אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש שאלה שמטרידה אותי הרבה זמן. ישנם סוגים מסויימים של אוזניות שיש להן מיקרופון מובנה שתומך רק במכשירי iDevice רציתי לדעת למה עושים את החסימה הזו ודופקים לקוחות בעלי android ו WP וגם עם יש דרך לעקוף את ההגבלה הזו ולגרום לאוזניות לחשוב שנעשה שימוש ב iDevice שבפועל אני אשתמש במכשיר android. לא מצאתי מידע על הנושא בכלל. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
חברה נהרס לי המיקרופון שלי, ואני רוצה ליקנות מיקרופון איכותי שישמעו אותי חלק בתוכנות דיבור וכוליי, שמעו אותי די חרא במיקרופון הקודם כמו מאוורר על המיקרופון שבצעם אין שום מאורר בכיוון שלו או ביכלל בחדר. תודה מכול הלב לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה בצפייה בסרטים בחיבור הלפטופ לטלויזיה-כל פעם שיש מעבר מסצינה בהירה לסצינה חשוכה, נשארים מן מריחות בצבע עפור והמריחות בדר"כ הם של קוי מתאר מהסצינה הבהירה, לדוגמא דמות מסויימת מכבה את האור והחדר נהיה כולו חשוך אז נשארים חלק מקוי המתאר של הדמות במין מריחות כאלו עפורות ברגע שהדמות מדליקה את האור המריחות נעלמות והכל חוזר לקדמותו. ניסיתי לצלם תמונה של הבעייה אני מקווה שתצליחו לראות, בסצינה שניסיתי לעשות לה SCREENSHOT הדמות לפני זה השתמשה במצית וברגע שהמצית כובתה נשארו בעצם מריחות בצבע אפור של אותם אזורים שבהם המצית האירה פרטים על המערכת: לפטופ של ASUS דגם U35JC, בעל כרטיס מסך GEFORCE 310M הלפטופ מחובר לטלויזית סמסונג 32LA450 ע"י כבל HDMI התוכנה שבה אני מש…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי זה הולך ככה יש לי כרטיס קול מובנה (AC97 (ABIT ISE-7 רילטק חיברתי אותו דרך היציאה האופטית לרסיבר . קודם בסרטים של AC3 העברתי ל SPDIF ושמעתי בסראונד (קצת חלש - זה בסדר ? ) א) האם יש אפשרות שגם בסרטים סטראופוניים/שירים MP3/משחקים אני אוכל לשמוע בכל הרמקולים ? ב) האם ישנה אפשרות להגדיר את הכרטיס כך שמתי שאני אעשה TEST לכל הרמקולים , אני באמת אשמע אותם ? (עכשיו אני שומע רק את הקידמיים) ג) הבנתי שדולבי פולוגיק 2 יכול לעשות סראונד ממקור סטראופוני האם זה נכון ? ואם כן איך אני יכול להשתמש בו בסרטים (DIVX XVID ) ? ד) יש איזה שהוא מדריך לחיבור רסיבר למחשב צעד אחרי צעד ? ה) תגידו לי שאני אוכל לשמוע את המוזיקת פתיחה של NFSU דרך הרסיבר בכל חמשת הרמקולים .. בבקשה.. תודה ! ו) אם…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה.. תקשיבו אני קצת חדש בנושא ואני לא מבין יותר מידי בדברים האלה אבל אני רוצה לקנות רמקולים לרכב טובים ואיכותיים ששומעים בהם נקי ויפה אז אני מעדיף את החברה הכי טובה שאתם מכירים אני יודע שיש את הדבר הזה של הרמקולים אם הקומפוננט שבא אם עוד דברים ביחד אז תמליצו לי גם על זה מה יהיה יותר טוב? 4 רמקולים לרכב? או 2 סט קומפוננט? אז ככה התקציב שלי לעכשיו 3000-2500 ואם יש משהו יותר טוב בקצת יותר כסף אז אפשר להתפשר גם על זה העיכר תביאו :] מגבר וסאב לא צריך ישלי כבר מגבר : Pulse Audio BA-4400 1600 Watt http://ahi-zol.do.am/photo/mgbrims/4_channel/pulse_audio_ba_4400/4-0-42 סאב ישלי של JBL לא מכיר אותו כל כך אבל יודע שיש עליו 1600 וואט תודה לעוזרים..
