! יש הצעות או שהרסיבר כזה חלש?!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה רישמי, האיי-פוד רושש אותי ל-5 עד 10 שנים הבאות. לאחרונה נהרס לי הכרטיס קול O/B (AC97 Codec) ואני נאלץ לקנות כרטיס חדש, עקב בעיות תקציב, ראיתי את ה-Live! 5.1 Value ב-200 שקל וזה בדיוק התקציב שיש לי. יספיק? יהייה שינוי מהכרטיס הקודם?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-