אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
האם הוספה תמיכה בעברית?
-
- 13 תגובות
- 858 צפיות
-
-
מאוד חשובה לי איכות הסאונד של הנגן! יש נגנים עם סאונד יותר טוב מאיפוד? עדיף שיהיה קטן ועם לא פחות מ 60GB
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכרטיס און בורד שלי אין יציאה דיגיטלית אז אני צריך המלצה לכרטיס עם יציאה דיגיטלית 5.1. לרסיבר יש כניסה קואקס וכניסה אופטית.
-
- 13 תגובות
- 787 צפיות
-
-
ה-Winamp מפעיל רק את הקדמיים...איזו תוכנה יכולה להפעיל את כולם? תודה D:
-
- 13 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני צריך רמקולים חדשים תקציב עד 400 אני הבנתי שיש רמקולים של 2.0 לפי הFAQ עכשיו האם רמקולים של 2.0 כוללים בתוכם סאב והאם הם משתווים ל 2.1 בתקציב הזה? או שהם פחות או יותר? כי לפי הביקורות פה אני הבנתי שמומלץ בתקציב שלי CREATURE או ATP3 נ.ב. יש אפשרות של קנייה בחו"ל אם רמקולים הם דבר שלא נוטה להתקלקל פשוט הידע שלי ברמקולים שואף ל0 תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע טוב, רכשתי את המגבר הנ"ל מסדרת הAVR,יש לרסיבר 3 כניסות HDMI ויציאה אחת לMONITOR,טלוויזית LCD של LG אשר תומכת בFULL HD מחוברת עם כבל HDMI איכותי דרך לMONITOR OUT אך איני שומע שום דבר דרך הרמקולים בשום רמה של פיענוח סאונד (יש לציין כי בTEST הרמקולים מחוברים תקין),מה עליי לעשות כדי לחבר את הטלוויזיה גם? רשום לי על הרסיבר יציאת hdmi/opt האם זה מצריך העברת כבל נוסף לAUDIO? ואם כן איזה כבל בדיוק? האם RCA שני ראשים/ראש אחד? תודה לעונים.
-
- 13 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מנסה להעביר דברים שהקלטתי מהמינידיסק למחשב, באמצעות התוכנה Adobe Audition כלומר Cool Edit Pro 2.1, מחבר צד אחד של הכבל לכניסת אוזניות של המינידיסק וצד שני ל-Line In של המחשב, מפעיל את התוכנה, לוחץ על Record, זה מקליט אבל האיכות של זה במחשב היא על הפנים, למרות שהאיכות על המינידיסק היא מאוד טובה! יש לי כרטיס קול מצוין של Soundstorm (על לוח האם של nVidia nForce2) וזה לא אמור לקרות... מה אני עושה לא נכון? האם יש איזה מדריך על איך לעשות את זה בצורה נכונה? המון תודה מראש ומקווה שתעזרו, ניר.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, אז סרקתי, חיפשתי ולבסוף מצאתי! Iriver T-10 1GB http://www.i-river.co.il/index.php?productID=141 אתם יודעים אם זה בא עם נרתיק? מה דעתכם בכלל על הנגן הזה? יש לכם אולי כמה ביקורות?(כן, חיפשתי ב GOOGLE אבל אולי מישהו ימצא משהו שלא ראיתי.) לי חשוב מאוד בנגן ש: 1)לא יגיע עם סוללה קבועה 2)יראה טוב 3)יהיה קטן ככל הניתן 4)שיהיה אפשר לתלות אותו 5)שיהיה בין 1GB - 5 GB 6)איכות הsound! אם יש לכם הצעות יותר טובות או בכלל עוד הצעות שמתאימות לי, אז בבקשה תכתבו פה. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 13 תגובות
- 854 צפיות
-
-
טוב אז טכנית יש הגבלה של עד 10K ש"ח עם עדיפות לכמה שפחות צריך טלוויזיה 32 אינץ עם חיבורים לדיוידי ולממיר HD של הוט. רזולוציה וחדות צפיה גבוהה. כאשר הרצון הוא משהו של LG אבל כל דגם טוב מתאים, תודה! עדכון חשוב: הצלחתי לשכנע את בעל החדר ללכת על 32 אינץ, אני מבקש מכם המלצה לטלוויזה 32 אינץ' טובה כאשר הדבר היחידי שחשוב זה שיחס עלות תועלת יהיה טוב אך מעבר לכך כל טלוויזיה טובה, מתאימה! מחכה להמלצות שלכם, תודה!