-
- 25 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
אז ככה.....בעקבות זה שאני רוצה לקנות מערכת אני חושב אוליי להכין אחת.......עכשיו אני תקוע בשלב של הסאבוופר....אז אני צריך עצות איך לעשות אותו כמה שיותר אפקטיבי......לשים אותו בתיבה מעץ או בכלל בלי תיבה שיהיה חשוף? ואם תיבה אז איזה גודל עדיף? אני צריך בעיקרון עצות מהסוג הזה שעושות אותו כמה שיותר יעיל
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי בעייה מאוד מוזרה בכרטיס קול של הלוח אם. בהתחלה חשבתי שזו בעייה תוכנתית (דרייברים וכאלה), אך לא כך הדבר, מחקתי והתקנתי מחדש 3 פעמים את הדרייברים של הכרטיס ללא שום הצלחה וגם פירמוט של הוינדוס לא עזר. אני חושד מאוד שקרה משו לכרטיס קול מבחינת חומרתית. מה שמחזק את זה אפשר לראות בתמונה הבאה. מה שמסומן באדום זה בעצם החיבורים של הבננות על גבי הכרטיס שנראים דהויים מאוד, ולפי מה שזכור לי במצב תקין הצבעים אמורים להיות יותר בולטים וחזקים. עוד משו שאני זוכר שהיה קורה שהכל היה עובד הוא שברגע שהייתי מנתק את אחת הבננות היה קופץ לי חלון שהודיע על ניתוק של החוט מהמחשב ועכשיו זה לא קורה. מה שמסומן בכחול אני זוכר שבכלל לא הופיע כך. כשהכל עבד כל הדיגיטל הזה לא היה...היה כתוב משו אחר …
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אז אתמול כניסת ה HDMI הפסיקה לפעול לחלוטין ניסיתי כבלים שונים וניסיתי לחבר ל PS3 ול YES ואין כלום חיבור קומפוננט נותן רק תמונה ואין סאונד מי מכיר את הבעיה ויודע מה עלות תיקון של דבר כזה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בימינו כבר כמעט ואין אנשים שמשתמשים בנגני מוזיקה כמו של חברת סאנדיסק, ועדיין בשבילי זה יותר נוח מאשר לחבר אוזניות לסמארטפון. יש לי אוזניות חוטיות טובות ונגן סאנדיסק ישן. אם ארכוש נגן חדש וקצת יקר, נניח של חברת FIIO, זה ישפר את הסאונד או שזה לא ישנה לי יותר מדי?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם לאחרונה יצא עדכון קושחה ל IAUDIO X5L 2.10. b6 ויש שם שני חידושים שכאילו ממש התלהבו מהם שאני לא מבין על מה המהומה! 1.הוספת DRM 2.הוספת id3 tag אני יודע שה DRM זה איזה טכנולוגיה של מיקרוסופט להגנה על קבצים והורדה מאתרים חוקיים אבל בגדול מה זה עוזר לי שאת כל קבצי המוזיקב גיביתי מהספריית סי די שלי ל MP3 ?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מחפש מערכת שקוראת פורמט MP3 וצרובים, כולל טייפ רדיו -וCD. גובה מקסימלי: 42 ס"מ רוחב מקסימלי: 75 ס"מ עומק מקסימלי: 36 ס"מ חשבתי על המערכת הזו: http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-AudioSystem&model_id=473438 עדיף עם מסך. תודה!
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה להדבקת כתוביות על סרט (XviD לצורך העניין). מישהו יודע איפה אני יכול להשיג אחת כזאת? תודה
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום אני יודע שזה אמור להיות למסכי מחשב,אבל אני מקווה שיוכלו לעזור לי גם לגבי טלויזיה. אני רוצה לקנות טלויזית 32" - למטבח. הטווח מחירים הוא 1,000-,2000 ש"ח, האם יש טלויזיות יותר טובות מאחרות? מבחינת ניגודיות,רזולוציה וכו'? אשמח לחוות דעת תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! רציתי לשאול מה דעתכם על הרמקולים הבאים TEAC X20 2.1 מחירם: 135 ש"ח האם שווה להשקיע בהם??? ואם לא תנו קישור לרמקולים טובים אחרים באותו סדר גודל של מחיר..... תודה.......