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
לי יש ברשותי כרטיס קול אין לי שמץ של מושג איזה דגם הוא או איך ליבדוק ועוד יותר אין לי מושג איך לעדכן דריברים... help some1?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שיש את הקטע של האחראיות שאם נשרפים הפיקסלים אז מקבלים ישר טלוויזיה חדשה אבל מה קורה אם נגמרת האחראיות ... ברמה העקרונית מה אמור להחזיק יותר זמן ויותר נדיר שיישרף לו פיקסלים?? ואם אפשר לדעת למשל כמה זמן +- אמורה להחזיקה טלוויזיה...
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנת השבוע טלויזית LCD בגודל 32 אינץ', ואני מתלבט בין מספר טלויזיות. תקציב - 3500 ש"ח. אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על אחת מהן, או בכלל על טלויזיה אחרת: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708106 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=709127 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=703563 אם אתם מכירים טלויזיה יותר טובה בטווח מחירים הזה (3500 ש"ח) מה טוב =] שימושים של הטלויזיה: - PS3. - סרטים (פה ושם סרטי HD) - 40% צפייה בערוצי טלויזיה. - מרחק הצפייה יהיה בין 3 וחצי ל-4 מטר. המון תודה
-
- 13 תגובות
- 984 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות רמקולים למחשב בעיקר בשביל סרטים. התקציב כמו שרשום בכותרת נע בסביבות ה 500 שקל, אני מעדיף מערכת 2.1 אבל לא נעול על זה. שמעתי היום את EACAN A200II ודי אהבתי אותם, אבל השמיעה שלי רחוקה מלהיות מוזיקלית, קראתי את הפוסט וההמלצה שם זה לקנות JBL, אבל אני לא ממש אוהב את העיצוב שלהם, וגם לא ממש בא לי להשקיע 600 שקל, אז מה עוד יש מומלץ במסגרת התקציב הזה? מה דעתכם על EACAN? או על LOGITECH Z-3E? MICROLAB FC-661 2.1? תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://dapreview.net/comment.php?comment.news.2158 http://www.anythingbutipod.com/archives/2005/09/how-much-does-an-mp3-player-cost-to-make.php מסתבר למשל שלייצר IRIVER H320 עולה 133$ רכיבים + 2$ שעות אדם, ככה שבארה"ב שהוא נמכר ב329$, יש רווח של 195$ פר יחידה.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בכדי להרחיב קצת את מאגר הידע ששמור בדביק בראש הפורום, ועקב מספר דיונים שבהם היה צורך בכך, החלטתי לכתוב הסבר קצר על סוגי החיבורים הנפוצים בתחום האודיו. ראשית אציין כי אין שום סיכוי שאני אצליח להקיף הכל, יש חיבורים ישנים שכבר מאוד לא נפוצים (חיבורי DIN למשל), יש חיבורים חדשים שיוצאים כל יום, ויש חיבורים קיימים שהם מאוד לא נפוצים וחברות מסוימות משתמשות בהם (בדר"כ לצורך חיבור בין מספר רכיבים של אותה החברה). שנית, המאמרון הזה מתייחס לתחום האודיו. חלק מהחיבורים בשימוש/המידע שמוצג כאן, רלוונטיים גם לתחום הוידאו, אך אני כמעט ולא אתייחס אליו (אם בכלל). כמו כן, חשוב להבין שיש הבדלים מהותיים בין חיבורים דיגיטליים לאנאלוגיים, לכן אני אקדיש מספר שורות גם להסבר זה. מי שלא מעוניין לה…
-
- 13 תגובות
- 10.2k צפיות
-
-
-
אני מחפש סאב וופר בגודל של 8 או 10 (ממש גדול עם הרבה עוצמה) שנמכר יחיד, למחשב - לסרטים מוזיקה ומשחקים. יש לכם רעיון ?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי באולסייל רסיבר קנווד KRF-7050, וקיבלתי אותו בלי חוברת הוראות ובלי אף כבל לחיבור. נראה לי קצת מוזר, לא?