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי soundblaster live 24-bit במשחקים מסוימים יש לי צללים מוזרים באמצע המשחק זה נשמע כמו צצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצ כמו צליל של רדיו שלא מכוון לתחנה רק שאני עושה restart זה נעלם למישהו יש מושג מה גורם לזה גם בכרטיס הקודם שלי זה קרה תודה לכולכם
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
המטרה העיקרית היא שמיעת מוזיקה . עכשיו ראיתי מספר רמקולים שקראתי עליהם ביקורות רבות פה בפורום המצויין. אני מתלבט בין ה ATP3 , לCREATURE מה יותר טוב לשמיעת מוזיקה ? כמו כן יש דגמים נוספים של ALTEC ושל JBL ברמות מחירים קצת גבוהות יותר אך מכיוון שמחר אחותי טסה לחול אז מחיריהם יהיו נמוכים מהרגיל לכן אני צריך את תגובתכם המהירה.... תודה
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום. יש לי לפטופ שכשאשר אני נמצא בבית הוא משמש לי גם כנייח. אני מציב אותו על שולחן איפה שיש לי גם מסך רגיל (20 אינץ') ומחבר ליציאת VGA שיש למחשב את המסך ולוחץ על הכפתור של דל להגדרות הרחבת המסך ובוחר ב Extand ויש לי בעצם שולחן עבודה מאורך, שאני משתמש בו ככה שבמסך אחד אני יכול לראות סרט לדוגמא ובמסך השני אני עובד ואני פשוט יכול להריץ את העכבר ביניהם. השאלה שלי - אני מתכנן לקנות כרגע מסך 32 או 37 אינץ', ולחבר אותו לקיר מעליי ואני רוצה שהוא ישמש אותי במקום המסך החיצוני הנוכחי שאני מחבר ל VGA. מה שקורה הוא שבגלל שהוא גבוה מעליי הוידאו יהיה במסך והאודיו יהיה מהרמקולים של המחשב, כי ה VGA מעביר רק את הוידאו, אז אני רוצה להשתמש ביציאת HDMI שיש לי בשביל לנסות לראות אם זה עובד גם …
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
כלי שכתבתי (SBZ Switcher) לאוטומציות של החלפת מצב רמקולים\אוזניות עם הגדרות ווליום, ועוד! אני מאמין שתעריכו את הכלי אם ברשותכם כרטיס מהסדרה. במקום להרחיב כאן, אפנה אותכם לפוסטים ב creative ו-guru3d: http://forums.creative.com/showthread.php?t=699908 http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=381416 על בקשות ספציפיות ועזרה אפשר להתדיין כאן.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, האם המסך הבא שווה קנייה: SD-3202FH של חברת DANTAX. זה מסך 32" שאמור לתת רזולוציית FHD. תודה מראש. עריכה: הנה לינק http://www.elkol.co.il/?CategoryID=361&ArticleID=1489
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, יש לי רמקולים של לוגיטק X-230, אני רוצה לקנות רמקולים חדשים במקומם התקציב שלי זה עד בערך 800 אולי 1000 ש"ח אם זה יצדיק את המחיר. מה שאני רוצה לדעת זה לאיזה רמקולים כדאי לי להחליף כדאי להרגיש בהבדל ממה שיש לי עכשיו ושגם יצדיקו את המחיר של הקניה, אני חושב אולי לקנות לוגיטק Z4 או Z2300 אבל אני לא מבין כל כך ברמקולים ואני קצת מבולבל, אשמח לקבל עזרה תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אתמול עשתי פורמט לH320 שלי , היתקנתי את הגירסא החדשה ואחרי זה הDB SCAN מסרב לעבוד התקנתי גם גירסאות של כול הראוצות וגם את העיברית ואים לי DB SCAN מישהו אולי יודע אולי עשה פרומט וזה קרה לו או כל אחד שיכול לעוזר ואני יודע להפעלית אל הDB SCAN אז בלי הערות סתמיות
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. ובכמה הייתם מוכרים את האייפוד הזה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי קודם כל טוב לראות שהפורמים חזרו. ;D ;D ;D ועכשיו לשאלה: אני מתכנן לקנות mp3 player hdd עם דגש על hdd. היו לי על הכוונת שני נגנים :AR15: אחד הנגן של archos והשני הrioriot לrioriot היה יתרון ענק של רדיו fm בנגן אבל התברר לי שהוא לא יכול תפקד כדיסק רגיל להעברת מידע אלא רק כנגן mp3 אז כרגע נשארתי רק עם הנגן של archos אם למישהו יש מידע מועיל בעניין כמו נגן אחר מהסוג שתארתי יותר טוב מה archos או סיבה למה לא לקנות את הנגן של archos אז בבקשה שישאיר פה תגובה
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שומע יותר מידי מוזיקה אבל לא מסגנון מסוים. מחפש סאונד איכותי ומחיר זול ככל שאפשר עם באס לא חזק אבל גם לא זניח. כל זאת בתקציב של עד כ800 ש"ח, למרות שאם בתוספת של עד 150 ש"ח אוכל לקבל שדרוג משמעותי אוכל להתגמש. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
להפתעתי גיליתי שיש סוגים שונים של כבלים לDVI, ויש גם הבדלים גדולים מאוד במחירים ואני לא בטוח מה אני צריך לקנות ראיתי שיש קבלים של 18 ושל 24 פינים, וגם מצאתי הסבר שבעצם יש 5 סוגים שונים: http://www.gozmotech.com/scripts/help.asp?cat=%EB%E1%EC%E9_DVI&topicID=2 כדי לחבר HTPC עם יציאת DVI לטלוויזיתLCD, איזה כבל אני צריך? אני צריך להעביר אצ הווידאו (האודיו יהיה מחובר למערכת בניפרד) בנוסף, כמה האיכות של הכבל באמת משנה? האם מישהו פה ראה הבדל באיכות התמונה עם כבלים שונים של DVI?
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-