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום שלום, אני צריך המלצה לרמקולים, באזור התקציב של 700 שקלים. מדובר על חדר קטן יחסית 3X3, מחוברים למחשב. חשבתי על הX540 של לוג'יטק, אבל הם לא זמינים בחנויות היותר זולות (את היקרות לא בדקתי). הרמקולים ישמשו רוב הזמן למוזיקה, אבל גם הרבה לסרטים/משחקי מחשב. אז? שווה להתפשר על הX530? מערכת אחרת יותר טוב? אולי בכלל ללכת על 2.1? איפה הכי כדאי לקנות? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע בבית אבל אני כניראה לא יהיה בבית הזה ואני עדיין רוצה לישמוע מוזיקה באיכות גבואה ... המערכת שיש לי היא HARMAN KARDON AVR 142 וסט של 5 רמקולים של JAMO Jamo S 406 HCS ואני מבסוט מהם אבל אני כניראה לא יהיה מספיק בשביל לשמוע אותם ואני לא יכול להעביר אותם כול יומיים אז אני צריך רמקולים + רסיבר המערכת הקודמם עלת לי הרבה 3500 שח ... אני מתלבת בן מערכת 5 ערוצים או רק 2 (סהב וואפר לא חייב כול עוד זה לא רמקול סיילנטים) אבל אני צריך משהוא ברמה טובה תודה ...
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מה התכונה לדעתכם הכי איכותית ונוחה לראות בה סרטים? עד עכשיו עבדתי עם Bsplayer אבל התחילו להיותבה באגים מוזרים אז מחקתי...
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום פירמטתי תמחשב והתקנתי מחדש ואני לא יודע איזה כרטיס קול יש לי ..? תודה
-
- 13 תגובות
- 717 צפיות
-
-
טוב לאחר התלבטויות החלטתי לשדרג את הקול במערכת הדי זקנה שלי ויצא לי די טוב אבא שלי עוד כמה ימים טס לאמריקה אז הוא יביא לי מש שזה יוצא ממש ממש זול קריאטיב X-FI אקסטרים מוסיק מבחינת מחיר הוא הכי מתאים לי ונתנו לו הרבה המלצות והוא טוב כי רוב השימוש שלי הוא למשחקים אז הוא נותן לי 100% מענה -עכשיו שאלה לגביו הוא יעבוד על המערכת שלי?(פרטים בצד) כי אומרים שיש איתו באגים במערכות וכו עכשיו לרקולים logitech Z-2300 החלטתי על מערכת משובחת בשביל הכרטיס קול עכשיו אני לא יכול 5.1 אין מקום בחדר אז החלטתי לקחת 2.1 איכותי ביותר.. - השאלה האם זה באמת האיכותי ביותר בסביבות המחיר הזה (ואני משיג את זה ב-150 דולר שבארץ זה עולה 1000) הבנתי שיש לזה גם תמיכה ב-THX.. -עוד שאלה הבנתי שלכרטיס יש רק 4…
-
- 13 תגובות
- 873 צפיות
-
-
ברצוני לחבר מסך טלויזיה למחשב, עכשיו לפי מה שהבנתי אני צריך כבל שבצד אחד יש את האדום צהוב לבן הרגילים שמתחברים לטלויזיה ובצד השני חיבור לכרטיס מסך, יש לי GeForce 8800 של NVIDIA, ולפי מה שהבנתי החיבור לכל כרטיס מסך הוא שונה (מבחינת מספר הפינים, הבנתי שיש כאלה עם 4 ויש כאלה עם 7) ורצתי לדעת איזה מהם אני צריך על מנת לחבר את המחשב לטלויזיה... עריכה: אני ממש אשמח אם בנוסף לתשובה לגבי הכבל אם תתנו לי לינק למקום ממנו אני אוכל להזמין את הכבל שאלה נוספת שיש לי- אם אני מחבר את המחשב לטלויזיה בצורה שאמרתי, ברגע החיבור המסך והרמקולים של המחשב יכבו או שהם ימשיכו לפעול במקביל ואני אאלץ לכבות אותם לבד? המון תודה לעוזרים!
-
- 13 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
העוצמה של הרמקולים ישר מהקופסה ממש נמוכה ב50 זה כמעט ולא נשמע... לאחר הרצה של כמה סטים מהויטיוב השתפרה העוצמה מהמחשב אבל מהטלפון עדיין האיכות לא משהו.. יש עוד מקום לשיפור בהרצה נוספת? לפי החיבורים חיברתי נכון זהב לאדום וכסוף לשחור חיבור PC למחשב.. מצטער על הכיתוב משום מה האנטר לא עובד
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-